31. juli 2020

Big Tech manipulerer: Siden 6. maj har Breitbart ikke fået trafik fra Google på ‘Joe Biden’-søgninger…

Både Lars Hedegaard og manden bag Snaphanen er bannet fra Facebook, og den bløde totalitarisme kryber ikke langs panelerne mere. Liberalborgerlige teoretiserer om frie markedsvilkår, alt imens ortodoks-røde jubler over ensretning af debatten. “Jeg kan ikke forestille mig, at Facebook ville turde optræde så diktatorisk, med mindre de havde rygdækning fra magtfulde politikere”, skriver Hedegaard hos Snaphanen, og jeg kan ikke finde tunge argumenter imod den udlægning.

I årevis tærskede MSM langhalm på russiske forsøg på at påvirke det amerikanske præsidentvalg. Intet dansk medie har nævnt, at Google målrettet bekæmper Donald Trumps chancer for at blive genvalgt. Veldokumenteret historie fra Breitbart – Election Interference: Google Purges Breitbart from Search Results.

“Search visibility is a key industry measure of how findable a publisher’s content is in Google search. New data shows that Google has suppressed Breitbart’s search visibility by 99.7 percent since 2016.

On April 4, 2016, Breitbart ranked in the top ten search positions (i.e., on the first page of Google search results) for 355 key search terms; but now, as of July 20, 2020, Breitbart ranks in the top ten search positions for only one search term. And, on April 4, 2016, Breitbart ranked in the top 100 search positions for 16,820 key search terms; but now, as of July 20, 2020, Breitbart ranks in the top 100 search positions for only 55 search terms.

Moreover, organic Google search traffic to Breitbart (measured by unique visitors) is down 63 percent when comparing the first half of 2016 with the first half of 2020.

The following chart shows the visibility of Breitbart content in the Google search engine since 2011. It shows that Google has nearly eliminated Breitbart content from its search results.

After Google’s May core search update on or about May 5, 2020, Google search impressions and search traffic to Breitbart for ‘Joe Biden’ and other Biden-related search terms has gone to zero. Zero. The following graph clearly illustrates the foregoing. … After May 5, both impressions and clicks went to zero.

Breitbart News spoke to an SEO (Search Engine Optimization) expert, a 25-year industry veteran, whose job consists of analyzing traffic data from Google’s own website performance portal, Google Search Console. …

I’ve never experienced such a wholesale removal of rank and visibility on specific concepts on a site as I have seen being applied to Breitbart,’ said the expert. ‘Removal is the key, not dropping in rank, which would be an organic devaluing. These ranks are just simply gone, overnight, while other topics have been untouched.’

‘The sheer fact that there are thousands of pages of Breitbart content that reference Biden that were ranking before May 6, that now have no rank or impressions on search is a sign of manipulation, not algorithmic devaluing.'”

(Joe Biden-søgninger til Breitbart, 2020; Foto: Breitbart)

“Google Search Rankings Suggest More Wholesale Suppression of Conservative Publishers

Breitbart News isn’t the only conservative news site that has an unusually low position in Google’s search rankings. Alexa data shows that the percentage of traffic to conservative websites that come from Google is far lower than that of corporate media sites.

Oploadet Kl. 15:45 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112065/trackback

50 Comments »

 1. Hvis man tager i betragtning at rød, brun og sort totalitær politik i tidens løb har ødelagt livet for op mod en milliard familier, må det løbe koldt ned ad ryggen på tænkende mennesker, at der er mulighed for at USA til næste år kan blive regeret af en sort kvindelig kommunistisk præsident. (Når Biden er trådt tilbage pga. sygdom)

  Kommentar by Bent A — 31. juli 2020 @ 16:18

 2. PS: Hvorlænge endnu vil en række net-aviser støtte Google og Facebook, eller være afhængige af dem? Der findes vel andre muligheder? Hvad mener andre?

  Kommentar by Bent A — 31. juli 2020 @ 16:22

 3. Prøv at se den seneste Project Veritas, hvordan Facebook medarbejdere er filmet hemmeligt mens de prøver at censurere Facebook mod Trump og påvirke det amerikanske valg. De nøjes ikke med det. Facebook manipulerer valg i andre lande end USA. Russia collusion, min røv

  https://www.youtube.com/watch?v=ewrSjjatF_A&feature=emb_title

  Kommentar by Snaphanen — 31. juli 2020 @ 16:57

 4. 80/20 reglen gælder… 80% af folk ved intet af det her og de er også bedøvende ligeglade, hvad rager det dem… de samme folk der når lortet rammer ventilatoren måbende vil spørge; hvad skete der lige hér…?? dååhhh

  Kommentar by Jamensågådogvæk — 31. juli 2020 @ 17:59

 5. Bent A 16:22

  Andre som mig mener det er bedst og lettest at gå hen hvor der er stor frihed. Uden stederne bliver kriminelles førstevalg da der er tilstrækkelig avanveret kunstig intelligens til at stoppe den slags.

  Bitcute, Parler eller andre steder.
  Er det der man finder seværdige ting er det der flere og flere folk ser og lytter.

  Selv blev jeg en smule skuffet da aviser krævede Facebook for kommentarer, men sådan er det jo bare. Medier kan gøre hvad de vil, stor set.

  Folk kunne bedre benytte de muligheder markeder giver.
  De klagendes kor er ret uudholdelige…

  Kommentar by Peter Buch — 31. juli 2020 @ 18:18

 6. google, twitter og facebook er NAZISVIN…….

  Kommentar by Ignoranten — 31. juli 2020 @ 20:44

 7. trods alt kan man se denne video om Bidens fortid på youtube (endnu)
  https://www.youtube.com/watch?v=_f2Z30j61aw

  Kommentar by A Andersen — 31. juli 2020 @ 21:28

 8. Satanisternes Google. Brug udemærket alternativ startpage.com
  Virker perfekt sammen med firefox.

  Kommentar by Iznogut — 31. juli 2020 @ 22:49

 9. Det kan godt virke som om den politiske verden er ved at gå FRA FORSTANDEN.

  De mange angreb på ytringsfriheden er forrykte og tåbelige, for i længden vil de være til skade for alle. Også for dem som ønsker den røde ensretning.

  I USA vil “demokraterne” have vælgerne til at stemme på en senildement præsidentkandidat, samtidig med at de har arrangeret optøjer i en lang række store byer. I Vesteuropa vil Merkel, Ursula og Ylva have Afrika flyttet til Tyskland og Frankrig. I Sverige satser man på at blive en humanistisk stormagt. Foreløbig har det medfødt hverdagsterror, velfærdskollaps og tusinder af dødsfald. Samt undertrykkelse og mishandling af kvinder.

  I Danmark vil man bruge masser af milliarder på co2, en uskadelig luftart, og man vil udskifte danskerne med arabere og negre. Der er allerede ankommet over en million af de meget bedre “nydanskere”, og mange flere er på vej.

  Og nu vil man, trods økonomisk krise, også til at bruge milliarder på at nedrive boliger, og på at sprede indvandrerne ud i hver en krog af Danmark. (Oprindelig en V-K plan)

  Kommentar by Bent A — 31. juli 2020 @ 23:13

 10. Søg efter Google-sladrehanken Zach Vorhies, som har offentliggjort en masse interne censurregler i Google, herunder flere hundrede amerikanske nationalsindede netsteder totalt bortfjernet fra Google-søgninger.

  Det giver sig selv at Google er uanvendelig til en sådan søgning, medmindre man går langt ned i søgeresultaterne og finder andet end den misinformation Google sørger for kommer først i søgninger af betydning for globalisterne.

  Kommentar by perhag — 1. august 2020 @ 00:36

 11. Man må kun håbe at Trump vælgerne ikke lader sig påvirke af de elendige demokratiske landsforrædere.

  Sides der var valg i USA steg de døde op og stemte. Det gør de nok også denne gang, med google, tw, fb og andet fake news, MSM´s hjælp.

  Det skulle bombes hele politiske korrekte lort. !

  Kommentar by Charles — 1. august 2020 @ 00:44

 12. Sladrehanksnetstedet som afdækker Google-censuren i 2019:

  https://www.zachvorhies.com/

  Kommentar by perhag — 1. august 2020 @ 01:48

 13. Det er ALTAFGØRENDE at skaffe flere læsere til Uriasposten og de andre netaviser. Uden flere læsere vil de nye partier slet ikke få det antal mandater der giver tilstrækkelig indflydelse til at dreje kursen væk fra afgrunden. Så enkelt er det. Og det er også indlysende at der må opstilles endnu et parti, fordi rigtig mange betragter DF som et svigefuldt og utroværdigt parti, så længe den samme parti-top fortsætter….. fordi SK er blevet blokeret af systemet….. og fordi NB er for liberalt og ikke er konsekvent nok mht. indvandringen m.m.

  Uden flere læsere og uden et nyt parti skal man være yderst optimistisk for at tro på at Danmark undgår at få samme skæbne som Sverige, Balkan, Venezuela og Libanon.

  Kommentar by Bent A — 1. august 2020 @ 08:23

 14. Big Tech collusion har foregået i årevis. Big Tech hjælper Det Demokratiske Parti som derfor hjælper Big Tech. (I Danmark hjælper statsejede DR og TV2 venstrefløjen, som derfor støtter DR og TV2).

  Måske virker censuren? Sovjetunionen og DDR blev holdt igang af censur, selvom flertallet var modstandere af censuren og den massive undertrykkelse af folkene. Til sidst brød systemerne alligevel sammen. Man kan håbe det samme sker for Big Tech firmaerne og de samfund de støtter? UK og Brexit har vist, at det kan lade sig gøre.

  Det var nærmest upåagtet i medierne at Barack Obama brugte Big Tech collusion a la cambridge Analytica i sine præsidentkampagner op til præsidentvalgene i 2008 og 2012. Dengang syntes medierne, det var moderne og typisk ‘yes, we can!’. Medierne og Big Tech hjalp utvivlsomt Obama til magten.

  “During campaign, by using social media and mobilizing the general public online, Obama was able to raise awareness and financial support of his campaign. Obama used over 15 social networking sites. The topic of Barack Obama’s usage of social media in his political campaigns, including podcasting, Twitter, Myspace, Facebook, and YouTube has been compared to the adoption of radio, television, MTV, and the Internet in slingshotting his presidential campaign to success and as thus has elicited much scholarly inquiry. In the 2008 presidential campaign, Obama had more “friends” on Facebook and Myspace and more “followers” on Twitter than his opponent John McCain.” (From Wikipedia, the free encyclopedia)

  Kommentar by A-mad — 1. august 2020 @ 09:49

 15. De er igang med at ‘purge’ internettet totalt for dissidenter, altså konservative og antiindvandringsfolk, så mit gæt er, at inden årets udgang er de almindelige medier (fx denne og andre lignende) lukket ned. De gør det i ekstrem grad på youtube nu, fx dem, som taler om corona, og dem , der taler mod det totale overvågningssystem, 5G. Folk burde være mere vågne og lugte lunten her. Det handler om NWO og mindcontrol af de dumme masser.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. august 2020 @ 12:43

 16. stop using these sites, use alternatives. remove your profiles from fake book and stop using google and gmail. cover up your tracks so they can not track your ass because they are collecting information on what you do and eventually then will sell that information to the government and the government will act, so they can build a case against you. do not make your own life tougher, be smart and use your brain. if you do not know your way around then ask someone that knows these things. do not be lazy.

  something to be observant about is how jew book, lets for instance latinamerican, french and muslim criminal scum to upload stolen media and intellectual property that belongs to someone else but when whites do the same thet get banned or if you upload something that you created your own and expresses anything that a commie do not like then you are banned or removed from the platform. when a commie criminal does something it is ok but when someone that their own crimes is that he is white he is banned.

  in jerkmany, and commie media like der spiegel, i watched a clip where white criminals tried to escape berlin neukoln police and smashed a muslim’s car when they tried to escape. the jerkman media der speigel make the whole clip pivot about how the muslim got his car smashed from behind by the white criminals and made him a victim. they did not cover what the criminals did, how poorly the jerkman police are doing and could not even stop the criminal with pulled pistols, or the massive crime rate in neukoln because of muslims and other criminal scum that run to the getto immediately after they have done crimes since the police will normally not follow into a no go zone. commies always think that they are smarter than anyone else. not everyone need to fuck for their job.

  not that when you have a different opinion they will come after you just like they did to snaphanen, ceased his electronic equipment so that they could find out how sponsor him, where the money comes from and what network he has so they can spy on them too. they think that they are smart but keep an eye on the legislation that came out of eu and is implemented into national law. it is the same everywhere in the eu and the various countries have all accumulated corrupt media, politicians, courts and other commie low iq scum to go after all the ones with different opinions. just learn how to evade tracking and encrypt your harddisk and electroinic devices. when they come after you, you just say that having contact with police caused you such a massive trauma that you forgot the password. drop apple and other well known brands, do not sponsor commies and criminal scum.

  Kommentar by Erwache — 1. august 2020 @ 13:04

 17. Det er rystende, at grækerne skulle være i oprør over dette overfald!? Han ligner en terrorist og har fået en lille skramme på sit store tågehorn. Danske unge ofre vises sjældent i medierne. Men at Løkke så går ud og giver ham sin støtte, når han nu for nogle år siden solgte DK til Marrakech aftalen, det er simpelthen så dumt, at man ikke fatter det! Godt, at den fyr ikke er statsminister længere, for han er da den værste. https://ekstrabladet.dk/112/graekenland-i-kog-overfald-paa-dansker-er-tophistorie/8222857

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. august 2020 @ 13:12

 18. denmark will get the same quagmire as the othe ropen border shitholes since they are part of the eu and the agenda is decided from bryssels by inbreeded retards that have not gotten their jobs on getitng elected by citizens but who they fucked and are owned by.

  the latest is that niggers, muslims and other disguisting criminal creatures manage to get driving licenses in several false name so they can get double of all welfare, so when you get allowed asylum you get 25000 euros tax free in one time payment besides a lot of all other free money you get 2×25 000 euros if you have another false identity. that is what is going on outside denmark and i do not think that denmark is different, it is tougher to get several false driving licenses and that is why the aws are being changed and watered down so they match the other shitholes in the eu andopen border cesspools, so the ones with the lowest iq can feel like they are smart. you are smart when you stay in your own country and push for changes there not going to a far away country just because you are an ex japanese prostitute, so you can live off welfare and off taxpayers and have no intention to contribute, ever.

  the more nbreeded retards you bring in the bigger cost and that can be paid by the taxpayers but eventually they will run a budget deficit and that can only be plugged by ceasing tax payers assets and/or taking up massive foreign loans that are parked off balance sheet.

  if you are ugly as mette is, have no skills, no normal iq, lie all the time. how do you get to become leader of a country when you have no leadership skills? who did you blow, fuck and who owns you because you are not working for the tax payers? In public sector you do not get your job on merit. You can walk away and be gone for five hours and no one will ask for you since everyone else does the same thing. that is why the taxes are so high and there are armies with retarded commies that are owned by other commie retards with no leadership skills or iq.

  Kommentar by Erwache — 1. august 2020 @ 13:21

 19. Breitbart er godkendt/kontrolleret opposition, som skal lede “konservative” væk fra ægte/etnisk nationalisme.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. august 2020 @ 14:21

 20. Enig med 8.!

  Brug http://www.startpage.com i stedet for google

  Det fungerer perfekt

  Kommentar by Martin — 1. august 2020 @ 17:19

 21. Her viser Mark Dice en høring fra senatet om Big tech censur. Fuckerberg medvirker. Det er groteskt! https://youtu.be/G08kxa-IAss

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. august 2020 @ 17:23

 22. Det er ikke sikkert Google, Amazon, Facebook, Twitter, Microsoft, m. fl. er politiske aktivister. Det er mere sandsynligt, at de simpelthen går efter mammon, og p.t. er der flest penge i venstrefløjen, som støttes af over halvdelen af befolkningerne i USA og EU. Selvom Trump vinder næste valg, vil der stadig være flere penge i venstrefløjen. Højrefløjsvælgere er simpelthen mere sparsommelige. At der findes politiske aktivister blandt de megarige, er Soros dog et bevis på.

  Kommentar by Ole Madsen — 1. august 2020 @ 21:19

 23. Kunne et par smarte fyre ikke oprettet et foretagende lidt i stil med face-book, men nyt og selvstændigt, uafhængigt, uden log-in og uden censur af saglige indlæg. Eller er der allerede et sådant system som flere kan sige go for?

  Kommentar by Bent A — 1. august 2020 @ 21:27

 24. # 13.12: Ja, det er manipulation når EB kalder afghanere, somaliere og congolesere for “danskere”.

  Kommentar by Bent A — 1. august 2020 @ 21:32

 25. Enig med 19.

  Kommentar by Iznogut — 1. august 2020 @ 21:45

 26. “…because far too much of Congress is bought off by Big Tech…”

  https://twitter.com/RepMattGaetz/status/1288855821024190467

  Kommentar by Iznogut — 1. august 2020 @ 21:51

 27. >16 Erwache 1. aug. 13:04
  This is also for You:

  ​Truth is the only lasting government. It is the only “order.” In fact, the truth can be considered the natural government of mankind. It needs no input from man. It doesn’t care about man’s opinions or desires to the contrary.

  The truth can never to be conquered and never be overthrown. There can never be a coup, or a regime change. That which was true in ancient times was also true for our ancestors; it remains true for us, and will continue to be true for those yet to come.

  Each individual’s relationship to the truth determines the type of life that he or she will experience. Live in rapport with it and the sky is the limit.

  However, because man is naturally free to choose, he is free to live a life that is inverted to the truth as well. He is free to spiral downwards and go through an abysmal and painful experience.

  So man’s natural government of truth is just.

  Justice is built-in and un-malleable.

  No one is above the truth. There is no one to bribe to get you off the hook, or to grant you special favors or privileges. There is no K-street when it comes to the truth.

  Now let’s consider the non-permanent governments, or man-made governments.

  Man-made governments are always short-lived. Even the longest-lasting among them are fleeting when considering the immensity of time. While a thousand year government may sound impressive to the average human being, it is but a spit-in-the-bucket in the grand scheme of things.

  So why? … Why are man-made governments fleeting? The short answer is because they are often formed as a rebellion against that which is true.

  Man is naturally free. He is endowed with individual Liberty. That’s the truth. But it’s a truth that many people don’t like.

  There are always those who believe that they are meant to control others; that they are meant to conquer the globe, and create a new “order.”

  But there is only one order, and that order is the truth … like it or not.

  So when man-made governments inevitably bump up against the truth, guess which one wins?

  Guess which one never loses?

  That’s why there’s a saying that the truth always wins in the end.

  Now that’s impressive!

  Granted, sometimes it takes awhile (from the perspective of an individual human life) to reach that end. But the end always arrives, irregardless of which human beings happen to be alive to see it.

  Here’s a very good example: In 1922, the great free-market Austrian economist Ludwig von Mises logically spelled out why Socialism cannot work. And by cannot work, Mises meant that Socialism cannot deliver on its promises.

  Since man is free to choose, he obviously can have his Socialism. One would think that perhaps he’s had enough by now. But while can have his Socialism, he cannot have what Socialism promises. He must have the exact opposite of what Socialism promises.

  That’s a tough pill to swallow for the authoritarians. They don’t want to hear it, so they simply ignore it and keep crushing skulls to reach their Utopia.

  But Mises proved that no matter how many skulls they crush, their Utopia as an actual reality must always remain in their imaginations.

  Keep in mind that Mises did this only a few years after the Bolshevik Revolution in Russia. Had people in authority in the 20th century listened to him, and accepted what is true, it could have saved the lives of untold millions who perished at the hands of their Socialist governments.

  Mises did not live to see the fall of the Berlin Wall, but he was right despite the fact that he was ignored. He was right despite the fact that those who were wrong made more money than he did, and got all the accolades and praises that come with being wrong.

  Soviet tyranny ended after roughly 70 years. It was meant to be a world government. But Socialism is so contrary to the truth that the Soviets didn’t even hit the century mark.

  Man-made governments are fleeting.

  Mises was amongst the few who chose to live by the only government that persists, the natural government of mankind, the truth. He clung to principle, while the masses chased after delusions.

  He lived an exceptional individual life.

  As the masses chase after utopias in our time, may we each be wise enough and courageous enough to latch onto the truth as Mises did.

  What a glorious example he gave for us to follow.

  Kommentar by Nielsen — 1. august 2020 @ 23:54

 28. Nigga Møller perkeren fra Lystrup er desperat! Han prøver afsindigt, at skjule overfor Wendler hvor rabiat hans omgangskreds er.

  Men hva to dysfunktionelle udskud, der for det første ikke er hverken det mindste borgerlige i begrebets egentlige forstand eller særligt konservative skal da have lov til, at lege Romeo og Julie. Husk bare på Christina, at Lystrup perkeren ikke går af vejen for, at udskamme en uskyldig 17 årig pige kan det please hans højrerabiate vennekreds 😘

  Velkommen til helvede 🤣

  Ses nigga Møller😘

  Kommentar by Noggers by choice — 2. august 2020 @ 00:53

 29. Hey Notarius(der ikke er en troll) https://dagensblaeser.net/2020/06/09/holocaust-historieelsie-v/

  Lige en opdatering 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆🤣🤣😆🤣😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆

  Kommentar by Noggers by choice — 2. august 2020 @ 01:05

 30. Tænk hvis Manu Sareen eller Rosa Lund havde deltaget i en politisk festlig sammenkomst med en venstreradikal tatoveret med hammer og segl, der kort efter begik et mord i et voldsorgie … Vi lader den lige stå for den tilbagestående Lystrup Nigga🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😘

  Kommentar by Noggers by choice — 2. august 2020 @ 01:24

 31. Uanset hvad så er i syge i låget !!!!!

  Kommentar by Anonym — 2. august 2020 @ 02:23

 32. Berlingskes Michael Bjerre går i dag fuld retard i sit indædte had til præsident Donald J. Trump #TrumpDerangementSyndrome:

  Analyse: Trump synes klar til at sætte ild til hele butikken. Nu frygter alle det værste

  Det er svært at forstå anderledes, end at Trump mener, at præsidentvalget er legitimt, hvis han selv vinder, men at det er svindel, hvis han taber.

  Man kunne kalde det en prøveballon. En test af, hvor langt Kongressen vil tillade Trump at gå, men uanset hvad man kalder, at præsidenten i denne uge i et tweet luftede en idé om at udskyde årets præsidentvalg, så vokser frygten for konsekvenserne af hans forsøg på at undergrave frie valgs legitimitet.

  Trump styrer nu og her mod et stort nederlag ved præsidentvalget til november, men på hans mulige vej ud af Det Hvide Hus synes han klar til at sætte ild til hele butikken og gøre uoprettelig langtidsskade på legitimiteten ved valg, der er selve kernen i ethvert demokrati, påpeger eksperter, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 08:39

 33. https://www.berlingske.dk/usa/analyse-trump-synes-klar-til-at-saette-ild-til-hele-butikken-nu-frygter-alle

  Idioten umulius gider ikke vedhæfte link, eller gøre opmærksom på at berlingske kræver login

  Kommentar by k.m. — 2. august 2020 @ 09:30

 34. der taler mod det totale overvågningssystem, 5G.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. august 2020 @ 12:43

  Tinfoil hat squeezing your brain uncomfortably recently, forbyd islam I Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 09:41

 35. Kommentar by k.m. — 2. august 2020 @ 09:30

  Din fordrukne spasser; ud og vask din netundertrøje, din hjernedøde stodder, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 09:42

 36. Umulius afslører sig selv gang på gang.
  En medskribent der ikke er værd at spilde tid på

  Kommentar by k.m. — 2. august 2020 @ 10:09

 37. Er det muslimer?

  En 13-årig pige er død efter, hvad der beskrives som et drive-by-skyderi i Stockholm natten til søndag.

  Det skriver Aftonbladet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 10:36

 38. Det er altid islamister.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. august 2020 @ 11:20

 39. DA SVENSKERNE IKKE får ret meget at vide om hvad der foregår i deres eget land, pga. politikernes og mediernes mørklægning, tror mange af dem at de stadig lever i en rig og fredelig velfærdsstat med dejlig multi-kulti. Og dette drab på en 13-årig pige og mange andre drab hører langt de fleste af dem sikkert ikke eet ord om.

  Det er noget af det samme med DRs radioaviser. Vi danskere får mindre og mindre at vide om hvad der sker og er ved at ske med Danmark. Pjat, vrøvl, ligegyldigheder og løgne om alt muligt serveres i en løbende strøm, garneret med politikeres pralerier om alt det gode de vil gøre for os.

  Drejer det sig om kriminalitet og skandaler skjules de 80-90%, eller omtalen er overfladisk eller vildledende. Oveni er der så idylliserende reklamer om hvor godt det går med integrationen, EUs demokratisering og genskabelsen af danskernes velfærd.

  Kommentar by Bent A — 2. august 2020 @ 11:30

 40. Igen det samme åndssvage spørgsmål :er det muslimer ? uden link til kilden – Aftonbladet.

  Kommentar by k.m. — 2. august 2020 @ 11:56

 41. Kommentar by k.m. — 2. august 2020 @ 11:56

  Men var det da for en gangs skyld Svensson eller Pehrsson, der skød?, forbyd islam i Sverige og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 12:46

 42. DET ENESTE den lange radiavis kl. 12 i dag handlede om, var mundbind (9 minutter) og at der bør gives flere penge til mere offentlig hjælp til barnløse. (5 minutter) (ja, så var der vist også nogle sekunder om penge til trafik-kampagner og bedre ældrepleje) Ingen nyheder om hvad der var sket af begivenheder, ulykker, skandaler og forbrydelser rundt om i Danmark de sidste 24 timer.

  I andre radioudsendelser tales der også meget om at staten bør eller vil give flere penge til alt muligt.

  Men det er næsten alt sammen tom snak. Der skal nu betales 4½ MILLIARD mere om året til EU, oveni de mange milliarder vi i forvejen betaler i kontingent. Masseindvandringen fortsætter, og den høvler stadig mere af velfærds-budgettet. Oveni har nedlukningen ført til en stor reduktion af BNP og masser af tab af skatteindtægter mv.

  Fremover handler det ikke om flere penge, men om FÆRRE penge til velfærd og sundhed. Mange flere nedskæringer, besparelser, lukninger og forringelser er på vej. Men DR lader som om Christiansborg har styr på det hele, selvom Danmark synker dybere og dybere ned i mudder og kviksand.

  Kommentar by Bent A — 2. august 2020 @ 13:01

 43. “The moment of reckoning for the Facebook advertiser boycott

  More than 1,000 organizations stopped ads for the month of July, without getting many concessions. Can they keep it going and build global pressure?

  Civil rights groups persuaded more than 1,100 companies and organizations from the U.S. to Germany to Australia to pull their money from the social network during July to pressure Facebook to take more action on hate speech and deceptive posts from politicians.

  Organizers say the way the campaign has expanded around the globe is evidence that it is getting traction. At least 220 organizations outside the U.S have signed on, based on a POLITICO analysis of their social media accounts.”
  https://www.politico.com/news/2020/07/29/facebook-advertiser-boycott-zuckerberg-385622

  Kommentar by BE — 2. august 2020 @ 13:21

 44. it is called corruption and putting your self interest first, stealing from the tax payers because that is what you as criminal scum know and that is the reason why you ended up in the public sector, fucking your way to the position at cuck police, politics and as legacy media journalist. I never met a commie that is sane or normal, normal as to have contact with what happens now, these pieces of shit nevefr take any responsibilities for their own actions, there are in public sector because no one else would hire them and they have no skills, no abilities, no iq and no capacity because they are ciminals and lie and steal. who woould hire them in private sector when tyou are a criminal?

  so when you cite a reference from 1922 I get bored because one do not have to go back 100 years to get a direction on what is wrong or to find support in what happened 100 years ago or was said by some in a shithole.

  If you pay attention you see what isgoing on right now, today by just walking outside your bubble and you will see the fact. You do not need some reference from 100 years ago or some article that some piece of shit idiot wrote in a legacy media outlet, that is if you are awake, and see what is going on. hell, you do not need snaphanen or uriahposten, that is if you are normal intelligent.

  that 13 year old girl that was killed, there are shells everywhere and left behind because the muslims know that nothing will happen. the shells will tell you where the ammo comes from, but if you make sinle things public then the public will know that the idiots that go home at 2100 do a shitty job, that they did not get their jobs on normal iq, but fucked their way to a position, that is the reason why the muslims that bombed skat in copenhagen were caught, it was because the danish police had danish police, send their best to the malmö police headquaters and they tayed there until they got all the evidence they needed inclusively phone surveillance. they knew who did it but needed more evidence and they put them in jail whre they belong, the free speech blog, wrote a posting about the muslim idiots that bombed skat in copenhagen and my investigations show that he was dead on, correct. that is why i like free speech blog. i do not always agree but i understand him fully and respect the hard work he puts in since he is streched out.

  if the police wants they find the criminals, since they know pretty much who iut was but with a folding state, a commie state musim crimes are racist and should be left alone. these type of crimes are common and occur everyday and never mentioned in the legacy media since it is racist, your self interest is first. and if you live far from what is happening and live in a bubble you cite someone that wrote something 100 years ago. Live in present time, and make sure you do your part to secure what past generations worked hard to create.

  muslims have 51+ countries they could have gone to, live out sharia, deal drugs and be parked on welfare, rape innocent women and seek asylum in several false names so they can get the 25000 euros per adult but they all chose to go a far away country and cry in media that everyone else should adapt to sharia so they do not have to learn the language and adapt to local and national laws, and continue with their crimes.

  Kommentar by Erwache — 2. august 2020 @ 13:34

 45. I tell you a little secret. I normally pass daily many borders. i see things idiots at legacy media never write about or what idiot politicians never mention or lie about.

  In Hyllie, there were alot of carts from Danish supermarkets, not only from Copenhagen airport but also from supermarkets at Fyn meaning that muslims and gipsies steal a full cart of products, drive over the border and dump the cart at the Swedish side. After telling the Danish police, this stopped. Someone put an end of all this, the massive stealing from Danish supermarkets decreased, and one stopped seeing many carts all over Hyllie station and station area. This was not stopped by Swedish cuck police because they are inbreeded retarded idiots. One do not even need normal iq to get simple links and things unless you are a total piece of shit.

  What i am saying is the muslim and gipsy crimes will spill over to denmark, you will get eated from inside and from outside unless you make stand. to cite something from 1922 will never take you anywhere and claim that “problems” always have been there, this is a different shark and you need a muxh bigger boat. so organize yourself as whites and danish no matter what you believe in and stand for and stay firm against the therat because it will hit you and it will hit you hard immediately. this is about survival and not being wiped out by the ones with the lowest iq. and man, do i hate scum with low iq.

  Kommentar by Erwache — 2. august 2020 @ 13:48

 46. @ Erwache, Hvorfor skriver du ikke på dit modersmål, hvad enten det er tysk eller svensk. De fleste læsere af Uriasposten forstår udmærket tysk såvel som svensk.

  Kommentar by Ole Madsen — 2. august 2020 @ 14:24

 47. Kommentar by Ole Madsen — 2. august 2020 @ 14:24

  No thank you.

  English language please, Erwache, as I’m NOT a fan of either the Swedish or German language, forbid Islam in Denmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 14:28

 48. En ledende Google IT-ingeniør siger sandheden. (July 24, 2019)
  https://youtu.be/ricI5t66cj8

  Kommentar by A-mad — 2. august 2020 @ 14:52

 49. You are just guessing what languages I know and where I am located. Focus on your own and present instead of me. Why am i writing in english when i know seven other languages incluing Danish? Take a wild guess. why am i using small small capital letter for the word “english”? take a wild guess.

  If you are a real engineer, you do not work for google and you do not go back to google after you failed your venture. google are spying on their work force just ike any other MNC and most of the ones working at google are commies, the ones with the lowest iq. the reason that triggered him stealing documents is because the commies attcked him, he was a thtreat to their career path, since he surfaced and had more experience than them.

  you never go back to a shit hole like google, or a MNC since with the extra knowledge experience you are a threat to the other shitheads that work there.

  Kommentar by Erwache — 3. august 2020 @ 18:56

 50. […] mest uhyggelige grafer, jeg har set, og selvom Uriasposten bragte linket allerede for en uge siden (http://www.uriasposten.net/archives/112065), har jeg næsten ikke kunnet overvinde min væmmelse ved at beskæftige mig med emnet. Det er […]

  Pingback by Søgemaskine med skyklapper – Tankesite — 6. august 2020 @ 18:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper