5. august 2020

Floyd modsatte sig anholdelse, MSM ignorerer video: “… som om, at medierne vender det blinde øje til”

Daily Mail har fået en politi-optagelse af George Floyds sidste minutter, og med mindre man er journalist for Ritzau, så giver det en helt ny udlægning af hændelsen. Floyd, der havde forsøgt at købe cigaretter med en falsk pengeseddel, nægtede at samarbejde med politiet. Han viser ikke sine hænder, og kæmper imod, da betjentene vil have ham ind i politibilen. De taler venligt, og udviser stor tålmodighed. Han er stor og stærk, virker synligt ustabil, og var jeg betjent, så ville jeg også tage mine forholdsregler. Absolut intet indikerer racisme.

Mirco Reimer-Elster giver en analyse til TV2 Nyhederne – Politioptagelse viser nye detaljer om drabet på George Floyd.

“Ifølge USA-analytiker Mirco Reimer-Elster fylder de nye optagelser påfaldende lidt i mediebilledet i USA. …

– Sat lidt på spidsen er det som om, at mange amerikanske medier er blevet allergiske over for nuancer, når det kommer til racespørgsmål af frygt for at træde nogen over tæerne. Her får vi et klarere billede af, hvad der rent faktisk skete den dag i maj. Alligevel er det som om, at medierne vender det blinde øje til. Det er vildt at se, hvor meget de kørte den her historie, da den kom frem – og hvor tavse de er nu, hvor vi er blevet klogere på konteksten omkring George Floyds anholdelse og død.

Mirco Reimer-Elster tror ikke på, at lækket af den nye video vil få den store betydning for valgkampen op til valget i november.

– Hvis ikke medierne vælger at gøre det her til en historie, så får det ingen betydning.

(George Floyd modsætter sig anholdelse, Minneapolis, 25. maj 2020; Foto: Mail Online)

Oploadet Kl. 00:55 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112148/trackback

14 Comments »

 1. “som om, at medierne vender det blinde øje til” Nej ikke som om, Fake News vender altid det blinde øje til hvis det kan hjælpe muslimer og sorte.

  Kommentar by piphans — 5. august 2020 @ 02:02

 2. MSM burde dække det her i mindst en uge, for at det nogenlunde går op med den kulturmarxistiske-propaganda de gik i gang med i første omgang.

  Og det var tydeligvis et knæ i nakken og altså ikke i halsen. Det vigtigt at have i mente, man stopper ikke luft-indtaget ved at ligge et knæ på nakken.

  Kommentar by KineserSnot — 5. august 2020 @ 02:09

 3. DET VAR MISINFORMATION og kvarte sandheder der startede George Floyd kampagnen, der hurtigt udviklede sig til voldsomme demonstrationer i en række amerikanske byer. Efterhånden har de dog ikke noget med Floyd at gøre, men er nærmest optøjer, plyndringer og påsatte brande for urolighedernes egen skyld, og for at sabotere genvalget af Trump. Ballademagerne har begået hundredsvis af overfald og røverier, har raseret og vandaliseret hundredvis af butikker, har afbrændt mange bygninger og politibiler, og har myrdet adskellige uskyldige sorte og hvide. Optøjerne støttes af “Demokraterne” som mest er radikale og marxister.

  Der er en masse snak om racisme, men det meste er pølsesnak og falske beskyldninger, ligesom her i Danmark. Mere og mere er MSM i både USA og Europa befolkningernes fjender/ falske venner. Mængden af hykleri, kynisme og bevidst vildledning har nået et faretruende omfang.

  Kommentar by Bent A — 5. august 2020 @ 02:31

 4. kun et par måneder før var det en sort “løber” Ahmaud Arbery der blev stoppet og skudt af to hvide i en bil – men medierne var meget langsomme til at vise hvordan den sorte Arbery forinden var gået ind i et tomt nybygget hus og var løbet derfra i stor hast. https://www.youtube.com/watch?v=tNwVuRJnvgc

  Det er nu to sager (og der er nok mange flere) hvor sorte kriminelle er udråbt som ofre af andre sorte og af medierne og brugt som anledning til at smadre og ødelægge. Black lives matter…justice and property doesn’t.

  Kommentar by Mathias Mahler — 5. august 2020 @ 07:08

 5. Ja racisme imod hvide betjente

  Kommentar by Anonym — 5. august 2020 @ 08:38

 6. Hold nu op mand!!! Al det hysteri og udskamning af hvide mennesker….hvem sagde folkeforførelse?

  Kommentar by Rygeren — 5. august 2020 @ 08:54

 7. Selvfølgelig gjorte han modstand.

  Alle dem der brokker sig over at betjente tager hårdt fat på NOGEN anholdte burde selv prøve at nedlægge og fastholde en klippert på 120 kilo. Det er meget svært, selv med de teknikker politiet lærer.

  Man er ganske enkelt nødt til at være hårdhændede for at virke overbevisende, hvilket er det eneste der virker overfor folk der hele livet har brugt deres vægt og aggressive fremfærd til at intimidere andre. De fleste kender eller har set sådan en klaphat i aktion.

  Betjentene gjorte kun hvad de var nødt til for ikke selv at lide skade.

  Hvis en afa´er vil “fastholde” en person så er de 3 – 5 stykker om at smadre vedkommende til grød.

  So take your pick!

  Kommentar by Santor — 5. august 2020 @ 09:01

 8. Det var det, vi ventede på: Bedre og mere nuanceret information i stedet for det idiotiske massehysteri, som medierne pisker op.

  At det var dårlig information og manipulation, der startede George Floyd-kampagnen, sætter mange ting på plads. På den ene side har vi den sære alliance mellem venstrefløjen, medierne og storkapitalen, der sammen prøver at sætte sig tungt på definitionsmagten. På den anden side har vi en sandhedssøgende minoritet, hvis der ses bort fra det store tavse flertal.

  Kommentar by traveler — 5. august 2020 @ 09:35

 9. Det er egentligt tankevækkende at en falsk 20-dollar seddel (ca 120kr) bliver taget så alvorligt af politiet.

  Hvad sker der i DK når en perker forsøger at snyde? Køre uden billet i S-toget eller looter en butik? Ikke en SKID

  I US sender de 4 bevæbnede betjente.

  Måske der er en årsag til krininalitets statistikkerne siger vi har mindre og mindre kriminalitet i DK?

  Kommentar by redneck — 5. august 2020 @ 09:38

 10. Kommentar by redneck — 5. august 2020 @ 09:38
  God pointe

  Kriminalitets statistik dannes af en kombination af de reelle overtrædelser af lovgivning, ofres/vidners tolerancegrænse, og ikke mindst politiets ressourcer og tolerancegrænser, hvor begrænsede ressourcer og prioriteringer hos politiet gør, at de bliver mere large og tolerante.

  Kriminologer er skolet til at have al fokus på, at samfundets tolerancegrænser er under ’stadig udvikling’, og at lovgivningen indretter sig efter venstrefløjens kæpheste. Men politiets manglende ressourcer er en vigtig faktor.

  Kommentar by traveler — 5. august 2020 @ 10:02

 11. @9 – redneck:

  “Hvad sker der i DK når en perker forsøger at snyde? Køre uden billet i S-toget eller looter en butik? Ikke en SKID”…

  Jow da hvis TV5 eller TV6 eller en af de andre “Baller og Blå blink”-kanaler er i gang med at lave optagelser på lokationen, skal Vlado, Henrik og de andre “kramme-hipoer” (sagt spøgefuldt, for de virker ellers ok) nok komme springende.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 5. august 2020 @ 10:53

 12. Schmeisser og Vlado får jern på af at jagte folk der afpasser hastigheden efter de faktiske forhold, og ikke den 30-50% lavere hastighedsgrænse

  Kommentar by Træt — 5. august 2020 @ 11:42

 13. Ritzau – er det ikke jøder der står bag dette ?

  Kommentar by Bilka — 5. august 2020 @ 12:09

 14. @ Træt — 5. august 2020 @ 11:42

  Det nytter ikke at underkende loven og “føle” at man har styr på det lort.

  Trafik afvikles hurtigere og langt sikre hvis ALLE overholder reglerne. Ulykkerne sker som oftest når en eller anden tosse “føler” at han/hun sagtens kan klare at klemme sig ind foran en anden og den slags galskab.

  Bare kør efter reglerne køl ned når tosserne kommer farende.

  Kommentar by Santor — 5. august 2020 @ 12:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper