31. juli 2020

Statens Serum Institut: Overvægt af AEH’ere – Blot 41 procent af de seneste corona-ramte er danskere

Da Sundhedsstyrelsens Søren Brostrøm blev interviewet for nogle måneder siden, forsøgte at han fremstå som en mand med høj integritet. Sandheden var vigtigere end alt andet, og det var derfor han offentligt gik i rette med statsminister Mette Frederiksens grænselukning. Forleden kom det frem, at Søren Brostrøm frarådede Mette Frederiksen ‘den store nedlukning’, men her måtte der aktindsigt til for at få sandheden frem. Selektiv integritet er mangel på integritet.

Nye tal fra Statens Serum Institut – Antallet af påviste tilfælde af COVID-19 stagnerede i uge 30.

“I de seneste to uger har aldersgruppen 13-19 år haft den højeste forekomst, tæt fulgt af aldersgrupperne 20-39 og 40-64 år. Det er også disse aldersgrupper som testes mest, og der er set en øget testaktivitet i aldersgruppen 13-19 år.

Der er en overvægt af tilfælde blandt personer med anden etnisk herkomst, disse tilfælde er spredt over flere forskellige kommuner, især i København, Herlev, Lyngby-Tårbæk og Køge. De har tilknytning til forskellige lande herunder Irak, Marokko, Israel, Jordan, ex-Jugoslavien og Tyrkiet. Således var kun 41% af tilfældene i uge 30 blandt personer med dansk herkomst, der ellers udgør 86% af befolkningen i Danmark.

‘Vi har ikke en entydig forklaring på, hvorfor der er flere med en anden etnisk herkomst blandt tilfældene. Dette er observeret tidligere, og kan både skyldes, at disse borgere i højere grad arbejder i fag med menneskekontakt, at de bor tættere sammen i større familier eller der i højere grad introduceres virus udefra i disse miljøer. Det arbejder vi på at få mere viden om’ (Tyra Grove Krause, SSI)

(Black Lives Matter-demonstration, København, 7. juni 2020; Se evt. Twitter)

Oploadet Kl. 15:03 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112051/trackback

25 Comments »

 1. Det arbejder vi på at få mere viden om’

  he he, sandheden finder de aldrig frem til. Da det store slagteri i Tyskland blev hårdt ramt, skulle vi have kontrolleret vore egne slagterier. Sådan et hårdt arbejde har en høj løn, som er attraktivt for alverden. Udlændinge må gerne rejse ud og ind, bare vis et ansættelsesbrev, så er der fri adgang til herlighederne.

  “anerkendelsesværdigt” formål inkluderer også at søge asyl, jo danske politikere arbejder hårdt på at få den kapitalistiske stat Danmark ødelagt. Hvor mange velfærdsmigranter har medbragt corona?

  Det arbejder vi på at få mere viden om’

  Kommentar by tavsen — 31. juli 2020 @ 15:15

 2. Rettroende “flygtninge” kommer netop nu hjem fra deres langvarige ferier i de lande, som de er “flygtet” fra.

  Sværere er det såmænd ikke.

  Kommentar by Bastardo — 31. juli 2020 @ 15:17

 3. Jeg har den samme opfattelse, som det artiklen omhandler.
  Jeg vil samtidig advare imod for hurtig op lukning (fase 4). DVS. Diskoteker, natklubber og festivaler. Da folk, som det siger sig selv, kommer i tæt kontakt. Ventetiden bør, efter mit skøn, vare 1,5 til 1 år.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 31. juli 2020 @ 15:17

 4. Læs koranen!
  Muslimer, der dør under en epidemi,anses som særligt udvalgte af allah og ryger derfoe direkte i himlen.
  Med andre ord, så behøver muslimer ikke tage ikke tage særlige forholdsregler mod smitte, faktisk tværtimod.

  Kommentar by T. Snorrason — 31. juli 2020 @ 15:32

 5. BROSTRØM ER IKKE VIROLOG, men kvindelæge, bøsse og (tidligere?) kommunist. Han er altså hverken fagmand, specialist eller ekspert når der gælder virus.

  Han har da også taget fejl den ene gang efter den anden. Det virker som om han gætter sig frem. Hans rådgivning har været ad hekkenfelt til, og har medvirket til et højere dødstal end nødvendigt. Hvorfor bliver han ikke fyret, eller udskiftet med en virkelig ekspert som f.eks. Kristian G. Andersen fra USA?

  Man er nu langt om længe begyndt at anbefale mundbind i offentlig transport (nok udenom Brostrøm?). Men hvorfor ikke også i butikker? Der er da ingen logik i at man ikke skal bruge mundbind i butikker hvor folk myldrer rundt mellem hinanden. Og at åbne barer, diskoteker og lignende, vil med garanti give bagslag. Det vil være bedre at vente til der er en vaccine eller til virus har svækket sig selv. Det sidste er der en fair chance for, da den er lidt af et kunstprodukt.

  En superspreder kan smitte 100 eller 200 andre på en dag. Med mund/næsebind på vil han eller hun ikke være nær så farlig.

  S-S har de sidste 15 år været plaget af skandaler. Kan det skyldes at politiske og bureaukratiske hensyn og bekvemmeligheder vægtes højere end patienters og pårørendes sikkerhed og ret til at blive hørt?

  Kommentar by Bent A — 31. juli 2020 @ 15:47

 6. Elsker når man forklarer øget smitte med covid-19 som en konsekvens af “at disse borgere i højere grad arbejder i fag med menneskekontakt”, når selvsamme gruppe de facto er voldsomt underrepræsenteret på arbejdsmarkedet. Samtidig glimrer helt oplagte årsager som kultur, manglende respekt for myndighederne, skæbnetro og dårlig hygiejne ved deres totale fravær i “analysen”.
  Det understreger bare at SSI er en gren af den aktivistiske venstrefløj, som glad og gerne tilsidesætter den videnskabelige metode for at nå den ønskede, politisk korrekte konklusion.

  Kommentar by Thomas — 31. juli 2020 @ 15:49

 7. Blandt de 41 % kaldet med dansk herkomst er der sikkert nogle 3-g-indvandrere. Statistikkravet for dansk herkomst er at en enkelt af forældrene skal være født i Danmark og være dansk statsborger.

  Bent A vil jeg fraråde at tage Modernas RNA-vaccine. Hvis man ikke har undersøgt emnet fra ucensurerede kilder, så start med at bruge 4 minutter på følgende video og fortsæt med søgninger på f.eks. Yippy. Google er supercensureret om coronavirus og vaccine.

  https://banned.video/watch?id=5f19fff068370e02f296c69d

  Kommentar by perhag — 31. juli 2020 @ 16:13

 8. # Perhag, du har ret i at der er grund til stor skepsis overfor visse corona-tiltag, som f.eks. de første vacciner, visse apps. og visse tests. Det oplyser diverse net-aviser nærmere om.

  Kommentar by Bent A — 31. juli 2020 @ 16:29

 9. De evindelige socioøkonomiske ‘forklaringer’ og dermed undskyldninger for AEH’ers, læs muslimers, overrepræsentation i alle mindre rare statistikker er kedsommelige.

  Muslimer er overrepræsenterede, fordi de er komplet ligeglade med naturlige grænser, herunder hygiejne og fysisk afstand. Især mændene har det med at gå rundt i meget store grupper, og evnen til at holde afstand synes meget lille, i hvert fald i København.

  Hoste, harke, storryge og på andre måder være ligeglade med alle andre – især ikkemuslimer – er kendetegnende for disse grupper. Herrefolket er her, flyt jer!

  Kvinderne, tja, prøv en tur i Nørrebro Bycenter om formiddagen til depressiv inspiration. Lige dér er burkaer faktisk på sin plads, så man kan kende de sorte affaldssække på lang afstand.

  Ellers kan de jo altid gå i moskeen og ligge oven i hinanden i store bunker, hvilket synes at være en yndlingssport, særligt om fredagen.

  Nå, til en smule trøst smitter de primært hinanden og dør forhåbentlig af det. Desværre belaster de undervejs til deres jomfruer (ved ikke lige, hvad der venter kvinderne) sundhedsvæsenet til det yderste.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. juli 2020 @ 16:49

 10. Mærkelige påstande SUNDHEDSSTYRELSEN og DR har været ude med omkring corona-virussen, siden februar. Først påstod Brostrøm at den ikke ville komme til Danmark, så ville han ikke have kontrol med indrejsende fra feberhede hot-spot steder i Østrig, (så de syge kunne forsvinde rundt i København uden at man vidste hvem de var og hvor de havde været rundt), så mente han at vi skulle have den størst mulige smittespredning for at vi alle kunne blive immune i en fart, og så mente han at der skulle et helt kvarters tæt samtale til for at kunne blive smittet, og så syntes han at man roligt kunne dyrke sex med mange skiftende partnere, så frarådede han mundbind i butikker, og så mente han at 1 meters afstand var en sikker afstand, selvom den i praksis nemt bliver til en ½ meter, og selvom der var konstateret eksempler på at folk var blevet smittet på fem og ti meters afstand indendørs. Ja, endda i visse tilfælde ved at gå ind i tomme lokaler hvor corona-syge havde været minutter i forvejen.

  Hvis Brostrøm havde vidst hvad han snakkede om, hvis han ikke havde trasket i hælene på Tegnell…. havde vi nok været sparet for adskellige dødsfald og måske også for den store nedlukning som har været en slem økonomisk ulykke for mange. Iøvrigt var han også modstander af grænselukning og den generelle nedlukning. De hundredtusindvis af dødsfald i Italien og Spanien sagde ham ingenting.

  Idag blev det i DR påstået at covid-19 fortrinsvis smittede gennem hænderne. Det er en tvivlsom påstand, for virussen smitter især gennem luften iflg. adskellige kilder.

  Og så snakkede en socialdemokrat meget om effektiv smitteopsporing. Men det er jo tit en umulighed. Har folk der en uge senere bliver syge, været i et supermarked eller på rejse med tog eller bus, hvem har de så været i nærheden af otte dage tidligere??

  Epidemiloger har advaret om at covid-19 også er farlig for børn og unge, og om at millioner af mennesker kunne blive invalide eller dø. Og allerede i 2015 og 2017 var der kraftige advarsler om at en pandemi kunne være på vej. Har Brostrøm nogensinde taget advarslerne alvorligt, eller har han opført sig som den tungnemme kaptajn på Titanic?

  Kommentar by Bent A — 31. juli 2020 @ 19:03

 11. Thomas — 31. juli 2020 @ 15:49:
  godt formuleret!

  I øvrigt mener jeg, at dem m´Slimske kultur (og foragt over for vertslandets kultur) i mange henseender er en fare over for Covid19-rådene om at holde afstand;
  f.eks. ved begravelser, kram og kindkys, afkommets ageren på gader og stræder (hvor de fysisk overfalder uskyldige danskere), deres klan/narko/magtkampe indbyrdes, sms-ageret opbakning, til omringelse af politi (hvor de ikke ligefrem holder afstandskrav), ….
  – og hvordan er smittespredningen i måskeerne (iSlammets krigshøjsæder) når de ligger røv til næse bag hinanden? er der afstadand nok fra næse til næse??
  – og at netop iSlammmets tilbedere skulle være særligt udsat grundet arbejdsbetingelser, må vel være en stående politisk joke, i og med, at vi betaler dem xxx milliarder pr. år, for at de kan føre sig frem som Herrefolket (med os som slaver)???

  :
  Forbyd islam i danmark og lad dem klare skærene derhjemme, hvor HELLER IKKE magtede at leve (tjene og yde), efter deres pædofile, voldspsykopatiske, “profet” -> Muhammed/allaen//… med hvem de end ikke kan forlige sig, uden at måtte agere bøddel/forpester/…. for alle andre (selv deres egne!)

  Vore, nu genvalgte, partier/politikkere står med endnu mere lort på hænderne, hvis de også vil undskylde corona-spredening i den danske befolkning, med de “stakkels” iSlamtroendenes mangel på RESPEKT for VORES sundhed!
  – alene de milliarder vi årligt betaler til, at de “bliver intregrerert” (udover “de officielle 36”), viser sig her (igen) at være, at “smide perler for svin”, med VORES sikkerhed som pant, for gammelpartiernes egocentriske ønske, om magt i livet, betalt af godtroende danskere!

  Stem DEM UD af både statsministeriet og folketinget!!
  (og i øvrigt også UD af alle de kommuner, foreninger og bestyrelser, som de rundt om i nærmiljøet har sat sig på!!

  Det kræver en AKTIV indsats IRL!!!

  Spørgsmålet er “kun”: Hvornår bliver vi mange nok, der er (politisk) aktive IRL og støtter det/dem som allerede er igang?

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. juli 2020 @ 23:01

 12. Hvis man gerne vil vide noget faktuelt om Bill Gates vaccine ellers forsøgt bortcensureret mere effektivt end muhamedanersprørgsmålet, så er følgende blog en god dansksproget oplysningskilde:

  https://kristigenkomststorpolitik.blog/author/abrulau/

  Også Den Nederste Etage er jeg begejstret for at læse, og der kan læses om mange andre aspekter af den globalistiske konspiration vi lever under.

  Kommentar by perhag — 31. juli 2020 @ 23:07

 13. De smittede på Danish Crown i Ringsted er stort set alle sammen polakker. Den oplysning er stort set fraværende i medierne.

  Kommentar by Martin — 1. august 2020 @ 07:33

 14. Jeg har i sommerlandet lagt mærke til, at man yderst sjældent ser hvide danskere sammen med perkere. Man skulle egentlig tro, at venne- og bekendskabspuljen af hvide danskere (læs: den kvalmende og evigt presente 5. kolonne) var enorm, især hvis man læser FB kommentarsporerne for diverse nyhedsmedier.

  Kommentar by Bilka — 1. august 2020 @ 11:07

 15. Antageligvis har mennesker, født som fætter-kusine vrag, et svagere immunforsvar end sunde danskere. Mange muslimske lande praktiserer indgifthed i familierne. Sådan noget har en negativ indflydelse på afkommets mentale og fysiske sundhed, såvel som på IQ og immunforsvar. Derfor Skal muslimer hurtigst muligt deporteres, da de helt klart udgør en betragtelig sundhedsrisiko for de sunde danske gener. Bemærk, at de tossenaive i Danmark ser dette som ækel racisme, på trods af de muslimske landes totale racisme mod kristne???

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. august 2020 @ 11:47

 16. white Danish people do not spead this, if it exists, it is muslims and niggers that spread these diseases since they do not follow the rules and laws and no one prosecutes them. during lock down you could see niggers and muslims selling drugs openly in the street and the streets were empty of regular, normal people.

  my experience is that when there is a corona in the air, is being spread you sense, death in the air and should get out immediately. it is only where there are muslims and niggers in big numbers.

  in china the commies started to kick out niggers out of their country since they are spreading diseases and no one accused the chinese commies in the western world to be racists but when you as why commie greta did not visit china or india or africa then you are recist and no one invited her. trump did not invite her to the us but commie greta still showed up.

  so why do you travel across the borders when the corona virus is still active? because you are a criminal. why do french, polish, belgian or austrian cars move across the borders when there is a lock down? because these people, most often in luxury cars are involved in crimes, either smuggeling drugs or going to a country to pick up welfare that was paid out to an account and they do not want it to look like they are not around to pick it up.

  also, one can wonder how come rules and laws apply to citizens, taxpayers but not to politician, journalists, muslims, niggers and police retards.

  Kommentar by Erwache — 1. august 2020 @ 13:34

 17. De smittede på Danish Crown i Ringsted er stort set alle sammen polakker. Den oplysning er stort set fraværende i medierne. Kommentar by Martin — 1. august 2020 @ 07:33

  NEMLIG det er som om regeringen vil absolut holde grænsen åben for “anerkendelsesværdigt” formål, UDEN kontrol og dermed en ligegyldighed overfor menneskeliv, princippet overtrumfer altid fornuften.

  Kommentar by tavsen — 1. august 2020 @ 14:23

 18. Poland ialt 46,346 tilfælde
  New cases sidste døgn +658, dødsfald 5 det sidste døgn

  https://www.worldometers.info/coronavirus/

  Kommentar by tavsen — 1. august 2020 @ 14:26

 19. all these idiots that are “spokespersons” when it comes to corona are idiots. if they were real doctors they would have worked with patients. only idiots that are pieces of shit that blew someone or got fucked and is owned get “spokespersons” for corona since that is their best bet and they are wrong all the times, and eventually when people start asking them how they come up with all this they start to lie because that is what they know best and their only competence.

  just when an ex japanese prostitute is confronted because she has been on vacation the whole summer with welfare. there is a reason why she never worked and always lied so that she can go on long summer vacations and spread corona bit it is racist to say something that is true these days. only criminals are allowed to break the law and get away with it. i wonder if a white person can cheat with welfare in shitty and radioactive japan or to say at the border when asked if i have a job, that i will park myself on welfare rest of my life, cheat and be an expense for those with real jobs.

  Kommentar by Erwache — 1. august 2020 @ 21:19

 20. https://www.bt.dk/samfund/se-videoen-over-30-muslimer-var-samlet-til-faellesboen-paa-en-parkeringsplads

  Kommentar by Rinus — 1. august 2020 @ 23:00

 21. Er der noget, der viser, at DK er ret commie-styret, så er det, at alt hvad der kommer fra staten, om corona, alene har det formål at holde befolkningen hen i sin ,,sammenhængskraft,, hvor der stoles på eksperter og deres pladder. Der skal beroliges, så folk går på arbejde, og der skal vrøvles om store fremskridt, for at hæve nationalfølelsen og redde økonomien. Det er fornuftigt nok. Men hvis man vil have reel information, foregår det altsammen i udlandet. Ekspertmanden her er lodret løgner og politiker.

  Skulle der være nogen logisk forklaring på at invasionen muligvis har flere smittede, så kunne det være fordi, det at beskytte sig, ville være et tegn på svaghed og samarbejdsvilje og det er helligbrøde for en rettroende.

  I øvrigt er det kommet frem, beklager manglende kilde, at BLM indtil nu har kostet en trilliard dollars i ødelagte bygninger etc.. Og hvem er det, der i sidste ende betaler den højeste pris for sådanne udgifter?.. Det er selvfølgeligt de samme fattige, som der demonstreres for. De rige klarer sig, de fattige bliver bare fattigere. Så i bedste rød-stil, så ødelægger de røde, dem de laver had-frelseri, for… Commies, altså.. Altid komiske..

  Kommentar by Gaflen — 1. august 2020 @ 23:38

 22. Corona virus er en orkestreret frygt for en uskadelig sygdom,som har til hensigt at efterprøve vores underdanighed. Konsekvensen af denne del og hersk politik,er at Store dele af vestlige byer er blevet sat i flammer,og at gadens parlament har taget over i store dele af Vest Europa og USA

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2020 @ 00:08

 23. store

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2020 @ 00:08

 24. En tur til et udflugts- og strandområde på Sjælland, udenfor det storkøbenhavnske område:

  Jeg var samme sted for 15 år siden. Det var helt fredeligt. Kun danske familier. I år talte jeg de første 4 storfamilier fra Stormellemøsten. Af størrelsesorden 20-30 personer. Danske familer måtte kæmpe om pladsen ved de ledige griller. Jeg gik kun gennem en mindre del af området, så muligvis var der flere storfamilier. Mange børn, mange unge kvinder med gravide maver, nogen med tørklæde, andre uden. Ingen talte dansk indbyrdes. I sandhed en invasion. Oppe på parkeringsområdet stod fx en Nemlig.com varevogn. Jo de arbejder skam, en del af mændene, og bruger firmabilen til skovtur, tænker jeg.

  Nå det var bare et øjebliksbillede. Det skal selvfølgelig underbygges af statistik, viden.

  Men hovsa det har vi jo også. En masse kedelige statistikker optræder bemeldte folkeslag i. Vi ved også, at mange har enddog meget tætte forbindelser til hjemlandet, de religiøse og politiske overhoveder der, og er fuldstændig ligeglade med det land, de er landet i.

  Nu er jeg ikke særlig interesseret i corona, men jeg ved til gengæld, at mange også borgerlige i Danmark er fuldstændig ligeglade med de konstante grænseoverskridelser. De ser kun nye markeder og billig arbejdskraft. De har ingen problemer med at lade velfungerende, danske familier betale for det, der følger med for at få den billige arbejdskraft, herunder også smitsomme sygdomme, som jo trives glimrende i storfamilier, hvor alle fx. spiser med hænderne og ansigterne bøjet ind over maden. Bare den måde man taler på og hilser på kan hurtigt få smitten i omløb, hvis en i klanen bliver smittet. Plus at man aldrig er alene. En stormellemøstlig invasion er ensbetydende med en kultur væk fra de små og fleksible kernefamilier, som nu desværre efterhånden blandt danskerne er blevet atomiseret til singlekultur, men til gengæld genialt til stop af smittespredning.

  Hele corona – halløjet er endnu en indskrænkelse af europæernes/ danskernes frihed, økonomiske muligheder og ret til at færdes, hvor vi vil, til fordel for muslimske befolkningers ret til ditto samme. Ingen er interesseret i at tage konsekvens af de dårlige statistikker. Vi er så atomiserede og artige. For corona krisen viser også, at vi kan stoppe smitte, hvis vi vil, men også at vi mangler den fundamentale vitalitet, de her indvandrede har. At landet så selvfølgelig ender med at blive det rene lort, hvis de overtager, det ved vi. Men vi burde være mindre bange for corona – og mere bange for indvandring. Jeg ser ikke corona- krisen som et tegn på danskernes vitalitet, tværtimod. At vi et dygtige til at bekæmpe folkesygdomme I Danmark, hjælper os ikke mod invasionen, hvis vi bare gør, hvad der bliver sagt.

  Kommentar by Uno — 2. august 2020 @ 08:40

 25. Jeg har i sommerlandet lagt mærke til, at man yderst sjældent ser hvide danskere sammen med perkere. Man skulle egentlig tro, at venne- og bekendskabspuljen af hvide danskere (læs: den kvalmende og evigt presente 5. kolonne) var enorm, især hvis man læser FB kommentarsporerne for diverse nyhedsmedier.

  Kommentar by Bilka — 1. august 2020 @ 11:07

  De sorte svin tager gladeligt imod idiotrøde danskeres opbakning og støtte, men muslimerne trækker altså grænsen ved fysisk samvær med de socialistiske danskere.

  Kridhvide danskere er andenrangsborgere i Fatima og Alis livsanskuelsen, så muselmænd plejer kun omgang med andre kulsorte niggere og lortebrune perkere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. august 2020 @ 15:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper