30. juli 2020

N.P. Ravn (NB): Fællesnævneren… er at gerningsmændene alle sammen har andet etnisk herkomst”

Nye Borgerliges Niels Peter Ravn har lavet en lille video, hvor han fortæller lidt om den danske virkelighed, der ikke omtales i Lars Løkke Rasmussens opdateringer på sociale medier. Se videoen her.

Niels Peter Ravn: … der skete faktisk det, at en af mine gamle veninder skriver til mig, for at fortælle at hendes søn på 18 år er blevet overfaldet. Det foregik på Trianglen på Østerbro, hvor en bande ryger på ham fordi de vil have hans taske. De får ikke tasken, men til gengæld, så får min venindes søn mesterlige tæsk med en svensknøgle. Jeg har set billederne af hans ansigt efterfølgende, og jeg kan bare sige: Det ser ikke rart ud.

Hun skriver til mig fordi hun vidste, at et af mine meget nære familiemedlemmer, en ung mand på 20 år. På bare en måned blev overfaldet hele to gange i indeværende år. Den ene gang fordi en bande ville have hans ur, den anden gang, ja, der skulle han åbenbart bare have tæsk. Fællesnævneren for de her tre voldsepisoder, som jeg taler om her. Det er at gerningsmændene alle sammen har andet etnisk herkomst end dansk.

Prøv lige at høre her. Det går ikke! Jeg vil ikke finde mig i, at bo i en by der er præget af vold fra indvandrerbander. Jeg vil have et København, hvor vi kan leve trygt…

(Niels Peter Ravn på Facebook, 26. juli 2020)

Oploadet Kl. 01:32 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112011/trackback

30 Comments »

 1. DET DANMARK VI KENDTE er ved at forsvinde. Og volden vil ikke blive stoppet eller formindsket, den vil blive forværret og mangedoblet.

  For det første er de gamle partier og medier ligeglade med ofrene for asylanternes kriminalitet. For det andet har politikerne og journalisterne svigtet politiet. For det tredje er retssystemet alt for slapt og blødsødent overfor de hårdkogte og brutale bøller. Og for det fjerde fortsætter indstrømningen af kulturfremmede, både via asylanter som melder sig ved grænserne, og via familiesammenføringer.

  Og udlændingestyrelsen m.m. har ikke styr på ret meget.

  Der er allerede mange lig på bordet, men det ignoreres af godheds-industrien og den radikale nomenklatura.

  Kommentar by Bent A — 30. juli 2020 @ 01:52

 2. Jamen det er nærmest tragikomisk, for 80-90% af dumskerne stemmer for at vi skal importere flere islamister og østperkere og flere af vores børn og børnebørn skal overfaldes, voldtages og myrdes, og tilmed for vores egne skattekroner.
  Og tænk på alle vores forfædre der har ofret deres liv for os, og så står vi og pisser direkte på deres grav, føj hvor er det usselt.
  Luk lortedanmark nu så vi kan spare vores forfædre fra at blive ydmyget endnu mere, og så vi kan spare vores børn og børnebørn fra at blive myrdet og voldtaget af det importerede slam der vælter ind over vores grænser.

  Kommentar by piphans — 30. juli 2020 @ 02:04

 3. Rigtig velmenende politikertype. Han tror, volden kan nedbringes. Det kan den ikke. Den vil kun stige med perkernes antal. Meget grove metoder kan afjælpe den – udvisning af gerningsmand og hele familien, lukning af deres moskeer, men det er der jo ingen, der nogensinde vil gribe til. Ergo små danske drenge: I vil komme til at lide meget på grund af jeres voksne landsforræddere i familien.

  Kommentar by BB — 30. juli 2020 @ 02:06

 4. Ork, danskerne var forsøgt advaret mod det nu selvskabte mareridt.

  Ved at benytte linket forneden kan enhver med interesse herfor se en advarende artikel, som fremskridtsmanden -Claus Frost-Hansen – fik bragt i Fremskridtspartiets medlemsavis, den 08. maj 1987.

  Artiklen hedder “Krigerne på Amager”:
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2011/10/06/krigerne-pa-amager/

  Kommentar by Karsten Lund — 30. juli 2020 @ 06:00

 5. Det stopper ikke, der er ikke politisk flertal for at stoppe det! Det er det samme over hele Europa vores lande er ved at forsvinde, det er ved at synke ned i en islamisk sump, hvor krænkelse, ære og vold regerer, islamisk ære vel at bemærke! Vores lande smuldre mellem fingrene på os! Sverige og Frankrig er tabt, det samme er Belgien formodentligt! Og ganske tæt efter følger Storbritanien, resten af Benelux, Østrig og Tyskland, et Tyskland som åbnede grænserne på vid gab, et Tyskland som to gange i sidste århundrede næsten lykkedes med at ødelægge vores kontinent, og nu forsøger igen!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. juli 2020 @ 07:01

 6. Islam erindrer alle mennesker om at vi tilhører dyreriget, nærmere betegnet rovdyrene. Med islamisterne som de, der kommer nærmest.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. juli 2020 @ 08:55

 7. Danskerne hører ikke om indvandrervolden og kriminaliteten. Det sørger 80% røde “journalister” for.

  Og vi betaler for indoktrineringen. D(D)R får 3,7 milliarder pr år – og næsten ingen seere, da alle ser streamingtjenesterne! Luk DDR

  FN styrer Danmark og Vesten med FN-konventioner og FN består for størstedelen af diktaturer …sgu latterligt at de danske politikere er så blåøjede og naive

  Kommentar by H. Nielsen — 30. juli 2020 @ 09:15

 8. Luk lortedanmark nu så vi kan spare vores forfædre fra at blive ydmyget endnu mere, og så vi kan spare vores børn og børnebørn fra at blive myrdet og voldtaget af det importerede slam der vælter ind over vores grænser.

  Kommentar by piphans — 30. juli 2020 @ 02:04

  Piphans, hvordan mener du konkret, at vi lukker Lortedanmark?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 09:21

 9. Ingen danskere kan lide islam. Islam æder stille, men sikkert alt, hvad der kendetegner DK. Enhver som kæfter op, udstilles som racist, selvom 99.99% af danskerne aldrig har gået op i etniciteten. Kun få gør noget, men flertallet stemmer bevidstløst på partier, som blindt støtter den negative udvikling, dette på trods af, at deres børn får tæsk, af skoleklasser er kaotiske og aviserne er fulde af historier om skyderier og drab.
  For tiden er blindheden fuldkommen, for imens der begåes drab i gaderne, unge drenge stikkes med knive pga et tilbud om badning, diskuterer tumperne om en is på hedde Eskimo. Knæfaldet er totalt, vi ædes op over de næste 50-70 år, pist væk vil DK være og vi vil ende som alle de andre europæiske lande. Som fuldstændigt kaotiske multietniske samfund, blottet for enhver gnist af den oprindelige nation.

  Kommentar by Revser — 30. juli 2020 @ 10:08

 10. Det hjælper i hvert fald ikke at 50 danskere boykotter indvandrerkiosker og andre butik med muslimske ansatte, når 2 millioner naive venligboere fortsætter med at handle med dem.

  Nu har to antropologer, en norsk og en dansk slået sig sammen om at tryne Haribo, og lur mig om ikke de får held til at få fjernet lakridser med form som et ansigt

  De fleste institutioner og myndigheder er infiltreret af fjenden, hvor de med loven i hånd undergraver samfundet.

  Tænk på hvor mange indvandrere/besættere der går jura-vejen, det er dødsensfarligt.

  Kommentar by k.m. — 30. juli 2020 @ 10:20

 11. Tænk på hvor mange indvandrere/besættere der går jura-vejen, det er dødsensfarligt.

  Kommentar by k.m. — 30. juli 2020 @ 10:20

  Større diversitet i advokatbranchen – men der er plads til forbedring

  Inden for de seneste ti år er der sket en stigning i antallet af advokater med anden etnisk baggrund end dansk. Etniske danskere udgør dog stadig 96 procent af alle medarbejdere.

  44-årige Shaina Jabbar er partner i Plesner, hvor hun har været siden 2004. Hun står bag Plesners skoleprojekt, som går ud på at tilskynde folkeskoleelever på Nørrebro i København til at tage en uddannelse.

  https://advokatwatch.dk/Advokatnyt/Tendenser/article10884839.ece, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 10:27

 12. Forfærdelige historier om et bolledejsfolk, der ikke kan slå fra sig længere!!?? Hvad FEJLER det her folk?? Prøv at røve en italiener på den måde, eller en israeler, og du vil se kamp til blodet sprøjter. Med en israeler vil det være perkerens blod, der sprøjter, men en hidsig italiener finder sig ikke i hvad som helst, så de vil også tage kampen op. Hvorfor hører vi ikke om sådanne terrorhandlinger i fx Italien, Ungarn, Polen og flere af de lande? Fordi den usle muhammedaner kryber som en tærsket hund, m halen mellem benene, når den lugter en overhund. Lær VOLD, danske unge! Lær de forbudte dræberslag.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. juli 2020 @ 11:13

 13. Lær VOLD, danske unge! Lær de forbudte dræberslag.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. juli 2020 @ 11:13

  TIL ALLE HVIDE DANSKRE: Lær Krav Maga (hebraisk: קרב מגע),der betyder kontakt kamp.

  Krav Maga blev grundlagt og udviklet af Imi Lichtenfeld Sde-Or til militære formål, specifikt til Israels Forsvarsstyrker, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 11:33

 14. “Således sås kun 41 pct. af corona-tilfældene i uge 30 blandt personer med dansk herkomst, der ellers udgør 86 pct. af befolkningen i Danmark.” https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12312098/danske-myndigheder-advarer-om-hyppigere-covid19-blandt-folk-med-anden-etnisk-herkomst/?ref=eblistermest

  Kommentar by SaneGoo — 30. juli 2020 @ 12:15

 15. the muslims and commies always rob in groups. they have learned that they stay away from me because i am mercyless and will crush them even if they are in group. so you have to learn how to fight and fight because they will attack you, because you have something they need better than you. even a stolen phone has a price, and a criminal will buy and use it to cover his tracks (his criminality).

  just to sit and bow down to lesser iq just accepting oppression and being enslaved. the corrupt pieces of shit will never help out. you have to learn how to defend yourself. do not be someone elses bitch esp. not a bitch to a low iq creature like a french, latinamerican, nigger or muslim. either live free or go down fighting as free.

  many generation before you have worked hard so that you will stay free, live according to your norms and culture and not get oppressed do not throw that away esp not to the ones with lower iq.

  stay observant, focused and vigilant.

  Kommentar by Erwache — 30. juli 2020 @ 13:08

 16. @Kommentar by NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 09:21
  Jep, lad os asfaltere lortet og leje det ud som parkeringspladser til de muslimske lande tyskland og sverige, så kan vi danskere bosætte os i de lande med færrest perkere og hygge os for lejeindtægten.

  Kommentar by piphans — 30. juli 2020 @ 13:08

 17. Also note that if you get stopped often by the police, when you ride your car, it means that the number plates are run in a central database and that car with those plates has been involved in crimes so the police will stop you automatically to talk to you no matter what. so be careful when you buy a car and from who you buy it. do your own legwork and research before you buy it so you do not have to waste time talking to police. You have better things to do than to talk with idiots with known low iq.

  Kommentar by Erwache — 30. juli 2020 @ 13:12

 18. Den ovenfor nævnte artikel i Jyllandsposten viser at de statsstøttede MSM prøver at nedtone alvoren i koronasmitten, alle normalt tænkende Danskere har i lang tid vidst at størstedelen af de covid 19 smittede var ikke etniske Danskere men det skal bare skjules som alt andet kriminalitet, afsæt regeringen pga. landsforræderi, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. juli 2020 @ 15:54

 19. Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm skriver på Twitter, at myndighederne er opmærksomme på, at covid-19 »kan forekomme hyppigere hos personer med anden herkomst end dansk«.

  Coronavirus, koranovirus, jeg er flintrende ligeglad, bare det tager livet af de ulækre muhamedanere indenfor Kongeriget Danmarks grænser, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 16:23

 20. Løkke-Fonden er korrupt.
  Skatteålen Gucci-Helle huserer på Fakebook og skal snart blokere denne sande historie.
  Hendes million udkomme fra Fakebook kræver et minimum at indsats.

  Kommentar by Iznogut — 30. juli 2020 @ 16:41

 21. »kan forekomme hyppigere hos personer med anden herkomst end dansk«

  Noget sent at erkende det. For en del uger siden fik vi importeret hele 16 smittede på et fly fra Pakistan

  Et kæmpestort slagteri i Tyskland måtte lukke, fordi der var massivt udbrud af corona. Der skulle vi selvfølgelig have kontrolleret vore egne slagterier. Rigtig mange udlændinge arbejder der, en høj løn er altid attraktivt. Og udlændinge kan rejse ud og ind i Danmark uden problemer. At søge asyl er også et “anerkendelsesværdigt” formål i NyDanmark.

  Jo, corona får vi fornøjelsen af i flere generationer, indtil erkendelsen er gået op for alle.

  »kan forekomme hyppigere hos personer med anden herkomst end dansk«

  Det første lille ord KAN, kan udmærket droppes, men det tør man ikke. HVORFOR?

  Kommentar by tavsen — 30. juli 2020 @ 17:57

 22. De røde og liberale har ødelagt Europa, men en dag skal de selv leve i lortereden og så kommer mange nok på andre tanker.

  Kommentar by Bilka — 30. juli 2020 @ 18:01

 23. Noget sent at erkende det. For en del uger siden fik vi importeret hele 16 smittede på et fly fra Pakistan
  Kommentar by tavsen — 30. juli 2020 @ 17:57

  tavs, ikke 16, men nærmere det DOBBELTE af corona/koranosmittede rotteperkere fra Perkistan:

  Nye smittede i relation til fly fra Pakistan samt demonstration

  25. juni 2020

  Styrelsen for Patientsikkerhed har i arbejdet med smittopsporing af COVID-19 kunnet konstatere flere nye smittede i forbindelse med flyet fra Pakistan samt demonstrationen for Black Lives Matter.

  På nuværende tidspunkt er 29 personer konstateret smittet med relation til flyet fra Islamabad i Pakistan, der landede i Københavns Lufthavn den 6. juni 2020. Heraf har 21 været ombord, mens 8 smittede er nære kontakter, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 18:35

 24. NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 18:35

  Det er det sædvanlige med statsansatte propagandister, de går forsigtig til værks. Statsstøtten skulle nødig komme i fare. Først blev der nævnt 6, det steg til 16 og nu 29. HURRA for berigelsen.

  Også flere måneder siden, at de 2 første i et asylcenter blev konstateret smittet. HURRA for at søge asyl er et “anerkendelsesværdigt” formål. Gad vide, hvem der har konstrueret det ord, for at tilgodese Godhedsindustrien?

  Kommentar by tavsen — 30. juli 2020 @ 18:47

 25. Det er STADIG sådan at der ikke er FEBERKONTROL mv. af alle indrejsende flypassagerer fra Pakistan, Indien, Italien og Frankrig osv. Det er meget lemfældigt og vilkårligt hvad der foregår, for at forhindre en 2. bølge af covid-19.

  Hvorfor denne slendrian?

  Kommentar by Bent A — 30. juli 2020 @ 18:57

 26. Kommentar by NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 09:21

  Altomfattende generalstrejke og opgør på alle planer…indtil der vedtages love om at forbyde islam og udvise dem allesammen!

  Ideen fik jeg da jeg tog min sølvpapirshat på!

  Kommentar by Black Watch — 31. juli 2020 @ 00:36

 27. Stem på et ansvarlig parti næste gang, med en islamistpolitik der holder på langt sigt!

  Kommentar by Hul igennem? — 31. juli 2020 @ 09:16

 28. Og ja! Slå igen! Find dig ikke i intimedringer!
  Men det giver skrammer, hjertebanken og nogen på ørene.. og en fed fornemmelse når voldsmændene løber!
  Desværre er der nogle kæresteemner, der hellere ville finde sig en mindre krigerisk mand end jeg..

  Kommentar by Hul igennem? — 31. juli 2020 @ 09:20

 29. Selvtægt bliver straffet meget hårdt. Vær vis på det.

  Ikke desto mindre er det mere end nødvendigt at lære selvforsvar. Det bliver obligatorisk børneopdragelse at ikke stole på nogen andre end de nærmeste og være bevidst om fjenden, som overvejende kommer fra de muslimske taberkulturer.

  Kommentar by Uno — 31. juli 2020 @ 12:13

 30. Nye Borgerlige burde sige som Stram Kurs, at islam ikke passer ind i Danmark og derfor heller ikke kan accepteres. Alt andet er bare spild af tid, imens der bliver mere af dette råddenskab. Kun et forbud vil virke.

  Kommentar by LarsB — 1. august 2020 @ 19:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper