27. august 2020

USA-ekspert om BLM-optøjer: Kan give Trump fire år mere, “… takket været den yderste venstrefløj”

Der er Black Lives Matter-optøjer flere steder i USA, men man bliver alligevel ikke rigtigt overrasket, når Radio4 spørger lektor Jørn Brøndal, hvad der motiverer Donald Trump til at sætte Nationalgarden ind. Det var et politisk statement, og så fik vi ellers historien om seneste sorte uskyldighed i Kenosha, Wisconsin. Intet om Jacob Blakes kniv, og intet om at Blakes mor er stået frem på tv og henvendt sig til Trump: “I have the utmost respect for you as the leader of our country.” Brøndal fortalte også, at man frygtede det endte med raceuroligheder, når nu halv-fascister blander sig, og pointerede, at selvtægtsmanden 17-årige Kyle Rittenhouse, der skød to BLM-aktivister i samme by, var kendt som støtte af Donald Trump.

Der er en glidende overgang mellem Black Lives Matter og voldeligt anarki, og skulle man være i tvivl så kan man se nogle af de mange videoklip der er gået viralt. Sorte der benytter lejligheden til at røve modebutikker og varehuse, er interessante nok, men den ideologiske ensretning er nu alligevel mere skræmmende. Mirco Reimer-Elster fortæller om en række eksempler på anvendt BLM-ideologi hos TV2 – Analytiker om nye protester i USA: – En gave til Trump.

“Ifølge USA-analytiker Mirco Reimer-Elster startede de mange protester med at være en appelsin i turbanen på demokraternes præsidentkandidat, Joe Biden…

Men i takt med, at videoer som den fra Washington samt ødelæggelser, plyndringer og sammenstød med politiet, der er konsekvensen af flere af protesterne, breder sig både på de sociale og etablerede medier, er der en mulighed for, at det styrker præsident Donald Trumps valgkampagne frem for Bidens, siger Mirco Reimer-Elster.

Ifølge ham afhænger det af, hvad den dominerende fortælling om protesterne bliver. Han peger på, at en fortælling om raceulighed og politivold vil gavne demokraterne mest.

– Bliver det til gengæld billeder af brændende bygninger, bøller og videoer som den her, så gavner det snarere Trump og republikanerne. Og så kan George Floyds død ultimativt ende med, ironisk nok, at give Trump fire år mere i Det Hvide Hus takket været den yderste venstrefløj, siger han. (Mirco Reimer-Elster, TV2, 26. august 2020)

(Kvinde chikaneres af hvide Black Lives Matter-støttere, Washington, 25. august 2020)

“In a scene that played out several times Monday, a Black Lives Matter protest that began in Columbia Heights confronted White diners outside D.C. restaurants, chanting ‘White silence is violence!’ and demanding White diners show their solidarity. In Adams Morgan, protesters screamed at Lauren B. Victor for several minutes for refusing to raise her fist with them. … Modiano, who had been yelling at Victor and moments later identified himself as a citizen journalist who writes for @Deadspin, told Victor he couldn’t understand why she was the only diner in the area who wouldn’t comply. ‘What was in you, you couldn’t do this?’ (Fredrick Kunkle, Washington Post)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112796/trackback

18 Comments »

 1. Forstyrrede, hvide middelklasse, revolutionære møgunger med “Rød Front” knytnæver.

  Der lader til at være en BLM arbejdsfordeling: Hvide tosser udtænker “statements” og aktioner – mens lav intelligente negre udfører plyndringer, drab og ildspåsættelser.

  Forsæt endelig tosser! I og MSM opnår kun at få Trump genvalgt til november.

  Kommentar by MKM — 27. august 2020 @ 11:04

 2. https://twitter.com/KunkleFredrick/status/1298344285079838720

  Den video viser forskellen på vestlig og muslimsk mentalitet. INGEN slår på kvinden.

  Kommentar by tavsen — 27. august 2020 @ 11:23

 3. I modsætning til de mange episoder her i landet

  Århus N: 16-årig pige overfaldet af to arabere – “… kaldte hende for ‘luder’ og slog hende flere gange”

  Kommentar by tavsen — 27. august 2020 @ 11:27

 4. Er billedet fra Nørrebro?

  Kommentar by Skatteyderen — 27. august 2020 @ 11:34

 5. Er billedet fra Nørrebro?

  Kommentar by Skatteyderen — 27. august 2020 @ 11:34

  Nej ;-)
  i så fald ville hun i heldigste tilfælde vågne op på Rigshospitalet.

  Kommentar by tavsen — 27. august 2020 @ 11:37

 6. Og, det er basalt set den måde venstretosser i hele verden tænker og handler.

  Ingen har ret til at mene andet end det de siger og de vil intimidere og når de tror der ikke er kamera på tæve dig til underkastelse. De tør kun udøve deres fascisme i flok og når de mener sig fysisk stærkere.

  Thank God for Guns!

  Kommentar by Santor — 27. august 2020 @ 11:37

 7. Den største trussel mod Trumps genvalg er nok VALGSVINDEL! Demokraterne kan ret let trylle rundt med millioner af brevstemmer mv.

  Men et flertal af amerikanere kan vel ikke være så tossede at de stemmer på Biden, hvorefter de lidt senere vil få en radikal og rabiat feminist som USAs præsident. For at hans langt yngre vicepræsident-dame hurtigt vil blive nr. 1 af de 2, er der næppe tvivl om. Biden er jo en syg og svækket mand.

  Kommentar by Bent A — 27. august 2020 @ 11:39

 8. Kamala Harris vil nemt kunne blive for USA hvad frau Merkel har været for Europa.

  Kommentar by Bent A — 27. august 2020 @ 11:45

 9. Når man ser at marxisterne har taget kontrollen i flere delstater, så kommer jeg til at tænke på demokratiet i Tyskland i 1920erne. Bayeren, Thuringen og Sachsen var alle overtaget af Kommunistpartiet og deres allierede i 1923.

  Magtkæmpe mellem højreradikale og venstreradikalt igennem hele årtiet, gjorde det klart for folk at demokratiet ikke var opgaven voksen, så de valgte Nazisterne som alternativ, da alle vidste hvad der ville ske i efterdyngerningerne af en Kommunistisk magtovertagelse.

  Kommentar by KineserSnot — 27. august 2020 @ 13:03

 10. Fantastisk! Bloggen har ofte de indlæg man selv gerne ville tippe Kim omkring.

  Så billedet i denne video fra Salty Cracker:

  https://youtu.be/TQbIPqP2g7U

  “White BLM Zombies Demand That People Eating Dinner Fist Them!”

  Hans videoer er rigtig gode

  Kommentar by kartoffeldansker — 27. august 2020 @ 13:30

 11. Joe Bidens slægt stammer oprindelig fra Frankrig. Slægten hed oprindelig Bidet og havde ansvaret for Versailles paladsets eneste toilet. Deraf navnet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. august 2020 @ 13:36

 12. https://www.msn.com/da-dk/nyheder/krimi/h%C3%B8jesteret-lader-kvinde-slippe-billigere-for-bandev%C3%A5ben/ar-BB18qq4r?ocid=msedgntp

  Lyder som muslim-rabat, når pressen skriver :”At Højesteret har valgt at gøre noget af straffen betinget betyder, at hun skal ikke afsone den del. Det er dog på betingelse af, at hun ikke begår ny kriminalitet det næste år.

  Det er med henvisning til kvindens helbredsmæssige problemer af både fysisk og psykisk karakter, at Højesteret har valgt at gøre størstedelen af straffen betinget.” citat slut

  Lige som en morder der kører en bil gennem en menneskemængde – de betegnes gerne som psykisk syge

  Kommentar by k.m. — 27. august 2020 @ 13:47

 13. Ja, rabat til kulturfremmede er vist det normale. En dansk våbensamler fik en hård straf på 3 år for nogle antikke våben. En terrorist-type slap med 1½ år for at ville anskaffe maskingeværer til sig selv eller andre terrorister. En fredsommelig harmløs dansk læge fik også en hård straf fordi hans jagtgevær havde plads i magasinet til en enkelt ekstra patron. En regel lægen næppe kendte.

  Danmark er lidt af en juridisk galeanstalt, kan man godt få indtryk af. Og at have våben til selvforsvar er noget af det værste. Bare en hårspray kan vistnok straffes. Dog er en spadserestok endnu tilladt.

  Kommentar by Bent A — 27. august 2020 @ 14:33

 14. “White diners” Hvornår blev raceadskillelsen genoprettet i USA?

  Kommentar by Nielsen — 27. august 2020 @ 15:05

 15. Jo flere af disse scener jeg ser, jo mere mangler jeg et ord for “kvindelige bøller”.

  Kan vi kalde dem “Bøllinder”?
  Ellers “Voldskvinder”?

  Kommentar by Bastardo — 27. august 2020 @ 15:56

 16. #15 Kommentar by Bastardo
  Der findes et godt gammelt dansk udtryk nemlig, tomhjernet gås !
  Nøjagtig ligesom en gås der kommer farende, skræpper op og basker med vingerne, lige indtil man giver den et spark og den så piler skræppende væk.

  Kommentar by Danskeren — 27. august 2020 @ 19:54

 17. Selv uden disse forvirrede tosser ville Trump nok vinde, nu bliver det så en endnu mere overbevisende sejr.

  Kommentar by LarsB — 27. august 2020 @ 23:43

 18. Jeg tror at hvis Demokraterne vinder, så vil det øge risikoen for optøjer og vold mod hvide amerikanere, så jeg håber at det bliver Republikanerne som går af med sejren.
  Trump har hidtil vist sig at holde ord for de fleste af de beslutninger han har truffet. Joe Biden vil komme til, yderligere at føre USA ud i kaos. Der i blandt racistisk vold mod hvide.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 28. august 2020 @ 16:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper