6. august 2020

Taastrup: 17-årig somalier idømt 3,5 års fængsel for brutal voldtægt, ikke udvist, fik blot en ‘advarsel’

Ekstra Bladet fortæller, at gerningsmanden blev anholdt dagen efter, da en årvågen lokal betjent tænkte, at signalementet – der kunne ‘passe på mange personer’, matchede med den anholdte somalier. En solid omgang ‘racial profiling’, der må få Sikandar Siddique til at gribe ud efter lugtesaltet. Han kan dog glæde sig over, at den 17-årige somaliske statsborger ikke engang fik en betinget udvisning, men blot den luftige ‘advarsel’. Han fik 3,5 års fængsel, og valgte at anke dommen til landsretten.

Fra EB.dk – Årvågen betjent afslører gerningsmand til grov voldtægt

“Om natten til den 31. maj var en 31-årig kvinde på vej hjem fra en tur i byen… da den 17-årige henvendte sig til kvinden og spurgte, om hun havde en cigaret.

– Hun giver ham en cigaret, hvorefter hun ringer til sin kæreste. Men gerningsmanden slår telefonen ud af hånden på hende, så den ryger ind i et krat, fortæller anklager Søren Yde Halse.

Kvinden går ind i krattet efter sin telefon.

Voldtægtsmanden følger efter og tvinger hende ned på knæ ved at hive hende i håret. Han tvinger hende først til oralsex, hvorefter han sparker hende i ryggen og udsætter hende for fuldbyrdet voldtægt.

(Taastrupgårdsvej, Taastrup; Foto: Maps)

“Anklagemyndigheden procederede for at den 17-årige skulle udvises af Danmark. Retten i Glostrup vurderede dog, at der ikke var grundlag for en ubetinget udvisning, men alene en advarsel.” (SN.dk, 5. august 2020)

Oploadet Kl. 01:41 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112189/trackback

30 Comments »

 1. Der er jo ingen fungerede stat i den anden ende, som den danske stat vil anse som legitim,- overholder menneskerettighederne, retssikkerhed og sociale rettigheder. Det er jo “failed states” vi er endt i skæbnefællesskab med gennem FN og ratificeringen af konventioner som reelt set er frivillige og uforpligtende for den ikke-vestlige verden. Vi hænger på den invasive Bongo som alt andet fra 3.verden. Det er prisen for troen på vestlige universelle værdier og forpligtelser. Støtter man det, vil det fortsætte.

  Kommentar by CCC — 6. august 2020 @ 02:21

 2. Nasir Abdi Musse Elmi fra Taastrup.

  Kommentar by Skatteyderen — 6. august 2020 @ 02:29

 3. https://da-dk.facebook.com/abdi.musseelmi.1

  Kommentar by Skatteyderen — 6. august 2020 @ 02:32

 4. MIGRANTERNE OG ASYLANTERNE vil med Jelveds, Zenias, So fie Carstens, Østersgaards, Stine Bosses, Lars Quislings, Pernille Weises, Pernille Skippers, Pia Dyhrs, Merkels og lignende humanistiske personagers hjælp overtage vores land, vores kvinder, vores byer og boliger, vores penge og vores velfærd.

  Alle dem som ikke læser net-aviserne, forstår nok ikke at Danmark er på vej ned i en bundløs sump.

  Kommentar by Bent A — 6. august 2020 @ 04:51

 5. SELVFØLGELIG skal kameldriverne og gedehyrderne ikke udvises. De kan jo måske med tiden blive til gode socialdemokratiske vælgere. Eller måske de vil stemme på V, K eller R. Eller måske de bliver uddannet til dygtige ingeniører, læger og raketforskere.

  Kommentar by Bent A — 6. august 2020 @ 04:59

 6. Ja hvis jeg var landsretten,ville jeg dømme ham til 3,5 års fængsel og efterfølgende kastration og aflivning.

  Kommentar by Nielsen — 6. august 2020 @ 06:45

 7. 3,5 år
  Først voldtaget af neger, derefter systemet.

  Kommentar by Hagmann — 6. august 2020 @ 07:05

 8. Hvor er det godt tænkt af dommeren, at negeren kun fik en advarsel. Så har negeren jo tid til at blive “dansk” statsborger inden sin næste voldtægt, og dermed være beskyttet mod udvisning, ligegyldigt hvad han laver af afrikanske numre, for så undgår dommeren i næste sag også det svære valg om at idømme udvisning eller ej. Meget kollegialt.

  Kommentar by Hertz — 6. august 2020 @ 07:52

 9. Den dom ved retten i Glostrup er svær at forstå og acceptere. Den er heldigvis anket. Som sn-dk skriver:
  “Det bliver med andre ord Østre Landsret, der skal sætte det endelige punktum i sagen.”
  Ikke at jeg tror han bliver udvist af Østre Landsret.

  »Somalierne skal hjemsendes nu. Om det så sker med en faldskærm på ryggen, vil ikke genere mig.« (1997).
  (citat af Tom Behnke (f. 1966). Folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti siden 2001; tidl. MF for Fremskridtspartiet (1990-1999) og for Frihed 2000 (1999-2001). Her klippet fra Rune Engelbret Larsen)

  Kommentar by A-mad — 6. august 2020 @ 08:17

 10. Hagmann’s kommentar (nr. 7) er helt korrekt – og kan ikke siges bedre.
  “Først voldtaget af neger, derefter systemet.”

  Kommentar by Anonym — 6. august 2020 @ 08:18

 11. when you have mentally disturbed sitting in court and deciding that it is ok to continue the white genocide just as your fuck buddies the politicians have ordered you to follow while yourself live far from the carnage you are responsible for. i wonder if your daughter got raped, what you would say and how you would react to that your raped daughter had the opportunity to meet the rapist again?

  according to the book the pedophile allegiedly wrote it is ok to rape white women. i wonder how many muslim women have been raped by white men or other muslim parasites.

  Kommentar by Erwache — 6. august 2020 @ 08:35

 12. Skæmmende at DF ikke har gjort en skid for at ændre på dette. Tyve år som støtteparti og ikke en milimeter retfærdighed for dansk ofre.

  Kommentar by Realisten — 6. august 2020 @ 09:14

 13. Off Topic virker ikke….

  Interessant udvikling – Politiet mangler resourcer til kriminalitets bekæmpelse men har ingen problemer med at samarbejde med de kinesiske STASI ækvivalenter
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12320699/aftale-med-kina-har-levet-et-stille-liv-nu-vaekker-den-opsigt-paa-christiansborg/

  Mette Fs diktatordrømme er måske lægere fremme end vi aner?

  Kommentar by redneck — 6. august 2020 @ 09:23

 14. RETSVÆSNETS BESKYTTELSE af danskerne bliver ringere og ringere. Men hvordan kan det være anderledes med de partier vi har i Christiansborg? Langt de fleste af dem er jo ligeglade med os danskere, selvom de konstant hykler løs om hvor meget de går op i at forsvare danskernes værdier og interesser.

  Selv DF har jo svigtet fuldstændig, når afgørende og skelsættende ting var på tapetet. Som f.eks. da det skulle afgøres om Danmark skulle sige ja eller nej til Marokko-traktaten. Med 37 mandater var DF større end Venstre, men Tullesen, Pia K og DF-toppen gav Lars Quisling frit løb til at skrive under på Merkels og EUs håndfæstning om at Danmark skulle omdannes til en indvandringskoloni, til et afrikaniseret og islamiseret land.

  Det er selvfølgelig imponerende at DF nu pludselig er kommet i arbejdstøjet, og at man pludselig har opdaget hvad man er valgt til, (iflg. Tullesen og Skårup i DRs P1) men det er trist at det skulle tage dem 25 år at komme så langt. Og Marokko-katastrofen kan de jo næppe rette op på. Slet ikke nu hvor de kun har 16 mandater. De kunne have haft 40-50 mandater i dag, hvis Tullesen ikke havde været så sølle.

  Har han lært noget af vælger-lussingen? Tilsyneladende ikke. Det vil nok være bedre at satse på NB.

  Kommentar by Bent A — 6. august 2020 @ 10:01

 15. Tidligere fik voldtægtsforbrydere og kvindemishandlere en voldsom behandling i fængslerne, men i dag, hvor en meget stor del af de indsatte er muslimer, er det måske nærmere skulderklap?

  Kommentar by Johnson — 6. august 2020 @ 10:05

 16. Man må håbe at hendes kæreste eller familie selv udmåler straffen for den psykopat neger, for så er dødsstraf mest sandsynlig.

  Og så kan hun ellers takke Venstre, de konservative, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Liberal Alliance og Alternativet, og med 80-90procents chance også sig selv og hendes egen familie for at blive voldtaget af psykopat negeren.

  Kommentar by piphans — 6. august 2020 @ 10:12

 17. @ 7. Hagmann’s kommentar
  “Først voldtaget af neger, derefter systemet.”
  Bedste kommentar i mands minde.

  Kommentar by Anonym — 6. august 2020 @ 10:15

 18. … og mange folk synes angiveligt stadig at NBs forslag om udvisning efter første dom er “ekstremt” og “xenofobisk” … vil de virkelig hellere risikere at deres koner/døtre bliver voldtaget og deres mænd/sønner bliver overfaldt?

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. august 2020 @ 10:16

 19. @nr 7. Hagmann’s kommentar
  “Først voldtaget af neg.r, derefter systemet.”
  Bedste kommentar i mands minde.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 6. august 2020 @ 10:18

 20. @ Oppenheimer fan — 6. august 2020 @ 10:18

  yup, det er det man kalder “White Privilege”.

  Kommentar by Santor — 6. august 2020 @ 10:49

 21. https://www.bt.dk/krimi/teenagere-tiltalt-for-gruppevoldtaegt-i-haslev

  Kommentar by Anonym — 6. august 2020 @ 12:06

 22. Det må virkelig have gjort ondt på den stakkels humanistiske dommer at han gik så langt at han løftede pegefingeren og sagde fy!
  Det må da være en “smutter” at dommeren også kom til at give somalieren en fængselsstraf. Jeg forstår godt at somalieren anker til Landsretten, således at fængselsdommen kan blive omstødt.

  Kommentar by bjarne binee — 6. august 2020 @ 14:02

 23. Hvad i helvede er der galt med domstolene i DK?
  At etniske danskere bliver ved med at finde sig i dette tyranni fra Regimet, er totalt ufatteligt!
  Var dommeren igen en radiGal Oikofob? fint at dommen er anket!

  60% af “die dumme dänen” sider på den fede, læser FB & Googler, at det er synd for alle disse “niggers og Perkere”, at det er “die dumme dänens” egen skyld, for vi er så resource-stærke, alt imens de håber, at det ikke er dem selv eller deres nærmeste, der bliver stukket, skudt eller voldtaget næste gang! Det er jo dybt åndssvagt!

  Bent A! DF er ikke kommet i arbejstøjet, se Tullemannen, han er “dead man walking!” og Skårup, jamen han står for tur, han beder næsten om dødshjælp! De 2 selvfede kolbøtter har kørt Danmarks håb om frihed i sænk. De ligger som de har redt. RIP!

  Totalt uforståeligt, at danskerne ikke våger at stemme NB eller SK, men blindt accepterer etnisk udryddelse.
  Forvent ikke hjælp fra Regimet, EU eller FN.
  Hjælpen skal komme fra os selv!

  SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Piotr — 6. august 2020 @ 14:23

 24. # Piotr: Ja, enig. Tullesen og Skårup er taburetklæbere, og ikke meget andet. Tullesen snakker om at indvandringen koster ca. 300 millioner kr. om året. Det tal har været forældet i over ti år. Han nævnte at EU-kontingentet nu er steget med 4½ milliard, men sagde ikke at vi i forvejen betaler ca. 20 milliarder. Og hans taktik mht. tidligere pensioner til nedslidte er klodset. Hvorfor ikke starte med at sige jatak, så kommer han i baghånd og kan kritisere S hvis de vil skaffe pengene på asociale måder.

  Ingen fornuftige danskere kan have tillid til en politiker der har snydt sine vælgere fire år i træk. Han er slatten, tandløs og dybt utroværdig og næsten værre end Lars Quisling, og bør afløses af Messerschmidt.

  Somalieren er ikke dansk statsborger, så han kunne uden videre være blevet udvist. Dommen er en skandale

  Kommentar by Bent A — 6. august 2020 @ 19:55

 25. …3000 millioner. Men med det hele er vi oppe på langt over 100.000 millioner.

  Kommentar by Bent A — 6. august 2020 @ 19:57

 26. Men med det hele er vi oppe på langt over 100.000 millioner.

  Kommentar by Bent A — 6. august 2020 @ 19:57

  Hvorfor?

  Det er for mange penge på ingenting… Men Mogens og Grethe rejser sig først hjørnesofaen med høtyv og fakler, når Vild med svans aflyses og Matador Mix er udsolgt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. august 2020 @ 21:30

 27. Korrupt dommerstand og korrupt DJØF-ledelse af politi.
  Beviserne er legio.

  Kommentar by Iznogut — 6. august 2020 @ 21:44

 28. Det er mig en gådeat sådan en dommer ikke bliver fjernet fra sit embede

  Kommentar by Bjarne Jensen — 7. august 2020 @ 08:49

 29. Hvis det danske politi blev sat til side, som i visse amerikanske byer, ville de fleste muslimer i Danmark blive smidt ud af Danmark pronto. I løbet af få dage vil de undertrykte danskere finde ud af, at muslimerne havde mistet Elitens beskyttelse af dem. Den store oprydning vil følge automatisk. Ghettoernes muslimske besættere vil blive eskorteret til den tyske grænse, hvor islamofilen Merkel sikkert med glæde vil overtage “Muslimbyrden” – selv om hun officielt prøver at dumpe skraldet over på sine nabolande. Sæt blot politiet ud af kraft en uges tid og ting vil ske!

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. august 2020 @ 16:11

 30. Dommerne udpeges altovervejende blandt jurister med karriere i justitsministeriet – det mest venstresnoede og politiserende ministerium af alle.

  Løsning: Gør alle udvisninger administrative og fratag dommerne skønnet ift. udvisning.

  Kommentar by Polka — 7. august 2020 @ 17:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper