13. august 2020

DR-Kretz om Kamala Harris: Hun taler ikke bare om problemerne, hun er ‘rent faktisk er født ind i dem’

Joe Biden valgte Kamala Harris som hans vicepræsidentkandidat, og det gav lidt sig selv, for i anti-sexismens navn skulle det være en kvinde, og i anti-racismens navn måtte hun ikke være hvid. USA-korrespondent Steffen Kretz fortæller, at Harris kender til etniske minoriteters problemer, da hun ‘rent faktisk er født ind i dem’. En Facebook-ven noterer tørt, at hun ikke ligefrem tilhører nogen underklasse, selvom hun er datter af en indisk mor og en jamaicansk far. Moderen er Brahmin, og tilhører indiens øverste kaste. Hun kom til USA for at læses ph.d. på Berkeley, og ernærede sig som kræftforsker. Hendes far er økonomiprofessor på Stanford University.

Fra DR Online – Steffen Kretz: Harris kan tale om etniske minoriteters udfordringer med tyngde.

“… Det fastslår Steffen Kretz, som er DR’s korrespondent i USA:

– Biden har hele tiden sagt, at han ville vælge en kvinde. Og henover sommeren er det blevet mere presserende, at det skulle være en kvinde, som ikke er hvid.

Harris vil ifølge Kretz være stærk ved Bidens side – blandt andet på grund af sin hudfarve:

– Hun kan tale om de udfordringer, som etniske minoriteter i USA har med en helt anden tyngde, end en hvid vicepræsident eller Biden ville kunne gøre det. Det er blevet meget betydningsfuld for Biden, at en vicepræsidentkandidat ikke bare kan tale om problemerne, men rent faktisk er født ind i dem.”

(Harris om kvinders beskyldninger mod Biden om seksuel chikane: “I believe them…”, 2019)

“Last year, several women came forward to say Joe Biden had touched them in sexually aggressive ways, both on and off camera. Kamala Harris wholeheartedly endorsed their claims, saying ‘I believe them and I respect them being able to tell their story and having the courage to do it.’ Wait. What? You believe that Joe Biden sexually assaulted innocent women. But you’re joining his presidential ticket anyway? How does that work exactly?” (Tucker Carlson, 12. august 2020)

Oploadet Kl. 01:53 af Kim Møller — Direkte link106 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112358/trackback

106 Comments »

 1. so you are convinced that the pedophile biden sexually assualted women and you still join his ticket. i am not sure how that works but i guess it works just like any other politicians, journalists or cuck police says anything that later turns out that you are a corrupt liar an thief and if you lie now, what else have you been lying about and what else have you stolen from the tax payers?

  Kommentar by Erwache — 13. august 2020 @ 02:17

 2. Public service er en illusion, og DR er en stadig mere aktivistisk skandale. Jo hurtigere det bliver affinnancieret, desto bedre. Rigtige borgerlige ville have foretagendet lukket.

  Kommentar by BB — 13. august 2020 @ 03:10

 3. Danmark er ikke en stat i USA. Den danske befolkning skal ikke stemme til præsidentvalget. Og de færreste amerikanske vælgere bruger DR som nyhedskilde.

  Så hvad skal det nytte at DR agerer som om, at DR har en indflydelse på valgets udfald?

  Kommentar by BE — 13. august 2020 @ 03:11

 4. SEX-CHIKANE OG “Krænkelser” er noget som feministerne og kommunisterne har pustet op til at være et af de største og vigtigste samfundsproblemer. For det er et værktøj der kan bruges til at tryne mændene og fremme det feministiske magtstræb. Om sagerne så er 30 år gamle, frit opfundne fantasier, led i politisk forfølgelse eller ren pengeafpresning, så kan journalister, advokater og løgnagtige eller hysteriske kvinder få penge ud af sagerne.

  Kamela Harris har i øvrigt en meget tvivlsom fortid og diverse embedsmisbrug på sit cv, iflg. netaviser. Biden selv er syg, men opstilles til præsidentposten. Viser det ikke at “demokraterne” har knald i låget? Eller er det kun Nancy Pelosi?

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 03:45

 5. OT: Nu er der folk og byrødder i Århus som ønsker at gennemføre en festuge der før har samlet op mod en halv million deltagere fra hele landet. Det lyder som en glimrende idé i disse corona-virus tider. Især hvis planen går ud på at starte en masse nye smittekæder rundt om i Danmark.

  Arrangørerne regner vistnok med at få Brostrøms og Sundhedsstyrelsens fulde opbakning.

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 03:53

 6. ahahahaha, så morsomt. Debatterne Trump- Biden bliver top underholdning, jeg håber sgu de kommer til aT SKE…

  Kommentar by Poul Sørensen — 13. august 2020 @ 06:28

 7. BB 13. august 2020 @ 03:10

  Borherlige kunne ønske markedet virkede også på medieområdet.
  Så der blev betalt for forbrug, og der optimalt udelukkende var privat støtte til de få uformående, der også gerne ville have et medieforbrug, uden selv at have midlerne dertil…

  Kommentar by Peter Buch — 13. august 2020 @ 06:50

 8. borgerlige kunne ønske…

  Kommentar by Peter Buch — 13. august 2020 @ 06:52

 9. Biden er en gammel gris der rager på både voksne og unger kvinder, kysser tilfældige kvinder på munden ved diverse politiske møde.

  Han er måske dygtig til at skjule en demens-sygdom, men han mangler helt sikkert situationsfornemmelse og almindelig høflighed.

  Det er ikke længe siden Kamala Harris sendte grove beskyldninger mod Biden, og måske har hun “noget på ham”, der har været stærkt nok at til at han valgte hende / købte hende til tavshed.

  Der ligger en næsten 10 minutter lang video på youtube hvor man ser Biden tage godt fat i kvinderne. Han er en charlatan uden hæmninger, men magtgale venstrefløjskvinder kan sikkert tåle en del for selv at komme til tops.

  Kommentar by k.m. — 13. august 2020 @ 07:32

 10. Det svindende løgneluderkarlesegment plaprer jo, som de har fået besked på af deres dukkeførere.
  Og deres foretrukne løgneemne er som altid rige svin og folkeudbyttere, der udskriges til engle. Sådan gør sliklakajer jo.. og Steffen Kræft er jo slikkerlakaj, så han slikker, så tyndskiden siler ned af hagen og ud af munsvigene, og han er helt farvet på næsen af numsebrun..

  Kommentar by Hul igennem? — 13. august 2020 @ 07:40

 11. Her er videoen med Biden, den er ikke så lang som jeg skrev i 07:32, min fejl at forveksle den med en anden
  https://www.youtube.com/watch?v=DAUOurZIVfI

  Kommentar by k.m. — 13. august 2020 @ 08:10

 12. https://amac.us/americas-25-worst-cities-are-democrat-led-the-answer-new-leaders/
  Bigger discoveries were made. Of the top-ten “most dangerous cities” in America, according to Forbes, all have Democratic mayors. Those cities are Detroit, St. Louis, Oakland, Memphis, Birmingham, Atlanta, Baltimore, Stockton, Cleveland and Buffalo.
  Race may have little to do with it, although poverty and unemployment are tied to violent crime prevalence. Roughly half the mayors in this top-ten analysis were Caucasian, half African American.

  And of the top 25 “most dangerous,” most are Democrat-led and all but one have poverty rates between 18 to 39 percent. The national average is 12.3 percent.

  Kommentar by k.m. — 13. august 2020 @ 08:23

 13. Det er racekortet Biden-Harris spiller. Racismener er tilbage i politik med Black Lives Matter.

  Corona epidemien bringer yderligere det amerikanske demokrati i fare, hvis præsidentvalget gennemføres vha af brevstemmer. Det bliver et andet valg end de sædvanlige præsidentvalg. Ingen kender udfaldet af denne ændring, men det er klart at afstemningsmetoden påvirker valgresultatet.

  Man kan give corona epidemien skylden, men anvendes brevafstemning,vil det -som nævnt – give et andet valgresultat og stemmeafgivningen vil ikke længere være så hemmelig. Som vælger i dag kan man på valgstedet selv se, at ens stemmeafgivning er anonym. Det kan man ikke, hvis man stemmer pr brev.

  Ved brevafstemning vil mange vælgere frygte, at myndighederne lige kigger og ser, hvem der har udfyldt stemmesedlen, inden de registrer den.

  Nogle vil foretrække ikke stemme, hvis de skal sende deres stemmeseddel til en offentlig instans. Det vil gavne Biden-Harris, tror jeg.

  Med brevstemmer kan man heller ikke vide om den, der har stemt, er den, der er berettiget til det. Desuden kan brevstemmer ‘forsvinde’ i posten. Valgsvindel er svært at spore med brevafstemning.

  Når det usædvanlige valgresultat foreligger, vil man kunne sammenligne det med 2016-præsidentvalget, hvor vælgerne satte deres kryds hemmeligt i en stemmeboks på et valgsted. man vil ved at analysere tallene for de enkelte valgsteder for 2016 og 2020 præsidentvalgene kunne alsløre påvirkning af brevafstemningsmetoden og måske lokal valgsvindel.

  Set ud fra en demokratisk betragtning ville det have været rigtigst at udskyde præsidentvalget og erklære USA i undtagelsetilstand, mens landet er nedlukket af corona-epidemien.

  Kommentar by A-mad — 13. august 2020 @ 09:00

 14. I wonder what the creepy pedophile Bidens wife thinks that her man is a known pedophile? I guess she is on in it, that it is ok to sexually harass other peoples kids and women as long it is someone elses kids and women.

  Kommentar by Erwache — 13. august 2020 @ 09:11

 15. Farvel til Meritokratiet. I Danmark blev det indført af Frederik 3 i 1660, fordi aristokratiet svigtede fædrelandet i nødens stund. Flere og flere lande overgiver sig til hvad vi kunne kalde Identikratiet, hvor køn, race, religion og seksuel orientering udgør de afgørende kvalifikationer. Alle historiske erfaringer viser, at Meritokratiet sammen med Demokratiet er den mindst ringe styreform; for her er det hovedets indhold af sund fornuft der tæller – ikke dets form, farve og religiøst/seksuelle kloakering.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. august 2020 @ 09:18

 16. I mange tilfælde bruges udtrykket afro-amerikaner om sorte borgere i USA.
  De er vel amerikanere som alle andre, født og opvokset i USA.

  Venstrefløjen prøver at udviske alle menneskelige skel på farve og etnicitet, men lige her fremhæves det sorte som det vigtigste kendetegn, eller at der noget helt særlig ved at have afrikanske forfædre.

  De sorte gøres til overmennesker, og de hvide, dem der skabte velfærdssamfundet rangeres ned til 2. eller 3. grads mennesker, der kanøfles og smides ud af sociale medier.

  Kommentar by k.m. — 13. august 2020 @ 09:23

 17. Både Kamala Harris, Nancy Pelosi, frau Märkelig og frau Ursula er eksempler på at der er alt for mange ignorante og utopiske og rødideologiske/kommunistiske kvinder med i politik.

  Den politiske korrekthed går efterhånden ud på at hvide mænd altid er noget af det værste, mens hvide, sorte, gule, røde og grønne kvinder altid er noget af det fineste, bedste, klogeste og dygtigste der findes.

  Men politisk korrekthed er cirka det samme som dumhed, sindssyge, arrogance, vrøvl og vås. Og fakta er at de politiserende kvinders samlede politik er så kortsynet og katastrofal, at den er på vej til at udslette Europas/Vestens økonomi og civilisation.

  Foreløbig er det kun Sverige der er i frit fald, men flere andre lande kan snart følge efter.

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 09:49

 18. @ 17. Bent A. Jeg maa beklageligvis konstatere, at antallet af kvinder, der faar stemmeretten til kvinder til at ligne en rigtig daarlig ide, langt overgaar det antal kvinder, der er lysende eksempler paa at stemmeretten er berettiget. Det sagt, saa er der mere end nok maend, der stemmer som dumme kaellinger…

  Kommentar by krassisten — 13. august 2020 @ 10:24

 19. Er vi alle klar til DDR’s sødsuppe-dækning af de Demokratiske kandidater? Tip, hav brækspanden indenfor rækkevidde.

  Kommentar by Johnson — 13. august 2020 @ 10:43

 20. Danske MSM er blot et nedkog af de mest venstreorienterede medier fra USA, NY Times, CNN og MSNBC.

  Joe Biden er så dement, at han ikke kan færdiggøre en sætning, men MSM holder hånden over ham, Kamala Harris er vel reelt præsidentkandidat, det er rent House of Cards.

  Tulsi Gabbard har vel lavet den bedste “profil” af Kamala Harris:
  https://www.youtube.com/watch?v=2PmAtB0mnac

  Kommentar by Jens — 13. august 2020 @ 10:44

 21. Kamala = kamæleon Harris, skifter “farve” og mening alt efter hvad der bedst tjener karrieren

  Kommentar by k.m. — 13. august 2020 @ 10:44

 22. Der skrives mange underlige ting på nettet. Nu er der nogle som mener at muslimerne/islamisterne kan gribe magten i Sverige om 30 år. Hvem kan vide at ikke kan ske langt, langt hurtigere? I mange områder i Sverige har de allerede magten nu. I Malmø illustrerer snesevis og hundredvis af overfald, bombesprængninger og skyderier i gaderne at det svenske politi er jaget ud af byen, eller i hvert fald ikke længere har kontrol med situationen.

  I DR var der noget med Pernille Vermund som skabte en smule tvivl omkring hendes tre ultimative krav.

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 10:46

 23. ### ### ###
  Tip til Kim Møllet: Hvis du lader Off Topic tråden konstant ligge øverst på Uriasposten, sådan som du kan gøre i WordPress backend, og som du rutinevist gør med betalingstråden i nogle dage omkring den første i måneden, så behøver vi brugere ikke poste Off Topic historier om perkere og niggere i den vilkårlige tråd, der ligger øverst på tidspunktet for postering.
  ### ### ###

  Er det muslimer?

  Det var tilsyneladende et voldsomt slagsmål, der torsdag morgen fik politiet til massivt ud til Høje Gladsaxe.

  Sådan fortæller flere beboere, som overværede slagsmålet, til B.T.

  Beboerne ønsker ikke at stå frem med navn, men fortæller, at tre mænd omkring klokken halv seks torsdag morgen mødtes foran opgang 68 i Høje Gladsaxe. To af dem truede tilsyneladende den tredje, som i et forsøg på at affeje de to mænd blev ved med at træde tilbage.

  Forinden havde der lydt et højt brag, som flere af beboerne i området er overbeviste om, var et skud, der blev affyret.

  »Og så stod politiet her ret hurtigt efter. Der må være nogen andre, der har ringet efter dem, fordi de kom rigtig mange og flere af dem var kampklædte,« fortæller en beboer.

  Det forlyder også, at to mænd er blevet anholdt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 10:58

 24. @NotariusUmulius – #23

  Det eneste problem er at du i egen selvopfatttelse er så betydningsfuld, at du ikke behøver benytte offtopic-tråden til det, som offtopic-tråden er beregnet til. Mit tip til Kim Møller vil være at give dig en tænkepause på et par uger eller 4. Jeg er træt af dit spam. Mildt sagt og venligt ment.

  Kommentar by BE — 13. august 2020 @ 11:24

 25. Jeg er træt af dit spam. Mildt sagt og venligt ment.

  Kommentar by BE — 13. august 2020 @ 11:24

  Og jeg er træt af muslimer og landsforrædere. Mildt sagt og venligt ment, men du lyder selv som en væmmeligbo, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 11:25

 26. Tak for indlæggene. Fru snob Harris, er lige efter den røde modus operandi. Den tørvetrillende, åbenbart demente, has been, Biden, har fundet en populistisk farverig, netop, voldsparat gimpe, som reklamesøjle. Hvor latterligt. I forhold til Trumps utrolige farverighed og ofte, viser det sig, temmeligt rationelle handlinger, trods sit utroværdige spin, har rød intet at byde op med. De røde, er altid tomgang, kujoneri og den klassiske, pyramidalske magtliderlighed.

  Fuldstændigt, som den store moder Mette, herhjemme.
  – Det er da tydeligt, for enhver, at kina-virussen, som mere og mere ligner biologisk krigsførsel, fuldstændigt vil smadre verdens samfund og aldrig vil verden blive det samme, som før.

  Det behøvede ikke at være sådan. Se hvorfor, på Peak Prosperity, på youtube.

  Invasionen,de elsker det. Jeg så en skaterpark, på Nørrebro, for nyligt, og der var næsten kun hviddanske unge, drenge og piger. Elegante ekvilibrister. Til sammenligning, kan man slå op på nettet og se, at der ligger en kamptrænings klub, i hver anden gade, på Nørrebro, og de er fyldt med invasionen, der træner til kamptropper, fil fysisk overlegenhed, så de bedre kan sparke en vantro i baghovedet, så denne bliver psykisk og fysisk invalid. Perfekt guerilla taktik.

  Dette gør store moder Mette, til massemorder og samfundsomstyrter, by proxy. De røde, fremstiller sig selv som rolige, fattede jesus-afløsere, i USA, som i DK, men de er det stik modsatte, rabiate onde mennesker, totalt åndsløse, totalt grådige..

  Kommentar by Gaflen — 13. august 2020 @ 11:37

 27. Harris kaldes den “første sorte kvindelige vicepræsidentkandidat” i tråd med tendensen om at kalde alle, der ikke er europæere, for “sorte” (dog ikke japanere og kinesere?). Mere sorte er dog fx Thomas Sowell og Ben Carson, men deres holdninger fremstilles ikke som et resultat af, hvad de med deres baggrund har været igennem, skønt det faktisk er (mere) sandt. I USA har i øvrigt 1/3 af alle ”afroamerikanere” hvide blandt deres forfædre, en noget mindre andel af ”europæere” har sorte. De ideologiske forsøg på kategorisering er absurde. Langt mere reel er konfrontationen mellem nylige immigranter og indfødte i Europa. Nogle gange foregår debatten, som om vi er en del af USA. Det må medgives, at her er debatten om amerikanske forhold en ideologisk ”war by proxy”. Men i øvrigt meget lidt sammenfaldende med vor egen situation.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 13. august 2020 @ 12:19

 28. Kretz og DDR er åbenbart for dumme og/eller ligegyldige til, give Harris kredit for det hun har udrettet. Det er nok pga hendes køn, hudfarve og race. – Der er vidst noget dèr som man skal arbejde lidt med på DDR.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 13. august 2020 @ 12:45

 29. Steffen Kretz er indbegrebet af en tendentiøs journalist! Han går benhårdt efter den venstreorienterede dagsorden.
  Et eksempel på Grønland for nogle år tilbage. Han ville gerne promoverer den globale opvarmning, han spurgte derfor, er der nogen jeg kan få til at sige at sælerne er forsvundet (fra en bestemt fjord på Grønland) Grønlænderne var endnu ikke så fordærvede at de var parat til at lyve, så det eneste han fik med var en der kunne sige at de sidste par år var der færre end der plejede at være, men sådan en nedgang i bestanden havde de nu oplevet før! En af Steffen Kretz metoder er ledende spørgsmål!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. august 2020 @ 13:16

 30. Kamala harris er et genialt valg for dem der ønsker at trump skal genvælges, for venstrefløjen i usa hader hende som pesten. Hun er indbegrebet af politistat i praksis, og har på et tidspunkt argumenteret for at beholde fanger i san fransisco fængslet længere tid end nødvendigt, fordi de udgjorde en billig arbejdskraft for staten!!!

  Der går (måske af samme grund) rygter om at venstrefløjen bevidst stiller med de værste kandidater de har, netop for at få trump genvalgt, så de kan køre en endnu mere hysterisk stemning op de næste 4 år, og derefter stille med de “rigtige” kandidater i 2024 når det hele er brændt ned og skal genopbygges.

  Det lyder måske som en konspirationsteori, men det er faktisk grundopskriften i kulturrevolutioner: Brænd det bestående ned først, og byg det derefter op igen på den “rigtige” måde. Taliban og al-quida følger sjovt nok samme opskrift…

  Kommentar by Per — 13. august 2020 @ 14:09

 31. DR og TV2 skamroser valget af Kamala Harris.

  Men kommentatorer på Youtube kalder hende en katastrofe for Biden.

  Check f.eks.:

  * Conservative Twins.
  * Dr. Steve Turley.
  * Timcast IRL
  * Liberal Hivemind.
  * Levin på BlazeTV.

  Kommentar by Vakse Viggo — 13. august 2020 @ 14:10

 32. # Krassisten 10.24: Må give dig ret i at der er alt for mange mænd som er alt for naive og godtroende, når det gælder politiserende kvinder.

  # Gaflen: Ja, de kommunistiske propaganda-fabrikker DR og TV2 samt papiraviserne har forvandlet danskerne til “svenskere” og 1930-tyskere. Der er tale om den samme uvidenhed, sorgløshed og overtro på autoriteter, som endte i statsterror og massedød. I Tyskland fra 1939 og i Sverige fra 2000.

  Både danskerne og svenskerne er her i 2020 forvandlet til både malkekvæg, stemmekvæg og slagtekvæg, som gladeligt lader sig malke og trække afsted til slagtebænken.

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 14:20

 33. G I som forsvarer danskernes værdier og interesser, har opfordret den danske ungdom til at styrketræne og lære selvforsvar, men medierne prøver jo at tie G I ihjel, og hjælper G I så lidt som muligt.

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 14:25

 34. Rasmus Paludan, partileder for Stram kurs, og den svenske kunstner og dissident Dan Park skulle have afholdt et møde i ghettoen Rosengård i Malmø fredag 28. august 2020 klokken 12.00.

  Ved mødet var det planen at brænde koranen for at illustrere, “at islam i Sverige stadig kan kritiseres og hånes”. Men sådan kommer det ikke til at gå. Svensk politi meddeler, at politiet nægter at give tilladelse til mødet med henvisning til sikkerheden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 14:38

 35. Steffen Kretz er manden vi kan stole på i statsradiofonien. Han fortjener en krønike i Berlingske Tidende eller Jyllands Posten

  Kommentar by Nielsen — 13. august 2020 @ 14:45

 36. Hans kæreste arbejder også på DR. Hun er også en rød kælling.

  Kommentar by Ewing — 13. august 2020 @ 14:52

 37. Enig Peter Neerup Buhl 12:19.”debatten om amerikanske forhold en ideologisk ”war by proxy”. Men i øvrigt meget lidt sammenfaldende med vor egen situation”, men der er jo ikke nogen debat i medierne, hverken i aviserne eller statsradiofoniens, DR og TV2?

  Selv Berlingske Tidende er med på Biden-Harris vognen og omtaler dem begejstret som en slags nye frelsere a la Obama i sin tid. (Jeg abonnerer selv på Berlingske og det vil jeg se at få stoppet!:-) Deres betaling kan jeg jo stoppe. Det er mere end jeg kan med betalingen til Danmarks Radio!:-(

  Hørte i TV2 Nyhederne Bidens valg af Kamala Harris, omtalt som ‘en sejr for midterfløjen af det Demokratiske Parti’. Det kom bag på mig. Jeg har altid opfattet Kamala Harris, som tilhørende venstrefløjen. Måske har statsradiofonien, DR og TV2, på et hemmeligt møde aftalt at koordinere deres formidling og af formidlingstaktiske grunde flytte hende ind på midten af det Demokratiske Parti? Den tanke slog mig straks.

  Jesper Steinmetz, TV 2 Nyhederne, var begejstret på linjen fra Washington og han kunne nærmest glædestrålende bekræfte, at det var vores Socialdemokrater, der ville vinde det amerikanske præsidentvalg med Kamala Harris som vicepræsidentkandidat.

  Kommentar by A-mad — 13. august 2020 @ 15:13

 38. Kommentar by A-mad — 13. august 2020 @ 15:13

  I forhold til marxisterne på den amerikanske venstrefløj, der har sat dagsorden de sidste par år, så hun “moderat”.

  Kommentar by KineserSnot — 13. august 2020 @ 15:15

 39. KineserSnot 15:15. Det tror jeg ikke. Hun har hidtil markeret sig på demokraternes venstrefløj, hvis man ser på hun tidligere har sagt. Måske ikke så langt ude som Benie Sanders men i nærheden? Det fremgår af diverse analyser, der er tilgængelige online. Hun er mere rød end sort:-) og mere rød end de andre demokratiske præsidentkandidater (bortset fra Sanders) hun stillede op mod indtil hun trak sig som præsidentkandidat. Check dem selv. Hun kritiserede bl.a indædt Biden for ikke at være venstreorienteret nok. Det må vi ikke glemme i den nye mediehype.

  Kommentar by A-mad — 13. august 2020 @ 15:36

 40. Wikipedia oplyser:

  “As a child, Harris lived briefly on Milvia Street in central Berkeley, and then her family moved to the upper floor of a duplex on Bancroft Way in West Berkeley, an area often called “the flatlands”, which had a significant Black population. When she began kindergarten, she was bused as part of school desegregation efforts to Thousand Oaks School, a public primary school in a more prosperous neighborhood in northern Berkeley. The schoolbus drove her to a school which, two years prior, had been 95% white. By 1969, 40% of the students were Black.”

  Så ja, Steffen Kretz har ret i, at Kamala Harris er født ind i de udfordringer, de etniske minoriteter i USA har haft og stadig har.

  Hun er født i 1964, hvor Civil Rights Act of 1964 blev vedtaget. Indtil da var USA et racistisk opdelt samfund, som vi kender fra Apartheidstyret i Sydafrika.

  k.m. — 13. august 2020 @ 10:44:

  “Kamala = kamæleon Harris, skifter “farve” og mening alt efter hvad der bedst tjener karrieren”

  Kamala betyder lotus eller lyserød eller rosa (pale red) på sanskrit.

  Kommentar by np — 13. august 2020 @ 15:41

 41. DR lader stadig som om, at de er et “nyheds-medie”, selvom de reelt er skatteborger-finansieret anti-dansk propaganda.

  Derfor lader DR også som om, at CNN, MSNBC, NYT, WaPo mfl. også er “nyheds-medier” selvom de reelt også primært er anti-hvid propaganda.

  Kamala Harris er stærkt anti-hvid og hvis hun får nogen indflydelse, vil det være en katastrofe for alle hvide mennesker, som ikke hader sig selv.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. august 2020 @ 15:48

 42. np
  Kamæleon er min egen betegnelse af Kamala Harris, ikke noget jeg har slået op på Wikipedia

  Kommentar by k. m. — 13. august 2020 @ 15:48

 43. np 15:41. So what?

  “Faktisk kom det i denne uge frem, at Warren i 1986 på et medlemskort i en advokatforening i Texas identificerede sig som »amerikansk indianer«. Det til trods for, at det er tre-fire generationer siden, et medlem af cherokee-stammen giftede sig ind i hendes familie. Warren er kun 1/16-del indianer. Hun har aldrig været medlem af en stamme, ej heller levet på et reservat.” (Information 12. august 2020: Denne artikel er bragt den 8. februar 2019. Siden er Kamala Harris droppet ud af kampen om at blive præsidentkandidat)

  “Sen. Kamala Harris, D-Calif., was once known as a tough on crime prosecutor but later drifted to the left, as she rose through the ranks of the political arena. Her shift leftward is now front and center as Republicans aim to tag the 2020 Democratic ticket as “radical,” after she was announced as Joe Biden’s running mate on Tuesday”

  Kommentar by A-mad — 13. august 2020 @ 15:59

 44. Fox News Published 1 day ago:
  “Kamala Harris’ drift left becomes target as GOP aims to define Dem ticket as ‘radical’.’The two of them are in lockstep when it comes to their radical left-wing agenda'”
  https://www.foxnews.com/politics/kamala-harris-drift-left-gop-target-radical

  Kommentar by A-mad — 13. august 2020 @ 16:03

 45. Lad jer ikke narre af np, der er stået op fra de døde

  Kommentar by k. m. — 13. august 2020 @ 16:21

 46. Kamelen Harris og skrigeskinken Mette har det tilfælles, at den spontane og den planlagte løgn er deres standardvåben. De taler begge med mindst 2 tunger. Mette lover strenge stramninger af udlændingelove for at hente stemmer fra DF. Stramningerne var gemene løgnehistorier og grov populisme. K. Harris var på nakken af Biden for hans seksuelle overgreb, men da hun blev Bidens VP fik piben en anden lyd – hun glemte behændigt sit angreb på Biden. Gemen løgn og beskidt opportunisme, understøttet af MSM verden over. Kællinger der lyver groft i politik er åbenbart den nye standard?

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. august 2020 @ 16:32

 47. A-mad kl. 15:59

  Mystisk kommentar. Kamala Harris kan naturligvis ikke være ansvarlig for Elizabeth Warrens handlinger.

  Kommentar by np — 13. august 2020 @ 16:34

 48. np 16:34. Det blev heldigvis ikke Elizabeth Warren, der blev Bidens vicepræsidentkandidat. Så det kan du se bort fra.

  Men hvad med Kamala Harris, som gør Biden-Harris teamet til “det mest venstreorienterede kandidatpar til et amerikansk præsidentvalg nogensinde”? Ifølge Sean Hannity Fox News. Det er jeg enig i, for sådan er det og det kan hverken du eller DR og TV2 – eller Berlingske Tidende for den sags skyld:-) – komme udenom vha af andet end de sædvanlige løgne og fordrejninger.

  Kommentar by A-mad — 13. august 2020 @ 17:01

 49. “DR-Kretz om Kamala Harris: Hun taler ikke bare om problemerne, hun er ‘rent faktisk er født ind i dem’”
  Fake News Steffen Kretz fra Fake News DR glemte lige at tilføje at Kamelen Harris ér problemet, og så er hun tilmed også en ækel løgnhals.

  Kommentar by piphans — 13. august 2020 @ 17:01

 50. A-mad kl. 17:01

  Demokraterne er søsterparti med Venstre, Danmarks liberale parti, og Kamala Harris er repræsentant for middelklassen i USA, alle de farver og etniciteter den i et indvandringsland som USA nu engang har.

  Jeg betragter Biden/Harris som mere moderat end Obama/Clinton.

  Kommentar by np — 13. august 2020 @ 17:20

 51. Kommentar by np — 13. august 2020 @ 17:20
  “Jeg betragter Biden/Harris som mere moderat end Obama/Clinton.”
  Har du drukket af natpotten?

  Kommentar by piphans — 13. august 2020 @ 17:25

 52. HAHAHA – danske journalistik, de gider ikke engang læse en Wikipedia om hende

  Kommentar by BB — 13. august 2020 @ 17:37

 53. piphans kl. 17:25

  Hvis du havde fulgt med, ville du vide, at Biden en efter en har udmanøvreret sine venstreorienterede konkurrenter i det demokratiske parti, først og fremmest Bernie Sanders og Elizabeth Warren.

  Biden er midtersøgende.

  Kommentar by np — 13. august 2020 @ 17:38

 54. np er en idiot og en troll der ikke forstår hvad Democrats står for

  Kommentar by k.m. — 13. august 2020 @ 17:39

 55. (Jeg abonnerer selv på Berlingske og det vil jeg se at få stoppet!:-) Deres betaling kan jeg jo stoppe. Det er mere end jeg kan med betalingen til Danmarks Radio!:-(

  Kommentar by A-mad — 13. august 2020 @ 15:13

  PJAT MED DIG.

  Du kan afmelde dig DR Licens pr. dags dato her (vælg Jeg har ingen licenspligtige apparater):

  https://www.dr.dk/om-dr/licens/afmeld-medielicens-1, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 17:47

 56. For et par måneder siden afslørede “np” sig selv som en radikal feminist og femte-kolonne debatsabotør. Efter en lang pause er hun så tilbage. Ak ja.

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 17:54

 57. Er det muslimer?

  En konflikt mellem to kriminelle grupper førte torsdag til, at politiet gennemførte en stor aktion, hvor 18 adresser i fire politikredse blev ransaget.
  Aktionen blev udført under ledelse af Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst (SEØ), og Københavns Vestegns Politi. Den skete i tæt samarbejde med Nordsjællands og Midt- og Vestsjællands Politi.

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 17:54

 58. Enig tak k.m. 17:39. (Det havde jeg glemt)
  Replik til np. Se Fox klippet med Hannity. Han siger det,som det er! (Hvad skulle vi gøre uden Fox?:-)
  https://www.foxnews.com/politics/kamala-harris-drift-left-gop-target-radical

  Kommentar by A-mad — 13. august 2020 @ 17:54

 59. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

  – I forbindelse med ransagningerne har vi fundet en del stikvåben. Nogle kunne knyttes til personer, andre var hittevåben. Desuden har vi fundet mindre kvanta narkotika, siger politiinspektør Mads Helios fra specialgruppen SEØ, efter at aktionen er slut, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 17:54

 60. I valget af Harris, ja så må man jo konstatere at Biden følger DNCs linie. Det var demokraterne der var slaveejere, det var også demokraterne der stiftede KKK, Joe Bidens mentor (som i øvrigt også var H. Clintons)Robert Byrd var før sin død stordrage i KKK og ved denne racist begravelse, ja der ytrede en anden Clinton nemlig B, at uden forbindelser til KKK så kom man ikke langt i DNC.
  Og nu har Biden valgt en VP-kandidat hvis jamaikanske forfædre var slaveejere.
  Og Biden selv, ja han mener ifald du er sort og stemmer på Trump, så er du ikke rigtig sort. Ja han har også ytret, at forskellen mellem f.eks den latinske befolkning og den afro-amerikanske, er at den latinske del er meget forskellige og kan ha alle slags meninger, så er den afro-amerikanske del ens.

  Kommentar by Erik Øhle — 13. august 2020 @ 17:57

 61. OT: Styres DSB af tosser? Hvis man kører med DSB fra Kbhvn til Ålborg, må man som passagér gerne køre uden mundbind, dog ikke på den lille strækning mellem Horsens og Hadsten, der skal man pludselig have det på. Hvad er logikken i det?

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 17:59

 62. Kommentar by Erik Øhle — 13. august 2020 @ 17:57

  Robert Byrd var aldrig Grand Wizard i KKK, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 18:02

 63. Tak for tippet NotariusUmulius 17:47. Men jeg tør ikke lyve overfor myndighederne og jeg har vist ½ snes licenspligtige apparater og jeg vil ikke have DR’s licenspoliti på nakken.

  Jeg googlede spørgsmålet: hvornår betales DR over skatten? Og fik svaret: Det er politisk besluttet, at medielicensen skal afskaffes over en periode på tre år, og public service i Danmark skal fra 2022 finansieres via skatten. I 2019 blev der skåret 600 kroner af licensen. I 2020 skæres den yderligere 574 kroner.

  Med min skatteprocent og husstandsindkomst bliver min licens så måske mere end fordoblet. Og skat kan jeg heller ikke lovligt slippe for i socialstaten DK.

  Kommentar by A-mad — 13. august 2020 @ 18:11

 64. Erik Øhle kl. 17:57

  “Og nu har Biden valgt en VP-kandidat hvis jamaikanske forfædre var slaveejere.”

  Du er vel klar over, at Kamala Harris’ far er sort?

  Det er et forrykt kommentarspor. Det ene øjeblik er Biden den mest venstreorienterede demokratiske præsidentkandidat i USAs historie. Det næste øjeblik er han venner med det nazistiske Ku Klux Klan.

  Kommentar by np — 13. august 2020 @ 18:11

 65. Dem som kalder sig liberale, er ofte radikale. Som i virkeligheden er kommunister. Sidstnævnte kalder sig humanister. Dansk politik er snart ikke andet end skuespil, hykleri, svindel og sejlen rundt under falsk flag. Se hvordan det er gået med valgløfterne fra V, K, DF, S og andre partier.

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 18:20

 66. https://www.bbc.com/news/10497254
  Former President Bill Clinton, Vice-President Joe Biden and other political leaders also joined West Virginians in remembering his achievements.
  As a young man, Mr Byrd was for a brief period a member of the white supremacist group the Ku Klux Klan and also joined Southern Democrats in an unsuccessful filibuster against the 1964 Civil Rights Act.

  Kommentar by k.m. — 13. august 2020 @ 18:45

 67. Kommentar by k.m. — 13. august 2020 @ 18:45

  Robert Byrd var medlem og organizer i KKK, men ikke Grand Wizard, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 18:48

 68. Jeg er pisse-træt af Umulius=”klogeÅge, der for det første korrekser alt og alle, for det andet, fordrejer alt hvad der skrives

  også i forbindelse med min #18:45 hvor jeg ikke nævner noget om Bird som Grand Wizard

  Kommentar by k. m. — 13. august 2020 @ 19:16

 69. hvor jeg ikke nævner noget om Bird som Grand Wizard

  Kommentar by k. m. — 13. august 2020 @ 19:16

  Byrd. Med y 😁🤪, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 19:22

 70. Hold din kæft, Umulius, du er sgu syg i hovedet

  Kommentar by k. m. — 13. august 2020 @ 19:30

 71. Kommentar by k. m. — 13. august 2020 @ 19:30

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA… JEG er?!?

  Din stjernepsykopat k.m.; sig til konen, du trænger til et blæs og kom så tilbage. Yeeezuzzz, hvor har folk dog ingen humor længere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 19:36

 72. Hvad kalder man en Sort med en rød stribe.
  Åh Jo, Det er en Neger der har fået pisk. ☻

  Hvad kalder man så en Rød med en sort stribe.
  Den burde du kunne gætte:
  Jo Jo. Det er en Neger der har fået nok.
  Tænk på Fede Sørensen.

  Kommentar by Charles — 13. august 2020 @ 19:52

 73. NotariusUmulius er et selvglad røvhul, ekstrem opmærksomhedssøgende, og altid ude efter at få det sidste ord.

  Det er meget trættende i længden, og jeg stemmer for forslaget om at sætte Umulius i karantæne, så kommentarsporene ikke stikker helt af med hans utallige troll-kommentarer

  Kommentar by k. m. — 13. august 2020 @ 20:16

 74. Så er der korano- og coronasmittede sortbrune elever på perkergymnasiet her i København, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 20:16

 75. Øv,så er No point tilbage, med statsautoriserede “fakta” direkte fra løgnepressen.
  Hallo, hvis vi vil vide hvad løgnepressen meddeler, skal vi nok selv opsøge den.

  Kommentar by Træt — 13. august 2020 @ 20:42

 76. “np” er en troll

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 21:23

 77. Træt kl. 20:42

  “Hallo, hvis vi vil vide hvad løgnepressen meddeler, skal vi nok selv opsøge den.”

  Selvmodsigende kommentar i og med at de fleste af Uriaspostens indlæg er copypaste fra msm, indledt af en kritisk kommentar som for det meste ikke viser sig ikke at holde vand.

  Møller: Kamala Harris er “ikke født ind i problemerne”, da begge forældre er akademikere.

  Jeg: Hun er vokset op i en bydel med en stor andel sorte, hvor det var politikken at sprede de sorte børn til skoler i mere velhavende bydele. Desuden er hun vokset op i et USA, som netop var begyndt transformationen efter at have været racistisk samfund, hvor sorte ikke havde de samme rettigheder som hvide.

  1-0 til Steffen Kretz.

  Kommentar by np — 13. august 2020 @ 21:29

 78. … indledt af en kritisk kommentar som for det meste ikke viser sig at holde vand.

  Skulle der have stået.

  Kommentar by np — 13. august 2020 @ 21:31

 79. Til helvede med de røde svin

  Kommentar by k. m. — 13. august 2020 @ 21:35

 80. Kommentar by np — 13. august 2020 @ 21:29
  Kan du ikke bare blive i kælderen sammen med din ven den storkriminelle Alzheimer ramte tosse til Creepy Joe Biden, for du må åbenbart kunne lide klamme oldinge der slikker små børn og kvinder i fjæset.

  Kommentar by piphans — 13. august 2020 @ 22:06

 81. Henne i USA har de kun små problemer med Indvandring, hvad angår religion og kultur, idet flertallet af “latinoer”, som udgør mainstream-indvandringen til USA, ikke er muslimer, men i en eller anden form, USA-kultur-kristen kompatible. Her i Danmark er flertallet, ca. 600.000, af ny-indvandere; over kun 40 år, muslimer. En muslim er et fra barndommen, hjernevasket menneske, der tror på, at det der står i deres grønspættebog, Koranen er, ifølge dens følgere, muslimer, den endegyldige sandhed om alting; samfundets indretning, liv og død, ect. men ikke mindst også indeholder en stærk fordømmelse af ikke- muslimer, som de kalder vantro. Muslimer er, heldigvis, stadig en minoritet i Danmark. En “forfulgt minoritet”, det ved jeg ikke, om de er, men det bør de være, set med rigtige (hader udtrykket “etniske danskere”, men det fortæller trods alt, hvor langt vi er ude i den multietniske suppedas), DANSKERES øjne, hvis vi stadig ønsker, at Danmark skal være et harmonisk land med demokrati, grundlovssikret frihedsrettigheder, herunder ytringsfrihed og ligestilling mellem kønnene. Islam bør forbydes i Danmark og alle dens tilhængere, alle som en, smides ud af Danmark.

  Kommentar by Den sendrægtige — 13. august 2020 @ 22:13

 82. “np” er en rabiat feminist. Hvis teknik er at ævle sig ind på andre bloggere med tåbelige skriverier der er uden relevans.

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 22:18

 83. piphans kl. 22:06

  Hvorfor skal kommentarerne være så personlige og hadefulde?

  Jeg er ikke fan af Biden. Jeg synes, at han virker gammel og svækket, og det kan blive et problem for den vestlige verden, hvis han vinder valget.

  Men det ændrer ikke på, at han er en moderat demokrat, som som vil gøre alt for at favne middelklassen i USA.

  Kommentar by np — 13. august 2020 @ 22:22

 84. Bent A kl. 22:18

  Hvis du har et argument, så svarer jeg gerne. Men dine monotone personangreb kan jeg ikke bruge til noget.

  Kommentar by np — 13. august 2020 @ 22:28

 85. # Den sendrægtige: Enig, vil dog lige påpege at ligestillingen/stemmeretten til kvinderne, har haft en lang række konsekvenser, bl.a. at Sverige er på vej mod bankerot, gangstervælde, vanvid og samfunds-kollaps, og at hele Europa er blevet destabiliseret.

  Oveni er velfærdsstaten blevet lidt af en taberfabrik, hvor danskerne er 3. klasses borgere i deres eget land, et land hvor titusinder af mænd, familier og børn sjofles og tyranniseres af feminist-styrede bureaukratier mv.

  Hvis du ikke tror på det, så læs så meget som muligt om de radikale, om kommunismen, om hvad der foregår bag kulisserne i partierne.

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 22:33

 86. “np”, du er jo fakta-resistent, så i dit tilfælde nøjes jeg med konstateringer. Bl.a. den at du er en troll.

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 22:36

 87. Bent A kl. 22:36

  Men du bliver ved med at gentage det samme om mig, som om du var en papegøje. Kan du ikke nøjes med at skrive det kun én gang i en tråd? Du afsporer jo debatten med dit evindeligt gentagne personangreb på mig.

  Kommentar by np — 13. august 2020 @ 22:48

 88. PS: Alle som ønsker at vide mere om feminisme og pladderhumanisme mv. kan anbefales at se “Why women destroy families, nations and civilizations” hos black pigeon. Læs også om Merkels politik og Marrakech traktaten.

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 22:50

 89. # “np”, nej papegøjen er dig selv. Men fra nu af vil jeg og andre prøve på at ignorere dig. Undtagen hvis du lyver, chikanerer eller vrøvler særlig groft.

  Kommentar by Bent A — 13. august 2020 @ 22:54

 90. Bent A kl. 22:54

  “Men fra nu af vil jeg og andre prøve på at ignorere dig.”

  Andre?

  Men det lyder i øvrigt herligt.

  Kommentar by np — 13. august 2020 @ 22:58

 91. FORBYD PERSONFNIDDER PÅ URIASPOSTEN

  Ingen grund til at konkurrere med EB

  Kommentar by tavsen — 13. august 2020 @ 23:06

 92. TILLAD np AT KOMMENTERE PÅ http://www.uriasposten.net/archives/112350

  Kommentar by tavsen — 13. august 2020 @ 23:07

 93. Kamala Harris var Indian indtil Hussein Obozo blev valgt i 2008. Så var hun Black…

  https://www.bi tc h ute.com/video/n5Zekn-8gJ4/

  Kommentar by Iznogut — 13. august 2020 @ 23:25

 94. np – din påstand om Biden støtter middelklassen i USA er forankret i den blå luft. Bevis din løgn, tak.

  Kommentar by Iznogut — 13. august 2020 @ 23:27

 95. Tvivlen var der også ved Michael Obama, var det egentlig en kvinde eller en mand, det samme kan nu siges om den ligeså maskuline Kamel Harris.

  Kommentar by LarsB — 14. august 2020 @ 00:25

 96. Pardon my french, men der er satme ikke meget neger eller sort i hende der vice-press kandidaten.
  Men som andre nævner, har man de rigtige aner, PK-mening, race samt køn,(og helst alt samlet i en pakke) så står dørene vidt åbne og vejen belagt med roser til en karriere i den politiske verden.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 14. august 2020 @ 00:53

 97. kamala harris, the slut that fucked brown that was 30 year her senior. i guess when you are fucked up in your brain and looking for a sponsor then you hook up with someone that couldbe your dad or mom, the french piece of shit macrn has a wife that is 30 years older than him. if you are a liar and a thief per default. should you be representing the people and work for the public? why are you “politician” i nthe first place, why did you fuck your way to a position uhless yourself is a criminal piece if shit. people with brains or somekind of gift make it in the private sector, criminals fuck their way in the public sector.

  Kommentar by Erwache — 14. august 2020 @ 01:10

 98. ““Og nu har Biden valgt en VP-kandidat hvis jamaikanske forfædre var slaveejere.”

  Du er vel klar over, at Kamala Harris’ far er sort?

  Det er et forrykt kommentarspor. Det ene øjeblik er Biden den mest venstreorienterede demokratiske præsidentkandidat i USAs historie. Det næste øjeblik er han venner med det nazistiske Ku Klux Klan.

  Kommentar by np — 13. august 2020 @ 18:11

  Ja denne var sort og? Faktisk var der også i USA sorte der ejede slaver. Men du er vel som så mange andre (de fleste) ventrefløjsere temmelig historieløs…….

  Kommentar by Erik Øhle — 14. august 2020 @ 02:48

 99. Np trænger til en gang 98 grader varm dialogkaffe direkte i ansigtet. Fuck off

  Kommentar by Træt — 14. august 2020 @ 07:05

 100. Erik Øhle kl. 02:48

  “Ja denne var sort og? Faktisk var der også i USA sorte der ejede slaver.”

  Slaveejeren i Harris’ familie var hvid. Hvide slaveejere fik børn med deres slave.

  Man vælger ikke sin familie. Den bliver man – med en formulering lånt fra Kretz – født ind i.

  Jamaica har aldrig været en del af USA, men er en tidligere britisk koloni.

  Ja, der var sorte slaveejere i de sydlige stater. De udgjorde en tredje samfundsgruppe mellem sorte og hvide. Det viser bare, hvor perverteret det hele var.

  Men jeg er da godt klar over, at det nu handler om at grave snavs frem om Kamala Harris. Selv det, at hun er et lov og orden menneske bliver brugt imod hende af den yderste højrefløj. Det er et skud i foden, for er der noget middelklassen i et samfund ønsker, så er det lov og orden.

  Kommentar by np — 14. august 2020 @ 07:13

 101. Træt kl. 07:05

  Det lyder som om du er kriminel. Debat magter du i hvert fald ikke.

  Kommentar by np — 14. august 2020 @ 07:14

 102. interessant udvikling i tråden siden np kom tilbage

  Den allestedsnærværende Umulius, med “forbyd Islam i Danmark” i hver kommentar, har endnu ikke angrebet np for dennes venstreorienterede – islam-venlige holdninger.

  Det er måske tilfældig, eller også fordi de to i virkeligheden stammer fra det samme miljø, og derfor ikke er hvad de giver sig ud for.

  Kommentar by k.m. — 14. august 2020 @ 07:54

 103. Lad os rekapitulere, hvad “k.m.” har bidraget med i dette kommentarspor:

  1.

  “np er en idiot og en troll”

  2.

  “Jeg er pisse-træt”

  3.

  “Hold din kæft, Umulius, du er sgu syg i hovedet”

  4.

  “Til helvede med de røde svin”

  Sikke et underklassesprog. Sikke et had. I en ordentlig og retfærdig verden har den slags afstumpede væsner ingen indflydelse på den frie debat.

  Kommentar by np — 14. august 2020 @ 17:02

 104. np´s røde venner smadrer samfundet og vi andre skal bare se på og tie stille

  de fleste herinde har for længst gennemskuet np og co. og kommentar 17:02 er automatreaktion fra en af dem der ikke bryder sig om sandheden

  Kommentar by k.m. — 14. august 2020 @ 17:55

 105. Kamala Harris ‘dækker’ flere ‘racer’:-). Både sorte og indere. Black Lives Matter. Nice try!

  “CNN: Kamala Harris’ Indian roots and why they matter
  Kamala Harris: My mother was very proud of her Indian heritage and taught us, me and my sister Maya, to share in the pride about our culture. We used to go back to India every couple of years. One of the most influential people in my life, in addition to my mother, was my grandfather P.V. Gopalan, who actually held a post in India that was like the secretary of state position in this country.”

  (kilde: CNN 2016 Updated 0346 GMT (1146 HKT) August 12, 2020)

  Kommentar by A-mad — 15. august 2020 @ 10:45

 106. “‘Why did it take so long?’ Kamala Harris’ uncle in Delhi says not surprised by VP nomination. Gopalan Balachandran, a former consultant at think-tank Institute for Defence Studies and Analyses, says his phone hasn’t stopped ringing since his niece entered US VP race.
  (Kilde: The Print.SRIJAN SHUKLA and SRAVASTI DASGUPTA 12 August, 2020)

  Kommentar by A-mad — 15. august 2020 @ 11:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper