2. august 2020

Rasmus Brygger med ideologiske tømmermænd: “… I dag kan vi se, at den historie ikke holdt vand.”

“Jeg er fuldstændigt, hamrende dødligeglad med… hvor islamificeret Danmark end måtte blive.”, skrev liberale Rasmus Brygger tilbage i foråret 2016, da Merkel åbnede sluserne på danskernes vegne. I forlængelse heraf burde Brygger indlede alle sætninger med undskyld, og så ellers holde sig helt fra emner, der kræver analytisk sans over primatstadiet. Fra Kristeligt Dagblad – Massiv ledighed blandt syriske flygtninge.

“… fem år efter, at Danmark i 2015 tog imod over 21.300 asylansøgere i det, der skulle vise sig at blive den største flygtningetilstrømning siden Anden Verdenskrig, tegner en ny rapport ifølge flere eksperter et dystert billede af integrationen af syriske flygtninge.

Rasmus Brygger, stifter af Danmarks Videnscenter for Integration, har for Kristeligt Dagblad lavet en rapport over 2015-flygtningenes tilknytning til arbejdsmarkedet.

Den viser, at det, der ifølge Lars Løkke Rasmussen ville ‘knække vores sammenhængskraft’, kan være på vej til at blive til virkelighed. Ifølge rapporten var 17 procent af de syriske kvinder, der kom til Danmark i 2015, i januar 2020 i ustøttet beskæftigelse.

Blandt de syriske mænd er tallet 54 procent. Dermed klarer syrerne sig markant dårligere på arbejdsmarkedet end andre nationaliteter…

‘Jeg er overrasket. I 2015 bar den offentlige debat præg af, at syrerne var relativt lette at integrere og få i arbejde, fordi mange havde en god uddannelse med i rygsækken. I dag kan vi se, at den historie ikke holdt vand,’ siger Rasmus Brygger.

‘… Jobtal for flygtninge har historisk været meget blandede alt efter nationaliteten og Danmarks økonomiske situation. Men den her gruppe syriske flygtninge lader til at være blandt dem, der har allerdårligst beskæftigelsesresultater,’ siger han.”

(Scene fra Abernes Planet, 2001)

“Jeg har svært ved at få øje på, hvad der skulle vende udviklingen. Det ser meget, meget vanskeligt ud.” (Jacob Nielsen Arendt, forskningsleder, Rockwool Fonden)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112078/trackback

30 Comments »

 1. Unge pamper Brygger
  har set sit land gå i stykker.
  Vi andre sidder med smerten,
  og han spiller stadig eksperten.

  Info om pamper Bryggers “Integrations-tænketank”:
  https://www.altinget.dk/navnenyt/tidligere-lau-formand-opretter-nyt-videnscenter

  Kommentar by Crass Børsting — 2. august 2020 @ 16:07

 2. For sent for Rasmus Fucker at blive klogere; desværre er alf for mange hvide, kristne danskere, der ikke fatter, hvad der foregår i islamiske miljøer i Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 16:07

 3. Enormt træk på offentlige kasser og øget kriminalitet burde i sig selv være nok til at være totalt imod ikke-vestlig indvandring.

  Men den vigtigste grund til at stoppe den ikke-vestlige invasion handler hverken om økonomi eller voldtægter. Den handler om demografi. Den “store udskiftning” må stoppes. Vesten tilhører vestlige mennesker.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. august 2020 @ 16:11

 4. Hvor har man den ide fra, at uddannelse medfører integration? Mange terrorangreb begået i vesten er begået af folk med en høj akademisk uddannelse. Senest har man på Twitter set en indisk professor fra Cambridge komme med meget hadefulde udtryk mod hvide. Hvorfor er hun ikke integreret? Troen på integration er jo også utopisk.

  Kommentar by CCC — 2. august 2020 @ 16:19

 5. Selvfølgelig bliver man klogere af at få et indblik i den organisation man er chef for men “konfirmanden” Rasmus Brygger som går fra en anden chef-stilling ( Værdi, i omegnen af en halv mill ) kunne da godt se at en topchef-stilling i eget regi er langt mere værd når den er betalt af fonds-Danmark og sikkert også staten.

  Han er basalt set ikke andet end en langt dyrere bistandsklient end normalt. Fuck You!

  Kommentar by Santor — 2. august 2020 @ 16:41

 6. Enig. Integration har intet med uddannelse at gøre på trods af årtiers tykertro herpå. Sålænge ikke-vestlige kan fastholde, og i mange tilfælde forstærke, deres kultur på uddannelsesstederne godt hjulpet af virkelighedsbenægtende undervisere og andre venstreorienterede, så hjælper uddannelse ikke.
  Bashar Assad er fx uddannet øjenlæge fra Western Eye Hospital i London. Således også godt hjulpet på vej af vestlig naivitet har han kunne fastholde det shithole, der hedder Syrien i elendighed og fattigdom – også før borgerkrigen. Måske det var hans vestlige uddannelse, der ligefrem fik DR til at fremstille ham som progressiv og moderne i et portræt efter han kom til magten. Som de fleste husker blev vi også stillet i udsigt (fx. V/ Stine Bosse og andre), at de syriske velfærdsmigranter ville løse en lang række flaskehalsproblemer på arbejdsmarkedet indenfor bla. Kirurgi og ingeniørfagene. Enhver vidste at det var løgn, og istedet har vi modtaget unge mandlige migranter, der kun er flygtet fra at tage ansvar i deres eget land, straks, eller alt for hurtigt, familiesammenført for herefter at lægge det land de kom til yderligere til last ved et absurd højt antal nye fødsler. Netop hjemvendt fra ferie i Tyskland må jeg sige, at “wir schaffen das” også her ser skræmmende ud. Antallet af arabere er frygtindgydende, og vi taler om hele byer, der nærmest er overtaget. Selv mindre steder oplevede vi eksempler, der faktisk ikke var til at kende fra Mellemøsten. Det var slemt. Og færgeturen hjem var ingen trøst. Der sås knapt en svensk bil uden det var med en arabisk familie i. Europa er i alvorlige problemer – og det skyldes hverken Corona eller klima.

  Kommentar by Satan — 2. august 2020 @ 16:58

 7. Rasmus Brygger, stifter af Danmarks Videnscenter for Integration”

  Lyder flot, men det kniber noget med det der Viden, og integration var også fraværende.

  burde Brygger indlede alle sætninger med undskyld”

  Man skal ikke tro på alt, hvad statsansatte mediefolk drømmer om. Alt for meget er FAKE NEWS

  Kommentar by tavsen — 2. august 2020 @ 17:00

 8. Den offentlige debat bare præg af argumenter på hver sin side, det var bare kun den ene sides argumentere der blev frembragt i samtlige medier, som det rigtige.

  Kommentar by KineserSnot — 2. august 2020 @ 17:04

 9. Jeg er chokeret
  Det næste bliver vel at de finder ud af at jorden er en rund planet

  Kommentar by A Andersen — 2. august 2020 @ 17:07

 10. Så snart de ulovlige migranter benævnes flygtninge checker jeg ud.
  Start hjemsendelse nu.

  Kommentar by jesper — 2. august 2020 @ 17:11

 11. Europa er i alvorlige problemer – og det skyldes hverken Corona eller klima.

  Kommentar by Satan — 2. august 2020 @ 16:58

  Nej.

  Det skyldes koranovirus, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 18:22

 12. At Rasmus Brygger eller nogen for den sags skyld dengang i 2015 og for manges tilfælde helt op til i dag troede på eventyrfortællingen om de mange højtkvalificerede “flygtninge” der nu kom til Europa for at redde vores velfærd viser at der er en hel del mennesker der ganske enkelt lever på en helt anden planet end alle os andre der har kunne se ulykken komme i lang tid da vi rent faktisk har haft øjnene åbne, har oplevet verden og har fulgt viden om hvordan det hidtil er gået med migrant-eksperimentet og multikulturen.
  Massemigrationen er en katastrofe: på et økonomisk plan, på et kulturelt plan, et frihedsmæssigt plan og helt generelt civilisatorisk set.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 2. august 2020 @ 18:32

 13. “Jeg er overrasket”.

  Hvor mange gange har jeg hørt dette fra poliikere, embedsmænd, “eksperter”, som får deres høje skattefinancierede løn for at vide besked og informere – i stedet for at efterplapre andre i det snakkende segment?

  Svaret er “Du burde ikke være overrasket, da burde skamme dig”.

  Kommentar by Bastardo — 2. august 2020 @ 19:06

 14. da -> du

  Kommentar by Bastardo — 2. august 2020 @ 19:07

 15. Der er INGEN UNDSKYLDNING for dem som har gjort indvandring til en industri der omsætter milliarder af kroner, hentet i danskernes lommer.

  For det var ikke spor svært at forudse at import af hundredtusindvis af kulturfremmede ville skabe store problemer og tilbageslag for velfærd, sundhed og sikkerhed. Enhver der tænkte sig en smule om, kunne se at det nemt kunne komme til at ende i svindel, kriminalitet, milliardudgifter, tilførsel af sygdomme, narko og konfliktmuligheder.

  Men mange var måske for dumme til at regne det ud, eller de bedøvede deres samvittighed med de indtægter der var i at være pladderhumanist eller feltmadras.

  På intet tidspunkt har de gamle partier ønsket at anstrenge sig for at stoppe indstrømningen af evighedsturister. Selv efter at det var blevet krystalklart for enhver der ikke var idiot eller korrupt, at indvandringen var ved at blive en stor trussel mod alle almindelige danskeres økonomi, liv og frihed…… blev man ved med at snakke udenom og lade stå til. Tydeligst er vel DFs totale nedsmeltning mht. at forsvare danskernes interesser. Tullesen er jo et omvandrende billede på partiets slaphed og vælgerbedrageriske kollaps.

  For Danmarks skyld bør Tullesen og hans medløbere træde tilbage, så DF kan få en ny start.

  Kommentar by Bent A — 2. august 2020 @ 19:21

 16. Hvordan mon Stine Bosse og andre vil forklare den her? Under invasionen fik vi oplyst, at de syriske kvinder var vant til at være på arbejdsmarkedet.

  “Ifølge rapporten var 17 procent af de syriske kvinder, der kom til Danmark i 2015, i januar 2020 i ustøttet beskæftigelse.”

  Og i de forgangne 5 år er der sket det, at optaget på sosu-skoler er faldet 41 procent. Mon ikke de fremsynede politikere opretter flere kurser for Bydelsmødre og Opgangsambassadører?

  https://www.tv2east.dk/sjaelland-og-oeerne/optaget-paa-sosu-skoler-er-faldet-41-procent-paa-fem-aar
  Det skriver Jyllands-Posten med henvisning til en ny rapport fra Danmarks Evalueringsinstitut.

  Rapporten beskriver udviklingen på landets erhvervsuddannelser siden 2015, hvor en reform skulle forsøge at tiltrække flere unge til erhvervsuddannelserne.

  Kommentar by tavsen — 2. august 2020 @ 19:35

 17. Brygger er indbegrebet af dumhed på to ben…

  Kommentar by LarsB — 2. august 2020 @ 19:54

 18. Nu er der vel også fred i Syrien, så kan de jo rejse hjem igen…

  Eller hvordan? … !

  Kommentar by Polka — 2. august 2020 @ 20:18

 19. Manden er jo idiot – fra 2017:

  Ny og omfattende undersøgelse: Syriske flygtninge til Danmark med meget lav uddannelse i bagagen

  Den største undersøgelse af indvandreres uddannelse i årtier viser, at flygtninge kun har ganske lidt uddannelse. Blot tre ud af 100 syriske flygtninge kommer til Danmark med en videregående uddannelse. »Vi har en meget stor integrationsudfordring foran os,« siger Inger Støjberg.

  https://www.berlingske.dk/samfund/ny-og-omfattende-undersoegelse-syriske-flygtninge-til-danmark-med-meget-lav

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. august 2020 @ 21:02

 20. Han er ikke idiot, blot ond og egoistisk, som alle andre fra Labil Arrogance og de andre fraktioner af RV, dvs V og K

  Kommentar by Træt — 2. august 2020 @ 21:09

 21. Rasmus-hjernedød kunne se lidt til erfaringerne fra Sverige

  ”Der findes simpelthen ingen efterspørgsel på udenrigsfødte analfabeter,”
  Annicka Carlsson fra jobcentret i Filipstad i august til Sveriges Television

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. august 2020 @ 21:13

 22. Men Rasmus-dum lyttede til De Radigale:

  “Integrationsminister Manu Sareen (R) er bevidst om, at de syriske flygtninge kommer fra et samfund, hvor mange er højtuddannede.

  – Regeringen er godt klar over, at mange syrere er veluddannede.”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. august 2020 @ 21:16

 23. Brygger er en idiot.

  Kommentar by Rygeren — 3. august 2020 @ 08:28

 24. 19.Jørgen Nielsen.
  Dvs. at der er 3 hjernekirurger blandt 100 syriske kulturberigere:-)
  I øvrigt fortæller “Denkorteavis” i dag om den massive arbejdsløshed blandt de syrede syriske ‘flygtninge’. Lad Stine Båtnakke Bosse får det at vide og hun vil fluks fortælle os, at vi blot skal uddanne dem til hjernekirurger, da det er deres speciale! problem solved.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. august 2020 @ 09:31

 25. @Tavsen

  De behøver ikke at forklare noget. Det hele handler om hvad de føler.

  Kommentar by Bilka — 3. august 2020 @ 11:36

 26. ‘Integration’ er som ‘Shangri-La’; et fiktivt sted i bjergene i Tibet. Eller som ‘Atlantis; et sagnland, som den græske filosof Platon benyttede som et eksempel på en idealstat. Han beskrev det som beliggende i Atlanterhavet. Platon angav at Atlantis sank i havet i det 10. årtusinde f.Kr.:-(

  Kommentar by A-mad — 3. august 2020 @ 13:33

 27. #16 Tavsen
  Ja, det er utroligt at de arbejdsvante syriske kvinder ikke er på arbejdsmarkedet. Iøvrigt var Danmark også så heldig at mændene var særligt veluddannede og ville blive en berigelse for det danske arbejdsmarked. Det sagde både Stine Bosse, professor Henning Jørgensen fra Aalborg og tidligere integrationsminister den radigale Anus Sareen og når 3 så fremtrædende personer siger det, så må det selvfølgelig være rigtigt. LOL!

  Kommentar by bjarne binee — 3. august 2020 @ 14:45

 28. De behøver ikke at forklare noget. Det hele handler om hvad de føler.
  Kommentar by Bilka — 3. august 2020 @ 11:36

  Ja utroligt som følelser regerer alt og alle, især voksne statsansatte journalister, men er følelser noget stabilt, der aldrig ændrer sig?

  bjarne binee — 3. august 2020 @ 14:45
  Det sagde både Stine Bosse, professor Henning Jørgensen fra Aalborg og tidligere integrationsminister den radigale Anus Sareen og når 3 så fremtrædende personer siger det, så må det selvfølgelig være rigtigt. LOL!”

  Og de kan roligt sige hvad som helst, der vil ikke komme nogle prekære spørgsmål fra den statslige mediestand om de fejlagtige gætterier. Men hvis det havde været én fra højrefløjen, hold da op så ville hylekoret have skreget højlydt. Ufatteligt voksne mennesker er sådan til salg. INTEGRITET er en mangelvare hos alle de klakører.

  Kommentar by tavsen — 3. august 2020 @ 17:09

 29. wir schaffen das. when you pass a mosque there are at least six policemen sitting in three cars watching you and at least two in plain clothes following you just because you passed the shithole mosque and just because you are white. idiots always think that they are much smarter.

  but when muslims rape white women, shoot people with automatic weapons or detonate bombs the crimes are always blamed on whites and everything is covered up. until the cover up there are many different stories from the jerkman police. i wonder why that is.

  when you bring in “officially” 1M (inofficially much bigger number) inbreeded criminals that can not write or read in their own shit language, that is what you get. mayhem, destruction, carnage, lies and stealing by corrupt cuck police, politicians and legacy media journalists.

  tell me how i know things that are only known to a small number.

  Kommentar by Erwache — 3. august 2020 @ 18:29

 30. Jo, kære venner , HUSK. Blandt syrerne er der skam både, forfattere filosoffer, professorer, læger og lærere mm, ih, jo, de er så dygtige. Det er kun os dumrianer, som ikke har forstået et klap!!!. HE,HE, ironi!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 3. august 2020 @ 21:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper