21. august 2020

Fælledparken: Syv AEH’ere, så to drenge med ‘en kasse øl’ – Gik ‘umotiveret hen og antastede dem’

BT beretter om tre lignende overfald på kort tid i Fælledparken, og har derfor spurgt politiet om signalement på de eftersøgte. “Af hensyn til efterforskningen kan Københavns Politi på nuværende tidspunkt ikke oplyse eventuelle signalementer af mistænkte”, fortæller politiet i relation til det ene overfald. Udover overfaldet beskrevet herunder, drejer det sig om et overfald mod en 17-årig dreng med anden etnisk baggrund end dansk, samt en ‘person’, der blev overfaldet af ‘en større gruppe’. Politiet har anholdt ‘en 15-årig dreng’.

Fra BT.dk – 15-årig anholdt efter serie af gruppeoverfald.

“De kom gående i en stor gruppe gennem parkens halvmørke. Syv drenge på 15 til 17 år med anden etnisk herkomst end dansk. Klædt i mørkt tøj.

Da de fik øje på to jævnaldrende drenge, der bar på en kasse øl, gik de umotiveret hen og antastede dem. De krævede at få kassen med øl udleveret, og da svaret var nej, blev de voldelige.

En 16-årig dreng blev slået hårdt i tindingen og på kæben. Efter at have modtaget slagene løb han væk, mens gruppen kom med hånende tilråb. Han søgte tilflugt på Rigshospitalet.

Det fortæller den 16-åriges far, der ønsker at være anonym af hensyn til sin søn. Overfaldet skete ved Tårnlegepladsen i Fælledparken på Østerbro i København. “

(Tårnlegepladsen, Fælledparken, København; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 10:53 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112621/trackback

55 Comments »

 1. Så kom virkeligheden til Østerbro. Turde man blot håbe på, at nogen af de fine opdager det.

  Kommentar by Bastardo — 21. august 2020 @ 11:07

 2. Andet emne ( undskyld men vigtigt): støt borgerforslag om afskaffelse af straffelovens paragraf 266b om racisme, der hindrer berettiget kritik af en middelalderlig og udemokratisk religion.

  Støt også borgerforslag om folkeafstemning om ud af EU.

  Søg blot på “borgerforslag” på nettet, så kommer det frem

  Kommentar by H. Nielsen — 21. august 2020 @ 11:11

 3. At der er overfald på en anden etnisk dreng skal ikke overraske. I USA er hadforbrydelser mellem etniske grupper meget højt. Utroligt mange jøder overfaldes af især sorte i New York området. En som bor i Baltimore som stort set er renset for hvide har fortalt, at sortes overfald på asiater er meget udbredt. Det er intet som man taler om. Multikulturen som ideologi har behov for en forklaringsmodel som er, at hvides “racisme” er årsagen til, at den multikulturrelle harmoni ikke er kommet. Men hvis der er hadforbrydelser mellem etniske grupper hvor hvide stort set ikke bor så falder denne forklaring til jorden. Derfor skal man ikke tale om det. Eksperimentet skal fortsætte.

  Kommentar by CCC — 21. august 2020 @ 11:11

 4. Ja, virkeligheden er ved at komme til store områder i København, Odense, Århus og 50 andre danske byer. For resten kom den allerede til Østerbro for et par år siden. Overfald ved Trianglen, et hjemmerøveri på 4. sal på Østerbrogade, hvor beboeren blev hårdt kvæstet, tre ældre som blev myrdet af en somalier der gav den som hjemmehjælper, osv., osv. Igen og igen kommer virkeligheden til danskerne i form af vold, røverier, knivstik, farlig kørsel, stenkast fra motorvejsbroer, ildebrande og mord. Berigelsen er over os.

  Kommentar by Bent A — 21. august 2020 @ 11:18

 5. Det er da klart, at sådan et signalement kan forplumre efterforskningen. Jo, fordi så ved de eftersøgte, at det er dem, der er gerningsmændene! Det gælder naturligvis om at holde dem i uvidenhed om dette længst muligt. Det er klart. Politiet er kloge …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. august 2020 @ 11:23

 6. Bare rolig – Mette Frederiksen siger vi ikke skal være bange mere.

  Kommentar by Skatteyderen — 21. august 2020 @ 11:26

 7. Kommentar by Bent A — 21. august 2020 @ 11:18

  Virkeligheden er ankommet. Men virkelighedssansen hos 90% af vælgerne lader vente på sig.

  Kommentar by Lider af danskhed — 21. august 2020 @ 11:26

 8. Også Malmø som var en dejlig, fredelig og venlig by før i tiden, er nu forvandlet til en by med hverdagsterror, inclusive bomber, påsatte brande og skyderier i gaderne.

  Men hverken de danske eller svenske kommunister, feminister eller feltmadrasser lader sig anfægte af den uhyggelige og umenneskelige udvikling. De ønsker, ligesom Merkel, Stine Bosse og Lisbeth Knudsen, endnu mere indvandring.

  Kommentar by Bent A — 21. august 2020 @ 11:26

 9. Det er “et dansk problem” ifølge Sikandar siddique:

  ”Alle de her drenge vi snakker om de er født i Danmark mange af dem har slet ikke været i Mellemøsten – er de er et problem så er de et dansk produkt og så er det et dansk problem og derfor skal vi ikke snakke om hvor deres forældre kommer fra”

  Forkert!!!
  De perker-unger er et produkt af deres indavlede forældres dårlige gener, rådne kultur og islam!

  https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_204801 20. aug 2020

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. august 2020 @ 11:27

 10. Det som foregår i Sverige er en lav-intensiv guerillakrig mod svenskerne. Den vil siden udvikle sig til systematisk fordrivelse og etnisk udrensning. Før i tiden benævnt som folkemord. Regulær borgerkrig er også en mulighed. Hanen fortæller om de uhyrligheder som regeringen i Stockholm udsætter svenskerne for. Fra udsmidning af beboere fra deres boliger til mord i gaderne og på hospitalerne.

  Kommentar by Bent A — 21. august 2020 @ 11:38

 11. OT: Er der gået HYSTERI i testningen af mulige corona-smittede? En mor kørte 300 km frem og tilbage med et tre-årigt barn for at få det testet. Nogle almindelige borgere som ikke er specielt udsatte, lader sig teste med 5-7 dages mellemrum. Nu forlyder det at 99.5% af dem som testes, ikke har corona-virus. Af den sidste halve procent er de fleste ikke syge. Testene er i øvrigt lidt usikre. En læge mener at antallet af tests er blevet så højt at det går hårdt ud over store dele af sundhedsvæsnets kapacitet mht. til at hjælpe patienter som er ramt af en eller to af de 100-150 forskellige andre sygdomme som findes i Danmark.

  Kommentar by Bent A — 21. august 2020 @ 12:18

 12. Mettemor er ramt af hysteri og er gået i flyverskjul fsva corona.
  Magnus er nikkedukken, der ikke tør have een selvstændig mening.
  Sundhedseksperterne ER tævet på plads, og gør hvad de kan for ikke at blive fyret efterfølgende.
  Finanserne er der ingen der interesserer sig for.

  Kommentar by Bastardo — 21. august 2020 @ 12:51

 13. En 16-årig dreng blev slået hårdt i tindingen og på kæben. Efter at have modtaget slagene løb han væk,

  Hvad med ham der var med den flygtende, Hvor blev han af.??

  Kommentar by Charles — 21. august 2020 @ 12:57

 14. SÅ! NU sker der noget, Jakob Ellemann har sagt at nogle indvandrere opfører sig utilstedeligt. Det må jeg sige, så kom jerhandsken sgu’ på.

  Og jeg tror det er en reel udmelding, ingen sammenhæng med Mettes ny strammerkurs, nej, det kommer fra Jakobs hjerte – han tænker på det danske folk helt uselvisk.

  Kommentar by Johnson — 21. august 2020 @ 13:52

 15. Puh ha Er der efterhånden noget godt at sige om kjøwenhawnstrups ordensmagt? Andet end at de bruger vores akattekroner,så der er færre af dem til hjerneblødningerne i hoppeborgen.

  Kommentar by Nielsen — 21. august 2020 @ 14:06

 16. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> STUERENE BLIVER DE ALDRIG <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Kommentar by tavsen — 21. august 2020 @ 14:10

 17. Johnson — 21. august 2020 @ 13:52

  FED IRONI. Mon Venstre skulle have undladt at følge de statslige mediers formandsvalg?

  Kommentar by tavsen — 21. august 2020 @ 14:14

 18. Jørgen Nielsen — 21. august 2020 @ 11:27

  Klart det er danskernes fejl.
  Muslimer er perfekte og fejlfrie. Se bare mønsterlandene de kommer fra, hvor de ikke kan holde ud at leve.

  Kommentar by tavsen — 21. august 2020 @ 14:18

 19. Vor Herre bevare os!
  Når politikerne ikke længere kan ignorere problemerne, som har stået i kø i årevis, får vi en omgang tomgangssnak, igen og igen!
  Som bonden sagde da kan klippede grisen, ingen uld, men masser af skrig.
  Intet under, at politikere rangerer lavere i troværdighed end brugtvogns forhandlere.
  Hvornår bliver stemmekvæget klogere?
  Nu har jeg sgu levet i over femoghalvfjerds år, og tendensen er klar. Vi bliver ikke klogere!
  Man fylder Folketinget med novicer direkte fra de politiske rugekasser, uden hverken livs eller erhvervs erfaring, og resultatet er åbenlyst for enhver med lidt sund sans.
  Nu har socialist Mette lige præsenteret sit sidste nye glansnummer, at fodre hunden med sin egen hale.
  Alle klapper og er glade, indtil de opdager at pension er udelukket, du må arbejde til du styrter om ved drejebænken eller samlebåndet.
  Send alle dine skattepenge til syd Europa, hvor man holder siesta, ikke betaler skat og går tidligt på pension.
  Med mor Mettes velvillige støtte forstås. Nu har hun også pantsat landet for adskillige milliarder, uden at befolkningen bliver spurgt.
  Den eneste kvindelige politiker jeg nogensinde har haft respekt for, var tidligere Britisk stats minister, Margaret Thatcher.
  Hun var klar i spøttet, og var meget præcis.
  Socialisme er pragtfuldt, indtil systemet løber tør for andres penge.

  Kommentar by Finn A. Skov — 21. august 2020 @ 14:42

 20. Man må indrømme at Finn A Skov har fingeren på pulsen. Vi danskere er fuldstændig og totalt til grin for skoletøserne, konfirmanddrengene, kommunisterne og pamperne i mafiaborgen.

  Men det er endnu værre end det. For at være til grin kan man da overleve. Men kan vi overleve de udueliges året rundt undergravning af vores værdier, rettigheder, familieliv, sundhed og sikkerhed. Som sker samtidig med at der slagtes løs på infrastrukturen, nationens demokrati og ret til suverænitet og selvbestemmelse. Plus at vores frihed, værdighed, velfærd, økonomi og fremtid konstant angribes og beskæres.

  “Hjælpen til Arne” betegnes nu af kyndige økonomer som “efterløn på krykker”. (Nyrup afskaffede den for ca. 10 år siden).

  Nærmest samtlige “reformer” de sidste 30 år har kun været til skade for det danske folks trivsel og velfærd. Og vi har nu kurs direkte mod afgrunden, ligesom Libanon, Venezuela og ikke mindst Sverige.
  Hodja fortæller om livet i en svensk by: 4 mord, to mordforsøg, (diverse overfald og bilbrande) og en stor eksplosion. På én enkelt dag.

  Kommentar by Bent A — 21. august 2020 @ 15:38

 21. Under bloggen “Mette Frederiksens udtalelser” lidt foran denne, er der en gengivelse af Nyrups tale: “Vi vil ikke finde os i det”. Et godt eksempel på tomgangssnak der aldrig fik praktisk betydning.

  Kommentar by Bent A — 21. august 2020 @ 15:48

 22. Den bedste løsning på problemet: Opfør åbne ungdomsfængsler i Hellerup, Gentofte og Charlottenlund. Reserveret alene for unge kulturberigere af islamisk observans. Med garanti vil de derboende Eliter forårsage udlændingeloven ændret radikalt, så de unge muslimske helte bliver sparket ud af Danmark – pronto.
  De skyldige skadevoldende Eliter skal smage deres egen kulturberigende medicin. Så kan de lære det.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. august 2020 @ 16:10

 23. Genial ide, Gustav

  Kommentar by Træt — 21. august 2020 @ 16:16

 24. Antastede dem ?

  Der er tale om røveri men en straframme på 8 år

  Kommentar by Morten Dreyer — 21. august 2020 @ 16:25

 25. Jeg tror at pogromerne nærmer sig. En historisk erfaring kun historieløse fornægter. Det bliver ikke sjovt.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. august 2020 @ 16:36

 26. De par overfald er jo ikke noget at hænge sig i, det er jo bare en dråbe i havet. Bare tænk på alle de overfald, voldtægter, bedragerier osv. osv. begået af djævlekulten islam som ikke bliver anmeldt.

  Kommentar by piphans — 21. august 2020 @ 16:54

 27. Jamen altså! Kling og Klang på virkelig arbejde i dag. Stor tak for indsatsen.
  Jeg- hvid middelaldrende mand, kørerende i en aldrene Skoda, med 2 hunde “bag i”
  Bliver stoppet for kontrol af førerbevis.

  “Nåh – skal ud og lufte hunde – ja.

  Kling og Klang – kom igen om 12 timer, der hvor jeg bor, der drøner, Ahmed og Ali
  Forbi på knallerter, uden lys på lygten, kiggende sig mere bagud end forud.

  Gad nok vide hvad de transporterer ?

  Kommentar by Jsch. — 21. august 2020 @ 16:55

 28. Nej, sjovt bliver det ikke. Men når mænd/vælgere er så naive, godtroende og letsindige at de overlader magten over finanserne, lovgivningen, forvaltningen, familiepolitikken og hele landet til politiserende kvinder, feminister, pladderhumanister og radikale pseudo-intellektuelle, så ender det rivende galt. Som matriarkatet Sverigstan er blevet et skrækeksempel på.

  Kommentar by Bent A — 21. august 2020 @ 17:04

 29. ASMA ABDOL HAMID:

  Så er det officielt. Jeg er spændt og samtidig også vemodig. Men videre skal jeg ☺️

  Jeg har sagt farvel til Fyns politi, efter 7,8 år i tro tjeneste. Jeg er spændt, fordi min lille familie og jeg, er på vej til at bo på Sjælland og vemodig fordi jeg i de kommende dage, skal sige farvel til mine kollegaer på gulvet.
  Det har været en fornøjelse at arbejde i politiorganisationen, fordi mine arbejdsopgaver har været spændende, udfordrende og udviklende.

  Mit primære arbejde har handlet om at udvikle en ny metode for samarbejde mellem politiet som organisation og civilsamfundet i flere områder på Fyn. At arbejde med at opbygge og udvikle en coocretation indsats har været sindssyg spændende. Og modtagelsen i civilsamfundet kan ikke sammenlignes med noget. For hvis modtagelsen ikke var positiv, og hvis investeringen ikke var helhjertet, ville arbejdet ikke lykkes. Derfor stor tak til alle de ressourcepersoner og netværk, som gik helhjertet ind i indsatsen og satte et voldsomt timeantal af deres kostbar fritid i indsatsen og samarbejdet med politiet. Indsatsen er i dag implementeret som en del af driften hos Fyns Politi, og jeg kan forstå på øverste ledelse, at man vil arbejde videre med det. Jeg er samtidig glad for, at indsatsen har været en inspiration for andre politikredse og at vi løbende har givet viden videre til rigspolitiet, som har gjort brug af vores erfaringer i opbygningen af netværkenes kapacitet (i forhold til de sunde dele af civilsamfundet).

  Nu er dette kapitel slut. Og jeg kan kigge tilbage med et smil på læben over at have bidraget med analyser for at mindske fødekæden til bander og forebyggelse og bekæmpelse af ekstremisme og radikalisering på et generelt niveau. Jeg er ydmyg og stolt over, at have været med til at kortlægge bandemiljøet på Fyn og for at have bistået som sparringspartner i individuelle exitsamtaler og understøttet mine kollegaer i bekymringssamtaler, undervist på Politiskolen, indgået i tværfagligt samarbejde med kommuner, PET, boligselskaber, private organisationer og have haft borgernære opgaver i ekspeditionen. At møde borgerne i øjenhøjde kan flytte bjerge, og det vil jeg glædeligt tage med mig.

  Jeg vil gerne sige tak til ledelsen, fordi de undervejs gav mig mulighed for at være med i forskellige strategiske udvalg på ledelsesniveau. Det har været spændende at bidrage i udvalg, der målrettet arbejder for forebyggelse og bekæmpelse af rocker- og bandekriminalitet. Jeg har nydt at lave analyser inden for områder omhandlende bander, ekstremisme og radikalisering, hvor der har været fokus på exitproblematikker hos bandemedlemmer, som ofte skal bryde med familien/baglandet og ikke kun med kriminaliteten, idet familien/baglandet i al almindelighed, kan have en livsstil som kriminelle. Endvidere er det opløftende, at der har været interesse for, at man på radikaliseringsområdet bliver bevidst om at være kirurgisk skarpe på de forskellige retninger som kan afføde radikalisering, og at man professionelt kan differentiere i den anvendte retorik, som enten kan være en rekrutteringsmetode, overfladisk facade eller et decideret bekymringsfaktor.
  Jeg har oplevet, at politiorganisationen har værdsat mine inputs, analyser og bidrag. Tak for det.

  Sidst med ikke mindst tak til mine kollegaer. Tak for arbejdet, samarbejdet, kampen, stafetløb, snakkende i frokoststuen, i kontoerne og på gangen. Tak for kage, kaffe, smørbrød, suppe og shawarma. Tak fordi I er jer. Hold op, hvor kommer jeg til at savne jer! Pas godt på jer selv og pas godt på Vollsmose, Odense og Fyn i al almindelighed – og borgerne i særdeleshed ❤️

  Update: nu er planen at afvikle feriedage, og derefter kaste mig over nye udfordringer. Hvad det bliver, ved jeg ikke endnu. Men som Søren Kierkegaard siger: At vove er at tabe fodfæste en kort stund. Ikke at vove er at miste sig selv” Jeg glæder mig til livet på Sjælland ❤️, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. august 2020 @ 18:47

 30. Skal Sharia-trunten bo tættere på sin fængslede mand?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. august 2020 @ 19:22

 31. Thi kendes for ret: To år og ni måneders fængsel for at stjæle fire millioner kroner fra den danske befolkning.

  Smilet stivnede hos islamisten Asmaa Abdol-Hamid, da hendes kriminelle ægtemand torsdag blev sendt bag tremmer.

  Den muslimske tyveknægt og svindler – Erturum Erdogan – misbrugte sin stilling som sagsbehandler og lænsede Jobcentret i Albertslund for fire millioner skattekroner. Penge, der skulle have været brugt på kommunens svageste borgere.

  https://www.document.dk/2019/10/05/asmaa-abdol-hamids-mand-i-faengsel-stjaeler-millioner-af-skattekroner-fra-samfundets-svageste/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. august 2020 @ 19:24

 32. #31 19.24. Jørgen Nielsen
  Det var godt nyt. Astma abdol-hamids ægtefælle er dømt .Hvad med astma Abdol selv ,- ? Fortsætter hun bare som hidtil hos politiet i Odense? Har det ingen som helst konsekvens for hendes ansættelse i politiet fremover?

  Kommentar by Heisahero — 21. august 2020 @ 20:09

 33. Kommentar by Heisahero — 21. august 2020 @ 20:09

  Svar her: http://www.uriasposten.net/archives/112621#comment-5379335, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. august 2020 @ 21:19

 34. Endnu et skuddrab på VSTGN.

  Er det muslimer?

  Eller Patrick Nielsen og hans nye vender, for så er det BÅDE muslimer OG rygmærkerockere…

  Københavns Vestegns Politi er fredag aften talstærkt til stede i Søborg.

  Her er de ved at undersøge en hændelse.

  Det oplyser politikredsen på Twitter.

  De er dog meget sparsomme med detaljerne og gør det klart, at de på nuværende tidspunkt ikke har yderligere oplysninger.

  B.T. har forgæves forsøgt at få en kommentar for Københavns Vestegns Politi, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. august 2020 @ 21:24

 35. venner

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. august 2020 @ 21:31

 36. Mere info her:

  En person er dræbt efter et skyderi på Gyngemose Parkvej i Søborg.

  Det oplyser Vestegnens Politi nu på Twitter.

  Skyderiet fandt sted omkring klokken 19.00.

  Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skete drabet på en person, der befandt sig i en sort Audi.

  Vidner på stedet fortæller til Ekstra Bladet, at de hørte flere skud blive affyret. Kort efter ankom politiet til stedet.

  Ekstra Bladet har aftenen igennem haft en mand til stede i Søborg. Han fortæller, at politiet de seneste timer har arbejdet intensivt omkring gerningsstede, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. august 2020 @ 21:32

 37. Gyngemose Parkvej, det var da der DDR lå i gamle dage.

  Kommentar by Johnson — 21. august 2020 @ 21:51

 38. Kommentar by Johnson — 21. august 2020 @ 21:51

  I 2020 er det muslimsk ghetto og skydetelt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. august 2020 @ 22:08

 39. Iflg. en papiravis er et oprør i gang mod Tullesen. Flere og flere forlader DF pga. ham. Det er vel efterhånden som det går op for dem hvor utrolig groft han har snydt dem og har forrådt Danmark.

  Pt. har vi i hvert fald kun NB at satse på. Men det vil ikke være klogt at nøjes med det ene parti. SK/Hard Line bør også støttes. Og yderligere er der brug for et nyt nordisk parti, til at opsamle stemmer fra dem som af den ene eller den anden grund ikke vil stemme på NB, SK eller DF. Nogle finder de tre partier for smalle.

  Kommentar by Bent A — 21. august 2020 @ 23:02

 40. 14. Johnson
  Der sker ikke en skid med Bellemand ved roret. Det er Støjberg der skal være der.

  Kommentar by Charles — 21. august 2020 @ 23:07

 41. 37. Johnson
  Rosenørns allé, Kbh V, var det i gamle dage.

  Kommentar by Charles — 21. august 2020 @ 23:09

 42. Kommentar by Heisahero — 21. august 2020 @ 20:09
  Nope! En god straf ville være dødsstraf for at svindle os danskere, og når perkeren har fået sin ’straf’, så skal udvisningen for bestandig træde i kraft via nærmeste havn.

  Kommentar by piphans — 21. august 2020 @ 23:16

 43. Radiohuset på Rosenørns Alle, TV-Byen i Gyngemosen i Gladsaxe

  Kommentar by Træt — 21. august 2020 @ 23:21

 44. Nå, så skal der snart være stor-begravelse i Kbh. – 500-1000 muslimer samlet i strid med forsamlingsforbuddet – spændende at se hvordan dhimmi-politiet klarer den…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. august 2020 @ 23:35

 45. At 29-33:

  Mon ikke muslimaen AHH snart bliver justitsminister. Hun kan da alle de rigtige ord.

  Og kvalifikationerne er i orden: Kvinde, ikke-hvid, Muhamedaner, venstreekstremist.

  Kommentar by Bastardo — 21. august 2020 @ 23:47

 46. I statstidende skulle ca 500.000 navne opråbes. Disse personer ville få 30 dage til at forlade dansk territorie. Hvis ikke de ville dette, kunne de lade sig internere i en lejr oprettet til formålet… i en forstad til Nuuk. Efter fristens udløb, ville dem, som fortsat opholdt sig på dansk territorie være fredsløse og danske borger ville frit kunne anholde dem, indlevere dem til myndighederne og få en dusør. Dusørjægerne ville få ret frie rammer i deres arbejde.
  Et hvert land, som ikke ville tage imod deres egne borgere igen, skulle lægges fuldstændigt på is og modarbejdes for enhver pris.

  Kommentar by Gert — 21. august 2020 @ 23:55

 47. Det er egentligt ikke overraskende, for der er en hård justits inden for muslimernes egne rækker! Og der er samtidig en enorm dobbeltmoral! For han kom slæbende med en kasse øl og det gør “gode” muslimer ikke, men overfaldsmændene vil så samtidig selv have fingrene i øllerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. august 2020 @ 23:59

 48. OT virker ikke.

  BLM aktivist sparkede sidende mand i hovedet:
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8640835/Police-identify-suspect-vicious-attack-driver-kicked-unconscious-Portland.html

  vicious attack on truck driver who was kicked unconscious on the street when ‘BLM protesters chased his vehicle’ after he tried to stop a trans woman being robbed

  Kommentar by Jens — 22. august 2020 @ 01:24

 49. #42 piphans kl 23.16
  Men fortsætter hun hos politiet på Sjælland?
  Hvad er hendes indkomstgrundlag fremover?
  Tak for respons ,

  Kommentar by Heisahero — 22. august 2020 @ 04:59

 50. DET BEGYNDER at se ud som om europæerne og danskerne/svenskerne er blevet så civiliserede, fredelige, feminiserede og indoktrinerede, at de ikke længere kan klare at overleve i en verden som af feministerne…….. (med Merkel, Ursula Leyen, Ylva Johansson, Stine Bosse, Lisbeth Knudsen, Pernille Weiss, Johanne Stalin Schmidt, Pernille Skipper, So fie Carsten osv. i spidsen)…….. er blevet forvandlet til en hård, skør og barbarisk verden. Kun de “bedst egnede” overlever som bekendt i en hård og ubarmhjertig verden.

  Nu hvor de hvide europæiske mænd på få år er blevet gjort til undskyldninger for sig selv, til feminiserede tøffelhelte uden selvstændig tænkning og handle kraft, er de nok dømt til at forsvinde ud af historien sammen med deres demokratier, retsstater og civilisationer. Men tak for jeres gæsteoptræden.

  Kommentar by Bent A — 22. august 2020 @ 07:04

 51. DET LADER ENDDA TIL at mændene er blevet så veldresserede, at de er begyndt med at hjælpe med til at udrydde sig selv. Lystigt stemmer de på de politik-kvinder som vil flytte Afrika til Europa, lystigt optræder de som politik-kvindernes håndlangere og medløbere, lystigt hjælper de med til at undertrykke og udrydde sig selv.

  Jamen er det da ikke mageløst?!!

  Kommentar by Bent A — 22. august 2020 @ 07:10

 52. Hvad er hendes indkomstgrundlag fremover?
  Tak for respons ,

  Kommentar by Heisahero — 22. august 2020 @ 04:59

  Nej, hun er færdig i politiet.

  Men det fremgår ikke endnu, hvad hun då skal lave, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. august 2020 @ 08:19

 53. Enig Gert 23:55
  De sataner fra den tredie verden har intet at gøre her andet end røverier vold voldtægter og mmord.

  Kommentar by Nielsen — 22. august 2020 @ 11:14

 54. Kommentar by Heisahero — 22. august 2020 @ 04:59
  Du må undskylde mit sene svar, men jeg aner det simpelthen ikke.
  Men mit gæt er at hun som klam muslim/islamist er garanteret evig offentlig forsørgelse i størrelsesorden de mohammedanske politikeres vederlag.
  Ingen kvaler, dumskerne betaler.

  Kommentar by piphans — 23. august 2020 @ 00:34

 55. someone is citing paragraphs and sections of the Law. totally meaningsless, the law is not upheld anymore because the cuck beta and creeps that focus on whites. if a white woiuld have dne this crime then there woukd have been investigations, not the case will be closed. since now one knows anything. if something surface it will be covered up since the cse is closed.

  so what to do? if you live in getto, learn how to fight and self defense. to be a cuck and cry will never help. if you are a cuck, and will not learn how to fight have a camea rolling if you live in a getto or if you have a latinamerican, french, muslim or any other criminal living next to you that ison welfare since things will always happen.

  when ou have footage in video and audio then upload iton internet so everyone can see what happened otherwise they will never believe you and attack you because you reported the crime. when criminals understand that they are on internet and people will see then including the police they will stay away from you since there is a bigger price to be paid if they attack you or stalk you. that is hown you deal with criminals, asswipe scum that no one in thei own piece of shit countries needed and wants. why else do you marry a japanese ex prostitute as french n a third country, threaten public setor officials because they do not give you a fake job so you can steal there, or steal the neigbors newspaper even though you have no iq to get what is said in the paper, or steal the neighbors mail, letter and letters from the bank. who marries an ex prostitute and has sex with her as married unless no one wants you as a man in the first place. easy equation.

  Kommentar by Erwache — 24. august 2020 @ 19:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper