3. august 2020

Aminata Corr om Skippermix-historien: “To mennesker, som… bliver krænket på nogle andres vegne…”

Tidligere landsstyreformand fortæller i Kristeligt Dagblad, at han ‘er stolt af at være eskimo’, da ‘mine rødder’ kommer ‘fra det eskimoiske folk’. Meget sigende, så stemte et klart flertal af indbyggerne i Nuuk for bevarelse af Hans Egede-statuen, der forinden var blevet skændet af lokale venstreradikale identitetskrigere.

Aminata Amanda Corr advarer i Berlingske om ideologisk drevet identitetspolitik, blandt andet fordi det indirekte hjælper højrefløjen – Der må være en bagatelgrænse for, hvilke identitetspolitiske ‘krænkelser’, der er relevante for offentligheden (kræver login).

“En norsk antropolog ved navn Gro Ween har i norske Aftenposten rettet kritik mod Haribo for indholdet i Skipper Mix. Ja, djævlen bor i detaljen. Noget af slikket er nemlig formet som ansigter, der ligner mennesker fra varmere himmelstrøg. Og som Gro Ween siger ‘Man burde ikke spise andre mennesker’. Historien blev hurtigt samlet op af Ekstra Bladet og B. T. og drevet videre af B. T, som også fandt en dansk antropolog, som ville sige noget nær det samme.

… Lad os lige blive enige om, at der er tale om halvanden person, der mener noget. Det er ikke en bevægelse, ikke en forening, ikke et folkefærd eller en befolkningsgruppe. To mennesker, som helt unødvendigt anskuer slikposen med antropologiske briller og bliver krænket på nogle andres vegne. Er det virkelige relevant for nogen? Måske vi lige skulle stoppe op og lade være med at lade journalistik om identitetspolitik blive til sådan noget med, at man render rundt i tilfældige nyttehaver og spørger helårsbeboere, om de kan finde på noget, nogle andre kunne være krænkede over. …

Det var selvfølgelig en flok hysteriske universitetstyper fra RUC og lignende ‘woke’ -samlebånd, der havde fået pensum galt i halsen…”

(Stereotypiske masker i Haribos Skippermix; Foto: Daily Mail)

Oploadet Kl. 12:26 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112104/trackback

35 Comments »

 1. Jeg har lyst til at brække mig ud over hele Mohammedanmark og skide mette frederiksen i munden.
  Og hvorfor er fx John F. Kennedy og Martin Luther King ikke racister, når de siger det samme som dem man siger er ‘racister’???
  Det skønne menneske Larry Elder undre sig også –
  https://www.youtube.com/watch?v=9HPJDlPTvi4

  Kommentar by piphans — 3. august 2020 @ 12:37

 2. Husk maske og husk at vaske hænder og spritte af så ingen bliver krænkede

  Kommentar by redneck — 3. august 2020 @ 12:50

 3. “Google har opdateret sin tjeneste Google My Business med et ny ikon – et hjerteformet B på en sort baggrund – som viser, at virksomheden er ejet af en sort.”

  Det undre mig at google ikke ser at det kan bruges modsat: til at fravælge virksomheder med neger-ejer. Sorte er kun 18% af USA befolkning

  Kommentar by jesper — 3. august 2020 @ 13:04

 4. Hvad med at den røde regering trådte i karakter og nedsatte endnu en ‘dommer undersøgelses kommision’, der skal finde statuer, billeder, skilte og andre manifestationer og udtryk – også i og på dagligvarer og på hyldesvirpere og skilte i dagligvarebutikker – der krænker. I alle butikker og på veje og stræder og i folks haver og hjem og forbyde dem og foreslå en passende straf. Bødestørrelse og antal års fængsel alt efter krænkelsens alvor dvs efter hvor krænket en eller anden gruppe føler, den er krænket ifølge dagbladene BT, Ekstrabladet og/eller Politiken:-)
  Hvor stor skal straffen f.eks være for at sige ‘neger’ i det offentlige rum? Eller for at skrive ordet ‘neger’ online?:-)

  Kommentar by A-mad — 3. august 2020 @ 13:15

 5. Gå nu ikke hen og bliv socialist. Så hellere kapitalist :)

  Kommentar by Nielsen — 3. august 2020 @ 13:35

 6. PARTIERNE OG MASSEMEDIERNE vil gerne bestemme hvad vi skal tænke, hvad vi skal mene, hvad vi skal være optagede af og opmærksomme på. Men når de toneangivende selv er mere eller mindre åndsformørkede, bliver resultatet at en stor del af befolkningen bliver uoplyst, historieløs og optaget af ligegyldigheder eller realiseringen af tåbelige og kommunistiske projekter. Som f.eks. afskaffelse af grænser og traditioner, verdensredning og klimaredning, kamp mod “racisme”, mænd og familier.

  Når enkelte voksne mennesker går infantilt og vildt meget op i uskyldige lakrids-bolsjer, cokolade-is og gamle statuer, ville det være ligegyldigt, hvis ikke medierne gjorde et stort nummer ud af det.
  Men MSM kaster sig over enhver lillebitte sag som med overdrivelser, følelsesporno og fjollerier kan pustes op til at være “civilisationernes sammenstød” eller “kampen mellem de gode og de onde”.

  Sådanne MSM fortjener ikke andet end foragt og at man holder op med at tage dem alvorligt.

  For spilder vi for meget tid på dem, ender det med at vi først opdager de virkelige farer og trusler når det er for sent.

  Kommentar by Bent A — 3. august 2020 @ 13:38

 7. Flere af Haribo’erne er respektfulde gengivelser af Afrikanske eller Indianske masker.
  Indfødt folkekunst, ligesom prins Henrik samlede.

  Kommentar by Bastardo — 3. august 2020 @ 13:40

 8. Godt sagt Aminata Amanda Corr. Hun har nosser.

  Ufatteligt voksne mennesker som statsansatte journalister konstant løber i røven på enhver petithistorie på de sociale medier, men de er vel for dovne til at opsøge noget mere relevant ude i virkelighedens verden, eller tør de ikke?

  Kommentar by tavsen — 3. august 2020 @ 13:41

 9. Perkernes hverdagsterror og økonomiske kriminalitet gør direkte efter gamle, hvide danskere, der med blod, sved og tårer har opbygget Kongeriget Danmark, som nu foræres og røves af negre og muhamedanere.

  En af de tre – en 23-årig mand med udenlandsk klingende navn – satte sig herefter i vidneskranken for at redegøre for sin deltagelse i svindlen.

  Anklageren ville vide, hvilke navne, de gik efter, og selv om den 23-årige i første omgang sagde, at der ikke var noget mønster, erkendte han at have søgt på ‘gamle danske navne’ på sin mobil.

  – Ville I helst ringe til ældre, spurgte han.

  – Ja .. det var de nemme ofre, sagde den 23-årige, som blandt andet nævnte navnet ‘Bente’ som et, man havde søgt på. https://ekstrabladet.dk/112/svindlere-soegte-paa-gamle-danske-navne-det-var-de-nemme-ofre/8224570, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. august 2020 @ 13:50

 10. PS: Hørte lige Anders Gadegaard og Isabella Arendt i P1. De har det også med at blive krænket på andres vegne, især muslimers. De udtrykker sig begge ret snedigt, men tilbage står at de mener at det er ok hvis islamiseringen bliver ved med at brede sig.

  Kommentar by Bent A — 3. august 2020 @ 13:56

 11. Jeg elsker slík, indrømmet. Især griseslim-slik, som værn mod at blive massepåvirket af invasionens non-stop-propaganda. I skolerne, i 1950’erne, var der fine plancher, med ansigttræk fra verdens lande. Intet racistisk ved det, ingen nedgjort.

  Hvis det endelig handler om at spise mennesker, så er det jo faktisk et skjult angreb på den danske humor, som strømmer i vores folkesjæl og er det værste, invasionen og rød ved, fordi den er så magtfuld og udstiller deres uhyrlige latterlighed.

  Ses ansigterne i stammekulturens lys, så kan det enten være at spise sine fjender, for at arve deres kraft, eller at spise sine venner for at arve deres kraft. Altså totalt uden racisme.

  Og hvorfor vil hash-psykose-rød, så ikke bare have Whitie-man, hoveder? – det ville de vel aldrig hyle over? og hvorfor har invasionen ikke lavet deres eget svinefrie slik, hvor de spiser vantro og danskere og kirker og jøder og mindesmærker og lgbt’ere og…. U name it..

  Så kan lillebitte-superforkælede-baby-rød, sidde i deres klapstole, med mageligheds-batteri, og klappe i deres klistrede hænder… Gerne med Corona-snot ned ad ansigtet.. Åh, altså.. Endnu en ikke-sag fra rinvasions-rød-frontbølgen.

  Kommentar by Gaflen — 3. august 2020 @ 14:09

 12. Man burde ikke spise andre mennesker! Jeg vidste ikke at jeg var kanibal😱

  Kommentar by Den Nervøse — 3. august 2020 @ 14:51

 13. #10 Bent A
  Ja, iflg Københavns domprovst og formanden for Kristendemokraterne må vi kristen endelig huske at rejse os i protest, hvis der er et land der ikke behandler muslimerne lige så godt som vi gør her i Danmark.
  Debatten viste med al tydelighed at hvis folkekirken bestod af personer som Morten Messerschmidt og Marie Høgh og ikke af uheldige elementer som Anders Gadegaard og Isabella Arendt, så så det bedre ud for folkekirken.

  Kommentar by bjarne binee — 3. august 2020 @ 15:04

 14. I Danmark bruges hvert år til jul, at spise risengrød med én mandel i. Den der får mandelen, foræres en marcipangris at spise som præmie. Denne ækle skik er hadefuld mod de stakkel grise, som herved udsættes for åndelig dyremishandling. I øvrigt er ordet ‘dyremishandling’ æreskrænkende mod katte, da det indbefatter noget ekstremt negativt. Marcipangrisen i sig selv, er en ekstrem racistisk og islamfjendtlig genstand, som omgående bør afskaffes. I stedet skal man som mandelgave udforme en ‘Mandeljøde’. Det vil straks vække begejstring hos vor kære og højte elskede muslimske folkeindskiftere – ikke osse Bosse?

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. august 2020 @ 15:15

 15. ‘woke’ lyder råddent.

  Det danske sprog er bedre.
  ———————————
  betyder woke een man steger grønsager I, eller narrehatte. ??

  Kommentar by Charles — 3. august 2020 @ 15:45

 16. Var på Dybbøl i dag, hvor en mand kommer spankulerende med en kasket med en stor rød kommunisstjerne monteret. Desværre var konen med, ellers havde jeg nok pandet ham en :-(

  Kommentar by Bilka — 3. august 2020 @ 16:22

 17. Ååååh Gud….

  Ikke godt nok: Under en procent af fagbladet Journalistens kilder har ikke-vestlig baggrund

  Fagbladet bør have førertrøjen på, når det gælder mangfoldighed i spalterne, mener Ansvarlig Presse.

  Alligevel halter det med antallet af både kvinder og personer med etnisk minoritets-baggrund.

  ”Vi bør leve op til det, vi selv kritiserer branchen for,” lyder det fra Christian Lindhardt https://journalisten.dk/ikke-godt-nok-under-1-af-journalistens-kilder-har-ikke-vestlig-baggrund/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. august 2020 @ 16:40

 18. ==> nr. 15., Charles:

  Du kan udelade ordet ‘eller’, eftersom en woke organisme er en grøntsag.

  Kommentar by Voldposten — 3. august 2020 @ 16:42

 19. Kan ikke får off topic til at virke, så her endnu en glad nyhed fra dejlige Danmark:

  Tre mænd er mandag i Retten i Lyngby blevet dømt for groft databedrageri mod især ældre mennesker ved at lokke oplysninger ud af dem over telefonen.

  23-årige Yehya Abdulabbas Alsudani og 22-årige Abdullah Hajri er blevet idømt fire års fængsel, mens 22-årige Ali Sin Navak idømmes tre år og seks måneder samt en advarsel om udvisning.

  Tidligere mandag tilstod de tre at have narret samlet knap 11 millioner fra 157 ofre ved at ringe til dem og lokke dem til at give blandt andet adgangskoder, personnumre og koder fra NemID-nøglekort.

  Kommentar by Michael — 3. august 2020 @ 17:06

 20. # Bjarne Binee 15.04: Mon ikke de to begge er en slags kommunister?

  Iøvrigt er det sjovt så tit der snakkes “ligestilling” i medierne. Som om ligestilling er en indiskutabel værdi i sig selv. Douglas Murray mener at ligestilling resulterer i at kvinderne tager magten. Hvad det fører til, kan jo beses i Berlin og i galeanstalten Sverigstan, hvor tusinder er invalideret og andre tusinder omkommet fordi feministisk “humanisme” har banet vej for konkurs-kommuner, kriminalitet og hverdags-terror.

  Iøvrigt er det en lang, dyster og meget uhyggelig parade af barske nyheder og artikler der kan læses nærmest hver eneste dag fra især marts i år og fremad på en svensk netavis, som vel også kan læses af svenskerne. Så helt uvidende og ensrettede kan de vel ikke være om hvad der sker i Europa og deres eget land. Utroligt at de stadig er så føjelige og underdanige derovre. Tror flertallet stadig på deres egne politikere og journalister? Artiklerne om feministernes vanvid er den 29. maj og engang i juni/juli.

  Kommentar by Bent A — 3. august 2020 @ 17:34

 21. Danmark er blevet så u-sjovt, og nu er man ifølge en gal fjeldabe næsten kannibal, når man spiser Zulu-ansigter, og kinamænd! Her er til gengæld noget at grine ad, og IPhone synes ikke, at man må sætte Dice link i off topic, så den sættes her. https://youtu.be/I1KyMby-lPE

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 3. august 2020 @ 17:35

 22. Vi har brug for mere hvid/vestlig identitets-politik. Vi har brug for loyalitet og solidaritet med vores egen etniske gruppe.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. august 2020 @ 17:40

 23. Antropolog Gro Ween må være den første til at vide hvor galt det står til i det sorte Syd Afrika.

  Det er omkostningsfrit at brokke sig over et stykke lakrids, i stedet for at publicere fakta om sorte kvinder der mishandles og dræbes af deres egne mænd
  https://www.theguardian.com/cities/2019/oct/25/women-were-being-killed-on-the-street-the-township-struggling-with-gender-based-violence-diepsloot

  Kommentar by k.m. — 3. august 2020 @ 18:00

 24. these type of candies have probably existed much longer than the idiots that have opinions about things or that post links and flock to commie sites.

  i wonder how you get your job at a public sithole like RUC and DR or how you become a politician when the only IQ you have is to cite what someone else have published or steal what someone else said or have done?

  why do not emigrate to denmark from usa unless you are a criminal and all the friends you have are muslim criminals, where americans asked about you say that only criminals go to denmark or any other open border place since they are commies. how come your ex fiancee that is a nurse with western name but is an iranian traded medical secrets in return for a social worker and femininst that would give her more welfare and benefits than someone that contributed will ever get.

  if your fellow americans say that you are a commie, a liar and a thief , i tend to believe what they say since they are your fellow americans and they can identify criminals. why else did you go all the way to a different country to live off welfare and steal benefits from the ones you hate. a normal personal do not have only muslim fiends and are involved in crimes unless he is a muslim himself with a fake name.

  Kommentar by Erwache — 3. august 2020 @ 18:36

 25. Alle danskere i Danmark burde give alle, der tørrer sig bagi med hånden efter pottebesøg, “en kold skulder” som hovedret og “bagerens dårlige øje” til dessert. Tit for tat.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. august 2020 @ 20:14

 26. Sig mig, hvornår stopper dette krænkelses vanvid?????????.
  Er alle de gale mennesker gået helt fra koncepterne?????.
  Må vi, normale, “dødelige snart være her????.
  Humor/ satire er snart heller ikke tilladt, for det kunne jo KRÆNKE nogen.
  GUD BEVARE DANMARK!!!!!!!!!!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 3. august 2020 @ 20:28

 27. Man fanger jo sig selv i at sidde og ønske en borgerkrig, så kompasset kan blive justeret bare lidt, der mangler efterhånden en evne til at skelne vigtigt fra overhovedet ikke vigtig, bland de fleste mennesker.

  Kommentar by Kunta — 3. august 2020 @ 20:58

 28. Kunne være sjovt at vende tilbage til det om et måned.

  Jeg gætter på at Haribos Skippermix tager et hop opad i næste måneds interne Haribo statistik ;)

  Kommentar by Santor — 3. august 2020 @ 21:12

 29. Idag gælder det om at blive krænket, at blive et offer, helst sig selv!
  se bare alle muslimer….de satser på erstatning og blive fri for at arbejde.

  På forhånd har de alle venstre-liberale, socialistiske, feminister med sig, og det er dem der har magten pt.

  OOhhhh at være krænket!

  OG, nej AllanGorm, du må ikke være her længere! har du ikke opdaget at, alle vi etniske danskere er ved at blive skiftet ud!

  SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Anonym — 3. august 2020 @ 21:14

 30. Svinene bliver her.!
  https://ksdha.wordpress.com/2020/08/03/ali-abdullah-og-yehya-doemt-for-at-franarre-aeldre-11-millioner-undgik-udvisning-af-danmark/

  Ali, Abdullah og Yehya dømt for at franarre ældre 11 millioner: Undgik udvisning af Danmark

  Kommentar by Charles — 3. august 2020 @ 21:19

 31. Skal de ældre selv bære tabene, eller betaler bankerne? Det første er vel mest sandsynligt? Berigerne udvises vel ikke, fordi de af Christiansborg betragtes som uundværlige, eller er det EU og Jelveds højtelskede konventioner der spøger?

  Kommentar by Bent A — 3. august 2020 @ 21:41

 32. Som etnisk Dansker føler jeg mig krænket af negre, perkere, statsstøttede medier samt de politikere der stjæler de hårdt tjente skattekroner og forærer pengene til de ovennævnte, forbyd islam i Danmark.
  PS. den lesbiske tv læge og hendes kæreste var til gudstjeneste i den kirke de skal vies i til næste år, en ældre herre der sad bagved klappede lægens kæreste et par flade på skulderen og bad dem om at pakke sig, da lægen ville trøste kæresten så fik kæresten igen nogle slag denne gang med salmebogen, de har ikke tænkt at melde det til myndighederne.

  Kommentar by emmagad — 3. august 2020 @ 22:08

 33. Bare lige en hverdags-fakta info herfra:

  De største racister er offentligt ansatte folk, med bemyndigelse til, at herske over andre andres liv, på de skatteYDENDES regning!
  -som når f.eks. når syge/handicappede/ældre, efter års kamp mod systemet, endelig finder medhør for kampens essen, så må erfare, at nok kom der medhør for sagen, KUN for så senere at kunne tryne borgeren, høste skulderklap fra ledelse og op, sikre sit og kollegaers job, idet at xx andre af deres andre, tidligere, afgørelse vil forhindre, at den nye kan finde anvndelse de´r hvor den oprigtigt hørte hjemme.

  Ja, “de” nyder magten, spiller sig store, hetzer på almene borgere, høster de skatteYDENDEs borgeres bidrag til samfundskassen, spiller os ud som racister, mens de selv sidder og er racister, over for landsegne medborgere!

  Hvis nogle har sorte zuloansigter/prideflag/Arne-omsorg/ældre”empati” i de politiske kredse (falsk varedeklaration), så er det de´m, som har satset hele deres “arbejdsvirke” på at score lønninger, på at udøve hån og nedskamning, af dem som de egentlig var lønnet for at hjælpe: Etniske danskere, ung som gammel, med, lægelig bevist, behov for hjælp iht. nuværende lovgivning!

  – ja, er det ikke racisme, når vore administrerende lægger sig flad for fremmede, selvtilvandrede, alt mens de, med alle magt-værktøjer, tryner egene etniske medborgere i direkte modstrid med både handicapkonventionen, ligestillings-loven og menneskets frihedsrettigheder/ret til egne værdier i livet?

  Er det mon på tide, at vi får sat offentligt ansattes/lønnedes på plakaten over “skjult” racisme?

  Jeg kunne, tillige med egne erfaringer, sammen med mange eksempler, fra hvad vi her allerede her på UP og andre private medier har erfaret, men kom gerne frem, med IRL eksempler på, hvordan skattebetalte individer i det offentlige, agerer racistisk over for VI danske, når de kan se deres egen profit af, at tilsidesætte den etnisk danske borgeres ret?

  -eller er det ikke racistisk, at underkue landsegene medborgeres lovformelige rettigheder?

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. august 2020 @ 22:10

 34. i have fucked many women, and will fuck many more.

  at one time i fuck a commie that worked in the public sector, i was invited to their party. to be frank, i have never seen that much alcohol. it was so much that they could not fit it in, so they stacked the boxes along the hallways on both sides. it was five dishes and they even rented entertainment. everything was catering and i was wondering how much all that costed since they had no reason to spend so much money. in private sector you get at very best, if the manager is generous a buffet Christmas meal and that is it. Many times, there is an outing but you have to pay your own food and drinks. that is private sector but i guess when there is no limit on ow much you can spend you go full blown retard and spend as much as you can since there will be more “free tax payers money”.

  someone said commie women fucked best. i do not think this idiot knew what he was talking about. fucking commie women is boring and a waste of time.

  Kommentar by Erwache — 3. august 2020 @ 23:29

 35. Anonym. Du spørger om jeg ikke har opdaget at jeg, og mine lige, er uønskede her i landet. Jo, det kan du bande på jeg har!. hvorfor tror du ellers at jeg, her, protesterer med både arme og ben?. Men hvad hjælper det, intet! så længe ingen myndigheder gider lette deres røv, for at ændre dette + at vi skal trækkes disse sindssyge konventioner, som hindrer os i at handle imod dette. Hver gang nogle på højrefløjen protesterer højlydt så bliver man forhindret idet, “af sikkerhedsgrunde”, jeg tænker her i den forbindelse på demonstrationer. Venstrefløjen kan gøre lige, uantastet, lige hvad der passer dem.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 4. august 2020 @ 21:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper