30. juli 2020

Berlingske om Trumps forsvar af føderale bygninger: “‘Jeg siger ikke, at Trump er fascist’… ‘Men…'”

Intet kan overraske mig mere, men det er nu alligevel vildt, at nedenciterede artikel kan læses i en borgerlig avis. I et forsøg på at forsvare føderale bygninger i Portland fra venstreradikale angreb, har præsident Trump indsat DHS-agenter. Journalist Michael Bjerre fordrejer konteksten, og giver Trump den store motivanalyse, baseret på demokraternes modstand. Føderale agenter kaldes ’stormtropper’, associeres med ‘Gestapo-metoder’, og slutteligt citeres en professor, der mener Trump anvender ‘klart fascistiske metoder’. Trump Derangement Syndrome.

Hvad ville de kalde Trump, hvis han faktisk brød loven? Fra Berlingske.dk – En hær af hemmelige agenter i USAs gader er Trumps nye valgvåben (af Michael Bjerre; kræver login).

“Med indsættelse af op mod 75.000 føderale agenter i demokratisk ledede byer, som ifølge Donald Trump er præget af anarki, vil præsidenten vise, at han er sidste bastion for opretholdelse af lov og orden. Men med sine ’stormtropper’ bruger han Gestapo-metoder og kaster benzin på bålet, lyder kritikken. …

… i dag satser Trump benhårdt på at vinde præsidentvalget 3. november ved at sælge sig som en stærk ‘lov og orden’-præsident i kølvandet på forsommerens store protester for raceretfærdighed efter politidrabet på George Floyd i Minneapolis. …

Med ordren hyrede præsidenten Department of Homeland Security (DHS) – altså specialtrænede agenter under ministeriet for hjemlandets sikkerhed – til at forsvare monumenter og føderal ejendom mod ‘anarkister og venstreorienterede ekstremister’. Denne gruppe af hårdtslående agenter var ellers ikke tiltænkt at skulle sættes ind mod landets egne borgere.

… For Trump var Portland en gave. Situationen i byen gav ham nemlig en ny mulighed for at slå på, at de protesterende blot var yderliggående ekstremister uden andet mål end lovløshed og anarki. …

… Forleden sagde Trump til Fox News, at han er klar til at udsende 50.000 til 75.000 føderale agenter til alt fra Chicago til New York og Albuquerque for at sikre lov og orden. Alt sammen sker i håb om at vinde stemmer…

Jason Stanley, professor i filosofived Yale University og forfatter til bogen ‘Hvordan fascisme virker’, kommer i et stort interview til Businessinsider med en kraftig advarsel.

‘Jeg siger ikke, at Trump er fascist,’ siger han og tilføjer: ‘Men Trump bruger helt klart fascistiske metoder.’ Jason Stanley bemærker, at når man har et slags hemmeligt politi, der hverken er et rigtigt politi eller et rigtigt militær, men som præsidenten kan sætte ind, så kan det være ‘fristende’ at bruge dette imod politiske modstandere, sådan som Trump nu gør.”

(Berlingske, 29. juli 2020, s. 12)

“‘Daddy, are you still refusing to call Trump a fascist when you talk to the news? Mommy says you should just say he’s a fascist.'” (Jason Stanley på Twitter, 29. juli 2020)

(Onlineudgaven på B.dk: ‘ventreorienterede ekstremister’)

Oploadet Kl. 02:18 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112017/trackback

40 Comments »

 1. Hvis jeg var Amerikansk skatteyder så ville jeg have forlange at præsidenten beskyttede min familie og ejendom uanset hvilke metoder han måtte bruge, der er ikke demonstrationer i USA men anarki og hærværk samt myrderier af uskyldige mennesker, i Danmark bør regeringen træde tilbage i skam pga. deres håndtering af tilvandrere med Dansk pas, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. juli 2020 @ 03:05

 2. De danske mediefolk og universitetsansatte har misforstået hvilke kilder man kan stole på. Anden forklaring kan der næppe være på deres udsagn.

  Antifa og Black Life Matters er organisationer under kontrol af magthaverne (Rothschild m.fl.), så det kunne være nyttigt at få optrævlet magtstrukturerne i disse organisationer, men ellers er der ingen grund til at lade federale styrker forsvare deres ejendom i de berørte demokratiske styrede delstater.

  Sladrehanken Kevin Shipp tidligere i CIA forklarer her om hvordan hele magtkontrollen foregår i denne verdensforbryderorganisation, hvor de kontrollerede medier spiller en vigtig rolle:

  https://www.brighteon.com/96e7a08b-6009-4689-96b2-e9c6521ac4b1

  Kommentar by perhag — 30. juli 2020 @ 03:11

 3. Dansk presse gør sig selv aldeles utroværdig ved deres CNN agtige anti Trump kampagne. Journalisterne skriver, hvad chefredaktøren vil have, og han vil have, hvad avisens globalistiske ejere vil have: Trump bashing. Dette har intet med journalistik at gøre, det er propaganda.

  Kommentar by BB — 30. juli 2020 @ 03:21

 4. 4.).Du har ret. De elsker at hade ham, og de hader at elske ham til propagandaformål. Samme med Bush. Samme propaganda…Lidt ligesom i Mellemøsten, hvor propagandaen heller ikke er fri. Støt SIAD og GI. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. juli 2020 @ 04:56

 5. DET ER FORLÆNGST BLEVET KLART, at det med narkomanen der døde af en overdosis/et overforbrug af stoffer, kun har været et PÅSKUD for de voldsomme optøjer. Han døde mens han var i politiets varetægt, men det er blevet opklaret at det først og fremmest skyldtes stofmisbrug. Hans hjerte m.m. var stærkt svækket, ellers havde han overlevet.

  Optøjerne og urolighederne, plyndringerne og nedbrændingen af mange bygninger…… overfaldene og mordene på butiksejere og tilfældige bilister og fodgængere, skyldtes at “anti”-fascister, tyve-pak, røvere udnytter situationen, plus at kriminelle ballademagere sammen med marxister og Demokraterne forsøger at få afsat Trump som er nationalkonservativ. De er rasende over at Trump vandt over Hillary Clinton, som er en radikal politiker i stil med Sofie Carsten eller Pernille Skipper.

  Det er skandaløst at DR, TV 1+2 og papiraviserne blot efterplaprer alt hvad der kommer fra de røde venstrefløjsere i USA. “Dagens høst af videoer” på en netavis viser Barr i konfrontation med Nadler og en række sure politik-kvinder, og videoen fortæller rigtig meget om det lave niveau som præger “Demokraterne”. Som påstår at voldsomhederne er en myte. Men hundreder af videofilm viser noget andet.

  Hetzen mod Trump er helt uden nuancer, og får nok Danmark til at ligne en kommunist-stat set fra den anden side af Atlanten.

  Mange læseres, lytteres og seeres naivitet og uvidenhed udnyttes kynisk af vores hjemlige medier. De véd at man kan bilde store dele af befolkningen alting ind, hvis kampagnerne er store nok.

  Det er sådanne kampagner med løgne og halve sandheder der har bragt Sverige tæt på statsbankerot og samfundsopløsning. Tilstandene derovre er skrækkelige og katastrofale.

  Kommentar by Bent A — 30. juli 2020 @ 06:56

 6. Venstrefløjsernes Trump Derangement Syndrome får deres revolutionsbegejstring til at eksplodere igen. Da Muren og Jerntæppet faldt i 1989, var den på sit hidtil laveste.
  Men nu er håbet om Lenins og Stalins verdensrevolution tilbage.
  Alle synger med!

  Rejs jer, fordømte her på jorden,
  rejs dig, du sultens slavehær!
  I rettens krater buldrer torden,
  nu er det sidste udbrud nær.
  Bryd kun fortids møre mur i stykker,
  slaveskare, der er kaldt;
  snart verdens grundvold sig forrykker,
  fra intet da vi bliver alt!
  /:Vågn til kamp af jer dvale,
  til den allersidste dyst; –
  og internationale
  slår bro fra kyst til kyst.:/

  Kommentar by A-mad — 30. juli 2020 @ 08:06

 7. Set herfra har Danmark været styret af kommunistsvin siden kildeskattens opståen.

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2020 @ 08:10

 8. Intet nyt fra MSM’s danske køter, sprøjten “Berlingske Utérlige”. Verdens luderpresse, også kaldet MSM, har øjensynligt forpligtet sig til mindst én daglig Trumpsviner med løgne, fordrejelser og fortielser i store mængder. Ludersprøjterne har nok aldrig hørt om “backlash”. Deres daglige perversiteter falder tilbage på dem selv, med renter og renters rente. MSM stinker af fascisme og agitprop.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. juli 2020 @ 08:49

 9. Nu er der jo valg om små 3 måneder så kan Vi ved selvsyn se hvad den menige Amerikaner mener om den sag.

  Personligt mener jeg at de demokratisk styrede stater skal have lov til at brænde sig selv ned til grunden men Vi ved jo at så snart det rammer den såkaldte elites liv og ejendom så vender vinden uden blusel 180 grader!

  Kommentar by Santor — 30. juli 2020 @ 08:58

 10. Hvor er det dejligt at tvinges til at betale for mediestøtte.
  En femårig kunne gøre det bedre.

  Kommentar by Realist2 — 30. juli 2020 @ 09:11

 11. Kim, jeg ved, du slører Michael Bjerres kontrafej for ikke at krænke ophavsretten til fotoet, men hvorfor slører du Bjerres emailadresse i bylinen?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 09:31

 12. Ludersprøjterne har nok aldrig hørt om “backlash”. Deres daglige perversiteter falder tilbage på dem selv, med renter og renters rente. MSM stinker af fascisme og agitprop.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. juli 2020 @ 08:49

  Hvad mener du? Backlash?

  Dagbladet Politiken har aldrig fået så mange nye, betalende abonnenter som under coronakrisen, så jeg ser ikke Lamestream Media bukker under med deres fascisme og agitprop.

  Nærmere tværtimod, det er åbenbart Trump bashing, som de hjernedøde, danske medieforbrugere ønsker, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 09:39

 13. Er det muslimer?

  Politiet trækker våben under voldsom anholdelse af drabssigtet mand i Husum tirsdag eftermiddag (28.07.20).

  Se billeder her:
  https://www.presse-fotos.dk/post/politiaktion-2, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 09:46

 14. Hvis bygningerne absolut skal beskyttes, så skal politiet være anonyme ellers risikerer de problemer i deres hverdag. Det er absurd at iagtage det der foregår, Usa er splittet i ekstremer. Et af de eneste lys for enden af tunnellen er at der under tumulten bliver lynchet nogen pædosatanister, helst så mange af dem som muligt.

  Kommentar by Draugr — 30. juli 2020 @ 10:33

 15. Berlingskes journalistik og metoder er desværre en mellemting mellem ugebladet Femina og Information.
  PS. Holder selv Berlingske.

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 30. juli 2020 @ 12:30

 16. Jeg siger ikke at Michael Bjerre er en rød kulturradikal affaldsspreder, der arbejder på “Pilestrædeudgaven af Politiken…
  Men!

  Kommentar by bjarne binee — 30. juli 2020 @ 12:30

 17. “throwing fuel on a fire” is something communists use in the us, shows how low communist (legacy media journalists) have and why they have to blow someone or get fuckedin return for “writing articles” someone already in some other language already wrote. To be “smart” is not as the same as copying others work but i guess when you have low iq and you have always done these things then it is every day business. the laws and rules apply for you but not for everyone else, just like when muslims, niggers, french and latinamericans, americans and ex japanese prostitutes cheat with welfare, lockdown laws and rules and go on vacation with welfare and think they are smart.

  something to be worth checkng out is a film about “united states of conspiracy”, the commie assholes at pbs produced it and they are targeting alex jones, roger stone since they contributed to trumps win. i am no fan of trumps but the commies in the us are sore about that the corrupt liar hillary did not win so they have worked hard on smearing all the people around trump that were instrumental to his win, isolating trump. also, commie scum always no matter where always refer to the ones that are smarter to them as “authistic” or that they are sufering from some mental disease, not that they are medical doctors but they know these things better than medical doctors. I guess when you know these things so well thn you know that yourself are badly fucked up in your brain and what you are suffering from, that is why you are a legacy media journalist (writer), police or politician.

  the movie is about 58 minutes long, the name is “united states of conspiracy” and can be found at jewtube, search for “pbs boy”. it was aired om tv 28th of July 2020.

  Kommentar by Erwache — 30. juli 2020 @ 12:43

 18. everyone talk about civil war. i think it will begin in the us when trump loses his election phase, either this year or in four years. That is when it all starts.

  note i am no fan or trump or alex jones or roger stone but i hate the turk low iq piece of shit shrek yogurt and that tail of inbreeded bastards.

  Kommentar by Erwache — 30. juli 2020 @ 12:45

 19. INVASIONEN AF EUROPA og Danmark fortsætter.

  “Vi nærmer os situationen under besættelsen”, siger en netavis.

  Dagens Danmark: Vanvidskørsel, overfald, røverier og mord i gaderne. Afvikling eller formindskelse af velfærd, sundhed, familieværdier og den enkelte danskers trivsel og sikkerhed.

  Christiansborg kæmper benhårdt for at varetage danskernes interesser, fortæller medierne os hver dag. Og vil nu begynde at tilføre velfærden og alle udsatte grupper milliardbeløb. Men passer det?? Og hvordan hænger det sammen med at EU fra nu af skal have 25-30 milliarder kr. i kontingent og ydelser pr. år. Og hvad med de 3-400 milliarder kr. der bruges på indvandring, integration og besynderlige projekter?

  Kommentar by Bent A — 30. juli 2020 @ 12:48

 20. 75.000 lyder lyder lidt i overkanten. Kan det tal verificeres?

  Nu er de, mig bekendt, trukket tilbage og den eneste konsekvens det får for Trump er at han mister stemmer hvilket de IKKE ville gør hvis han lod dem blive.

  Så tillykke til “demokraterne” for at vinde den lille kamp. Det kan stadig nå at blive en fordel for Trumps, specielt hvis terroristerne bliver ved med at brænde byen af og myrde deres egne borgere – Hvem har så skylden?

  Kommentar by Santor — 30. juli 2020 @ 12:49

 21. Imens undgår medierne behændigt at nævne alle dem, der er blvet dræbt af demonstranterne under de ofte særdeles voldsomme optøjer. Move on, nothing to see here…

  Kommentar by Arne Torp — 30. juli 2020 @ 13:11

 22. De statsstøttede danske medier giver den fuld skrue med løgne om BLM og Antifa. Medierne støtter begejstret det som minder om optøjerne i Los Angeles i august 1968 og i april-maj i 1992. Oprørerne kæmpede også dengang under parolen: “Burn, Baby burn!”

  BLM og Antifa får lov til voldelige, maskerede demonstrationer, hvor de røver og nedbrænder butikker, udøver hærværk mod biler og slår folk ned med køller. De smadrer dem, de mener ikke er enige med dem og dem der ligner Trump-tilhængere.

  Hvor mange uskyldige er det nu lige BLM og Antifa har myrdet eller slået til lirekassemænd? Hvor mange butikker har de røvet og brændt ned? Det hører vi aldig noget om i de statsstøttede danske medier.

  Kommentar by A-mad — 30. juli 2020 @ 13:15

 23. Den tidligere borgerlige avis- nu Perkerlingske!
  En mindre del af tri-politiken.. Eller “de forenede moralske fallitboer”.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. juli 2020 @ 14:25

 24. Denne her Bjerre-karakter er da fuldstændig rablende vanvittig i hans hovede. Han er både bims og skør. Men det er jo nutidens krav,for at kunne komme på tantens lønningsliste.

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2020 @ 14:32

 25. Ud af 10 danskere er der stadigvæk 8-9, som hader Donald Trump, og som elsker Angela Merkel, og som elsker Greta Thunberg, og som ikke ser nogen problemer i, at Danmark bliver en del af Kalifatet.

  Kommentar by Ole Madsen — 30. juli 2020 @ 14:43

 26. # Ole Madsen: Ja, og oveni er der så alle de mænd som stadig ikke forstår at kvindekampen, feminismen og ligestillings-fanatismen er een lang rødpolitisk krig mod mændene, familierne, børnene, demokratiet og nationen.

  Danskerne er et hjernevasket folk.

  Kommentar by Bent A — 30. juli 2020 @ 15:09

 27. @24 Ole Madsen
  Du har fuldstændig ret.

  Kommentar by piphans — 30. juli 2020 @ 15:10

 28. HVORNÅR bliver der stillet spørgsmål ved alle de millioner, der gives i mediestøtte, fordi medierne ikke kan sælge deres produkter? Hvis de ikke kan stå på egne ben, må de lære det, uden støttepædagoger.

  OG når alle de statsstøttede medier skriver nøjagtig det samme, så er Public Service reduceret til propaganda, og det bliver temmelig ensformigt i længden, og ender med et endnu større behov for statsstøtte. Altså er medierne i lommen på de politikere, der bevilger overlevelsesgrundlaget for de ensrettede medier. YNKELIGT

  Kommentar by tavsen — 30. juli 2020 @ 17:43

 29. BLUE LIVES MATTER
  https://twitter.com/bluelivesmtr

  At Least 303 NYPD Vehicles Vandalized By Rioters, Causing Over $1M In Damage

  Kommentar by tavsen — 30. juli 2020 @ 18:15

 30. En racistisk historie:
  Snehvide giftede sig med en snemand og stod hvid brud. Det skete en snedækket vinterdag i Sneslev kirke ved Ringsted. Det danske flag med det hvide kors flagrede i vinden. Kun hvide mennesker overværede vielsen, hvor buketter med hvide liljer pyntede foran kirkens hvidmalede dør. Senere blev serveret lagkage med masser af hvidt flødeskum på Hviid’s vinstue for gæsterne. En vidt berømt kunstner sang “I’m dreaming of a white xmas”. Han afsluttede med at udtale “white lives matter”, medens månens hvide lys skinnede svagt fra den sorte nattehimmel.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. juli 2020 @ 21:15

 31. Kommentar by Gustav Jensen — 30. juli 2020 @ 21:15

  SÅ SMUKT SKREVET OG POETISK; DRÆB ONDSKABSFULDT ALLE MUSLIMER OG PERKERE, FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. juli 2020 @ 21:37

 32. Det er lang tid siden, at Berlingske har været borgerlig, og på USA dækningen er de lige så tendiøse som andre.

  Abonnement er opsagt.

  Kommentar by PerP — 30. juli 2020 @ 21:58

 33. Kommentar by PerP — 30. juli 2020 @ 21:58

  Lisbeth Knudsen ødelagde Berlingske Tidende, nu bestemmer hun hvordan journalistiken skal formes i Danmark.

  Sikker en fest!

  Kommentar by KineserSnot — 30. juli 2020 @ 22:03

 34. Angela Merkel og Lisbeth Knudsen ønsker nok det samme: Afrikanisering.

  Lars Hedegaard: Vi nærmer os situationen under besættelsen.

  Kommentar by Bent A — 31. juli 2020 @ 00:13

 35. Gucci-skatteålen Helle sidder på et usikkert million job hos Fakebook.
  President Donald John Trump er meget tæt på, at tage aktion mod svindlerne:
  https://www.b it c hu te.com/video/JxePdo8zI15Q/
  (fjern mellemrum)

  Kommentar by Iznogut — 31. juli 2020 @ 00:55

 36. De sande facister findes i Århus

  https://www.bt.dk/samfund/aarhus-betalte-indvandrere-for-at-rejse-hjem-men-de-kom-tilbage-igen

  Kommentar by Ole — 31. juli 2020 @ 02:44

 37. note when muslims take control, you will either have to convert to shitty islam or they will kill you, chop your head off just because you are not one of them, a pedophile lover.

  note that muslims will ask the somalian and the other muslim asshole in Danish Parliment if they are with the muslims or of they are not because if you are not for a sharia state and islam then you will be killed just the ones that used to be muslims and converted to Christianity.

  I advice you to read the book every muslim follow and that was burned by Paludan (which I use as toilet paper including some muslim flags) to inform you what islam really ois about, what a muslim really stands for and if that is something you want a member of Danish Parliment should be part of. Do you want someone that hates white and non muslims as your representative in the Parliment?

  I tell you a story from real life.

  I bike through a muslim infested getto. A muslim was put as look out on a balcony at one of the top buildings to look if the policeis coming. He yelled at me, asking me what I was looking for. (i am not going to tell a drug dealer with much lower iq what my intention is or direction) so i told him that i was looking for hi mom since you have to place yourself on th same low iq level so he “gets” it. He was fuming and I continued. That was just a small trence, just one of usually many non normal situations, that is caused by mentally sick, drug dealers on welfare and those are policians, police and legacy jouirnaliosts protecting since those professions are littered with mentally disturbed people, low iq and retarded corrupt inbreeds.

  Kommentar by Erwache — 31. juli 2020 @ 14:23

 38. Du har ret Ole Madsen — 30. juli 14:43. “Alting har sin tid, men alting får en ende” (frit efter Prædikerens Bog:-). En dag kommer befrielsen og retsopgøret!?

  Efter den tyske besættelse af Danmark var det ligesådan (som det idag er med Islams besættelse af Danmark):

  Ud af 10 danskere var der 5-6, som hadede Winson Churchill*, og som holdt med tyskerne og som ikke så nogen problemer i, at Danmark blev en del af det nye Stortyske Rige. Det viste meningsmålingerne engang og folketingsvalget den 23. marts 1943.

  *Den 28. april 1940 bragte Politiken en leder, hvori Winston Churchill blev kaldt “en farlig mand”. Det stod at læse et par uger efter den nazistiske besættelse af Danmark.

  Kommentar by A-mad — 31. juli 2020 @ 16:07

 39. Forsvaret skal nu osse bekæmpe ekstremisme.
  Højreorienteret forstås. Et relativt nemt projekt, idet den vel nærmest ikke eksisterer. En venstreekstremistisk baggrund er derimod ganske karrierefremmende i det offentlige system og hos Dhanmarx Radio.

  Ulideligt at se hvordan VK segmentet danser efter de venstreorienteredes pibe 🤮

  Kommentar by Bilka — 1. august 2020 @ 13:38

 40. test tester testet

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. august 2020 @ 15:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper