11. august 2020

Notat: Eid-fester og somalisk begravelse har spredt smitten i Århus, 70 pct. af de smittede er AEH’ere…

Det står efterhånden klart at corona-smittespredningen har en stærk etnisk slagside, og Århus Kommune tilbyder nu ‘overnatning på hotel’ til smittede der ikke har mulighed for at isolere sig. 85 af de 150 smittede i uge 32 var somaliere, en lidt lavere andel end ugen forinden. BT har fået et notat fra Styrelsen for Patientsikkerhed, og her bliver det for alvor konkret. Eidfester og en velbesøgt begravelse for den kriminelle somaliske rapper ‘Shmur’ kan aflæses i statistikkerne – Eid-fester og somalisk begravelse: Sådan har smitten spredt sig.

“Nu afslører et nyt notat, som B.T. er i besiddelse af, hvordan smitten ‘muligvis’ har spredt sig blandt folk fra Somalia og Libanon i Aarhus-området.

Der har været nogle større eid-fester i bl.a. Aarhus og Skanderborg og en begravelse for en somalisk mand, og fra flere kilder har det forlydt, at der har været mange med til to eller alle tre arrangementer. Politiet har skønnet, at der var cirka 500 med til begravelsen,’ skriver Styrelsen for Patientsikkerhed i notatet.

Omkring 70 procent af de 756 smittede den seneste uge er personer af anden etnisk herkomst.

Men efter 10-12 dage med stigende smitte har virussen spredt sig langt ud over indvandrermiljøerne.

De seneste smittetilfælde er bl.a. fundet på plejehjemmet Thorsgården, i hjemmeplejen, en dansk-tyrkisk kulturforening, to sfo’er, tre bosteder, et bryllup med 80 gæster og to fodboldskoler, fremgår det af notatet.”

(Coronasmitte.dk-plakat på somali, april 2020)

“Da somalieren blev likvideret, var han anklaget for indbrud i en villa, biltyveri af en Audi A7 og hærværk/indbrud i en bil.” (Frihedens Stemme om Abukar Muhyadin Hassan Ali alias ‘Shmur’, 1. august 2020)

Oploadet Kl. 02:09 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112294/trackback

39 Comments »

 1. MASSE-INDVANDRING HAR EN MASSE KONSEKVENSER.

  Kommentar by Bent A — 11. august 2020 @ 02:26

 2. LÆS: Mette F har en kollega som er verdensmester i corona/covid-19 bekæmpelse.

  Kommentar by Bent A — 11. august 2020 @ 02:30

 3. Fra Ekstra Bladet +
  Rapteksternes indhold om brutale sammenstød, narko og våben er ikke langt fra den fortid, som den nu dræbte rapper Shmur selv havde i bagagen. En gennemgang af tidligere domme viser, at han på fire år fra 2013 til 2017 modtog syv domme for lovovertrædelser.

  Som 18-årig fik han seks måneders fængsel for et røveri. Siden fulgte straffe for grov vold, narkobesiddelse og berigelseskriminalitet. Som det sidste blev han i 2017 dømt for at have skjult en kniv i sine underbukser. Kniven fandt politiet, da Abukar Ali blev stoppet i en visitationszone i hans boligområde ved Rosenhøj i Aarhus.

  Under retssagen kom det frem, at Abukar Ali havde relationer til Black Army – en bande, som i efteråret 2017 dog lagde rygmærkerne og opløste sig selv.

  Ville ud af miljøet
  Flere kilder tæt på den nu dræbte rapper fortæller til Ekstra Bladet, at han efter sit bryllup i 2019 ønskede at lægge kriminaliteten bag sig. I stedet skulle musikken være hans fremtid.

  – Han var godt på vej i en anden retning, lyder det fra en kilde, der dog ikke vil stå frem.

  https://ekstrabladet.dk/plus/krimi/rapper-draebt-traekker-traade-til-pusher-street/8238949

  Kommentar by Ole — 11. august 2020 @ 04:41

 4. Alle disse tiltag er tåbelige:
  1. Somaliere kan som hovedregel ikke læse.
  2. Selv om de eventuelt kan, muligvis endda læse dansk ud over somali og arabisk, er de ret ligeglade med budskabet.

  allan bestemmer jo alligevel, hvem der skal dø hvornår…..

  Stor tak til svagt begavede politikere, som allerede i 1983 inviterede samtlige retarderede pestilensere og siden deres afghanske, irakiske, pakistanske (fortsæt selv listen….) fætre/kusiner samt deres klaner til Danmark på evig forsørgelse (nu også på hotel), ind til de har overtaget landet og hævet sharia over Grundloven.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. august 2020 @ 07:14

 5. Jeg stoler ikke på medier, der siger USA har flest smittede og døde.
  Når vi ved hvordan indvandrere opfører sig med corona her i Danmark, må der være enormt mange døde i muslimske lande, vi hører det bare ikke fordi medierne kun ønsker at hakke på Donald Trump.

  Kommentar by k.m. — 11. august 2020 @ 07:31

 6. Måske er der en mening med at de er smittede. Trojanske heste.
  De kan frit færdes over grænser uden kontrol. Se da de danske grænser var lukkede kunne de frit passere og sige asyl.
  Og de rammes kun hvis allan vil.
  Og alt fra vestlige er for at skade dem.
  Opret tvungen isolation. Tror ikke at de bliver hjemme i hjemmet.
  https://www.bt.dk/samfund/foerst-somaliere-nu-rammer-smitten-ny-gruppe-af-indvandrere

  Kommentar by P — 11. august 2020 @ 07:41

 7. K.m.
  Så enig. DR er en skandaløs marxistisk rede. Man kan undre sig over at DR ikke kan høre, hvor groteske de selv lyder.

  Og hvor er de borgerlige politikere, der burde sætte DR (DDR)på plads. Søren Espersen var fornylig ude at sige, at DDR er ren politisk aktivisme. Det er sandheden. Ren politisk aktivisme for vores penge. De statsbetalte medier gjalder løs døgnet rundt med politisk aktivisme og marxistisk vinkling og klima-marxisme.

  De har også overtaget undervisningssektoren. Ca 77 procent folkeskolelærere er RØDE og på universiteterne er ca 90 procent på HUMANIORA ( den rødeste højborg i Danmark, men vi vælter dem). De smuldrer for hver dag. De afdækkes og ALLE har en AFGRUNDSDYB mistro til ALLE statsbetalte medier

  Kommentar by H. Nielsen — 11. august 2020 @ 07:44

 8. For tiden prøver i 100vis at krydse kanalen til england i gummibåde. De vil sætte flåden ind. Forsøger nye aftaler med frankrig efter exit.
  Men er disse flygtninge rene og testede?
  Danmark er blevet no go zone og markeret med rødt.

  Kommentar by Islamarebad — 11. august 2020 @ 08:03

 9. Libanons sekteriske grupperinger og deres private militser genfindes som indvandrer-banderne i Danmark. Libanon er således et spejl af, hvad der er dukket op i Danmark.

  Kommentar by traveler — 11. august 2020 @ 08:30

 10. ER ENIG MED ALLE HEROVER: SVAGT BEGAVEDE eller korrupte politikere, journalister, feminister og feltmadrasser fører en politik der ender i Danmarks undergang, hvis mange borgere og vælgere i midten og på den borgerlige fløj bliver ved med passivt at se til, mens Christiansborg undergraver, bortøder, afrikaniserer og islamiserer på livet løs.

  Kommentar by Bent A — 11. august 2020 @ 08:37

 11. Og perkervennerne bliver ved med at tale om AGFs fodboldfest som kilden til smittespredning….

  Kommentar by redneck — 11. august 2020 @ 09:07

 12. Det er jo nøjagtigt de samme grupper der er blevet smittet i Norge og Sverige.

  SVT talte med nogen fra det somaliske miljø, de sagde at Allah ville beskytte dem mod smittet.

  SVT er svensk DR.

  Kommentar by Anders Nielsen — 11. august 2020 @ 09:17

 13. Tak, Kim, for samarbejdet: http://www.uriasposten.net/archives/112277#comment-5374129, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. august 2020 @ 09:27

 14. Her til morgen så jeg et kvarters tid af morgennyhederne på DR. Det meste var om mundbind i Århus men der var ikke et ord om etnicitet.
  Så kiggede jeg på deres tekst TV. Her var naturligvis heller ingen ting.
  På DR.dk ledte jeg ligeledes forgæves.
  Så spørger jeg mig selv om det bare er mig der ikke kan finde det?
  Men en nyhed omtalt i alle andre medier er vel også interessant for DR’s brugere så den burde være let at finde.
  TV2 news omtaler etnicitet men jeg synes der er en tendens til at de personer de spørger alle har samme indstilling som DR og kommer med alle mulige bortforklaringer.
  Det eneste lyspunkt var Vermund der mødte marxisten Rosa Lund.

  Kommentar by Erik — 11. august 2020 @ 09:41

 15. 78% af de smittede er somaliere, der burde være i Somalia..
  Hvem er så de 22% resterende? Een dansk pensionist og 12 andre islamister, som også burde være i Islamien?
  Fælles numsnums og samsnasken i fingermamsen er smittekilden.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. august 2020 @ 09:44

 16. Hvem skulle nogensinde nedlade sig til at følge de vantros love, regler, påbud og opfordringer? invasionen er jo ikke idioter, kun svagt begavede. At underkaste sig DK, er det samme som at fravige den hellige psykopat, Allahn. Og især vise det mindste tegn på integration og imødekommenhed til DK, andet end den, der er del af nasse og kriminel-projektet.

  Sagen er at corona er allahns straf mod de rettroende, fordi de ikke sparker nok yngledygtige danskere i maven, skridtet og især hovedet. Selvfølgelig.

  Invasionen skal have hoteller stillet til rådighed, og sikkert flere værelser til deres børnehær-fabrik.
  Faktum er, at invasionen er blevet DK’s ny-adel. De har rettigheder og et udbredt ønske om at vise deres grådighed og hensynsløshed, overalt hvor de færdes. DK er deres land, igen tvivl. Og en død DK’er er en god DK’er.

  Jo mere invasionen nedgør, ydmyger, invaliderer både fysisk og psykisk, jo mere næsegrus beundrende bliver de røde. Jo mere vold, jo mere gakgak.. Netop som hoffet slikkede og savlede over adlens snobbede ødsel og frihed fra lov og straf.

  Black Lives Murder. Brown Lives Burgler.

  Vi er tilbage i middelalderen, lige hvor invasionen vil have os..der mangler bare shariahs hygge-hængninger og stemnings-steninger..
  H-allahn-leluya!

  Kommentar by Gaflen — 11. august 2020 @ 10:11

 17. I do not trust anything that passes public sector, a shithole where you get your job in return who you blow or who fu-ked you, being a liar and thief are no merits you get your job on in private sector.

  i am also curious, why make informationmaterial and doumentation for creatures that can not read in their own shit language, they are not here because have any special type of skills, knowledge, high intelligens or abilities. to be a liar and steal welfare and social benefits classify as being a criminal.

  a real world story from the ghetto:

  a nigger though he that he was “smart”, so he stole a bike from the bike storage room, broke the lock and put his own lock on it…and kept it outside. the real owner found out and took back his bike. after an intervention (public note), the nigger figured out that he should move and did so in the middle of the night. I think it was like 01-02. Neither niggers, french, latinamericans or muslims are very smart, to think you are is not the same as being.

  for example, the idiot macron. has a 30 year older wife, is not that mentally sick to have someone as your wife that could have been your mom? do not you have a mental sickness when you can not find someone in your own age group? creepy idiot and liar, th low iq french macron.

  note that money that used to go to update infrastructure like water, electricity and roads are funneled into open border and welcoming stenchy shits no one wants in their own shitholes. when you get asylum you get 25 000 euros tax free in one time payment, in addition to the massive free money in form of welfare hand outs. so first they steal all the reservs and other holdings so that they can afford imported garbage and then they reduce the public service, water it down so garbage can get their welfare checks.

  i read that some people skipped the corona tests, and the commies had opinions about that. who faqing cares, give it to them that want to be tested instead of bitching like a retarded piece of shit in legacy media. test the ones that really spread the virus and check who passes the borders in cars, and you will find all the criminal niggers and muslims that passes the borders that are passing the borders because they are drug couriers and have got money in false names and came to pick up the money from the welfare. it is not the tax payers that spear this virus and you can see the muslim garbage in the store when they park themselves 5 cm from you in the line and when you look at them they get provoked. i have no intention in opening a discussion with muslim garbage and never will.

  Kommentar by Erwache — 11. august 2020 @ 10:19

 18. Ak – den kulturberigelse. :(

  I forbindelse med lidt sommerferie var det min plan at bruge nogle dage af den i Århus. Men det aflyste jeg, da jeg læste en notits om, at der nu kræves mundbind i de Århusianske bybusser og det gider jeg ikke under denne hedebølge.

  Men tak til NotariusUmulius og derefter Kim Møller for at oplyse om den egentlige årsag til den genopblussen af sygdommen i Århusområdet.

  Kommentar by T. H. — 11. august 2020 @ 10:32

 19. Hvor må multikultirialisterne være jublende lykkelige, sikke en berigelse de har fået importeret.

  Men bare rolig, ifølge overvismandinden Zenia Stampe vil de ligne os andre om ca. 10 år og slet ikke være større smittespreder end gennemsnittet.

  DR P4 protesterer mod corona-blaming. Sådanne sandheder er uønskede. Hvis ikke sygdommen adresseres korrekt, vil den leve i mange generationer. GOOD LUCK

  Kommentar by tavsen — 11. august 2020 @ 11:08

 20. somalisk begravelse? mon ikke problemet mere er somalisk begavelse?

  Kommentar by KafirHarbi — 11. august 2020 @ 11:15

 21. Der er åbenbart skjulte fordele ved at holde alle perkere samlet i ghettoer. Ikke mindst når de skal samles til deportation. Helst inden de deporterer danskerne. Gud fri os fra de vilde somaliere, eller skal vi betale os fri med guld – ligesom englænderne gjorde i vikingetiden. Det mener Tesfaye.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. august 2020 @ 11:25

 22. #14 Erik
  Jeg har selv været så uheldig/tåbelig? flere gange at lytte til DR/Danmarx Ramadanradios radioavis og har også bemærket det totale fravær af oplysninger om somaliernes andel i Coronatilfældende i Aarhus.
  Jeg ved det er min egen dumhed at jeg flere gange har åbnet for Ramadanradioen, men det ændrer jo ikke ved at senderen er en skandale som man aldrig kommer til livs så længe mere end 90% af vælgerne har jord i hovedet, når de står i stemmeboksene. Selv DF stemte for at skattefinanciere Danmarx Ramadanradio.

  Kommentar by bjarne binee — 11. august 2020 @ 13:24

 23. https://gatesofvienna.net/2020/08/revolting-migrants-in-treviso-dont-like-being-quarantined/

  Kommentar by k. m. — 11. august 2020 @ 13:30

 24. https://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE12331610/vuggestue-bad-somalisk-kvinde-om-at-holde-datter-hjemme-paa-grund-af-coronafrygt/
  Den enlige mor til tre små børn blev meget ked af det, da hun skulle til tandlæge med en tand, der gjorde ondt, og derfor havde stærkt brug for børnepasning.”

  MON FADEREN BEFINDER SIG PÅ DE SÅKALDTE FÆRDREHOTELLER?
  Her på Vestegnen blev adgangen lukket i et hus, da der var tilmeldt 26 fædre i samme hus.

  »En pige med somalisk baggrund havde i sidste uge den ulykkelige oplevelse, at hun blev afvist i sin institution. Den slags må ikke ske! Alle børn er velkomne i de aarhusianske vuggestuer og børnehaver. Selvfølgelig. Derfor blev der med det samme fulgt op over for personalet i institutionen, og de berørte forældre har fået en undskyldning fra institutionen,« skrev han og tilføjede, at familien mandag havde fået en undskyldning fra ham og Thomas Medom.”

  IMENS i Silkeborg, INTET KLYNKERI

  “Mindst fire pædagoger og 24 børn er tirsdag morgen blevet bedt om ikke at møde op i Børnehuset Nørrevænget i Alderslyst, efter et barn fra selv samme børnehave er blevet testet positiv for coronavirus.”

  Kommentar by tavsen — 11. august 2020 @ 14:10

 25. Må de i det hele taget komme i kontakt med sprit?
  Rengøring og nu dispensere.
  Tildækket er kællingen alligevel.

  Kommentar by P — 11. august 2020 @ 14:14

 26. Først somaliere: Nu rammer smitten ny gruppe af indvandrere
  Blandt andet er det somaliske miljø i Aarhus hårdt ramt.

  Men nu kan også libaneserne – som typisk er statsløse palæstinensere – føjes til. Det fremgår af to notater, som er sendt til sundhedsordførerne i Folketinget.

  ‘Der har siden 31. juli, hvor udviklingen tog rigtig fart i antallet af smittede, været mange udbrud i Aarhus. Der har været en stor gruppe med tilhørsforhold til lande uden for Danmark, herunder Somalia og Libanon,’ står der i det ene notat, som er udarbejdet af Styrelsen for Patientsikkerhed, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. august 2020 @ 15:19

 27. GROTESK

  Sundhedsstyrelsen beordrer kommune til at behandle, men hemmeligholder de smittede.

  Svært at handle, når data mangler
  https://www.tv2lorry.dk/solroed/solroed-borgmester-om-hotspot-titel-vi-tager-det-her-meget-alvorligt
  Borgmesteren fortæller, at han tidligere mandag blev ringet op af Sundhedsstyrelsen og informeret om, at Solrød ville blive nævnt ved pressemødet.

  – Departementschefen ringede og spurgte, om det er et massivt problem her i kommunen, og om vi vil gøre noget specielt.

  – Men når vi ikke kan få data fra ministeriet om, hvilke borgere, der er syge, er det svært for os at finde ud af, om vi skal gøre noget særligt, siger Niels Hörup.

  Kommentar by tavsen — 11. august 2020 @ 15:35

 28. News & Co. diskutere lige nu på TV SNIOZE perkeres overrepræsentation iblandt danske coronasmittede, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. august 2020 @ 16:05

 29. diskuterer

  De har en Somali haleneger 🐒 med i udsendelsen, og som funktionelt analfabet kæmper han med basale danske sprogkyndigheder, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. august 2020 @ 16:09

 30. Last night I happen to pass a retarded muslim that was bragging to some muslim whre about how he ws going to get the best education, the best high paying job there is but his iq was so low that he could not even talk fluently, ghetto lingo does not get you anywhere, being a drug seller and on welfare does not mean you are automatically smart unless you cheat on the entry exams and are held under your arms by commies during the university years because you are a retarded muslim.

  Kommentar by Erwache — 11. august 2020 @ 18:33

 31. Som forventet prøver man nu at gøre de corona smittede somaliere til et spørgsmål om ulighed

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/professor-om-smitte-i-somaliske-kredse-i-aarhus-det-er-social-ulighed-og-ikke

  Kommentar by Martin — 11. august 2020 @ 19:23

 32. Vuggestue bad somalisk kvinde om at holde datter hjemme på grund af coronafrygt
  Somalisk netværk reagerer på vuggestues coronaafvisning af barn med somalisk baggrund. Undskyld, lyder det fra rådmand og borgmester.

  FØJ FOR SATAN, SE DE MØGBESKIDTE SANDNIGGERS HER: 🤢🖕🏿🤯🤮 https://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE12331610/vuggestue-bad-somalisk-kvinde-om-at-holde-datter-hjemme-paa-grund-af-coronafrygt/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. august 2020 @ 20:10

 33. Korrupte Jacob Bundprop sørger for kunder – på skatteydernes regning – til vennerne med ledige hotelværelser.
  Kick back?

  Den kinesiske syge er en forkølelse. EN FORKØLELSE….
  Vågn dog op.

  Kommentar by Iznogut — 11. august 2020 @ 21:53

 34. so why do niggers and muslims want to be rappers and get on spotify and get successful on jew tube? because they are on welfare ad make black money off clicks and internet traffic. they are smart, at least they consider themselves being smart because they lie to the idiots that call themselves social workers and the tax payers pay. when the niggers and muslims do not get their way because they have low iq and not everyone is a social worker that fucked for her job, they detonate a bomb or shoot with automatic weapons so they can feel better, or flash with automatic weapons or pistols in a movie clip…to “get respect”. so what would happened if the tax payers would arm themselves and protect themselves, their families and the little they own?

  Kommentar by Erwache — 12. august 2020 @ 00:15

 35. https://www.bt.dk/samfund/500-til-somalisk-begravelse-betoed-smittespredning-de-har-ikke-samfundssind

  Kommentar by P — 12. august 2020 @ 06:41

 36. P — 12. august 2020 @ 06:41

  God informativ artikel, der vil være anstødelig for Zenia Stampe og lignende uvidende kvinder.

  “500 til somalisk begravelse betød smittespredning: ‘De har ikke samfundssind'”

  he he, de rejser da ikke tusindvis af kilometre til Danmark for at vise samfundssind. De høje børnepenge er uhyre attraktive i fattige samfund, hvor en landsby skillinger sammen til en enkelt, der derefter sendes til Danmark som prøveballon. En venlig-bo forening pralede med, at have været i lufthavnen for at hente familiesammenførte.

  Kommentar by tavsen — 12. august 2020 @ 12:46

 37. DDR kører løs med en somalisk ex-radio24/7 vært, der hævder at hans egen mor og andre somaliere tager corona meget alvorligt

  Kommentar by Træt — 12. august 2020 @ 19:14

 38. Lukkede slagterier og isolation.
  Hvad nytter det….
  https://www.bt.dk/samfund/dropper-isolation-smittede-gaar-rundt-i-ringsted

  Kommentar by P — 12. august 2020 @ 20:23

 39. P — 12. august 2020 @ 20:23

  Og danske politikere snakker om, at vi skal stå sammen for at klare den epidemi, men glemmer at mange i Danmark slet ikke forstår dansk.

  Pr. 1. april 2020 er der i alt 809.168 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,9 pct. af den samlede befolkning. >>> 517.987 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.

  https://www.bt.dk/samfund/dropper-isolation-smittede-gaar-rundt-i-ringsted
  »Vi har fået henvendelser fra frustrerede og bekymrede borgere, som har set nogle slagteriarbejdere, de kender. Det kan være i supermarkedet eller på privatadresser. Vi har fået omkring 20 henvendelser,«

  Kommentar by tavsen — 13. august 2020 @ 17:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper