7. august 2020

Radio4: Fra ‘Sneakers og Black Lives Matter-bevægelsen’ til ‘Radioyoga’ – “… find din yogamåtte frem”

Jeg kom tilfældigt ind på Radio4 i dag, og den første sætning jeg hørte var ‘Sneakers og Black Lives Matter-bevægelsen’. Endnu et afsnit af ‘Sneakers – Mer’ end bare sko’. Man skulle ikke tro det kunne blive værre, men et nyt magasin på Radio4 hedder ‘Radioyoga’. Der kommer formentligt en programserie om bulgariske vævere i 1600-tallet, før der bliver plads i sendefladen til et højreorienteret debatprogram.

Oploadet Kl. 01:52 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112215/trackback

38 Comments »

 1. Kim, hvorfor hører du ikke podcasts fra therightstuff.bizz?

  Kommentar by Buris Holm — 7. august 2020 @ 01:59

 2. Kommentar by Buris Holm — 7. august 2020 @ 01:59

  Fordi han har betalt for Radio4 – modvilligt!

  Kommentar by Skatteyderen — 7. august 2020 @ 02:17

 3. Ja og hvorfor hører du ikke The Liberty Report? Og hvorfor hører du ikke Nordens Graense? Og hvorfor hører du ikke Corbett Report? Og hvorfor hører du ikke Media Monarchy? Og hvorfor hører du ikke Political Islam? Og hvorfor hører du ikke Tucker Carlson? Og og og
  Og hvorfor læser du ikke Mark Twain, Robert Storm Petersen,Hergé,Dalt Wisney,Mads Holger og Peter Buhl?

  Kommentar by Nielsen — 7. august 2020 @ 02:22

 4. Uriasposten er en mediekritisk blog, og derfor fokuserer jeg i sagens natur på de danske medier. Jeg har et relativt godt overblik over de danske medier og udviklingen de seneste tyve år. Andre må tage udenlandske podcasts. /KM

  Kommentar by Kim Møller — 7. august 2020 @ 02:41

 5. Radio4 er Enhedslistens propaganda radio. Jeg må ligefrem gribe mig i at savne Radio 24/7 og så er det slemt! Men egentligt har kanalen bare gjort sig inderligt ligegyldig!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. august 2020 @ 06:17

 6. DR RADIO ER EN RØD DDR RADIO. Efterhånden er mange udsendelser så platte, vulgære, løgnagtige, tarvelige og idiotiske, at man må tro at der er tale om en bevidst og systematisk indsats for at fordumme befolkningen.

  At DF, Tullesen og Pia K var med til at afskaffe licensen og tvangssikre milliarder til DR, viser også at DF med den daværende og nuværende ledelse er komplet i lommen på de gamle partier. DF er blevet et 100% stuerent parti, et medløber parti. Skift dog Tullesen ud med Messerschmidt. Og resten af parti-toppen bør nok også udskiftes.

  Kommentar by Bent A — 7. august 2020 @ 06:49

 7. SE OGSÅ: Pokkers, isen på arktis nægter at følge “eksperternes” (og klima-tossernes) forudsigelser.

  Kommentar by Bent A — 7. august 2020 @ 06:58

 8. Radio4 er et væbnet røveri af danske skatteydere. De stjæler 100 mio kr om året fra danskerne og bruger dem til kommunistisk og islamisk propaganda. Skal vi finde os i det? Hvordan kan vi stoppe det? Og hvordan kan vi stoppe statens elektroniske propagandastationer, DR og TV2? Det er snart for sent.

  Kommentar by A-mad — 7. august 2020 @ 08:00

 9. Det må næsten være umuligt at svindle danskerne for flere penge end hvad DR og alle de andre Fake News gør.

  Kommentar by piphans — 7. august 2020 @ 08:38

 10. Danmark er på røven. Kristendemokrater og Veganerpartiet har samlet tilstrækkelig vælgererklæringer. Det udbygger det rød/radikale flertal, med mindre der sprænger en politisk bombe på størrelse med eksplotion i Libanon.

  Hard Line har pt kun 2-3000 tilsagn, det virker mærkelig. Favoriserer man de skøre og fusker med vælgererklæringer til Rasmus Paludan ?

  Kommentar by k.m. — 7. august 2020 @ 08:51

 11. OT: Ind i mellem er der trods alt nyttige DR-oplysninger. Det er nu kommet frem at nogle af Brostrøms og Sundheds-styrelsens “gode råd” slet ikke er sundhedsfaglige, men baseret på hvad lobbyister har hvisket dem i øret. Således blev afstandskravet om 2 meter nedsat til 1 m af hensyn til visse økonomiske interesser mv. Det kan også være ok under nogle omstændigheder, men så skal rådene ikke udgives for at være sundhedsfaglige. Hvis smittespredningen skal formindskes væsentligt, er 2 eller 3 m langt bedre end 1 m. Og mund/næsebind bør anvendes i både busser, tog og butikker. Iøvrigt er Brostrøm overhovedet ikke virus-ekspert, så hvorfor pokker har man ladet ham optræde som ekspert? Han har i realiteten gættet sig frem, og har som regel gættet forkert.

  Kommentar by Bent A — 7. august 2020 @ 08:54

 12. # k.m. 8.51: Ja, der bør tilkaldes uafhængige internationale observatører til at holde øje med hvad der foregår i vores valgsystem. Vil NB eller DF sørge for det?

  Der bør også holdes mere øje med DSB. Hvad er det DSB-ledelsen har gang i?

  Kommentar by Bent A — 7. august 2020 @ 09:01

 13. waste of tax payers money and time. if you want to research a topic you trawl the internet. no one listens to radio anymore, more and more watch tv and it is rare that people get a newspaper these days. there are better things to invest time in than to listen to retards that trawl the internet anyway to have material for a show. you do not low iq retards that filter the information for you so they have a job and feel “important” in life.

  Kommentar by Erwache — 7. august 2020 @ 09:09

 14. Egentlig er noget hverken venstre- eller højreorienteret (opfundet af nyere professor i statskundskab) kun den konservative indstilling i enhver grundlæggelse men i midten maser de liberale fascister sig på med totalitære adspredelser……

  Kommentar by Moth — 7. august 2020 @ 09:14

 15. Er det muslimer?

  Der var optræk til et større slagsmål på Motalavej i Korsør torsdag aften.

  Kort før klokken 22 fik politiet dog forhindret, at en større gruppe fortrindsvis unge mennesker røg i totterne på hinanden.

  Betjentene fik skilt parterne ad og beslaglagt de mange slagvåben, som uromagerne havde medbragt i en bil.

  Politiinspektør og linjechef for beredskabet ved Sydsjællands Politi, Tom Trude, fortæller til B.T., at politiet kunne gribe hurtigt ind, fordi flere patruljer allerede var i området.

  »Det skete, mens politiet allerede var til stede. Pludselig er der en strørre gruppe på omkring 30 personer, som stimler sammen, bevæbnet med slagvåben. Det ser vores patruljer, som sørger for at få forhindret, at de kommer i slagsmål,« forklarer han og tilføjer, at der var tale om mænd i alderen fra 17 til 55 år, langt de fleste var dog i begyndelsen af 20’erne.

  24 personer er blevet anholdt på stedet som en præventiv foranstaltning for at forhindre slagsmålet. De er siden blevet løsladt. Bortset fra to personer. Den ene af dem er blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven, mens den anden får en sigtelse for vold mod tjenestemand, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. august 2020 @ 09:35

 16. Er det muslimer?

  Der var optræk til et større slagsmål på Motalavej i Korsør torsdag aften.

  Kort før klokken 22 fik politiet dog forhindret, at en større gruppe fortrindsvis unge mennesker røg i totterne på hinanden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. august 2020 @ 09:54

 17. Der er ikke brug for et højreorienteret debatprogram, for de findes på podcast, og få lytter til dem.

  Der er brug for en arena, hvor det værdipolitiske hhv. Venstre og Højre kan mødes i forpligtende duel. – Som Radio 24syv var!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. august 2020 @ 09:59

 18. Niggere og perkere kan bare ikke styre sig i sommervarmen.

  24 personer er blevet anholdt på stedet som en præventiv foranstaltning for at forhindre slagsmålet. De er siden blevet løsladt. Bortset fra to personer. Den ene af dem er blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven, mens den anden får en sigtelse for vold mod tjenestemand, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. august 2020 @ 10:01

 19. > Kim Møller
  Min kommentar var mest møntet på Buris Holms spørgsmål. Jeg synes personlig det er et godt arbejde du bedriver,med at hølde de medier i ørerne,som burde være magtkritiske,men som så sandelig langt fra er det.

  Kommentar by Nielsen — 7. august 2020 @ 10:08

 20. Olga´s mor er kommet på banen igen.
  https://24nyt.dk/zenia-stampe-corona-eksplosion-hos-somaliere-er-vermunds-og-dfs-skyld-hoejere-kontanthjaelp-er-loesningen/
  Corona-eksplosion hos somaliere er Vermunds og DFs skyld – højere kontanthjælp er løsningen.

  Kommentar by Charles — 7. august 2020 @ 10:26

 21. Én gang radikal,altid korrupt.

  Kommentar by Nielsen — 7. august 2020 @ 12:27

 22. “19 Charles
  Godt set af Zenia Stampe, for det er selvfølgelig rigtigt hvad hun skriver på facebook. Efter at DF vandt folketingsvalget i 2019 og NB for første gang kom i folketinget med så stort et mandattal at DF og NB kunne danne regering er kontanthjælpen til de stakkels somaliere beskåret så kraftigt at de alle har været nødt til at flytte sammen på få kvadratmeter, noget de aldrig havde drømt om at gøre før Pia, Tulle og Pernille tvang dem til at gøre det. Det at være tæt på deres landsmænd er jo i aldeles modsætning til somaliers kultur. Indtil DF og NB overtog Danmark levede alle somalier jo 100% integreret i samfundet.
  Personligt er jeg glad over at have fået lov til at leve samtidigt med Zenia Stampe. Et strålende lys her i DF’s og NB’s mørke.

  Kommentar by bjarne binee — 7. august 2020 @ 12:44

 23. Offtopic virker ikke……..

  “Teenagere tiltalt for gruppevoldtægt i Haslev
  15-årig pige blev voldtaget af fire unge fyre på skift i skur nær skole, lyder det i anklageskriftet
  ……
  Tre af de tiltalte har anden baggrund end dansk, og anklagemyndigheden skriver i anklageskriftet, at det kan komme på tale med en påstand om udvisning mod en af dem.

  For at udvisning kan komme på tale, forudsætter det, at vedkommen ikke har dansk statsborgerskab.”
  https://ekstrabladet.dk/112/teenagere-tiltalt-for-gruppevoldtaegt-i-haslev/8237203

  Kommentar by BE — 7. august 2020 @ 12:53

 24. Buris Holm:
  Jeg synes det er fint at Kim rapporterer historier fra de danske Globo-Homo medier. Så kan vi andre få et indtryk af dem uden selv at skulle lytte til dem.

  Min favorit podcast fra “therightstuff.bizz” er “The Absolute State of Britain” (TASOB).

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. august 2020 @ 13:02

 25. Tusind tak til det møgbeskidte Somaliaarhus, der nu går ud over alle andre end de niggers.
  Skal du ud at køre i bus, tog eller andet offentligt transportmiddel i Aarhus, så skal du have mundbind på. Det er Folketingets partier på et møde, der foregår nu, blevet orienterede om af sundhedsminister Magnus Heunicke (S). DR er i besiddelse af krav, der indføres i Aarhus, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. august 2020 @ 13:54

 26. Mundbind i offentlig transport er ikke det eneste tiltag, der bliver indført i Aarhus for at stoppe den seneste tids stigning i antallet af smittede med covid-19. Derudover opfordres borgere også til at arbejde hjemmefra, mens det anbefales at udskyde det fysiske fremmøde i gymnasier og på andre ungdomsudddannelser i 14 dage, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. august 2020 @ 13:55

 27. Corona udbrud i Silkeborg. Boligforening skilter på 9 sprog, så ved vi det er kulturberigere. Vi labber alt det nye i os !!!!!

  Kommentar by k.m. — 7. august 2020 @ 14:24

 28. HVORFOR LIDER BROSTRØM af en panisk angst for at sige at mund/næsebind også bør bruges i butikker/supermarkeder? Hans drøm om den størst mulige smittespredning blev jo desværre (for Brostrøm) ikke til noget. Er hans modstand mod effektiv bekæmpelse af smittespredningen rester af hans røde drøm? Som Mikkel Anderson har sagt det, har Brostrøm fejlet så tit og ekstremt, at han har gjort sig selv utroværdig.

  Kommentar by Bent A — 7. august 2020 @ 14:45

 29. Er radio 266b lukket ned?

  Kommentar by Kodanus YouTabus — 7. august 2020 @ 14:54

 30. https://www.midtjyllandsavis.dk/artikel/3998fa1d-2101-431e-abd4-166ae96d19b2/
  “sidste dreng anholdt i grov voldssag (Ladepladsen, Sejs)

  Kommentar by k.m. — 7. august 2020 @ 15:56

 31. “Der kommer formentligt en programserie om bulgariske vævere i 1600-tallet, før der bliver plads i sendefladen til et højreorienteret debatprogram.”

  Sansynligvis, men hvor mange højreorienterede med interesse i at lave et debatprogram bød ind da frekvensen kom i udbud? I har brokket jer over venstrefløjens initiativer i 20 år, uden at tage initiativ til andet end små blogs og facebookgrupper selv.

  Kommentar by Per — 7. august 2020 @ 16:10

 32. Eller forveksler jeg radio 4 med radio loud? Whatever, pointen er den samme.
  Se/lyt hellere til “ytringspligt” kanalen på youtube med lars andersen og alexander, de har lige udgivet 1 1/2 times program om DR’s venstreorienterede indoktrinering af danskerne. De udgiver det også som podcast.

  Kommentar by Per — 7. august 2020 @ 16:20

 33. RADIO YOUGA, LOUD OG RADIO 4 er alle tre beregnet på ait tale den røde sag op, og den hvide sag ned. De fleste radio- og tv-udsendelser indgår i den nedbrydning af Europa og Skandinavien, som de radikale og skabsradikale galninge er i gang med.

  I den forbindelse kan det lige nævnes at frau Mærkelig er blevet hårdt kritiseret af USA for hellere at ville bruge penge på at omdanne Europa til en afrikansk/muslimsk koloni, end på at sikre Tysklands fred og sikkerhed.

  Kommentar by Bent A — 7. august 2020 @ 16:52

 34. Tysklands kommende USA ambassadør har endda kaldt den nuværende kultur i Tyskland for syg. Den sved må man tro, for det kan jo godt fortolkes som at han mener at Merkels “kultur” er syg.

  Kommentar by Bent A — 7. august 2020 @ 17:01

 35. Mon ikke Trump kan se at Europa nærmer sig borgerkrig, og derfor trækker en masse US-soldater ud af Tyskland.
  Han gider vel ikke spilde tid og amerikanske menneskeliv ved at hjælpe Europa ud af selvforskyldt problem

  Kommentar by k.m. — 7. august 2020 @ 18:15

 36. Somalierne i Aaaaarhus er skyld i, at alle almindelige mennesker i byen skal bruge mundbind.
  Kollektiv afstraffelse, anyone?

  Kommentar by Bastardo — 8. august 2020 @ 12:48

 37. ->Per 16:10. Opfordrer du til at begå forbrydelser, når du skriver? “I (hvem? sig navnet) har brokket jer over venstrefløjens initiativer i 20 år, uden at tage initiativ”.

  Statsstøttede medier er jo væbnet røveri af danske skatteydere. Det sker pt i størrelsesordenen 5 mia kr årligt. Væbnede røverier bør straffes med mange års fængsel. Jeg håber de skyldige bliver dømt ved et kommende retsopgør?:-)

  Den privatfinansierede reklameradio Mercur sendte lovligt fra 1958-1962 fra et skib i Øresund. Den blev alligevel bordet og beslagt af dansk politi-og toldvæsen vha en ‘nødlov’ (lex Radio Mercur) vedtaget til formålet i folketinget. Dansk radio-og tv måtte kun være socialdemokratisk.

  Samtidig ud for skånes kyst sendtes lovligt svensk reklame radio – og sågar reklame tv! Det stoppede Olof Palme med en ny lov, der sørgede for at få buret ‘piraterne’ inde*. Svensk radio-og tv måtte kun være socialdemokratisk.

  *”Britt Wadner, född 16 januari 1915 i Linköping, död 13 mars 1987 i Båstad, var en svensk skådespelare och piratradiochef.
  Efter att ha varit restaurangägare i Båstad (…) i Landskrona fick hon 1959 arbete som annonssäljare hos Skånes Radio Mercur. Hösten 1961 övertog hon stationen och döpte 1962 om den till Radio Syd.
  Radiostationens verksamhet drevs från båtarna Cheeta I och Cheeta II mellan 1958 och januari 1966.

  I 1962 infördes Piratradiolagen (även kallad “Lex Radio Nord”) som förbjöd svenskar att äga radiosändare och där det även förbjöds sändningar från internationellt vatten (…) Wadner dömdes tre gånger för brott mot lagen och fick sista gången tre månaders fängelse. Straffet avtjänades på kvinnofängelset Hinseberg.” (klip fra Wikipedia the free online encyclopedia)

  Kommentar by A-mad — 8. august 2020 @ 13:25

 38. Kommentar by Bastardo — 8. august 2020 @ 12:48

  Se: http://www.uriasposten.net/archives/112215#comment-5372690, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. august 2020 @ 10:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper