16. august 2020

Politiken om Trumps nye fredsaftale: “… en skændsel, som viser, hvor farlig Donald Trump stadig er”

‘Frygter 3. verdenskrig efter Trump-sejr: Der er god grund til at være bange, vurderer ekspert’, kunne man læse på BT.dk, umiddelbart efter Trumps valgsejr i 2016. Et par måneder senere, da Trump havde bekendtgjort at han ville trække USA ud af Syrien, kunne man læse på Videnskab.dk: Forsker: Trumps tendenser kan føre til 3. Verdenskrig. Da han talte pænt om Putins Rusland, var det et knæfald for et autoritært regime, og da han kritiserede samme, var det en farlig eskalering. Envejs-motivanalyser er blevet normen.

Det bizarre ved ‘analyser’ som ovenstående, er at Trump rent faktisk gik til valg på isolationisme, at han ville pleje USA’s interesser, ikke andres. Nu kan man så læse i Politiken, at seneste mellemøstlige fredsaftale ‘viser, hvor farlig Donald Trump stadig er’. Som jeg skrev i en kommentar til POV-artiklen citeret nederst. Det virker ikke som om der foregår egentlig refleksion i forhold til Trumps ageren: ‘Orange Man Bad’ er et ironisk meme, og burde ikke bruges som journalistisk guide til international politik…

(Politiken-leder. 15. august 2020: … en skændsel, som viser, hvor farlig Donald Trump stadig er)

Den betydning præsidenten valgte at tillægge aftalen, synes at være noget overdrevet. En aftale mellem Israel og en lilleputaktør som UAE kan ikke umiddelbart siges at være en reel historisk aftale. Man burde mene, at en sådan nok først og fremmest burde involvere begge parter i konflikten, Israel og de palæstinensiske selvstyreområder. Palæstinenserne har ikke på noget tidspunkt været involveret i udarbejdelsen af aftalen. … Nuvel, UAE er blot tredje land i regionen, der har anerkendt staten Israel. Men sandheden er, at mange arabiske stater allerede har et samarbejde kørende med Israel. Det er svært at se historiens vingesus i dette scenarie.” (Yasmin Abdel-Hak, POV International, 14. august 2020: Ny fredsaftale i Mellemøsten – stor ståhej for ingenting)

“De Forenede Arabiske Emirater og Israel er blevet enige om at normalisere forbindelserne, hvilket er ensbetydende med, at Emiraterne anerkender Israels ret til at eksistere inden for sikre grænser. Fredsaftalen blev en realitet under et telefonmøde torsdag mellem USA’s præsident Donald Trump, Israels premierminister Benjamin Netanyahu og Abu Dhabis kronprins Mohammed bin Zayed al-Nahyan. Afgørende for, at aftalen er kommet i hus, er et israelsk tilsagn om at suspendere planerne om at annektere Vestbredden.” (JP-leder, 15. august 2020: En aftale, der giver håb)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112452/trackback

69 Comments »

 1. I 1940 skrev Politiken på en forside, at Churchill var en krigsgal mand….

  Kommentar by Morten Dreyer — 16. august 2020 @ 12:39

 2. Der er altid grund til at glæde sig over, når et arabisk land anerkender Israels ret til at eksistere.

  Når Israel endda selv glæder sig over det og opgiver yderligere annektering af Vestbredden (som Israel jævnfør krigene ellers kunne tillade sig) burde selv pestilenserne/palaraberne være tilfredse.

  Men det er de naturligvis ikke, før Israel er udslettet fra landkortet og jøderne kastet i havet. Nazisternes visioner lever stadig hos gedehyrderne.

  I mellemtiden må pestilensere/palarabere tage til takke med at ‘flygte’ til fx Danmark og udøve deres terror hér og i andre civiliserede lande.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. august 2020 @ 13:02

 3. Det ligger godt i tråd med hvad en “racist” og “hvid supremacist” er idag. I gamle dage var blev racismen brugt til legitimering af erobringer af andre folkeslag, underkaste dem ens magt. Sådan er det ikke idag. Idag er en “racist” er der blot ønsker, at være i fred, leve i et samfund med andre der ligner hamselv og som ham deler kultur med. Man er en farlig aggressor hvis man ikke mener, at hele samfundet skal kunne rumme menneskeheden og nogle ikke burde være her fordi de er for fremmede for os og vi for dem.

  Kommentar by CCC — 16. august 2020 @ 13:04

 4. Vesteuropæiske journalistik er fornuftsstridig. Den har fået at vide af sine globalistiske ejere, at at Trump har trådt dem over tæerne, og at alle medierne skal svine Trump til. Man vil gå til yderligheder for at køre amerikansk demokrati over. Det skulle ikke undre mig, om de planlægger at myrde ham og indsætte deres sædvanlige lakejer.

  Kommentar by BB — 16. august 2020 @ 13:20

 5. MSMs opførsel i Danmark er en skændsel, og Pølletikens journalistik i særdelesed er en skændsel og en skandale. Når man læser den radikale avis bliver man ikke oplyst, men manipuleret. Dens journalistik er dog ikke ringere end DRs, TV2s og de andre papiravisers.

  Hvorfor er Danmark langt hen ad vejen blevet løgnens land, ondskabens rige og tårernes dal? Hovedårsagen er mediernes løgne og fortielser. Det er MSM som er de hovedskyldige i Danmarks nedtur, sammen med bagmændene og bagdamerne i de røde, radikale og falske borgerlige partier.

  Kommentar by Bent A — 16. august 2020 @ 13:45

 6. “Derek Beach peger blandt andet på Trumps løfter om at bruge færre penge på det militære samarbejde NATO.”

  NEDRUSTNING er da noget væmmeligt noget for krigsgale rødgardister.

  MEN UFATTELIGT de statsbetalte journalister stadig kan tage sig selv alvorligt. Nyhedsforbrugerne er ophørt med det, siden mediestøtten forhøjes hvert år.

  Kommentar by tavsen — 16. august 2020 @ 13:52

 7. DANMARK står overfor at følge Sverige ned i afgrunden. Christiansborg fører samme politik som den svenske rigsdag, blot er vi lidt bagefter svenskerne. Men det kan sagtens indhentes. Marrakech traktaten har jo åbnet op for en fordobling eller femdobling af indvandringen.

  Kommentar by Bent A — 16. august 2020 @ 13:53

 8. Kamala Harris vil tvinge amerikanere til at aflevere deres våben.
  Hun bruger en syg påstand om at “our babies are being slaughtered

  Kommentar by k.m. — 16. august 2020 @ 14:19

 9. https://africacenter.org/spotlight/african-militant-islamist-groups-new-record-violent-activity/

  Kommentar by k.m. — 16. august 2020 @ 14:26

 10. Fordi man er DANSK-sindet, er man ikke racist – tror jeg nok.

  Kommentar by Jsch. — 16. august 2020 @ 14:37

 11. Libanon eller Minneapolis ? det er svært at se forskel
  https://www.youtube.com/watch?v=2dT7V8iTIRM

  Fotograf går gennem den hærgede by, og de siger Donald Trump er en farlig mand !!!

  Kommentar by k.m. — 16. august 2020 @ 14:48

 12. 10 Jsch.
  Det tror jeg heller ikke.

  Kommentar by dunk — 16. august 2020 @ 15:07

 13. Altså rødklumperne, altså …tsk tsk ..endnu et mesterværk af the donald .. Og jo mere gak-hysterisk, de rødes ganda-fabrik bliver, jo sjovere er de. De har ikke flere sikringer, de kan ryge, nu er det bare repeat, lige til valgdagen …

  Så flipper de ud over, at Donny vil have dem til valgurner og ikke brevstemme, hvor er logik i det? Som med Bush, er der tvivl om svindel med brevstemmer og med de guvernører, der hellere vil have BLM til at brænde deres by ned, end at få hjælp til lov og orden…gakgak-guvernører..luskede.

  Nu overvejer Donny, at benåde Edward Snowden, hvilket er en god ide, fordi Donny så viser en vilje til at værne om ytringsfriheden og at kunne tilgive. Det kunne Obambi sgu ikke. Et godt træk i valgkampen..

  Men det skal de fladpandede udbrændt-røde, sgu nok oversætte til deres fjappede selvfeds-bavl, for at holde hysteriets sammenhold fast i egne rækker..ligesom invasionen.

  Når demo-kramperne laver valgkamp, er det en hyldest til demokratiet, når Donny gør nøjagtigt det samme, er det et trussel mod demokratiet ..

  Trods de rødes brøl i samtlige msm, så står Donny stadig stærkt, hvad der er absurd cool.

  Den kommende tredie verdenskrig..schmaschmertensschmig …pladderballe..

  Den har været igang længe, invasionens ækvator-midgårdsorm mod vesten, den kolde technokrig mellem USA og Kina og nu Kinas gigantiske biologiske krigsførsel.. Den voldelige rød-kult ..BLM har kostet en trillard dollars! Og så flygtningekrigen, human shields and human bombs..

  Glem alt om den gammeldags tankegang om ww3. Verden er et helt nyt sted …go-rona søndag ..😷

  Kommentar by Gaflen — 16. august 2020 @ 15:21

 14. Enig Morten Dreyer 12:39. Ja og efter befrielsen den 4. maj 1945 påstod de, at det var en trykfejl. Der skulle der have stået på Politikens forside, at Hitler var en krigsgal mand…
  Så var den ged barberet! :-) NOT!

  Kommentar by A-mad — 16. august 2020 @ 15:28

 15. Det helt ubegribelige blandt Politikens svagt uddannede læsere er, at de er stolte af at kunne meddele til verden, at de læser smædeskriftet. Ved nærmere eftertanke er det dog logisk nok. Det er jo en svindende skare, der efterhånden føler sig exclusive og det er de jo på sæt og vis også.

  Kommentar by pseudonym — 16. august 2020 @ 15:44

 16. Hvorfor sender Danmark og EU penge til fatah-styret? Belønning for hvad?

  Kommentar by Henning — 16. august 2020 @ 15:52

 17. 26 aar skulle det tage foer verden saa en ny fredsaftale ml Israel og en af dets arabiske naboer. En bemaerkelsesvaerdig praestation af Donald Trump. Tak er kun et fattigt ord. USA’s mest handlekraftige praesident siden Ronald Reagan.

  Kommentar by Nicky — 16. august 2020 @ 16:12

 18. Løgnesprøjten ‘Politiken’ er dumhedens trumf (middel som man anvender for at komme i en fordelagtig situation) i det danske politiske spil. Hvad mon den App hedder, som forfatter Politikens deliriske smørerier? Hedder Appen “GodawMandØkseskaft”? I hvilken automat trækker Politikens jounalister deres eksamensbeviser?

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. august 2020 @ 16:29

 19. I am not very happy about trump since he is a weak cuck, hires all kind of globalist scum because he can not analyze a person. he has the power to reverse a decision or a direction but lets idiots have their way and instead of taking over the driving seat he lets others drive for him. managing a private company where you get money from banks and investors and have others work for you is not the same as controlling a country with isiots that work for public sector and you fuck your way to a position.

  so why do they rage about trum and come up with all kind of lies and thins so that time will go by and the admininstration is frozen? because their are commies, corrupt commies scum and globalist traitors that see that trump and his people are reducing their bribes and access to free money, free money that comes from bribes makes the pedophiles, satanists, traitors feel powerful and expand their corrupt networks to other corrupt scum, liars and thieves.

  the reason why israel always get all kind of things is because the idiot netanyahu keeps calling trumo and keep asing for more. trump has a problem with not being able to say no and then you have this circle.

  if i was trump, i would just keep writing executive orders, cancelling what the idiot kenyan before im did, that would be enough. just keep writing and signing as many as possible and make a media thing out of it, taking control of what is happening then they can riot but they will not be covered since there is something else to be covered and talked about an the corrupt commie scum will fuck off, go back to the stone they lived under before they got their 100 usd to riot and loot.

  there will be a civil war, when trump steps down that is when everything starts. to other corrupt commie and feminist scum, there is a social media thing raging, that the pieces of shit at ikea released their yearly catalogue and only 3% are white men and white kids.

  anything swedish have part in is like stepping in something that is stenchy. stay away from these and all other pieces of shit. how much should Danish taxpayers pay from postnord, SAS and other “businesses” the Swedish commie scum need someone to foot the massive bill while they are fueling open border shithole and cesspool idiocy?

  Kommentar by Erwache — 16. august 2020 @ 16:42

 20. Røde politikere og vælgere ved generelt intet om Trump, udover det de får serveret af den danske løgnepresse, dvs. de igen bliver meget overrasket når Trump vinder stort til november. De formår simpelthen ikke at tænke den for dem skrækkelige tanke at han kunne vinde, udelukkende fordi det er deres egen mening der kommer før fornuften, det samme med den radigale sprøjte Politiken. Det alternativ til Trump som de drømmer om, er et mareridt for flertallet af amerikanere, nemlig et rødt USA i princippet under Harris’ ledelse. Der kan derfor ikke være to seriøse meninger om, at Trump formentlig meget naturligt vinder.

  Kommentar by LarsB — 16. august 2020 @ 16:51

 21. Altid seværdige swebbtv er ude med ny video: https://swebbtv.se/blogg/543-covid-19-ar-en-del-av-agenda-2030-fjarde-statsmakten-nr-56-med-jacob-nordangard

  Kommentar by Nielsen — 16. august 2020 @ 16:56

 22. Der kan derfor ikke være to seriøse meninger om, at Trump formentlig meget naturligt vinder.

  Kommentar by LarsB — 16. august 2020 @ 16:51

  Det bliver endog MEGET, MEGET spændende den 3. november 2020. Ingen kan forudse valget, jokeren er coronavirus og ikke racisme eller Black Lies Matter, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. august 2020 @ 17:08

 23. DEN STORE UBEKENDTE ved USAs valg til november, er hvor meget der vil blive svindlet med stemmerne. At der vil blive svindlet i den helt store stil er der ingen tvivl om. Millioner af stemmer vil blive flyttet rundt af “demokraterne”. Svindelen kan blive afgørende for valgets udfald. Valgfusk er nok den største trussel mod Trumps genvalg. Men mediernes løgne spiller også en stor rolle. Men måske er løgnene blevet så store, at de fleste vælgere gennemskuer dem?

  Men når man herhjemme kan bilde en stor del af danskerne alting ind om co2, berigelse, radikal næstekærlighed, EUs demokrati, fredens religion og faldende kriminalitet, kan det måske også lade sig gøre at give Trump skylden for corona-virussen og gadeoptøjerne?

  Kommentar by Bent A — 16. august 2020 @ 17:51

 24. HVORDAN kan det være at “erwache” nu beskylder Trump for at være en svag kylling?

  Kommentar by Bent A — 16. august 2020 @ 17:55

 25. Black lives madder (than a March hare).

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. august 2020 @ 18:06

 26. Nu har MSM jamret og klynket i små 4 år over valgnederlaget, og forsøgt at få ham vippet af pinden.

  Mon de er blevet mere demokratisk modne i november?

  Kommentar by tavsen — 16. august 2020 @ 18:14

 27. OT: Nu SKAL vi have mundbind på ved enhver rejse med bus, tog, metro eller færge. Men hvor er logikken i at folk gerne må smitte hinanden i butikker og supermarkeder? Virussen er ekstremt smitsom, og kan smitte på flere meters afstand fra en superspreder, især indendørs. Og fleratllet af kunder og ansatte render rundt som om de aldrig har hørt om covid-19.

  Og hvilken logik er der i at bruge den røde klovn Brostrøm som virus-ekspert når han netop IKKE er virus-ekspert, men en der vrøvler og gætter forkert igen og igen.

  I øvrigt er det noget sludder at et mundbind ikke beskytter den som har det på. Det gør det altså i en vis udstrækning, fordi de små vanddråber som bærer smitten med sig, tit hænger fast i filtret.

  Bruger alle mundbind nedbringes smitten meget væsentligt. Det har Brostrøm været fem måneder om at finde ud af.

  Kommentar by Bent A — 16. august 2020 @ 19:13

 28. PS: Et par bloggere mener at covid-19 er en lille forkølelse, fiktion eller fup. Det kunne være interessant at høre deres nærmere forklaring.

  Kommentar by Bent A — 16. august 2020 @ 19:16

 29. Politiken om Trumps nye fredsaftale: Politikens artikel er en skændsel, som viser, hvor farlig Politiken stadig er.
  Politikens selvmål er påviseligt at være “organ for fordummende misinformation” – dog påstås Politikens mål angiveligt at være “organ for den højeste oplysning”. Den syge sprøjte Politiken fungerer stadigvæk som de islamofile radigales sygejournal.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. august 2020 @ 20:26

 30. Er det muslimer?

  Sent lørdag aften blev en 15-årig dreng overfaldet af to jævnaldrende på Tranbjerg Stationsvej i Aarhus-bydelen Tranbjerg.

  Offeret blev skubbet op imod en husmur, fik knytnæveslag i ansigtet og blev overhældt med urin, oplyser politiinspektør Michael Kjeldgaard, Østjyllands Politi, til Ritzau.
  Ifølge politiet mødte drengen op til en fest i Tranbjerg, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. august 2020 @ 20:53

 31. Han kørte med letbanen ud til bydelen sammen med en ven, hvor en gruppe på 12-13 personer ventede på dem ved stationen.
  Efter at have forladt letbanestationen blev den 15-årige først skubbet i brystet, hvorefter to drenge fra gruppen slog ham i ansigtet med en knytnæve.
  – Det er to drenge, der har taget fat på forurettede, og dem leder vi nu efter med henblik på at sigte dem for vold, siger Michael Kjeldgaard.
  Dominansvold
  Den 15-årige får ifølge Michael Kjeldgaard besked på at drikke en flaske med urin. Da han nægter, får han indholdet af flasken hældt over sig, forklarer politiinspektøren, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. august 2020 @ 20:53

 32. Det er uvist, hvad baggrunden for overfaldet har været.
  – Der er opstået en form for uoverensstemmelse mellem den 15-årige og så de to drenge fra gruppen, siger Michael Kjeldgaard.
  Fremgangsmåden minder dog om den, der kendes fra fænomenet “dominansvold”. Her bliver enkelte unge typisk overfaldet og på forskellig vis ydmyget af en eller flere andre personer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. august 2020 @ 20:55

 33. Minister tager kraftig afstand
  Justitsminister Nick Hækkerup (S) tager i en skriftlig kommentar kraftigt afstand fra lørdagens hændelse og lignende sager, som han kalder “forkastelige”. Han tager forbehold for, at der endnu kan komme nye detaljer frem i sagen.
  – Det er helt uacceptabelt og langt fra det trygge samfund, vi ønsker i Danmark.
  – Vi skal kunne sende vores børn og unge ud af døren uden at være bekymrede for, hvad der sker med dem, og de skal trygt kunne bevæge sig rundt – også efter mørkets frembrud, skriver Hækkerup.
  En sag om den type vold verserer for tiden ved Retten i Sønderborg. Her har en 16-årig dreng erkendt, at han ved et overfald tvang en jævnaldrende dreng til at kysse sine sko – derudover slog og sparkede han offeret.
  Dommen i den pågældende sag ventes afsagt tirsdag, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. august 2020 @ 20:55

 34. Hvorfor er der ingen omtale om dominansvoldsmændenes etniske ophav og baggrund i den lange nyhedsartikel?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. august 2020 @ 20:57

 35. Erwache. You are not Trump, President of the United States. And everybody but you are happy about it.
  Your ability to analyze and deal with enemies at all levels of Government, domestic and abroad is not existing. But luckily for America and the World President Trump and the patriots (white hats) can and they do – every single day.

  The Great Awakening.

  Kommentar by Iznogut — 16. august 2020 @ 21:28

 36. Erdogal fra Tyrkiet er rasende. Han ser sit kommende emirat og hans kalif titel smuldre.
  Er Tyrkiet ikke et NATO land? spørger man sig selv….
  Hvor længe??

  Kommentar by Iznogut — 16. august 2020 @ 21:30

 37. Men hvad vil Justitsminister Nick Hækkerup (S) gøre og sige, når det kommer frem, at han selv har stemt for Lov om indfødsrets meddelelse inden i salen på Hoppenborgen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. august 2020 @ 21:43

 38. husk, at det hedder:refleksion

  Kommentar by torben snarup hansen — 16. august 2020 @ 22:09

 39. Helt UMOTIVERET OVERFALD på dansk dreng, han blev nikket en skalle da han spadserede forbi en neger. Overfald med knivstik på en anden dreng. Overfald på piger og kvinder. Mænd og kvinder skubbet ned på togskinnerne foran ankommende tog. Andre dræbes af vanvidsbilister. Osv.

  Nick Hækkerups snak er en gratis omgang. Skandaleborgens indhold af anti-danske politikere finder det ret ligegyldigt at hundredvis af danskere overfaldes eller myrdes. Retsvæsnet vil hellere pylre om forbryderne end straffe og udvise dem.

  NBs Pernille Vermund lader til at have fire ufravigelige krav som måske ikke er ufravigelige alligevel? Er hun allerede begyndt at bløde op? En Pia K/Tullesen version 2?

  Måske Vermund er helt OK. Men så bør hun fremover undgå uklar tale som let kan misforstås.

  Kommentar by Bent A — 16. august 2020 @ 22:48

 40. Israel elsker Donald Trump og det siger noget om, hvor hans primære loyalitet ligger. Han er desværre ikke den “America First” nationalist, som man kunne have håbet på.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. august 2020 @ 23:18

 41. Så er spammeren og den stærkt psykotiske “NotariusUmuligus”/“Forbyd islam i Danmark 🇩🇰“ tilbage med hans monomani, som ingen læser.

  Kommentar by CCC — 16. august 2020 @ 23:32

 42. Politiken mener saa meget naar dagen er lang. Havde en praesident fra the “DemocRats” skabt kontakt til Nord Korea, eller medvirket til en fredsaftale mellem UAE og Israel, havde den sproejte nok braekket sig vellystigt af velvilje over saadan et geopolitisk kvantespring. Jeg har antydet det tidligere: jeg kender flere aerlige ludere end aerlige journalister. Danske trykte og elektroniske mediers stedse ringere kvalitet kommer ikke til at rokke ved det forhold…

  Kommentar by krassisten — 16. august 2020 @ 23:37

 43. Kommentar by Bent A — 16. august 2020 @ 22:48

  Hvorfor skriver medierne ikke om gerningsmændenes etnicitet og baggrund?

  Hvad er det, medierne prøver at skjule for danskerne?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. august 2020 @ 23:38

 44. I am glad that world has you Iznogut, someone that has class and high intelligence. if you have balls i can take you n a guide in the ghetto, the real ghetto whee they detonate bombs during the night and shoot with automatic weapons and rape white women. just to have an opinion is one thing and just to repwate what others have said, to live in the middle where it all happens and learn how to deal with it take more than just copy paste and being brave on internet. i am glad that the world has people like you, since you are considering yourself being “exiting” and smarter than the average.

  Kommentar by Erwache — 17. august 2020 @ 00:39

 45. >27 Bent A 19:16
  Nu ved jeg ikke om det er mig du har i haft tankerne,da du skrev et par bloggere. Jeg er ikke blogger,men kommentator. Jeg kommenterer på politik især,men også gerne på relegion. Politisk set mener jeg grundlæggende,at forbud skal forbydes. Men det er dog nædvendigt for Danmarks overlevelse,at vi forbyder islam. Derfor kan vi heller ikke have at muslimer har lov til at befinde sig i landet. Det giver god mening,da islam er en politisk lovrelegion,som nærmest forbyder kuffar (det er sådan nogen som os) at leve. Bortset fra det,er jeg nærmest på linie med Lars Andersen,dog en kende mere nationalistisk.
  Jeps,jeg hører til dem der tror at covid 19 er en stor løgn spredt af “the usual suspects”. Men i stedet for at skrive en længere forklaring,vil jeg bede dig lytte til Jacob Nordangård,nævnt af mig i 20 (16:56). Han forklarer på udmærket vis hvad og hvem,der kontrollerer det meste i verden.

  Kommentar by Nielsen — 17. august 2020 @ 01:08

 46. Enig Gustav Jensen 20:26. “Politikens artikel er en skændsel, som viser, hvor farlig Politiken stadig er.” Politiken ønsker ikke fred. De ønsker altid at hade Trump, det Republikanske Parti og USA. I den rækkefølge.
  Tilnærmelsen mellem er UAE og Israel er en fjer i hatten på den republikanske præsident Trump. Den ønsker Politiken væk, for som de skrev om en anden konservativ politiker den 28. april 1940:”Winston Churchill er en farlig mand”

  Kommentar by A-mad — 17. august 2020 @ 07:49

 47. Kommentar by CCC — 16. august 2020 @ 23:32

  Så er stjernepsykopaten CCC tilbage som værnemager, væmmeligbo og defensor for alle muslimer i Kongeriget Danmark, men Notarius har en sand perlerække af støtter på Uriasposten, og Notarius stopper ikke sit arbejde før end, alle muslimer er tilbage i Mellemøsten.

  Istedet for at stå sammen om et frit, hvidt og kristent Danmark, så sår CCC splid og agerer femte kolonne.

  Som salig Skt. Glistrup formulerede det: [Notarius og Rasmus] gør et farligt arbejde, men de gør et fædrelandsnyttigt arbejde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. august 2020 @ 07:50

 48. I følge venstrefløjen kan en republikaner ikke gøre noget rigtigt, hvem husker ikke Svend Auken, som i en stort anlagt tale omtalte Ronald Reagan som en skydegal cowboy?
  Nuvel fredsaftalen mellem UAE og Israel er da ikke nogen kæmpe sejr, men det er dog en sejr!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. august 2020 @ 07:55

 49. > A-mad
  Ja de har ikke noget imod krig,så længe andre udkæmper den. Hele nEUropa er som dem.

  Kommentar by Nielsen — 17. august 2020 @ 08:01

 50. # I princippet kunne det med covid-19 godt være et stort bluff-nummer, men rigtig meget peger på at et sammensplejset virus er kommet ud fra et laboratorium for biologisk krigsførelse i Wuhan. Se Hodjas blog. Det er en nagelfast kendsgerning at verden har været plaget af epidemier med mellemrum i over 1000 år. F.eks. den sorte død, den spanske syge og børnelammelse/polio. Og hvorfor skulle over 100 lande påføre sig selv enorme økonomiske tab ved at lukke ned, hvis covid-19 ikke fandtes i virkeligheden. Alt i alt er det vist klogest at betragte denne sygdom som en realitet.

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 08:15

 51. Er det muslimer? Er det hverdagsterror mod kridhvide danskere?

  »Nu kommer politiet, men vi kommer igen senere.«

  Truslen kommer fra en hærdebred mand af mellemøstlig herkomst.

  Kort forinden har han kastet æg mod Marlene Hansen og hendes kæreste, Henrik, på deres altan.

  En større flok unge indvandrere har gennem flere måneder holdt til på og omkring Händelsvej i Sydhavnen i København.

  Det fortæller 51-årige Marlene Hansen, som er beboer i området. Hun var sammen med kæresten målet for mandens æg.

  Æggene blev kastet, fordi hun fra sin altan bad de unge mænd om at dæmpe sig.

  »De ramte mine vinduer,« fortæller hun.

  En vaks nabo optog de æggekastende unge https://www.bt.dk/samfund/se-videoen-indvandrere-kaster-aeg-mod-marlene-vi-kommer-igen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. august 2020 @ 08:18

 52. Tidligere har B.T. afdækket, hvordan unge indvandrerdrenge i og omkring Bellahøj Hallen i Brønshøj har skabt utryghed med indbrud, hærværk, trusler, vold og ildspåsættelser.

  Også beboere på Sigynsgade på Nørrebro har følt sig utrygge på grund af unges støj, gaderæs, hærværk og overfald. Beboere har blandt andet fortalt til Berlingske, hvordan problemerne eskalerer under den muslimske fastemåned, ramadanen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. august 2020 @ 08:20

 53. Derimod bruges det oppiskede co2-hysteri til at fremme en række politiske og forretningsmæssige interesser. Og man kan vist roligt gå ud fra at mange af fortalerne for “klima-redning” er opportunister som rider med på den DR og medieskabte bølge af klima-fjolleri.

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 08:23

 54. Hvis man sætter sig grundigt ind i hvad der findes af lidt ældre oplysninger om co2 og klimadannelsen, finder man ud af hvad der er op og ned mht. co2. Og man får noget at vide om solens indflydelse m.m.

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 08:32

 55. Sjovt nok, da USA’s værste præsident nogensinde løgnhalsen hussein obama hviskede til Putin(løgnhalsen hussein obama troede at mikrofonen var slukket), at han ville være tilrådighed for Putin når han trådte af som USA’s præsident, så var alle Fake News medier tavse som graven.
  Havde det været USA’s bedste præsident nogensinde Donald J. Trump der havde sagt det samme, så var han røget i fængsel med Fake News hjælp.

  Kommentar by piphans — 17. august 2020 @ 08:36

 56. At covid-19 sygdommen så kan blive brugt som påskud for diverse lyssky politiske udspil, det er så en anden sag. Men at sygdommen som sådan er her, og at den har forårsaget titusindvis af dødsfald, bør man tage sine forholdsregler efter.

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 08:44

 57. I Kim’s opslag 14. august 2020
  Brøndby: Kvinde antastet af mellemøstligt udseende mand, så vi np stige til vejrs i sin varmluftballon. Det er et eksempel på hvordan en enkelt kommentator kan sabotere en hel tråd på Uriasposten.

  Det samme er ved at ske her hvor emnet er Trump og Mellemøst aftale.
  Nu er det så ikke mig der kalder andre grimme ting, men reaktionen er den samme som med np – det går op i hat og briller – så man næsten ikke gider læse videre.

  “Så er spammeren og den stærkt psykotiske “NotariusUmuligus”/“Forbyd islam i Danmark 🇩🇰“ tilbage med hans monomani, som ingen læser.
  Kommentar by CCC — 16. august 2020 @ 23:32”

  umulius svarer :
  Så er stjernepsykopaten CCC tilbage som værnemager, væmmeligbo og defensor for alle muslimer i Kongeriget Danmark, men Notarius har en sand perlerække af støtter på Uriasposten, og Notarius stopper ikke sit arbejde før end, alle muslimer er tilbage i Mellemøsten.

  Istedet for at stå sammen om et frit, hvidt og kristent Danmark, så sår CCC splid og agerer femte kolonne.

  Som salig Skt. Glistrup formulerede det: [Notarius og Rasmus] gør et farligt arbejde, men de gør et fædrelandsnyttigt arbejde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰
  Kommentar by NotariusUmulius — 17. august 2020 @ 07:50

  Jeg forsøger så vidt mulig at holde mig til oplægget, men kan ikke sige mig fri fra, en gang imellem at poste et off-topic kommentar.

  Mit indtryk er, at særlig Umulius har ekstrem behov for at være først med alle nyheder, altid med spørgsmålet : Er det muslimer? afsluttende med : Forbyd Islam i Danmark.

  Umulius´ ego stiger til faretruende højder, og nu har vi sort på hvidt, at vedkommende ikke tåler kritik uden at blive grov i munden.

  Kommentar by k.m. — 17. august 2020 @ 10:13

 58. Den værste troll hos Uriasposten er nok “np” som er en rabiat feminist fra det radikale overdrev. Er helt enig med k.m. i at hun kun er med for at afspore debatterne. Som man kan se under bloggen for kort tid siden “Kvinde antastet…”. “np” har også til tider travlt med at nedgøre og bagtale Uriasposten. Og tidligere har hun forsvaret islamiseringen af Danmark. “np” er et eksempel på en hykler og dobbelt-spiller som kan bruge timer på at hetze mod og skændes med andre bloggere. Hun er 100% sikkert en 5. kolonne debat-sabotør.

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 10:47

 59. Tri-Politiken som antisemitter; tænk at man skulle opleve det!?

  Kommentar by Hul igennem? — 17. august 2020 @ 14:25

 60. Det skyldes moske de efterhånden mange ansatte fra antisemitlisten, der ikke alene boller sammen men også lyver sammen..?

  Kommentar by Hul igennem? — 17. august 2020 @ 14:26

 61. Hul igennem? — 17. august 2020 @ 14:25

  Ord som “racist”, “anti-semit”, “islamofob”, “xenofob”, “homofob” etc er opfundet for at tilsværte, udskamme og lukke munden på Heteroseksuelle Mænd af Europæsisk Herkomst.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. august 2020 @ 16:42

 62. Hvis jeg har forstået det ret, så gik Trump til valg på budskabet om, for det første at opnå en aftale med Putin om en form for samarbejde, som jeg mener ikke er nogen skade til.
  For det andet erklærede han, højt og tydeligt, at han ville sætte sit eget lands interesser højest, det har han holdt.(fornuftigt nok)
  Hvad mæglingen i fredsaftalen mellem Israel og Imiraterne angår kan jeg ikke se andet at det er en positiv udvikling.
  Nej, jeg tror mere at modstanden mod Trump skyldes had fra MSM, fordi det ikke var deres “lille darling” Hillary Clinton der vandt valget i 2015.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 17. august 2020 @ 17:01

 63. Massemedierne i Danmark er nøjagtigt som MSM i USA; mundtøj for magthaverne, den almindelige borgers forsvar og bekymringer rager dem en høstblomst. Nu gælder det alene globaliseringen og den kan nu engang kun rulles igennem via fup og fidus, sandheden blev som bekendt det første offer, det har længe ikke stået på andet end løgn og latin fra mediernes korrupte side. De danske netsaviser, nyhedsmedier og levebrødspolitikere, er en stor bunke højt betalte løgnere og landsforrædere der i fællesskab har solgt landet. Desværre ikke til noget godt, nej til det modsatte, islamiseringens djævelskab. Så i takt med at der indføres flere restriktioner og friheden ryger, sniger man kulturelt uintegrerbare ikke-vestlige masser ind på samlebånd, fordi man igennem disses allerede restriktive værdier (overtro) vil være lette at kontrollere i det overvågningssamfund man har skabt.

  Kommentar by LarsB — 17. august 2020 @ 18:14

 64. Iran har i ovrigt taget kraftigt afstand til fredsaftalen, jvf. bl.a en artikel i WSJ i gaar. Saa Politiken er saadan set helt paa boelgelaengde med de sortklaedte mullaher i Teheran, flinker fyre…

  Kommentar by Nicky — 17. august 2020 @ 20:54

 65. Når man med terror og etnisk udrensning, uretmæssigt, har tilranet sig et landområde, i dette tilfælde Palæstina, som nu af vestlige lande kaldes “staten Israel”, så kan man hverken kræve eller forvente at “leve indenfor sikre grænser”. Israel er nabo til verdens største kz-lejr kaldet “Gaza-striben”. Her bor det palæstinensiske folk og deres efterkommere, som er de retmæssige indehavere af dette landområde, der også kaldes “staten Israel”. Kz-lejren, Gaza-striben, er oprettet og militært bevogtet af den såkaldte stat Israel. Israel er grundlagt af religiøse, zionistiske jøder og denne kunstige stat har ingen som helst berettigelse i forhold til moderne internationale love, almindelig sund fornuft og retfærdighedssans.

  Kommentar by Den sendrægtige — 17. august 2020 @ 20:59

 66. Allan Gorm Larsen 17:01
  Enig. Killery tabte præsidentvalget i 2016. Skabsnazister og muhammedanere – også kendt som jødehadere – angriber alt og alle som ikke ønsker Israel udslettet. Rækken af præsidenter er lang, som alle har lovet at anerkende Jerusalem som Israels hovedstad. Udover det, så har vi hørt om fred i Mellemøsten og utallige planer og mæglinger – Jasiger-Arafat i Det Hvide Hus med partisan tørklæde og hele molevitten… remember? i umindelige tider. Intet skete.
  Donald Trump klarer det, som ingen andre kan og har kunnet.
  Israel er USA’s vigtigste allierede. Men intet er så vigtigt for Donald Trump som sit land og landsmænd.
  Make no mistake about that.

  Erwache – du er en klovn som burde skrive på et sprog, hvor stavefejl ikke overskygger budskabet og læseligheden.
  Hyg dig i Ghettoen… uhhh

  Kommentar by Iznogut — 17. august 2020 @ 22:02

 67. Fake News Politiken er nok den dyreste lokumsrulle man kan købe og oven i det så betaler vi også til lortet via skatten.
  Red vores børn og børnebørns liv, luk lortedanmark.nu.

  Kommentar by piphans — 17. august 2020 @ 22:56

 68. Islam siger, at alle mennesker er født muslimer. Dette må således også gælde for Politikens redaktion. Da ingen har hørt noget om en offentlige udmelding fra redaktionen bekræftende, at de nu er apostater fra islam, må man antage at Politikens redaktion fortsat er muslimer og islamofile. Derfor vender Politikens hjørnekontor mod Mekka!

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. august 2020 @ 08:24

 69. MSM er helt ude af kontrol. The Washington Post skriver pænere nekrolog til terroristleder end til præsidentens bror. (via The Original Dane på Twitter)

  Kommentar by tavsen — 18. august 2020 @ 18:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper