7. august 2020

Allerød: 81-årig hængt ud som voldelig racist, “Hun ville forbi mig. Hun forsøgte at mase sig forbi mig.”

‘Ung hjemmehjælper fik knytnæver i ansigtet, da hun besøgte ældre mand’, skrev TV2 Lorry i sidste måned, og berettede om en 21-årig hjemmehjælper der fik revet sit tørklæde af, og blev slået ‘gentagne gange med knyttet næve i ansigtet’ af en ældre mand. Episoden blev efterfølgende brugt som eksempel på racismen i Danmark,

Aktivisten Denise Rostgaard har været en tur i Allerød, og talt med den 81-årige pensionerede civilingeniør Jørgen, der giver en noget andet udlægning af hændelsen. En ukendt kvinde i ‘fuld muslimsk ornat’ står pludselig i hans hjem, og herfra udvikler det sig: “Hun ville forbi mig. Hun forsøgte at mase sig forbi mig.”

(81-årige Jørgen, pens. civilingeniør fra Allerød)

Oploadet Kl. 01:35 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112195/trackback

39 Comments »

 1. På swebbtv punktum se kan man lige nu erfare,at mester jakel dukkerne i Sverige og Finland gør sig klar til krig mod den onde Putin. O.T. tråden virkede ikke tidligere,derfor her.
  Forbyd Skat
  og Forbyd islam i DK

  Kommentar by Nielsen — 7. august 2020 @ 01:40

 2. Niqab, Tibetflag i hånden og en t-shirt på hvor det står “I can’t breathe” er den moderne kampvogn, der beskytter dig imod alt.

  Kommentar by Skatteyderen — 7. august 2020 @ 02:16

 3. Du bringer smilet frem Skatteyderen. Tak for den

  Kommentar by Nielsen — 7. august 2020 @ 02:28

 4. Når politiet siger til ham at “der sker nok ikke mere”, er det ligesom når tandlægen siger at du ikke kommer til at mærke noget. Politiets opgave er at få dig til at tilstå så let og smertefrit som muligt så de kan få lukket sagen, og i den funktion er de i deres fulde ret til at lyve for dig.

  Kommentar by Felix Krull — 7. august 2020 @ 02:33

 5. STORT STORT TAK til Denise Rostgaard, for at gribe til handling , og finde ud af hvad den ANDEN side af historien er.
  Stort stort tak for din vilje til handling.
  Værdier, – er ikke flinke ord i din mund.
  Værdier er de handlinger du gør.

  Kommentar by Heisahero — 7. august 2020 @ 02:59

 6. Hvis der fandtes journalister her i landet, ville de kigge misundelige på det stykke arbejde Denise Rostgaard har lavet for sandheden.

  Kommentar by Lider af danskhed — 7. august 2020 @ 06:11

 7. *Lider af danskhed 06:11
  Der er åbenbart kun en journalist i Danmark!

  Den i øvrigt kultiverede pensionist har netop erfaret hvem der er vigtigst her i landet, og det er ikke ham! Danskernes vold mod muslimer skal dokumenteres, uanset om det er sandt eller ej! I dette tilfælde har MSM ikke nogen problemer med at nævne den påståede “voldsmands” etniske identitet, men det er nok fordi han er dansk dansker, eller er det jo noget som holdes fuldstændigt skjult! Men historien om muslimer som ofre må og skal holdes i live!
  Sikandar Siddique er anden generations indvandrer, søn af forældre som har snydt sig til landet og som nu allerede i anden generation, mener sig berettiget til at skulle lave Danmark om! Beklager i mine øjne er han ikke dansker og bliver det aldrig, han er en invasiv fortrop for en besættelsesstyrke!
  Ofret i denne sag er jørgen, han er et offer fordi en notorisk uhæderlig politiker skal scorer point På en sag der er vendt 180 grader, hvor offer er gjort til gerningsmand.
  SKAM SKAM!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. august 2020 @ 06:54

 8. False flag historier i msm er endnu et våben i kampen mod hvid konservativ mand.
  Ekstra biadet har f.eks. nationen som bruges flittigt (af EB?) til at føre propaganda i form af løgnehistorier om vrede racistiske danskere der angriber muslimer. Typisk er det et eller andet med en dagligdags situation hvor en hvid racist er gået amok.
  I det her tilfælde var der heldigvis mulighed for at fakta tjekke.
  Det er der sjældent på EB.

  Kommentar by Hagmann — 7. august 2020 @ 07:02

 9. Jørgen er også offer for tyveri og besættelse af sit land. Cirka 1,2 indvandere på 40 år UDEN DEMOKRATISK FOLKEAFSTEMNING.

  Det danske “folketing” er nyttige idioter for det udemokratiske FN og FN- flygtningekonventioner som har bragt Vesten i knæ.

  Og det er en hard core sandhed, at Kina og Mellemøsten og andre diktaturer er ligeglad med menneskerettighederne … de griner af Vestens naivitet og uvidenhed om invasionsstyrkens middelalderlige kultur

  Kommentar by H. Nielsen — 7. august 2020 @ 07:12

 10. Der var ingen i “fuld muslimsk ornat”, som skulle komme på besøg i mit hjem som plejer!
  At de har tørklæde på, må man nok som plejekrævende ældre acceptere, ligeledes at der færdes kulsorte negre, men i fuld SS-eller KGB-uniform eller ISIS-udstyr???

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 7. august 2020 @ 07:33

 11. Pensionisten er fuldt berettiget til at smide sosuassistenten ud – også med kraftigere midler.
  Hun identificerer sig ikke, er ikke i uniform, er klart muslim og forsøger at trnge sig ind.
  Der har været en stribe sager mod specielt muslimske hjemmehjælpere, som bestjæler og franarrer ældre smykker, penge, kreditkort osv.
  For tiden er en afghansk kvinde, tidligere sosuassitent, atter en gang i retten for sådanne numre og får endnu en fængselsstraf.
  Vort politi er efterhånden ved at være en skændsel, men har jo besked ovenfra – justitsministeriet – til at tage (skabe?) og få dømt i så mange “racistsager” som muligt.

  Kommentar by T. Snorrason — 7. august 2020 @ 08:40

 12. Hun kunne have vist hun kom fra hjemmeplejen.
  Hvis den ældre havde grebet til våben, hvad så. En neger mindre.
  Så tak for at kæmpe imod islamering i det offentlige. Er der uniform skal den bæres.

  Kommentar by Anonym — 7. august 2020 @ 08:41

 13. Blot endnu et hverdags eksempel på at der ikke kommer andet end lort og løgn ud af DR og alle de andre kriminelle Fake News medier i Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 7. august 2020 @ 08:43

 14. Kommentar by H. Nielsen — 7. august 2020 @ 07:12
  Det passer nu ikke helt at vi ikke har haft en folkeafstemning, for dem har vi haft mange af, og hver gang har et klart flertal af dumskerne stemt for at vi skal smadre vores land, børn og børnebørn med islamister og østperkere.

  Kommentar by piphans — 7. august 2020 @ 08:48

 15. The trick is not to have anything with commie to do at all, not let them into your living quaters and not receive any money from the public.

  if you have to do with these shitheads then record the audio and video so there is proof on what happened because they will try all kind of things so that they will not have to work and extract damagae sin money. That is what they know best, how to instigate a situation, create a lie so that they do not have to work or work less because it is tough to work. Or the scum at the public service come up with that they should give fake jobs to criminals, to support the older generation so these criminals have a reason to come into your house or to our house and see what you have and come back with team parasites and rob you. this is often commies, muslims and gipsies that attack older people that contribute. since it is always someone elses fault that you have worked hard and got someting for you hard earned money wile they are losers and will always be losers, and always come to their senses long after the deed.

  another crime that is common is that they write down the registgration number on your car and some of his criminal buddies find out whereyou live and come to your home to pick up what they need better than you.

  the best way, esp if you are a little older is to record everything when you have dealings with someone you never met before. The cuck police will not catch them even if they can, but you should put what you record after the fact on internet so everyone else know who they are and can stay away from them, in most of the cases the truth is always bended after the fact mostly by the cuck police and the idiots at legacy media.

  in jerkmany, if a muslim criminal is involved in the crime they spin it so that it looks like the muslim is the victim and some innocent white gets the blame.

  that is why they have all these tv crap series about police, because the cuck police are corrupt shits, worse than criminals in real life.

  do never trust those that work for public sector or garbage that swarm around you because he himself is a stupid idiot and jealous because he is an idiot and you are better than him.

  be careful, observant, focused and protect what is yours.

  Kommentar by Erwache — 7. august 2020 @ 08:57

 16. at one occasion i had to borrow some special tools, this was a one time thing. suddenly a commie “journalist” showed up and wanted to interview me because she heard that i did not need any help from the helpers. i told her that i do not give interviews, instead of behaving like the norm, she picked up and left without saying anything, she got upset because i did not want to engage and i do not need to put myself or anyone else i know in problems so that an idiot can get a story and the shithole paper can make money off internet traffic and ads. what do i get besides the problems that criminals would cause me and everyone around me?

  i have better things to do than giving commies, criminals, niggers and muslims a reason to get them criminal ideas. if i want to cause problems for myself i do not need others to do that.

  Kommentar by Erwache — 7. august 2020 @ 09:06

 17. Hatten af for Jørgen og Denise

  Kommentar by redneck — 7. august 2020 @ 09:12

 18. Tak til Kim Møller for igen, igen, at bringe sandheden frem – Og Selvfølgelig også stort tak til Denise Rostgaard og til Jørgen for at have modet til at medvirke.

  Shame on Sikandar Siddique!

  Kommentar by T. Flodur — 7. august 2020 @ 09:16

 19. Det er mange år siden jeg havde tillid til danske og udenlandske information bureauer, at fortælle sandheden har ikke deres højeste prioritet. Og for hver år der går mister de mere og mere af deres, ikke eksisterende integritet.

  Som en meget vis Herre sagde engang. Kend træet på den frugter, bærer træet gode frugter, er træet godt.

  Herren Jesus Kristus er vejen, sandheden og livet.

  I må have en god fredag, derude i det granske land.

  Kommentar by Jan Huus — 7. august 2020 @ 09:51

 20. Undskyld mig, men hvor er linket til Denise Rostgaard og Jørgens rigtige version henne?

  Jeg ser kun et link til den fejlagtige Lorry artikel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. august 2020 @ 11:03

 21. Man læser så mange historier om svindlere, der skaffer sig adgang til ældre menneskers bolig forklædt som hjemmehjælpere eller andet. Jørgens reaktion på en anmassende muslim er fuldt forståelig. Politiets reaktion er derimod uforståelig.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. august 2020 @ 11:38

 22. Jo mere jeg sætter mig ind i sagen, jo mere harm bliver jeg! Der er flere ting som jeg hæfter mig ved.
  “Hjemmehjælperen” møder bare op på et ikke aftalt tidspunkt, som åbenbart passer hende bedre, hun gør dig utilbens, og det er sikkert også en udemærket måde at opfører dig på hvis man ikke har lydt til at blive sendt ud igen!
  Hun insisterer på at gå med tørklæde, så befinder hun dig åbenlyst i det forkerte land!
  Hun eller hjemmeplejen ringer flere gange, hvorfor det?
  Hun identificerer sig ikke og mande kan kun tro at der er tale om ulovligt indtrængen, måske endda tyveri eller ligefrem røveri!
  Hun beskylder ham for vold, men muslimer har tilladelse til at lyve overfor vantro, det kaldes Taqiua, og er specielt tilladt, i visse grene af islam ligefrem en pligt, hvis det fremmer islams sag og det gør det, hvis ikke borgerlige politikere viser mod og mandshjerte og afslører fupnummeret! Hjemmeplejen vil åbenbart ikke følge op på sagen, men måske andre burde! Jørgen er i en sårbar situation og kan ikke forventes at være i stand til at tage sagen op!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. august 2020 @ 12:22

 23. På den anden side, hvem fanden ville ikke få et chok hvis der pludselig stod et spøgelse i din stue.

  Kommentar by piphans — 7. august 2020 @ 13:57

 24. Ved ingen herinde hvem Ole Mejlstrøm er, eller er folk generelt tilhængere af nazismen, herinde?
  Syntes at det er sygt at en som farlig ekstremist, kan kommentere frit, uden nogen siger noget til det.

  Kommentar by Fernando — 7. august 2020 @ 14:19

 25. Tak til Denise Rostgaard for at gribe fat i de etablerede mediers Fake News

  Kommentar by Grønlænderen — 7. august 2020 @ 14:20

 26. NotariusUmulius her

  https://youtu.be/jEuIpPDCTiQ

  Kommentar by Charles — 7. august 2020 @ 14:35

 27. Tak, Kim Møller, for dine oplysninger her med ældreplejen. Kan berette om en veninde der havde en meget syg mand som var hjemme, hvor hun skulle have noget hjælp til vask og pleje af manden. På 3 mdr. hvor han lå syg kom der 60 forskellige hjemmehjælper, de fleste udenlandsk herkomst. Efterhånden fandt hun ud af, at de havde taget en privat hjælper med, når hun bad om navn på vedkommen, gik det hurtigt med at komme ud. Hun fik ikke navn og hun vidste at det var en, der nok skulle blive beriget af nogle ting fra hendes hjem.

  Man skal være vågen idag, og ikke lukke hvem som helst ind!

  Kommentar by IES — 7. august 2020 @ 16:46

 28. -> Fernando (tidligere GT og Emil)

  “Syntes at det er sygt at en som farlig ekstremist, kan kommentere frit, uden nogen siger noget til det.”

  Herunder vurderes folk efter hvad man skriver, ikke efter hvad Redox skriver om debatøren. Uden at have læst Mejlstrøms indlæg, så synes du er ekstremisten. Du har skrevet 10+ indlæg med det ene formål at få anden debattør udelukket. Du er ekstremisten.

  Kommentar by Kim Møller — 7. august 2020 @ 17:05

 29. Når en hjemmehjælper kommer anstigende uden for aftalt tidspunkt og forlanger at komme ind i et hjem hvor beboeren i hjemmet ikke før har set pågældende, uden at legitimere sig, trods opfordring, samt forsøger at møve sig forbi beboeren, så er beboeren berettiget til at nægte denne angivelige hjemmehjælper adgang. Det var også hvad denne beboer gjorde, han nægtede hende adgang da hun ikke ville legitimere sig. Men hun trodsede og forsøgte at møve sig forbi. Så er det helt berettiget at beboeren forsøger at hindre denne uvedkommende adgang. Først tale som han gjorde, derefter med magt ved at han tog fat i hendes hovedtørklæde. Den mildeste form for magt, ved at han tog fat i noget af hendes beklædning.
  At politiet skriver som de gør i døgnrapporten er utilstedeligt og skal gøres om. Hvis det som de skriver er rigtigt, skal der rejses sigtelse imod beboeren. Politiet kan ikke have stående i deres døgnrapport at der er sket en ulovlig hændelse, herunder vold, uden at forfølge sagen og efterforske den. Dette har Politiet ikke gjort, så derfor skal denne døgnrapport skrives om. En klage vil jeg stærkt anbefale.

  Kommentar by Erik Skifter — 7. august 2020 @ 17:40

 30. Utroligt stærkt gået af Denise Rostgaard, sådan at gøre det enhver anstændig journalist burde gøre.

  Hvor mange gange vil statsansatte journalister tages ved næsen og bringe fake-news af denne art? Det er jo ikke første gang, vi ser dem bringe den slags fake-news. Mon ikke der snart kommer et hav af anklager om fake-news på sociale medier, for at bortlede opmærksomhed fra deres eget gøgemøg. For journalister er en flok gøge, der spreder møg, usandheder.

  Jørgen burde anlægge sag og kræve erstatning for æreskrænkelse. Muslimer har fået det masser af gange.

  LIGHED FOR LOVEN plejer at være en kæphest for Rødgardister.

  Kommentar by tavsen — 7. august 2020 @ 18:47

 31. Dagens Dk 2020

  Kommentar by jrp — 7. august 2020 @ 19:28

 32. Journalisten Morten Engelschmidt er tidliger RUC anbragt

  https://www.linkedin.com/in/morten-bruno-engelschmidt-61549413b/

  Kommentar by jrp — 7. august 2020 @ 19:39

 33. Hvis muslimen har ret til at kræve at gå med muslimsk tørklæde og vise hvem hun holder med, så går det også den anden vej. Danskeren har lige så meget ret til ikke at have noget at gøre med en muslim, som kræver at gå med sit tørklæde, for at markere sin foragt for danskeren. Tørklædet er en fornærmelse mod den som ikke vil have med at gøre.

  Kommentar by Jørgen — 7. august 2020 @ 19:51

 34. Sagen er en fin illustration af, hvad der sker, hvis en sosu eller en skorstensfejer eller hvem det nu er, overskrider folks instinktive ret til at have deres eget hjem. Den ældre mand reagerer naturligvis, fordi hun overskrider hans naturlige grænser, hans ret til eget hjem.

  Da hun er iført et altdominerende tørklæde, er det logisk og også effektivt, at han griber ud efter det for at stoppe hende. Havde hun et kæmpe halstørklæde på, ville han stoppe hende ved at gribe fat i det.

  Hvor svært kan det være at forstå den ældre mands frygtreaktion. Kun mennesker med ond hensigt kan skabe en sag ud af det. Mennesker med ond hensigt er som sædvanligt the usual suspects, dvs. den ondskabsfulde alliance af Gutmenschen og muslimer.

  De lærer på Sosu-skolen, at fordi deres arbejdsplads er i folks hjem, må de ikke bare vade ind i folks hjem uden beboernes tilladelse. Det gælder også på plejecentre, hvor beboerne faktisk har ret til at nægte dem adgang til deres lille rum.

  En anden fejl muslimaen begår, er at hun skal identificere sig, så beboerne kan være sikker på, at det er en sosu i lovligt ærinde og ikke en kriminel. Selvom muslimaen er i fuld muslimsk ornat, så skal hun mindst have navneskift på. Det forlyder der intet om.

  En tredje ting er, om det i disse Corona-tider ikke er for farligt at have en sosu rendende rundt i fuld muslimsk ornat til at besøge ældre udsatte mennesker, da vira vel kan ophobes i tørklædet omkring ansigtet. og ikke engang en ansigtsmaske. Det burde påtales arbejdsgiveren/kommunen.

  Kommentar by traveler — 7. august 2020 @ 22:58

 35. Også meget mærkeligt at der kun tropper een sosu op. Hvis hans kone er svært handikappet, så skal der da være mindst 2 sosuer til at hjælpe hende. Hvis det kun er een sosu, vil hun da ikke være til megen hjælp. Det burde også påtales.

  Kommentar by traveler — 7. august 2020 @ 23:29

 36. Lovgivningen i Danmark, er blevet til, gælder dem og gælder for os. Altså 2 sæt love og regler.

  Kommentar by Jsch. — 7. august 2020 @ 23:49

 37. Tusind tak til Denise Rostgaard for, at gå til bunds i sagen om den 81-årige Jørgen, pens. civilingeniør fra Allerød, der blev hængt ud i medierne for at være racist. Han er skarp og velformuleret og føler, at både politiet og medierne har løjet om ham og om, hvad der skete, da han med fuld ret – som det så ud for ham – stoppede et hjemmerøveri. Han havde loven på sin side, da han stoppede en fremmed i at trænge ind i sit hjem. Længere er den ikke – eller længere burde den ikke være.

  Denise Rostgaard skulle efter min mening tildeles Cavling-prisen!

  Kommentar by A-mad — 8. august 2020 @ 09:31

 38. Jørgen, der udover naturligvis at reagere spontant på en anmassende medarbejder indenfor hjemmeplejen uden fundamental etik og professionalisme, slår absolut hovedet på sømmet med udnævnelsen af muslimaens beklædning som fuld ornat.

  Normalt ville man som bruger af hjemmeplejen jo ikke skulle tage stilling til hjælperens religion, fordi det som udgangspunkt er en privatsag, og desuden har vi grundloven, der en gang for alle har givet kristendommen særstatus, hvorfor man som borger kun skal bekymre sig om dette og klart kunne fritages fra andres anmassende religioner. Så meget for beskyttelsen af danskerne fra magtens side. Men alle de muslimaer med fuld ornat, man efterhånden møder i kommunale job indenfor sundhed, pleje, børnepasning, undervisning og socialområdet, er det oplagt at reagere med frygt og ubehag. At en del af dem oven i købet er ret småt begavede, med lav grad af dannelse og dermed ikke har forståelse for danskere og ikke kender sprogets nuancer, kulturens underforståethed, gør det endnu værre at være udsat dansker. Men det gælder i det hele taget det ulykkelige i, at vi overlader vores ældre og svage medborgere til alverdens indvandrede folkeslag. Jeg overvejer seriøst, hvordan jeg kan undlade at få de her kommunale indvandrerarbejdspladser ind i mit liv, når jeg eller mine nærmeste bliver hjælp- eller plejekrævende. Hvordan forsvarer man sig i sit livs efterår? Men ikke bare der. Hvordan forsvarer man sig som
  dansker, når f.eks halvdelen af socialkontoret og halvdelen af pædagogerne i børnehaven er muslimaer? Det vokser hastigt i disse år, og kaldes integration, men enhver med sine sansers fulde brug ved at det er befolkningsudskiftning.

  Det er jo direkte reklame for sharialov at gå ind i danskernes hjem i disse klædedragter.

  Muslimaerne kører offerrollen. Men noget af det jeg er mest træt af, er også idéen om den undertrykte muslimske kvinde som også borgerlige dyrker. Det kan muslimerne bruge til at rage endnu flere integrationspenge og særrettigheder til sig. Man forstår ikke at kvinderne er lige så stor en del af islams erobringsideologi.

  Kommentar by Uno — 8. august 2020 @ 10:37

 39. Jeg overvejer seriøst, hvordan jeg kan undlade at få de her kommunale indvandrerarbejdspladser ind i mit liv, når jeg eller mine nærmeste bliver hjælp- eller plejekrævende. Hvordan forsvarer man sig i sit livs efterår?

  Kommentar by Uno — 8. august 2020 @ 10:37

  Der er et KÆMPEMARKED for rent, liljehvide, private hjemmehjælpere og plejehjem kun for hvide, danskere og kun med hvide danske ansatte i samtlige stillinger, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. august 2020 @ 13:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper