29. juli 2020

Korsør: Arabiske familier bekæmper hinanden med slagvåben – “Ingen bliver anholdt eller sigtet…”

Jeg er ved at høre Hooligan – De danske broderskaber – Respekten, Æren, Rusen(Carstensen, Nyrup, 2011), og opdagede i aftes, at jeg en passant er nævnt som ‘en højreorienteret blogger’. Bogen omhandler etableringen af dansk casualkultur, og en af de centrale pointer er ’safety in numbers’. Konkurrerende ‘firms’ kan ikke røre dig, hvis de er i undertal. Broderskabet står sammen mod ydre fjender, og man kan rydde tøjbutikker eller smadrer DSB-kiosker helt uden konsekvenser.

Her en historie fra multikulturelle Motalavej i Korsør, hvor der tilsyneladende stadig bor danskere. Fra Sjællandske Nyheder – Beboere: Hvorfor anholder politiet ikke slagsbrødrene? (15. juli 2020).

“Beboere på Motalavej beskriver politiets indsats som passiv, selv om både vidner og videoer dokumenterer, hvilke personer og familier der udløser slagsmål med køller…

– Jeg var på vej i Lidl, da 20-25 med køller og andre slagvåben fra den mest aggressive af de to arabiske familier kom farende og angreb en fra den anden familie, der var på vej ind i sin bil. Han tog en klapvogn fra bilens bagsæde, som han brugte som skjold mod slagene. Det var søndag, og jeg ringede 112 kloken 16.54. Dagen før om lørdagen ringede jeg også 112 klokken 20.59, da de samme kom farende og begyndte at slås mod den anden familie ved vores legeplads. Der blev brugt køller, brækjern, jernstænger og spidse kommunale markeringsstolper, ligesom de kastede med løbehjul mod hinanden.

Sjællandske har talt med flere beboere på Motalavej, der har fået nok. De forstår ikke, hvorfor politiet bare passivt lader masseslagsmålene fortsætte, når både vidneudsagn og videoer fra slåskampene kan dokumentere og give navne på præcis de personer, der fører an i kampene. Men tilsyneladende sker der dem intet. Ingen bliver anholdt eller sigtet for eksempelvis vold eller gadeuorden, ifølge beboerne.

– … hvis vi kom gående til en Brøndby-kamp med en jernstang i hånden, så blev vi anholdt lige på stedet og sat på fortovet i et såkaldt futtog med håndjern på. Her på Motalavej gør politiet ikke noget, selv om de kan se de unge med slagvåben. Jeg forstår det simpelthen ikke. Jo, jeg så en betjent, der tog et jernrør fra en kvinde og lagde det på jorden, men så skete der heller ikke mere, siger beboeren, hvis navn og identitet er kendt af Sjællandske. …

– De unge er også voldsomme mod betjentene, når de bruger knipler for at skille dem ad, men der sker dem ikke noget alligevel. De får også lov til at have masker på. Ingen bliver anholdt. Det forstår jeg ikke. Vi er mange beboere, der har sendt videooptagelser til politiet af slagsmålene, ligesom hele vores boligområde jo er spækket med overvågningskameraer, siger beboeren…”

(Motalavej, Korsør; Foto: Maps via tidligere post)

Oploadet Kl. 11:01 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111985/trackback

42 Comments »

 1. i wonder why they fight eachother. is is because of they want to expand their drug business and need the other muslims territory or is it because of a muslim feud, that a muslim male raped a muslim woman (which i doubt, muslims do not rape muslim women).

  what are they doing in denmark at all, just scrap up all the muslim garbage and shit and send them to an island instead of creating white tragedies because of their very low iq. animals are smarter than muslims, niggers, latinamericans and french. when even french shy away from french built cars then you know how low iq french have. who buys french anyway.

  Kommentar by Erwache — 29. juli 2020 @ 11:10

 2. Hooligans er danske perkere, god pointe.

  Kommentar by Per — 29. juli 2020 @ 11:25

 3. Det er åbenbart for enhver at staten har mistet sit voldsmonopol. De har smidt håndklædet i ringen, og overladt magten til voldsmændene! Man forstår så udemærket den menige betjent, for det er ikke ufarligt, at indlade sig med voldsparate arabere! Derfor er det naturligvis ledelsens ansvar at der bliver anholdt, dem der skal anholdes! Og at tro at det går over hvis man holder sig tilbage og lader familierne banke løs på hinanden er intet mindre end ubegavet og naivt! Det holder ikke op og next in line er danskerne! Situationen er simpelthen ved at løbe politiet og dermed Danmark af hænde! De trasker søvngængeragtigt i svenskernes selvdestruktive fodspor!
  Der er intet absolut intet alternativ til massive udvisninger!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. juli 2020 @ 11:35

 4. Det gælder på “multikulturelle Motalavej i Korsør” og det gælder i resten af Danmark. Jeg tror den simple forklaring er, at politiet frygter for deres eget ve og vel, hvis de forsøger at hindre muslimer i flok i at udøve vold. Hvis politiet griber effektivt ind, bliver de hængt ud som racister i medierne og af venstrefløjserne i folketinget, som pt har flertal dér:-(

  Kommentar by A-mad — 29. juli 2020 @ 11:40

 5. Som sædvanlig intet nyt under solen i Mohammedanmark. For allerede for ca. 35 år siden kendte jeg flere der boede i Tåstrupgård, og som hver fucking dag måtte slås når de kom hjem fra byen eller arbejde/skole, med sindssyge muslimer på evig forsørgelse som desværre også boede i Tåstrupgård og ikke i de jordhuler i bjerglandsbyen hvor de hørte hjemme.
  Vi er mere færdig end vi selv aner, og vi skal ikke længere spekulere på hvordan vi får smidt det perker terror lort ud, vi skal kun spekulere på hvordan vi kan redde os selv og vore efterkommere bedst muligt.

  Kommentar by piphans — 29. juli 2020 @ 11:45

 6. this is normal, everyday happening if you live in the getto. the corrupt police? they hang up on you or blame you for a crime so that they do not have to get involved and then the crime continues, if you report it the report is closed within three (3) days, often quicker than that since the corrupt police have more important tjings to do. Notice that police always atrt investigating you, that reported the crime since they consider you to be the problem since you reported the crime. The nest step is to introduce like in some eu countries that you must schedule a meeting with you electronic ID to meet someone in the public sector. since they are busy, with being away from their desk while they are looking for that missing toilet paper for five hours. as soon as you have contact with an idiot at the public sector you can see that they trawl the web for details, like the true idiots hey are. when they are so busy that they trawl the internet for your electronic traces when have they time to work? how did they get their job i public sector when they do not have any relevant merits…dd they blow someone or fuck like they do in the movie industry or legacy media newspaper industry? do your own research. be observant and focused.

  Kommentar by Erwache — 29. juli 2020 @ 11:49

 7. @4 A-mad
  Øhh…vi betaler dhimmistrisserne i dyre domme for at gøre deres arbejde men de gør det ikke, men de tør ikke for de skider i bukserne bare de høre ordet muslim.
  Red Danmark, følg en strisser og en perker til grænsen.

  Kommentar by piphans — 29. juli 2020 @ 11:49

 8. Den afdøde amerikanske konservative tænker, Samuel Francis forudsagde, at med multikulturen ville vestlige retsstater bliver til “anarkistiske-tyranniske stater”. Elementære forhold som blev varetaget af den historiske retsstat ville blive opgivet. Ting fik lov til, at udvikle sig uden staten greb ind. Det er anarkiet. Staten ville så slå hårdt ned på folk, der gjorde opmærksom på statens forsømmelser og tab af legatimitet. Det er tyranniet. Det er der vi er.

  Kommentar by CCC — 29. juli 2020 @ 11:50

 9. Og Ps.
  Vi skal ud af EUSSR så hurtigt som overhovedet muligt, for de her terrorstater er de nye EUSSR lande – Albanien, Montenegro, Makedonien, Serbien, og de islamiske folkemordere fra tyrkiet. Og dvs. at de af vores børn og kvinder der ikke allerede er blevet voldtaget, ydmyget eller myrdet vil blive det meget hurtigt.

  Kommentar by piphans — 29. juli 2020 @ 11:57

 10. Så længe de slås indbyrdes,så lad dem dog. Politi kan ske at få begge parter imod sig istedet.

  Kommentar by Anonym — 29. juli 2020 @ 12:10

 11. Muslims always go in a crowd of four or five becuse they do crimes and need other dyslectic to protect them, when you meet them by themselves, alone they shit their pants like commies.

  It is common in the getto that muslim gangs run into a store and take what they need and want and run out again, grab and run. there are cameras but the police have more important things to do, like fucking their own staff and watching legacy media tv, selling confidential information to criminals or checking you up in their systems since you are a master criminal, that they need to oppress and control. you do not get your job as police because you are normalintelligent. see what happened with snaphanen because he shared a link to a link of muslim atrocities. he must be a master criminal and people that donate money to him must be the enemies to spy on. corrupt police are retards.

  Kommentar by Erwache — 29. juli 2020 @ 12:16

 12. Er der nogen der ved hvor mange muslimer der er i politiet? Feministerne er godt igang med at ødelægge manden, lige fra vugge til grav. Mænd idag bliver underlagt alt hvad kvinden siger sikkert også i politiet, derfor har vi så vattet et korps af betjente.

  Kommentar by IES — 29. juli 2020 @ 12:17

 13. Lidt OT, men så skørt, at det må på! Kan verden overhovedet blive mere sindssyg?? Nu blander en norsker sig i vores Skipper Mix?!!! 😮😳 Lakridserne er racistiske! https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/vrede-mod-populaer-lakrids/8219365

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. juli 2020 @ 12:18

 14. someone mentioned that feminists and female commies with low iq dominates or manipulates men, which is true.

  i tell you a story from real life. in the apt above me lives a white inbreed, she has a very low iq. he best idea was to cheat her american boyfried on money. she consumed her welfare money on clothes and other crap and then at the end of the month when the bills were going to be paid he had to give up the money she had consumed. this went on month after month until he left her. so instead of analyzing the tragedy she come up with that now she would have more money for herself in total.

  maybe not a surpise that no one wants or needs these type of women and that they are either alone or have a muslim, nigger, latinamerican or french boyfriend.

  since she has low iq, she started to throw broken glass, food, garbage and other trash on my balcony. since the landlord is a retarded cuck and blew someone for his job nothing happened. only when i started to push the garbage, broken glass and food scraps onto the next balcony this stopped snice the woman below started to complain. when a man compain and has pictures and video othing will happen but when a polish inbreed woman complains then it means something.

  that person that mentioned that men are discriminated is totally correct and that is why you should cheat with your taxes, lie to the public sector idiot and pay less to the government. stop supporting and boycotting since you will not get any pension when it is your turn, that money has already been consumed by lower iq that thinks they are smarter than you. do your own research, be vigilant, observant and focused.

  Kommentar by Erwache — 29. juli 2020 @ 12:31

 15. Dansk politi har udviklet sig til et korps af dialog ambassadører, hvor man har frasagt sig sit magtmonopol.
  Gang på gang hvor islams voldsudøvere fører sig frem, står det såkaldte politi helt passive. Havde det været etniske danskere, så var der straks skredet ind.
  Betjente i dag, aner ikke hvordan man betjener en knippel. Den gang Poul Eefsen var politidirektør i København, så blev der gået på med krum hals. I dag er hele korpset blevet så feminiseret, at det ikke er et pot pis værd.

  Kommentar by der Adler — 29. juli 2020 @ 12:33

 16. Selvfølgelig bliver ingen stillet til ansvar. Politiet har travlt med at anholde Jeppe Juhl og Steen Råskov (undskyld stavefejl), for at offentliggøre en video,som viser hvordan to dumme danske piger bliver halshugget på islamisk manér på tur i Afrika. Det satans politikorps har intet fattet af hvad tyrkers,somalieres og vestinderes mentalitet og især ideologi er. Det er sørgeligt men sandt. Matias tæsfaje og hele hans regering er en samling uvidende fjolser.
  Den aarabiske (barbariske) kultur har fået grundigt fat i europæiske lande.
  Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre at have en mulat siddende i galeanstalten christiansborg? Hvordan kan voldsdømte personer sidde og bestemme hvad Danmarks lovgivning skal bestå af?

  Kommentar by Nielsen — 29. juli 2020 @ 12:43

 17. Politiet mangler ressourcer….derfor koncentrerer de sig om danske kriminelle, de slår jo ikke igen.

  Politiet er en farce der fortjener den dybeste foragt. Og det gælder den menige betjent i lige så høj grad som ledelsen, vstnisser alle til hobe

  Kommentar by redneck — 29. juli 2020 @ 12:46

 18. “Vi er mange beboere, der har sendt videooptagelser til politiet”

  Optagelserne skal ikke kun sendes til politiet. De skal offentliggøres på nettet. Jeg vil gerne se dem.

  Kommentar by BE — 29. juli 2020 @ 12:54

 19. >13

  Neger- og kineser lakridshovederne i Skippermix skal nok blive fjernet.

  Haribo har tidligere ændret “Zulu” poserne 2 gange. Nu er der ikke skyggen af en zulu-neger tilbage på posen, men derimod en giraf og elefant. (hvad det så har med zulu at gøre).

  Kommentar by M.P. — 29. juli 2020 @ 12:54

 20. FOR DEN HELLIGE LIGESTILLINGS skyld blev kvinder i Sverige gjort til politimestre, dommere, præster, ledere, ministre, rektorer, soldater, officerer, redaktører, forskningschefer og meget mere. Resultatet ser vi i dag: Et samfund på vej mod det totale kollaps. Økonomien, velfærden, skolevæsnet, folkesundheden, familieværdierne, infrastrukturen, boligerne, forsvaret samt friheden, hjemmets fred, og lov og orden ligger langt hen ad vejen i ruiner.

  Det er næsten det samme herhjemme. Slaphed, feminisme, forvirring, hykleri, gak-gak humanisme, pludren og laden stå til gennemsyrer alt hvad “systemet” foretager sig.

  Det præger også i stigende omfang politiets arbejde. Fordi man véd at presse-hetz og anklager om racisme risikerer at blive udkommet hvis man som politistyrke skrider effektivt ind overfor asylanterne.

  At den danske befolkning svigtes, gøres til 3. klasses borgere og efterlades i afmagt, retsløshed og elendighed, ser de fleste partier og medier koldsindigt bort fra.

  Kommentar by Bent A — 29. juli 2020 @ 13:08

 21. Korsør mafia😔

  Kommentar by Noggers by choice — 29. juli 2020 @ 14:28

 22. Hvis nu den lokale politiledelse fik årsbonus efter hvormange voldsmænd, de klippede.
  I stedet for at få efter hvormange borgere de fanger i at køre 3 kilometer for stærkt, der hvor det er fuldt forsvarligt.

  Kunne medvirke til rehabilitering af politietaten og respekten for retsstaten. Både blandt hvide og sorte. Win-win.

  Kommentar by Bastardo — 29. juli 2020 @ 14:47

 23. Vi må have en dialog om “ekskommunikation” i nutidig perspektiv….måske i forhold til den oprindelige betydning og praksis fordi vi kan ikke blive ved med at leve sammen med dem, også set i domshandlingen på baggrund af hændelsen ved Silkeborg. En byretsdommer evner eller har ikke overblikket men hvem kan så i sekulær betydning, et kommunale selvstyre bliver mere og mere fedtet ind i femte kolonne virksomhed så hvor kan et retsopgør påbegynde? hvem ser uretten og krænkelsen af den danske suverænitet? Der er ikke nogle politikere der kryber til korset. Jeg savner “fæstningsanlæg” ved fjorde og “borge”……

  Kommentar by Moth — 29. juli 2020 @ 14:55

 24. Hele den socialdemokratiske regering bør træde tilbage og så skal der køres rigsretssag mod justitsministeren for landsforræderi, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. juli 2020 @ 15:32

 25. Ghettoer er aldeles nyttige som opsamlingslejr for muslimer. Her er de optimale betingelser for selvudslettelse i pænt stor målestok. Kan vi slippe af med dem ved deportation, kan de deportere sig selv til helvede med indbyrdes kævl og strid.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. juli 2020 @ 15:34

 26. Kommentar by Gustav Jensen — 29. juli 2020 @ 15:34

  Vi skal have Aktionsstyrken fra Politiets Efterretningstjeneste under Rigspolitiet til at gå systematisk tilværks om natten, når de røde svin sover, til at tage en opgang ad gangen og under våbenmagt tvinge ALLE muhamedanere ned i busser, der under bevæbnet eskorte kører direkte ind på lufthavnens område og tvinger dem ombord på fly tilbage til sandørkenen i MENAP.

  Det er klart, når de første tvangsdeportationer er gennemført, så kommer der barrikader og gadekampe og international fordømmelse, MEN DET ER HER, VI SKAL STÅ FAST UDEN AT RYSTE PÅ HÅNDEN, ellers slipper vi aldrig af med muslimerne i Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. juli 2020 @ 16:00

 27. Apropos perkers deportation tilbage til Muhamedanien: Satudarahs farvel til dræbt rockerlærling

  Liget af Mohammad Al-Zerjawi blev kørt til København tirsdag og skal videre til Irak.

  Så muslimer har ikke noget imod Iraks sandørken, når de skal begraves, langt væk fra Luderdanmark og det vantro Danmark, der har givet sådan en stjernepsykopat som Mudi ALLE MULIGHEDER for et godt og retskaffent liv her i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. juli 2020 @ 16:05

 28. Vi mangler tre gange så meget almindeligt politi, og hæv lønnen.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. juli 2020 @ 16:32

 29. 19 – MP- ja, jeg har ikke set det go’e, gamle slik i årevis. Jeg husker nogle store, salte lakrids-negerhoveder, som vist havde pinde i læberne og alt muligt sjovt, og dem kunne man købe for en krone. De var fantastiske! Man skulle starte en produktion af de hottentot-lakridser igen 😆😂

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. juli 2020 @ 17:10

 30. # Gustav Jensen 15.34:

  Ja, men Venstres Lars Qusling vil hellere rive ghettoerne ned, og sprede berigerne ud over hele Danmark. Det vil koste mange milliarder kroner, men det er Lars Q ligeglad med)

  Umulius: Desværre går det nok lige modsat. Det bliver nok med politiet ligesom i Sverige, hvor politifolk i stigende omfang ikke vil være med længere, fordi de ingen opbakning får fra regeringen og medierne, snarere tværtimod. Hundredvis af betjente har sagt op og er ikke mere i tjeneste.

  Herhjemme er fængselsvæsnet også så småt ved at bryde sammen. Over 100 betjente har meldt fra, og der mangler nu 500 fangevogtere i fængslerne. Lønnen er for lav og vilkårene for trælse.

  Kommentar by Bent A — 29. juli 2020 @ 17:15

 31. Disse feminiserede knægte de bruger som betjent er hunderædde for at at bruge de magt midler de allerede råder over, deres testosteron niveau er simpelhen så lavt at flugt er den eneste mulighed og det er selv om der er 18 skud i et magasin.

  Kommentar by Kunta — 29. juli 2020 @ 18:32

 32. >>>>>>>>>>>> STUERENE BLIVER DE ALDRIG <<<<<<<<<<<<<<<

  Kommentar by tavsen — 29. juli 2020 @ 18:41

 33. Hellere dø af corona-virus, fremfor af koran-virus.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. juli 2020 @ 19:06

 34. Arabere vil gerne bo i Danmark og nyde frugterne af velfærdssamfundet, men når de dør og skal begraves skal det altid være i det sande hjemland.

  Satudarah-lærlingen som blev knivdræbt i Ålborg flyves nu hjem til Irak:
  https://ekstrabladet.dk/112/satudarahs-farvel-til-draebt-rockerlaerling/8219754

  Kommentar by Ole — 29. juli 2020 @ 20:21

 35. Kommentar by Ole — 29. juli 2020 @ 20:21 SE HER:

  Apropos perkers deportation tilbage til Muhamedanien: Satudarahs farvel til dræbt rockerlærling

  Liget af Mohammad Al-Zerjawi blev kørt til København tirsdag og skal videre til Irak.

  Så muslimer har ikke noget imod Iraks sandørken, når de skal begraves, langt væk fra Luderdanmark og det vantro Danmark, der har givet sådan en stjernepsykopat som Mudi ALLE MULIGHEDER for et godt og retskaffent liv her i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. juli 2020 @ 16:05

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. juli 2020 @ 20:42

 36. Ser lige, at chefen for beredskabet i Københavns Politi – Peter PeDahl – ytrer sig om de voldsomme demonstrationer i USA. “De fleste demonstranter ikke er ude på at lave ballade. De vil levere deres budskab og komme i medierne”, siger han. Hvor er han “klog”. Han har jo aldrig set tilsvarende venstreradikale, marxistiske og voldelige demonstrationer i Danmark. Så det er helt gratis at kloge sig på andres vegne. Jamen hvordan ville Peter PeDahl så klare demonstranterne. Jo, han ville såmænd sende sine tropper ind i mængden og gå i dialog med demonstranterne (husk kaffen). Jeg tvivler på, at betjentene ville være så dumme at følge så tåbelig en ordre og gå ind i en kogende menneskemasse og blive banket til plukfisk.

  Måske er oplysningen placeret i en forkert sammenhæng, men jeg måtte have det ud.

  Kommentar by NotaBene — 29. juli 2020 @ 21:24

 37. Alle danske byer er inficerede med kræftbylden islam.

  Kommentar by Nielsen — 29. juli 2020 @ 22:08

 38. Nielsen — 29. juli 2020 @ 22:08:
  Ja! og stort set alle offentlig (skattebetale!) ansatte falder på knæ for iSlammet, for ad den vej, at hytte deres løn/velfærdsgoder/håb om indfrielse af politisk valgflæsk fra SAMTLIGE nu genvalgte partier på Borgen :-(
  – de glemmer bare, at KOranens pligter til de iSlamtroende, gælder for dem som for ENHVER anden, der ikke underlægger sig iSlammets pædofile, bestialske levevis:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=144

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. juli 2020 @ 22:22

 39. > M.S Carstens
  Problemet er skatten. Det har altid været et problem. Derfor er pengetrykkerne vilde med politikernes lovsmederi.

  Kommentar by Nielsen — 29. juli 2020 @ 22:38

 40. Nielsen — 29. juli 2020 @ 22:38:
  Ja, skatten tager og besnærer til udnyttelse, men folkets egocentrerede livsførelse er de selv ansvarlige for og det er der jeg gerne vil påpege “naive” vælgeres ansvarlighed:
  De sælger deres bøn/børnebørn for stanglakrids, til selv at nyde livet HER OG NU, UDEN at det interesserer dem et døjt, at deres (OG vores!) børn og børnebørn derved bliver solgt, til iSlammets, fremmarsherende herredømme.

  Som jeg før har skrevet her på UP:
  “Enhver forældre, der vil gøre alt for sit barns lykkelige liv/fremtid, lyver, hvis de ikke samtid modsætter sig iSlam i Danmark!”

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. juli 2020 @ 23:10

 41. Someone said that videos should be put on the internet. That is what I do. I have three isolated systems from each-other running in my apt, one video recording running 24/7 in the keyhole and one video system on me so that it records what I do and say. Just when you have a camera in the car runnning while you drive. I put everything on internet so people can see who they should avoid and where they live. Commie scum told me that I can not video record, so take me to the court and we will battle out here but they have no balls or iq to take it to court since they know that it will cost them and they will lose. i always win.

  i luive in the getto so have also a metal baseball bat so that when i open my front door the inbreeded french criminak and his ex prostitute (japanese) can see that I will hurt their latinamerican criminal friends if they try to break in.

  when you live next to creatures with low iq they will falsely report you to the police and to the landlord falsely and that is good to show the landlord and the police what you actually did at that time. After one or two times the french criminal scum and his ex japanese prostitutes will stop their lies because no one will listen to them. The smarter ones understand right away what is happening and will not even bother. So that is the norm in the getto. Something no one writes about and have no clue about it because they live far from the creepy french scum stalker. the ones with the lowest iq there is.

  Kommentar by Erwache — 30. juli 2020 @ 14:12

 42. Ja, enig piphans — 29. juli 11:49. Der er problemet!:-)

  Hvem skal nu betale /(Hils fra mig derhjemme)

  Hvem skal nu betale,
  hvem har råd til mer
  Hvem har mange penge penge
  jeg har ikke fler

  (af F.Geil|J. Schmitz)

  Kommentar by A-mad — 31. juli 2020 @ 07:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper