5. august 2020

Anna Libak om ’strukturel racisme’-postulatet: “Fru Justitia er blind. Farveblind. All Lives Matter.”

Siden ‘hvide betjente’ tog livet af George Floyd, indleder Anna Libak sin leder, men ligesom det ikke bliver et racistisk politidrab fordi afdøde er sort, så bliver betjentene heller ikke hvide, blot fordi nogen synes det. Den ene betjent J. Alexander Kueng (billedet nederst) er sort, og har nigerianske aner. Når det er sagt. Fremragende leder af Anna Libak, der kan læses i sin helhed hos Weekendavisen – Sandheden er ikke sort og hvid.

“Teorien om den strukturelle racisme retfærdiggør voldelige angreb på myndighederne, fordi det er dem, der opretholder systemet. For demonstranterne er det ikke et spørgsmål om mere og bedre uddannelse af politistyrkerne, og ej heller om, at der skal slås hårdere og mere konsekvent ned på tilfælde af racisme eller machokultur blandt ordenshåndhæverne. … Hele systemet må omstyrtes. Som sådan er påstanden revolutionær.

Beviset for den strukturelle racisme finder tilhængerne i statistikken. Hvis sorte klarer sig dårligere end hvide, så skyldes det den historiske uret, som slaveriet har påført dem. … det er en vild og vanvittig teori. Af flere grunde. For det første kan man ikke basere en teori om undertrykkelse på statistiske forskelle. Dem kan man altid finde på alle mulige parametre.For det andet er systemet naturligvis ikke strukturelt racistisk, når diskrimination på alle niveauer er forbudt i USA. Bortset altså lige fra den positive diskrimination – særbehandling – som netop sorte nyder godt af.

… I et strukturelt racistisk system, hvordan kan det så gå til, at asiaterne – indiske, japanske og kinesiske amerikanere – tjener mere end både hvide, latinoer og sorte? Det kan man ikke forklare uden at inddrage kulturelle faktorer: Asiater ofrer traditionelt alt for deres børns uddannelse, mens de sortes familiestruktur siden tresserne er brudt sammen i en grad, så 77 procent af alle sorte babyer i USA i 2015 blev født af en ugift mor.

… Skal USA være et bedre og mere retfærdigt land, handler det nu som altid om, at hudfarve ikke skal være en faktor. Den skal tages ud af ligningen, den skal ikke sættes ind. Fru Justitia er blind. Farveblind. All Lives Matter.

(J. Alexander Kueng med George Floyd, Minneapolis, 25. maj 2020; Foto: Mail Online)

“Long before Mr. Kueng was arrested, he had wrestled with the issue of police abuse of black people, joining the force in part to help protect people close to him from police aggression. He argued that diversity could force change in a Police Department long accused of racism.” (NYT, 27. juni 2020)

Oploadet Kl. 10:38 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112168/trackback

23 Comments »

 1. if you go to radioactive shithole japan, they will discriminate because you are white and they will not let in anyone to live on their welfare, that is strictly for japanese while the ex prostitutes from japan park themselves on welfare here, lie about things so that they can go on a three month vacation paud by the tax payers and spread the corona. rules do not apply for japanese ex prostitutes that no man with normal iq wants and needs in their own radioactive shithole. if you go to shitty japan, immediately after the accident with the power station, bring your kids so they also can inhale the radioactivity, eat the radoactive food, drink the radioactive water…are you smart or just so dumb that animals are smarter than you? why are you in a far away country parked on welfare and cheating on welfare when your own refuse to take in anyone, they even kick out white people out of their country, that they fired. japanese are disguisting creatures. someone are spreading the lie that yellows are smarter than whites. i do not believe that. if yellow, miggers and muslims were smarter than whites, what are they doing in the western world, lying stealing and think that they are smart because they are themselves kicked out of their shitholes. why are all the services and products that come out of western and white world, copied by shitholes if the shitheads are so smart.

  Kommentar by Erwache — 5. august 2020 @ 12:00

 2. Første linie er forkert.
  De tog ikke livet af ham. Han klagede over at han ikke kunne trække vejret allerede da han sad i sin egen bil.
  Det var overdosen af fentanyl som lammede åndedrætet

  Kommentar by jesper — 5. august 2020 @ 12:03

 3. Hvorfor den skønne kvinde Anna Libak er i Venstre er mig en gåde.

  Kommentar by Træt — 5. august 2020 @ 12:18

 4. Det meste såkaldte “racisme” er blot en naturlig tilbøjelighed til at foretrække sin egen etniske gruppe aka “in-group preference”.

  Hvide “liberals” er den eneste gruppe, som har “out-group preference”, altså større loyalitet/solidaritet med fremmede grupper end med deres egen.

  Vi (af europæisk herkomst) har brug for MERE loyalitet/solidaritet med vores egen etniske gruppe.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. august 2020 @ 12:39

 5. OGSÅ I DANMARK er familiestrukturen brudt sammen. Pga. kommunistisk og feministisk familie- og skilsmissepolitik har Danmark nu sammen med Sverige noget nær verdensrekorden i opløste og splittede familier og faderløse børn. Nedværdigende og uretfærdig behandling af mænd….. manipulerende behandling af familier….. nederdrægtig, skadelig og totalitær behandling og udnyttelse af børnene, som nærmest er gjort til statens og behandler-systemets ejendom, det er dagens Danmark.

  Vi nærmer os at 77% af børnene er retsløse og faderløse, og at mændene af feministerne i familie- og skilsmissebureaukratierne diskrimineres på det groveste, som om de er værdiløse mennesker.

  Det har allerede været sådan i mange år. Kommunisme plus feminisme er en slags samfundskræft.

  Kommentar by Bent A — 5. august 2020 @ 13:12

 6. Og under løgnagtige slagord om fri abort og kvindens ret til sin egen krop, har man fået aflivet en million danske børn siden 1975. Kommunisme er nok den mest blodtørstige, dødbringende, hykleriske, familie- og børnefjendske ideologi af alle ideologier.

  Kommentar by Bent A — 5. august 2020 @ 13:21

 7. @Træt: Helt enig, men hvis hun vil tjene penge som journalist, duer det jo ikke at melde sig ind i Nye Borgerlige.

  Kommentar by ino — 5. august 2020 @ 13:53

 8. Landsforræder partiet Venstre og deres landsforræder vælgere er ikke for folk der siger sandheden, så Anna Libak bliver bare en ny ‘Støjsender’ der må finde et andet parti, hvor sandheden og danskerne er vigtigere en islamister/muslimer, terrorister og fupflygtninge.

  Kommentar by piphans — 5. august 2020 @ 13:55

 9. Anna Libak er gammeldags sund fornuft. Som bekendt er sandheden krigens første offer. Det er den også nu. Løgnemedierne er en sulten ulv, der hele tiden skal fodres. Med nye sensationer og breaking news. Den geniale kunstner Andy Warhol sagde engang, at i fremtiden vil alle blive verdensberømte i 15 minutter. Det ser vi nu med BLM, Antifa osv. Medie-rovdyret skal fodres. Så hvis du har en god offerhistorie er dine 15 minutters verdensberømmelse hjemme!:-)

  Allerede den visionære canadiske medieforsker Marshall McLuhan (1911- 1980) indså det. Han sagde “mediet er budskabet” og vi kommer snart til at leve i en “global landsby”. Der bor vi nu.

  Måske kan vi undgå det? Men hvordan undgår vi at blive styret af mediernes umættelige behov for sensationer?

  Negrene er vel den eneste etniske gruppe i USA (bortset fra indianerne), der ikke frivilligt kom til Amerika. De var for manges vedkommende født som slaver eller de var krigsfanger erobret af andre negerstammer eller arabiske slavehandlere. De blev købt på slavemarker i Afrika og udskibet og videresolgt på slavemarkeder i Amerika.

  Måske er deres århundredgamle slavehistorie forklaringen på, at de ikke idag som indvandrere i USA, har kunnet ‘integreres’?

  Nogle negre i USA valgt efter de var blevet fri at rejse tilbage til Afrika og oprette deres egen stat i Liberia*. Det gik heller ikke uden problemer.

  *”Liberia er et land beliggende i den vestlige del af Afrika. Landet blev grundlagt af frigivne slaver, der slog sig ned i området omkring 1822. Landet blev i 1847 en uafhængig republik. Siden 1980, hvor præsidenten afsattes ved et kup, har landet været meget uroligt, og op til 2003 har der været borgerkrig. Dette år forlod diktatoren Charles Taylor landet, og siden har man fulgt en fredsplan udarbejdet af FN, resterne af Taylors regering og de største oprørsbevægelser.Liberias hovedstad hedder Monrovia, og landet strækker sig over 111.370 km². Det officielle sprog er engelsk.
  16. januar 2006 blev Ellen Johnson-Sirleaf taget i ed som præsident – hvorved hun blev Afrikas første folkevalgte kvindelige præsident. 29. marts 2006 er den tidligere præsident, Charles Taylor, blevet anholdt og blev stillet for den internationale domstol i Haag for sine krigsforbrydelser i forbindelse med borgerkrigen i nabolandet Sierra Leone. Han blev i 2012 idømt 50 års fængsel.” (Fra Wikipedia, den frie encyklopædi)

  Kommentar by A-mad — 5. august 2020 @ 13:59

 10. A-mad — 5. august 2020 @ 13:59

  Liberia byrde være et mønsterland, som alle undertrykte farvede mennesker burde flygte til, alene navnet burde være tiltrækkende. Kan MSM forklare landets manglende tiltrækningskraft?

  Kommentar by tavsen — 5. august 2020 @ 14:14

 11. På bloggen foran om “billeder med trutmund” har der vist været antenne-problemer, så indlæg er blevet blokeret?

  Kommentar by Bent A — 5. august 2020 @ 14:17

 12. Jeg kan godt forstå at Berlingske for et par år siden droppede Anne Libak som chefredaktør og erstattede hende med Mette Østergaard, der tidligere havde ledende stillinger på TV2-NEWS og Politiken.
  Anne Libak er noget så uhørt som en fornuftig journalist og kunne derfor ikke bruges på Berlingske hvorimod den venstreorienterede og kulturradikale Mette Østergaard var den helt rigtige til at omlægge avisen fra Berlingske til Pilestrædeudgaven af Politiken.

  Kommentar by bjarne binee — 5. august 2020 @ 14:31

 13. @ jesper: Ja, han havde tre gange den dosis fentanyl, man risikerer at dø af. Jeg tør vædde på, at betjenten ikke slog ham ihjel. Det gjorde han selV

  Kommentar by BB — 5. august 2020 @ 14:44

 14. Hvor mange BLM anarkister fistrer rundt i arabiske lande og plyndrer alle mulige steder. De arabiske lande var endnu større slaveholdere end vestlige lande, så de burde blive hårdere angrebet af BLM horderne. Hvornår vælter BLM den store terning i Mekka?
  Oven i købet foregiver de muslimske slaveholderes efterkommere, at de støtter BLM – men altså bare ikke i arabistan; kun i vesten.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. august 2020 @ 14:56

 15. barbaristan er no go zone.
  black crime matter er apoliogeternes støttepunkt.

  Kommentar by Nielsen — 5. august 2020 @ 16:33

 16. Indlæg fra i morges til bloggen trutmund sidder stadig fast i filtret eller hvad det er?

  Kommentar by Bent A — 5. august 2020 @ 17:33

 17. Fra Jihadwatch i dag: “English teachers lives matter”. En lærer på en engelsk skole er blevet fyret for at have ytret “Muhammad is a false prophet”.
  Jeg vil gerne i den anledning ytre: “Muhammed er en falsk profet” og så afvente om jeg får en fyreseddel. Lad dette hermed være en en opfordring til alle danskere om, at at tilslutte sig en fælles stram kurs og ytre samme sætning.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. august 2020 @ 19:18

 18. MANDAG, TIRSDAG OG ONSDAG arbejder danskeren for staten, EU og de kulturfremmede besættelsestropper. (skat, moms, gebyrer og afgifter) Først torsdag lidt op ad formiddagen begynder der at blive penge til overs til den flittige og arbejdende dansker.

  Danskeren behandles som et stykke malkekvæg. Hvert fjerde år får han eller hun lov til at være stemmekvæg. Og nu arbejder de gamle partier på at gøre danskerne til slagtekvæg. (folkeudskiftning og etnisk udrensning)

  Er det ikke også en slags slaveri? At staten beslaglægger 70-80% af borgerens indkomst, ofte også store dele af den personlige frihed og familielivet, idet husmødrene presses ud på arbejdsmarkedet, mens børnene ofte tvinges ind i fremmed og statslig pasning, i urolige, støvede, støjende, smittebefængte og rødpædagogiske omgivelser i institutioner, hvor de oftest tilbringer en alt for stor del af deres barndom.

  Og negerslaverne i USA blev da ikke udsat for fordrivelse og etnisk udrensning. Tværtimod blev deres menneskerettigheder anerkendt af netop hvide kristne mennesker.

  Mon vi danskere også en dag kommer så vidt, at vi kan få vores MR, borgerrettigheder og indfødsret godkendt af de gamle partier?

  Der er nok tvivlsomt. Enten udskifter vi de røde og blå vælgerbedragere, eller de udskifter os, folket. Det sidste kan blive holocost, version 2.

  Kommentar by Bent A — 5. august 2020 @ 21:41

 19. PS: Hørte iøvrigt Tullesen og Peter Skaarup i radioen. Hold op hvor de lød som et par levebrødspolitikere. Tullesen mener at han stadig er den helt rigtige formand for partiet. Men han er tam og tandløs, og hvorfor skulle vi stole på ham nu, når vi ikke har kunnet stole på ham 2015 til 2019?

  Kommentar by Bent A — 5. august 2020 @ 22:00

 20. jesper #2 har helt ret.
  https://www.b it ch ute.com/video/rOG7t4pC8IBe/
  Bill Still tager sagen op i tråd med Tucker Carlson i går.
  (kopier link og fjern mellemrum)

  Kommentar by Iznogut — 5. august 2020 @ 23:43

 21. The nigger was high and a known criminal. who else pays with a fake bill
  Only the leaked camera footage got the truth right, until then all the commies, niggers and muslims were rampaging, raging accusing whites and they got corrupt commies in pwer position to help them, but those commies at courts are all ove rand they did not get their jobs on merits, they got their jobs on who fucked them. why else do you catch idiots, judges trawling the internet for your name and othe registers, before they concluded a verdict unless they have already judged you before the court. that is how things are done these days, but the retyarded commie idiots have still not understood that it is not anonymous to search for people not matter what you are searching on.

  some retarded idiot responded that he needed thousands more police, the truth is that not even with a million new police he and his corrupt pieces of shit would handle the crimes and situations they get paid to deal with. the best is not to pay taxes, lie and steal as much as you can so that the money stays with you. it is better that you spend the money than that the pieces of shit in public sector uses them against you and white people that work hard everyday to survive, that got their job on real merits.

  be vigilant, observant, focused and use your brains.

  Kommentar by Erwache — 5. august 2020 @ 23:43

 22. Kommentar by ino — 5. august 2020 @ 13:53
  @Træt: Helt enig, men hvis hun vil tjene penge som journalist, duer det jo ikke at melde sig ind i Nye Borgerlige.

  Hendes mand er departementschef og de bor i en kæmpevilla ved Carlsberg. Hendes indtægt gør næppe megen forskel

  Kommentar by Træt — 6. august 2020 @ 08:17

 23. Anna Libak er ofte yderst fornuftig, så hvad hun vil i Venstre må undre.

  Sorte intellektuelle som Thomas Sowell og Walter Williams kæder i øvrigt den sorte families deroute sammen med oprettelsen af velfærdsstaten, hvilket kun har haft negative konsekvenser for de sorte.

  Det er bl.a. derfor, DF er så forbandet håbløse, fordi de tror, at bare muslimerne forsvinder, så bliver alt godt. De elsker storstaten og fatter ikke, at det er den, der er det centrale problem.

  Kommentar by Jolly Jumper — 6. august 2020 @ 21:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper