17. august 2020

BT-eufemismer om diktator: Lidt af ‘en sovjetisk figur’, der stadig befinder sig i ’starten af 1990’erne’

Alexander Lukasjenko opnåede genvalg ved det nyligt afholdte præsidentvalg i Hviderusland, og nu hvor det er alment anerkendt, at valgene ikke var frie, undrer man sig over at medierne ikke per refleks associerede ham med højrefløjen. Han kaldes ‘autoritær’ og ‘diktator’, men Lukasjenko har tilsyneladende ingen ideologi.

Politiken er imod ham, og mener vi skal støtte ‘revolutionen’ og ‘frihedens vinde’ i Hviderusland, og ikke engang en to-siders portræt i BT, finder plads til et et par linjer om hans ideologiske udgangspunkt. Han er dog jf. en udsendt, lidt af en sovjetisk figur, der hænger fast i fortiden’. En mand der stadig befinder sig i ’starten af 1990’erne’…

Nærmere kommer vi ikke i MSM, men Wikipedia og Brittanica har det faktuelle på plads. I 1979, da han var 24-25 år, meldte han sig ind i Communist Part of Soviet Union (CPSU). På daværende tidspunkt var han leder af en lokalafdeling af All-Union Leninist Young Communist League (Komsomol), og i årene der fulgte gjorde han karriere i kolkhoz-systemet. Muren faldt, og i 1991 var Lukasjenko, som medlem af Communists for Democracy eneste parlamentsmedlem der stemte imod traktaten der opløste Sovjetunionen. I 1994 blev han valgt på en anti-korruptionsdagsorden, og siden har han konsolideret magten med socialistisk politik i den populistiske ende, blandt andet med modstand mod privatiseringer. Han er stadig kommunisternes foretrukne.

(Collage: Alexander Lukasjenko)

“Alexander Lukasjenko er i disse dage en forhadt mand mange steder i Hviderusland. B.T. tegner et portræt af den kontroversielle præsident. Han kaldes ‘Europas sidste diktator’, og i gaderne skriger folket på forandring og demokrati, mens knippelregnen hagler ned over dem.

… Men hvem er han, Hvideruslands brutale leder, som gennem 26 år har styret sit land med hård hånd? Som kalder det bedre at være diktator end bøsse…

Han er lidt af en sovjetisk figur, der hænger fast i fortiden og overhovedet ikke har føling med, at hans folk har udviklet sig. Han befinder sig stadig i starten af 1990’erne,’ lyder den overordnede vurdering fra DR’s ruslandkorrespondent, Matilde Kimer.

… Først i 1990, hvor Hviderusland var på vej til at blive en selvstændig nation, og han blev valgt ind i republikkens øverste råd, begyndte en politisk karriere at tegne sig for den 36-årige Lukasjenko. Takket være en ihærdig indsats mod korruption var hans popularitet i befolkningen så stor, at han løb med 80,1 pct. af stemmerne, da han valgte at stille op til landets første demokratiske valg i 1994. Et tal, der dengang ikke var grund til at betvivle. Modsat alle de efterfølgende valg. Inklusive det netop afholdte.

‘Men dén Lukasjenko, som de valgte i 1994, er ikke ham, de har i 2020. De fik en præsident, der lovede stabilitet og sikkerhed. Og det gav han. Men han sugede også enhver form for globalisme ud af det politiske system og centraliserede magten hos sig selv,’ siger Matilde Kimer om dén forvandling, som Alexander Lukasjenko har gennemgået i de 26 år, han har siddet benhårdt på magten.” (BT, 16. august 2020: Europas sidste diktator)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112465/trackback

57 Comments »

 1. Forbyd de ræverøde sjovnalister, luk de såkaldte journalistuddannelser og forbyd sialm i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. august 2020 @ 12:06

 2. og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. august 2020 @ 12:06

 3. Det rabler for Umulius

  Kommentar by k.m. — 17. august 2020 @ 12:08

 4. Det er så typisk for MSM,
  socialismen/kommunismen må ikke miskrediteres. Derfor undlader man hans politiske ståsted.

  Det samme med Burmas magthavere i sin tid.
  De blev altid omtalt som militærjunta, men aldrig at de var socialister. Burmas vej til socialisme.

  Demonstrationer i den store verden er kun interessante, hvis de er kommunistisk anstiftede.

  http://mreast.dk/titusindvis-af-mennesker-demonstrerer-i-bulgarien-kraever-regeringsafgang/
  Demonstrationerne har stået på i de seneste tre uger, men gårsdagens demonstrationer var de hidtil største.”

  Dem hørte vi ikke meget om, den hjemmeside har mange artikler på forsiden om Hviderusland.

  Mandag indleder Hviderusland en 4-dages militære øvelse ved byen Grodno, beliggende ved grænsen til Polen og Litauen. Det hviderussiske militær vil træne beskyttelsen af landets vestgrænse, skriver Ria Novosti.

  Kommentar by tavsen — 17. august 2020 @ 12:30

 5. Efter talrige besøg i de sidste 20 år(træpiller) kan man konstatere,at den teknologiske udvikling har været forrygende og logisk. Næste måned starter den første af 4 reaktorer i Ostrovets kernekraftanlæget. 1190. (Dk årsforbrug c 3400 Mw) Vindmøller og solceller er anbragt langs motorvejcentre. .Landbruget er globalt konkurrencedygtigt.Kornproduktionen yder mere end det dobbelte pr ha end i USA og Argentina osv. Hele deres industriprodution er intakt og videreudviklet. Belarustraktorer, verdens største dumpere.Raffinerede olieprodukter. Snesevis af hollandske tankbiler kører pendulfart dertil.C 300 000 immigranter fra Litauen møder man overalt.– Det er vores indtryk at de c80% vælgeropbakning er korrekte.Støttedemonstrationen i Minsk– der blev vist på den ukrainske statskanal søndag aften– viste flere 100 000 demonstranter.– Ingen koranklodser, ingen befolkningsudskiftning. — De utilfredse kræver at hviderussisk skal tales over hele landet.Ellers har de intet, at byde ind med.-Diktatur har vi aldrig mærket til. Vigtige samfundsspørgsmål afgøres ved folkeafstemninger.Mediecensur ? Det er der mere af i DK.Aviserne i B. kalder end spade for en spade.- Demokrati i Danmark??? Hvornår skal det indføres ???

  Kommentar by dansker — 17. august 2020 @ 12:39

 6. Mr EAST. Interessant medie. Bulgarien.– Intet som i absolut ( vodka) intet i danske censurmedier om demonstrationer der.

  Kommentar by dansker — 17. august 2020 @ 12:47

 7. MSM har det altid med at gøre vestligtsindede (liberale) demonstrationer rundt omkring i verden større end, de er. 80 % af befolkningen i Hviderusland er ortodokse og derfor nok ikke særligt vestligtsindede. MSM bildte os også ind, at det arabiske forår var et udtryk for, at de arabiske befolkninger var vestligtsindede. Så afholdte man et valg i Egypten, og det viste sig, at de var islamister hele bundtet. Lukasjenko har en legitimitet, så længe han er russisksindet (orienteret mod den ortodokse verden). Lad os nu bare blande os uden om.

  Kommentar by Peter Faber — 17. august 2020 @ 12:57

 8. Behandlingen af de demonstrerende lyder til at være unødigt brutal. Men hvad skal man tro, når man véd at man ikke kan stole på DR og skodaviser som BT og Pølletiken? De lyver om næsten alt. De har også været i gang med at skælde ud på Polen og Ungarn, fordi disse lande ikke bøjer sig i støvet for Merkels og EUs diktater om at modtage hærskarer af migranter, fup-flygtninge og evighedsturister.

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 13:30

 9. Fed kasket han har; det har de nu altid været ret gode til..

  Kommentar by Hul igennem? — 17. august 2020 @ 14:29

 10. Er det endnu en af George Soros Regnebue revolutioner?

  Kommentar by KineserSnot — 17. august 2020 @ 16:33

 11. Jeg kunne nu godt forstille mig at Hviderusland ikke har så meget feminisme, “Pride Parade” og anden degeneret adfærd som vi har her i vesten …

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. august 2020 @ 16:45

 12. Kommentar by Peter Nielsen — 17. august 2020 @ 16:45

  Det sjovest er at homoseksuelle gerne må finde sammen i de lande, man gider bare ikke den marxistiske LGBT+ diskurs.

  Men det er der igen der ved i vesten. De tror at man bedriver folkemord på homoseksuelle, med gestapo-lign grupper til at indfange dem.

  Kommentar by KineserSnot — 17. august 2020 @ 16:59

 13. ER VI IKKE også tæt på et e e t parti-system her i Danmark? Alle de gamle partier ligner jo hinanden. Og ser man på antallet af politikerbørn, er Danmark ved at være næsten lige så “ejet” af nogle få familier som visse sydamerikanske bananstater. Lukasjenko er jo heller ikke officielt diktator, men partisekretær.

  Her i Danmark har vi officielt et perfekt demokrati, og iflg. DR er Danmarks økonomi i fabelagtigt god stand. Danmark er landet med rigdom og guld til langt op over Himmelbjergets top…. så vi har rigeligt råd til at forære milliarder og atter milliarder af kroner væk til 50 fjerne lande og til hundredtusindvis af indvandrere.

  Men hvor meget har skandaleborgen med demokrati at gøre, når det meste af lovgivningen dikteres af EU? Og hvis vi er så stenrige som DR påstår, hvordan kan det så være at hospitalerne skal spare og spare, at pensionsalderen stiger og stiger fremover, at arbejdsløse presses mere og mere, og at den almindelige velfærd og den personlige frihed og tryghed smuldrer?

  Er der mere tvang overfor borgerne i Hviderusland end i Danmark? Har danskerne bedre fremtidsudsigter end hviderusserne? Er der mindre vold og kriminalitet i Danmark end i østeuropa?

  E e n fornuftig mand kan være bedre for et lands befolkning end 179 politikere, det er vel i princippet ganske rigtigt?

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 17:08

 14. Enhedslistens mand i Hviderusland.

  Kommentar by Erik — 17. august 2020 @ 17:43

 15. HVORMEGET véd vi i grunden om situationen i Hviderusland? Lukasjenko er nok ikke en typisk kommunist, for så havde han vel for længst kørt landet i sænk, eller forvandlet det til en politistat? (det har han måske også???)

  Men hvem er de protesterende, og hvad er det nærmere bestemt at de er utilfredse med? Er det levevilkårene, visse uretfærdigheder/ reformer eller nogle juridiske-formelle ting?

  Da DDR og Sovjet-unionen var på det højeste, så flygtede mange fra undertrykkelsen hvis de kunne….. var de radikale og kommunisterne store beundrere af øst-systemet. Så tilsyneladende går de ind for diktatur. De skildrede DDR og Sovjetstaten i rosenrøde og løgnagtige vendinger.

  Medierne vender igen og igen tingene på hovedet, gør sort til hvidt, og vrang til ret. Så efterhånden er man nødt til at søge informationer udenom dem.

  Meget begynder det at se ud til at Danmark er på vej ind i en tekno-totalitær, afrikaniseret, islamiseret og blodig fremtid. Det kan betyde at det om få år vil være langt bedre at være russer, polak, ungarer eller tjekkoslovak end dansker.

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 17:44

 16. Det er virkelig under målet at klandre Hviderusland for at hænge fast i sovjettiden bare pga. hans flotte uniform, når virkelighedens verden er, at Hviderusland som samfund er 100 gange mere nationalkonservativt end Nye Borgerlige. Også indkomstsskatten er lavere i Hviderusland og den etniske homogenitet er helt intakt. Du har vist ikke set andet end lederens flotte hat, Kim Møller.

  Kommentar by Skatteyderen — 17. august 2020 @ 17:52

 17. Og held og lykke med at finde nogen i ex-Sovjetuinonen, der ikke har været meldem af kommunistpartiet. Det var Lech Wałęsa, de folk der rav muren ned, og dem der skød Ceausescu også. Total fail statement, Kim Møller.

  Kommentar by Skatteyderen — 17. august 2020 @ 17:54

 18. Danske medier har den store lup fremme for finde spor af politivold i USA.
  Danmarks Radio viser næsten ingenting fra Hviderusland, hvordan politiet tæsker demonstranter og spærrer dem inde i overfyldte fængselsceller.

  Internettet er lukket ned, og Lukasjenko skal have fået 80% eller mere af stemmerne ved valget. Det lyder ikke som et rart sted at være, og gad vide om Skatteyderen har alle sine aktier i Enhedslisten

  Kommentar by k.m. — 17. august 2020 @ 18:16

 19. “Men han sugede ogsaa enhver form for globalisme ud af det politiske system..” Det er da derfor han skal ned med nakken; skynd jer EU, faa nu udraabt et hviderussisk foraar, med aegte demokrati a’la Bruxelles, folkeafstemninger om vigtige emner a’la Danmark, hele udtraekket. Det manglede bare, at der stadig er statsmaend i Europa, der ikke spoerger “hvor hoejt?” , naar de beordres til at hoppe. Saa maa man diskret hjaelpe til, opbygge/understoette en opposition der tager sig godt ud i EUropas’ medier, nemt at sluge for EUropas’ ligeglade masser. Virker det ikke godt nok, kan man sikkert udlicitere det mere subtile “arbejde” til saadan nogle som facebook, twitter, youtube m.fl. , de er gode til at faa den rigtige/oenskede vinkling frem…

  Kommentar by krassisten — 17. august 2020 @ 18:19

 20. I det mindste har han holdt Hviderusland fri for det syriske affald som vi er blevet belemret med qua de radikale og andre landsforræderes laden stå til:

  https://ekstrabladet.dk/112/tre-flygtninge-kraeves-udvist-for-raa-voldtaegter-af-prostituerede/8251558

  Kommentar by Ole — 17. august 2020 @ 18:44

 21. Matilde Kimer ser bjælken i Alexander Lukas øje,men ignorer splinten i hendes eget.
  > k.m.
  Notarius Umulius er nationalist som os andre. Den det rabler for,er Matias Tesfaye og Øslem Sækisj. og de fremmedleflende sataner på borgen har opdaget det for sent.

  Kommentar by Nielsen — 17. august 2020 @ 18:58

 22. Hør lige her, hvis du er sur over Pølletiken og Danmarx Ramadanradios tendentiøse løgnepresse, men nu har jeg lige set News og Co. på TV 2 SNOOZE, der havde Søren Lippert og Charlotte Beder som værter og Jeanette Warberg, Henrik Drusebjerg og Hans Engell som gæster. Alle fem kan slet ikke skjule deres had til USAs bedste præsident nogensinde, Donald John Trump.

  Og fandme ikke om TV 2 SNOOZE i dag i Verden ifølge Trump har Dennis Ritter som vært og Birgitte Borup og Niels Bjerre Poulsen som gæster og Jesper Steinmetz med igennem fra Milwaukee, og alle fire skamroser Kamala og Biden, mens de sviner Trump på alle leder og kanter.

  Det er altsammen helt åbenlyst bias i mod Republikanere og Trump og næsegrus beundring for Demokraterne og Biden. TV 2 skjuler det slet ikke mere, det er nærmest som om, de er stolte over det, FØJ FOR HELVEDE, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. august 2020 @ 19:02

 23. #5 Kommentar by dansker
  En befrielse at der endelig er en der ved hvad han taler om.
  Har selv været i hviderusland, rusland, letland og polen.
  De fleste her i vesten har end ikke den ringeste anelse om forholdene i det tidligere sovjet.
  Jeg har faktisk selv overvejet at immigrere til hviderusland. Fakta er at langt de fleste hviderussere er godt tilfredse med forholdene i landet , de ( ifølge løgnemedierne ) 100.000 hviderussiske demostranter skal ses i lyset af at der er ca, 10 millioner indbyggere i landet. Dvs. at ca. 1 % demostrerer ( hvis eller oplysningerne fra løgnemedierne er rigtige).
  Hviderusland er et ortodokst land og det hader de i eu.
  Gå en tur på gaden i minsk eller mogilev, der er 0 som i 0 perkere eller negre!
  Hviderusserne har IKKE til sinds at lade sig køre rundt i manegen af globalisterne.
  Hviderusserne og russerne er i modsætning til de slatne velstandsfix afhængige vesterlændinge, livsduelige folk, hvis man pisser på dem bliver man meget ked af det.

  Kommentar by Danskeren — 17. august 2020 @ 19:48

 24. Der er også det ved det, at DR betaler sine gæster rundhåndet for at være med i sine udsendelser, og hvis de gerne vil inviteres igen og igen og tjene 3-5000 kr. pr. gang, er de jo “nødt til” at udtale sig til kommunist-radioens tilfredshed.

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 19:55

 25. Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 19:55

  Er vi sikre på det?

  Som uddannet journalist fra DJH ved jeg, at Danmarx Ramadanradio værger sig mod at betale salær og gør alle mulige krumspring for ikke at betale. Det gennemsyrer hele organisationen, at man ikke vil betale kilder.

  Og man gennemgår hele Rolodexet for at finde en offentligt ansat på et dansk offentligt universitet eller gymnasium for IKKE at betale salær, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. august 2020 @ 20:10

 26. Kommentar by k.m. — 17. august 2020 @ 18:16

  Hviderusland er et nationalkonservativt paradis sammenlignet med Danmark. Det er virkeligheden.

  Kommentar by Skatteyderen — 17. august 2020 @ 20:15

 27. Hva’ er der en som ikke kan finde rundt i alle hans aliasser 🙂

  Kommentar by Jan Huus — 17. august 2020 @ 20:24

 28. Kim Møller kritiserer berettiget den danske presse for ikke at kalde Alexander Lukasjenko for det, han er: kommunist fra tiden før Sovjetunionens sammenbrud og Murens fald. Dead man walking.

  Kommentarsporet svarer med at hylde Lukasjenko og hans diktatur og kritisere det danske demokrati.

  Tænk engang, at Uriaspostens debattører hylder en kommunistisk diktator, mens jeg, konservativ og demokrat af hjertet, skal kaldes for et rødt svin af den underlødige kommentator, k.m.

  Det er godt, at det ikke er min blog.

  Kommentar by np — 17. august 2020 @ 20:47

 29. “np” har aldrig været konservativ eller demokrat, hun er en indædt radikal feminist der ikke har noget bedre at give sig til end at afspore den demokratiske debat. Læs selv hendes ævl under “Kvinde antastet”, bloggen lidt før denne. Tidligere har hun hetzet ægte konservative bloggere og har støttet islamiseringen. Hun er en troll.

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 21:01

 30. Og som alle andre røde diktatorer, slagtes enhver modstand med rå magt.

  Kommentar by Thomas — 17. august 2020 @ 21:07

 31. spammeren (np) virker p.t i tråden.

  Kommentar by Nielsen — 17. august 2020 @ 21:30

 32. FLOT, HVIDERUSLAND, FLOT LUKASJENKO… FUCKING IDIOTER, DER STØTTER DENNE KLAMME, ILLIGETIME DIKTATOR OG PSYKOPAT:

  Først står Alexander Taraikovsky med hænderne oppe i luften. Herefter kommer lysglimtet fra rækken af politibetjente, der får ham til at vakle rundt.

  Og så falder den 34-årige demonstrant i døden.

  Sådan kan de sidste sekunder af Alexander Taraikovskys liv med få ord beskrives.

  Men sådan ville fortællingen bestemt ikke have lydt, hvis du havde søgt på Alexanders navn for én uge siden.

  Så ville der nemlig stå, at den 34-årige hviderusser havde deltaget i de voldelige demonstrationer i hovedstaden Minsk mandag 10. august, hvor han kom ud for et hændeligt uheld.

  Mere præcist kunne det hviderussiske politi fortælle, at Alexander Taraikovsky stod med et stykke sprængstof i hånden, som han havde til hensigt at kaste mod politiet, og som på tragisk vis eksploderede i hans hænder og forvoldte hans død.

  Men så begyndte der pludselig at florere en række videoer på de sociale medier.

  Videoer, der viste en helt anden version af demonstrantens død.

  https://www.bt.dk/udland/alexander-doede-ifoelge-politiet-ved-et-uheld-men-nu-viser-videoer-en-helt-anden forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. august 2020 @ 21:32

 33. np er ude af stand til at forstå en simpel tekst, enten på grund af dumhed eller hjernevask, evt. begge dele i forening

  Kommentar by k. m. — 17. august 2020 @ 21:33

 34. MÅSKE VI DANSKERE har 100 gange mere grund til at demonstrere end hviderusserne? Har de en pervers familiepolitik i Hviderusland? Pakkes tyveknægte, røvere, voldtægtsforbrydere, brandstiftere og mordere ind i formildende omstændigheder, så de kan holde hof i fængslerne? Er man i gang med at udskifte befolkningen med negre og arabere? Er borgerne gjort til 3. klasses borgere i deres eget land? Udbredes covid-19 ved brug af fri indvandring og “integration”. Plyndres befolkningen for milliarder som derpå foræres væk til Somalia og Pakistan? Har man nedsparet og smadret store dele af infrastrukturen? (postvæsnet, skolerne, sygehusene, forsvaret osv.) Er BLM, Antifa, LGBTXYQ-folk og rablende feminister nærmest fredhellige? Er det ulovligt at have våben i hjemmet til selvforsvar mod hjemmerøvere? Dikteres lovgivningen i alle detaljer af et udenlandsk udemokratisk bureaukrati? Er mænd retsløse i skilsmisse-sager? Vrimler det med splittede familier, enlige mødre og faderløse børn? Er der narkosalg og hverdagsterror fra indvandrede asylanter?
  Osv.

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 21:42

 35. Bent A kl. 21:42

  Større hyldest til den kommunistiske diktator Alexander Lukasjenko er vel aldrig skrevet?

  Kommentar by np — 17. august 2020 @ 21:46

 36. Det bliver interessant at se hvor kommentarsporet ender efter np også vælger at køre sit ødelæggende spil her

  Kommentar by k. m. — 17. august 2020 @ 22:02

 37. Kommentar by k. m. — 17. august 2020 @ 22:02

  np er tydeligvis en hjernedød, venstreorienteret påvirkningsagent, glem hende og kom tilbage til kampen for et FRIT, HVIDT OG KRISTENT DANMARK, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. august 2020 @ 22:22

 38. Følgerne for den indfødte befolkning af masseindvandring – mord, vold, voldtægter o.lign. i massevis – kan forudsiges med matematisk sikkerhed. Indvandringsvenlige regeringer må således bedømmes, som om deres egne myndigheder direkte havde udøvet de nævnte overgreb mod egen befolkning. Det sætter jo åbenlyst diktatoriske overgreb i perspektiv. Generelt er interessen meget stor i debatten for at sætte en rent ideologisk mærkat på folk – man peger: “Du går ind for kommunisme/nazisme/demokrati/diktatur…” De båse, jeg helst inddeler efter, er to: fungerer en politik til fordel for et tåleligt samfund (så meget det nu kan forventes på de givne vilkår), eller er det en dødemandskurs? På deres frugter skal man kende dem, og der er mange variable. Hvideruslands kommer til kort på nogle, Vestens styre så sandelig på mange andre. Mainstream ser som regel kun splinten i andres øje, hvilket naturligt trætter, når egen bjælke endda udpeges som dyd.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 17. august 2020 @ 22:35

 39. VI DANSKERE er virkelig på spanden. For de alle de hidtidige røde og konservative/borgerlige partier er samme slimede surdejg. Selv DF skiller sig ikke ud. Kun NB er forskellig fra de andre. (SK/HL er blokeret af Astrid Krag)

  Vi er på spanden fordi vampyrborgen arbejder på at skaffe sig af med os. Og fordi det er ved at rable for politikerne. De evner ikke længere at forholde sig til virkeligheden. Fantasibobler er for dem virkeligheden. Hør dem når de pludrer pladrer og rabler løs i DRs P1. Om vores uudtømmelige rigdomme. Om vi altid bør adlyde det rest-FN som domineres af muslimske islamister. Om at det er vores pligt at gøre livet bekvemt for dem i Afghanistan og Somalia og resten af verden. Om at det er livsvigtigtigt at bruge så mange tusinde milliarder kroner som overhovedet muligt på co2. Om at hvis vi ikke lader Danmark overbefolke med et par millioner afrikanere og jihadister, så er vi danskere nogle uslinge og racister. Om at danskere sagtens kan arbejde til de bliver 78 eller 80. Osv.

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 23:33

 40. …for alle de hidtidige røde og ….

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 23:37

 41. Vil lige tilføje at der er militære efterretninger om at meget store terror-angreb er under forberedelse mod Europa. De angreb hvor jihadister dræbte 130 koncertgæster, flere snese fodgængere, og op mod 200 togrejsende osv. kan vise sig at være terror i en lille skala, sammenlignet med hvad der er under planlægning.

  Bl.a. er der gjort fund af sprængstof og kæmpestore våbenlagre i flere lande.

  Kommentar by Bent A — 17. august 2020 @ 23:47

 42. #38 Kommentar by Peter Neerup Buhl

  “Følgerne for den indfødte befolkning af masseindvandring – mord, vold, voldtægter o.lign. i massevis – kan forudsiges med matematisk sikkerhed. Indvandringsvenlige regeringer må således bedømmes, som om deres egne myndigheder direkte havde udøvet de nævnte overgreb mod egen befolkning.”
  Præcis !
  Hvor mange hviderussere har fået ødelagt deres liv( voldtægt,vold, mord intimidering,dominanskriminalitet, manglende undervisning i skoler pga. perkere og negre der smadrer undervisningen, udgift på mindst 33 milliarder HVERT år betalt af danske skatteslaver osv.) ?
  Det er i det lys Lukasjenko skal ses.
  Det perfekte samfund findes ikke, men jeg vil til enhver tid foretrække et system som i hviderusland fremfor det danske.
  Lukasjenko behøver bare at se på vesteuropa for at se hvor vanvittige samfund kan blive, hvis man bøjer af for “stakkels” uskyldige demonstranter der med stor sansynlighed er finansieret og styret af globalisterne.

  Kommentar by Danskeren — 18. august 2020 @ 06:34

 43. Alexander Lukasjenko ydmyget ved en tale til statsansatte arbejdere.

  “Gå af, gå af,” råber folkemængden.

  “Urianspostens landsbytosser hylder imidlertid den kommunistiske diktator og ønsker det danske demokrati med dets frihedsrettigheder udskiftet med det hviderussiske kommunistiske diktatur. Velbekomme.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/her-ydmyger-diktatorens-sidste-venner-ham/8251981

  Kommentar by np — 18. august 2020 @ 07:17

 44. FEMINISME gør kvinder dumme, tossede og ondskabsfulde. Og får dem til at foragte mænd, familier, børn, nationer og civilisationer. Bare se hvordan feministen “np” optræder som nyttig eller unyttig idiot. Hun lyver, forvrænger, fordrejer og kører frem med falske beskyldninger, for at igangsætte skænderier som kan ødelægge debatterne. Andre bloggere kalder hun for landsbytosser, skadedyr og psykopater fordi de ikke deler hendes rødfascistiske meninger. Alle modargumenter og al kritik af hendes fremturen virker som vand på en gås.

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 07:31

 45. Bent A kl. 07:31

  Det er dig, som er rødfascisten! Det har du med al tydelighed vist i denne debat med din støtte til det kommunistiske diktatur og dets kommunistiske diktator i Hviderusland og dine modbydelige angreb på mit kære fædreland, dets demokrati og borgerlige frihedsrettigheder.

  Kommentar by np — 18. august 2020 @ 07:38

 46. Er det ikke MSM, der hænger fast i 90’erne? Sovjetkommunismen har altid hædret fædrelandet og stoltheden over at tilhøre et folk. Dertil kommer troen og kirken, som man heller ikke bare forlader, skønt sammenbrud, krige og revolutioner. Her er vi i andre egne i verden, hvor man ikke lever op til vores opfattelse af, hvad der er et godt samfund er.

  Kommentar by Uno — 18. august 2020 @ 08:14

 47. np er åbenbart imod alternative medier, der ligger til højre for magasinet “Arbejderen” eller “Konfront”, som åbenbart opstod på resterne af “Modkraft”

  np virker som en af de rød/radikale’s fodsoldater, der slås for noget vedkommende ikke forstår.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2020 @ 09:05

 48. K

  Kommentar by John Sorensen — 18. august 2020 @ 11:56

 49. Kan man ikke postere links mere?

  Kommentar by John Sorensen — 18. august 2020 @ 11:58

 50. Rotter leder efter foede, defor kan de fanges i faelder eller der kan laegges gift ud. Med lidt besvaer kan deres bestand holdes nogenlunde nede. Det er meget nemmere med nettets rotter, trollene, de lever kun af og for det de fodres med paa de fora de hjemsoeger. Undlad at fodre dem, udsult dem til de gaar i oploesning, efterladende huller i luften omtrent ligesaa ligegyldige som deres eksistenser…

  Kommentar by krassisten — 18. august 2020 @ 12:18

 51. Så forvrænger og fordrejer “np” igen. At lyve er hendes vane. Jeg støtter da ikke tyrannier, men skrev at jeg vidste for lidt om styret i Hviderusland. Derpå skrev jeg at meget i Danmark ikke fungerer ordentligt pga. skandaleborgens misregimente. Det får den røde feminist “np” så til at hykle og hulke om at jeg har angrebet hendes kære fædreland, demokrati og borgerlige frihedsrettigheder.

  Hvis hun er så glad for alt i DK, hvorfor har hun så tidligere haft meget travlt med at bagtale og tilsvine modstandere af kommunisme, masseindvandring, DR propaganda, EU diktater og asocial politik?

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 12:24

 52. Vil nu følge krassistens råd et stykke tid.

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 12:26

 53. Kan åbenbart ikke lægge links op men prøv at se Hvideruslands skattesystem på belarus.by

  Kommentar by John Sorensen — 18. august 2020 @ 12:32

 54. krassisten kl. 12:18

  Det er ikke nyt, at nationalsocialister kalder deres medmennesker for rotter, f.eks. i propagandafilmen “Der Ewige Jude”.

  Alle bedes huske på, at krassisten er bekendende nazist.

  krassisten = nazist

  Husk det nu:

  krassisten = nazist

  Det går i øvrigt ikke godt for Hvideruslands kommunistiske diktator.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/krisen-er-total/8252070

  Det må ærgre de kommunistiske kommentatorer på Uriasposten, især den bekendende kommunist, Bent A.

  Bent A = kommunist

  Husk det nu:

  Bent A = kommunist

  Kommentar by np — 18. august 2020 @ 16:35

 55. Det er ikke nyt, at nationalsocialister kalder deres medmennesker for rotter,”

  Og dine gode venner har kaldt Pia K. det samme, plus meget meget mere, godt beskrevet af Geoffrey Cain, så må dine gode venner også være national-socialister IKK?

  Mig bekendt var der ingen protester over det. Ej heller protester, da hun blev overfaldet på Nørrebro. Det svider nu til alle politikere, mange må have beskyttelse døgnet rundt, nøjagtig som jødiske institutioner, mon angriberne er efterkommere af Hitler? LÆS KORANEN og døm selv.

  Gensyn med ondskabens ikon
  https://bibliotek.dk/da/work/870970-basis%3A26449162

  Kommentar by tavsen — 18. august 2020 @ 17:59

 56. tavsen kl. 17:59

  Stråmand. Jeg har respekt for den indsats, Pia Kjærsgaard har ydet for udlændingedebatten og det frie ord i Danmark. Hun har næsten kun fået utak.

  Det er i øvrigt første gang, at jeg er blevet kaldt for rotte. Men det er kendt, at nazisterne huserer på Uriasposten, f.eks. nazisten krassisten.

  Man kan næsten høre det på aliasset:

  Nazisten. Racisten. Krassisten.

  Kommentar by np — 18. august 2020 @ 18:15

 57. np — 18. august 2020 @ 18:15

  LÆS KORANEN og døm selv.

  Og læs den her, det er med mindst 25 års forsinkelse, du nu takker Pia K. BANGEBUKS

  Gensyn med ondskabens ikon
  https://bibliotek.dk/da/work/870970-basis%3A26449162

  I stedet for sædvanlige udgydelser burde du bruge lidt tid på at forklare den her.

  “Det er ikke menneskene, vi skal bekæmpe, men deres forskruede ideologier.”

  Du lever vist kun i den teoretiske verden.

  Kommentar by tavsen — 18. august 2020 @ 18:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper