22. august 2020

Nyrup om gadevold (1997): “Lad mig sige det, så det ikke kan misforstås: Vi vil ikke finde os i det.”

Statsminister Mette Frederiksens kommentar om utryghed skabt af ‘indvandrerunge’ var en konkret henvisning til en række overfald i Fælledparken. Flere politikere kritiserede hendes ordvalg, herunder løsgænger Sikandar Siddique, der ligefrem mente udtalelserne var ‘racistiske’. Mette Frederiksens udtalelser var næsten et opkog af et længere afsnit om utryghed og gadevold statsminister Poul Nyrup Rasmussensnytårstale 1. januar 1997.

Tre-og-tyve-års debat, og eneste forskel, er at vi nu har indvandrere i Folketinget, der kritiserer at folkevalgte sætter ord på problemt. Det hjælper ikke ‘Trines søn’…

“Flere og flere er bange for at gå ud om aftenen. Ældre mennesker tør ikke tage tog eller bus, fordi de frygter vold og tyveri. Vi bliver rystede, når sagesløse udsættes for vold på gaden. Jeg forstår godt frygten og tænker ofte på ofrene og de efterladte. Lad mig sige det, så det ikke kan misforstås: Vi vil ikke finde os i det. Vi vil den vold til livs. Folk skulle kunne gå på gaden, uden at skulle se sig over skulderen. Unge skal kunne gå ud og more sig, uden at være bange for at komme til skade. … Derfor vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at stoppe gadevold blandt unge mennesker, uanset hvor de kommer fra. Vi vil samtidig sætte alt ind på at ændre holdningerne hos de unge – både hos de unge indvandrerbørn og hos alle andre danske unge. … vi har meget at gøre i 1997.” (Statsminister Poul Nyrup Rasmussen, 1. januar 1997)

(Statsministerens nytårstale, 1. januar 1997; Foto: Regeringen.dk)

Interview med ‘Trine’, hvis 15-årige søn den 4. august blev forsøgt overfaldet af 14-15 AEH’ere i Fælledparken. Fra BT.dk, der skal have ros for at følge sagen til dørs – Min søn blev jagtet gennem Fælledparken.

“Sønnen og hans ven valgte den aften at tage hen til Tårnlegepladsen i Fælledparken. Der var mange unge samlet, og blandt de unge var der ifølge Trines søn en gruppe på 14-15 med indvandrerbaggrund. …

Min dreng fortæller, at han er blevet jagtet af 14-15 unge. Han har søgt tilflugt på Rigshospitalet, og at politiet har været og tale med ham,’ fortæller hun.

Sønnen, der ønsker at være anonym, fortæller at han følte sig truet af de unge og derfor løb hen på Rigshospitalet, der ligger lige ved siden af. Han kontaktede politiet, der sagde de ville tage hen i Fælledparken.

… da han gik tilbage til Tårnlegepladsen for at hente tasken, stod gruppen der stadig. Nu var de i færd med at brænde ting af på legepladsen, og da de fik øje på ham, løb de efter ham.

Igen søgte han tilflugt på Rigshospitalet og ringede til politiet for anden gang…”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112633/trackback

33 Comments »

 1. Vi som aldrig selv har udøvet vold(!) Vil ikke finde os i det. Vi er nemlig stuerene.

  Kommentar by Nielsen — 22. august 2020 @ 10:16

 2. Fuck Nyrup, Mette og Suicidalpartiet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. august 2020 @ 10:16

 3. Fåk Poul Nyrup – skide socialdemokrat og fåk Mette Frederiksen, skide sinke.

  Kommentar by Ole — 22. august 2020 @ 10:18

 4. Jeg burde påberåbe mig retten til at alle dem som ikke har levet mit liv op og ned af indvandringens konsekvenser, skal holde deres kæft. De aner jo øjensynligt ikke en skid om hvordan det er. Alle dem der glædes ved islam og folk af anden festlig herkomst burde tvinges til at bebo de områder der er tabt til disse folkeslag. Velbekomme…

  Kommentar by FrafaldenModerat — 22. august 2020 @ 10:25

 5. Har set at både Ellemann Jensen og Jacob Mark har fulgt op. Førstnævnte mener, at hans udlændingepolitik nu er blevet misforstået, og at han er meget hårdere end vi tror. Sidstnævnte anerkender at der er frustrerende problemer med perler, men løsningen er flere pædagoger og mere integration – ikke hjemsendelser.

  I midten af ugen blev en 23-årig mand med irakisk baggrund idømt 5 års fængsel for en grov voldtægt, hvor offeret bl.a. blev tvunget til at sige, at hun var hans “slave” og “kælling”. Hun blev også truet til at hæve 10.000 kroner til gerningsmanden som “betaling” for voldtægten. Der var ingen udvisningspåstand i sagen. Når man Googler irakerens navn fremgår det af Retsinformation og Folketingets hjemmeside, at han fik dansk indfødsret ved lov i 2017. Både den hårde hund Ellemann Jensen og Mette Frederiksen stemte for.

  Kommentar by Skatteyderen — 22. august 2020 @ 10:28

 6. Eftersom 95 procent af danskerne de sidste 23 år har stemt for mere af det samme, ja så får de—og vi—mere af det samme; demografi er skæbne, og hver gang du har 1000 stemmeberettigede danskere, så er der 4️⃣5️⃣ vælgere, der stemmer Nye Borgerlige for mindre islam i Kongeriget Danmark, mens der så er ikke mindre end 9️⃣5️⃣5️⃣ vælgere, der stemmer for mere islam i Danmark (og det var altså ni hundrede og fem og halvtreds danske vælgere, der ønsker flere muslimer i DK), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. august 2020 @ 10:32

 7. Kommentar by Skatteyderen — 22. august 2020 @ 10:28

  Endelig er der en amatørjournalist, der er begyndt at grave i Lov om indfødsrets meddelelse; der ligger en guldgrube af rædselsfulde historier om perkere og niggere, der efter de er meddelt dansk indfødsret udfører de værste, mest depraverede og voldelige forbrydelser mod kuffar, de hvide, kristne danskere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. august 2020 @ 10:37

 8. Hvem mon Trine stemte på ved det seneste folketingsvalg?

  Hvis hun stemte på andre end DF, NB eller SK så er hun selv medskyldig i overfaldet på hendes egen søn.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 22. august 2020 @ 10:47

 9. Hvad var det nu, man brugte Fælleden til i gamle dage?

  Kommentar by Bastardo — 22. august 2020 @ 10:47

 10. Ophæv konventionerne, statsborgerskaberne og ud med lortet.
  Løsningen er enkel og lige til højrebenet.

  9. Bastardo. Brandt – Struense på hjul og stegle.

  Hjul, Parteret til Kragemad.
  Stegle er (Hovedet på en stage)

  Det er mange ting der kan tages fat på og indføres igen.
  Kongen fandt ud af dengang da dette var in. De kunne jo bruges til arbejde. Så kongen ophævede det igen. Det var jo under enevældens tid.!

  Nu til dags, hvis det genindføres. Der er mange der ikke vil arbejde, her tænkes på lortet fra mellemøsten og voldsaberne fra Tyrkiet, for de KAN ikke bruges til noget.

  Her kunne fælleden bruges til noget.

  Kommentar by Charles — 22. august 2020 @ 11:00

 11. social moské kammerater (?)

  Kommentar by Nielsen — 22. august 2020 @ 11:06

 12. I forlængelse af Poul Nyrup Rasmussens underholdende nytårstale fra 1997 vil jeg tillade mig, at henlede opmærksomheden mod dansketaler.dk.

  Her kan man finde mange forførende politiske taler, som alle er fuldstændige værdiløse, i det de blot har tjent det formål at vinde forskellige “ansvarlige” politikere tid, penge og popularitet på tinge.

  Dokumentation for min påstand leveres via dette link: https://dansketaler.dk/arkiv/

  Kommentar by Karsten Lund — 22. august 2020 @ 11:07

 13. Og alle de mange andre politiske korrekte, der straks kommer med bombastiske udsagn.

  Søvndal.: De kan gå ad helvede til.

  Alt sammen beregnet til at pacificere vælgerne. I næste vægkamp skal de statsbetalte medier nok bestemme, hvad vælgerne skal tro og tænke.

  >>>>>>>>>>>>>>>>> STUEREN BLIVER NYRUP ALDRIG <<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Kommentar by tavsen — 22. august 2020 @ 11:10

 14. Problemet med Nyrup og alle efterfølgende politikere inkl. dagens politikere er at de alle sammen konstaterer problemet, tager afstand fra problemet o.lign. men aldrig læs aldrig gør noget for at løse problemet..
  Og det slipper de godt fra så længe næsten 80% af Danskerne stemmer som de gør.

  Kommentar by frank mathiesen — 22. august 2020 @ 11:10

 15. Dokumentation for min påstand leveres via dette link: https://dansketaler.dk/arkiv/

  Kommentar by Karsten Lund — 22. august 2020 @ 11:07

  Denne her bør også huskes.

  “En fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu. Poul Kirk Andersen (Brugt i Orange reklame).

  Og alle musikernes propaganda. Gnags, danskerne mangler nogle til at nulre deres fødder.

  Kommentar by tavsen — 22. august 2020 @ 11:19

 16. Dansk Folkeparti BLEV stuerene, så meget at der gik Socialdemokratiet i partiet. Ærgerlig de forspildte chancen da de på et tidspunkt var næststørste parti i Folketinget. Da skulle magten have været omsat i handling.

  Kommentar by k.m. — 22. august 2020 @ 11:19

 17. Selvfølgelig vil disse afskum da tillade vold og optøjer, for alt hvad der kan skabe splid og splittelser i befolkningen, udnytter disse infame frimurere iskoldt og kynisk for at fremme deres egen dagsorden.

  De fleste politikere nu til dags burde hedde bager til efternavn, for det handler for dem kun om at mele deres egen kage og befolkningen – det billige skidt – dem urinerer man blot på – med hjælp fra DR og TV2 lakajerne – naturligvis.

  Husk at holde masken.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 22. august 2020 @ 11:26

 18. I Nyrups moralske årti steg væbnede gaderøverier, så straffen blev strammet så meget, at unge muslimer her på Vestegnen anskaffede sig kamphunde. Det så hylende komisk ud, tydeligt at se hunde var ukendte for dem.

  Det holdt et års tid, så blev hundene brugt til dogfights i ghettoen, det blev afbrudt af politiet.

  Kommentar by tavsen — 22. august 2020 @ 11:28

 19. DET ER BLEVET MEGET LET at narre danskerne, efter at systemet og alle de gamle medier har sørget for en gennemført og systematisk FORDUMMELSE af befolkningen. Ved at feminisere fra børnehaverne og fremad, ved at afskaffe historieundervisningen og udskifte den med ideologisk/marxistisk hjernevask, ved at lade DR, TV2 og Pølletiken osv. fylde lytterne, seerne og læserne med ævl, løgn og vrøvl om berigelse, ligestilling, klima-krisen, co2-truslen og globalistisk næstekærlighed osv., er det lykkedes at forvandle 80% af danskerne til tosser som tror at de gamle partier er deres venner som vil frelse dem fra de store stygge ulve og de brandvarme sorte gryder.

  Det er det hyggelige og sjove ved danskerne: de er superoptimister til det sidste. Som folk der springer ud fra toppen af en skyskraber og midtvejs nede siger: Nå, ja, foreløbig går det jo meget godt.

  Kommentar by Bent A — 22. august 2020 @ 11:37

 20. Kun de 45 danske vælgere ud af 1000, der stemmer på Nye Borgerlige kan tillade sig at brokke sig over muslimer i Danmark

  De 955 danske vælgere ud af 1000, der IKKE stemmer på Nye Borgerlige skal bare holde deres kæft og labbe alle perkernes kulturberigelse i sig, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. august 2020 @ 11:43

 21. Poul Nyrup, er en sølle forræder, med hans fejlslagne politik.

  Kommentar by Ewing — 22. august 2020 @ 11:49

 22. Tavsen 11.28: Er straffene for væbnede røverier, overfald og mord blevet strammet så meget, at de virker afskrækkende? Er de idømte straffe for selv meget grove forbrydelser ikke blevet mildere og mildere. Og hvorfor bliver man ikke automatisk udvist for røveri, svindel, afpresning, vold, voldtægt, brand og mord?

  Statsborgerskaber der er kastet i grams, bør også kunne ophæves administrativt eller ved dom.

  Kommentar by Bent A — 22. august 2020 @ 11:49

 23. #8 Asger Baunsgaard kl. 10.47
  Helt enig

  Kommentar by Heisahero — 22. august 2020 @ 11:51

 24. Politiets sagsbehandlingstider stiger samtidig med de påstår kriminaliteten falder

  Jeg er sikker på der går flere mandetimer i politiet til at løbe efter kriminelle indvandrere, end de bruger på at beskytte Paludan

  Kommentar by k.m. — 22. august 2020 @ 11:55

 25. Apropos: Er det muslimer?

  Efter at have skudt og dræbt en 27-årig mand fredag aften i Mørkhøj ved København, flygtede gerningsmændene i en hvid Mercedes SUV.
  Bilen blev senere fundet udbrændt i Hvidegårdsparken i Lyngby, oplyser Københavns Vestegns Politi.

  Politiet oplyser, at drabet at dømme ud fra de oplysninger, som efterforskningen indtil videre har tilvejebragt, var “en målrettet handling” – altså en ren likvidering, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. august 2020 @ 12:06

 26. Det er derfor at folk ( langsomt ) vender sig mod politiske partier som NB og SK/HL ( og Trump, mind you ). De vil have folk der rent faktisk mener hvad de siger.

  S og dermed Nyrup har løjet for deres vælgere lige siden 1970´erne da de af en eller anden grund så sig nødsaget til at bekæmpe den Danske Arbejder med næb og klør.

  Tænk at der skal mere end 50 års løgne til før folk opdager at de bliver snydt så vandet driver af dem!

  Kommentar by Santor — 22. august 2020 @ 12:30

 27. Tavsen 11.28: Er straffene for væbnede røverier, overfald og mord blevet strammet så meget, at de virker afskrækkende? Er de idømte straffe for selv meget grove forbrydelser ikke blevet mildere og mildere. Og hvorfor bliver man ikke automatisk udvist for røveri, svindel, afpresning, vold, voldtægt, brand og mord?

  Statsborgerskaber der er kastet i grams, bør også kunne ophæves administrativt eller ved dom.

  Kommentar by Bent A — 22. august 2020 @ 11:49

  ALLE DE SPØRGSMÅL skulle du stille til de partier, som DU har stemt på siden 1983

  Kommentar by tavsen — 22. august 2020 @ 13:52

 28. Poul Nyrup Rasmussen må uden tvivl være en af de største klovne og landsforrædere i dansk politik, næsten på højde med Venstre’s og de konservatives politikere.

  Kommentar by piphans — 22. august 2020 @ 13:57

 29. Hver gang vi nævner indvandrevolden, får vi stukket i hovedet at kriminaliteten er faldet, og ja det er den, for der er sket et drastisk fald i cykeltyverier, men der er sket en markant stigning i voldtægter og den grove vold! Og helt ærligt så vil jeg hellere udsættes for cykeltyveri, end at min datter skulle blive voldtaget, eller at jeg skulle blive udsat for grov vold!
  Hele Nyrups fra 97 står,som en skamstøtte i granit over det komplet mislykkede forsøg med et multietnisk og et multikulturel samfund! Ingen på Parnasset ønsker at nævne ondets rod, de muslimske indvandere! De dominerer kriminalitetsstatestikkerne, i særdeleshed den personfarlige kriminalitet, de lever af danskernes penge, de er et dundrende underskud! De bliver akut syge, eller de opfører sig utåleligt, hvis der er udsigt til arbejde, de overforbruger sundhedssystemet, de ødelægger undervisningssystemet, de ødelægger freden i boligområder, de ved ikke hvordan man skal opfører sig overfor kvinder, de forsøger utrætteligt at presse deres “kultur” ned over hovedet på os, de ødelægger de unges natteliv og er langt langt efter danske elever i skolen, de vil ikke integreres og slet ikke assimileres! Kort sagt der er ingen sammenhørighed med danskerne, kun apartheid!
  Skam være de politikere der har ladet det ske! Uden at spørge den danske befolkning!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. august 2020 @ 14:04

 30. Og hvad er der så sket i alle de år, I hykleriske sosser, situationen er præcis den samme. Ja, faktisk er udviklingen kun blevet værre i takt med stigende masseindvandring fra muslimske lande. Der går ikke en dag uden politiet et eller andet sted i landet (ja, flere steder på samme tid) har fat i disse rødder. Hvor mange generationer synes Sikandar Siddique der skal fødes på Rigshospitalet, før volden ender. Eller bliver den måske netop blot tiltagende.

  Kommentar by LarsB — 22. august 2020 @ 19:44

 31. Gamle Nyrup fortjener et monument af rygende lort. Hans efterfølgere fortjener noget, der er værre. Snart.

  Kommentar by Crass Børsting — 22. august 2020 @ 19:53

 32. LarsB — 22. august 2020 @ 19:44

  Ja, og de politisk ansvarlige er bedøvende ligeglade, for de bliver genvalgt HVER GANG, fordi medierne er i lommen på dem.

  Riget opruster: 71 øksehug for at komme ind
  https://www.a4nu.dk/artikel/riget-opruster-71-oeksehug-for-at-komme-ind >>>> 11. feb 2010
  Frygt for desperate bandemedlemmer får Rigshospitalet til at sende besøgende i avancerede sikkerhedssluser.

  “Vi undgår at skulle i fysisk kontakt med de besøgende. Vi kan afvise folk med skumle hensigter og store flokke af pårørende, der er oprevne og aggressive. Så sluserne skaber tryghed for personalet,”

  Og siden da er der kommet sikkerhedsvagter alskens steder.
  Og stadigvæk er ansatte blevet dræbt på offentlige kontorer. WHO CARES?

  Allerede i firserne kunne jeg gå søndagstur og se, panserglasset holdt, urmageren slap for tyveri fra vinduet. Men frisørens nederste vindue i døren var blevet smadret, salonen så herrens ud. Sådan noget berettede den lokale ugeavis om, men i Nyrups moralske årti, stoppede sådanne nyheder.

  Der stoppede også den daglige retsliste i de store aviser. Der kom for mange fremmede navne med. Det blev først forsøgt med at kaldes N.N., men i det lange løb stoppede det også. For det gav ingen mening at have en retsliste fyldt med N.N.

  Kommentar by tavsen — 22. august 2020 @ 20:22

 33. Ligegyldigt hvad sosserne gør og lover – stuerene – det bliver de aldrig. De skandinaviske sosser har solgt deres egne befolkninger som slaver til sataniske islaimistiske erobrere “for nothing”. For dette bliver de aldrig tilgivet og vil, når civilisationen er genoprettet i Skandinvien, blive hårdt straffet for deres forræderi.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. august 2020 @ 09:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper