2. september 2020

Randers: “Børnene skal til Danmark…”, kræver Mellemfolkeligt Samvirke – Blot 90 har skrevet under….

De fleste NGO’ere er fyldt med radikale venstrefløjsere, der skiftevis kæmper for højere skatter, mod racisme og åbne grænser. Det giver en god følelse i maven, for dem der ikke konsekvensberegner, og det gælder jo næsten alle til venstre for S-regeringen. Set man på Mellemfolkeligt Samvirkes kort, så har blot 80-90 randrusianer skrevet under på et ønske om at 500 flygtningebørn ’skal til Danmark’. Der er, og har aldrig været folkelig opbakning til den slags, men der findes energiske aktivister, og medier der booster ethvert initiativ desangående.

Fra Randers Amtsavis – Frivillige i aktion for flygtningebørn: Bamser befolker Østervold.

“Frivillige fra den humanitære hjælpeorganisation Mellemfolkeligt Samvirke går nu i aktion for at få Randers til at tage imod nogle af de flygtningebørn, der lever en utryg tilværelse i Moria-lejren på den græske ø Lesbos. For at gøre opmærksom på sagen dækker de frivillige tirsdag eftermiddag Østervold til med 500 bamser, svarende til det antal flygtningebørn Randers, som man mener, at kommunen sammen med resten af Danmark bør tage imod.

– Forholdene i Moria bør vedrøre os alle. Det er ikke bare grækernes problem. Når børn, som oven i købet er uledsagede, i årevis lever i lejre som Moria, skal vi reagere, udtalte SF’s byrådsmedlem, Rosa Lykke Yde (SF), for nylig til Randers Amtsavis. …

Indtil videre har over 33.000 borgere på landsplan skrevet under på forslaget, heraf 90 i Randers.”

(Flygtningeaktivisten Rosa Lykke Yde, Socialistisk Folkeparti i Randers; Foto: Facebook)

“… i flygtningelejren Moria i Grækenland lever børn en utryg og trøstesløs tilværelse. I lejren er der mangel på ALT. Vand. Mad. Telte. Læger. Sikkerhed. Tryghed. Trøst. Derfor har vi indsamlet 500 bamser, der er klar til at give tryghed og trøst til 500 børn fra Moria-lejren. Børnene skal til Danmark til en fair og sikker sagsbehandling.” (Mellemfolkeligt Samvirke)

Oploadet Kl. 01:23 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/112996/trackback

34 Comments »

 1. Fede, klamme, ulækre overvægtige malkeko, som kun muhamedanere vil stikke i, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. september 2020 @ 01:50

 2. Er det ikke snart slut med den der konsekvensløse, sentimentale svælgen i egen godhed . Hun virker hjernedød og selvglad på engang.
  Er det ikke snart en tid og en stil vi kan lægge bag os , og ISTEDET begynde at forholde os virkeligt, til de alvorlige tilstande der er på migrant området i dag.
  Den vestlige verden skal ikke være ventil for dysfunktionelle samfund i Mellemøsten eller Afrika.

  Kommentar by Heisahero — 2. september 2020 @ 01:53

 3. Den vestlige verden skal ikke være ventil for dysfunktionelle samfund i Mellemøsten eller Afrika.

  Kommentar by Heisahero — 2. september 2020 @ 01:53

  En postgang for sent; det er realitet i Kongeriget Danmark per den 1. september 2020, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. september 2020 @ 02:05

 4. Rosa Lykke Yde kunne passende give migrantbørnene på Lesbos noget af alt den mad, som hun vist selv har rigeligt af i forvejen.

  Kommentar by Ole — 2. september 2020 @ 04:09

 5. Det har været oppe at vende før i randers amtsavis. Men hvordan kan resten af danmark skrive under og være med til at bestemme at randers skal tage imod, når de ikke selv bor der?! Giv grisen videre.
  https://amtsavisen.dk/artikel/klart-nej-fra-dansk-folkeparti-sf-vil-have-kommunen-til-at-tage-imod-flygtningeb%C3%B8rn-fra-gr%C3%A6sk-lejr

  Kommentar by Anonym — 2. september 2020 @ 06:31

 6. Ja børne lever en utryk tilværelse på Lesbos de mangler mad, vand og lægehjælp, det er b.la. fordi vi vælger at bruge alt for mange penge på dem vi bringer herop.
  Vi kunne hjælpe langt flere dernede!
  F.eks. kom der i 2015 ca. 11000 syrer hertil og for at hjælpe dem brugte vi over det dobbelte beløb som FN. brugte på drive en flygtningelejr med over 1 mio. mennesker i Libanon! Derfor er det rent og skær ondskab at bringe nogle få hertil og så efterlade resten dernede!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. september 2020 @ 07:22

 7. Typer som tåben eller feltmadrassen Rosa Lykke Yde giver ikke op, før hele Danmark er omdannet til hotelpensionat og socialkontor for alverdens fejlslagne stater. Og hun vil blive ved og ved til hele Danmark er forvandlet til een stor kaotisk flygtningelejr. Og hun vil fremture til alle danske børn har det lige så dårligt som børnene i de mest dysfunktionelle lande i Mellemøsten og Afrika.

  Typer som Rosa yder ingenting, og bringer ingen lykke, men knævrer løs om hvor godt det er med tossegodhed og radikal politik. Og det er det samme med de øvrige fantaster og feltmadrasser i Mellemfolkeligt Samvirke.

  Af Sverigstan og Libanon har de radikale venstrefløjsere intet lært. Kan det være andet end dumhed?

  Kommentar by Bent A — 2. september 2020 @ 08:21

 8. Den 21. marts 1986 havde jeg fornøjelsen at lave en radioudsendelse med Mogens Glistrup.
  Den varede i to timer. Den sidste time stillede jeg til rådighed for de lyttere, som gerne ville tale med Glistrup.

  Tiden er gået, og i min verden er det utroligt, at vi stadig har nogle etniske iblandt os her i 2020, der mener, som den dame der talte med Glistrup om de såkaldte flygtninge tilbage i 1986.

  Interesserede vil forstå hvad jeg mener, ved at lytte med her via dette link:
  https://www.youtube.com/watch?v=uI1tSn24_Ls&t=13s

  Kommentar by Karsten Lund — 2. september 2020 @ 08:36

 9. Mellemfolkeligt Samvirke er også i gang med kampagnen i andre byer i Danmark. I MS’s begrundelse findes ingen konsekvensanalyse af MS’s horrible opfordring til at kolonisere Danmark med muslimer. Herregud siger de – det er jo kun 500 småbørn. At der medfølger 1500 forældre og søskende lige efter nævnes knapt nok.
  Andre ‘tossegode’ organisationer kopierer MS; 500 her og der plus det løse kan da ikke vælte Danmark? Jo det kan. Igennem de seneste 40 år har de tossegode agiteret for at fylde Danmark hæmningsløst med alle mulige religiøst fanatisk analfabeter.
  Lad MS’s medlemmer SELV betale for deres egne perverse altruistiske excesser. Alle politikere mener og siger offentligt, at migranter og flygtninge bedst og billigst hjælpes i deres nærområder. Hva’ fa’en skal de så til Danmark for?

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. september 2020 @ 08:37

 10. Du kan stikke din bamse op et sted, hvor solen ikke skinner.

  Kommentar by Michael — 2. september 2020 @ 08:37

 11. Mellemfolkeligt Samvirke er en dybt kriminel terrororganisation på linje med Hizb ut-Tahrir, Det Muslimske Broderskab, Red Barnet, Det Radikale Venstre, Dansk Flygtningehjælp, Hizbollah, Hamas, Enhedslisten, KVINFO, Antifa, fortsæt selv listen…

  Kommentar by Revisoren — 2. september 2020 @ 08:56

 12. Spærreballonen på billedet har med garanti ikke noget job. Hvor skulle hun passe ind. Hun bruger formentlig 90 % af sin energi på at flytte sig selv. Typer som hende, der utvivlsomt lever af andre folks penge, er altid åh så gode. En rigtig Morten-dum-som-en-Østers tilhænger. Gid fanden havde dem.

  Kommentar by NotaBene — 2. september 2020 @ 09:47

 13. Rosa Lykke Yde er nok een af de mange damer der skal have tilfredsstillet sine følelsesbehov – og måske også andre behov – ved import af “flygtninge”.
  – På andres bekostning, forstås.

  Kommentar by Nissen — 2. september 2020 @ 09:48

 14. Begrebet kvoteflygtninge er opfundet som en murbrækker for at få Danmark til at ligge åbent for flygtningeinvasionen. Kun 500? Ja, men 500 her og 500 der, plus familiesammenføringer i elastisk metermål. Mange bække små gør en stor å. Det er denne salamimetode som godhedsapostlene har brugt i årtier, og som nu har resulteret i en stor, og stadig hastigt voksende, ikke-vestlig minoritet på 10 % af befolkningen. Med eksponentiel vækst er der ikke langt fra 10 % til 20 %.

  Hvis man tømmer de græske flygtningelejre, vil de hurtigt blive fyldt op igen med nye flygtningemasser. Flygtningenes egentlige mål er jo at komme til Nordeuropa og få adgang til de generøse statskasser.

  Hvis Rosa Lykke mangler indhold i sin tilværelse, kan hun jo rejse ned til Mellemøstens flygtningelejre og hjælpe til der, frem for at hele Danmark skal betale for hendes livsprojekt.

  Kommentar by JC — 2. september 2020 @ 09:57

 15. “Indtil videre har over 33.000 borgere på landsplan skrevet under..”
  Slår man op på MS’s hjemmeside, står der at totalt 8600 har skrevet under (og ikke 33.000).
  Gud ske tak og lov for det: “Herre, fri os fra de vilde hedninger fra mellemøsten”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. september 2020 @ 10:05

 16. Bent A kl. 08:21

  “Typer som (…) feltmadrassen Rosa Lykke Yde”

  Så sammenligner Bent A igen en nulevende, navngiven dansk kvinde med de stakkels kvinder som af folkehoben i befrielsesdagene fik revet tøjet af, blev klippet skaldede, malet hagekors på og udstillet på lastvogne.

  Det er godt, at det ikke er min blog.

  Kommentar by np — 2. september 2020 @ 10:07

 17. > NotaBene — 2. september 2020 @ 09:47

  Tjaaa, arbejde er det vel ikke men klumpen sidder i sognerådet.

  https://www.randers.dk/demokrati/byraad/om-byraadet/

  Kommentar by Erik — 2. september 2020 @ 10:55

 18. Erik kl. 10:55

  Der er ikke noget der hedder sogneråd mere. Det blev afskaffet i 1970. Det er 50 år siden. I dag hedder det byråd eller kommunalbestyrelse.

  Rosa Lykke Yde er i øvrigt kirke- og kulturmedarbejder i Søndermarkskirken i Viborg.

  https://www.soendermarkskirken.dk/sogn-og-kirke/ansatte/

  Kommentar by np — 2. september 2020 @ 11:15

 19. Ja netop familie sammenføring. De 500 får familie med herop.
  Idag skriver avisen dog at der ikke er tal på, men der regnes med 10.
  Vi følger næste afsnit.

  Kommentar by Islamarebad — 2. september 2020 @ 11:15

 20. “Flygtningebørn”? Sidst var de alle voksne mænd med en gennemsnitsalder på 25 år…

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-3860790/The-thing-ask-razor-s-dead-giveaway-Couple-fostered-child-refugees-warn-UK-exploited-grown-men-masquerading-youngsters.html

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. september 2020 @ 12:24

 21. Skægbørn med ølmave behandles som børn, og får slik af tyske idioter

  https://gatesofvienna.net/2017/03/whats-become-of-the-baby

  30-årig muslim gik i skole med 14-15-årige

  ht tps://www.thesun.co.uk/news/7808973/school-pupil-adult-asylum-seeker-faces-deportation/

  24-årig asylsøger til Ekstra Bladet: Jeg er 16 år

  ht tps://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/tv-24-aarig-asylsoeger-til-ekstra-bladet-jeg-er-16-aar/5959358

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. september 2020 @ 12:57

 22. 11. aug. 2020 – Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye har besluttet, at Danmark vil tage imod 200 kvoteflygtninge fra Rwanda.

  Så bliver det spændende at se, hvor mange krigsforbrydere vi får denne gang.

  Tilbage i 90’erne fik vi 2 styks,
  som det tog flere år at få afsat til rette sted. Men så gik tiden med det, til høje lønninger

  Kommentar by tavsen — 2. september 2020 @ 13:53

 23. https://amtsavisen.dk/artikel/flygtningeb%C3%B8rn-ladt-i-stikken-randers-skal-tage-sin-del-af-ansvaret-mener-politiker

  Kommentar by Anonym — 2. september 2020 @ 14:11

 24. https://www.youtube.com/watch?v=pym4q9tladg

  i er skøre, nu er det præcis som forudset hele vejen, i ser jo ingenting

  Kommentar by Stevie — 2. september 2020 @ 14:18

 25. tavsen — 2. september 2020 @ 13:53 skrev:

  “11. aug. 2020 – Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye har besluttet, at Danmark vil tage imod 200 kvoteflygtninge fra Rwanda.”

  Er det ikke herligt at en ikke-etnisk “dansker” kan beslutte at Danmark skal importere flere fremmede?

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. september 2020 @ 14:23

 26. MED SIT CITATFUSK 10.07 udstiller “np” at hun mener at Rosa ikke er en tåbe. Den mulighed udelukker “np”. Men så må np” jo mene at Rosa enten er klog og begavet eller en feltmadras. Da Rosa helt klart ikke er klog og begavet, udnævner np selv Rosa til at være en feltmadras. Hvorfor er np så kras og ond overfor en åndelig medsøster?

  Kommentar by Bent A — 2. september 2020 @ 14:29

 27. Bent A kl. 14:29

  Du skal holde op med at kalde kvinder for feltmadrasser.

  Kommentar by np — 2. september 2020 @ 14:35

 28. np — 2. september 2020 @ 14:35

  TÆNK, hvis du ikke kunne lide ordet racist, så skulle døgnet udvides med mindst 37 timer

  Kommentar by tavsen — 2. september 2020 @ 15:09

 29. I Matador kaldte bankdirektør Varnæs en stuepige for feltmadras.

  Skal vi nu også til at censurere Matador?

  Kommentar by Revisoren — 2. september 2020 @ 15:59

 30. “NP” kl. 14.35: Jeg skal holde op, men du må gerne udnævne en åndelig medsøster til at være feltmadras?

  Kommentar by Bent A — 2. september 2020 @ 16:12

 31. i always ask the ones that are fpr open borders to line up at the border and take in one for five or ten years. give them roof over their heads, food, pocket money. but no one takes on this. it is always someone else that should follow traitors and useful idiots’ garbage mantras.

  and i always hear about these white women that do “suicide” when the muslim realizes that he got something no white man needs, wants and avoided.

  mslims always think they are smarter than anyone else. if you have better alternatives you would never have hooked up with a muslim in the first place.

  Kommentar by Erwache — 2. september 2020 @ 16:42

 32. > 17 by Erik

  “Sidder” i sognerådet …! Ah-ha, så det er årsagen. Det gør følgende udsagn til skamme: Nothing comes from nothing!

  Kommentar by NotaBene — 2. september 2020 @ 21:04

 33. Med hendes udseende er hun sikret mod kultirberigelse.

  Kommentar by Charles — 2. september 2020 @ 21:39

 34. Apropos randers. Nu selvbetjening.
  https://ekstrabladet.dk/112/sparkede-bilsaelger-og-stak-af-med-mercedes/8275360

  Kommentar by Islamarebad — 3. september 2020 @ 14:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper