22. august 2020

LGBT & ‘motte-and-bailey’-doktrinet: ‘Flere på vores side må indse den dobbelte dagsordens mekanik’

Selvom Pride-hysteriet er overalt i medierne, så findes der stadig dissidenter. Daniel Beattis lange tekst om ‘Venstrefløjens totale integration i den kapitalistiske orden’ er værd at læse, ligesom Claus ‘Gordon Inc’ Winthers kronik om begrebet ‘Mangfoldighed’ også fremtjener fremhævelse, selvom tankerne tidligere har været fremme her på siden. Her et skarpt indlæg af Morten Okkels fra Indblik.net – LGBT-flaget og den dobbelte dagsorden.

“For nylig vandt de venstreorienterede identitetspolitikere endnu en sejr, da regnbueflaget nu skal vaje fra Christiansborg under Copenhagen Pride-ugen, der markerer seksuelle minoriteter i samfundet. Det er måske ingen verdensbegivenhed i sig selv, men historien – og dens mediedækning på DR – viser os noget vigtigt om, hvordan og hvorfor identitetspolitik slår så effektivt igennem.

Jeg har tidligere her på Indblik.net beskrevet den såkaldte motte-and-bailey-doktrin. På dansk kunne vi kalde det for den dobbelte dagsordens teknik. Kort sagt går det ud på, at i medvind, i situationer uden kritisk modspil, arbejder identitetspolitikerne naturligt for deres radikale dagsordener. Når nogen imidlertid kritiserer, slår de over i en defensiv taktik, hvor deres dagsorden forekommer som noget, som nærmest alle er enige i (f.eks. at kvinder, sorte og bøsser også er mennesker og skal have rettigheder).

Den konkrete sag gælder altså flagning i anledning af Copenhagen Pride-optoget. På sin hjemmeside kan den så at sige tone rent flag. Det fremgår, at denne forening er baseret på en intersektionel feministisk ideologi. Det vil bl.a. sige, at man betragter køn som en social konstruktion frem for et biologisk forhold. Dette er man selvfølgelig velkommen til at mene og arbejde for, men det er indlysende ikke noget, som folk generelt skriver under på. …

Men hvad siger forperson Henriksen til dr.dk, når hans forening og ideologi er under pres – når Pia Kjærsgaard siger, at hun ikke vil være med til at reklamere for hans sag? Han svarer, at flaget ikke tilhører hans organisation, men:

‘Det er et flag, der symboliserer nogle værdier, som vi arbejder for. Det er inklusion, respekt for medmennesket, antidiskrimination og så videre. Det kan jeg ikke forstå er kontroversielt for nogen,’ siger han.

Hermed er den radikale kønsteori forsvundet, og kun banale pointer står tilbage. Nu fremstår Copenhagen Prides anliggende som noget, alle kan være enige i – og hvis Pia Kjærsgaard mener noget andet, går hun nok ikke ind for respekt eller frihed mellem mennesker. Så enkelt kan det gøres, og forbløffende effektivt er det.

Flere på vores side må derfor indse den dobbelte dagsordens mekanik, så vi kan udstille bluffet i offentligheden. Ellers bliver det til flere nederlag, og resultaterne vil gå langt ud over, hvad der hænger i flagstængerne en uge i august.”

(Københavns Rådhus, 19. august 2020; Foto: Tilsendt)

Citater

“Venstrefløjens mere individualistisk orienterede fokus efter at de opgav den store revolution, som man finder i ren form hos LBGT-bevægelserne, har vist sig at passe som hånd i handske med den grænseoverskridende kapitalisme. … For den grænseoverskridende kapitalisme, er der intet problem i at tilegne sig disse værdier. Et samfund af atomiserede individer, der kan tjene som arbejdere og forbrugere for disse verdensomspændende virksomheder, er intet mindre end perfekt.” (Daniel Beatti, Storm over Europa, 18. august 2020)

“Engang betød mangfoldighed fest og farver og plads til alt og alle. Tolerance og individualisme. I dag er det kommet til at betyde udjævning af kulturelle forskelle, af tanker, af rødder og identitet, af viden. Ensretning. ‘Mangfoldighed’ er blevet en moralsignalering og en erstatningsreligion hos det ‘rød/ grønne borgerskab’, der skal fremhæve deres egen godhed, eller som noget man kan slå andre i hovedet for ikke at være.” (Claus ‘Gordon Inc’ Winther, Berlingske, 21. august 2020)

Oploadet Kl. 13:52 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112658/trackback

64 Comments »

 1. Hvorfor kan vi ikke bare dyrke vores seksualitet i soveværelset eller på køkkengulvet, hvis man har lyst til det, istedet for at flage med det og stikke det op i hovedet på andre, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. august 2020 @ 13:56

 2. Er det ikke Københavns Rådhus?

  Kommentar by Skatteyderen — 22. august 2020 @ 13:57

 3. Skatteyderen — 22. august 2020 @ 13:57

  JO

  Tårnet sidder midt på Christiansborg Slot

  Kommentar by tavsen — 22. august 2020 @ 13:59

 4. ‘Mangfoldighed’ er blevet en moralsignalering og en erstatningsreligion hos det ‘rød/ grønne borgerskab’. Jeg er helt enig.
  Erstatningsreligionen er surrogat for de venstreorienterede. De vil bruge den til at indføre et kommunistisk samfund sammen med islamisringen af Danmark, som de også støtter. Det er ikke svært at gennemskue.
  Mange bøsser, jeg kender, er temmelig højreorienterede og modstandere af både et socialistisk samfund i Danmark og af islamiseringen af Danmark. Jeg tror ikke, de er en minoritet blandt bøsserne i Danmark. Sådan har det altid været og sådan vil det altid være. Det må vi huske.

  Kommentar by A-mad — 22. august 2020 @ 14:13

 5. Jeg synes Christiansborg er krympet noget…

  Kommentar by Felix Krull — 22. august 2020 @ 14:25

 6. Mange homofile mænd er ekstremt suicidale i deres østrogene, feministiske glæde ved import af alting muhamedansk til Danmark, men de ender i byggekranene, som de nyttige idioter blandt socialisterne, der banede vejen for Khomeinis magtovertagelse i Iran i 1979 🏳️‍🌈🏗👨🏽🇮🇷 forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. august 2020 @ 14:26

 7. LGBTQ+ Bevægelsen er marxistisk, derfor der er så meget Oikofobi indeover.

  Kommentar by KineserSnot — 22. august 2020 @ 15:09

 8. De vil være accepteres som normale, og gør alt for at skille sig ud.

  Nu vil Mogens Jensen give helt små børn lov til juridisk kønsskifte.
  Snart bliver pædofili vel også lovlig, fordi de syge stoddere mener de har ret til at udleve deres fantasier.

  Venstrefløjen fantaserer om et pervers samfund uden love og normer.

  Kommentar by k.m. — 22. august 2020 @ 15:09

 9. Kommentar by k.m. — 22. august 2020 @ 15:09

  Det nye udtryk pædofile bruger til at normalisere deres bevægelser er M.A.P.s (Minor Attracted Persons)

  Men det lykkedes nok ikke for dem, de har forsøgt før.

  Kommentar by KineserSnot — 22. august 2020 @ 15:20

 10. Den dobbelte dagsordens taktik er en glimrende beskrivelse, der forklarer, hvorfor så mange firmaer skilter med, at de støtter både lgbt og blm. Firmaledelsen vil gerne skilte med, at medarbejdere med alle farver og seksuelle orienteringer er velkomne i firmaet, for tilfredse medarbejdere giver firmaet et godt image, et godt udbytte og gode lønninger til ledelsen.

  Der var selvfølgelig ingen firmaer, der før var imod alle farver og seksuelle orienteringer, og måske slet ikke skænkede det en tanke, men har aktivisterne først fået foden indenfor, så fanger bordet, og hvis firmaerne ikke aktivt reklamerer for at støtte lgbt og blm, så risikerer de at blive hængt ud som onde, reaktionære undertrykkere.

  Og så begynder firmaet for alvor at rådne moralsk indefra: Næste skridt er, at der skal være lgbt og farvede med i firmaets reklamer, firmaets udvalg, firmaets sponsorater og firmaets ledelse og firmaet skal fejre internationale mærkedage for lgbt og blm.

  Det strategiske mål om at få implementeret den radikale og undertrykkende ideologi i firmaet bliver herefter muligt – og så når firmaet endelig frem til terminalstadet: Get Woke , Go Broke…

  Kommentar by traveler — 22. august 2020 @ 15:56

 11. Hold kæft hvor er det dog trættende at højrefløjen kun kan lave små blogs der citerer andre, jeg har brugt hele dagen på at finde information fra nørrebro priden og der er kun en lille håndfuld fotos i lav opløsning fra en ritzau fotograf som copy/pastes af EB og BT.
  Man kan ikke engang læse hvad der står på deres skilte, men det er måske også med vilje:
  https://ekstrabladet.dk/112/1000-samlet-til-pride-demonstration/8258519

  SELVSTÆNDIGT HØJREORIENTERET MEDIE MED O P S Ø G E N D E N D E JOURNALISTER NU, TAK!!!

  Kommentar by Per — 22. august 2020 @ 16:07

 12. Mogens Jensen og hans tilhængere burde i fængsel for at legalisere børnemishandling.

  Kommentar by traveler — 22. august 2020 @ 16:08

 13. Hvad fanden laver den korte avis eksempelvis på en dag som i dag, hvorfor har de ikke en fotograf på nørrebro? Har de overhovedet en fotograf?? Det er jo et cirkus det her.

  Kommentar by Per — 22. august 2020 @ 16:08

 14. INKLUSION, respekt for medmennesket, anti-diskrimination. Det lyder måske meget tilforladeligt for nogen. MEN DET ER LØGN OG HYKLERI ALTSAMMEN. Ordene skal skjule de virkelige hensigter. Som er at perversiteter skal bane vej for nedbrydning af alle traditionelle værdier….. som er at sære minoriteter skal samles for at nedgøre, tryne og udnytte de normale/ majoriteten….. som er at fremme kommunistisk, radikal og mandsfjendsk politik….. som er at gavne godheds- og invandringsindustrierne.

  Kommentar by Bent A — 22. august 2020 @ 16:12

 15. Ok på det ene billede fra EB kunne jeg lige tyde teksten på et skilt, der står “jeg er muslim og homo, jeg har ret til et liv”. Interessant, af mange grunde:

  1: Skiltet er lavet af gruppen kan man se, altså godkendt. Går det på nørrebro?
  2: De demonstrerer imod islamofobi samtidig?
  3: Hans religion mener ikke at han har ret til et liv.

  Her ville det jo være åbenlyst for en journalist at stille disse spørgsmål til både ham og LGBT gruppen, men istedet får vi de her absurde reportager på hundrede meters afatand med en telelinse, og så skal vi selv gætte os til hvad fanden der sker, og kritiske spørgsmål er der intet af. Medie-danmark er en fucking joke.

  Kommentar by Per — 22. august 2020 @ 16:16

 16. Hvis jeg havde set et sådant billede af Københavns Rådhus med et prideflag vajende en 1. april, ville jeg ikke have været i tvivl; men u her d. 22. august 2020 er jeg.

  Kommentar by Ole Madsen — 22. august 2020 @ 16:19

 17. I praksis har BLM og LGBTQXYZ-bevægelsen intet imod diskrimination når den kun går ud over hvide danskere. Deres inklusion omfatter AFA, men ikke dansksindede danskere. Dem har de ingen respekt for, de betragtes ikke som medmennesker. De har aldrig protesteret til fordel for grupper af danskere som får deres menneskerettigheder krænket.

  Kommentar by Bent A — 22. august 2020 @ 16:29

 18. DEN SAMME FALSKE SANG har den skumle borgs flertal sunget hvert år siden 1987. Se bloggen med Nyrups tale “Vi vil ikke finde os i det”. Men på det danske folks vegne vil de gamle partier gerne finde sig i alt. Og mere end det, de medvirker aktivt til at Titanic-Danmark tager mere og mere vand ind. End ikke de for befolkningerne katastrofale situationer som Frankrig, England, Tyskland, Sverige og Libanon befinder sig i pga. ubegrænset indvandring, vil de tage ved lære af.

  Kommentar by Bent A — 22. august 2020 @ 16:38

 19. Og tænke sig til næste valg partier af bøsse og veganer.
  Jo vi bliver på den måde taget i røven.

  Kommentar by Hvid slave. — 22. august 2020 @ 16:46

 20. PS: I England er de nu nået til at il-legale indvandrere indlogeres på luksus-hoteller, men hjemløse krigsveteraner og fattige englændere må sove i gaderne, i kældre og garager.

  Kommentar by Bent A — 22. august 2020 @ 16:50

 21. Hvad fanden laver den korte avis eksempelvis på en dag som i dag, hvorfor har de ikke en fotograf på nørrebro? Har de overhovedet en fotograf?? Det er jo et cirkus det her.

  Kommentar by Per — 22. august 2020 @ 16:08

  De holder weekend som de fleste. Uden mediestøtte kan du ikke forvente weekendbemanding.

  BT får 17.305.077,95 om året i mediestøtte, derfor er det bladhus bemandet døgnet rundt, også i weekenden

  Men alligevel var BT 17 timer om at rette en graverende fejl, en betinget dom var pludselig ubetinget

  Kommentar by tavsen — 22. august 2020 @ 16:54

 22. Bent A — 22. august 2020 @ 16:50

  Og de englændere, der dokumenterer de illegale landinger bliver fængslet

  Og alle de empatiske verdensborgere koncentrerer sig om Tommy Robinson

  https://www.bbc.com/news/uk-england-bristol-30248828
  Seven men who were in a gang which raped and abused girls in Bristol have been jailed for up to 11 years.

  A 13-year-old was raped four times by three different men in a Premier Inn in Bristol city centre.

  Kommentar by tavsen — 22. august 2020 @ 16:58

 23. .. . ‘respekt og frihed mellem mennesker’!? Hvor er vores frihed til at opponere imod pervertering af samfundet generelt? Disse åååh så næstekærlige farisæere ville med glæde lynche enhver, der stillede sig op med skilt, hvorpå der stod “Repent!” De vil opløse den af Gud indstiftede institution, ægteskabet: “som mand og kvinde skabte Han dem”. Adam and Eve, NOT Adam and Steve! LGBT er et antikristent foretagende, som arbejder på at få gjort pædofili lovligt! Det er bla det, plusserne skjuler. De arbejder også på at gøre sex med dyr lovligt. Bare vent og se. Når de har hjernevasket landene nok, så kommer det.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 22. august 2020 @ 17:30

 24. @Tavsen, den korte avis har sgu heller ingen fotograf i hverdagene. De sidder bare foran skærmen og copy/paster indhold fra andre medier lige som alle andre på højrefløjen, imens venstrefløjen har tusindvis af mennesker ansat i lige så mange funktioner til at sætte dagsordenen hver eneste dag, inklusiv i weekenden. Det er fandeme patetisk at en fløj der skulle forestille at bestå af iværksættere ikke kan finde ud af andet end det.

  Dog brygger mikkel andersson vist på noget der får premiere snart, vi får se om det bliver noget selvstændig journalistik eller endnu et blåt copy/paste samlebånd.

  Kommentar by Per — 22. august 2020 @ 19:17

 25. Det der kommer ud af gammelpartiernes, mediernes og minoriteternes sære og marxistiske aktiviteter, er måske en opsplittet, underkuet, forvirret og opgivende befolkning…..

  som vil forholde sig passivt, når demokratiet, ytringsfriheden, velfærden og den personlige frihed afskaffes og hele samfundslivet lægges ind under anarkiets eller diktaturets jernhæl.

  Hvad kan ellers være hensigten med at etablere et skørt, kaotisk og vanvittigt samfund? Som “humanisterne” er lykkedes med i landet få km mod øst.

  Kommentar by Bent A — 22. august 2020 @ 19:21

 26. # Per kl. 19.17: Ja, der er hårdt brug for et nationalkonservativt radio- eller tv-medie samt et ekstra parti. Mikkel Andersons projekt finansieres af et ministerium, så det bliver nok en tandløs omgang. En papiravis eller et blad kunne også være fint, men bliver vel for dyrt? Danmarks overlevelse vil danskerne vist helst kun bruge et par småskillinger på.

  Kommentar by Bent A — 22. august 2020 @ 19:31

 27. Per — 22. august 2020 @ 19:17 den korte avis har sgu heller ingen fotograf i hverdagene.

  Jeg er overbevist om, hvis du tilbyder at betale lønnen, så ansætter de straks en fotograf.

  Joy Mogensen har bevilget 1½ million til Mikkel Andersons projekt, så vent ikke for meget af det.

  Kommentar by tavsen — 22. august 2020 @ 20:03

 28. Kommentar by Per — 22. august 2020 @ 19:17

  jeg ville være skeptisk, det virker som et forsøg på at fastholde status quo

  Kommentar by KineserSnot — 22. august 2020 @ 20:29

 29. Akt tyder på, at homo er en genetisk variant eller fejl. Der må kunne lokaliseres et genom, der er ansvarlig for varianten. Homo findes både hos mennesker og dyr. Prøv at kigge i X og Y kromosomerne, det mest oplagte sted. Det virker som om at homoer har en tilbøjelighed til at fungere som det modsatte køn. Typisk består også homopar af en ‘mand’ og en ‘kone’ i deres indbyrdes forhold. Mystisk.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. august 2020 @ 21:04

 30. ET PAR TING som måske bør overvejes:

  Postvæsnet er ikke hvad det har været. Det er rykket 400 år tilbage i tiden. Dengang klarede man også at bringe et brev fra København til Skagen på en uge.

  Er Danmark stadig en retsstat? Læs bogen “Røvrendt” om hvordan Boje Nielsen blev behandlet af retssystemet. Og læs om hvor billigt det er blevet at overfalde og mishandle danskere.

  Læs også om den forfærdelige politik-kvinde Rosa Lund fra Enhedslisten, der ikke kan få afrikanisering og islamisering nok. Nu vil Rosa have endnu flere “berigere” ind i politiet.

  Kommentar by Bent A — 22. august 2020 @ 21:47

 31. De må være LGBTere lige så meget de vil for min skyld, men hvis det er det eneste, de har at byde på, med egenidenditet i livet, så er sq godt nok en samling pjoks!

  Jeg kender, og har kendt, flere, af segmentet LGBT, men der INGEN af dem, der sætter deres seksualitet over deres almene medvirken i det normale liv, for de HAR afklaret deres identitet og ved hvad de virkelig kan og er værdsat for.
  – så hvis nogle føler sig tiltrukket af LGBT-Pride, må jeg, for mig selv, konstatere, at de da åbenbart mangler enhver anden livsline til den funktionelle del af samfundet.
  At der så nu flages med regnbueflaget på Borgen, viser måske “bare”, at alle derinde, minus fire, ligeledes agerer som teenagere, der endnu ikke har fundet en vej, fra pubertetens manglende identitsfølelse til voksenlivets tro, på egne værdier/mestring af og i livet?

  Jeg tager nok heller ikke helt fejl, når jeg formoder, at 99,5 af de Pride-begejstrede stemmer på venstrefløjen?
  – Jeg undelader, denne gang, at gentage min tese om IQen, men det forekommer mig, at de Pride-begejstrede har meget til fælles med iSlammets store yndlings-trumf: Offerkortet?

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. august 2020 @ 21:52

 32. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/pia-k-glemt-paa-vigtig-mail-underlig-behandling/8258787

  Kommentar by Hvid slave. — 22. august 2020 @ 22:35

 33. Bøsse flag fjernet
  https://www.bt.dk/samfund/regnbueflag-paa-skole-udsat-for-haervaerk-jeg-er-faktisk-rystet

  Kommentar by P — 22. august 2020 @ 22:36

 34. At 13 og 20.

  Det er flere år siden, at det såkaldte pride forlod Nørrebro til fordel? for Frederiksberg.
  De turde ikke håndhæve deres såkaldte principper overfor muhamedanerne, men søgte tilflugt i den borgerlige Frederiksberg Kommune.

  Hvad skal man sige? Foragteligt!

  Kommentar by Bastardo — 22. august 2020 @ 22:51

 35. Tja, hvad kunne man ellers bede kronprinsesse Mary om at gå i brechen for?

  – Små børn, hvis forældre synes, de skal skifte køn? (Hadforbrydelse).
  – Kristne overalt i den muhamedanske verden? (Hadforbrydelse).
  – Prioritering af hensyn til almindelige danske borgere? (Endnu ikke Hadforbrydelse).

  Kommentar by Bastardo — 22. august 2020 @ 23:04

 36. Lad dog for fanden landsforræderne og islam overtage lortedanmark for så slipper vi for det åndssvage regnbue flag som homoerne har stjålet fra børnene, og så vil det næste ‘flag’ over Råddenhuspladsen være pape bøssen fra de konservative.

  Kommentar by piphans — 22. august 2020 @ 23:27

 37. Den såkaldte motte-and-bailey-doktrin, eller den dobbelte dagsordens teknik, som Morten Okkels kalder det, er ikke ny. Den er bl. a. glimrende beskrevet af H.C. Andersens i eventyret om Kejserens Nye Klæder.
  Bedragerne i eventyret forlanger penge og dyre silkestoffer i betaling for ingenting, mens de garderer sig mod afsløring med det urgamle kneb massesuggestion. I eventyret drives massesuggestionen af bedrageriofrenes frygt for at blive udstillet som værende dum eller uduelig, en angst som ligger latent hos rigtig mange mennesker, selv højt ansete eksperter, kunstnere etc. I andre sammenhænge kan man se angsten for udskamning og udstødelse af de pænes selskab blive anvendt som drivkraft i en massesuggestion.

  Kommentar by JMR HH Jr — 22. august 2020 @ 23:55

 38. Kronprinsessen holder tale ved Copenhagen Pride –

  Ja du læste rigtigt – jeg linker til en JP liveblog, hvor man kan se indslagt et stykke nede i opdateringerne.

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12330392/liveblog-seneste-nyt-om-coronakrisen/

  Sig mig er de da helt fra snøvsen i kongehuset?

  Svar: Ja det er de!

  Kommentar by Black Watch — 23. august 2020 @ 01:11

 39. Syge mennesker har det godt i København.

  Kommentar by Iznogut — 23. august 2020 @ 02:22

 40. Når man læser dette særdeles gode essay på stormovereuropa,som jeg for første gang aflægger et besøg,komer jeg til at tænke på det som svenske Lars Bern sagde i seneste betragtninger på swebbtv. For kapitalisme i sig selv har intet med dollartegn eller euro,drachmer, og alt muligt andet,som fejlagtigt benævnes kapital. End ikke indeståendet på bankkontoen har en reel værdi,da den jo er skabt kunstigt af “national”banken. De valutaer,som er til at stole på er sølvdollars og krugerand. Hele verdensøkonomien er sådan set bare noget bankfolktyper og økonomer snakker om og (desværre)har held til at sælge til de fleste af os.

  Kommentar by Nielsen — 23. august 2020 @ 03:05

 41. Alt for få læser netaviserne. Det er en ulykke som siden kan føre til den største og blodigste katastrofe i Danmarkshistorien. Det går nedad og nedad med Danmark, det går ad helvede til, men 90-95% af danskerne har ingen anelse og HVOR slemt det står til. Hvad vil vi gøre ved det?

  (Der er nu udsigt til islamisk guerilla-krig eller gangster-krig mod vi danskere, og mere eller mindre krakkede finanser. Dele af infrastrukturen er afskaffet, sparet væk, der forventes at mangle 5-7000 sygeplejersker om fem år, og den sociale velfærd, politiet og fængselsvæsnet mv. er så hårdt presset, at danske borgeres tryghed er i fare. Hertil kommer at invasionen fortsætter)

  Kommentar by Bent A — 23. august 2020 @ 06:31

 42. …om HVOR slemt det står til.

  Kommentar by Bent A — 23. august 2020 @ 06:33

 43. Nu kan de røde få fri når de, ja har det røde.
  https://www.bt.dk/politik/folketingsmedlem-giv-kvinder-fri-naar-de-har-menstruation

  Kommentar by P — 23. august 2020 @ 07:01

 44. Det er fandeme patetisk at en fløj der skulle forestille at bestå af iværksættere ikke kan finde ud af andet end det.

  Kommentar by Per — 22. august 2020 @ 19:17

  Per, skab det dog selv.

  Notarius tilbyder at opsætte dit nye højreorientede medier i WordPress, så set ser flot og troværdigt ud, ligesom jeg tilbyder at skrive klummer og artikler og levere højt opløselige fotos af kriminelle perkere og mænd med løse håndled.

  Mange andre på Uriasposten vil også bakke op om dit højreorienterede medieprojekt.

  SÆT I GANG HER: https://www.simply.com/dk/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. august 2020 @ 08:36

 45. Det der flag, paa den bygning er da en skaendsel af rang

  Kommentar by dunk — 23. august 2020 @ 09:24

 46. Kommentar by Black Watch — 23. august 2020 @ 01:11
  Jamen var faderen(kong henrik) ikke også medlem af ‘klubben’?

  Kommentar by piphans — 23. august 2020 @ 09:26

 47. Pride-hysteri, racisme-hysteri, krænkelses-hysteri, klima-hysteri og massevis af løgn og skaberi omkring ligestilling, kvoter, kønsskifte, berigelse, udvisninger, fake news, BLM og globalisme osv. Ja, det går godt for MSM, de forstår virkelig at holde gryden i kog og at skabe røre i andedammen.

  Kommentar by Bent A — 23. august 2020 @ 10:14

 48. Hør en af de “tolerante med de rigtige meninger”
  https://www.youtube.com/watch?v=8cyg6k-E3Vk
  Harvard Student Threatens to STAB All Lives Matter supporters

  Kommentar by k.m. — 23. august 2020 @ 10:21

 49. https://www.dmi.dk/lokation/show/DK/2621748/Fyn/

  Sågar DMI er med på pridehysteriet – se det lille logo på den blå bjælke med regnbuefarver og kongekrone – velsignet og godkendt på alle niveauer – vi er jo alle enige – ikke?

  Kommentar by Black Watch — 23. august 2020 @ 10:44

 50. Der er een rigtig god ting ved det kommende danske kalifat 👍😁 Vi skal ikke belemres med at se de depraverede sjæles lyst til afføringskanal-sex frækt udstillet! DET bliver da skønt! Når jeg nu hurtigt læser overskrifter på bt (fx om 3 superstorme, der er på vej ind over USA), så tænker jeg “armageddon” og “mennesker er blevet så dumme og onde, at det er godt, Gud snart trykker på Sluk-knappen“ . : se denne artikel, hvor sjovnalisten formår at stille sjove spørgsmål. Sikkandar vil give transer og kvinder menstruations-fri 😆😆🤣 https://www.bt.dk/politik/folketingsmedlem-giv-kvinder-fri-naar-de-har-menstruation

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 23. august 2020 @ 11:28

 51. Kommentar by Løsriv Jylland! — 23. august 2020 @ 11:28

  Hvis din (af)Gud er så almægtig, hvorfor lader hun/han så små treårige, hvide kristne, døbte børn af leukæmi eller lader en ung kristen, døbt og konfirmeret, hvid dreng på 16 år dø i en knallertulykke?

  Kan din afgud ikke vække de afdøde til live? Eller er det bare en illusion? Din religion? Din afgud?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. august 2020 @ 11:37

 52. Man har lokaliseret Sodoma og Gomorra, samt Zoar, i Jordan, og man har haft kendskab til stedet siden 1990’erne, men tav om det i årevis. Se, hvordan det ser ud nu, flere tusind år efter. Sulfur blev slynget fra himlen, og det var ligeså varmt som solens overflade, siger forskere. https://youtu.be/-j5Skt_SHos

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 23. august 2020 @ 11:54

 53. Kommentar by Løsriv Jylland! — 23. august 2020 @ 11:54

  #Kukkukkukkelikukmeddinhavenisseihimlen, forbyd religiøse tossehoveder og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. august 2020 @ 12:00

 54. Nu er det hele måske ikke så enkelt som de fleste religiøse og ateister synes at mene. Universet er gåden over alle gåder. Bare det med tyngdekraften som INGEN kan forklare eller forstå, viser hvor underligt det hele er. Nogle tænkere mener at tyngdekraften og visse andre naturfænomener, herunder atomernes komplicerede, stabile og kraftfulde natur, kun kan forklares med at vi lever i en verden med flere dimensioner end vi kender til, og som har en mere åndelig natur end vi hidtil har troet. Noget som også kan tyde på at der er mere mellem himmel og jord end man “umiddelbart” skulle tro, er den kendsgerning at hvis tusindvis af meget fine detaljer og balancer ikke var afstemt efter hinanden, ville jorden og resten af universet være uden liv.

  Kommentar by Bent A — 23. august 2020 @ 13:08

 55. Bare det med tyngdekraften som INGEN kan forklare eller forstå

  Kommentar by Bent A — 23. august 2020 @ 13:08

  Læs lidt op på din Sir Isaac Newton; han nailede den, som man siger, for flere hundrede år siden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. august 2020 @ 16:24

 56. De røde har løst gåden om tyngdekraftende, de har mistet jordforbindelsen

  Kommentar by k.m. — 23. august 2020 @ 17:49

 57. Fra Dag Et har RUC været et Rablende Useriøst Cirkus.

  Roskilde Universitet (RUC) er et universitet i dyb faglig krise, lyder meldingen fra Dansk Erhverv. RUCs studerende har efter endt uddannelse svært ved at få arbejde. Dimittendledigheden er højere end for de andre universiteter.

  Det er ikke noget nyt problem. Den manglende evne til at uddanne kandidater, der kan få et job, er nok en af årsagerne til, at RUC har svært ved at tiltrække studerende. Søgningen til universiteterne steg med otte procent i år, men på RUC faldt den med fem procent. Adgangskravene er slappe, et eksamenssnit på 4,5 var nok til at blive optaget på RUCs samfundsvidenskabelige basisuddannelse. Til sammenligning skulle man have 10,6 for at blive optaget på statskundskab ved Københavns Universitet.

  RUC skiller sig også ud ved, at de dygtige med et snit på 10 har større frafaldsprocent end dem med et snit på 4. På de andre universiteter er det lige omvendt. Jo højere adgangssnit desto lavere er frafaldsprocenten. Undervisningen på RUC er åbenbart så uinspirerende, at de dygtige flygter, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. august 2020 @ 17:49

 58. Umulius 16.24: Newton fandt ud af at man kan foretage visse beregninger af tyngdekraftens indvirkning på planetbaner mv., men INGEN har kunnet forklare hvordan og hvorfor hvad angår tyngdekraftens virkelige og egentlige natur. Tror du selv skal prøve at studere hvad Newton fandt ud af. Selv Einstein er ikke kommet det nærmere end til at der er tale om en rum-tid krumning, hvad det så er. Iflg. både Einstein og moderne videnskabsmænd er tyngdekraften stadig et stort mysterium. Men hvis du kan forklare tyngdekraftens inderste natur, får du garanteret en Nobél-pris og 10 millioner kr.

  Kommentar by Anonym — 23. august 2020 @ 20:20

 59. Umulius 16.24: Newton fandt ud af at man kan foretage visse beregninger af tyngdekraftens indvirkning på planetbaner mv., men INGEN har kunnet forklare hvordan og hvorfor hvad angår tyngdekraftens virkelige og egentlige natur. Tror du selv skal prøve at studere hvad Newton fandt ud af. Selv Einstein er ikke kommet det nærmere end til at der er tale om en rum-tid krumning, hvad det så er. Iflg. både Einstein og moderne videnskabsmænd er tyngdekraften stadig et stort mysterium. Men hvis du kan forklare tyngdekraftens inderste natur, får du garanteret en Nobél-pris og 10 millioner kr.

  Kommentar by Bent A — 23. august 2020 @ 20:22

 60. Postbuddet fra Vorbasse Henrik Dam burde hænge sammen med det grimme stribede flag, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 23. august 2020 @ 22:19

 61. Kapitalismens opportunistisk lefleri for rød-grønne strømninger herunder lgbt støttes af WEF

  http://www.berlingske.dk/kronikker/nej-tak-til-eventyr-kapitalismen-fra-davos-og-omegn

  Så får antifa ingen grund til at brænde byen ned og plyndre butikkerne?

  Kommentar by traveler — 24. august 2020 @ 05:15

 62. Finder han dem urene på det tidspunkt, eller hvad ligger der bag?
  https://www.bt.dk/politik/vildt-uenig-forslag-om-menstruations-fri-er-helt-gakket

  Kommentar by P — 24. august 2020 @ 07:33

 63. when they fly the rainbow flag at public sector shitholes, police, footbal stadiums i avoid these asswipe shitholes like the plague and i avoid paying taxes and lie all the time to public sector retards. so i should adopt something i do not agree with? like i said before. white people with same norms and framework, thought should meet up and stick together, learn from eachother and focus on being fit and keep your body in good condition, keep your brain focused. all this is just the beginning. netwoek with people that have the knowledge and are smart, learn from them, like in any situation you do not have to agree on everything but the core and identifying what is happening is important. for the other that are parrots and clowns, they are just collateral. keep an eye on the jews, when they start leaving it is high time, they are the bird in the coal mine, the indicator.

  Kommentar by Erwache — 24. august 2020 @ 19:10

 64. Jeg savner nogle politikere som tør at tale imod LGBTQA-agendaen og værner om den traditionelle kernefamilie med en maskulin far, en feminin mor og sunde danske børn.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. august 2020 @ 00:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper