1. september 2020

Sverige: To drenge tortureret af 21-årig iraner og 18-årig tuneser, voldtaget, forsøgt begravet levende

Der skal efterhånden meget til at chokere, men seneste sag fra Sverige er udenfor kategori. Berlingske nævner at de to anholdte er indvandrere, men som de fleste allerede nu har gættet, er det hverken kinesere eller polakker. 21-årige Ali Jahani Asli, der kom til Sverige i 2009, er født i Iran, og 18-årige Amin El Hani er søn af tunesiske indvandrere. Begge har tidligere begået kriminalitet. Fra Berlingske.dk – Rå vold fra unge med indvandrerbaggrund ryster svenskerne.

“Det var et tilfældigt vidne, der opdagede de to teenagedrenge på kirkegården søndag morgen. Drengene var nøgne og hårdt sårede. De forudgående ti timer havde de gennemlevet et mareridt af tortur og ydmygelser.

Politiet har aldrig set noget lignende. Det her er barsk læsning om sagen, der ryster Sverige. De to teenagedrenge, begge under 18 år, gik ved 23-tiden på stierne på den store kirkegårde i Stockholm-forstaden Solna, da de ifølge politiet blev passet op af to mænd på 18 år og 21 år.

De to mænd, som havde en kniv, tvang teenagerne med sig. Drengene blev presset til at tage tøjet af. De blev ydmyget. De blev stukket med kniven i benene én gang hver. De blev voldtaget. Og de blev forsøgt begravet levende i en åben grav, skriver Aftonbladet.’

Motivet er i sig selv skræmmende. For der er umiddelbart ikke noget. Politiet formoder, at drengene blev tilfældigt udvalgt.”

(21-årige Ali Jahani Asli, iraner – 18-årige Amin El Hani, tuneser; Fotos: Facebook)

“Der er kommet en forråelse og ønske om at ydmyge ofrene, som virkelig stikker ud. Det ligner rene magtdemonstrationer.” (Fredrik Sjöshult, Expressen)

Oploadet Kl. 01:13 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112965/trackback

24 Comments »

 1. Når man importerer sandniggere,får man barbariske tilstande. Det behøver man ikke hedde Glistrup for at kunne regne ud.

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2020 @ 01:33

 2. DEN HUMANISTISKE STORMAGT FOR FULD UDBLÆSNING?

  De to “berigere” ser umiddelbart ret flinke og harmløse ud, men er åbenbart to sadistiske uhyrer, et par voldelige bøsser som med knivtrusler og knivstik har overfaldet et par tilfældige svenske drenge, som de derefter har mishandlet i timevis. Hvorefter det tilsyneladende var meningen at drengene skulle myrdes eller begraves levende.

  Det er ærgerligt for den politiske “elite” at historien er sluppet ud. Censuren vil nok bliver yderligere strammet.

  Vi ser her en lille flig af hvad de røde humanister og feminister har påført svenskerne af forbrydelser og rædsler. Hvad der ikke er med i denne historie er den øvrige nedbrydning af det svenske samfund.

  Pladderhumanisterne er propfulde af næstekærlighed til folk i Afrika og Mellemøsten. Til deres egne landsmænd har de ikke andet end iskold kynisme. Det har de demonstreret uafbrudt gennem de sidste 25 år.

  Nu er skørte-regimentet i Sverigstan ved at komme til vejs ende, må man formode. For nu er politik-kvinderne lykkedes med at forvandle Sverige til en jungle, til et ruineret samfund, til en barbarisk fejlslagen stat hærget af vanvid, ondskab og barbari. Der er snart ikke mere at ødelægge.

  Kan det tænkes at de svenske mænd er begyndt at gennemskue at politiserende kvinder ikke er opskriften på et velfungerende samfund?

  Kommentar by Bent A — 1. september 2020 @ 01:51

 3. Et velfungerende samfund skal bygges på individets rettigheder. Et individ har ret til dets liv og ejendom. Retsamfundet dommere og domstole skal sikre disse rettigheder. Meget af det er nedfældt i grundloven, som desværre har undergået nogle forandringer. Demokratisme virker kun hvis alle love skal vedtages ved folkeafstemning.

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2020 @ 02:02

 4. Det er bare en meget lille forsmag på den krig, svenske politikere har brygget sammen til næste generation. Det bliver meget, meget værre.

  Kommentar by BB — 1. september 2020 @ 07:25

 5. Løn som fortjent. Det er svenskernes egen skyld. De gamle røde gadekrigere på Motalavej kan bare vente et par år, så kommer det til dem også.

  Kommentar by k.m. — 1. september 2020 @ 07:33

 6. Ens dag er ødelagt, når man tilfældigvis hører Steffen Kretz i radioen kl. 06.00 om morgenen.

  Han fik modvillig sagt, den unge mand i Kenosha var ude for at beskytte udvalgt private ejendomme, men resten af indslaget var een stor anti-Trump reportage

  DR helmer ikke før Trump er ude af politik.

  Kommentar by k.m. — 1. september 2020 @ 07:39

 7. Homoseksuel gruppevoldtægt af drenge troede jeg mest var en afghansk specialitet, men det bruges åbenbart også blandt andre muslimer. Man bliver klogere hver dag.

  Kommentar by Hertz — 1. september 2020 @ 07:43

 8. Rå vold fra unge med indvandrebaggrund ryster svenskerne!
  Jeg er ikke forbavset, sådan er det jo, når man inviterer folk, som ikke ejer empati til landet!
  Beklager jeg har lidt svært ved at have ondt af svenskerne, for de har selv udskammet, dem der har advaret mod udviklingen! Jeg har ondt af ofrene, men svenskerne som sådan ligger som de selv her redt!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. september 2020 @ 07:44

 9. >k.m. Sluk for støjsenderen og gå over til telefonlinie radioen. den har også flere kanaler. Nordens Graense og Infowars er anbefalelsesværdige. Men også ingridochmaria er god,hvis man er til nordbornholmsk. Der er også mange tyske på tråden,hvis du mestrer det sydlandske. Du bliver rigelig opdateret (eller updated) på danske medier her på siden. (tak Kim)

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2020 @ 08:53

 10. Jeg forstår ikke, hvorfor principalt de muslimske forældre accepterer deres kneppeaffalds kriminalitet; hvis det var mine børn, der kom hjem med politiet og fik en dom, så ville der fandensgalemig falde brænde ned, og subsidiært hvorfor andre muslimer i omgangskredsen tillader denne kriminalitet blandt naboer, venner og bekendtes unge muhamedanere.

  Er kriminalitet ikke historisk og socialt helt uacceptabelt i enhver former for civilisation de sidste mange hundrede år?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. september 2020 @ 09:21

 11. PLADDERHUMANISTERNE (tåbelige feminister og forklædte kommunister) har forvandlet Sverige til et land hvor man som svensker nårsomhelst og hvorsomhelst kan blive offer for den omsiggribende hverdags-terror.

  Kommentar by Bent A — 1. september 2020 @ 09:26

 12. At 10:
  Muhamedanere har pligt til at bekæmpe alle, der ikke tilhører klanen. Herunder specielt pligt til at dominere vantro.

  Læs koranen. Alt er skrevet deri. Inshallah.

  Kommentar by Bastardo — 1. september 2020 @ 09:41

 13. Så lad dem dog holde dyr de kan eksperinentere med først, inden de skal giftes med deres kusine.
  Hvis det er for at samle erfaring.
  En ged fx. Eller er der ikke feltmadrasser til rådighed.
  En plastik dukke i brun eller sort med slør. Gerne med tre huller nu de er til sport i 2’eren!

  Kommentar by P — 1. september 2020 @ 09:48

 14. > Umulius von Notarius
  Hvad mener du med “principielt de muslimske forældre”?

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2020 @ 10:05

 15. Mon ikke at motivet var, at de to flinke migranter ville forklare om rumforskning eller lægevidenskab og blev kede af, at de to svenske drenge afviste.?

  Fører sagen til dom, burde de sendes væk for altid, bare væk.!

  Kommentar by Bent Langer — 1. september 2020 @ 10:15

 16. Kommentar by Nielsen — 1. september 2020 @ 10:05

  Der gik lige lovlig meget juridisk lingo i den…

  Principalt, først og fremmest, de muslimske forældre til de kriminelle muslimer

  Subsidiært, i anden række, de muslimske naboer, venner og bekendte til de kriminelle muslimer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. september 2020 @ 10:36

 17. K.M. Hørte samme indslag. Han løg jo direkte da han sagde at det var tilfældige der blev skudt. De angreb, en med våben, og han forsvarede sig. Sandheden skal nok komme frem i en retssal , men det giver løgnepressen og marxisterne god tid til at smadre videre på fundamentet for vores samfund.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 1. september 2020 @ 11:35

 18. Vi må have ændret våbenloven, for det ville have været rart at læse, at de to perkere var blevet mødt med en kugle i stedet. De to svenske drenge er ødelagt for livet, og de ender sandsynligvis som stofmisbrugere eller selvmordere. Dødsstraf bør genindføres prompte i vore lande.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. september 2020 @ 12:08

 19. Når man importerer fremmede folk, så får man fremmede tilstande. Vesten tilhører vesterlændinge.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. september 2020 @ 12:55

 20. If you have opinions other than communist media feeds you then you are a racist. If you do something the communists, feminists and oppressors (traitors that fucked their way to a job) do nit like it is deemed to be racist. So with this new order, placing a commie flag in front of DR would mean a crime and you would become as citizen a secod degree citizen by getting a verdict, they would smear you by dragging yu into court.

  I have also seen gipsies shitting on cemetaries and that white people walk their dog at cemetaries or use the cemetaries as a short cut when driving a car or as a place to drink beers. A degenerate and retarded behavior. See link below.

  Also, the pedophiles, satanists and globalist asswipes have declared that burning the toiletpaper book is racist. But it is not racist to attct white people and call them all kind of names, openly showing hate, torching their cars, torching schools, and all kind of atrocities against white people. Sending them all kind of death threats because they are non muslims. Eu commission, the place where the ones that are not elected by the citizens get their jobs as traitors…eh sorry “politicians”. See link below.

  Polisen: Fläskkött kan vara hets mot folkgrupp
  https://www.friatider.se/polisen-flaskkott-kan-vara-hets-mot-folkgrupp

  Stockholms kyrkogårdar används för prostitution
  https://www.friatider.se/stockholms-kyrkogardar-anvands-prostitution

  EU fördömer koranbränning i Rosengård
  https://www.friatider.se/eu-fordomer-koranbranning-i-rosengard

  Kommentar by Erwache — 1. september 2020 @ 16:08

 21. Jamen det er jo bare hverdag i Islamisk Stat-sverige, så WHO THE HELL CARES!

  Og det er ikke mange år siden at en pædofil muslim(ja det lyder sgu åndssvagt) der havde voldtaget et lille barn fik opholdstilladelse i Islamisk Stat-sverige bare fordi pædofilmuslimen påstod at han pludselig var blevet kristen🤮
  Gør Danmark en tjeneste, bomb broen.nu

  Kommentar by piphans — 1. september 2020 @ 17:09

 22. Not all of it but a lot is happening in Denmark too. The only reason why you do not read about it in the papers is because it is covered up and Danish usually do not live with imported lice. But if you ask a white that dare to tell yopu what is going on, you will hear all kind of stories. I can take you on a guided tour and show you if you have the balls. If someone gets shot someone where far away does not mean that you are home free and safe. It only means that it exists and it will get closer to you once the free money become scarce. In some nations this is fully transparent but in some it will takea while. When you experience it, it will be too late. So use your brain and instead of sitting here and having opinions, network and prepare unless you want to be overrun. If you cross the borders so you see who is crossing, with them also travel criminality. So if I was connected with politicians I would endorse that a Danish liasion officer or a policeman from Denmark is with Swedish border police or at Hyllie so Denmark knows who is crossing the border and why. That is the aboslute way to control the crimes. This is something Jerkmany applies with the shithole france and poland. I have not seen the jerkmans having joint patrols together with Denmark. As soon as a muslim or gipsy see the Danish border patrols and controls they totally shit their pants.

  So everything has a reason. Use the time and prepare or if you do not know. Ask someone that knows. Form networks. Mingle with others that share your base. Put differences aside and form alliances. The most important is what you believe in. I would not believe in a shit hole if she joins a latinamerican criminal that launders money and steals taxes. A criminal will always be a criminal.

  Syrier filmar sin egen brottslighet – överfaller man och kastar sten mot polis

  https://samnytt.se/syrier-filmar-sin-egen-brottslighet-overfaller-man-och-kastar-sten-mot-polis/

  Polisman drev bordell tillsammans med thailändska hustrun – åtalas
  https://samnytt.se/polisman-drev-bordell-tillsammans-med-thailandska-hustrun-atalas/

  Kommentar by Erwache — 1. september 2020 @ 22:39

 23. Hvornår mon venstrefløjen indrømmer Glistrup havde ret ang. disse tossers motiver…nok først når Helvede fryser til is…

  Kommentar by LarsB — 1. september 2020 @ 23:16

 24. Loven er blevet for slap.
  Aflivning af sådanne typer må genindføres- for at undgå gentagelser og for at afskrække ligesindede.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. september 2020 @ 00:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper