30. august 2020

Herboende islamist: Lønnede agenter, måske højreradikale… brændte biler og skabte utryghed i Malmø

Medierne fortæller ofte, at indvandrere har svært ved at komme til orde i den danske offentlighed. Et vanvittigt postulat, når nu en avis som Politiken gladeligt holder mikrofonen for Bwalya Sørensen, selvom hendes analytiske niveau objektivt set er på sinkestadiet. Et andet eksempel er islamisten Hind Ouhnia, der tilbage i 2010 debatterede tørklæder på direkte tv med den senere statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Hun er blevet 43 år, og har som arbejdsløs masser af tid til debat. Her et indlæg fra hendes hånd på imam Fatih Alevs væg om fredagens optøjer i Malmø.

Hvad er beviset for at dem som brænder biler og skaber uro, ikke er en del af den højre Radikale gruppe ?? Når regeringen i Sverige forbyder Rasmus P demo, kan jeg ikke se hvorfor skulle muslimerne starte en borgerkrig mod staten og politi. Muslimerne er beskyttet med lov i Sverige, det er desværre ikke tilfældet i Danmark.
Her bliver vi hånet, svinet til og undertrykt under ytringsfrihedens pris.
LØNNET agenter skaber splid og utrygheden I Sverige. De straffer Sverige fordi landet er muslim venligt. De skader muslimerne ved at give dem skylden for balladen.
(Hind Ouhnia, 29. august 2020)

(Hind Ouhnia på Facebook, 29. august 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112928/trackback

71 Comments »

 1. Jeg fattes ord.
  Hvad skal man sige til sådan noget?

  Kommentar by Heisahero — 30. august 2020 @ 20:54

 2. So what really happened? The story swedish cuck beta and bastards at swedish malmo police are running do not match up and do not match up with the stories, there is a massive gap. they are in on the muslim side, to oppress, enslave white people and orchestarte the dictatorship. I am enclosing a link about what really happened which I have not run into anywhere else. Note the oicture where the beta cuck is attending a manifestation in the moslem mosque together with the corrupt analfabet bastards that call themselves “politicians”. It is easy to be smart as “politician” if the election server is taken down at election night and nobody reacts about it since they are all in on it.

  so these parasites live off white people, that taxes are paid so they can steal, lie and be parasites. Stop paying taxes and start lying and cheating. Let the commies take up loans and print more notes.

  The inbreeded asswipes run a bullshit story which is a lie, so I had to go there and find out myself. To see if this all was a lie or not, to talk to people. So I found three (3) schools being torched. Two of them were not mentioned at all in the legacy media. Many cars were torched and at many places there has been fires that melted the pavement, the asphalt. In Germany, they would close the streets were the melted asphalt is but in shithole sweden the street is open for traffic. stores looted and burned. numerous people have been attcked.

  this Hind Ouhina, which has a fake name since all muslims lie about their names so they can seek asylum in several eu countries and get the 25 000 euros for free is a liar. i guess when you have exceptionally low iq then you go all the way to some little country far from your 51+ muslim shitholes and play smart as criminal. to be a criminal is not very smart. it is like being a japanese ex prostitute parken on welfare, cheating the taxpayers by going on vacation three months and lying, saying that you did not know about the rules and laws. same “high” iq.

  https://samnytt.se/polisen-medverkade-i-manifestation-mot-koranbranning-beslagtog-journalistiskt-videomaterial/

  Kommentar by Erwache — 30. august 2020 @ 21:07

 3. Det kan vel om noget komme ind under begrebet, konspirationsteori?
  Det lader til, at hun selv er klar over dette, jvf. efterskriftet.
  Endnu en underbegavet rødgardist.

  Kommentar by Knud Madsen — 30. august 2020 @ 21:08

 4. I think the taxpayers should copy what the niggers and muslims do. just behave like criminals and do all kind of crimes.

  Kommentar by Erwache — 30. august 2020 @ 21:13

 5. Lad dem endelig komme til orde, desto mere underholdning har vi.

  Hvorfor uddanner hun sig ikke til sosu, pædagog eller sygeplejerske? Der er stor mangel.

  “Gør Din Pligt og kræv Din Ret”

  Her en fin lille video fra Malmø, ingen tvivl om etniciteten.
  https://twitter.com/AmyMek/status/1300136732143230976

  Muslims Riot in Malmö after a Qur’an was burned:

  They are shouting Jews, remember Khaybar the army of Muhammad Is Coming Back

  Khaybar is a battle cry against the Jews and means the destruction of the Jews & the seizure of their property by “Muhammad’s army”

  >> Der er også en fin video fra en stor demo i Malmø 2017, fordi Trump anerkendte Jerusalem som hovedstad.

  We are a people of giants. Den muslimske selvglæde er altid parat med fede ord og fedt flæsk.

  Muslims Demonstrate in Malmö, Sweden: Shoot Jews, remember Khaybar the army of Muhammad Is Coming Back

  Kommentar by tavsen — 30. august 2020 @ 21:15

 6. Mellemøsten er fyldt med konspirationer. Kernen i det er deres egen selvforståelse som en fuldkommen og perfekt kultur/religion. Når det ikke forholder sig sådan må det være fordi andre har lavet en konspiration imod dem. Kritikere indenfor kulturen som påpeger problemer og slår tvivl om det perfekte selvbillede bliver ofte isoleret som frafaldne. Sagen er jo, at de tager kulturkritik ligeså nær som religionskritik. Det kan ofte ikke skilles ad i den verden.

  Kommentar by CCC — 30. august 2020 @ 21:21

 7. I den henviste video fra 2010 er Helle Thorning utrolig klar i mælet, ingen uld i mund overhovedet.

  Kommentar by tavsen — 30. august 2020 @ 21:24

 8. CCC — 30. august 2020 @ 21:21

  Det er da klart,
  når man slavisk lever efter regler, der er 1400 år gamle, så vil der hele tiden opstå problemer i 2020

  Kommentar by tavsen — 30. august 2020 @ 21:27

 9. take a look at the presser in the white house where the swedish analfabet and bastard says in a bullshit english live that there do notexist any “no go zones”=ghetto in sweden and look at trumps look when he looks at the commie liar. if you can not even speak correct swedish or write in correct swedish and cheat on elections, then you are a criminal. no wonder normal people call you a bastard, alcholic retarded liar and thief. if trump is amazed that you lie about something that obvious, what else have you lied about? that you are a “negotiator” and “smart”? If you follow politics and what is happening, you can map what their lies with what they do. I never do as they want me to do.

  So this bastard wanted the polacks to take in more muslims, or take muslims from sweden and import them to poland. polish do not do what a bastard wants them to do. they talk directly with the commie merkel since she holds the money and not an analfabet from sweden, so the swedish PM talked in swedish media about how good “negotiator” he was in legacy media. then after a week he went to poland to “negotiate”. the polish politicians did not even meet him at the airport. they send someone low rank to the airport that took the analfabets requests and while they turned the plane at the Warsaw airport the meeting was over. Polacks did not give a shit about him and never will. so that is why they always keep picking on poland and hungary. and of course when you keep attacking poland and hungary then will not bow down and never will they know what communism is all about. they had that for 50+ years. Orban does not even listen to merkel anymore since she is a commie liar. if you are a real PhD and got it the real way. you do not go into politics unless you fucked your way and it would be obvious what you did if you got a real job. why else would you become a politician?

  Kommentar by Erwache — 30. august 2020 @ 21:33

 10. Boller fra Kohberg.

  Kommentar by Bastardo — 30. august 2020 @ 22:05

 11. Kællingen har tørklæde på. Ja, hvad ellers?

  Kommentar by Ewing — 30. august 2020 @ 22:11

 12. Hun skal lige lære at skrive dansk. Derefter kan man PRØVE at lære hende at tænke, selvom det nok er håbløst. Et ganske typisk eksempel på de anlafabeter danske kollaboratører har haft held til at sabotere Danmark med

  Kommentar by BB — 30. august 2020 @ 22:12

 13. Det er da SOLEKLART en hel masse højreradikale som har smurt sig ind i solbruner og tjære, som laver al balladen i Sverigstan. Oveni har de lært sig nogle arabiske og afrikanske brokker som de skriger ud til alle sider, for at man skal tro at de er indvandrere. Og så brænder de massevis af deres egne huse, skoler, butikker og biler af, for at vi skal få et dårligt indtryk af muslimer og især islamister. Altsammen kun fordi højrefløjen prøver at skade de røde ved at give indtryk af at de rødes masseimport af søde og fredelige kulturfremmede har været en stor fejl.

  Det er typisk højrefløjen. De er bare så dumme og onde. De er så racistiske at de ikke tåler synet af en stakkels flygtning, og de er så smålige at de ikke under sultne mennesker en madpakke og en kop vand.

  Hind Ouhnia har ret. Alle problemer og ulykker i Sverige skyldes dem som ikke har forstået hvor berigende det er med to millioner fremmede venner.

  Kommentar by Bent A — 30. august 2020 @ 22:24

 14. Har læst tråden. Den er fuld af konvertit piger!!

  Kommentar by Ewing — 30. august 2020 @ 22:27

 15. Det var derfor hverken Uriasposten eller Snaphanen udgav nogle indlæg den aften!

  Kommentar by Skatteyderen — 30. august 2020 @ 22:37

 16. BIG.FUCKING.SURPRISE: Suicidaldemokratiet freder Danmark Ramadanradio, der nu tvangsindbetales til af samtlige husstande i Kongeriget Danmark:

  Regeringen lægger i sit udspil til en finanslov for 2021 op til at droppe den sidste del af besparelserne på DR, som blev besluttet af den forrige regering.

  DR blev i det seneste medieforlig mellem den tidligere VLAK-regering og Dansk Folkeparti pålagt at spare 20 procent på budgettet.

  I udspillet til finansloven – som Berlingske er i besiddelse af – vil regeringen tage pengene fra den afsatte forhandlingsreserve på 1,5 milliarder kroner om året og gennemføre en »annullering af de forudsatte besparelser på DRs bevilling i 2022 og frem«. Der mangler planlagte besparelser for 255 millioner kroner.

  Den første del af besparelsen på DR, der blev vedtaget med medieforliget i 2018, er allerede effekturet med en besparelse på 420 millioner kroner, men den næste og sidste del på 255 millioner kroner skulle først træde i kraft fra 2022.

  DR har selv fremlagt en fleråsplan frem mod 2025, hvor public service-stationen ikke havde den sidste del af besparelsen på 255 millioner kroner med, som de i stedet bad om at få droppet., forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. august 2020 @ 22:44

 17. DDR eller Danmarx Ramadanradio, min fucking politisk korrekte MacBook Pro retter Danmarx til Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. august 2020 @ 23:01

 18. Hvis sosserne fjerner de 20% besparelser, som var en del af forliget, så er V og DF vel heller ikke bundet af forliget længere?

  Føj hvor jeg i øvrigt foragter DF, for også på dette punkt at svigte.

  Jeg har aldrig betalt en krone i licens til DDR, men nu kommer jeg til det.

  Kommentar by Træt — 30. august 2020 @ 23:21

 19. Hey!

  Vedr. JP avisen online.

  Har nogen i den seneste tid oplevet at alle debatindlæg, kronikker osv. der omhandler multikultur, muslimer, både pro og anti næsten alle er bag betalingsmur og der nu heller ikke er kommentarer og debatforum synlige!!??

  Man kan nu kun deltage i debatten hvis man har abonnement!

  Så opnår de jo en afsporet og ufri debat og reelt manglende ytringsfrihed…not?

  Det kan da ikke passe at man skal have mange penge for at få sin ytringsfrihed? (abonnementer til mange andre medier osv.).

  De får da et stort tilskud fra staten (bl.a. mig via min skat)!

  Kommentar by Black Watch — 30. august 2020 @ 23:22

 20. Nyeste eksempler på JP nye politik på ytringsfrihedens område – eller mangel på samme:

  https://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE12367142/mette-frederiksens-selektive-kamp-mod-racisme-er-hyklerisk/

  https://jyllands-posten.dk/opinion/kommentar/verdensgang/ECE12344063/huset-paa-christianshavn/

  Har I alle den samme oplevelse at der er lukket ned for debatkommenterer?

  Kommentar by Black Watch — 30. august 2020 @ 23:26

 21. Det er så absurd. At de brunrøde kan opfinde en racisme mod invasionen, som er lodret løgn. Gjort rede for, her på Urias. For invasionen, er det god forretning, men at alle andre tillader det…
  En tur i Føtex. Et par invasioner, går rundt og råber højt og hånligt, de ejer Føtex. Danskerne sniger sig på afstand, ignorerer og skutter ryggene..køber måske lidt mere slik, for at trøste sig selv senere, for tabet af eget land. Disse knækkede, bukkende danskere…sikke nogle racister, hva?

  Der er kun tak til de standhaftige demokrati-soldater i SK, der trods chikane fra alle sider og det ene justitsmord, efter det andet, alligevel kaster med muntert flyvende bål, i invasionens eget land, fail state Sweden. Den slags frækhed, skal slås ned med det samme.

  Der har været en lang række dyremishandlinger i Frankrig. En bonde, der forsvarede sine ponyer, blev gennembanket, men beskriver psykopaterne som ,,østlændinge,, ..straks falder tanken på invasionen. Det falder godt i tråd med, at ydmyge og knuse hjerterne på de vantro… Og de rettroende, de har ingen kærlighed til dyr, dyr e brugsgenstande, som hele naturen er, for dem.

  De rødbrune er bare simple kriminelle, i ånd, som i gerning. Den ene dækker over den anden og omvendt.

  Kommentar by Gaflen — 31. august 2020 @ 01:31

 22. Så flyt til sverige.
  Eller er der flere penge i danmark?

  Kommentar by P — 31. august 2020 @ 02:53

 23. Er hun ogsaa “Dansk Statsborger”

  Kommentar by dunk — 31. august 2020 @ 04:33

 24. Lav balladen og giv så de andre skylden. Hvis man beviseligt ikke kan give De andre skylden, så sig- at det var fordi de andre ytrede sig på en måde vi ikke kunne lide, at vi lavede balladen- (En form for De andre misbrugte ytringsfriheden- skal man grine eller græde?:-)). Husk det er aldrig muhammedanernes skyld, fordi de så ville stå skyldige overfor vantro…simpelt religiøst ansvarsforflygtigelse hos Islam. (Ellers lad de nyttige idioter på Venstrefløjen gøre arbejdet) Støt SIAD og GI. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. august 2020 @ 06:21

 25. Vi betaler nu 150-200 MILLIARDER kroner årligt til indvandringen og “integrationen”. HVAD FÅR VI FOR PENGENE?

  Vi betaler fire milliarder til DR og TV1+2. Hvad får vi for pengene?

  Vi bruger nu 25 milliarder på at betale kontingent til EU. Hvad får vi for pengene?

  Vi sender milliarder til Afrika. Hvad får vi for pengene?

  Der spares, nedskæres, lukkes, nedlægges og forringes i eet væk. Hvad har vi danskere ud af det?

  Er lappeløsninger, symbolpolitik, censur, propaganda, tomme løfter og mere bureaukrati i danskernes interesse?

  Kommentar by Bent A — 31. august 2020 @ 06:50

 26. Taberludere fortæller taberhistorier fra taberlandet Sverige.

  Kommentar by Hul igennem? — 31. august 2020 @ 07:56

 27. Merkel har offentlig sagt, at hun gerne vil gentage ’spøgen’ fra 2015 med invitation af 1 mill. impulsstyrede analfabeter. Hun sagde ikke noget om, hvorfra de kunne komme. Lad os tage Merkel på ordet og sende alle muslimer i Skandinavien ned til Merkel på enkeltbillet. Skandinaverne kan på den måde slippe af med en muslimbyrde på omkring 2 mill. hedninge helt gratis. Det bedste er, at Merkel ønsker disse personager ‘Willkommen Flüchtlinge”. Alle bliver glade – skandinaverne, tyskerne og parasitterne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. august 2020 @ 08:35

 28. Hu,hej hvor det går! nu er svensk politi atter blevet ramt af “Holmer” syndromet! I stedet for at lede efter voldspersoner og pyromaner render de imbecile rundt og leder efter en eller anden betjent eller lign., der angiveligt skulle have udtrykt antisemitisme. Hvor må de være stolte derovre alle disse duponter.

  Jo da, de kan løfte flaget i den moralske stormagt.

  Kommentar by pseudonym — 31. august 2020 @ 08:40

 29. ”judar kom ihåg Khaybar, Mohammads armé återvänder”

  https://twitter.com/emil_moghaddam/status/1299634893169790976

  Kommentar by wilty — 31. august 2020 @ 08:48

 30. @Black Watch: Ja jeg har nævnt JP’s anti-debat-tiltag 3-4 gange de sidste par dage

  Kommentar by Træt — 31. august 2020 @ 08:48

 31. Kællingen er rablende vanvittig, hvilket følger med kulturen.

  Kommentar by cicero — 31. august 2020 @ 08:54

 32. judar kom ihåg Khaybar, Mohammads armé återvänder”

  Kommentar by wilty — 31. august 2020 @ 08:48

  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Slaget_vid_Khaybar, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 31. august 2020 @ 09:00

 33. Der kan forklares med et eneste ord: Taqiyya.

  Kommentar by Den Nervøse — 31. august 2020 @ 09:53

 34. Hind Ouhnia beviser vare hvor sygt Danmark er blevet. Intet normalt land ville tvinge deres borgere til at forsørge udenlandske psykopater som Hind Ouhnia og Blævre Sørensen og de hundredtusindvis af skingrende sindssyge udlændinge som vi er tvunget til at forsørge i vores eget land.

  Kommentar by piphans — 31. august 2020 @ 10:23

 35. Kommentar by Bent A — 31. august 2020 @ 06:50
  “Hvad får vi for pengene?” Det kan jeg såmænd godt fortælle dig, vi får endnu flere østperkere og gedehyrder fra de arabiske lande. Men det har vi selv valgt. Danskerne har frivilligt valgt at røvpule sig selv ihjel.

  Kommentar by piphans — 31. august 2020 @ 10:28

 36. Licensnægterne og sortseerne gør et farligt arbejde, men de gør et fædrelandsnyttigt arbejde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 31. august 2020 @ 10:49

 37. Merkel importerede 5 mio

  Kommentar by Stevie — 31. august 2020 @ 11:33

 38. @35 – NotariusUmulius:

  Hvordan kan noget være fædrelandsnyttigt, hvis fædrelandets lovgivning ikke overholdes?

  Does not make sense to me …

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 31. august 2020 @ 11:49

 39. Kommentar by Træt — 31. august 2020 @ 08:48

  Ok – Ja er det ikke bare endnu et tegn på et orwellsk anti ytringsfriheds syndrom…at ytringsfriheden ønskes begrænset og kun i fremtiden skal gælde for “eliten”, de velhavende og dem med de rigtige meninger (same shit)…de facto et land og befolkning tilpasset fremtidens dhimmi-status og underkastelse over for islam – det nye herrefolk og herskere over Danmark!

  Kommentar by Black Watch — 31. august 2020 @ 11:49

 40. Kommentar by Abdullah Terkelsen — 31. august 2020 @ 11:49

  Du betaler bare din Danmarx Ramadanradio licens med glæde, bare jeg bliver fri for det, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 31. august 2020 @ 12:07

 41. Meget mere her:

  Lars Kragh Andersen: den venstreorienterede regering dropper besparelser hos ventreorienterede DDR. Big Surprise https://youtu.be/AV4COn7MxVE, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 31. august 2020 @ 12:25

 42. Løgnen er muslimens kendetegn.

  Kommentar by der Adler — 31. august 2020 @ 12:43

 43. OT: Endelig en GOD NYHED. Danmark har nu fået sin egen Greta Tunfisk. Hun hedder Selma Montgomery og er lige så højtråbende, indigneret og fanatisk som Tunfisken. Og vel også ca. 15-16 år. En rigtig skrappedulle. Der mener at hun har dyb indsigt i alt med klima-ting og nationaløkonomi. Skolepigen forlanger at der skal bruges utallige milliarder af kroner på en krig mod co2, for ellers dør vi allesammen om kort tid i en ny verdenskatastrofe.

  Hun kunne høres i DRs P1 i dag. Hun lød som et frygtsomt og hjernevasket propaganda-offer. Men blev bakket op af So fie Carsten Nielsen og Morten Østers fra de radikale som også mener at “klimakrisen” er den værste krise nogensinde.

  Men er det ikke dejligt at vi ikke længere behøver at stå tilbage for Sverige hvad kloge tunfisk angår?

  Sandheden er er co2 er en lille, uskadelig og nødvendig del af atmosfæren. Klimaforandringer skyldes først og fremmest solens varierende udstråling, og de radikales “klimakrise” er en rød fantasi-boble. At spilde 500 eller 5000 milliarder kroner på fantasiboblen vil være galskab.

  Iøvrigt er der mere aktuelle og meget større trusler mod danskernes liv og velfærd m.m. F.eks. indvandringen, kriminaliteten, importerede sygdomme, kommunistisk familiepolitik, og talrige forringelser af sundhedsvæsnet, infrastrukturen og den personlige frihed og sikkerhed etc.

  Kommentar by Bent A — 31. august 2020 @ 13:30

 44. …Sandheden er at co2 er en lille……

  Kommentar by Bent A — 31. august 2020 @ 13:32

 45. I følge hende må de tusinder af skadelige ting, som muslimer gør hver dag, i så fald være fordi det i virkeligheden er betalte agenter. Nej dig hvor snedigt!

  Muslimerne er presset – af sig selv – for at lyve, begrave, stjæle, voldtage, røve er en pligt, når det gælder vantro. Og jo flere de bliver, jo mere tydeligt bliver det. Derfor alle de “sjove” historier, som de er nødt til at finde på hele tiden. Og får lov. Hver gang en person med fuld muslim- uniform kommer ud i det offentlige rum, er det en sejr for muslimerne.

  Kommentar by Uno — 31. august 2020 @ 13:34

 46. Islamister altid fulde af løgn- det er et endnu bedre kendetegn end bedemåtteskæg og hættemågekluns; altid fuuuuld af løøøøøgn!!!

  Kommentar by Hul igennem? — 31. august 2020 @ 13:45

 47. “Brændte biler og skabte utryghed i Malmø”……er det ikke ved at være det samme i København, Odense og Århus? Og er det mon ikke ti gange værre om 3-5 år?

  Kommentar by Bent A — 31. august 2020 @ 13:50

 48. # 19+20 Black Watch
  Der er desværre ikke noget overraskende ved at “Aarhusudgaven af Politiken” også kendt som “Politiken Vest” prøver at undgå kritik af venner såsom den yderst aktivt skrivende fynske muslim og politiassistent Elvir Abaz.
  Når det kræver abonnement at skrive kommentarer, så er man fri for alle de personer fra den tid hvor avisen var Jyllandsposten og som for længst må være løbet forfærdet bort. Tilbage i dag er der vel kun en lille gruppe medlemmer af den sekt for hvem Politiken og dens Aarhusudgave er menighedsblad. Fra denne gruppe vil der næppe komme kritik af Elvir Abaz.

  Kommentar by bjarne binee — 31. august 2020 @ 13:55

 49. https://www.youtube.com/watch?v=asaBBEAuMA4

  https://www.welt.de/vermischtes/article214512912/Schweden-Zwei-Jungen-offenbar-erst-vergewaltigt-dann-lebendig-begraben.html?wtrid=kooperation.reco.taboola.free.welt.desktop

  Gæt en identitet på gerningsmænd

  Kommentar by k.m. — 31. august 2020 @ 13:56

 50. Lad os heller aldrig glemme at selv de ‘moderate’ tyrkiske muslimer skar halsen over på kristne om natten når de kristne sov, og det er blot for et par årtier siden. Og nu er de vores naboer i Mohammedanmark, fuck lortedanmark.

  Kommentar by piphans — 31. august 2020 @ 14:01

 51. Det er barske ting der foregår meget tæt på København. I den humanitære stormagt går det mere og mere vildt til. Samhälsnytt beretter om alle mulige udskejelser i det feminist-styrede land hvor ytringsfriheden er ved at blive afskaffet, og hvor tryghed, lov og orden er blevet en by i Somalia.

  Kommentar by Bent A — 31. august 2020 @ 14:12

 52. Vedrørende betalingsmure.

  Ufatteligt ikke nogle politikere reagerer, først betaler de medierne millioner for at give danskerne Public Service over skattebilletten, derefter kræver de statslige medier sørme at brugerne igen skal betale for at få Public Service. GOOD LUCK

  Kommentar by tavsen — 31. august 2020 @ 14:23

 53. Muslimer hænger fast i fortiden, måske fordi der ikke er så meget at råbe hurra for i nutiden?

  https://www.youtube.com/watch?v=sMueFDIb_rs Thousands of Shia Muslims prefored Ashura rituals in New York City (2020)

  youtube.com/watch?v=Y1GaBAy__VA Ashura Jaloos, in New York City | August 23rd, 2020

  8 moharram baitulhuzan denmark 28-08-20 ziyrat hazrat Abbas AS
  youtube.com/watch?v=X-LJT2fnr5A

  Kommentar by tavsen — 31. august 2020 @ 14:46

 54. Danmarx Ramadanradio—også kaldet DDR—er og bliver en skandale og en ræverød, kommunistisk rotterede, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 31. august 2020 @ 14:53

 55. Haha, for fanden da. Hvor skizofren kan man lige være. :D

  Selv landsforræderen Patrick Sandberg ryster på hovedet af hende i kommentarerne under hendes kommentar. Når først Sandberg synes den er gal, så er den VIRKELIG gal. Lmao.

  Kommentar by Krautling — 31. august 2020 @ 16:07

 56. Kommentar by Bent A — 31. august 2020 @ 13:30

  >Selma Montgomery

  Lyder ikke som noget særligt dansk navn. Hendes forældre har sikkert kontakter i den jø.. erhm.. Jeg mener globaleliten. :)

  Kommentar by Krautling — 31. august 2020 @ 16:11

 57. Jødekkanalen Facebook har vel bortcensureret posteringen, pga. fake-news ?

  Kommentar by Bilka — 31. august 2020 @ 16:18

 58. Bilejerne bør vel være højt på listen over eventuelt mulige afbrændere, såvel som bilindustris indblanding og brugtvognsforhandlere. At der i området kunne være en personkreds der tidligere har været indblandet i lighende kunne også indgå.
  Hvilken videoovervågning fandtes og foretoges nær gerningsstederne?
  Da det ikke er første gang bilafbrande nævnes i Sverige, vil jeg mene lokale synes lidet opmærksomme på sikker opbevaring og overvågning.

  Kommentar by Peter Buch — 31. august 2020 @ 17:08

 59. “Når regeringen i Sverige forbyder Rasmus P demo, kan jeg ikke se hvorfor skulle muslimerne starte en borgerkrig mod staten og politi.”
  Mussierne startede først efter at en dansk patriot fes en koran af i den muslimske enklave “Rosengården”. Den fes først ind hos mussierne 3 timer senere, efter “de unges” hashtåger havde lettet.
  “Muslimerne er beskyttet med lov i Sverige, det er desværre ikke tilfældet i Danmark.”
  Mussierne er beskyttet med Sharia-loven i Sverige, hvor den står over de svenske love. Er du træt af ‘kællingen’ derhjemme, må du gerne slå hende ihjel, hvis du gider – efter Sharia-loven.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. august 2020 @ 18:20

 60. Mon ikke det igen er svenske overklasse-drenge som står bag al balladen i MalmoMogadishu?

  De arabere man kan se på fotos/video prøver sikkert bare at genoprette roen og beskytte liv og ejendom imod de svenske drenges hærgen …

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. august 2020 @ 18:39

 61. Nå, så har den røde feminist-dominerede rotterede startet en stor serie om hvor umulige, åndssvage og grusomme mændene er. Ikke et eneste ord om kvindernes andel af verdens ondskab.

  Det er lidt ligesom når rottereden elsker at fortælle om nazisternes ondskab. Hvorimod intet oplyses om kommunisternes endnu større ondskab og blodtørst.

  Iøvrigt var kvinderne i høj grad med til at hjælpe nazisterne til magten. Også kommunismen støttede de ivrigt med angiveri og sladder. Og det sidste nye er jo at kvindesagskvinderne og politik-kvinderne er blevet helt pjattede med barbari og islamistisk kvindeundertrykkelse m.m. Deres begejstring for invasionen kan de ikke skjule.

  Ligesom de har svært ved at tøjle deres had til mænd, familier, demokratier og nationer. Her er Merkel, Mona Sahlin, Stine Bosse, Pernille Skipper, Pernille Weiss, Rosa Lund, Eva Flyvholm, Jelved, Zenia og So fie Carsten blandt de bedre eksempler.

  Kommentar by Bent A — 31. august 2020 @ 19:26

 62. https://www.bt.dk/samfund/torben-gaar-en-omvej-naar-han-handler-ind-chikaneres-af-unge-indvandrere

  Kommentar by P — 31. august 2020 @ 20:26

 63. Snaphanen has an article, “Hvem smider hvem ud?” that covers the muslim political party that openly says that swedish population that do not agree with the muslim and commie oppression, dictatorship and enslavement should give up their citizenship and move out.

  this is a couple of steps in direct confrontation of the white people that pay for the muslim, gipsy, polack, french, latinamerican, nigger parasites.

  so pay attention what is going on, stay focused and observant. You do not want to trust someone that will stab you in the back. It is time to join up with other whites that shares your norms, values and traditions. if you do not agree with someone set that aside and one can settle that afterwards. in Ireland protestants and catholics have joined up against the parasites. They figure they are stronger as one entity against the oppression and start of enslavement. all the ones i know with brains in sweden moved out 2013-2014, sold everything and will never come back. the ones that are naive think they can move into enclaves. Snaphanen talks about a supertanker that has a stop stretch of three generations, I would say that that supertanker has a big gaping hole in it esp in Malmo and leaks since everyday there are atrocities and crimes that are covered up. This spills over on denmark since the drugs and automatic weapons are transported through denmark, and with the border police active on slouthern and northern border there is a filerting, a certain effect, stoppage of muslim crimes from sweden but the border needs or be tightened up to safe guard the white population in Denmark, that is loyal to the norms, values and democratic traditions that generations fought for. do not passively sit and wait for a disaster like the morons do in sweden. be prepared and use your brain instead of sitting and talking. if you do not know what this means talk to people in real life.

  Kommentar by Erwache — 31. august 2020 @ 21:01

 64. Hind Oihnia: Med sit indlæg bekræfter hun jo til fulde, at hun som muslim, til trods for et langt ophold i Danmark absolut intet har forstået af, hvad det danske demokrati med de dertil hørende frihedsrettigheder betyder, herunder ytringsfrihed, med ret til at håne, spotte og latterliggøre alle overtrosretninger, kaldet religioner, som f.eks. Islam, Kristendom og ikke mindst Jødedom. (Det er forresten på høje tid, at den sidstnævnte også får en ordentlig tur i den satiriske, hånende, spottende og latterliggørende vridemaskine, ligesom alle andre overtrosretninger hidtil, velfortjent, har fået). Hind Oihnia er helt på linje med hendes muhammedanske (over)-trosfæller, da de, tilbage under muhammedkrisetiden, ytrede sig om, “at nok var der ytringsfrihed”, men det gjaldt dog ikke retten til at ytre sig frit om, hvad man måtte mene om profeten Muhammed og muslimernes gud, Allah og deres tilhængere. Det vil jeg så benytte lejligheden til at gøre her: Alle tre monoteistiske religioner Kristendom, Islam og Jødedom er en fælles gammel overtro, stammende fra ørkenfolket i Det Mellemste Østen, og har derfor med sin oprindelse ingen kulturel relevans for os, i forne tider, asatroende nordboerne. Ud med alle ørkenfolkenes tre religioner og deres proselytter, så vores land atter kan blive et fredeligt sted at være for skikkelige mennesker.

  Kommentar by Den sendrægtige — 31. august 2020 @ 21:02

 65. when you go to meet someone of importance and you have been previously called on interviews at the police. leave your phone at home unless you can take the battery out from the phone and the electronic devices you are carrying. put the battery back in when you are at a crowded place. taking out the SIM and keeping the battery in will not stop the radio or wifi or bluetooth signalling and sending your coordinates to the base station or any other receiving end. pay with cash fr your comsumtion ad pay with cash when buying tickets. take battery out if you travel to destination that you d not want to disclose to anyone. this is called protection and common sense.

  Kommentar by Erwache — 31. august 2020 @ 21:12

 66. Hvis man i tæt tåge og uden lys lægger sig i en robåd for at spærre vejen for et hangarskib eller en supertanker, hvad opnår man så? Ingenting andet end at blive kvast.

  Er det ikke lidt det samme når patriotiske danskere med nogle få netaviser, hvoraf de fleste er afhængige af fjæs-bogen, forsøger at ændre Titanic-Danmarks kurs. Titanic-Danmark er større og tungere end alle hangarskibe og supertankere tilsammen.

  Hvad med at vågne op og se realiteterne i øjnene? Uden en mangedoblet effektiv folkeoplysning opnår vi intet andet end at blive til grin, kvast og druknet.

  Vi har intet at have optimismen i, hvis vi fortsætter i den samme skure.

  Kommentar by Bent A — 31. august 2020 @ 21:44

 67. Danskerne har tilsammen masser af milliarder af kroner. Hvad med at investere 1,2 eller 3 procent i at redde Danmark fra at gå rabundus ligesom Libanon og Sverige?

  Kommentar by Bent A — 31. august 2020 @ 21:46

 68. Bent A — 31. august 2020 @ 21:44 + 21:46:

  Det er helt fint med ideer, men hvordan skal disse realiseres og af hvem?

  Til nu har vi NB i folketinget, som vi kan holde vores lid til, men tror du virkelig, at der er tid til de projekter du lægger op til?
  I så fald, er der godt nogen der allerede må og skal være igang, med det helt store, grundlæggende og gennemgribende arbejde, hvis det da ikke blot skal munde ud i flosker der skader mere end de gavner?

  – fortæl, fortæl, du må jo vide hvad du snakker om???

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. august 2020 @ 23:02

 69. Take a look at the muslim party that tells everyone in sweden to get out if they do not accept muslim rules. what will happen if you do not acceåt the muslim rules and still stay?

  Last time I looked these analfabet muslim criminal scum had like 300+ followers at shitbook. all these should be black listed entry into Denmark, no matter what the purpose is. Just black list and ban them and their families since they not only hate whites in sweden they hate white Danish even more. So why bow down to someone that hates our guts and just waits for the right time to finish you off just because you do not agree with the inbreeded muslim sheepfuckers that have lower iq than a rat.

  also take a look at the muslim bastard that has registered the muslim party. he is a criminal and there is a sentence on him but he states to be a member in the party you are not allowed to have done any crimes the last five years. typical muslim piece of shit lie. also you are not allowed to join unless you can show that you are a muslim. so you have discrimination there against non muslims right off the bat. and i guess it is hate speech when you threaten whites and it is racism. muslim racism against non muslims that pay for the criminal parasites.

  Hind Ouhnia can move back to the shithole she came from. there are 51+ muslims shitholes she could have gone to and could have hated non muslims there, followed sharia, cheated on welfare and benefits and lived off those taxpayers, muslims always think they are smart. like standing 5 cm from you in the line even though the people that work there say over the PA to keep the social distance. I guess you have to have normal iq to get it, anlimals have a higher iq than inbreeded muslim filthy scum.

  Kommentar by Erwache — 31. august 2020 @ 23:49

 70. DR er et foretagende som døgnet og året rundt arbejder på at viderebringe politikernes tåbeligheder som om de er udtænkt af vismænd og ansvarsbevidste forkæmpere for det danske folks interesser.

  I disse dage er der mange politikere som er så selvsikre at de har påtaget sig at være klogere end det samlede erhvervsliv og hele finansverdenen. De ønsker at presse så mange kroner som overhovedet muligt ud af firmaerne, forretningerne og lønmodtagerne som overhovedet muligt, for at kunne investere snesevis og hundredvis af milliarder af kroner i “grøn omstilling” og kamp mod co2. At deres projekter er luftige og ikke baseret på videnskab, men på rød ideologi og verdensfjerne utopier fatter de ikke. De docerer og belærer danskerne som om de er miljø- og klimaeksperter, hvad de overhovedet ikke er. Mange af dem bruger store ord, men aner i realiteten ikke hvad de snakker om. Som f.eks. Selma Montgomery, Pernille Skipper, Sofie Carsten (og Greta Tunfisk)

  De har ikke tålmodighed til at afvente om ny teknologi kan klare problemerne. Nej, milliarder skal straks fyres af på storslåede projekter, for ellers venter dommedag os i nærmeste fremtid og bla-bla-bla.

  Der er mange af disse overkloge typer i de gamle partier, som prøver at bilde os ind at de besidder det store overblik, selvom de er blinde og nærsynede som muldvarpe. Hvad man kan se af hvordan de fjumrer rundt efterladende snesevis af skandaler i deres kølvand.

  Kommentar by Bent A — 1. september 2020 @ 00:06

 71. @65. Erwache.
  Den simpleste måde at slukke for sin mobils kommunikation er at rulle den helt hermetisk ind i alu-folie. Folien blokerer alle radiobølger effektivt. Man behøver ikke fjerne batterier eller slukke for noget som helst. På den måde snyder du både FET, PET, CIA, FBI, NATO, NSA, Echelon, KGB, Mossad, radikale Venstre, Mette Fup og alle de andre utidigt nysgerrige.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. september 2020 @ 08:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper