21. august 2020

Sikandar Siddique, MF: Mette Frederiksens udtalelser er ‘racistiske’, “… puster til fremmedhadet”

Sikandar Siddique fik islamisternes stemmer, og nu skal der så betales tilbage. Angreb er det bedste forsvar, men at råbe ‘racist’ efter en rød statsminister, er langt fra skiven. Racismebeskyldninger fungerer ikke rigtigt mere, og slet ikke hvis det kommer fra en pakistansk løsgænger, og rettes imod lederen af landets suverænt største parti. Måske er hans målgruppe i virkeligheden kun herboende (pakistanske) muslimer.

Mette Frederiksen puster til fremmedhadet, når hun først mistænkeliggør minoriteter, der bliver smittet med en dødelig sygdom og i dag langer ud efter det hun kalder ‘indvandrerdrenge’.

Når landets statsminister på tre dage kommer med to udtalelser, der er svære ikke at se som racistiske, så tegner det et meget problematisk billede af en regeringsleder, der splitter Danmark i stedet for at samle.” (Sikandar Siddique, 19. august 2020)

(Sikandar Siddique-valgreklame, form. 2019)

Racistiske udtalelser, jf. Sikandar Siddique.

“Når vi nøgternt kigger på smittetallet, så er der ganske enkelt for mange mennesker med ikke-vestlig baggrund, som er smittet.” (Mette Frederiksen, 15. august 2020)

“Det her handler om, at når man bruger S-togslinjerne i Storkøbenhavn, så skal man ikke være bange for at tage hjem om aftenen, fordi der er 15-17 indvandrerdrenge, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Man skal ikke være bange for at gå ned i sin egen vaskekælder, og man skal ikke gå uden om indkøbscentrene på den københavnske vestegn.” (Mette Frdderiksen, 19. august 2020)

Oploadet Kl. 01:44 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112602/trackback

38 Comments »

 1. Så er det jp bare synd,at der ikke er én eneste positiv ting at sige om indvandrere Stupide Sidique.

  Kommentar by Nielsen — 21. august 2020 @ 01:59

 2. Problemer med “racisme” er knyttet til, at mennesker som er stærkt fremmede for hinanden lever på samme område. Racisme problemet kan aldrig løses fordi to forskellige grupper vil se samme begivenhed fra hver deres etnocentriske vinkel.
  Hvilke problemer havde Danmark med “racisme” i 50’erne. Ingen, fordi der var ingen store mindretal som var stærkt fremmede for os og vi for dem. “Racisme” er et barn af et unaturligt samfund, hvor mennesker som er stærkt fremmede for hinanden lever sammen.

  Kommentar by CCC — 21. august 2020 @ 02:13

 3. Det er en fornuftig betragtning du der gør dig CCC. Og Hagia Sofias sørgelige skæbne beskrives af Henrik M. Jensen på hanen: https://snaphanen.dk/2020/08/20/en-trojansk-hest/#more-196052

  Kommentar by Nielsen — 21. august 2020 @ 03:25

 4. #2 Kommentar by CCC
  Hele problemet som du så præcist beskriver, er så simpelt at enhver med bare et minimum af sund fornuft og selvstændig tænkning kan forstå det.
  Hvis man derimod hele sit liv er blevet hjernevasket til at se på virkeligheden igennem et ideologisk filter, kan man ikke se det, man kan ganske enkelt ikke forholde sig til virkeligheden.

  Kommentar by Danskeren — 21. august 2020 @ 06:55

 5. Siddique er tosset , at høre på.

  Kommentar by Heisahero — 21. august 2020 @ 07:35

 6. Mette fortæller at hun synes at det er for dårligt, hvis folk skal have grund til at være bange for at køre med S-toget, gå en tur, være i et indkøbscenter, passere Nørrebro osv. Men Mettes parti plus V, K, SF, EL og R ønsker jo at adlyde EU og at fortsætte indvandringen. Så der er en afgrund mellem de pæne ord og den faktiske politik.

  Kommentar by Bent A — 21. august 2020 @ 07:38

 7. I selve supermarkedet er man som regel tryg. Men turen frem og tilbage er der stigende risiko ved. Ser man på antallet af voldsomme episoder er det enormt, iflg. nettet.

  Kommentar by Bent A — 21. august 2020 @ 07:40

 8. Ja, fordi det går jo fantastisk alle andre steder i europa – feks det mest politisk korrekte land i verden Sverige.

  Kommentar by Rene — 21. august 2020 @ 08:09

 9. Indvandringen sker mod både den danske og europæeres ønske og er dermed UDEMOKRATISK. Alle undersøgelser viser at danskere og europæere IKKE ønsker ikke-vestlig indvandring. Vi har ikke demokrati mere.

  Vi lever i den post- demokratiske tid

  Kommentar by H. Nielsen — 21. august 2020 @ 08:17

 10. Tankeeksperiment.

  Find ud af hvor mange muslimer der samlet set bor i Europa. Nu flytter vi samme antal kristne til Mellemøsten, hvor vi starter med at kalde deres piger for luder. Vi tæsker deres teenagedrenge til lirekassemænd. Vi begår omfattende kriminalitet, forlanger gratis skolegang og fri adgang til sundhedsvæsen og bolig. Vi forlanger at alt kører efter vores hoved, med fødevarer, påklædning, ret til at praktisere religion, (opførelse af kirker).

  Hvis lokalbefolkningen stritter imod hiver vi dem i retten for racisme.
  Vi tåler ingen kritik og lokalbefolkningen skal bare tale pænt, selv om vi er en flok banditter.

  Kommentar by k.m. — 21. august 2020 @ 08:18

 11. Hvis løgnen gavner islam siger koran ok! Jo mere muslimer sværger på et eller andet, desto mere lyver de. For muslimer betyder ‘integration’ værtsorganismens underkastelse under Allan og intet andet. Ligeværd i islam anerkendes kun for muslimer. Hvad mon Sikander siker til det?

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. august 2020 @ 08:23

 12. CCC — 21. august 2020 @ 02:13 skrev:

  “Racisme problemet kan aldrig løses fordi to forskellige grupper vil se samme begivenhed fra hver deres etnocentriske vinkel.”

  Præcis! Multi-Etniske samfund vil altid føre til etniske konflikter og vil derfor aldrig blive vel-fungerende.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. august 2020 @ 08:27

 13. Bare rolig Siddaque, Mette mener ikke det hun siger. Hun fisker blot stemmer ved at støve imaget af som strammer overfor jer perkere, så snart hun har fået sit nyvalg falder hun tilbage igen

  Kommentar by redneck — 21. august 2020 @ 08:28

 14. Integrationen af folk fra Sydamerika, Rusland, Thailand osv. går rigtig-rigtig fint – det går hurtigt, de bidrager til det danske samfund og respekteres herfor.

  De tilpasser sig og respekterer landets love og kultur… Ingen dominansvold, ingen krav om særbehandling, ingen overrepræsentation i kriminalitetsstatstikker, ingen yalla fra bønnekald osv.

  Man behøver ikke være medlem af Mensa for at regne ud hvorfor der er integrationsproblemer af ‘visse grupper af indvandrere’ – samme gruppe som iøvrigt udviser den største grad af racisme i Danmark…

  Kommentar by Bjarne P. — 21. august 2020 @ 08:41

 15. “Når vi nøgternt kigger på smittetallet, så er der ganske enkelt for mange mennesker med ikke-vestlig baggrund, som er smittet.”

  Nu prøver statslige medier en anden vinkel, som ikke miskrediterer vore berigere.

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/v-og-df-vil-have-overblik-over-corona-smittelande-se-faa-de-tal-frem
  I Norge og Tyskland kommer en væsentlig del af coronasmitten i øjeblikket fra udlandet.

  Begge lande fører lister over, hvor i verden deres borgere formodes smittet med coronavirus.

  Kommentar by tavsen — 21. august 2020 @ 08:46

 16. >Bent A
  Der er en afgrund mellem Porno Mettes ører. Hun lyver åbentlyst,men vælgere tror fortsat,at det hun siger,er noget hun har tænkt sig at føre ud i virkeligheden. Kan du tænke på flere politikere i galeanstalten Christiansborg som kan tælles på flere end én hånd,som ikke har været fulde af løgn,siden de påstod,at de vil overholde grundloven? Nej vel. Så regn med at en politiker har en og kun en ting i tankerne: Hendes egen tegnebog.

  Kommentar by Nielsen — 21. august 2020 @ 09:08

 17. Globalist politikere kunne ikke vente med at åbne grænsen.
  Borger kunne ikke vente med at komme ud i nattelivet og på ferie i corona-hot-spot lande.

  Det er deres skyld smitten eksploderer igen, og os der har passet på fra starten straffes een gang til.

  Kommentar by k.m. — 21. august 2020 @ 09:09

 18. Enig Bent A 07:38, når du skriver “Men Mettes parti plus V, K, SF, EL og R ønsker jo at adlyde EU og at fortsætte indvandringen.”
  Ja og EU adlyder islam, som betyder underkastelse. EU lader sig i dag styre mere af Koranen end af Biblen.

  Den udvikling var forudset af den førende vestlige islam forsker i forrige århundrede; den engelsk-amerikanske historiker med speciale i Islam og Mellemøsten, Bernard Lewis (1916-2018). Han forudså, at Europa ville blive muslimsk inden udgangen af dette århundrede.

  Kommentar by A-mad — 21. august 2020 @ 09:25

 19. Ifølge koranen er ethvert menneske født som muslim og forbliver som sådan indtil aktivt fravalg. Apostater skal ifølge koranen dræbes.
  Så behøver man vist ikke sige mere om den ‘religion’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. august 2020 @ 09:36

 20. Og jeg er 100% sikker på at hvis vi sender Sikandar Siddique tilbage til muslimske lortehul han kom fra, så ville Danmark blive et meget bedre sted for os danskere.

  Kommentar by piphans — 21. august 2020 @ 09:54

 21. På en måde så har skidderikken perkistaneren ret i at skrigeskinken er kørt af sporet, om nogen er hun og hendes parti skyld i den total overflødige indvandring af indavlede retardere kriminelle korandyrkende terrorister, det er skrigeskinken og hendes egne vælgere der er skyld i at etniske Danskere bliver knivstukket, skudt, voldtaget samt frarøvet deres værdier, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 21. august 2020 @ 10:13

 22. Siddique kan bare se hvordan det går i Sverige, der har de intet sagt imod indvandringen, åbne hjerters land. Resultatet ak,– snart slut for den etniske svenske befolkning. Mette Frederiksen har det hele i munden, intet kommer til handling.

  Kommentar by IES — 21. august 2020 @ 10:53

 23. Sikandar siddique:

  ”Alle de her drenge vi snakker om de er født i Danmark mange af dem har slet ikke været i Mellemøsten – er de er et problem så er de et dansk produkt og så er det et dansk problem og derfor skal vi ikke snakke om hvor deres forældre kommer fra

  Forkert!!!
  De perker-unger er et produkt af deres indavlede forældres dårlige gener, rådne kultur og islam!

  https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_204801 20. aug 2020

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. august 2020 @ 11:21

 24. Den aversion som Sidique mener Danskere har imod “indvadere,flygtninge,asylansoegere” uinviterede foroevrigt,kunne vel ikke have noget at goere med deres generelle opfoersel,i dagligdagen.S er utroligt usympatisk

  Kommentar by dunk — 21. august 2020 @ 11:22

 25. Måske burde man have medlidenhed med Sidique, der er tvunget til at være i selskab med sig selv resten af livet også selv om han, om nogen, har fortjent denne skrækkelige straf. Vi andre kan da heldigvis lukke for ham, undlade at læse hvad han evt. skriver eller måske får andre til at skrive for sig. Vi kan simpelthen lukke af for ham. Sammen med Uffe Elbæk har han været en af de 2 mest underfrankerede repræsentanter fra klovnepartiet = sammenslutningen af ufrivillige klovne i partiets heldigvis korte levetid.
  At Sidique har let adgang til medierne er naturligt, da Journalistisk Venstreparti og underfrankerede Sidique er brødre i ånden.

  Kommentar by bjarne binee — 21. august 2020 @ 11:44

 26. Man kan bare se hvad der forgår i Sverige og konstaterer at Sikandar Siddique er en gemen løgner, for uvidenhed kan det ikke være.
  Alt har de gjort og det er bogstavelig talt alt, for at please indvandrerne i Sverige og Sverige er nu ved det punkt at landet så småt falder fra hinanden.

  Kommentar by Jan Huus — 21. august 2020 @ 12:08

 27. Manden er en sinke.

  Kommentar by KineserSnot — 21. august 2020 @ 12:14

 28. ôzlem Cekic er sur på Mette Frederiksen, for bemærkningen om indvandrerdrenge der skaber ballade i S-tog.

  Cekic siger så hendes egne drenge sandelig er danskere, født på hospital i Danmark.

  En gris bliver ikke en ko fordi den er født i en kostald

  Kommentar by k.m. — 21. august 2020 @ 12:39

 29. Jeg har i aften talt meget om tryghed, men tryghed er desværre ikke en selvfølge.

  Flere og flere er bange for at gå ud om aftenen. Ældre mennesker tør ikke tage tog eller bus, fordi de frygter vold og tyveri.

  Vi bliver rystede, når sagesløse udsættes for vold på gaden. Jeg forstår godt frygten og tænker ofte på ofrene og de efterladte.

  Lad mig sige det, så det ikke kan misforstås: Vi vil ikke finde os i det. Vi vil den vold til livs.

  Folk skulle kunne gå på gaden, uden at skulle se sig over skulderen. Unge skal kunne gå ud og more sig, uden at være bange for at komme til skade.

  Politi og retsvæsen vil derfor få stærkere magtmidler i kampen mod dem, der truer andre og ringeagter menneskeliv.

  Det indebærer, at vi vil være konsekvente overfor forbrydere. Også de helt unge. Hvis vi ikke har egnede institutioner for de unge, der dyrker vold, så skaffer vi nogen.

  Der skal ikke være tvivl om, at samfundet klart og utvetydigt er på ofrenes side.

  Derfor vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at stoppe gadevold blandt unge mennesker, uanset hvor de kommer fra.

  Vi vil samtidig sætte alt ind på at ændre holdningerne hos de unge – både hos de unge indvandrerbørn og hos alle andre danske unge. Her har familien et stort ansvar.

  De skal også vide, at vi anser det for at være fejt – og ikke spor sejt – at gå med kniv. Også her har familierne et stort ansvar.

  Der findes ingen undskyldninger for vold mod sagesløse borgere.

  Vi vil værne om gæstfriheden overfor dem, der slår sig ned blandt os. Men det kan vi kun gøre, hvis såvel forældre som børn accepterer spillereglerne og lever op til de samfundsnormer, der er grundlæggende for os.

  Men vi har meget at gøre i 1997.

  – Poul Nyrup Rasmussen Nytårs Tale 1997

  Kommentar by KineserSnot — 21. august 2020 @ 12:48

 30. ups…. så er Mette ikke længere stue-ren :-O

  Kommentar by egon olsen — 21. august 2020 @ 15:10

 31. # 29
  Fint lille klip fra Nyrup Rasmussens “glansperiode”.

  Og nu, snart 25 år senere, synger hans efterfølger, Mette F., den samme falske sang. Og som troskyldige femårs børn sætter vælgerne igen og igen deres kryds, hvor de plejer. Og det gør de også næste gang.

  Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 21. august 2020 @ 15:37

 32. En gris bliver ikke en ko, fordi mor er en so.

  Kommentar by XXXXX — 21. august 2020 @ 17:19

 33. Pust for helvede, pust !!!!

  Kommentar by Bilka — 21. august 2020 @ 22:56

 34. Er kornfed paki, som intet har bidraget med. Skulle skovles ud omgående. Absurd, skadaløst, at han sidder i folketinget.!!! Vores folketing.!!!

  Kommentar by Gert — 21. august 2020 @ 23:57

 35. Han er et slemt udenomssnakkende vrøvlehoved, jeg tror seriøst der er adskillige skruer løse i den øverste etage på ham…

  Kommentar by LarsB — 22. august 2020 @ 01:15

 36. #28. Både Cekic og ham her begår den klassiske fejl i debatten; de nævner at ‘drengene er født her’…jamen, hvis det er tilfældet hvorfor opfører de sig så alligevel så udansk og voldeligt… Hmm, nok pga. hjemmets kultur, baby…

  Kommentar by LarsB — 22. august 2020 @ 01:19

 37. Jeg er som altid enig med Fritz og Falkeøje

  Kommentar by Nielsen — 22. august 2020 @ 08:38

 38. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/is-tvillinger-noedt-til-at-lukke-dem-ind/8258617

  Kommentar by Hvid slave. — 22. august 2020 @ 20:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper