4. august 2020

Rapport fremhæver radikale Ida Auken som islamofob: “… her prejudicial views towards Muslim men”

Jeg skrev om en rapport fra SETA (EU) sidste år, hvor de blandt andet udpegede højreblogs som islamofobiske højborge. Under valgkampen gik De Radikale hårdt efter muslimske vælgere, men Ida Auken er mindre relativist end Stampe & Co., og den slags forstyrrer naturligvis Erdogans stortyrkiske ambitioner. Man bliver ikke sultan uden at mestre magtspillet, og i disse år er strategien i Europa (dar ul-harb, ‘Krigens Hus’) at give den som offer.

En sjov lille historie fra Berlingske – Radikal toppolitiker hænges ud i ny rapport om islamofobi fra Tyrkiet. Udenrigsministeren er ‘oppe i det røde felt’.

“SETA udgav nemlig i slutningen af juni en ny og endnu ikke beskrevet rapport, hvor islamofobi i Danmark og en række europæiske lande beskrives , og politiske indgreb betegnes som islamofobiske. Det samme gør flere danske folketingsmedlemmer.

… I rapporten bliver det såkaldte burkaforbud brugt som eksempel på islamofobi i Danmark. Det samme gør kravet om håndtryk ved den ceremoni, der danner ramme om erhvervelsen af et dansk statsborgerskab. Det fremgår også, at Danmark som land ‘ikke undlader’ at rette lovgivning direkte imod muslimer.

I rapporten bruger ph.d. Amani Hassani, forfatteren bag det danske kapitel, det radikale folketingsmedlem Ida Auken som eksempel på en dansk politiker, der fremmer ‘islamofobisk retorik’, som det er beskrevet i rapporten. Det er temmelig opsigtsvækkende, da Ida Auken ellers af borgerlige politikere har fået kritik for at være for blødsøden i forhold til indvandrere. Også politikere fra blandt andet Nye Borgerlige beskrives i rapporten.

Forskeren Amani Hassani henviser til et debatindlæg, som Ida Auken skrev i Politiken i oktober sidste år . Her kaldte hun nemlig en troende muslim for en ‘idiot’, da han ikke ville give hende hånden efter et møde.

‘Det er højst problematisk, at Auken som en etnisk dansk folkevalgt – og med magten til at fordømme en allerede ramt repræsentant for en religiøs minoritet..,’ skriver Hassani blandt andet.”

(Ida Auken fremhævet som islamofob i SETAs Denmaark National Report 2019, s. 237)

“For instance, in October 2019, MP Ida Auken, a member of the left-centre Social Liberal Party, published an opinion piece about meeting with a Muslim male citizen who shook her hand as he entered her office, but explained that he preferred not to shake hands in general because of his religious beliefs. In response to this explanation, Auken published an opinion piece in which she refers to the man as an ‘idiot’ for not wanting physical contact with her and discloses a number of her prejudicial views towards Muslim men (e.g. as oppressive). As an elected politician, this opinion piece can be perceived as a promotion of Islamophobic rhetoric directed at Muslims. It is highly problematic that as an elected politician who is ethnically Danish and with the power to condemn an already targeted representative of a religious minority, Auken puts herself as a victim vis-à-vis a citizen who has no public power to defend himself. This abuse of power was even criticised by Auken’s colleague, Jens Rohde, who called her out on her controversial article. He argued that as an elected politician, any meetings with citizens should be confidential. In this case, Rohde contends, Auken did not only breach this confidentiality but also put herself in the position of the victim of this encounter, when in fact she is part of a powerful privileged political elite.” (s, 237)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112126/trackback

24 Comments »

 1. IDA AUKEN, JOY MOGENSEN, JELVED, Zenia, Stine Bosse, Pernille Weiss, Morten Østers og Tullesen osv. er sikkert alle sammen stenhårde modstandere af indvandring og islamisering, set ovre fra Tyrkiet. For hvorfor går de ikke i Burka, hvorfor ligger de ikke på et bedetæppe fem gange om dagen, hvorfor giver de ikke det meste af deres løn til moskeerne, og hvorfor har de ikke foreslået at Danmark indlemmes i Tyrkiet?

  Men mon ikke tyrkerne bare skal have lidt tålmodighed med disse modstandere? Det varer næppe længe før de konverterer og bliver til gode dhimmier og muslimer. F.eks. er Joy Mogensen jo allerede en begejstret tilhænger af moske-byggerier.

  Kommentar by Bent A — 4. august 2020 @ 11:52

 2. Det må være den ultimative ære som dansker og kristen at være på den liste om ’skræk for islam’ som de tyrkiske islamistiske folkemordere har produceret(sikkert for vores egne penge).

  Kommentar by piphans — 4. august 2020 @ 12:07

 3. Interkulturelle studier på RUC. Helledusseda.

  Kommentar by Bastardo — 4. august 2020 @ 12:09

 4. Alle de Radikale mafiapartier modtager meget gerne tyrkiske pengegaver; de betaler tilbage med tilladelser til moskebyggerier..

  Kommentar by Hul igennem? — 4. august 2020 @ 12:16

 5. Det glæder mig altid når Danmark bliver betegnet som “islamofobisk”, “xenofobisk”, “racistisk” eller lign. i international sammenhæng, da det måske kan føre til at “flygtninge” måske vælger et andet land at invadere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. august 2020 @ 12:37

 6. there is one picture of an iranian muslim refusing to shake hands with the Danish Queen. that would say a whole lot about the muslims. there is a story about a Norwegian royalty that visited a mosque was refused a hand shake by muslim women (muslim women are more radical than their men), and there are stories where muslims get a fake job but refuses to shake hands even if the position he got means he meets clients so he got fired and since he wanted to be parked on welfare.

  there is also stories about muslim men and women that went to the health care and refused to shake hands with the doctor and when they were kicked out they sued and got money since it was racist but these days the politicians blocked that option to get 7500 euros for free since the muslims abused that all the time.

  at one point before the law that kicked in in Denmark a muslim eoman all covered up so that only her eyes coukld be seen wanted to get on a public transport and the public employee refused her to get on board, he said that he did not know if she was the person on the photo on the pass (which she probably got for free, paid by the tax payers).

  there are also stories where politicians n these open border shitholes advanced muslim retards in politics and then they realized that he was radical muslim and refused to shake hands with white females so they removed him, not that smart to have someone that is stuck 1000 of years and is anti white women and have him representing your political party.

  trawl the internet, you will find all these stories and often they are pushed out by legacy media so they can make oney on clicks, ads and traffic. who is racist?

  Kommentar by Erwache — 4. august 2020 @ 12:50

 7. Det glæder mig altid når Danmark bliver betegnet som “islamofobisk”, “xenofobisk”, “racistisk” eller lign. i international sammenhæng, da det måske kan føre til at “flygtninge” måske vælger et andet land at invadere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. august 2020 @ 12:37

  GLEM DET. De kulsorte som et kakkelovnsrør niggere og lortebrune kloakperkere er sguda ligeglad med alle internationale racistiske skriverier.

  Hvad de til gengæld IKKE er ligeglade med er de danske ydelser som kontanthjælp, førtidspension, integrationsydelse, børnepenge, indskud til lejlighed, gratis lægehjælp og hospitalsindlæggelser, gratis tolkebistand og advokater, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. august 2020 @ 12:58

 8. At kalde Ida Auken for islamofob, er så langt ude som det kan komme! Hun tilhører et af de tre mest islamofile partier, Alternativet, Enhedslisten og RV. Hendes lille episode med håndtryk viser i og for sig ikke andet end at hun intet har forstået! Hun kan danne klub med Zenia Stampe, de fuldstændigt blankes klub!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. august 2020 @ 13:15

 9. @ 8, Den Nervoese. Hvad med ” The league of extraordinarily clueless politicians” , saa kan de ogsaa vaere med i udlandet. Medlems-potentialet er naermest uudtoemmeligt…

  Kommentar by krassisten — 4. august 2020 @ 13:37

 10. Fr. Aukens reaktion på håndtryks-episoden viser, at der måske er en beskeden reminiscens af slægtens grundtvigianske tænkning tilbage i hendes lysblonde hoved.

  Hvis hun havde nogen egentlig islam-forståelse, ville hun ikke være radikal. Kabum, færdig.

  Kommentar by Crass Børsting — 4. august 2020 @ 13:55

 11. Jeg går ind for absolut racisme mod muslimer/islam!
  Ligeledes ser jag frem til dagen, hvor “apartheid” bliver indført og vi bliver kvit mulsimerne.
  Hvis vi ikke gør det, vil muslimerne gør det mod os!
  Forvent ikke hjælp fra Regimet, EU eller FN. Etnisk udrensning er allerede på deres agenda.

  At EU er med til at finansiere denne rapport, skrevet af disse tyrkiske perkere, er rystende! Siger alt om EU!

  SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Piotr — 4. august 2020 @ 14:07

 12. Man kan ikke appease islam, heller ikke hvis man er radikal eller rød.

  Hvis man ikke er muslim er man automatisk islams fjende og på et eller andet tidspunkt går det op for alle. Hvis man er snotdum og venstreorienteret venter man til man kan mærke det kolde stål mellem ribbenene.

  Vi andre prøver bare på at overleve de snotdummes hovedløse gerninger.

  Kommentar by Santor — 4. august 2020 @ 14:19

 13. Muslimske mænd vil da hellere end gerne have nærkontakt med kønne danske kvinder; dog helst med en anden legemsdel end hånden og helst penetrerende kontakt. Om de pågældende kvinder er muslimer eller ej er fløjtende ligegyldigt; naturen er altid stærkere end koranen. Det hedder interkonfessionel udveksling af kropsvæsker.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. august 2020 @ 16:22

 14. Så er der ikke noget at sige til, at Lille Ida har taget orlov på grund af overbelastning.

  Kommentar by wilty — 4. august 2020 @ 16:30

 15. Man anklager dem, det er lønnende at anklage. Ida Auken er én af dem, det set fra Tyrkiet er lønnende at anklage. Hende skønner nogen at kunne tugte til at blive endnu mere apologetisk.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. august 2020 @ 17:51

 16. Ida Auken er blot i en modningsproces, som både er langsom og smertefuldt. Det gør ondt på en politiker at indrømme, de har taget fejl.

  Om 20 år ligner de os andre, sagt af Zenia Stampe for 8-10 år siden.

  Kalifatet er tættere på end de damer aner.

  https://twitter.com/AmyMek/status/1290562659037745152?cxt=HHwWgICnidy6j-kjAAAA
  Mobilizing the Umma (global Muslim community) to establish their Islamic Civilization is their Admitted goal

  Migrants in Germany Send Warning: ‘We have to make a Caliphate – An Islamic Europe”

  Mobilizing the Umma (global Muslim community) to establish their Islamic Civilization is their Admitted goal

  Kommentar by tavsen — 4. august 2020 @ 18:15

 17. Jeg tror ikke vi kommer videre. Islam betyder underkastelse og det er det, den går ud på. De vil herske over hele verden og det har de villet i 1400 år. Det har deres profet Muhammed befalet dem at sørge for og de er nødt til at følge deres profet i alt. Ellers er de vantro, som os andre og så har alle muslimer pligt til at dræbe dem. Ligesom alle muslime har pligt til at dræbe os ikke-muslimer, hvis vi ikke vil lade os omvende til islam. Islams teologi siger at alle mennesker fødes som muslimer og hvis de påstår vi ikke er det, er vi frafaldne og siger ikke sandheden. Længere er den sådan set ikke.

  Kommentar by A-mad — 4. august 2020 @ 18:58

 18. Islams teologi siger, at alle vi mennesker fødes som muslimer og hvis vi påstår, vi ikke er muslimer, er vi frafaldne og så skal vi omvendes eller dø. Længere er den sådan set ikke.

  Kommentar by A-mad — 4. august 2020 @ 19:01

 19. Man plejer at sige EU = Europas Undergang. Men hvad er det som driver EU fremad i den forkerte retning. Det er jo først og fremmest Merkel, Ursula og Ylva og hele mylderet af feminister, pladderhumanister, feltmadrasser og feminiserede mandslinge.

  At politik-kvinderne har destabiliseret Vesteuropa, incl. Sverigstan, er en kendsgerning. Det næste kan blive at guerilla-krige udvikler sig til regulær borgerkrig.

  EU er ikke fredens projekt, men krigens!

  Kommentar by Bent A — 4. august 2020 @ 19:48

 20. Amani Hassani, hvem det så end er, er jo selv idioten der som 99,9% af muslimer ikke har fattet en brik af Vestens levevis.

  Kommentar by LarsB — 4. august 2020 @ 19:56

 21. IDA AUKEN er en tåbelig politik-kvinde ligesom Jelved, Zenia, So fie Carsten, Joy Mogensen, Stine Bosse, Pernille Weiss og Pernille Skipper osv. Jelved anbefalede i sin tid at stemme ja til euroen. Havde vælgerne fulgt hendes dårlige råd, havde det kostet forbrugerne milliarder i form af væsentligt højere priser på varerne. (I forvejen er Danmark et meget dyrt land at købe ind i. Vi ligger i dag ca. 35-40% højere i prisniveau end landene syd for grænsen)

  I Italien steg priserne voldsomt da man gik fra lire til euro.

  Kommentar by Bent A — 4. august 2020 @ 21:43

 22. Prisstigninger i Italien.
  Det gjorde de så sandelig også i Grækenland.
  Omvendt set set, så betaler de hverken skat eller Moms. I hvertfald ikke på Ø’erne.

  Kommentar by Jsch. — 4. august 2020 @ 22:06

 23. muslims are dumber than bricks.

  Kommentar by Erwache — 4. august 2020 @ 23:32

 24. NotariusUmulius — 4. august 2020 @ 12:58

  Hvis det rygtes at Danmark er super “fremmed-fjendtligt”, så kan det jo være at de fremmede i stedet vælger fx Sverige, hvor de jo også får høje ydelser, no-go zoner og en islamofil befolkning :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. august 2020 @ 23:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper