28. august 2020

MSM-narrativet i Berlingske: ’17-årig Trump-fan med automatvåben’ skød ‘uskyldige demonstranter’…

‘Foran tankstationen stod en 17-årig Trump-fan med automatvåben. Nu er to døde’, skriver Berlingske, og fortæller så historien om 17-årige Kyle Rittenhouse, der skød tre, af dem en lokal demokratisk politiker kalder for ‘uskyldige demonstranter’. Fra Berlingske.dk – Foran tankstationen stod en 17-årig Trump-fan med automatvåben. Nu er to døde: Vanvittige billeder viser en by i kaos.

“… Tirsdag aften fyldtes Kenosha med medlemmer af civile militsgrupper – hovedsageligt hvide amerikanske mænd bevæbnet til tænderne – som ville beskytte lokale forretninger i byen mod at blive smadret og plyndret.

… En video fra et senere tidspunkt viser, hvordan teenageren befinder sig på en tankstation, hvor biler er blevet smadret. I videoen kan man først høre skud og senere se ham løbe fra stedet. … En anden video viser ham herefter løbe ned ad en gade. Flere personer forsøger at overmande ham, og teenageren vælter. Liggende på vejen affyrer han sit våben flere gange, rammer flere og slipper væk. …

‘Det lader til at være et medlem af en militsgruppe, som besluttede at tage loven i egen hånd og skyde uskyldige demonstranter ned,’ sagde Mandela Barnes, der er viceguvernør for Wisconsin før anholdelsen.

Hvem er den 17-årige? De amerikanske medier har haft travlt med at finde ud af, hvem den sigtede er. Her er, hvad de har fundet ud af: Han var tilsyneladende ‘besat’ af ordensmagten, skriver Buzzfeed… På sin TikTok-profil har han skrevet ‘Trump 2020’ i sin profiltekst og har delt en video, hvor han i januar befinder sig i forreste række til et Trump-vælgermøde i Des Moines i Iowa.”

(Berlingske, 28. august 2020)

Graver man lidt dybere, så er det en helt anden fortælling. Berlingskes video snyder på vægten, for det hele startede selvfølgelig ikke med at han løber fra gerningsstedet. Alle tre angreb ham, og alle tre har en kriminel forhistorie. Tre hvide anarkistiske gadekrigere, der for sent opdagede, at en tyndarmet teenager med en AR-15 er langt farligere end en hårdtpumpet krigsveteran. Video og kommenterede screencaps herunder.

Video

Screencaps

(Joseph D. Rosenbaum konfronterer vagterne, herunder Kyle Rittenhouse)

(- han er tydeligvis aggressiv. Anthony M. Huber lige bagved ham)

(- råber provokerende ‘Shoot me… shoot me nigga’)

“Arizona Department of Corrections records reveal that Rosenbaum spent 12 1/2 years in prison after being convicted of two counts of 3rd degree sexual misconduct against a minor and one count of interfering with a monitoring device. For sexual misconduct with a minor to reach the level of class 3 felony, the victim must be under the age of 15. More telling is Rosenbaum’s 42 seperate disciplinary infractions while incarcerated, including numerous assaults, committing sex acts, manufacturing a weapon, and arson. He was then released in 2016. According to records from the Wisconsin Circuit Court, Rosenbaum had pending charges for battery as domestic abuse filed just last month.” (National Justice)

(Joseph D. Rosenbaum med t-shirten på hovedet, forfølger Kyle Rittenhouse)

(- der skyder ham)

(- død)

(Kyle Rittenhouse forsøger at komme væk, men forfølges…)

(- han væltes omkuld, og skyder Anthony M. Huber)

“In 2012, Huber pled guilty to false imprisonment with a dangerous weapon and strangulation as domestic abuse. He appears to have violated the terms of his probation in 2016 and was sentenced to two years in state prison, much of it settled with time served. Huber was arrested again in 2018 for battery.” (National Justice)

(- sekundet senere sårer han angribende Gaige Paul Grosskreutz)

“Gaige P. Grosskreutz, a pistol wielding anarchist who was shot in the arm while attacking the teenaged Rittenhouse, was charged with felony burglary and theft in 2013. He violated his probation just 4 months later. He has another arrest from 2017. It is unclear from public records if Grosskreutz was ever convicted of a felony. If so, his possession of a firearm is a serious offense that could net him 10 years in prison. According to a media puff piece, Grosskreutz was a professional activist with Milwaukee based ‘People’s Revolution,’ a more extreme breakaway from the Black Lives Matter NGO.” (National Justice)

(Kyle Rittenhouse overgiver sig uopfordret til politiet)

At Gaige P. Grosskreutz var bevæbnet med en pistol er rigeligt dokumenteret.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112832/trackback

25 Comments »

 1. Alle tre skudte er selvforsvar. To af dem angriber tilmed Rittenhouse uden selv at have et skydevåben. Temmelig tåbeligt. Han kan ikke dømmes for overlagt mord, selvom den røde presse ikke er i tvivl

  Man, how did #KyleRittenhouse see a potential killer’s handgun that quickly in the dark, and make the life-or-death decision to defend himself? Astonishing situational awareness and courage. This kid is a poster hero for the Second Amendment.

  https://twitter.com/RealJamesWoods/status/1299107667839909888

  Kommentar by BB — 28. august 2020 @ 03:59

 2. Romerne 1:1
  For Guds vrede åbenbares fra himlen over al ugudelighed og uretfærdighed hos mennesker, der undertrykker sandheden med uretfærdighed. Det, man kan vide om Gud, ligger nemlig åbent for dem; Gud har jo åbenbaret det for dem. For hans usynlige væsen, både hans evige kraft og hans guddommelighed, har kunnet ses siden verdens skabelse og kendes på hans gerninger. De har altså ingen undskyldning.

  For de kendte Gud, og alligevel ærede og takkede de ham ikke som Gud; men deres tanker endte i tomhed, og de blev formørket i deres uforstandige hjerte. De hævdede at være vise, men blev tåber, og de skiftede den uforgængelige Guds herlighed ud med billeder i skikkelse af forgængelige mennesker, fugle, firbenede dyr og krybdyr.

  Derfor prisgav Gud dem i deres hjertes begær til urenhed, så at de indbyrdes vanærede deres legemer. De udskiftede Guds sandhed med løgnen og dyrkede og tjente skabningen i stedet for skaberen – han være lovet til evig tid! Amen.

  Derfor prisgav Gud dem til vanærende lidenskaber: Deres kvinder udskiftede den naturlige omgang med den naturstridige, og ligeså opgav mændene den naturlige omgang med kvinden og optændtes af deres begær efter hinanden; mænd levede skamløst med mænd og pådrog sig derved den straf for deres vildfarelse, som de fortjente.

  Fordi de ikke regnede det for noget værd at kende Gud, prisgav Gud dem til en forkastelig tankegang, så at de gjorde, hvad der ikke sømmer sig: De blev opfyldt af al slags uretfærdighed, ondskab, griskhed, usselhed; fulde af misundelse, blodtørst, stridslyst, svig og ondsindethed; de løber med sladder, de bagtaler andre, hader Gud, farer frem med vold, er hovne og fulde af pral; de finder på alt muligt ondt, er ulydige mod deres forældre; de er uforstandige, upålidelige, ukærlige, ubarmhjertige. De ved, at Gud har bestemt, at lever man sådan, fortjener man at dø; alligevel lever de ikke bare selv sådan, men bifalder også, at andre gør det.

  Kommentar by Jan Huus — 28. august 2020 @ 06:49

 3. #2 Jan Huus

  AMEN.

  Kommentar by Danskeren — 28. august 2020 @ 07:16

 4. YouTube er allerede i gang med Fahrenheit 451.
  Jeg håber bare at de centrale videobeviser er blevet uploadet andetsteds.
  Ophavsret og GRP håndhæves primært for at skjule beviser

  Kommentar by Træt — 28. august 2020 @ 07:45

 5. Historien om den onde Trump fan har ikke fået den støtte som den ville for bare to år siden.
  Narrativet beholder de i msm men seerne flygter. Demokraternes konvent brasede bogstaveligt sammen og Biden skal under ingen omstændigheder i debat med Trump.

  Kommentar by Hagmann — 28. august 2020 @ 07:51

 6. Jeg har prøvet at linke til en youtube video fra Salty Cracker, men den kommer ikke frem og ligger muligvis i Kim’s filter. Men følg evt. hans kanal på youtube. Utroligt de ikke har lukket den.

  Kommentar by kartoffeldansker — 28. august 2020 @ 08:05

 7. Not so brave when criminals are alone and when they ate a bullet. not everyone is a beta cuck like the police.

  Kommentar by Erwache — 28. august 2020 @ 08:10

 8. Der er professionelle soldater der ikke kunne klare situationen så godt som 17-årige Kyle Rittenhouse. Godt gået knægt!

  Selvfølgelig lyver de Danske medier. De anser det som deres ret at
  behandle information som en plastisk ting der kan vrides og formes så det passer til deres nuværende humør. Hvilket selvfølgelig er grunden til at folk ikke længere gider købe deres tåbelige udgydelser.

  Løgn sælger ikke ret længe!

  Kommentar by Santor — 28. august 2020 @ 08:43

 9. SencurTuben:
  “This video has been removed for violating YouTubes Terms of Service”
  Læg mærke til at kællingerne ved sencuren hos gugel-ejede youtube ikke kan skrive. Navneordene er skrevet med stort begyndelsesbogstav,men de finder nnok ikke,at video er et navneord. Flot. Den slags spader danner vores unge. Men de forstår nok -i hvert fald nogen af dem- at youtube er særdeles politisk ensidigt.

  Kommentar by Nielsen — 28. august 2020 @ 08:58

 10. > 8

  Og når løgnen ikke kan sælges, må den have statsstøtte.

  En verden i total forfald.

  Kommentar by NotaBene — 28. august 2020 @ 09:04

 11. @ NotaBene — 28. august 2020 @ 09:04

  Der er kræfter igang med at #defundBBC henne i England så det er vel på tide at Vi gør det samme her i lille Danmark.

  https://hodjasblog.one/uk-konservative-parlamentsmedlemmer-fremsaetter-lovforslag-om-at-fjerne-bbcs-bevillinger-og-goere-det-lovligt-ikke-at-betale-licens/

  Kommentar by Santor — 28. august 2020 @ 09:28

 12. Jeg prøver lige at poste det her igen.

  https://youtu.be/RJb4xEPhiVQ

  Salty Cracker: “Fake News & Twitter Trying to Paint Kenosha Shooter as White Supremacist”

  Kommentar by kartoffeldansker — 28. august 2020 @ 09:35

 13. Ja, DR og TV 1+2 er løgnefabrikker og propagandacentraler, men nu har DF-Tullesen jo sørget for at selv dem som har droppet DR og TV ikke kan slippe for at betale. Hvornår finder DF ud af at de har brug for en ny formand? En som ikke har medvirket til store dumheder og svigt, som det med DR og Marrakech-skandalen.

  Kommentar by Bent A — 28. august 2020 @ 09:39

 14. Dette site bruger WordPress. Systemet vil ikke vise mine post med links til YouTube. Er det noget Kim har konfigureret eller udøver WordPress censur?

  Videoen hedder:

  Salty Cracker: “Fake News & Twitter Trying to Paint Kenosha Shooter as White Supremacist”

  Kommentar by kartoffeldansker — 28. august 2020 @ 09:39

 15. BT beskærer på ondskabsfuld vis videoen så man kun ser efterspillet ikke selve forfølgelsen af Kyle Rittenhouse og hans selvforsvar.

  https://www.bt.dk/udland/fox-vaert-forsvarede-dobbeltmorder-nu-hagler-kritikken-ned

  Det er direkte ond vilje!

  Kommentar by Santor — 28. august 2020 @ 10:35

 16. Video med hændelsen: https://youtu.be/pbsOIoqcit4

  Hvis den stadig virker!

  Kommentar by FranklyFrank — 28. august 2020 @ 14:48

 17. Ud fra de videoer, som jeg har set, så ligner det helt klart selvforsvar … og heldigvis har en højt profileret LA advokat meldt ud, at han er klar til at forsvare Kyle uden betaling.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. august 2020 @ 17:02

 18. BT er sociale tabere på statsstøtte. Ingen køber deres lort frivilligt.
  Knægten demonstrerer retten til selvforsvar. Skød han nogen, der ikke gik til angreb? Luk røven BT.

  Kommentar by Lider af danskhed — 28. august 2020 @ 18:22

 19. Helten Kyles forsvarer er den samme som vandt 275 millioner US dollar fra CNN til den unge mand, som blev hængt ud som racist af løgnepressen da en indianer stod og bankede på sin tromme lige op i knægtens ansigt.

  Kommentar by Træt — 28. august 2020 @ 20:08

 20. Vildt nok at spille offer, lige efter man har hevet en pistol frem for at henrette en 17-årig dreng, der simpelthen bare var hurtigere.

  Kommentar by Winged Hussar — 28. august 2020 @ 21:28

 21. Kyle skyder godt. Det ligger til navnet, åbenbart. Soros sparer penge til 2 færre professionelle “protesters”.

  Giv Kyle en medalje for gavlig samfundstjeneste.

  Kommentar by Iznogut — 28. august 2020 @ 21:47

 22. Videoer bliver ikke slettet på bitchute.
  https://www.bit c h u te.com/video/bkJ535vvjVWk/

  Kommentar by Iznogut — 29. august 2020 @ 00:54

 23. Og som sædvanlig giver den korrupte presse vel Trump skylden, selvom det reelt var Obama der satte gang i denne kædereaktion af racisme. Trump satte blot fingeren på det åbne sår og sagde; se. Derefter satte Soros det økonomisk i system.

  Kommentar by LarsB — 29. august 2020 @ 02:58

 24. Jeg har doneret $20 til Kyle Rittenhouse’s forsvar på https://fightback.law/

  Lin Wood, som vandt 275 millioner $ fra CNN til sin klient, er på Kyle’s forsvarsteam.

  Kommentar by Træt — 29. august 2020 @ 16:18

 25. Fryd, fryd og atter fryd, sådan burde ANTIFA behandles overalt de, hvor de viser sig…

  Kommentar by Christian — 30. august 2020 @ 08:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper