1. september 2020

Eks-AFA om libanesisk klanvælde i Korsør: “De… terroriserer hele byen med deres kørsel” – ‘livsfarligt’

Der er atter gang i Motalavej i Korsør, og Berlingske har derfor søgt aktindsigt i Slagelse Kommunes interne korrespondance. I den henseende dukker der interessante emails op fra Ditte Brøgger Løjborg, leder af den kriminalpræventive enhed i kommunen. Ditte Løjborg var i sine yngre år aktiv i Antifascistisk Aktion, og plejede som homoseksuel aktivist og socialrådgiverstuderende tæt omgang med Homoaktion-militante, der fik lange fængselsdomme for politisk-motiverede brandattentater. Homoaktion ville åbne grænserne, og gik målrettet efter Udlændingestyrelsens direktører. I dag ville det uproblematisk blive kategoriseret som terrorisme.

Løjborg sad varetægtsfængslet i seks uger, men endte med at blive frikendt på grund af bevisets stilling, som man kan læse i ‘Homoaktion’ mod udlændingestyrelsen (Henrik Vedel Nielsen, 2002), der opridser en række tunge indicier relateret til bekenderskrivelser. Hun var ikke tiltalt for attentatet mod Udlændingestyrelsens direktør, da hun var i udlandet, og det er politiets opfattelse at hendes rolle blev overtaget af Bjørn Frank Jensen. Han sidder formentligt stadig fængslet, efter det knivdrab han begik tilbage i 2014.

Fra Berlingske – To klaner fra Libanon hærger i Korsør: ‘Det er fuldstændig sindssygt, det der foregår’.

“23. april om eftermiddagen modtog en række medarbejdere i Slagelse Kommune en e-mail, der emmede af frustration og afmagt. …

‘Det er – for at sige det ligeud – fuldstændig sindssygt, det der foregår,’ skrev Ditte Brøgger Løjborg, der er faglig leder af den kriminalpræventive enhed i Slagelse Kommune. …

‘De drøner rundt på en måde, som vi ikke har set i min tid i hvert fald – og terroriserer hele byen med deres kørsel. Det er livsfarligt,’ skrev Ditte Brøgger Løjborg og sluttede så sin e-mail med det, der kunne minde om et opgivende suk:

‘Vi gør det, vi kan – snakker med de unge, snakker med forældrene, kontakter politiet, men det hjælper ikke.’

I centrum for konflikten står to familier med oprindelse i Libanon. Familierne, der består af cirka 70 personer i alt, kommer fra samme landsby i Libanon, hvor de boede i en flygtningelejr. For 30 år siden kom de til Danmark, hvor de nu bor nær hinanden på Motalavej.”

(Ditte Løjborg svarer AFA-leder Andreas Rasmussen på Twitter, 2020)

Ofte tager konflikterne fart, hvis der er et fællesskab at forsvare. Det kan være slægtsrelationer eller andre typer af relationer, der ikke nødvendigvis har noget med selve banden at gøre. Det kan også være æresrelaterede konflikter, som skaber problemet, og det behøver ikke kun at handle om, at der er nogen, der skylder penge. Sådan er det faktisk sjældent.” (Christina Jerne, postdoc ved Institut for Antropologi.)

“I Libanon spiller familier kulturelt og socialt set en større rolle end i Danmark. Hvor det eksempelvis i Danmark i højere grad er staten, der hjælper os og tager konflikten, bruger man mere familierne i Libanon. Familien er symbol på et tilhørsforhold, og det kan være for det gode, men også blive ramme om konflikter og kriminalitet. … Når det er sagt, skal man passe på med at generalisere og konkludere, at problemerne i disse miljøer blot skyldes kulturelle forskelle og klanstrukturer.” (David Sausdal, postdoc ved Center for Global Kriminologi)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112936/trackback

29 Comments »

 1. OGSÅ I HAMBORG, Flensborg, Malmø, Gøteborg, Stockholm, London, Paris, Berlin, Oslo og København osv. er klanvælde og arabiske mafiaer noget man kender til. Overalt skaber de arabiske og afrikanske invasions-asylanter og besættelses-migranter store og voldsomme problemer.

  Og nu vil frau Merkel der intet fortryder, invitere yderligere to-tre millioner afrikanske “berigere” til at slå sig ned i Tyskland. “Wir schaffen es” er stadig hendes motto. Hvad det bringer med sig af ulykker, forbrydelser, narkohandel, udgifter, velfærdstab og konflikter, interesserer ikke politik-kvinden.

  Kommentar by Bent A — 1. september 2020 @ 02:25

 2. Hvornår får hun nok? Eller fik hun nok da hun rev tyskerness flag ud af hænderne på en af hendes lakajer? Hun mente nok at han skulle have haft hagekorset på flagdugen.

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2020 @ 03:17

 3. En kriminel samfundsomstyrter forklarer kriminelle- hun skal med hjem til Libanob.
  Hvor mange andre steder er kriminelle ansat som talerør for kriminelle- ja nogle af dem er jo endt som “poliisk kommentator” i YallahPosten, som fx Marchen Neel Gjertsen.. den lange march til rigdom og palæ-o-kommunisme?

  Kommentar by Hul igennem? — 1. september 2020 @ 06:17

 4. De må jo have et traumatisk dødsønske?

  Kommentar by Hul igennem? — 1. september 2020 @ 06:18

 5. ” Når det er sagt, skal man passe på med at generalisere og konkludere, at problemerne i disse miljøer blot skyldes kulturelle forskelle og klanstrukturer.” (David Sausdal, postdoc ved Center for Global Kriminologi)”

  Det sædvanlige nonsens og plapren løs fra et tågehorn med en latterlig tittel.

  David Sausdal, overledvogtermedhjælper og mester i pandehår og langspyt med ret til at bære høj hat og sabel om søndagen.

  Kommentar by Danskeren — 1. september 2020 @ 07:13

 6. Det at terrorisere byen med deres kørsel oplevede jeg (igen) for nyligt, hvor en typisk 2g i muskelbil kørte demonstrativt over for rødt 4 steder i rap uden om de almindelige lovlydige, der holdt for rødt. Han skjulte sig på igen måde, da forruden var rullet ned. Heldigvis var trafikken sparsom, og der opstod ingen farlige situationer.

  Men man undrer sig hver gang. Kun fordi alle andre overholder reglerne, kan han demonstrere sin foragt og dominans. Og det gælder ikke bare i trafikken.

  Kommentar by traveler — 1. september 2020 @ 07:30

 7. Vi gør det vi kan – snakker med de unge, snakker med forældrene, kontakter politiet, men det hjælper ikke.’
  Ja ja det skal nok hjælpe at snakke med dem! Sig mig er de dumme? Danske standarder og metoder hjælper, som en skrædder i helvede overfor arabere!
  I virkeligheden hjælper kun en eneste ting! Repatriering!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. september 2020 @ 07:37

 8. Den naturlige løsning er at sende aberne tilbage til deres naturlige habitat. Der kan de udfolde deres kulturelle egenart i sin fulde pragt. Korsarerne kan leve videre i deres egen civiliserede velstrukturerede sekulære ordnede verden. Hvis de brune primater ikke vil flytte frivilligt, kan de lokkes med bananer og en gratis ‘braintransplant’ som bonus.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. september 2020 @ 08:33

 9. Havde Ditte Brøgger Løjborg og med hende det store flertal af vælgerne blot taget Fremskridtspartiet og dets advarsler mod fremmedgørelsen af dette land alvorligt, så befandt vi os ikke i den selvskabte suppedas, hvor vi nu befinder os.

  Interesserede kan benytte nedenstående link og læse artiklen, som stammer fra 01. februar 1985.

  https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/10/01/udlaendingeloven/

  Kommentar by Karsten Lund — 1. september 2020 @ 08:34

 10. Hvor mange andre steder er kriminelle ansat som talerør for kriminelle

  Øøh. Fyens politik (?)

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2020 @ 08:43

 11. Som Glistrup ville have formuleret det:

  De skal UD skal de, UD!

  Kommentar by Holger_Danske — 1. september 2020 @ 08:50

 12. Godt Ditte, trods alt, snakker med “de unge”.

  Kommentar by Johnson — 1. september 2020 @ 08:56

 13. VI SER OG MÆRKER nu i stigende omfang resultaterne af de radikales og de skabsradikales politik. Og af politik-kvindernes og pladderhumanisternes dumheder gennem 30-40 år.

  Vælgerne har været kortsynede og har ladet sig lokke af valgflæsk og tomme bedrageriske løfter. Som ALLE de gamle partier har kastet ud til vælgerne. Som da Tullesen og Lars Q, støttet af partiernes topfolk, lovede at begrænse indvandringen og at forsvare og bevare nationen og folket. Men de gjorde det modsatte.

  Men det er selvfølgelig heller ikke let for historieløse, manipulerede og hjernevaskede vælgere at manøvrere, når borgerlige partier kun er borgerlige udvendig, når alle løfter er løgn, og når udviklingen henimod svenske tilstande sker snigende….. og skjules med tykke lag af hykleri, fortielser og sød snak.

  Dog er der ingen undskyldning for at stemme på det radikale parti og enhedslisten, der åbenlyst i alle årene har ønsket at gøre Danmark til et afrikaniseret, islamiseret og kommunistisk land.

  Kommentar by Bent A — 1. september 2020 @ 09:04

 14. Jeg glemte helt at henlede opmærksomheden mod det faktum, at vi rent faktisk her i år 2020 har mennesker ansat i politiet, der er uddannet til at gribe ind overfor trafikanter, der bryder færdselsloven.

  Hvorfor sender staten ikke nogle af deres TV-kendisser afsted mod Korsør?

  Tænk blot på, hvor hurtigt Vlado, Henrik, Jørgen osv. kunne få bragt den livsfarlige kørsel til ophør. Der er i hvert fald ingen problemer for de ovennævnte herrer, når de – dokumenteret gennem den ene TV-udsendelse efter den anden – slår færdselskløerne i etniske danskere, der bryder den danske færdselslov.

  Sæt straks i gang. Så stopper de hurtigt og effektivt Korsørborgernes trafikale bekymringer og problemer med ”de unges”
  livsfarlige kørsel.

  Kommentar by Karsten Lund — 1. september 2020 @ 09:09

 15. @ 2, Nielsen. Jeg husker godt optrinnet, det sagde mere end saa mange ord. Dog tror jeg ikke, at det var et manglende hagekors der var aarsagen, snarere det manglende hammer og segl fra det gamle DDR-flag. Merkel bliver ikke for intet kaldt “Honecker’s haevn”…

  Kommentar by krassisten — 1. september 2020 @ 09:31

 16. https://gangvaldet.story.aftonbladet.se/
  Maria Wallin, sociolog, berättar att våldet inom de kriminella grupperna är utbrett – även mot de egna kamraterna.

  Kriminella gäng har alltid funnits men inte så många och inte så våldsamma som de Sverige har nu. De har växt fram i områden där invandrare dominerar, eller som i Norra Biskopsgården där det i stort sett bara finns invandrare.

  Kommentar by k.m. — 1. september 2020 @ 09:41

 17. Pløk Dækkene eller kølerne, så vil den få en ende.
  Støt og stem Stram Kurs.

  Nyt Ar5aberparti opfordrer Svenskerne til at forlade landet, hvis de ikke accepterer Islam.
  mere på:
  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/09/01/nyt-muslimsk-parti-svenskerne-maa-forlade-sverige/

  Kommentar by Charles — 1. september 2020 @ 10:13

 18. Vi mangler bare, at Ditte Brøgger Løjborg siger, at det er en ren tilfældighed, at det ikke er to hvide etnisk danske klaner, Jensen og Hansen, der er kommet i krig og at det lige så godt kunne have været det.

  Kommentar by Skatteyderen — 1. september 2020 @ 10:56

 19. “Vi snakker med de unge. .” Snak har aldrig hjulpet ift beduinklanerne, og det er derfor, at disse folk har behov for diktatorer som Hussein og gadaffi m fl. Kommunen burde indfange disse anomalier og sende dem bastet og bundet m et herkulesfly tilbage til deres sandørken. Så kan de ræse om kap på kameler.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. september 2020 @ 11:47

 20. Der er noget perfidt over typer some Ditte Løjborg. De arbejder ubønhørligt for en udvikling der smadrer harmonien i Danmark, og spiller så overraskede når konsekvenserne bliver serveret for dem.

  Kommentar by Johnson — 1. september 2020 @ 11:53

 21. Hvordan er det i øvrigt muligt, at man har taget SÅ store klaner ind i vort lille land?? Hvorfor spørger ingen journalister om det?? Var de forfulgt? Pga krig i Libanon? Hvis sidstnævnte, så skulle man jo flytte hele befolkninger bort, så der ingen er at skyde på, men det er jo galimatias, da den muslimske verden evig og altid ligger i krig m hinanden og ikkemuslimer. Det er vel ca 95% af alle igangværende krige, der er igangsat af muslimer, og sådan har det været i årtier. Sandheden er, at de ikke gider arbejde, og da slet ikke for maddikehvide kuffar, så et andet godt spørgsmål kunne være: hvor mange i disse klaner arbejder? Hvad koster disse to klaner statskassen om året? Det må være uhyrlige summer!!! Men gamle hr og fru Jensen må sidde i deres pis- og lortebleer i op til 12 timer pr dag, for der skal være penge og samtaletid nok til kriminelle perkere 😡

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. september 2020 @ 11:59

 22. Der er noget perfidt over typer some Ditte Løjborg. De arbejder ubønhørligt for en udvikling der smadrer harmonien i Danmark, og spiller så overraskede når konsekvenserne bliver serveret for dem.

  Kommentar by Johnson — 1. september 2020 @ 11:53

  Ja, det er afskyelige mennesker, der vedbliver at leve i teoriens verden, på statens regning, som leder af den kriminalpræventive enhed i kommunen.

  Ditte Ditte menneskebarn vil altid blive overrasket, når hendes smukke teorier får uheldige konsekvenser, men hun har sikret sig en fed løn som leder af den kriminalpræventive enhed i kommunen. Hvad mon der er sket med SSP? Druknede den i kriminel mangfoldighed?

  Kommentar by tavsen — 1. september 2020 @ 12:09

 23. Kommentar by Skatteyderen — 1. september 2020 @ 10:56

  “Vi mangler bare, at Ditte Brøgger Løjborg siger, at det er en ren tilfældighed, at det ikke er to hvide etnisk danske klaner, Jensen og Hansen, der er kommet i krig og at det lige så godt kunne have været det.”

  Jeps, Ditte vil sikkert henvise til filmen Naboerne fra 1966 som dokumentation :-)

  Kommentar by traveler — 1. september 2020 @ 12:34

 24. Nu må Danmark virkelig gribe hårdt ind for at stoppe dette.
  Politiet må løfte pegefingeren og sig hov
  Dommerne må ryste på hovedet og sige fy.
  Kommunen må afsætte 2 millioner til flere gadeplansmedarbejdere.
  Præsterne må invitere imamerne på dialogkaffe i kirkerne.
  De lokale danske beboere må selvfølgelig lære at indordne sig.
  Politiken må skrive tårevædede artikler om krænkelser af muslimer.
  Tidligere overrabiner Bent Melchior må bede alle jøder om at stå sammen med deres muslimske venner.
  Danmarx Ramadanradio må nedlægge endnu et kirkeprogram.
  Justitsministeren må udnævne den fynske politiassistent Elvir Abaz til rigspolitichef.
  Så let kan problemet løses.

  Kommentar by bjarne binee — 1. september 2020 @ 12:43

 25. 8000 hjertelæger og raketforskere på fri fod i Frankrig fem år efter angrebet på Charlie Hebdos redaktion.

  Mon ikke frøæderne labber deres spændende multikultur i sig, morgen, middag og aften?

  The risk of terror attacks in France remains extremely high, the interior minister said on Monday, adding that over 8,000 people were on a national warning list of Islamist radicalisation, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. september 2020 @ 13:39

 26. Rettelse til 09.04 ovenfor: Tullesen og Lars Q lovede en masse, men støttet af partiernes topfolk gjorde de det modsatte.

  Kommentar by Bent A — 1. september 2020 @ 13:54

 27. 24.Bjarne Binee.
  Du glemte et vigtig punkt: Alle kristne danskere må udlevere deres mor/søster til at blive kneppet af en muslim.
  Det kræver de jo, hver gang du ‘krænker’ dem.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. september 2020 @ 14:08

 28. Moské det kunne hjælpe med nogle offentligt støttede arabiske rollemodeller i kvarteret?

  Kommentar by Johnson — 1. september 2020 @ 17:12

 29. Selvfølgelig handler det udelukkende om kultur/religion, islam er en overtro for masserne og det præger naturligvis disse folks opdragelse. Europa står i lort til op over begge ører…

  Kommentar by LarsB — 1. september 2020 @ 22:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper