31. juli 2020

Århus: 17 repatrierede fortrød – “… i ingen af tilfældene har de tilbagevendte betalt nogen penge.”

Nye Borgerliges ‘økonomiske politik er danskfjentlig’, skrev en pro-DF’er på Facebook her til morgen, og mod sædvane, slettede jeg ham fra vennelisten. Lav skat redder ikke Danmark alene, men man bør dog som nationalsindet forstå, at lavere skat er et våben imod ‘den globale velfærdsstat’. Danmark vil altid mere attraktiv end Muhammedanien, men i øjeblikket køber vi patroner til rigets fjender. De lejlighedsvise fartbøder kan jeg undgå, men en stor del af det jeg bekæmper finansieres af tvangsinddrevne midler.

BT har fået aktindsigt, og fortæller at 17 udlændinge er rejst tilbage til Danmark efter at have modtaget repatrieringsstøtte. Da de fortsat lever på et ‘eksistensminimum’ (læs: arbejdende danskere), er er ikke hjemme i loven til at inddrive det skyldige beløb. Et cirkus, men kun et mindretal griner.

Fra BT.dk – Aarhus betalte indvandrere for at rejse hjem, men de kom tilbage igen

“I alt har 17 personer dog fortrudt deres hjemrejse og er derfor vendt tilbage igen.

14 af de 17 personer har bosat sig i Aarhus igen. De personer, som er vendt tilbage i tiden efter 1. juli 2017, er Aarhus Kommune forpligtet til at opkræve den udbetalte støtte tilbage fra.

Dem, som er vendt tilbage tidligere, er det op til kommunen at vurdere, om de skal betale pengene tilbage.

Men i ingen af tilfældene har de tilbagevendte betalt nogen penge. Heller ikke i de i alt fem tilfælde, som er vendt tilbage efter 1. juli 2017.

I to tilfælde er der givet henstand, da personerne ikke har betalingsevne. I tre tilfælde er der rejst et betalingskrav. Der er dog ikke betalt. Derfor er to af sagerne overdraget til Gældstyrelsen.”

(Stærekasse på Grenåvej, Århus, 30. juni 2020)

Oploadet Kl. 13:26 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112030/trackback

26 Comments »

 1. “I to tilfælde er der givet henstand, da personerne ikke har betalingsevne.”

  Nej, fordi når man “kun” får førtidspension, boligsikring og børnepenge, så skal man jo ikke “trynes”. Lol.

  Må hellere køre pænt hjem fra arbejde, så jeg kan nøjes med at betale 50 procent i indkomstskat og 25 procent i meromsætningsafgift.

  Kommentar by Skatteyderen — 31. juli 2020 @ 13:39

 2. Som jeg har sagt det før: De virkelige fjender af danskerne er de såkaldte politikere i og omkring FT og partiorganisationerne!!1

  Kan nogen forklare mig hvorfor det her galehus Danmark bliver ved med at eksistere?

  Hvad sker der lige?

  Kommentar by Black Watch — 31. juli 2020 @ 13:40

 3. Har nogen politiker gjort noget,som har været til gavn for Danmark? Fra pålidelig kilde oplyses det,at censortube lukke ned for al dansk musik. Haleluja google. Nice work.
  Jeg håber så mange som muligt finder ud af,at google amazon og alt deres shitlort er til lossepladsen.
  Find de alternative sider på nettet,hvor i kan poste jeres ditten og datten. P.t. er bitchute bedste alternativ til gugel,tviter og fæsbuuk. Giv deres idiotiske påhit den lange finger,og vend jer mod frihedssøgende alternativer.

  Kommentar by Nielsen — 31. juli 2020 @ 13:42

 4. Det er længe siden at jeg har skidt og brækket mig samtidig, men det gjorde jeg da jeg læste post.

  Luk det muslimske lortedanmark.nu og red vores børn og børnebørn fra at blive voldtaget, overfaldet, myrdet og pisset på af det udenlandske gedeknepper slam som Venstre, de konservative bøsse karle, samt alle de andre partier på tosseanstalten christiansborg og deres landsforræder vælgere (på nær NB) har importeret.

  Føj for helvede hvor jeg skammer mig på mine forfædres vegne.

  Kommentar by piphans — 31. juli 2020 @ 14:08

 5. When there is not enough money coming in from the taxpayers the retards will start oppressing white people with various fines, increase the “police checks” for example, and increasing taxes and fees so they can patch the loss in collected taxes. when that does not work they will go after your personal assets, find laws no one heard of to cease assets so that they money can go to the ones that will never contribute to anything except welfare collection and crimes like sllting drugs while on wellfare.

  somewhere in the background the commies that cheated on elections will start to take up massive foreign loans since they can not cover the running deficit in the budge due to massive immigration of sheepfuckers that are parked on wellfare. the loans are off balance sheet and parked on banks balance sheets so that a citizen can not find how much the real cost for open border lunacy is.

  I heard some clown at jew tube comparing Guardian news article with Denmark so that it seems like the situation and what politicians do in Denmark is somewhat sane. What seeps out in legacy media in Denmark is just a microcosm os what is going on, you have to live in the getto to live through what is going on. The UK is just an indication on what is going to happen in the future if you do not do your job as citizens and push back. Do not be a cuck, be a man and stand yup for your rights, what generations before you have accomplished so that you can live in a free society. to import sheepfuckers and those that do not even know how to read in their own shitty language is not competing on the global markets. you need people with brains not criminals that get 25000 euros and all the bills paid for by the ones that work hard and got their jobs on real merits (i am not talking about the inbreeded scum that got their jobs at public sector).

  Kommentar by Erwache — 31. juli 2020 @ 14:11

 6. Det burde retsforfølges som socialt bedrageri – har man modtaget ydelser (mine skattepenge) under falske forudsætninger er det strafbart!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 31. juli 2020 @ 14:22

 7. Det burde retsforfølges som socialt bedrageri – har man modtaget ydelser (mine skattepenge) under falske forudsætninger er det strafbart!
  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 31. juli 2020 @ 14:22

  SKER ALDRIG Kammerat Napoleon, det store flertal af danskerne elsker at blive svindlet og bedraget og være med i sultens slavehær, for at belønne de nye verdensherskere og FØLE sig god.

  Kommentar by tavsen — 31. juli 2020 @ 14:32

 8. Derfor behandler “systemet” Else og Jens som om de er i koncentrationslejr. Nu spiller ansvarlige i sundhedssektoren og ministre dumme og og uskyldige, selv om de ved vores gamle svigtes.

  Rød/radikale globalister forærer alting væk, og efterlader Danmark som en kopi af Gazastriben

  Kommentar by k.m. — 31. juli 2020 @ 14:33

 9. Det har der været oplysninger om flere gange, siden de naive danske politikere indførte ordningen.

  I sidste halvdel af fattigfirsener fik vi over 20.000 velfærdmigranter om året. Jeg begyndte at agitere for 200.000 om året, så godtroende danskere kunne få mættet deres enorme behov for at være god på andres regning. Jo hurtigere velfærdssamfundet knækker, desto hurtigere stopper strømmen af velfærdsmigranter.

  “Pr. 1. april 2020 er der i alt 809.168 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,9 pct. af den samlede befolkning.

  517.987 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.

  Kommentar by tavsen — 31. juli 2020 @ 14:41

 10. DET ER TYPISK CHRISTIANSBORG FJOLLERI OG SVINERI. Først giver man en indvandret familie der er kommet fra et sikkert land, og som derfor INTET krav har på at blive forsørget af danskerne, fri bolig m.m. og gratis ophold. De har overhovedet ingen ret til at være her. Alligevel tildeles de større rettigheder end danskerne selv, fra dag 1.

  Så laver man en ordning, så en familie han få flere hundrede tusinde skattefri kroner (eller halve- og hele millioner) til at “starte på en frisk”, i det land de angiveligt er flygtet fra, og som de sikkert allerede har besøgt flere gange, på ferier med alt betalt af DK. De rejser så ned og placerer pengene i huse, luksus og et par ekstra koner mv. (og i de lande er en dansk krone 5-10 gange mere værd end herhjemme)

  Derpå rejser de tilbage til Danmark og lader sig igen forsørge og beværte fyrsteligt. Og det finder både de røde og de blå radikale helt i orden.

  Men det er da ovenud tåbeligt at udbetale alle pengene på forhånd. De burde da efter-udbetales i rater, så de fik et fast beløb for hvert år de blev væk. Og den tossede ordning trækker naturligvis endnu flere herop fra Afrika og Arabien.

  Hvorfor hærges velfærden til danskerne af tusindvis af nedskæringer, besparelser og forringelser? Jamen, det er jo pga. det utrolige fråseri og pengesvineri der hele tiden foregår, hvor millioner og milliarder ruller lystigt og rask afsted til alle mulige tåbelige formål som ikke hjælper danskerne, men gør dem fattigere eller direkte skader dem. Som dansker er man totalt til grin.

  Verden i sin helhed, bliver heller ikke hjulpet af de kortsynede pladderhumanister. Hverken deres klima-, EU- eller Afrika-politik er ordentligt gennemtænkt. Det eneste de opnår er at ruinere og ødelægge Danmark, Norge, Sverige og Europa.

  Deres politik nu er lige så farlig og vanvittig som den der i trediverne førte til 2. verdenskrig.

  Kommentar by Bent A — 31. juli 2020 @ 14:54

 11. # Tavsen: Andre kilder mener at der er over en million. Plus at der er nogle mørketal.

  Kommentar by Bent A — 31. juli 2020 @ 15:03

 12. 29. november 2015 http://www.uriasposten.net/archives/71064
  Abdikarim fortrød repatriering: Er glad for at kunne ‘forsørge’ sig selv i Danmark (er på kontanthjælp)
  Abdikarim Ali Osman rejste hjem til Somalia for at åbne en netcafé, men gav computerne til familiemedlemmer”

  Bent A
  Selvfølgelig er der et kæmpe mørketal, hvad ellers med den hudfarve ;-)

  Kommentar by tavsen — 31. juli 2020 @ 15:06

 13. At 1:
  Du glemte alle de i dagligdagen skjulte specialafgifter:
  Bil, vand, varme, el, benzin, vin, sodavand, øl, sukker, og jeg ved ikke hvor mange flere.

  Som salig Glistrup så klogt sagde:
  “Enhver krone betalt i skat er en krone til Fædrelandets fordærv”.

  Kommentar by Bastardo — 31. juli 2020 @ 15:30

 14. Idioti.
  For det første, er det tåbeligt at give repatrierede migranter vederlag med i posen.
  For det andet, kunne vi have forhindret disse migranter i at vende tilbage, hvis, vi havde haft en ordentlig grænsekontrol, men det vil EU jo ikke have for så hindrer vi den “frie bevægelighed” hen over “grænserne”, og det går jo ikke. Så hellere alt det vrøvl, vi har nu.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 31. juli 2020 @ 15:41

 15. “I alt har 17 personer dog fortrudt deres hjemrejse og er derfor vendt tilbage igen.”

  Hvorfor tillader vi overhovedet folk at vende tilbage? Det burde aldrig tillades! Når man modtager penge for at rejse burde man samtidig skrive under på at man aldrig vil vende tilbage.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2020 @ 18:04

 16. Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2020 @ 18:04
  “Hvorfor tillader vi overhovedet folk at vende tilbage?”
  Jamen det er ganske simpelt, det er fordi vi er verdens dummeste folkefærd.

  Kommentar by piphans — 31. juli 2020 @ 21:39

 17. DET ER MÅSKE værd at huske på at politikere har udviklet sig til at være et folkefærd for sig, nemlig verdens allerdummeste folkefærd. Danskerne var trods alt kloge nok til at give DF 37 mandater i 2015, og hvis Tullesen ikke havde snydt, narret og svigtet dem så groft, havde DF nok været oppe på 40-50 mandater i dag. Men Tullesen viste fire år i træk, at han var en ægte politiker, dvs. en pamper, en vælgerbedrager, en halvdød fisk der flød med strømmen.

  Og i de fire lange år blev han bakket op af Pia K og DF-toppen, som blev ved med at se et stort lys i ham, selvom han var sølle og håbløst uduelig. Pia K mener stadig at han er en klog og superdygtig akademiker. (fortalte hun fornylig i P1)

  Men både Pias og Tulles symbolske smålapperier på de røde radikales og de blå skabsradikales katastrofale politik blev efterhånden gennemskuet. Og svigtet eller forræderiet mht. Marrakech traktaten fik bægeret til at flyde over.

  Kommentar by Bent A — 31. juli 2020 @ 22:03

 18. Hold da lige k*** hvor er vi til grin for vores skattepenge!
  At danskerne finder dig i det er fuldstændigt vanvittigt!
  Hvis jeg skriver mere vil jeg ryge direkte i fængsel for trusler og injurier!
  Det er bare for meget ALT for meget!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. juli 2020 @ 22:09

 19. PS: Også det konservative parti bliver mere og mere mærkeligt. Nu har “konservative” Pernille Weiss som går ind for afrikanisering og ubegrænset indvandring, også været ude for at kræve en hård EU-kurs mod Polen, som efter Pernilles mening ikke kan tillade sig at forsvare kernefamilien og familieværdierne. Pernille Weiss er nok en radikal feminist når det kommer til stykket.

  Kommentar by Bent A — 31. juli 2020 @ 22:48

 20. – tja;
  hvor mange har mon undladt at forstyre den gode stemning blandt sine nærmeste, f.eks. med et par fakta om indvandrene OG opfordring til, IKKE at stemme på de nu genvalgte partier OG fortælle sine kære, om den magt disse partier udøver i kommuner, foreninger, forældreråd, … i og omkring dem selv/deres børn?

  – for mig at se, er der ALT for få, der IRL tør/kan/vil stå ved og agiterer for det, som de egentlig mener og derfor stemmer folk fortsat efter egocentriske håb om indfrielse af valgflæsket, mens gammelpartiernes politikkere fryder sig, høster (ufortjent)løn og skider deres vælgere en lang marsh.

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. juli 2020 @ 23:28

 21. * Bent A 22:48
  Nu er det meget lang tid siden, at der var nogen i det Konservative Folkeparti, der var konservative! Måske skal vi tilbage til Erik Ninn Hansen.

  Kommentar by Den Nervøse — 1. august 2020 @ 03:23

 22. Agurketid?
  https://www.bt.dk/samfund/udlaendinge-rejser-hjem-for-dine-penge-men-kommer-bare-tilbage-igen

  Kommentar by Anonym — 1. august 2020 @ 12:11

 23. Måske skal vi tilbage til Erik Ninn Hansen. Kommentar by Den Nervøse — 1. august 2020 @ 03:23

  Ja, og han blev dømt for at tage hensyn til danskerne, så politikerne lærte lektien dengang.

  Kommentar by tavsen — 1. august 2020 @ 14:30

 24. Apropos rejse ud.
  https://ekstrabladet.dk/112/graekenland-i-kog-overfald-paa-dansk-turist-er-tophistorie/8222857

  Kommentar by Anonym — 1. august 2020 @ 14:47

 25. P.t. er bitchute bedste alternativ til gugel,tviter og fæsbuuk. Giv deres idiotiske påhit den lange finger,og vend jer mod frihedssøgende alternativer.

  Kommentar by Nielsen — 31. juli 2020 @ 13:42

  Der er en smule ensomt at være på de alternative sites, når man er mutter alene. Så er der mere schwung over gugel,tviter og fæsbuuk, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. august 2020 @ 16:12

 26. Venstrefløjen har bildt folk ind, at pengene hænger på træerne…

  Kommentar by LarsB — 1. august 2020 @ 19:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper