18. august 2020

Carsten Jensens afdøde stedsøn var Extinction Rebellion-aktivist: “… was arrested several times”

Tidligere på året døde Carsten Jensens 25-årige stedsøn af hjertestop under et ophold i Sydafrika, og i den anledning har P1 lavet en montage i fire dele. Det fortælles, at Raphaël Coleman var højtplaceret aktivist i Extinction Rebellion (London), og her gik under navnet ‘James Iggy Fox’. Han havde deltaget i flere ulovlige aktioner, og skulle have været for retten i april måned. Det godt to timers interview med Carsten Jensen handlede dog ikke om stedsønnens kriminelle ageren, men om hans kamp for en bedre verden på flere kontinenter.

Efter 2030 ville det reelt være slut med menneskeheden forklarede den skønlitterære forfatter, og P1 måtte diskret indflette et forbehold. Carsten Jensen i krise kan høres her, men jeg anbefaler det ikke.

“Iggy Fox worked like a warrior for Extinction Rebellion from November 2018. His work included filmmaking, social media, actions, speaking. He was part of the legendary #snowflakes affinity group and was arrested several times. Sadly he died on 6th February 2020 at the age of 25. On the 13th February we celebrated his enormous, fierce contribution both to XR and to the climate and ecological emergency.” (Extinction Rebellion på Youtube, 13. februar 2020)

(Raphaël Coleman, 2019; Foto: Youtube)

“Counter-terrorism police placed the non-violent group Extinction Rebellion (XR) on a list of extremist ideologies that should be reported to the authorities running the Prevent programme… The climate emergency campaign group was included in a 12-page guide produced by counter-terrorism police in the south-east titled Safeguarding young people and adults from ideological extremism, which is marked as ‘official’. XR featured alongside threats to national security such as neo-Nazi terrorism and a pro-terrorist Islamist group. The guide, aimed at police officers, government organisations and teachers who by law have to report concerns about radicalisation, was dated last November.” (The Guardian, 2020)

(Extinction Rebellion-aktivisten ‘James Iggy Fox’; Fotos: Daily Star)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112494/trackback

37 Comments »

 1. Fryd for Carsten Jensens, jeg håber han kløjes i gravøllen.

  Hvordan kan man forresten tillade sig, at kalde andre for “Kældermennesker” når ens søn er sådan en type?

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2020 @ 01:41

 2. Fryd, fryd og atter fryd, må han brænde i helvede for evigt.. Og må tudse-aborten og landssvigeren, Carsten Jensen, snart følge efter, sammen med resten af segmentet fra den yderste venstrefløj…

  Kommentar by Christian — 18. august 2020 @ 02:15

 3. Det fedeste er at når man googler svinet, handler den første side links om, at han havde en birolle i Nanny McPhee.

  Hold kæft en luderfamilie.

  Kommentar by Felix Krull — 18. august 2020 @ 02:35

 4. Hvordan kan man forresten tillade sig, at kalde andre for “Kældermennesker” når ens søn er sådan en type?

  Har du hørt om psykologisk projektion? Kommunistsvin projiterer altid – det er derfor at en fascistisk frontorganisation kalder sig Antifa.

  Kommentar by Felix Krull — 18. august 2020 @ 02:41

 5. Han ser ligeså syg ud som Carsten Jensen. Jeg ville havde troet det var hans rigtige søn, hvis jeg ikke viste andet.

  Kommentar by CCC — 18. august 2020 @ 03:31

 6. Hvad døde han af? Selvmord? Så lavede han i det mindste 1 god gerning.

  Kommentar by Kraul — 18. august 2020 @ 03:49

 7. Ordet “Hjertestop” dækker ofte over ret mange dødsårsager, som man ikke ønsker at præcisere. Jens Otto Krags selvmord blev fx. også omtalt som hjertestop.
  Selvmord er dog altid tragisk for venner og familie – Selv for kældermennesket Carsten Jensen.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 18. august 2020 @ 04:16

 8. Carsten er en skændsel for frøken Jensen og hendes kogebog. Han skal skamme sig,skal han.

  Kommentar by Nielsen — 18. august 2020 @ 05:13

 9. Coleman died on 6 February 2020 at the age of 25,[2][4] after collapsing while out jogging.

  Lad være med det, det er ikke sundt

  Kommentar by BB — 18. august 2020 @ 07:16

 10. De indbildt progressives forældres had mod den almindelige frygtsomme borgers frygt for at blive velsignede med multikulturens “frugter“, giver som ofte før de særeste udtryk, hvad enten det er gennem tilslutningen til aktionsgrupper, der vil nedbryde lov og orden, og smadre fundamentale rettigheder som ejendomsret og ytringsfrihed, eller tilslutningen til det islamiske broder- eller søsterskab, som vil det samme.

  Der er intet i Carsten Jensens meritter, som ville kunne have ladet sig gøre, hvis der ikke havde været for borgerlighedens begrænsende natur. Men da han og hans lige ikke vil vedkende sig den, og pligtskyldigt videreføre den til næste generation, er han på en sær måde blevet garant for sin egen undergang.

  Som enkeltperson er han jo ikke ansvarlig for en voksen stedsøns valg. Men samlet set må kulturen og mediernes snobberier overfor det udskældte DF- segment ses som et carte blanche til næste generation om samfundets totale nedbrydning og overladelse af nøglerne til de nye herrer. Smadrer gerne alt på deres vej, om det er den kristne kultur eller den Audi som murer Jensen, der i øvrigt betaler topskat mens han nedslides, møjsommeligt har sparet op til eller betaler betragtelige summer af på hver måned.

  Kommentar by Uno — 18. august 2020 @ 07:40

 11. Det er en stor sorg og tragedie , at et så ungt menneske dør.
  Hvem hans øvrige / biologiske familie i øvrigt er , fremgår ikke her. Jeg håber at han , familie og venner må finde fred med det hele . RIP.

  Kommentar by Heisahero — 18. august 2020 @ 07:52

 12. Hvorfor ligner tabere altid lort? Hvorfor dør narkomaner altid unge? Og er den leverplettede oldsag kommet i politisk panikalder 60 år efter alle andre?

  Kommentar by Hul igennem? — 18. august 2020 @ 08:00

 13. Ja, det er tragisk, at et ungt menneske dør.

  Man får en fornemmelse af, at hans kriminelle aktivisme hænger sammen med at få anerkendelse fra hans ekstremistiske stedfar. Havde Carsten Jensen været en fredelig borgerlig mand, havde stedsønnen sikkert brugt sine ungdomsenergi på noget langt bedre, men mindre medieegnet.

  Kommentar by traveler — 18. august 2020 @ 08:13

 14. Når man løfter en sten i en mose, ser man en masse underlige dyr nedenunder. Når man løfter låget og kigger under velfærdssamfundet, ser man en masse underlige dyr nedenunder og nu kan man også høre dem i statsradiofonien og se dem på velfærdsstatens tv. De lever af velfærdssamfundets betalinger og bruger flittigt dets gratis uddannelser og andre gratisydelser. De føler at de skal være noget stort, men de kan ikke klare konkurrencen i et frit samfund og derfor fører de sig frem og skaber sig i mediernes falske lys. Deprimerende.
  Det mest deprimerende er de priviligerede dyrs vrede selvglæde og selvretfærdighed. Det er samfundets skyld. Det lyser ud af dem.

  Kommentar by A-mad — 18. august 2020 @ 08:14

 15. Udbredt indsmugling og brug af stoffer fandtes ikke i tresserne. Men fra 1968 tog det fart. Man var kun “progressiv” hvis man røg hash og helst også brugte LSD, kokain og lignende stærke sager. Som fører til usund levevis og ekstrem fakta-resistens. En del politikere og journalister anvender vistnok et hvidt pulver af en slags. Det tyder deres rablerier ihvertfald på.

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 08:18

 16. PS: Nogle af de mest fakta-resistente fører sig frem som klima- og co2-eksperter. De ser bort fra solens betydning og alle kendsgerninger omkring co2, og fortæller os at hvis vi ikke bruger mindst 5000 milliarder på at kæmpe mod co2, går jorden under til næste år eller næste år igen. Carsten Jensen er selv mellem dommedags-profeterne. Men tilsyneladende aner han intet om de yderst komplicerede processer som bestemmer om det regner eller sner osv. Endnu værre er det dog at høre på de fanatiske skoletøser som i DRs P1 gør sig kloge på “klima-krisen”.

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 08:33

 17. Carsten sidder trygt og godt i sin herskabslejlighed på Østerbro. Kapitalen flyder i rask fart ind på kontoen. Kunstnerstøtte, bibliotekspenge, bogsalg, fordrag for batikhekse, osv. osv.

  Kommentar by Johnson — 18. august 2020 @ 09:28

 18. Revival of the fittest

  Lev stærkt – dø ung er en roman fra 1947 af Willard Motley.

  Troede den bog var glemt, fortæller fint om det multietniske USA. Lige som Jack Kerouac, der også skrev om at overleve på andres bekostning.

  Men danske politikere snakker om fællesskab. Det kommer der aldrig nogensinde igen, det kræver først og fremmest fælles sprog og nogenlunde fælles værdirammer, som Carsten Jensen desværre ikke ønsker. A-mad — 18. august 2020 @ 08:14 beskriver det glimrende.

  Kommentar by tavsen — 18. august 2020 @ 09:47

 19. Ja, A-mad beskriver det rigtig godt.

  Kommentar by Johnson — 18. august 2020 @ 09:57

 20. Klaus Rifbjerg kaldte danskerne for ‘ligusterfascister’ og regnede med, at kun 2000 af dem havde intelligens. Carsten Klam kalder danskerne for skimlede kældermennesker og regner dem for islamofober. Rifbjerg var selv den største kulturfascist og Jensen er den største skimmelsvamp i Danmark. Ingen af “den passive duo” tilhører den udvalgte skare på 2000 intelligente danskere. Selvudnævnte frelste kulturkonger er som en naturlov politisk imbecile.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. august 2020 @ 10:18

 21. Det er en underlig fornemmelse at læse Konfront, fx artiklen
  “Anarkister i opstanden mod diktaturet”

  I Hviderusland kæmper de mod en gammel diktator, Lukasjenko.
  I Danmark kæmper de mod et borgerlig kapitalistisk styre, der giver dem alle muligheder i livet, hvis de gider tage dem.

  Mon anarkister har andre mål i livet end voldelige angreb på anderledes tænkende?

  Kommentar by k.m. — 18. august 2020 @ 10:47

 22. # A-mad 8.14 fortæller noget om de sære skabninger som optræder i medierne som “eksperter”, “vismænd”, forbilleder og kloge vejledere. Men den sørgelige sandhed er at de fleste virkelige eksperter og bedst begavede folk frasorteres med stor omhu. Det afgørende er som regel om partibogen er i orden og at man har den rette røde farve. De politisk ukorrekte ønsker man helst ikke ind, det er alt for risikabelt. Kommer de endelig med, har man som regel garderet sig med nogle der kan modsige dem eller tage dem i skarpt krydsforhør med brug af ledende spørgsmål, sproglige fælder eller tåbelige/ løgnagtige antydninger. Det er sådan DR og TV2 fungerer.

  Selv når lyttere deltager, som i “Ring til regeringen” og “Bagklog” mv., sorteres der flittigt. Kritiske lyttere afvises, eller snuppes af.

  I en del udsendelser er der 3-4 damer og 1 mand. Så har man også sikret sig mod mænds syn på tingene, der tit ikke er helt magen til feministernes. Medmndre de er feminiserede og dresserede til at pludre på samme måde.

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 10:49

 23. Konfront slogan på banner : Revolutionær, feministisk antifascistisk

  Skal man være bange nu? Levner de plads til anderledes tænkende?
  eller er deres paroler i virkeligheden rettet mod deres egne dæmoner ?

  Kommentar by k.m. — 18. august 2020 @ 10:56

 24. Jeg vil tale pænt om den afdøde og hans stedfar, og derfor… kan jeg ikke finde på noget som helst.

  Kommentar by Crass Børsting — 18. august 2020 @ 11:14

 25. Jens Otto Krags selvmord blev fx. også omtalt som hjertestop.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 18. august 2020 @ 04:16

  Han drak en flaske whisky om dagen – inden han gik ud om aftenen.

  Men han begik ikke selvmord. Han døde af et hjerteslag.

  En varm junidag fejrede han sin handicappede søns fødselsdag. Næste morgen kom han ned, Han var munter og afslappet. et par timer senere fandt de ham liggende halvt ud af sengen. kroppen var kold, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. august 2020 @ 11:19

 26. Verden er blevet lidt bedre at bo i. One went…many more to go.

  Kommentar by Jp — 18. august 2020 @ 12:33

 27. “No More Indigenous Blood” står der på muren.

  Gælder det også indfødte (hvide) europæere, som bliver overfaldet, voldtaget og myrdet af ikke-vestlige fremmede?

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. august 2020 @ 13:10

 28. Hvis jeg havde været på facebook, så havde jeg ikke været “ven” med den uhyrlige Raphael Coleman, men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke på hvor skrækkelig en tilværelse han må have haft.
  Kan man forestille sig noget mere uhyrligt og rædselsfuldt end at have Carsten Jensen som stedfar? Intet menneske kan have fortjent en sådan skæbne.

  Kommentar by bjarne binee — 18. august 2020 @ 13:46

 29. Politisk forvirring fører til skridtforvirring? Kønskælder? Skrævskimmel går til hovedet?

  Kommentar by Hul igennem? — 18. august 2020 @ 14:03

 30. Så stenet at han næsten er blind, og dermed en typisk repræsentant for segmentet af utilpassede samfundsnassere.

  Kommentar by Kimski — 18. august 2020 @ 14:13

 31. Uanset hvor rablende en person er, er der som regel altid nogle forældre eller andre pårørende, der holder af dem.

  Donald Trump har lige mistet sin bror. Det påvirker da sikker DT uanset, hvad man ellers synes om ham. Carsten Jensen er noget af det mest utiltalende, jeg kan komme i tanke om. Men jeg vil aldrig kunne fryde mig over en personlig sorg. Heller ikke selvom stedsønnen lignede noget, verden ikke vil savne. Han var trods alt også et menneske.

  Kommentar by Realist — 18. august 2020 @ 14:47

 32. Sympatiske kommentarer af Heisahero kl. 07:52 og Realist kl. 14:47

  “Det er en stor sorg og tragedie, at et så ungt menneske dør.”

  “Uanset hvor rablende en person er, er der som regel altid nogle forældre eller andre pårørende, der holder af dem.”

  Kommentar by np — 18. august 2020 @ 15:47

 33. Tak Gud! var begyndt at tvivle på dig.
  P.

  Kommentar by Piotr — 18. august 2020 @ 18:25

 34. Carsten Jensen kaldte ikke blot andre for kældermennesker, men for klamme kældermennesker.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 18. august 2020 @ 19:47

 35. Carsten Jensen kan godt se det tragiske i sin stedsøns tidlige død. Men så burde han jo også kunne se det tragiske i at ideologier som kommunismen, nazismen, fascismen og islamismen har sendt millioner og atter millioner af børn og unge mennesker i døden, plus andre millioner over 35-40 år. Er Carsten Jensen modstander af disse totalitære bevægelser?

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 21:05

 36. Kommentar by Piotr — 18. august 2020 @ 18:25
  Fuldstændig enig.

  Kommentar by piphans — 18. august 2020 @ 21:15

 37. Når en af forældrene er sindslidende, går det ofte ud over børnene.

  Jeg har en fornemmelse af, at der i kultursegmentet er en overrepræsentantion af folk med sindslidelser – men jeg har intet der faktuelt understøtter påstanden. Men hvis man er rig og/eller kendt, snige man sig nemt udenom de sociale myndigheder. Hvor mange børn er der eksempelvis blevet tvangsfjernet fra rige- eller kendte familier ?

  Kommentar by Bilka — 19. august 2020 @ 07:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper