30. juli 2020

Om Ahmad Walid Rashidi: ‘Han kommer med mange spændende historier, hvor detaljerne altid skifter’

Der er flere løse ender i Ahmad Walid Rashidis historie, der tidligere på ugen blev delt af tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen. En ven har gravet lidt i Rashidis fortid, og fundet klare indicier på at Rashidi ikke er det bedste sandhedsvidne. Et citat af journalist Jakob Sheikh, indikerer at Rashidi snyder på vægten. Han var også hovedperson i et Lasse Ellegaard-bogprojekt, der af ukendte årsager blev skrottet, trods halvandet års forberedelse. Noget hænger ikke sammen.

“Der er en kort omtale af bogprojektet i en NYT-artikel fra april 2015, som Rashidi er kilde til…

‘As with most accounts from inside Islamic State-controlled territory, the particulars of Mr.. Rashidi’s ordeal cannot be fully verified. The girls’ family could not be reached for comment, but friends in Manchester, England, confirmed the effort to rescue them.’

Mr. Rashidi’s experience in Syria is central to a book being written by two Danish journalists, Stig Matthiesen and Lasse Ellegaard, who say they are confident that he is reliable. Mr. Rashidi was seen at the Syrian border with Turkey in the company of the girls’ parents by another journalist, who asked not to be named because he is reporting on the story and did not want to harm his relationship with the family.

… Det undrede jeg mig over, så jeg gravede i det ISBN-nummer, der opgives ifm bogen: 9788771594652. De numre bliver tildelt af Danmarks Bibliotekscenter, men det mystiske er, at nummeret ikke eksisterer i deres database.

Jeg har en ide om hvorfor. På omtalen af bogen her, står der en udgivelsesdato i august 2015, men der hvor den på skrømt er sat til salg fremgår et udgivelsesår som 2016, og til sidst er der en udgivelsesdato i november 2016, før forlaget har opgivet bogen. …

Hvis vi går tilbage til NYT-artiklen som nævnte bogen for første gang, så nævnes også en anonym journalist der har kontakt til somalier-familien. Han kan via omstændighederne identificeres som journalist Jakob Sheikh, der selv udkom med bogen ‘Danmarks børn i hellig krig’ i oktober 2015. Historien om de somaliske tvillingepiger fylder en del, og det er tydeligt at historien er fortalt fra moderens side (hun var med i Syrien). I hendes version er besøget i Syrien ret udramatisk, det er hende der gør det hele og imponerer med sin viden om islam, og da de skal ud af Syrien sker det stille og roligt med hjælp fra Den Islamiske Stat. Rashidis rolle er reduceret til at være halehæng og proforma-værge til moderen, og han omtales konsekvent kun som ‘assistenten’. Det eneste sted han optræder ved navn er i note 2 til kapitel 42:

‘På dette punkt har familien Halane og assistenten, Ahmad Walid Rashidi, forskellige opfattelser af forløbet. Rashidi mener, at der mere var tale om en egentlig flugt end et samarbejde med Islamisk Stat om hjemrejsen.

For mig at se er det en meget venlig måde at sige at Sheikh mener at Rashidi lyver for at gøre sig selv interessant. Ser man hans egne udtalelser om både denne oplevelse og andre igennem, så opdager man også, at han kommer med mange spændende historier, hvor detaljerne altid skifter, og hvor kun det der kan verificeres andre steder står fast.

Jeg tror med andre ord, at Ellegaard har brugt halvandet år på at verificere bogen, og så har opgivet den da han fandt sin hovedperson upålidelig.

(Lars Løkke Rasmussen på Facebook, 27. juli 2020)

Mere

“Kun i Rashidis verden kan iranerne både være ankommet tidligere i år, og have været i Grækenland i fire år.

Der er også detaljen med at både Rashidi og hans iranske ven ifølge dem selv var bevidstløse, men alligevel kan de med bestemthed sige at evt. overfaldsmænd alle sammen stadig var inde på natklubben. Hvor ved de det fra, når de har været bevidstløse?

Samtidig registrerede politiet ingen vidner ifølge Rashidi, men alligevel kan barejeren fortælle, at hele personalet svarede på politiets spørgsmål.” (‘Henrik’)

Oploadet Kl. 01:06 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112005/trackback

18 Comments »

 1. LEVER VI IKKE i løgnens land, hvor politikere, journalister, DR, TV2 og papiraviserne fortier, censurerer, bortforklarer, lyver og lyver fuldstændig som det passer dem og uden hæmninger? Så Ahmad har vel bare tilpasset sig?

  Eller ser han det som sin islamiske pligt?

  Kommentar by Bent A — 30. juli 2020 @ 01:38

 2. Hvad har marrakesh-løkke lavet med ahmad “gennem de seneste måneder”?

  Den mand bliver mere og mere suspekt.

  Kommentar by Per — 30. juli 2020 @ 01:47

 3. Apropo suspekt, så synkron-censurerer de sociale medier for tiden alt og alle som deler en video med nogle læger der taler om deres erfaringer med medicin mod corona virus, en video som lægerne lavede netop fordi de blev censureret på de selvsamme medier: https://www.bt.dk/kendte/madonna-kritiseres-for-at-dele-vild-corona-teori-det-er-komplet-galskab

  Der er flere og bedre kilder end BT, men er det ikke mærkeligt at konkurrende firmaer som twitter, facebook, og google fjerner de samme emner og personer samtidigt, næsten som om de stod på en liste? Jeg aner intet om den medicin eller dens virkning, men det er læger der taler om deres erfaringer med en potentiel behandling mod en dødelig sygdom, og de bliver censureret hurtigere end terror videoer fra islamisk stat!

  Kommentar by Per — 30. juli 2020 @ 02:05

 4. Lars Uløkke er en af landsforræderne på tinge, manden er en grådig herre der vil sælger sin bedstemor for højeste bud, han og slikke Frank kan tage hinanden i hånden og rejse til de varme lande, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. juli 2020 @ 03:15

 5. Mange politikere og kendisser taler indvandring op, selv om mange af de fremmede har både lig og løgn i lasten, rollemodellen her bliver nok afsløret på et tidspunkt.

  Kommentar by k.m. — 30. juli 2020 @ 08:01

 6. UD UD UD UUUUUUUUUUUUUUD MED LØGNHALSEN OG PERKERSVINET AHMAD WALID RASHIDI, FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 09:15

 7. pedophiles and criminals are not seen as very smart, that is why they need social media presence and to write books. one can wonder, if you as ex prime minster have that low iq that you best bet to spread lies is social media that means that you have very low iq and no one wants to hire an ex politician loser, a retard that lives off taxpayers with a massive unemployment salary, ahhh sorry “pension” that he and his fag friends and pedophile decided for themselves. one compares oneself to the private sector when it comes to salaries and pensions but in the private sector you get fired by the stakeholder and investor when you are a loser like the politicians but then the real reason why you become politician is becaus eyou are a liar and thief and who wants to hire a criminal in the private sector? if the private sector consider your being a criminal then how come you have influence over a massive public sector budget and money that comes in from the taxpayers, letting a criminal deciding over people that are smarter than you and letting a thief and liar in charge of a huge stack of money, is not that good but i guess when you are involved in election fraud (stealing votes) then you become the commie prime minister of a country.

  when you pay attention and watch clips on when ISIS muslims get captured by the kurds, the TV kurd always get to ask the first questions and the first question is always why do the ISIS muslims attack the kurds (which are also muslims). So it is OK to attack whites that give the kurds and muslims free welfare so they can work black and sell drugs. why did not the kurds stay in their shitty region and fight for their independence if they now are so smart they think they are and also say that they do not have a country and always fight the turks in open streets all over. just take the conflict to your own muslim shitholes and fight it out there, there are guns and welfare there too, mercedes cars and you can sell drugs and pizzas with cheese that has passed the validation date there too.

  Kommentar by Erwache — 30. juli 2020 @ 13:01

 8. politicians and their pedophile friends the muslims lie about anything, hat is what they have in common. why do you cover for a muslim that hates whites and approaves with pedophilia? unless you share the same ideas and is a traitor, one of the muslims.

  Kommentar by Erwache — 30. juli 2020 @ 13:24

 9. En muslim der ikke lyver hahaha…

  Kommentar by piphans — 30. juli 2020 @ 15:26

 10. Hvad er “hvide grækere”?

  Kommentar by Moth — 30. juli 2020 @ 15:48

 11. Man får lyst til at gå i Pelle Dragsteds fodspor og hælde en spand lort ud over den lille fordrukne klaphat 🤭

  Kommentar by Bilka — 30. juli 2020 @ 18:03

 12. piphans — 30. juli 2020 @ 15:26:

  En m´Slim lyver aldrig; han taler “blot” udfra KOranens påbud-> taqiyya.
  – ligesom ISIS heller aldrig har udtalt sig i modstrid med KOranen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. juli 2020 @ 22:19

 13. – ja, her er sågar et dugfriskt eksempel på, at m´Slimer er så indoktrinerede i begrebet taqiyya, at de forsøger sig over for deres “gud”, allaen:
  https://www.document.dk/2020/07/30/kriminel-muslim-skuddraebt-somalisk-familie-kraever-rap-videoer-fjernet/

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. juli 2020 @ 22:59

 14. Kommentar by Moth — 30. juli 2020 @ 15:48

  Hvad er “hvide grækere”?
  Grækere er først for nyligt blevet “hvide”. Det skete, da de begyndte at forsvare grænsen mod masseindvandringen fra Tyrkiet. Før da havde grækerne samme solbrændte teint som mange af migranterne.

  Kommentar by traveler — 31. juli 2020 @ 07:31

 15. Nyt interview fra 30. juli.
  https://www.in.gr/2020/07/30/greece/sygklonizei-o-axment-ksylokopisan-oi-akrodeksioi-alla-ego-agapo-tin-ellada/

  Kommentar by wilty — 31. juli 2020 @ 09:25

 16. Kommentar by wilty — 31. juli 2020 @ 09:25

  Jeg kan ikke græsk, men ifølge google translate fortæller Ahmad Rashidi i det interview, du har linket til, at han arbejder som læge i Danmark.

  Søger man på nettet, begyndte han som medicinstuderende i 2013, i 2014 rejse han rundt i Syrien, men genoptog sine medicinstudier i 2015, mens han i oktober 2019 lige var begyndt på statskundskab. Da lægestudiet uden speciale varer 6 år, tvivler jeg stærkt på, at han har opnået kandidatgrad og har afgivet lægeløftet. Så det med at han skulle arbejde som læge, er vist en løgn.

  Kommentar by traveler — 1. august 2020 @ 10:12

 17. @ Traveler

  Mange ting er mærkelige i den historie.

  “Jeg har videoer, der viser manglen på politi i min sag”

  https://www.kar.org.gr/2020/07/26/eimai-o-danos-toyristas-poy-dechtika-epithesi-apo-fasistes-sto-gkazi-video/

  Kommentar by wilty — 1. august 2020 @ 13:22

 18. Grækenland i kog: Overfald på dansker er tophistorie

  https://ekstrabladet.dk/112/graekenland-i-kog-overfald-paa-dansker-er-tophistorie/8222857

  Kommentar by wilty — 1. august 2020 @ 13:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper