2. august 2020

Anekdote: Den fremmede taxachauffør og den stedkendte turist…

En lille anekdote. Jeg var inviteret til Uwe Max Jensens 50 års fødselsdagsfest i går, og da tiden var lidt presset, prajede jeg en taxi fra Strandvejen (Aalborg). Jeg viste den somaliske taxichauffør adressen på min telefon, og undrede mig over, at han ikke bare tog den direkte vej til Nørresundby. Otte-ti minutter senere var vi stadig på Aalborgsiden, og jeg kommenterede lettere uvenligt, at taxameteret stod på 148 kroner, og vi blot var 60 meter fra udgangspunktet. Han slukkede beklagende taxameteret, og kørte mig til destinationen over Vesterbro.

Tager man en taxi i et fremmed land risikerer man nemt at blive snydt, men jeg kender Aalborg bedre end de fleste, og den fremmede sad bag rattet. Han kunne selvfølgelig ikke vide, at jeg for tyve år siden på ugentlig basis spillede poolbillard flere steder i bydelen, og således var stedkendt. Vejen tilbage over Limfjorden tog jeg på gåben. En episoder mere i samme kaliber, og der kunne gå Bendtner i det…

Oploadet Kl. 17:41 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112096/trackback

55 Comments »

 1. Måske derfor de ikke kan finde hjem……..(ironisk)

  Kommentar by H. Nielsen — 2. august 2020 @ 17:56

 2. Nu var du jo ikke skæv og skændtes med din skæve og fulde kæreste, som Bendtner var og gjorde, og du ville heller ikke have chaufføren til at køre imod ensretningen.

  Kommentar by Træt — 2. august 2020 @ 18:00

 3. Der er nu TITUSINDER AF SOMALIERE af i Danmark. De har allesammen ret til gratis bolig, gratis møbler, gratis forplejning og gratis alting. De har større rettigheder til ekstra penge, velfærd, pensioner og sundhedsydelser end danskerne. Men i store dele af Somalia og nabostaterne er der fred og ro. Så hvad bestiller disse titusinder af somaliere i grunden her i vores land?

  Kommentar by Bent A — 2. august 2020 @ 18:42

 4. At 3
  Det står i koranen.
  De gør det, de er bedst til:: snyder og bedrager de vantro.

  Kommentar by Bastardo — 2. august 2020 @ 18:47

 5. At 3
  Det står i koranen.
  De gør det, de er bedst til:: snyder og bedrager de vantro.

  Kommentar by Bastardo — 2. august 2020 @ 18:47

  Hvor har du ret..

  “Sande muslimer forstår sig selv som erobrere. De forlader deres hjemlande, for at vinde Europa for islam. Målet er et islamisk land. For at nå målet, må vi følge strategien: “skridt for skridt”. Udvandring er et fundamentalt princip i islam. Udvandring er lig med jihad (hellig krig), at anstrenge sig på Allahs veje…I Islam forlader man sit hjemland for troens skyld, og således er udvandringen ikke kun en pligt, men at være imod udvandringen for troens sag er et forræderi mod det islamiske samfund” (Dr. A.M.Naqawii i det muslimske blad “Morgendæmringen, nr.7/8, s.49.)
  “Er Allahs jord ikke vid nok for jer, at I kan udvandre? (Sura 4.97)”……
  ”De, som tror og udvandrer og med deres gods og med blod kæmper for Allahs sag, indtager den højeste rang hos Allah, og det er dem, som vil sejre”(Sura 9.20)
  Direktøren for Islamarkivet i Tyskland, Mohammed Salim Abdullah
  udtaler: »I 1683 trængte islamiske hære frem til Wien, men måtte vende
  om med uforrettet sag.
  For mig står det fast: Allah sender arbejderne til Vesten for at føre
  Islam til sejr. Derfor ville en tilbagevenden af de islamiske
  arbejdere betyde et nyt tilbagetog fra
  Vesten«, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 18:58

 6. Nåja, når en Some Ali rammer Aalborg i stedet for at ramme Mekka, så må det være pengene der bestemmer retningen..?

  Kommentar by Hul igennem? — 2. august 2020 @ 19:24

 7. Hvem glemmer debatten om “hvide taxaer” tilbage i starten af 00’erne? Jeg kørte dengang i embeds medfør taxa stort set hver dag, og havde VIP-kode, og oplevelsen var at blive taget i r**** stort set hver eneste gang en indvandrer-chauffør følte han kunne slippe afsted med det. Forargelsen i Politiken-segmentet var overvældende. Først benægtelse, siden en udglattende klumme forfattet af deres opinions-redaktør, efter det gik op for dem at også i egne rækker var empirien nærmest entydig. “Kan man dog ikke bare se bort fra de 100kr”, som det frit efter hukommelsen lød. I integrationens hellige tjeneste. Staklerne vidste jo ikke bedre, skulle man forstå.

  Ja, hvis man har 35 tomers arbejdsuge, 8 ugers ferie, orlovsordning og tjener omtrent 55.000 om måneden for indsatsen, OG ens skatteydersubsidierede arbejdsplads betaler enhver obskur taxaregning uden at stille spørgsmål – så er det sikkert ikke noget problem.

  PS: Engang ringede en chauffør sågar efter politiet. Jeg havde kun regnet med maksimalt dobbelt op, vidste præcis hvor meget turen ville koste, selv med røde trafiklys hele vejen. Og kl. var over 02, automaterne lukkede. Politiet kom, og endte med at være på MIN side!!

  Kommentar by DavidK — 2. august 2020 @ 19:54

 8. I betragtning af hvor påfaldende tit somaliere er indblandet i kriminalitet, bør man nok stoppe al yderligere indvandring fra den del af Afrika. (det vil nok kun de nye partier støtte)

  OT: I forvejen véd vi at DR er en agit-prop station for mest mulig indvandring. Men nu er de også begyndt at bruge “Bagklog” til at propagandere for “mee-too”-bevægelsen, og for brug af mange milliarder kr. på “klima-kampen” mod co2. Espen Kjær lød denne gang som en blanding af en hysterisk feminist og en rablende klimatosse. Og så er der nogen der er i tvivl om at det er de røde radikale der styrer DR.

  Kommentar by Bent A — 2. august 2020 @ 20:15

 9. Tvivler på, at det var for at snyde. Han har ikke anet, hvor han var, og langt mindre hvor han skulle hen. At snyde bevidst kræver dog et vist minimum af viden.

  Taxikortet er nok erhvervet ved hjælp af en tolk og med medvind fra en motorsagkyndig, der ikke ville være racist. Og bilens navigation har ikke været til megen hjælp, da det jo forudsætter, at man kan læse og skrive.

  Eller måske brugte han bare sin “fætters” kort.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 2. august 2020 @ 20:33

 10. Taxikortet et nu et kursus uden ekstern censor i form af køreprøvesagkyndig o.l.
  Når landsforrædererne OBO og Kuglestodderen ikke kunne få Über, som ellers havde betalt dem godt, så smadrede de i stedet taxierhvervet ved at oversvømme det med uhyrlige mængder nye bevillinger og taxikort, som nærmest er trukket i en automat.

  Kommentar by Træt — 2. august 2020 @ 21:04

 11. Multi kulti fra NYC; kommer snart til din by.

  Negre gør, hvad negre nu gør, når de som muslimerne ingen impulskontrol har.

  There have been more shootings so far this year in New York City than in all of 2019.

  A 24-year-old man who walked bleeding into Lincoln Hospital in The Bronx on Saturday night has pushed the city’s total number of shootings this year to 777 — topping the 776 recorded in all of last year, NYPD data compiled by The Post reveals.

  And it’s only the first days of August, with five more months before the year is over.

  “It only gets worse from here,” warned Joseph Giacalone, a retired NYPD sergeant and an adjunct professor at John Jay College of Criminal Justice.

  “As the shootings continue, so will retaliation. It’s a vicious cycle that the NYPD worked hard to mitigate, but that they are no longer able and in some cases willing to do.”

  Kilde: The New York Post, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 21:13

 12. Prøv at køre i flex taxa med dem. Utroligt at de har kunnet få kørekort og licens til det. Og så endda med syge personer

  Kommentar by Anonym — 2. august 2020 @ 21:29

 13. Til lykke Uuwe. Jeg håber jeg blver inviteret til 100års fødselsdagen.

  Kommentar by Nelsen — 2. august 2020 @ 21:55

 14. Det “sjove” er at afrikanerne/ muslimerne/islamisterne er uskyldige i at de er i vores lande. Det er jo politikere, journalister og pladderhumanister og EU-kæmpefærger der har inviteret dem og bragt dem til Europa. Det er i første omgang de snakkende og politiserende kliker der har ansvaret for at vi har kurs mod barbari, kollaps og terror-krig.
  I 2. omgang er det vælgere der ikke har sørget for at skaffe sig viden nok til at stemme fornuftigt. Først i 3. omgang bærer en del indvandreres agressive adfærd skylden for de problemer og konflikter der hele tiden er i kølvandet på folkeudskiftningen.

  Den største pil peger på Christiansborg.

  OT: Det må frarådes at spille på tips 13 mv. i denne tid. Fem-seks kampe ud af 13 blev afgjort ved lodtrækning. I oddset sætter maskinerne tit kampe på man slet ikke har spillet. Man har haft den frækhed at reducere fristen for annullering fra 15 til 5 minutter. Tipstjenesten overholder ikke sine egne tidsfrister. Man kan have forskellige odds på samme kamp på samme tid. Den lille bog med systemer er ringere end tidligere. Både i tips og oddset er viden om holdene nærmest værdiløs med de mange lodtrækninger. Vinderkuponer kan endda blive afvist af maskinerne, omend det er ret sjældent.

  Kommentar by Bent A — 2. august 2020 @ 22:36

 15. Abernes planet, tur/retur

  Kommentar by k. m. — 2. august 2020 @ 22:49

 16. STORT TILLYKKE- Uwe Max Jensen. Din journalistik hører viden og formuleringsmæssigt og ordæstetisk til den bedste trediedel her i Danmark. En CAVLINGROSE til dig.

  Kommentar by dansker — 2. august 2020 @ 22:53

 17. Stort tillykke til Uwe
  Håber i fik lagt store planer og drukket kolde fadbamser

  Kommentar by A Andersen — 2. august 2020 @ 22:57

 18. Er det muslimer?

  SKYDERI I BRØNDBY
  02.08.20: Skyderi på Brøndby Nordvej søndag aften.
  Ifølge vidner er der affyret 3-5 skud ved en parkeringsplads i Brøndby.
  Politiet er talstærkt til stede.”, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 23:44

 19. Min erfaring i mit arbejde er at de somaliere jeg har mødt svindler, lyver og bedrager så meget som de kan slippe afsted med. De er også uopdragne, ofte ubehagelige og dovne.

  Kommentar by NulTolerance — 3. august 2020 @ 00:14

 20. En perker der snyder og svindler, hvad unormalt er der dog i det?
  Når det kommer til stykket så køre perkeren vel også sort som mange af de andre perkere.

  Kommentar by piphans — 3. august 2020 @ 00:47

 21. Kommentar by NotariusUmulius — 2. august 2020 @ 23:44
  Hvis vi er heldige så ramte de målet, så der er en perker mindre.

  Kommentar by piphans — 3. august 2020 @ 00:48

 22. 38.000 soldater var tilstrækkeligt til eliminere forsvar og politisk modstandsvilje og -evne og holde Danmark besat 1940-1945.

  I dag er der mere end tifold muslimer i landet. Så vil blot 10% følge Koranens bud som jirad-parate overstiger de antallet af nazi-soldater under besættelsen og vil kunne omstyrte dagens appeasement-samfund gennem voldsparathed og dominans.

  Det dhimmi-infiltrerede politi tæller ca. 11.000 betjente med spidskompetencer inden for hastighedskontrol, udarbejdelse af rapporter på EDB og patruljerering over for feminiserede danskere uden for de besatte no-go zoner.

  Hæren er i Mali, Baltikum og Langperkistan, når den ikke er hjemme på orlov. Resten bevogter slotte og palæer. Søværnet er til søs og luftvåbnet på værksted eller grounded, fordi flyverne støjer for meget. Hjemmeværnet er hjemme foran Netflix, og geværerne adskilt og låst inde på depoter.

  Nogle få tusinde bevæbnede jihadister med våben fra indvandrerbander vil kunne mobilisere i brohoveder i de allerede besatte ghetto no-go zoner og vil kunne lamme landet. Hurtig tilslutning af op mod 50.000 voldsparate herboende trosfæller (10% af potentialet blandt muslimer) vil befæste erobringen og gøre det umuligt for staten at genvinde kontrol.

  Tilstrømning af begejstrede jihadister og almindelige muslimer fra Sverige, Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig vil gøre kalifatet IS Mohamedanmark til en realitet, og etnisk udrensning af den oprindelige befolkning vil være skånselsløs som set i Jugoslavien, Rwanda og ISIL.

  Kommentar by egon olsen — 3. august 2020 @ 00:49

 23. PS: Tillykke med fødselsdagen, Uwe. Må din gave blive, at det ikke går som i nr. 22. Men bedre end afhængighed af gaver er at gå forrest og råbe ulven er her. Vigtigheden af effektiv behandling og virksom vaccine mod dette overstiger alle andre aktuelle pandemier. Stor tak for din indsats!!!

  Kommentar by egon olsen — 3. august 2020 @ 01:02

 24. Ak ja;
  venstrefløjserne og VR+ har skam ret: der er virkelig nogen af de udefrakommende “stakler” som “arbejder hårdt” for selv at tjene til de daglige fornødenheder i Danmark. -> også kaldet “vellykket integration”, hvilket burde give plads til somalieren, som endnu et pragt-eksemplar på DR og de andre skattefinansierede/-støttede MSM!

  – men sandheden er, som altid:
  De udstiller sig, og bliver udstillet, som det ypperste af en velintegreret fremmed kultur, alt imens de med sindsro tager røven på enhver godtroende vantro, der ikke lige har overskud i hverdagen til andet, end at få A og B til at hænge sammen, for at kunne tjene penge nok, til OGSÅ at skulle betale til alle følge-udgifterne for den “velintegrerede”, som dobbelt op på alt fra fødeafdelinger, børnehave-pædagoger, skolepsykologer, uddannelses-mentorer, brobygger-politi og skattebetalte skolebus-barnepiger!

  – men ve den arme danske sjæl, der afslører ovennævnte politiske agenters forventede nye stemme-segment*, netop nu, hvor nævnte politiske partier endeligt ser sig som vindere, med etnisk danskere som tabere og fremmede U-danskere som den helt store fremtid for DK! :-(

  * man skulle jo helst ikke ødelægge deres livsprofit af foretagenet?

  Tak til Kim Møller og tillykke til Uwe Max Jensen!

  – og tak til alle dem, som ved navn, står inde for både holdninger, meninger, afsløringer og oplysninger i vort invaderede/invaliderede Danmark!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. august 2020 @ 01:35

 25. Nogle få tusinde bevæbnede jihadister med våben fra indvandrerbander vil kunne mobilisere i brohoveder i de allerede besatte ghetto no-go zoner og vil kunne lamme landet. Hurtig tilslutning af op mod 50.000 voldsparate herboende trosfæller (10% af potentialet blandt muslimer) vil befæste erobringen og gøre det umuligt for staten at genvinde kontrol.

  Kommentar by egon olsen — 3. august 2020 @ 00:49

  Hvis det er så let, hvorfor gør muselmænd det så ikke bare i morgen?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. august 2020 @ 07:06

 26. Hvad?!? Er det en joke eller hvad?!?

  Radikal toppolitiker hænges ud i ny rapport om islamofobi fra Tyrkiet. Udenrigsministeren er »oppe i det røde felt«

  I ny rapport fra en regeringstro tyrkisk tænketank anklages Danmark for at være et land, der retter lovgivning direkte imod muslimer. Samtidig anklages en radikal toppolitiker for at fremme »islamofobisk retorik«. Det møder hård kritik fra de Radikale, og udenrigsminister Kneppe Kofod (S) vil nu have undersøgt, om rapporten er EU-støttet: »Jeg er dybt fortørnet.«

  Det gjorde udenrigsminister Kneppe Kofod (S) »virkelig vred«, da den regeringstro tyrkiske tænketank SETA sidste år udgav en EU-støttet rapport, der stemplede Danmark som islamofobisk.

  Nu er kneppeministeren igen »oppe i det røde felt«.

  SETA udgav nemlig i slutningen af juni en ny og endnu ikke beskrevet rapport, hvor islamofobi i Danmark og en række europæiske lande beskrives, og politiske indgreb betegnes som islamofobiske. Det samme gør flere danske folketingsmedlemmer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. august 2020 @ 07:14

 27. Vores MEDMENNESKER er ofte tåbeligere end vi har fantasi til at forestille os, og vores MODMENNESKER er ofte ondere end vi har fantasi til at forestille os. Skrev en blogger her hos Urias. Og det er desværre rigtigt.

  Når det drejer sig om politikere, er de ofte både tåbeligere OG ondere end vi forestiller os. Se hvordan de igen og igen, med uvidende og overnaive vælgeres hjælp, har smadret kultiverede samfund og bragt dem til tiggerstaven eller ud i diktatur og meningsløse krige og konflikter.

  Og se hvad der sker når de gribes af storhedsvanvid og vil være fabriksherrer, producenter, eksperter og ledere der bestemmer over alle andre i samfundet, helt ned i små detaljer. De mener ofte at de er klogere end markedet og Vor Herre selv.

  De store fem-års planer i Sovjet-unionen, deres plan-økonomi, deres politiske styring af produktion, oplagring, investeringer, handel, opfindelser, omsætning og forbrug m.v. endte i spildte resourcer, enorme produktionstab, fejlinvesteringer og kæmpemæssige lossepladser.

  Da kommunisterne i Kina ville styre landbruget, besluttede de at alle gråspurve og småfugle skulle udryddes, fordi de spiste af kornet. Resultatet blev at tre-fire gange så meget korn gik tabt pga. insektangreb.

  Nu er EU i gang med syv-års og tredive-års planer. Og man vil afrikanisere Europa. Og Christiansborgs flertal føler sig kloge nok til at dirigere rundt med alt og alle. Markedet og samfundet skal styres, ensrettes, overvåges og gå i takt, og selv vind og vejr vil politikerne nu bestemme over. Der er efterhånden ingen grænser for tåbelighederne.

  Man forcerer en “grøn” omstilling frem. Man bruger milliarder og atter milliarder på “berigende” masseindvandring, på vindmøller, broer til Fehmern, på kamp mod co2, på hetz- og løgne-fabrikker, på tvangsstyring af landbruget, på gavepakker til Afrika, på fejlslagne IT-projekter, på bekæmpelse af mænd, kernefamilier og børn, på anti-racisme og mee-too bevægelser, på tvangsdigitalisering og sundhedsplatforme der virker ad H til, på nytteløs “integration”, på cykler til 25.000 kr. pr. stk., på nedrivning af udmærkede boliger, på EU-bidrag og kontingenter, på krigsførelse i fremmede lande, på kamp for en ligeret der blev opnået for 50 år siden, på næstekærlighed til lande 10.000 km væk, osv., osv.

  Politikerne snakker og snakker, og er propfulde af selvtillid, men under deres ledelse er Danmark ligesom Sverige, Libanon, Balkan og Venezuela på vej til at gå rabundus. Se hvordan velfærden, sundhedsvæsnet, familieværdierne og den personlige frihed og sikkerhed konstant angribes og udhules.

  Vi er kommet dertil at Christiansborgs politikere skader mere end de gavner. Hvis pamperne og feministerne derinde ville slå koldt vand i blodet og være mindre aktivistiske, ville det være en fordel for nationen og befolkningen. Deres hektiske og kortsynede udspil, indgreb og dispositioner er en plage for alle, og landets samlede situation synes ikke at blive bedre og bedre, men kun værre og værre. Rets- og velfærdsstaten er på vej ned ad et skråplan.

  Og de næste ti år vil hverken middelklassen, de gamle, de unge, de syge, eller andre danskere der er ramt af modgang, få det bedre. Tværtimod.

  Se også Egon Olsen 00.49.

  Kommentar by Bent A — 3. august 2020 @ 07:14

 28. Det startede for ½ hundrede år siden da de fremmede taxa-chauffører kom for siden at blive flertallet af taxa-chauffører.
  “Jeg kører du sige hvor vi skal hen” sagde de når man gik ombord.
  Hvis man var blevet søvnig i byen en sen aften skulle man holde sig vågen under turen, for ellers kom man et forkert sted hen. Mange Københavnske gadenavne kan minde om hinanden i fremmede ører. Nørre Voldgade->Nørrebrogade. Stockhusgade->Stockholmsgade. Sølvtorvet->Søtorvet osv. Det kunne blive en lang tur hjem i taxa.
  Mange piger holdt op med at køre i taxa af andre grunde, fordi der hos mange af de fremmede taxa-chauffører var var et ikke-dansk syn på piger alene i byen. De havde ret til at voldtage dem, mente de. Det havde mine kvindelige bekendte dengang opdaget og derfor holdt de op med at køre i taxa alene.

  Kommentar by A-mad — 3. august 2020 @ 08:30

 29. Stort tillykke til Uwe Max Jensens med 50 års fødselsdagen. Han er en fast mand på det danske landshold!

  Kommentar by A-mad — 3. august 2020 @ 08:38

 30. Tillykke med Gavlpisningskunstens Mester i Brande…..

  Kommentar by Moth — 3. august 2020 @ 09:46

 31. Tillyke til Max Uwe Jensen. Jeg sætter især pris på hans journalistiske evner! Han er god til at udstille hykleriet.

  Kommentar by Johnson — 3. august 2020 @ 10:38

 32. Fem personer er anholdt efter et skyderi søndag aften på den københavnske Vestegn.

  Det skriver Vestegnens Politi på Twitter.

  Søndag aften blev der affyret skud i Brøndby. Ingen blev tilsyneladende ramt.

  Det er endnu ikke besluttet, om de fem skal fremstilles i grundlovsforhør.

  Hvordan kan muslimer skyde med skarp ammunition på åben gade i Danmark, og så er pølletiet i tvivl om, hvorvidt de sigtede skal varetægtsfængsles?

  Jeg spøger bare, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. august 2020 @ 10:46

 33. NotariusUmulius — 3. august 2020 @ 07:14:

  Jeg bliver faktisk glad hver gang en eller anden “rapport” stempler Danmark som “islamofobisk”, “xenofobisk” etc, da det måske kan få nogen “immigranter” til at vælge en anden destination.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. august 2020 @ 11:14

 34. @3

  De er blevet til danske statsborgere, som nu kan belønne deres banemænd på venstrefløjen, med deres stemme til folketingsvalgene.

  Bemærk, at VK og Dansk Fjolseparti i årevis har stemt ja til de nye statsborgere fra Mellemøsten og Afrika !

  Kommentar by Bilka — 3. august 2020 @ 11:32

 35. Præcist, Bent A.
  Jeg har ladet mig fortælle at det aldrig er gået bedre for Belgien, i de snart 2 år, de ikke havde nogen regering- så landet kørte afsted med et forretningsministerium, der ikke ændrede på noget..

  Kommentar by Hul igennem? — 3. august 2020 @ 13:07

 36. Undertegnede kørte for snart 20 år siden taxa i 3 år på fast aften/nat i københavnsområdet.
  Perkerne og negrene svindler og er dybt ubegavede så man har svært ved at tro det er virkelighed.
  En nylig ansat chauffør fra afghanistan fik en tur fra greve til billund, han endte med at få kørt turen neden om bøjden-fynshav. Det glade vanvid, og firmaet der skulle betale blev da også rasende.
  Han ANEDE ikke hvor i verden han var! Havde GPS,en dirigeret ham til nordsverige havde han kørt dertil.
  Har oplevet mange nærmest surrealistiske episoder med dem. De snød også os danske chauffører og vognmænd hvis de kunne komme til det.

  Kommentar by Danskeren — 3. august 2020 @ 13:37

 37. Til lykke Uve,hvis jeg ikke allerede har lykønsket dig.
  Forbyd. NotariusUmulius
  Start med at forbyde love og deres tillæg.
  Forbyd dernæst politikeres “lønninger”.
  Prøv at forbyde værdiløse penge.
  Og forbyd så forbud.
  Vi er ingen i dagens Danmark,som ikke kan se at muslimer og islam er problemet.
  MEN. Ingen vil gøre noget ved det.

  Kommentar by Nielsen — 3. august 2020 @ 13:50

 38. Det er efterhånden trist at være dansker i NyDanmark. En søndag i november sidste år skulle jeg vise 2 gode venner fra USA København. Vi kørte i 5-6 taxaer, alle udlændige, de fleste dog i stand til at kommunikere på gebrokkent dansk eller engelsk.

  Men ikke én eneste af dem kendte noget til Gefionspringvandet og den flotte engelske kirke. Ville ellers godt have vist dem, hvordan Sjælland blev skabt.

  Kommentar by tavsen — 3. august 2020 @ 14:02

 39. Her er vi uenige, Kim. Jeg tager taxi ugentlig pga. mit arbejde og oplever tit H.C. Andersen taxa’er snyde. De er så åbenlyse lusket med deres arbejde. Hvor skal man begynde… køre tilpas langsomt til at lyset skifter fra grønt til rødt, kører den lange vej i stedet for den hurtige og bruger ævle-snak til at distrahere dig, og ved de, at de ikke kan snyde dig så gider de ikke tage opkaldet. Omvendt har jeg prøvet araber-chaufførene. De kører dælme stærkt fra A til B, som om de har en KAMEL i RØVEN. Næh, jeg foretrækker sgu de kvindelige chauffører eller de mørklødede, men det generelle indtryk er nu at den branche er bundrådden…

  Kommentar by den rævrøde biskop — 3. august 2020 @ 14:19

 40. Kommentar by tavsen — 3. august 2020 @ 14:02

  Jeg gik turen fra Østerport Station forbi Den Lille Havfrue, Kong Frederik IX statuen, Gefionspringvandet, A.P. Møller Mærsk, Amalienborg og ind til Strøget sammen med min 13-årige datter for at banke lidt hvid, dansk kultur ind i hovedet på hende, men hun havde med travlt med at komme i Urban Outfitters for at shoppe, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. august 2020 @ 15:24

 41. Min kammerat fortalte en pudsig detalje, da vi passerede statuen på Amalienborg Slotsplads.

  “Kommer du forbi en rytterstatue, kan du se, hvordan manden døde. Er begge hestens forben i luften, døde manden i kamp. Har hesten ét ben i luften, døde han senere på grund af skader fra en kamp. Har hesten alle ben på jorden, døde han af naturlige årsager.”

  Jeg viste ham til gengæld terrorforanstaltningerne. Det havde han aldrig hørt om. Måske Trump har ret angående medierne? Det fik ham til at tænke, uden dog at de kunne finde på at stemme på ham. Det var festligt at tirre fruen med lidt Trump. Dejligt at have kendt mennesker i 40 år, så er politik ligegyldig.

  Kommentar by tavsen — 3. august 2020 @ 15:38

 42. Kommentar by tavsen — 3. august 2020 @ 15:38

  Meget spændende fakta om rytterstatuer.

  In the United States and the United Kingdom, an urban legend states that if the horse is rearing (both front legs in the air), the rider died from battle; one front leg up means the rider was wounded in battle; and if all four hooves are on the ground, the rider died outside battle. For example, Richard the Lionheart is memorialised, mounted passant, outside the Palace of Westminster by Carlo Marochetti; the former died 11 days after his wound, sustained in siege, turned septic. However, a survey of 15 statues by a civic e-zine found no correlation.

  In the United States, the rule is especially held to apply to equestrian statues commemorating the American Civil War and the Battle of Gettysburg, but there are at least nine instances where the rule does not hold for Gettysburg equestrian statues. One such statue was erected in 1998 in Gettysburg National Military Park, and is of James Longstreet, who is featured on his horse with one foot raised, even though Longstreet was not wounded in that battle. However, he was seriously wounded in the Wilderness battle the following year. This is not a traditional statue, as it does not place him on a pedestal. One writer claims that any correlation between the positioning of hooves in a statue and the manner in which a Gettysburg soldier died is a coincidence. There is no proper evidence that these hoof positions correlate consistently with the rider’s history but some hold to the belief regardless, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. august 2020 @ 16:28

 43. Tillykke Uwe, og tak for alt hvad du skriver, godt du kan.

  Kommentar by IES — 3. august 2020 @ 16:51

 44. Hvorfor har Uwe tøj på?

  Kommentar by Martin — 3. august 2020 @ 17:22

 45. i never go with taxi because it is always some criminal that do not know the traffic rules or how to handle the gps but he gets upset when you want to pay with credit card since that means he can not take the fare black. you should have asked him if he was a rocket scientist, taxi drivers always claim that they are well educated but it is racist and hat is why they became taxi drivers. you become taxi driver because you can claim that you were taxi driver in the shit hole you come from, get a fake taxi license or buy it black on the black market by some other muslim and be on welfare at the same time as you are driving. who owns the taxi company? anothe rmuslim that launders black moey. muslims only hires other muslims since hey are all piece of shit.

  when i went with taxi i always paid with credit card and i always told the piece of shit in te taxi to drive me to an address in the neighborhood, that way the idiot do not know where i am going. and i always make sure that the idiot is gone until i start to walk to the place where i am going esp. when i am visiting someone that muslims or commies do not like. i am protecting myself and the person/s i am visiting.

  uwe max is a hero. so is rasmus paludan but the commies have neutralized paludan. i wonder who is next.

  Kommentar by Erwache — 3. august 2020 @ 18:17

 46. Herhjemme har jeg ikke kørt med taxa i mindst et årti.! Enkelte gange har jeg prajet unge danske gutter og tilbudt dem en god skilling for at køre mig hjem i min brandert, andre gange er jeg gået stædigt hjem i regn og slud.
  I USA er jeg ofte og der bruger jeg flittigt Uber. Der er service, for de lever at en god rating efterfølgende.
  I DK er det bandemedlemmer eller imamer der fører vognen, og til tider så elendigt, at man tvivler på, om de har kørekort.
  Mine børn tager aldrig en taxa hjem. De skal ikke vildtages eller lign. Dem henter jeg døgnet rundt, hvor som helst, det gælder også deres venner og veninder, og vi fædre hjælper hinanden.
  Jeg stoler 0,0% på “danske” taxachauffører, og støtter i øvrigt heller ikke en branche, som lever på bevillinger og vanvittige kommunistiske regler, som udelukker andre fra markedet. Man har jo heller ikke bevillinger på kebabbarer eller vvs firmaer.!?

  Kommentar by Revser — 3. august 2020 @ 18:31

 47. Altimens en afghaner kan franarre ældre danskere millioner og slippe med en kortere fængselsdom og en ‘advarsel om udvisning’ hvad det så end

  https://politi.dk/koebenhavns-politi/nyhedsliste/tre-personer-doemt-for-millionbedrageri/2020/08/03

  Kommentar by Ole — 3. august 2020 @ 19:45

 48. Vi mangler en “dommerliste”. Hvilken dommer har dømt hvad, i hvilken type sager?
  Jeg har hørt fra flere end een, at mænd i forældremyndighedssager aldrig får forældremyndigheden, hvis dommeren er kvinde..

  Kommentar by Hul igennem? — 3. august 2020 @ 19:56

 49. Hvis man som ansat i et privatfirma kører taxa i Tyskland, er det let at lave en aftale om overpris med chaufføren; hvorefter man deler overbetalingen i porten efter transporten.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. august 2020 @ 20:20

 50. Spørgsmålet er, om ikke fyren ville tjene lidt ekstra penge?.
  Der er jo det at de fremmede måske, ved sig selv tænker!!!, tja, de “Dumme” danskere skal vi bare rigtigt “snøre”.
  Jeg har selv prøvet det.
  Jeg prajede en taxa med en fremmed chauffør, som jeg opgav min adresse til, men han Forstod???!!!tilsyneladende ikke hvad jeg sagde og begyndte bare ar køre i den modsatte retning, men jeg standsede ham og sagde halvsurt: NU KØRER DU BARE, SÅ SKAL JEG NOK DIRIGERE DIG. Jeg kom dog hjem til sidst, men kom også til at betale ekstra for det. Havde jeg nægtet det, så havde jeg vel fået et lag tæsk.
  Nej, hvis det sker, er der kun en ting at gøre, enten forlade vognen, eller, håndfast, dirigere fyren. Undgå fremmede chauffører, hvis det er muligt.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 3. august 2020 @ 20:52

 51. # 22 egon olsen — 3. august 2020 @ 00:49

  For ikke at tale om den Ca. halve million tyske sårede der kunne bruge danmark som hospital og rekreation mellem kampene.

  Danmark var en nogenlunde sikker havn for den tyske værnemagt takket være vores daværende regering. Lidt ligesom den nuværende!

  Kommentar by Santor — 3. august 2020 @ 21:18

 52. german soldiers considered themselves lucky if they were in Denmark or Norway, far from the carnage at eastern front. the german soldiers were close to all the food that was confiscated by the germans. denmark was occupied so the food was looted and exported to germany, of course besides looting all the gold from Danish reserves. note that there were freedom fighters that fought bravely the jerkmans, and those are heros. politicians, journalists and other scum are traitors since they let the jerkman occupation to go on unchallenged.

  not that beneficial to be in liberated Denmark when the germans capitulated. better to be in germany. if you have the chance, visit the wannsee house, in berlin and after there is a small park to the left where a copy of the lion that was stolen from copenhagen is placed. this was during ww1, when jerkmany lost, they had to return the lion/s to Denmark.

  many lives were turned into tragedies when hitler took over and i expect nothing better to result in the imported muslim hordes and the commie merkels, what happens is just the beginning of commie and muslim atrocities against the white race and tax payers.

  be obsservant, focused, vigilant and learn how to protect yourself. get a good lawyer so you are ready on that front when the commies and the team inbreeded retards come after you.

  when the ones with the lowest iq always think theyare smarter than everyone else but then need to trawl the internet for what others do and say is a sign that they are not that smart as they think they are.

  Kommentar by Erwache — 3. august 2020 @ 23:05

 53. Beklager at måtte sige det … men Danmark er blevet en nationn af narr*ve.
  Er flyttet til syden sol.
  Har verden bedste udsigt ud over havet fra villaen på bjergtoppen og pt. 30c.
  Kører BMW X4 M High Power og to italienske MC’er 1000+ ccm i garagen.
  Lunch eller dinner, 4 retters for hvad der svarer til 10-12 EU.
  F*cking danskere stemmer stadig socialistisk for 80% vedkommende, betaler +50% skat, 25% moms samt afgifter i hoved og r*v, må arbejde til 68 år, og alt dette bare for at understøtte forsat velfærds immigration af negere, ristede og muslimer.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 4. august 2020 @ 00:12

 54. >Erwache
  Skriv dansk eller shut up.

  Kommentar by Nieelsen — 4. august 2020 @ 06:56

 55. >48 Hul igennem 3. aug. 19:56
  Fin idé. Sæt i gang. Få fingeren ud. Der er så og så mange højesteretsdommere,landsretsdommere og sidat men ikke mindst byretsdommere. Hvad forregår der egentlig på de bonede retsalsgulve?
  Tom Fitton og “Judicial Watch” springer i tankerne,når vi snakker jura.
  Men det handler jo om vores eget land. Så gør noget. I stedet for hele tiden at opfordre andre til det. Eller at komme med gode idéer. Det sidste er jeg selv slem til. Undskyld. Undskyld for at være ironisk. Undskyld for at være sarkastisk. Men jeg tror og håber ikke jeg behøver undskylde for at være uærlig.
  >Neuhammer
  Det lyder godt nok som at du er flyttet tættere på helvede. 30 grader. Puh ha. tror du nogen sinde du får en snebold i hånden igen?,hvis du da ikke skraber den ud af fryseren.

  Kommentar by Nielsen — 4. august 2020 @ 07:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper