2. august 2020

Om Nykøbing S (5.049 indb.): “Har en datter der starter i 0.kl. om 14 dage og vi er dybt bekymrede…”

Selvom Nykøbing Sjælland fik købstadsprivilegier i 1200-tallet, så er det med 5.095 indbyggere, en mindre provinsby i lighed med småbyerne Højby (1.459) og Rørvig (1.048), der også nævnes i artiklen. Det der er et uønsket eksotisk islæt i børnehaveklassen nu, vil være en magtfaktor på gaden om ti-15 år, og et politisk vilkår om tredive. Politikere kan nemt beslutte, at der maksimalt må være ’20 procent tosprogede elever’, men det gør ingen videre forskel, hvis andelen er højere, og vokser eksponentielt. Demografi er skæbne.

Anders’ datter er skrevet op på Rørvig Friskole, for som han forklarer det: “… man er også nødt til at tænke på sit eget barn”. En historie fra SN.dk – Udsigt til 50 procent tosprogede i 0.kl.: – Vi er dybt bekymrede.

“‘Har en datter der starter i 0.kl. om 14 dage og vi er dybt bekymrede, også fordi vi kender disse børns adfærd fra børnehaven flere af disse ni børn kan ikke engang grundlæggende dansk’.

Sådan skrev Anders Feldt Lindt, Nykøbing, i en kommentar på Facebook, da han forleden læste den artikel, som Nordvestnyt bragte om den kommende 0.klasse i Nykøbing, hvor næsten halvdelen af eleverne er tosprogede. …

– Jeg er dybt bekymret over situationen, det er jeg altså. Jeg er klar tilhænger af, at man skal bruge de skoler der er, men man er også nødt til at tænke på sit eget barn, og det ved jeg, at mange andre også er begyndt at tænke på, siger han videre.”

(Nykøbing Sjælland, 22. juli 2020)

Oploadet Kl. 14:50 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112070/trackback

26 Comments »

 1. UD MED DE SORTE SVIN OG LORTEBRUNE PERKERE—UANSET ALDER, FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 14:57

 2. Ingen medlidenhed med Anders Feldt Lindt, Nykøbing F., overhovedet med mindre, han konsekvent har stemt på Stram Kurs eller Nye Borgerlige, Fremskridtspartiet og til dels Dansk Folkeparti, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 15:03

 3. Jo, hvis man stemmer på LA, K, V, S, RV, SF, Å, EL, Fremad, KD eller stiller sig tilfreds med DF’s og NB’s politik, hvor de fremmede skal ‘integreres’ og ikke hjemsendes, så rammer man hurtigt 50% fremmede i en 0. klasse i en mindre provinsby.

  Uden hjemsendelser, repatriering, remigration eller hvad man nu foretrækker at kalde det, så er vi fortabt.

  Man får det som man stemmer på – og presser man ikke på for hjemsendelser, så bliver man befolkningsudskiftet med Muhammed og Fatima.

  Stram Kurs’/Hard Line’s politik med værdsatte fremmede er også helt uforudsigelig. Vi har behov for et sobert parti, der tør sige at de fremmede skal hjem til deres oprindelseskulturer – de kan ikke leve deres liv i Danmark uanset om de er født her og har fået et pas eller ej. De skal ud!

  Kommentar by Polka — 2. august 2020 @ 15:22

 4. Odsherred Byråd består af 25 medlemmer fra 7 partier:
  12 medlemmer fra Socialdemokraterne (A)
  1 medlem fra Det Radikale Venstre (B)
  1 medlem fra Socialistisk Folkeparti (F)
  1 medlem fra Odsherred Listen (L)
  2 medlemmer fra Dansk Folkeparti (O)
  7 medlemmer fra Venstre (V)
  1 medlem fra Enhedslisten (Ø)

  Så nu får de en virkelighed ud fra den politik de selv har valgt. “Soon coming to a city near you!”

  Kommentar by Bjarne P. — 2. august 2020 @ 15:26

 5. – Jeg er dybt bekymret over situationen, det er jeg altså.”

  Og det har jeg altså været siden udlændingeloven i 1983,
  og stemt derefter, uden at det har forhindret mig i at komme i mindretal GOOD LUCK

  For over 25 år siden kunne jeg en søndag morgen lytte til barnestemmer på legepladsen. Udenlandske, der kom et enkelt dansk barn, der blev mødt med, Gå hjem dansker. Men naive danskere tror stadig på integration og fællesskab.

  Kommentar by tavsen — 2. august 2020 @ 15:34

 6. Det er kurdere fra Syrien, hele bundet. Ingen levn fra 80ernes udlændingelov eller andet. Deres forældre kom i 2013-2016 med små børn, der bliver til flere og skal i skole nu. Byrådet kan intet gøre – de får bare ordrer fra København (og Bruxelles).

  Kommentar by Skatteyderen — 2. august 2020 @ 15:51

 7. Danmarks Radio har opskriften på at bruge mundbind mod corona.
  DR giver aldrig løsningen på at slippe for Islam.

  Islam bliver ikke forbudt i Danmark.
  85% eller flere af vælgerne er rød/radikale, og EU+FN vil helt sikkert trække os for menneskerettighedsdomstolen hvis vi er så frække at sætte planen til afstemning.

  Mens vi rykker længere længere væk fra point of no return, kommer flere indvandrere ind i politiet, domstolene, medier og politiske partier – altså et problem der ikke kan løses ad demokratisk vej.

  Det startede i storbyerne, med at lave loft over to-sprogede. Når alle skoler rammer loftet hæver man enten procentsatsen eller tvinger de fremmede ind i mindre belastede skoler.

  Det er pricippet i forbundne kar. Det flyder sammen til alle beholdere er fulde.

  Kommentar by k.m. — 2. august 2020 @ 15:55

 8. Problemet her er at de har mulighed for at vælge en friskole, så de kan undgår virkeligheden

  Kommentar by jesper — 2. august 2020 @ 16:01

 9. Dejligt, at tænke på, at under 10% som vi bruger disse ressourcer på har haft en asylsag efter konventionen. Skaderne er sket i troen på menneskerretigheds og asylkonventioner som er frivillige og uforpligtende, som kun er ratificeret og gjort til lov i vestlige lande. Man kan altid kende en person eller parti på de intet agter, at gøre for, at stoppe udviklingen. De tror på FN og EU og bruger udtryk som de “internationale konventioner”.

  Kommentar by CCC — 2. august 2020 @ 16:05

 10. “Demografi er skæbne”. Præcis!

  Det her er resultatet af borgere, som har slugt de anti-hvide paroler om “mangfoldighed”, “inklusion”, “tolerance” etc.

  Jeg håber denne her skræmmende situation kan fungere som en stor “rød pille” for de lokale borgere, men det er desværre nok for optimistisk at tro … de synes sikkert at løsningen er ENDNU mere på “mangfoldighed”, “inklusion”, “tolerance” …

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. august 2020 @ 16:24

 11. “The problem with mass-immigration is that eventually you run out of other peoples’ neighbourhoods”

  Kommentar by Satan — 2. august 2020 @ 16:24

 12. “To-sprogede” Newspeak eufemisme for sinker der sikkert dårligt kan deres eget barbarsprog

  Kommentar by John Sorensen — 2. august 2020 @ 16:28

 13. Home school er heller ikke en løsning. Der er ingen måder at komme udenom islam. Det er efterhånden noget ALLE er nødt til at tage stilling til hver dag, hvert minut.

  Spørgsmålet er hvornår det går op for folk at islam har påvirket, stadig påvirker og fortsat vil påvirke deres dagligdag så massivt negativt at de er nødt til at tage stilling i egen interesse? Jo længere de venterdes værre bliver det.

  islam er IKKE en del af den Danske tillidkultur, der har drevet Danmark til det alle tænker på når vi taler om det Danmark vi elsker, og bliver det aldrig!

  Kommentar by Santor — 2. august 2020 @ 16:30

 14. Naive politikere beslutter ’20 procent tosprogede elever’ og om 10 år må de sætte det op til 30%.

  I første kvartal er der kommet over 7.000 flere fra ikke-vestlige lande, tju hej hvor det går.

  Pr. 1. april 2020 er der i alt 809.168 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,9 pct. af den samlede befolkning.

  517.987 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.”

  Kommentar by tavsen — 2. august 2020 @ 17:07

 15. Haha så længe det kun går ud over andres børn kan man sole sig i egen godhed med de sædvanlige røvsuttere.

  Men kræftsvulster har det med at sprede sig.

  Synd for datteren

  Kommentar by Kratossen — 2. august 2020 @ 17:35

 16. Dem som har været de MEST IVRIGE efter at fylde Danmark og Europa med kulturfremmede og voldelige evighedsturister fra Afrika osv. har været politik-kvinderne.

  I spidsen har være typer som Merkel, Ursula, Ylva, Jelved, Zenia, So fie Carsten, Pernille Skipper, Stine Bosse, Pia Dyhr, Birthe Weiss, Pernille Weiss, Ida Auken, Joy Mogensen og Stalinski Nielsen fra Red Barnet.

  Det er lykkedes dem at destabilisere hele Europa.

  De er dog blevet hjulpet på vej af feminiserede mænd som Gammeltoft Hansen, Morten Østers, Tullesen og Lars Quisling.

  Hurtigere end nogen troede det muligt fik svenske feminister, falske humanister og korrupte mandslinge gjort kål på Sverige som nu er et samfunds-mareridt af værste slags.

  Hvad kan forhindre at også Danmark om kort tid ender i samme situation?

  Kommentar by Bent A — 2. august 2020 @ 18:32

 17. Hurtigere end nogen troede det muligt fik svenske feminister, falske humanister og korrupte mandslinge gjort kål på Sverige som nu er et samfunds-mareridt af værste slags.

  Kommentar by Bent A — 2. august 2020 @ 18:32

  Er Sverigstan virkelig så slemt? Der er da per august 2020 ikke udbrudt borgerkrig eller væbnede gadekampe mellem hvide og sorte endnu…, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 18:35

 18. # 18.35 Umulius: En guerilla-krig mod svenskerne er da brudt ud, iflg. flere netaviser. Men svenskerne forsvarer sig ikke, men tager passivt imod alt hvad de udsættes for.

  Igår blev en 12-årig svensk pige fra en forbikørende bil skudt ned og dræbt. Og det er blot een ud af mange grimme hændelser og forbrydelser der foregår hver eneste dag i nutidens Sverigstan.

  Kommentar by Bent A — 2. august 2020 @ 19:30

 19. “…begyndt at tænke på…” -Det er vist lidt for sent, først nu at begynde at tænke selv.

  Kommentar by LarsB — 2. august 2020 @ 19:58

 20. ANDERS FELDT har al mulig grund til at være bekymret. Der er mere corona-, ebola-, meningitis- og tuberkulose smitterisiko i blandede klasser, og hertil kommer så den mobning og vold som præger mange skoleklasser med AEH’ere.

  I Sverige har der været epidemier med alle fire sygdomme.

  Og på vejen til og fra skole er der også øget risiko nu om dage.

  Det vil være klogest med hjemmeundervisning eller en friskole.

  Kommentar by Bent A — 2. august 2020 @ 20:48

 21. “Vi er dybt bekymrede, også fordi vi kender disse børns adfærd fra børnehaven”

  Ja, vær bekymret, MEGET BEKYMRET!!!

  Rapport: Ikkevestlige børn er mindre empatiske end danske

  Børnehavebørn af ikkevestlige forældre er dårligere til dansk og har ringere sociale færdigheder end børn af danske forældre, viser undersøgelse af 13.000 børn i Danmark.

  https://www.information.dk/indland/2016/08/rapport-ikkevestlige-boern-mindre-empatiske-danske

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. august 2020 @ 20:58

 22. I regeringen og de gamle partier er de stadig ikke bekymrede:

  INDSTRØMNINGEN AF ASYLANTER FORTSÆTTER. Danske forældre skal bare lære at værdsætte multi-kulti glæderne, skal bare forstå at globalistisk næstekærligheder er det fineste og fornemste af alt, skal bare lære at acceptere at der ikke er anden fremtid til de danske børn, end fordrivelse og etnisk udrensning.

  Kunne det ikke være en god idé med nogle lejre hvor voksne danskere sættes på skolebænken med pligt til at lære et pensum udenad, om hvordan det som ligner galskab, invasion, besættelse plus en humanitær katastrofe, i virkeligheden er visdom, fællesskab, kommen-hinanden-ved plus en stor islamisk fest og international lykkerus.

  Med en sådan voksen-undervisning kan Danmark endnu hurtigere blive en humanistisk stormagt hvor alle er glade og lykkelige.

  Kommentar by Bent A — 3. august 2020 @ 11:37

 23. what will a teacher teach you when the teacher never passed challenging subjectcs like physics or math or chemistry? when the teachers only skills has been to live off welfare, to work black, take drugs, lie and steal? what will the teacher learn the kids? to be forward looking, hard working or a criminal that steals, lies and is a hobo criminal?

  everyone i know with brains have sold everytng hey have and moved out. they do not believe in communist building soceity and they say that they would rather home school hey kids if they had stayed than to hand over something precious like their kids to commies with the lowest iq. then you have the muslims that re swamping the academia because they have the lowest iq and flock to the hordes where there are lowest iq.

  muslims like to vent their bullshit stories, lies in legacy media since they tink that people will buy their lies and that it will give thema higher positio in the commie pyramid. muslims, niggers, bulgaians, french, romanians, polacks, spanish, latinamericans all hate everyone one else. they can stay where they came from and do their crims there. there are free things there too an they can steal things there too. whyare they here in the first place when their own hate their guts…

  just stay away from academia, flock to the ones with brains and iq an they will teach you things that will be helpful your whole life time.

  Kommentar by Erwache — 3. august 2020 @ 18:45

 24. Send børne i en privat friskole, de kan ,nogenlunde, bestemme hvor mange “tosprogede” børn der skal være i hver klasse. Det koster lidt, men pengene er givet godt ud. Så hellere undvære lidt selv.
  Det ville jeg have gjort, hvis jeg havde børn i den undervisnings pligtige alder.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 3. august 2020 @ 21:19

 25. these days you have to have money to get decent education for the kids, live far away from the niggers and muslims, and commies and get a decent health care and dental care. this is temporary the muslims will throw the racist card and they will come to where you live because that is where people with real jobs that they got on real merits live and they will cause mayhem, carnage there, selling drugs and doing crimes.

  so somewhere you have to realize thatr you have to built up something long term, that strengthen your presence where you are. you can nor rely on corrupt cuck police that will sell you out the second they will have to do something, because they care less about you and the politicians are more interested in fucking prostitutes and gambling, playing poker with stolen money than to support you. i am sorry, mette fredriksen does not pay for prostitutes, she is a prostitute, and an ugly one, no wonder she became a traitor politician that supports niggers and muslims.

  Kommentar by Erwache — 3. august 2020 @ 23:18

 26. […] skolestart i august vakte det harme i lokalmiljøet i Odsherred, at 4 ud af 10 i den nye 0. klasse i Nykøbing Skole efter sommerferien ville være new […]

  Pingback by Palæstinensere fra Yarmouk får dansk indfødsret - Syrienblog — 13. september 2020 @ 20:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper