28. august 2020

TFS: ‘Det Jødiske Samfund’ ville kun debattere antisemitisme, hvis venstrefløjspolitikere også var med

På tirsdag afholder Trykkefrihedsselskabet et møde om antisemitisme i Danmark, og var jeg københavner, så havde jeg nok prioriteret det. Aia Fog beretter på Trykkefrihed.dk – Hvorfor vil Det Jødiske Samfund ikke deltage i vores møde om antisemitisme i Danmark?

“Jeg har haft en meget mærkelig oplevelse i forbindelse med planlægningen af Trykkefrihedsselskabets møde på tirsdag om antisemitisme i Danmark.

En afgørende dokumentation for den stigende antisemitisme i Danmark, er den rapport over ‘antisemitiske hændelser’ som det Jødiske Samfund udarbejder ca. en gang årligt. … Det var derfor oplagt at invitere formanden for Det Jødiske Samfund, Henri Goldstein, til at være paneldeltager ved mødet, så han fik mulighed for at uddybe den foruroligende stigning i antallet af angreb på danske jøder. Men det ville han ikke. Eller rettere: han ville kun komme, hvis der i panelet også var repræsentanter fra venstrefløjen.

Vi ville meget gerne have en repræsentant fra enten Enhedslisten eller SF i panelet. … Vi forsøgte derfor ihærdigt at få en repræsentant for venstrefløjen til at komme til mødet, men lige meget hvilken dag vi foreslog Enhedslisten eller lige meget hvem vi spurgte, så var der ingen, der kunne den dag. Vores gentagne henvendelser til SF på Christiansborg blev simpelthen aldrig besvaret.

Jeg vil gerne understrege, at Henri Goldstein var både venlig og høflig, men hans uvilje mod at deltage i Trykkefrihedsselskabets debat var ikke til at tage fejl af… Det er besynderligt, at Det Jødiske Samfund, der tydeligvis har lagt et stort arbejde i at dokumentere overgreb på danske jøder, vægrer sig ved at komme og fortælle om problemerne…”

(Trykkefrihedsselskabet, 1. september 2020: Hvem truer danske jøder? Møde om antisemitisme i Danmark)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112856/trackback

50 Comments »

 1. Antisemitisme er ikke et hot og lækkert emne for danske journalister, der er mere optagede af islamifobi, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. august 2020 @ 11:07

 2. Det vel ingen hemmelighed at jøderne i Danmark stort-set alle sammen er radikale og er kendt for at agitere for masseindvandring. Man skal nødigt give højrefløjen brænde på bålet.

  Kommentar by KineserSnot — 28. august 2020 @ 11:17

 3. Der var en jødisk youtube kanal fra New York området, som jeg tror er taget ned. Den dækkede antisemitiske angreb som nogle jødiske demonstrationer imod dem og tavsheden over angrebene fra medier og etableret jødiske organisationer. Jeg kunne forstå på interviews med demonstranter, at centralt for tavsheden var, at gerningsmændene ikke var hvide men faktisk i reglen sorte, latinoer eller muslimer. Sorte var signifikant overrepræsenteret. Så, når man ikke kunne anklage hvide højreorienteret for problemet skulle det ikke beskrives og tales om. Som en del jøder sagde; “ vi har ingen problemer med hvide supremacister. Vi ser dem ikke og de gør os intet”. Det er måske derfor man er ligeglade.

  Kommentar by CCC — 28. august 2020 @ 11:32

 4. 2000 års erfaringer har lært jøderne, at det er klogt at holde lav profil.

  Kommentar by Bastardo — 28. august 2020 @ 11:39

 5. Holder Jøderne i Hollywood Og medierne lav profil? Holder rabbinere der ønsker mere indvandring til lande med europæiske befolkninger lav profil?

  Kommentar by John Sorensen — 28. august 2020 @ 11:51

 6. Hej højrenationale. I skal ikke kritisere jøderne fordi de er Guds udvalgte folk og hvis I kritiserer dem kommer Yaeweh efter jer, lol!
  Det er så primitive I e.

  Kommentar by John Sorensen — 28. august 2020 @ 11:53

 7. Jøderne er vel nervøse for, at blive slået i hartkorn med dem, der er betænkelige med det der er sket i Danmark de sidste 40 år.
  Jeg begriber bare ikke, hvorfor de vil have rygdækning fra de såkaldte venstreorienterede. De er jo kendt for deres ubændige had til alt jødisk, og gør alt for at miskreditere Israel.

  Fra Den Store Hukommelse:

  ”Man kan ikke leve, og slet ikke som lille nation, af indavl.”
  (Arne Melchior, Folketingets åbningsdebat 8.10.1987, Folketingstidende spalte 175).

  ”Hvor er Schlütters kristne næstekærlighed blevet af? Hvad er det for en moral at sige, at fordi vi har gode forhold, så skal vi have sat ekstra grænsepæle ned for at andre ikke kan få del. Jeg kunne måske forstå det, hvis vi var meget fattige.”
  (Arne Melchior, (CD), i ”Arbejderen” 29.6.1990).

  ”Der findes i Danmark én muslim pr. 99 ikke-muslimer. Hvad er det for nogle sløve padder de 99, hvis de er bange for den ene muslim.”
  (Arne Melchior (CD), Berlingske Tidende 19/8 1990).

  ” Sverige bliver atter dominerende stormagt i regionen, for Sverige tager efter alt at dømme imod alle disse ressourcestærke mennesker der ikke orker og heller ikke tillades varigt ophold i Danmark.
  Annoncer om et lille småligt, åndsforsnævret land der ikke evner at højne horisonten og agere på anden og bedre vis i en verden i opbrud end at smide bomber i knolden på efterhånden gudvedhvem og til hvilket formål. Lurvetheden i dette land understreges yderligere i nedlæggelsen af den kommission, der i det mindste kunne forsøge at udrede beslutningsprocesser og løgn og latin angående krigsdeltagelsen i Irak.”
  (Georg Metz, på sin side ”georgmetz.dk/det-hele-er-uhyre-indviklet-siger-loekke” den 12.9.2015).

  ”Alt fra fremmedhadets ekstreme overdrivelser, tilbagevendende fordomsfuldhed og hyppige proportionsforvrængninger til hadefulde øgenavne og dæmoniseringen er blevet normaliseret i dagens Danmark. Det fører til stigende utryghed for dem, dæmoniseringen rammer, og risikerer at føre til vold og radikalisering blandt dem, som hadetale inspirerer.”
  (Anders Jerichow, journalist, præsident Dansk Pen, Jyllands-Posten kronik 1.11.2014 s.36 ”debat.”

  ” Never again, sagde vi. Men det sker lige præcis nu. Jeg frygter Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige, Stram Kurs, Sverigesdemokraterne, Lega Nord, AFD og alle de andre indvandrerkritiske partier, der er på vej frem i alle meningsmålinger. Det sker igen. Stigmatiseringen af en bestemt befolkningsgruppe, volden, fremmedgørelsen, hadet.”
  (Lior Foigel, skuespiller, i BT 09.12.2018 og Uriasposten 09.12.2018).

  ”At kæmpe for den såkaldte danskhed er en kamp mod vindmøller, for i fremtiden må vi vænne os til at leve i en kulturernes og mentaliteternes smeltedigel.”
  (Klaus og Mikael Rothstein, Politiken 20.10.1989).

  ”Jeg vil gerne have lov til at kalde Jesus en gammel pissekost.”
  (Mikael Rothstein, i Information 24.2.2005).

  Udtalelser fra 5 danske jøder!

  Kommentar by der Adler — 28. august 2020 @ 11:53

 8. De fleste jøder stemmer på venstre orienteret partier. Derfor vil de ikke ustille sig selv som dumme.
  Anti semitismen i dk er fra slimer, antifuck og meget lidt Nationalsocialister.

  Kommentar by Jp — 28. august 2020 @ 12:31

 9. Ikke at forglemme min yndlingsjødinde, Barbara Lerner Spectre, gift med selveste Stockholms overrabbiner:Immigration makes White Europe better.
  Se:
  https://www.youtube.com/watch?v=bhgux1QWwpM
  Besynderligt nok, så ønsker Israel ingen migranter fra f.eks. det sorte Afrika, eller muslimer, ingen kulturberigelse, race- eller kulturblanding der, tak.
  Helt forståeligt, man er jo det udvalgte folk ganske som muslimer jo også er.

  Kommentar by T. Snorrason — 28. august 2020 @ 12:48

 10. Nu er der jo i ENHVER BEFOLKNING og i alle lande et vist antal tåber og brodne kar. Det er selv jøderne ikke hævet over. Også en jøde kan være idiot eller forbryder. Men det bør ikke glemmes at cirka halvdelen eller to tredjedel af dem er nogenlunde hæderlige og fornuftige folk ligesom jyder, fynboer og sjællændere. De nævnte Arne Melchior, Georg Metz, Klaus og Mikael Rothstein osv. er nogle radikale uslinge, men de udgør trods alt et mindretal blandt jøder. Ligesom Morten Østers, Lars Quisling, Tullesen, Stine Bosse, Eva Flyvholm, Pernille Weiss, Pernille Skipper, Rosa Lund og Jelved/Zenia osv. trods alt udgør et mindretal blandt danskerne.

  Kommentar by Bent A — 28. august 2020 @ 13:03

 11. Ja det er meget mærkeligt- er Dan Uzan allerede glemt?

  Kommentar by Hul igennem? — 28. august 2020 @ 13:12

 12. Danske jøder er blevet lidt for dygtige til at dukke hovederne. Så dygtige, at det ligner fejhed

  Kommentar by BB — 28. august 2020 @ 13:16

 13. Bent A

  Det ændre ligesom hele billedet hvis de sidder i en magt position eller sidder i en position, hvor de kan forme andres meninger eller politik.

  Jeg er “ligeglad” med Mohamed som arbejder i grønthandleren, men ikke suliman som arbejder i Udlændingestyrelsen.

  Der er ikke noget dual loyalty.

  Kommentar by Jan Huus — 28. august 2020 @ 13:18

 14. Som udgangspunkt har jeg meget respekt for jøder, men et uhyggeligt stort antal jøder gør dette meget vanskeligt. Jeg kan simpelthen ikke forstå at så mange jøder er dybt venstreorienterede og kulturradikale og at de i den grad omfavner de muslimer der sparker til dem. Jøder som Georg Metz og brødrene Rothstein er så slemme, at de om muligt er endnu værre end ikke-jøden Carsten Jensen. Det gør mig virkelig ondt når jeg tænker på hvordan jøder bliver behandlet af muslimer, men samtidig deltager tidligere overrabiner Bent Melchior gerne i religiøse handlinger sammen med muslimer og Melchior er fast gæst ved Özlem Cekics Ramadan fester på Christiansborg.
  Man ser det samme billede i USA. Den mest Israel fjendtlige præsident USA har haft var i særklasse Barack Hussein Obama og den mest Israel venlige er Donald Trump. Alligevel har et kæmpe flertal af USAs jøder altid stemt på Demokraterne og vil formodentlig fortsætte med at gøre dette.
  Jøderne er i sandhed deres egne værste fjender.

  Kommentar by bjarne binee — 28. august 2020 @ 13:29

 15. Carsten Jensen kunne være fætter til Lars og Troels Trier, eller Yassir Arafat.

  Kommentar by Træt — 28. august 2020 @ 13:54

 16. Trykkefrihedsselskabet går jo ind for trykkefrihed. Det hænger jo ikke så godt sammen med Venstrefløjen, som søger at cencurere det som de ikke er enige med, og som Derfor med Deres optik er både Facistisk (Hvilket selvfølgeligt er noget vrøvl, men harmonere godt med Venstrefløjens selvopfattelse og forståelse for hvad Facisme er) og højreekstreme (Venstre ekstremistisk eksistere ikke). Da stort set hele MSM (Mains Stream Medier-licensfinancieret) pressen (Især DR og Politiken) køre Venstrefløjens meninger, er det jo ikke så godt for det Jødiske samfund at fremvise de går ind for trykkefrihed. Det ville virke blasfemisk for dem at deltage i møder, som er MSM fjende- fordi det bryder med MSM ensretningen at gå ind for trykkefrihed. Nuvel der er heldigvis også Jøder der går ind for ytringsfrihed.

  Kommentar by Michael Unna — 28. august 2020 @ 14:30

 17. The latest from the commie shithole Sweden, the cesspool with the open borders agenda and import of etarded criminal muslims and other garbage.

  The beta cuck police in Malmoe started to partrol with the helicopter but since it would actually mean that they have to do work they only patrol around the police beta headquaters so they do not have to do any work. Before, in the beginning of the year the idiots in the police helicopter hovered above the central station, that way they coud trawl for all IMSI/IMEI numbers that passes there. But then they realized as stupid as they are that someone has to actually go through all the numbers at some stage so they stopped that.

  Another report that come from the shithole Malmo is that when the beta cuck police signal and want a car to pull over, the muslim just ignores the police and drives on…so the beta cuck police has to follow the car and honk the horn until the muslim stops the car (pulls over). I wonder what would happen in the US if you ignore the police there? The idiots in Malmo tend to cite what american police are doing and lie that they do the same. There is a reason why Swedish shithead police are called retarded beta cucks.

  Kommentar by Erwache — 28. august 2020 @ 15:16

 18. Jøder er kujoner, punktum.

  Nogle der ikke er kujoner, er stram kurs. De har i dag (dog uden rasmus paludan som blev nægtet indrejse i sverige ulovligt) brændt koranen af i sveriges værste muslimske ghetto rosengården, og det endda efter at svensk politi sagde at de ikke kunne beskytte dem imod de tusindvis af muslimske mordtrusler de havde fået op til. Sådan her ser ægte mod ud: https://samnytt.se/exklusiv-video-har-brinner-koranen-i-rosengard-rasmus-paludans-parti-trotsar-indraget-tillstand/

  Kommentar by Per — 28. august 2020 @ 15:18

 19. Bemærk det sidste i teksten: Paludan har efter sigende fået indrejseforbud i sverige i 2 år, fordi han ifølge politiet havde TÆNKT SIG at begå forbrydelser i form af at brænde en koran som ikke er ulovligt i sverige.. Sverige er en desperat politistat, og forhåbentlig har stram kurs i dag fået en del flere svenskere til at indse det.

  Kommentar by Per — 28. august 2020 @ 15:25

 20. Mohammed the inbreeded sheepfucker pro that sells Obst und Gemüse works black and pulls social benefits, and cheats on taxes, the asswipe that supplies him with stuff to sell does the same and they both cheat on taxes and evades taxes meanng that they steal from two ends, both from your pocket. first they steal the social benefits that they claim falsely and then they steal the taxes that was supposed to pay for the social benefits they steal. So you as tax payers lose twice but this is not only the professional sheepfucker Muhammed, it is all the other garbage criminals no one wants and needs on their shitholes. They can sell whatever in their wn shitholes or continue to work as prostitutes there. No need to go all over the world and be a criminal here when they can o that where they came from.

  Kommentar by Erwache — 28. august 2020 @ 15:27

 21. There is no law that forbids burned of the toiletpaper book “written” by the muslim pedophile but it is easier to ban Paludan from enterng the commie shithole sweden than to do their actual work. everything is do as little as possible as beta cuck police. if that means oppressing the ones that pays for their salaries than they will do that. if you defend yourself they will come after you because you defended yourself. if yo do not defend yourself you will end up dead. if a muslim calls the beta cuck police they will come in three cars. if a white calls them hey hang up on you, or they pick a fight with you, or accuse you it is your fault that you got into a crime. when you ask beta cuck police i nsweden if they know swedish law, they go mute. they just fucked someone to get their job and have been told it is ok to harrass people. the swedish commie shithole. swedish politicians, go abroad and tell the politicians and cuck journalist that there are no “no go zones” (ghettos) in Sweden. Sure.

  Kommentar by Erwache — 28. august 2020 @ 15:33

 22. If the retarded cuck police in malmo have focused all the “resources” they have available in the muslim stronghold rosengard then i guess it is risk free to do crimes in the rest of commie shithole malmo.

  Kommentar by Erwache — 28. august 2020 @ 15:40

 23. Antifa var et jødisk modsvar til Hitler’s socialistiske arbejderparti.

  Jeg undre mig over at hvor der er en revolution for at udrydde den hvide europæer, sidder der en goblin og gemmer sig bag forhænget.

  https://www.bit chute.com/video/14GKj5vD7qQ/

  Kommentar by Jan Huus — 28. august 2020 @ 15:45

 24. Kan stadig brække mig bare ved at tænke på Arne Melchior, føj for en idiot.

  Kommentar by piphans — 28. august 2020 @ 15:48

 25. # Jan Huus: Antifa dengang har da ikke en snus med antifa i dag at gøre mig bekendt. Eller hvad? Hvad mener du med ordet goblin, en sydkoreansk tegneseriefigur? Dem der har mest travlt med at undergrave den hvide civilisation, er det ikke mest typer som Merkel, Jelved, Zenia, Stine, Rosa, Lars Q og Østersgaard osv.?

  Kommentar by Bent A — 28. august 2020 @ 16:05

 26. Kommentar by Jan Huus — 28. august 2020 @ 15:45

  Antifa var med modsvar til Freikorps der forsøgte at holde ro i gaderne b.la når Socialdemokraterne holde møder. Det var først senere SA blev en del af gadekampene

  Kommentar by KineserSnot — 28. august 2020 @ 16:09

 27. Inden visse typer bliver lidt for dygtige, så lad mig henlede opmærksomheden på at halvdelen af paneldeltagerne i arrangementet er jøder…

  Kommentar by Michael Jensen — 28. august 2020 @ 16:25

 28. Begreber som “Islamofobi”, ”Anti-Semitisme”, “Xenofobi”, “Racisme” etc. er bare skældsord som bliver brugt til at udskamme og lukke munden på folk af Europæisk Herkomst.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. august 2020 @ 16:32

 29. Det ville være godt om der også var et møde der hed:

  “Hvem truer etniske danskere? Møde om Anti-Hvide i Danmark.

  Det er et faktum, at der er et stigende pres på hvide i Danmark.”

  etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. august 2020 @ 16:48

 30. Det undre mig at de ikke vil stille op. De skylder i det mindste Danskerene at fortælle hvem det er der jagter dem, selvom Vi alle kender svaret, host host islam.

  Kommentar by Santor — 28. august 2020 @ 16:55

 31. Opstod Trykkefrihedsselskabet ikke på grundet af, at Pen/Anders Jerichow ikke ville optage Lars Hedegaard so medlem? Under indtryk af at Jerichow (jeg kan ikke forestille mig andet) er et ikke ubetydeligt medlem af det Jødiske samfund, er det vel ikke så underligt, at man ikke kunne drømme om at støtte op om arrangementer søsat af TFS? – Aia, som er en gæv pige, kunne ved lidt forudgående benarbejde have undgået denne ydmygelse…

  Kommentar by T. Flodur — 28. august 2020 @ 17:02

 32. 25. Bent A

  Jeg opfordre dig til at se klippet, det lægger tingene på bordet.

  Kommentar by Jan Huus — 28. august 2020 @ 17:05

 33. Ekstra bladet om paludans indrejseforbud: https://ekstrabladet.dk/112/paludan-faar-to-aars-indrejseforbud-til-sverige/8267726

  Og så er det hele glemt i morgen, der vil ikke være en eneste dansk politiker der protesterer imod dette. Jeg skrev før at jøder er kujoner, men det gælder virkelig også for svenskere og danskere, fra bunden af samfundet og helt til toppen. Især sidstnævnte synes dog at være en del mere patetiske når det kommer til at stå fast på deres påståede værdier.

  Kommentar by Per — 28. august 2020 @ 17:26

 34. De fleste jøder i Danmark (flere af dem burde nok ikke kalde sig jøder, fordi de har giftet sig med ikke-jøder i generationer) er desværre både ignorante , hvad angår muslimsk religion og indvandring, og så er de venstreorienterede, som bare det! Geoffrey Cain og jeg deltog engang i et møde med en jødisk foredragsholder , og en samling ældre jøder, og vi gjorde os virkeligt upopulære, da vi stillede spørgsmålstegn ved foredragsholderens idiotiske ide om en fredelig to-statsløsning! Hold da fast! Jeg kom nærmest op at skændes med et par stykker. Vi gik derfra og rystede på hovedet af deres underlige intellektuelle forsnævring. . Geoffrey var altid genial, for han kunne stille virkeligt svære spørgsmål og havde en gigantisk viden og hukommelse. Han kunne sætte folk til vægs 😁 Personligt finder jeg de danske jøder ejendommeligt arrogante (uden at de burde have grund til det), og jeg anser de fleste for at være uægte jøder. Israelske jøder er som et helt andet folkefærd, og dem kan jeg li’! De er for det meste også højreorienterede, for de kender prisen for et muslimsk naboskab.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 28. august 2020 @ 17:40

 35. Sverige har forbudt Rasmus Paludan indrejse; ifølge Calle Persson fra politiet i Malmø med følgende begrundelse: “Vi har vurderet, at der er en risiko for fremtidig kriminalitet fra hans side i Sverige.” Kunne man ikke med en lignende begrundelse forbyde asylansøgere indrejse i Danmark?

  Kommentar by Ole Madsen — 28. august 2020 @ 17:43

 36. 18 – løs påstand, uden hold i virkeligheden, at kalde jøder ‘kujoner’. Diasporajøderne har af gode grunde lært at holde lav profil: “den, der lever stille, lever godt”, og dette skyldes jo de uhyrlige pogromer og 2 verdenskrig mv. Men intet folk har så dygtige og modige krigere som israelerne. Desuden er de kendt for at være gentlemen i krig også, for de samler rådne terrorister op og fragter dem til hospitaler til behandling. Det taler venstrefløjen i dk ikke om, for der må ikke males et godt billede af IDF. https://youtu.be/vhOM-Pu6ytk

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 28. august 2020 @ 18:02

 37. #19 by per 15.25
  Jeg lagde også mærke til det. Indrejse forbud for en ulovlighed, “han havde tænkt” at gøre.
  Tænk alle de meget alvorlige voldelige overgreb BEGÅET der ikke gav anledning til udvisning , når kulturberigerne gennem årene har været igang.
  Godt gået af paludan, Dan park og de øvrige stram kurs/ hard line folk. De folk ER seje.deres indsats og vedholdenhed er forbløffende og meget meget beundringsværdig. De er bare goe.

  Kommentar by Heisahero — 28. august 2020 @ 18:43

 38. Helan Gå. Godt gået Rasmus Paludan. Imponerende modigt og helteagtigt flot,….må det ruske op i svenskerne.

  Kommentar by Michael Unna — 28. august 2020 @ 20:02

 39. # Michael Jensen 16.25
  Jeg ved ikke om Aia Fog er jøde, man kan læse på nettet at hun er, er hun jøde så er 3 ud af de 4 paneldeltagere jøder, men hvad er problemet? Du har muligvis bemærket at mødet handler om antisemitisme i Danmark, så hvad er mere naturligt end at indbyde personer som Rudaizky, Blüdnikow og Fog, der formodentlig alle har oplevet antisemitisme i modsætning til brødrene Rothstein, Metz og Melchior, der mere er bekymrede på muhammedanernes vegne.
  Er du personlig krænket over at 2 eller 3 af paneldeltagerne er jøder?

  Kommentar by bjarne binee — 28. august 2020 @ 20:43

 40. #Løsriv Jylland. Du anbefales hermed, at sætte dig ind i historien om oprettelsen af staten Israel, inden du udtaler dig desangående næste gang. Kilderne er utallige og let tilgængelige. De eneste steder du ikke kan lære noget om den historie, er i skolernes historieundervisning. Gør du dig den ulejlighed, vil du opleve en ubeskrivelig stor øjenåbner.

  Kommentar by Den sendrægtige — 28. august 2020 @ 21:25

 41. Det rødesnoede kommunist-parnas er velsagtens i USA og føre valgkamp for kældermennesket uden hukommelse.
  If you ain’t voting for me you ain’t black.

  Kommentar by Iznogut — 28. august 2020 @ 21:26

 42. Spiser Aia kæmpe eskimo? Jeg tror det… hun har god smag.

  Kommentar by Iznogut — 28. august 2020 @ 21:34

 43. OT,
  men ihT. Rasmus Paludans indrejseforbud i Sverige, vil jeg KRAFTIGT anbefale, at dansk politi OG politikkere får LANGT mere styring med “svenskere” der entrere Danmark:

  https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE12377148/svenskere-idoemt-historisk-lang-straf-for-to-bandedrab-i-herlev/

  Et rimeligt forslag kunne være: LUK GRÆNSERNE og lad kun de passerer, som med navn og kontinuerligt tro arbejds-tjeneste gennem mindst 20 år kan beviseliggøre deres etniske tilhørsforhold/ret til et frit nordisk Europa/Skandinavien, INKL. underskrift på, at islam skal FORDYDES i Danmark!

  – bare et velment forslag!

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. august 2020 @ 21:58

 44. Ja, det er på tide med politi-kontrol af alle bro-indrejsende fra Sverige. Både smitte, bomber, maskingeværer, håndgranater og narko kan jo bringes fra Malmø til København på ret få minutter.

  Kommentar by Bent A — 28. august 2020 @ 22:10

 45. so the cuck beta police in malmo bans Paludan since it is a risk that he will commit crimes but what about all the niggers, gipsies and muslims that daily commit crimes and with false names enter commie shithole sweden and ask asylum? and later kills white innocent people becuse they did not get approaved asylum because they already have six other approaved asylum in other eu membership states, or they detonate a massive bomb because they did not get their way, or fore automatic weapons openly in broad daylight or rape someone.

  are muslims “doctors”, “engineers”, “dentists”, “teachers” and other or are they just rapists, pro sheep fuckers, most retatrded just like latinamericans, french, gipsies, ex japanese prostitutes?

  Kommentar by Erwache — 28. august 2020 @ 22:15

 46. bjarne binee — 28. august 2020 @ 20:43
  Jeg tror nærmere at MJ er ude på at forsvare de jøder der sidder i panelet.

  Kommentar by Hagmann — 28. august 2020 @ 23:06

 47. Oy vey!

  Kommentar by Krautling — 29. august 2020 @ 01:15

 48. Shut It Down!

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. august 2020 @ 01:59

 49. Enig Løsriv Jylland! 28. august 17:40. ‘Det Jødiske Samfund’ repræsenterer ikke alle danske jøder. De fleste danske jøder er ikke medlem dér. Danske jøder er fint repræsenteret i TFS panelet bl.a ved Finn Rudaisky og Bent Blüdnikow. Sidstnævnte har ved sin forskning dokumenteret de venstreorienteredes terror mod jøder i København bl.a bombeterror og drab af jøder udført af marxister (f.eks Blekingegade-banden som information hyldede) som terrorbombninger og mordplaner mod jøder.

  I februar 2015 blev København ramt af terrorangreb mod den jødiske synagoge i Krystalgade i indre København. En uskyldig jøde blev skudt og dræbtforan synagogen, og seks politifolk blev såret.

  Én person mistede livet, og 27 kom til skade, heraf flere alvorligt, da terroren søndag den 22. juli 1985 kom til København og med ét forvandlede dele af hovedstaden til en krigszone. Det blev dengang betragtet som det hidtil alvorligste terrorangreb mod Danmark. Et af målene var – også dengang – den jødiske synagoge i Krystalgade. Det andet mål var det amerikanske flyselskab Northwest Orient Airlines kontor ved Vesterport. Palæstinensiske terrorister havde placeret brandbomber, fyldt med søm og metalstumper, ved de to lokaliteter, og ofrene blev også dengang mennesker, der tilfældigt befandt sig de pågældende steder, da ragnarok brød ud. En person mistede livet, og 27 blev såret. En algerisk turist blev forbrændt på 85 pct. af kroppen og døde efterfølgende.

  Kommentar by A-mad — 30. august 2020 @ 10:21

 50. https://www.bt.dk/samfund/torben-gaar-en-omvej-naar-han-handler-ind-chikaneres-af-unge-indvandrere

  Kommentar by P — 31. august 2020 @ 20:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper