3. september 2020

Nikolaj Bøgh (C) om ‘juridisk kønsskifte’: Bagved ligger ‘en samfundsopløsende frigørelsesideologi’

Seneste udgave af Supertanker på P1 havde en Judith Butler-oversættelse som emne, og de to inviterede var ikke overraskende to venstreradikale identitetskrigere: Den tidligere SUF’er Silas Marker, og Tone Grosen Dandanell, medstifter af ‘Selskab for Filosofisk Feminisme’. Vi er langt til venstre for virkeligheden, helt derude hvor man opdigter ord som ‘talehandling’, og akademiserer om ‘performative ytringer’ og ‘ordenes vold’. Logikken er kendt fra AFA & Omegn: Højrefløjens holdning er en handling, og derfor er vold en legitim form for selvforsvar.

Konservative Nikolaj Bøgh sætter skabet på plads i relation til ‘juridisk kønsskifte’ i en kommentar hos Kristeligt Dagblad – Konservativ rådmand: Frigørelsesideologien vinder frem. Det er på høje tid at bremse den.

“I årtier var det et ganske eksotisk synspunkt, som man mest fandt blandt radikale feminister og i ganske bestemte kønsforskerkredse, at kønnet skulle være en såkaldt social konstruktion. Altså, at de kønsforskelle, som vi kan se med vores egne øjne og erfare fra vores eget liv, i virkeligheden er en samfundsmæssig abstraktion, noget, vi bilder hinanden ind, er virkelighed, men at det lige så godt kunne være anderledes. …

Intentionerne bag at ville hjælpe transkønnede med at få et lettere liv kan sådan set være sympatiske nok, men bagved ligger også en samfundsopløsende frigørelsesideologi, hvor politikere fra både venstre og højre bliver mere og mere optagede af, at det enkelte menneske skal være fri for medfødte og samfundsskabte begrænsninger.

Vi skal kunne designe vores tilværelse helt selv uden hensyntagen til biologi, familierelationer eller traditioner. At biologien også skal gøres til genstand for frit valg, er blot den mest ekstreme udgave af denne grundlæggende tankegang, som socialister og liberalister deler, selvom de når derhen fra hvert deres ideologiske udgangspunkt.

Men det giver ikke noget lykkeligt liv, at ingenting ligger fast, og man selv skal påtage sig at definere sig selv fra grunden.Frigørelsesideologien er en ekstrem og samfundsopløsende tendens, og med regeringens forslag om juridisk kønsskifte for børn er der en oplagt lejlighed for ikke mindst de borgerlige partier til at sige klart og tydeligt fra over for den.”

(Judith Butler: Excitable Speech. A Politics of the Performative, 1997 – Ordenes vold, 2020)

Apropos ‘talehandling’, ‘performative ytringer’, ‘ordenes vold’…

“Butler interesserer sig for vores grundlæggende sproglige sårbarhed, men som nævnt også for ytringernes egen kraft til at såre. Butler er her – som i det hele taget – inspireret af og i dialog med sprogfilosoffen John Langshaw Austin, der bringer begrebet performativitet ind i sprogfilosofien. … Sidstnævnte bestemmes som performative ytringer, og et tydeligt eksempel på en performativ ytring er den, præsten udsiger, når han erklærer brudeparret for gift, eller netop den, fødselslægen udsiger, når han erklærer barnet for en pige. Denne skelnen bliver dog efterhånden mindre skarp hos Austin, idet han anerkender, at enhver ytring gør noget ved verden, og således selv udgør en form for handling. Men hvis enhver tale også er en handling, kan man argumentere for, at hadtale er at sammenligne med fysisk vold, og at der, som forfatteren Sara Salin skriver, ‘kun er er tale om en forskel i grad, ikke i type, mellem sproglig vold, og for eksempel det at slå nogen eller at kaste en mursten igennem deres vindue’. Dette er dog ikke Butlers opfattelse af ordenes vold…” (Tone Grosen Dandanell, Information, 17. juli 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113042/trackback

45 Comments »

 1. Hvordan er det nu med dansk lov?
  Hvad med en lov som er til at forstå?
  Og hvad med at ALLE lovforslag skal vedtages ved folkeafstemning?
  Konsensus er et msbrugt fremmedord.

  Forslag til grundlov:

  paragtraf et: Du må ikke lyve
  paragraf to: Du må ikke snyde
  paragraftre: Du må ikke stjæle
  paragraf fire: Du må ikke såre andre
  paragraf fem: Du må ikke slå ihjel

  Tilføjelser:

  Ytringsfriheden er ukrænkelig

  Den priate ejendomsret er ukrænkelig

  Ingen kan beskattes

  Kommentar by Nielsen — 3. september 2020 @ 02:14

 2. Det er selvfølgelig til at grine ad. Hvad vil man med juridisk kønsskifte. Hvis jeg ville-rent hypotetisk selvfølgelig- kunne jeg så stå med alle mine maskuline træk inklusiv en oprejst flagstand, og kræve min ret til at skifte køn på papiret? Støt SIAD og GI. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2020 @ 06:24

 3. 18 års alderens myndighed burde selvfølgelig spille ind. Men grundlæggende-ud over en meget lille minoritet- er vi født med det køn, som naturen har givet os. Det burde være et rent biologisk faktum som juraen burde følge-slut….ellers har jeg 3 arme og 4 ben….rent juridisk :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2020 @ 06:28

 4. Skal man debattere med tosser som Tone Grosen Dandanell og Silas Marker? Måske er det, hvad de ønsker? Opmærksomhed.

  “..ytringernes egen kraft til at såre (..) Sidstnævnte bestemmes som performative ytringer, og et tydeligt eksempel på en performativ ytring er den (..) fødselslægen udsiger, når han erklærer barnet for en pige.”:-)
  (Tone Grosen Dandanell, Information, 17. juli 2020)

  Forhåbentlig udgør disse mediehypede tosser kun en forsvindende minoritet på under 100? Mange af dem er formodentlig psykiatriske tilfælde (og tilhængere af Enhedslisten:-)

  Kommentar by A-mad — 3. september 2020 @ 07:37

 5. Det som vi danskere udsættes for fra mafiaborgens side, er organiseret IDIOTI OG TYRANNI. De gamle partiers radikale og skabsradikale kliker er herskesyge magtmisbrugere, som ønsker at styre, beherske, dirigere og bestemme over befolkningen/danskerne ned i hver detalje.

  Før i tiden var partierne til for folkets skyld, og ministrene var folkets tjenere, hjælpere og beskyttere. Men sådan er det ikke mere. Nu er folket til for partiernes skyld. Borgerne skal overlade alt til politikerne, deres penge, deres børn og børneopdragelsen, deres borgerrettigheder, deres privatliv, deres ytringsfrihed, deres familieliv.

  Og danskernes velfærd, sundhed og kultur skal udskiftes med nedskæringer, lukninger, besparelser og forringelser, så der kan blive råd til endnu mere indvandring.

  Demokratiet er ved at blive udskiftet med tyranni og fjernstyring. Folkeoplysning erstattes med løgnekampagner, censur og hetz.

  Mafiaborgen er sikkert inspireret af Sverige, hvor kommunister og feminister har haft strålende succés med at tage pis på svenskerne, som i dag er Europas mest hjernevaskede, udnyttede og undertrykte befolkning. Der lider under hverdags-terror og er på vej mod blodbade og etnisk udrensning.

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 07:42

 6. Transseksuelle udgør 0,10 procent af befolkningen, det er så sjældent at de fleste af os aldrig møder en. Desuden kan man diskutere, om det er en sindslidelse eller en kønstilstand, men det er under alle omstædigheder politik så det basker.

  Kommentar by BB — 3. september 2020 @ 07:51

 7. Tilgiv dem, thi de ved ikke hvad de gør.

  Det er dybt åndssvagt at lovgive om juridisk kønsskifte, når hele LGBT+ segmentet arbejder for at afskaffe det biologiske køn.

  Galskab og idioti råder i Danmark, og straffen falder prompte for dem er ikke er 100% autoritetstro.

  Man har lavet en lov om partikelfilter på dieselbiler indregistreret før 2007, men partikelfilter produceres ikke til en del modeller.
  En håndværker omregistrerer sin gamle Land Rover så den er monteret med bagsæde og hvide nummerplader. Så må han køre i miljøzoner.

  Det er et bureaukrati uden lige og borgere bruger alle deres kræfter på at kæmpe mod systemet, i stedet for at tjene penge til firmaet.

  Masser af politikere og embedsmænd sidder i et system, der kun er til for deres skyld og karrieremuligheder. Det er som en konkurrence om at opfinde flest love til at genere befolkningen. Jo mere indviklet, jo lettere er det for systemet at snyde – se på hjælpepakkerne, som mange heller ikke forstod, og nu tvinges de til at betale penge tilbage til staten.

  Hvad med mundbind ?
  Vi kan frit bevæge os rundt i gågaden, gå i boghandel, skobutik, storcenter uden mundbind, men nærmer du dig en banegårdsplads og offentlig transport er det pludselig et krav der straffes med bøde hvis men ikke har det på.

  Det er også en af regeringens klumpe-dumpe ordninger, uden virkning.

  Kommentar by k.m. — 3. september 2020 @ 08:10

 8. Nielsens lovforslag kl. 02.14 er i PRINCIPPET VÆLDIG SYMPATISK.

  Men vil gøre det komplet umuligt at drive politik. Allerede første paragraf om at man ikke må lyve, vil jo sætte samtlige politikere skakmat. Og de følgende fire paragraffer vil tvinge politikerne til at lukke butikken og alle skuespil-aktiviteter.

  Kan Nielsen virkelig nænne at påføre politikerne de hårde arbejdsbetingelser som hans lovforslag lægger op til?

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 08:28

 9. Hvad med at får sin IQ juridisk forøget med 50%. Det burde interessere mange af de tilvadende psykisk afstumpede analfabetiske tobenede. Forøgelsen kunne være betinget af, at de skrubber af igen fra Danmark omgående.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. september 2020 @ 08:46

 10. DRs SUPERTANKER er blevet et propaganda-program fyldt med små, snoldede, fladpandede og perverse tanker om alt muligt. Bortset fra titlen er der intet super over udsendelsen, tværtimod. Det er ikke andet end rød holdningsmassage pakket ind i fimset og pseudo-intellektuel snak.

  Hvad angår LGBTXYZQ-segmentet og de radikale rødgardister, så lokker de med at vi alle skal have fuld frihed til at designe vores eget liv. Det kan lyde besnærende, men er kommunistisk og feministisk teori og tankespin, og vil i praksis føre til opløsning af familieværdier, til rodløse og forældreløse/faderløse børn, til statslige indgreb og lappeløsninger i massevis, og derefter ufrihed for de fleste.

  Svenskerne lod sig lokke af løfter om kvindefrigørelse, lighed, mere frihed, mere humanisme, mere velfærd og masser af berigelse, og hvad fik de? Ikke andet end ufrihed og hverdagsterror. Og i dag sidder de i en skruestik af tyranni og overvågning. I Sverige er politikerne blevet folkets fjender, og politiet er mest et tankepoliti der skal lægge låg på eventuel folkelig utilfredshed med de vanvittige og voldelige tilstande i landet.

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 08:53

 11. Gustav Jensens forslag 8.46 er ret genialt.

  Kan man evt. bygge videre på det? Det siges jo at kønnet blot er en social-politisk konstruktion. Så gælder det samme vel folks IQ? Hvis det nu kan lykkes at forhøje politikernes, journalisternes og vælgernes IQ ad social-politisk vej, med f.eks. 200%, er det vel nærliggende at forestille sig at det vil føre til en meget mere begavet politik fremover. Og det er jo hvad vi i allerhøjeste grad har brug for, er det ikke?

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 09:03

 12. Lirum-Larum, katten gør æg.

  Kommentar by Bastardo — 3. september 2020 @ 09:29

 13. “Selskab for filosofisk feminisme”

  Er vi stakkels skatteydere også tvangsindlagt til at finansiere dette venstreradikale sammenrend af gamle afdankede RUC-studerende med bongopatter?

  Kommentar by Revisoren — 3. september 2020 @ 09:37

 14. Hej Kim
  Din artikel før citatet er fremragende skrevet. Der er mange sjove vendinger og jeg er 1-1 enig.
  Mvh

  Kommentar by Hyllegaard — 3. september 2020 @ 09:47

 15. Oldtidens Sirener var i det mindste smukke og kunne performe skønsang.

  -> 9, 11

  Vi ved jo godt hvad det ender med hvis forslaget virkeligøres: 1) det er os andre, der skal tale folk fra Stor Muhammedaniens IQ op til det ønskede niveau 2) når den evige lykke så ikke indfinder sig iform af højere IQ hos de pågældende er det os andres skyld den store plan går i vasken; thi vi har jo hverken talt godt nok eller længe nok om disse personager.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 3. september 2020 @ 10:16

 16. “…langt til venstre for virkeligheden..” Skøn sætning (ud over substansen, som selvfølgelig fuldstændig korrekt.

  Kommentar by Martin — 3. september 2020 @ 10:19

 17. “Eksperter og forskere” vinder ALTID over virkeligheden.

  Kommentar by XXXXX — 3. september 2020 @ 10:38

 18. Skære i forhuden eller hele tissemanden af med det samme.
  https://amtsavisen.dk/artikel/tidligere-udenrigsministre-omsk%C3%A6ringsforbud-kan-medf%C3%B8re-st%C3%A6rke-reaktioner-fra-udlandet

  Kommentar by Anonym — 3. september 2020 @ 11:06

 19. Gør bare grin med tosserne men der vil komme langt værre konsekvens af den lovgivning.

  Om føje år ryger Vi i fængsel, hvis Vi fejl-benævner Div. køns-indentitet eller på anden måde “krænker” dem.

  De vil ikke blot accepteres, de vil have at Vi skal tilbede dem og ophøje deres “status” til urørlig, det ultimative offer!

  Kommentar by Santor — 3. september 2020 @ 11:25

 20. Lidt OT: Hørte Lars Q i DR. Han fortalte om sin nye bog og om at det kunne være en god idé hvis Venstre og de Radikale slog pjalterne sammen.
  Han lød som en mellemting mellem Morten Østers og Jens Rodehoved.

  Har Lars Q nogensinde været borgerlig?

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 11:36

 21. Lars Løkke tabte al troværdighed med Marokko underskriften

  Kommentar by k.m. — 3. september 2020 @ 12:17

 22. Absurditeterne er implementeret for, at stoppe enhver form for rationel og kritisk tænkning. Man skal vare sin mund, rette ind til højre og acceptere de usynlige lænker der skal holde en massiv dæmper på den klassiske samfundsopfattelse.

  Dekadent, uansvarligt og surrealistisk er kendetegnene på et samfund i forfald…

  Vores levebrødspolitikere mistede deres validitet for årtier siden og muligheden for rationel handling ligger nu hos nogle få ny-etablerede partier.

  Mundbind (https://youtu.be/WdUcheSNxic) – den absolut falske sikkerhed..

  Kommentar by En rigtig dansker — 3. september 2020 @ 12:51

 23. Vi har en rød/radikal bevægelse der vokser i omfang. Den går ud på at staten ejer individet, og individet skal bare gøre som der bliver sagt. Modstandere straffes på behørig vis.

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/tvivlens-naadegave-er-ikke-naaet-frem-til-alle-opdragelseseksperter
  “Et andet problem med at få et statsligt indholdsbestemt kursus om opdragelse er, hvem der i så fald skulle bestemme indholdet. Det er ikke kun det at skælde ud, et sådant kursus skal rumme. Opdragelse rummer også evnen til at videregive livslyst og for nogles vedkommende også gudstro. Den skal omfatte at videregive traditionerne fra ens slægt og familie. Opdragelsen er noget, der påvirker barnets kønsidentitet, tilbyder det en verdensforståelse. Den er alt for vigtig til, at staten skal definere, hvordan den skal foregå, og hvad der er tilladeligt.I værste fald ville den i sidste ende kunne føre til et totalitært samfund.”

  Her citat fra anden Kr.Dagblad artikel :Ud over medie-interesse, fans og følgere har Svend Brinkmann også vundet priser for sin evne til at gøre forskning tilgængelig. Han er årets modtager af DR’s Rosenkjærprisen, der gives til videnskabsfolk, der kan formidle, så det fænger og kan forstås. Og tidligere i år modtog han sammen med sin kollega Lene Tanggaard Gyldendals Formidlingspris.

  Kommentar by k.m. — 3. september 2020 @ 13:01

 24. Der er en god pointe i k.m.s kommentar kl. 13.01: Visse kliker, især radikale, kommunistiske og feministiske, ønsker at staten skal eje individet.

  Disse kliker ønsker at lovgive om alt, de vil bestemme alt, og STATEN skal gøres til en magt der overvåger, kontrollerer og dikterer alt. Men selv skal STATEN ikke være begrænset i sin udfoldelse, for demokratiet skal afskaffes og kun bevares som en Potemkin-kulisse, som en narresut til folket.

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 13:27

 25. Dansk Boldspil Union (DBU) meddeler i dag, at det danske fodboldlandshold i forbindelse med tirsdagens kamp mod England i Parken, vil knæle sammen med de engelske spillere i solidaritet med Black Lives Matter.

  Skal det blævrende sorte flæskebjerg fru Sørensen så også synge for på “Der Er Et Yndigt Land”?

  Må jeg anbefale, at have brækspanden indenfor rækkevidde…

  Kommentar by Revisoren — 3. september 2020 @ 13:32

 26. Førende i de politiske kredse som ønsker DEN TOTALITÆRE STAT oprettet i Danmark, er politik-kvinderne. De ønsker både en BIG MOTHER STAT, en altdominerende stat og et islamiseret samfund. (Ja, det er selvmodsigende og inkonsekvent, men sådan er feministernes logik. De tror at et rødt skørte-regime og et afrikaniseret muslimsk kalifat kan eksistere side om side)

  De første trin i feministernes plan er at nedkæmpe mændene og at afskaffe ytringsfriheden og demokratiet. De er allerede kommet langt i den retning. Og deres hidtidige “fremskridt” skal nu befæstes med love som mistænkeliggør og nedgør mændene endnu mere end hidtil, så de bliver retsløse på endnu flere områder. Den nye lov om omvendt bevisbyrde i voldtægtssager er et eksempel. Ligesom den kommende lov der udvider STATENS magt over familierne og børnene.

  Som det siges flere steder på nettet (black pigeon mfl.) har politik-kvinderne (med Merkel, Ursula og Ylva i spidsen) destabiliseret hele Europa. Og det kan ende med at hel vores civilisation går i opløsning.

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 13:52

 27. Ja Asger Baunsgaard vi ved godt hvad det ender med. Nemlig at IMF’s forlængede arm FN’s “fred”sbevarende styrker genopretter ro og orden.

  Kommentar by Nielsen — 3. september 2020 @ 13:56

 28. Kommunisme ender iflg. verdenshistorien altid med massemord og folkemord. Noget som seneste bekræftes af Sverige.

  Her i Danmark er de røde også godt med. Det de kalder fri abort kan også kaldes barnemords-abort. Men det lyder selvfølgelig ikke nær så pænt. Men foreløbig er der slået en million danske børn ihjel inden de nåede at se dagens lys. En stor sejr set fra den røde side. Og nu vil man så også have en folkeudskiftning. Noget som internationalt er blevet defineret som folkemord. Snigende eller ej, så er folkeudskiftning en forbrydelse, hvis den ikke er vedtaget gennem en folkeafstemning. (Danskerne har vist aldrig sagt ja til at blive fordrevet og udskiftet med arabere og afrikanere)

  De røde er nogle ret sjove typer. De et voldsomt bekymrede for om lovene er skrappe nok til at hindre sex uden statens og juristernes samtykke.

  Men voldtægt af hele Danmark finder de helt i orden.

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 14:08

 29. Strimler af bacon er ren ondskab, hvis man skal tro svenske polisen.
  https://www.friatider.se/polisen-flaskkott-kan-vara-hets-mot-folkgrupp

  Kommentar by k.m. — 3. september 2020 @ 14:21

 30. Var det ikke i starten af filmen Monthy Pyhon – Meaning of life- hvor slutningen af Scenen i “The Birth” moderen spørger- Er det en Dreng eller Pige- klogeligt så også bliver irrettesat af sygeplejersken- Er det ikke for tidligt at sætte det lille barn i bås?!- :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2020 @ 15:53

 31. Mere børnemutilation, støttet af barnløse fantaster,

  Kommentar by Hul igennem? — 3. september 2020 @ 16:03

 32. OT: Nogle mener at COVID-19 ikke findes, andre mener at det bare er en forkølelse eller ret harmløs influenza. Det må indrømmes at der er visse ting der taler for at det hele er en konspiration for at øge den politiske magt.

  Omvendt er der mange vidneudsagn om at det er en meget ubehagelig sygdom som også kan være livsfarlig. Virussen skulle iflg. virologer angribe både muskler, lunger, hjerte og hjerne. Der kan følge åndenød, knaldende hovedpine, blodpropper og andet grimt med. Og selv unge og yngre kan blive alvorligt syge og rammes af senfølger. Og i Italien og Spanien døde mange læger og sygeplejersker og tusindvis af patienter, medmindre det er løgn alt sammen?

  Tilsyneladende er der grund til stor forsigtighed. Men tilsyneladende har Brostrøm og co. ikke hjernekapacitet til at indse det ulogiske i at man gerne må smitte løs i supermarkeder og butikker, mens det er forbudt i busser og tog. De fleste kunder på indkøb fjoller ihvertfald rundt som om de aldrig har hørt om at holde afstand. Brostrøms ene meter er også naragtig, for det bliver i praksis til en halv meter.

  Hans zig-zag kurs har også medvirket til flere dødsfald end nødvendigt, hvis covid-19 er en rigtig sygdom og det er den vel nok.
  Iflg. flere eksperter er virussen udviklet i et Wuhan-laboratorium for biologisk krigsførelse.

  Brostrøm er iøvrigt ikke virolog, men en amatør der gætter sig frem. Hvorfor har man brugt ham som virus-ekspert?

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 16:20

 33. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/joachim-b-toesedrenge/8275833

  Kommentar by Islamarebad — 3. september 2020 @ 17:38

 34. Marxismens grundidé er den simple, at samfundsstrukturer er bestemt af verdens materielle forhold. I modsætning til humanistisk bestemte samfund, som baserer sig på ‘idealisme’. Derfor er udsagn som “ord skaber virkelighed”, “ordenes vold” og “talehandling” anomalier i marxistisk sammenhæng. Det er en gåde, hvordan de tænkende tumper ude på RUC og ligesindede kan udfinde at virkeligheden er opbygget af ‘ord’. Her går man og tror at de ekstreme venstretosser er ortodokse marxister. Nu be’r jeg Dem fru Heilbunth – der foregår mange obskure og sære ting derude på heden vest for Københavnstrup – før og efter mørket sænker sig over de skumle munkeceller.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. september 2020 @ 17:44

 35. At dømme ud fra udseendet, er den venstreradikale voldspsykopat Pernille Rosenkranz Theil allerede skiftet til “mand”…

  Kommentar by Revisoren — 3. september 2020 @ 18:07

 36. “Konservative Nikolaj Bøgh”

  Problemet med “De Konservative” er at de ikke er særlig konservative. Det er da kun i et klovne-land, at et såkaldt konservativt parti, kan have en mandlig formand, der er gift med en sort mand.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. september 2020 @ 19:23

 37. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12390204/regeringen-dropper-fuld-graensekontrol/

  https://jyllands-posten.dk/sport/ECE12389840/vil-landsholdet-ogsaa-knaele-i-qatar/

  https://jyllands-posten.dk/opinion/international/ECE12386943/hvem-er-det-mest-synd-for-fattige-hvide-fattige-sorte/

  Medieartikler der demonstrerer og synliggør et land i opløsning og overgivelse til uforstand, ufornuft, sindssygt vanvid og leflen for den allerdårligste fællesnævner – dag ud og dag ind er man vidne til den moralske deroute og underkastelse for dumhed – både bevidst og ubevidst!

  Trads på JP igen osv. Det går ad helvede til!

  Kommentar by Black Watch — 3. september 2020 @ 19:47

 38. Man kan jo ikke anvende OT mere? Hvem kan?

  Kommentar by Black Watch — 3. september 2020 @ 19:48

 39. # 1 NIelsen
  Forslaget om at alle lovforslag skal vedtages ved folkeafstemning er ikke gennemførligt. Der er noget uenighed om hvor mange love der vedtages om året. Produktivitetskommisionen oplyste for nogle år siden at der blev vedtaget ca 300 love om året. Andre mener dog at det er mindre, men hertil kommer jo de lovforslag. der ikke bliver vedtaget og derfor ikke bliver love og iflg Nielsen er det jo ikke love men lovforslag vi skal stemme om.
  Vi danskere må belave os på at tilbringe det meste af vores til i en stemmeboks.Jeg bor heldigvis ret tæt på et afstemningslokale, men andre må vel overveje at anskaffe en campingvogn eller et telt så man ikke behøves at tage hjem mellem afstemningerne.

  Kommentar by bjarne binee — 3. september 2020 @ 21:04

 40. Gustav Jensen 17.44 har ret i at der foregår obskure og sære ting hos munkemarxisterne og deres fans. Ting der er så syrede og abnorme at vi nærmest er ovre i noget uforklarligt. Hvordan kan så mange være blevet så skøre og åndssvage? Ryger de hash og spiser LSD og svampe? Eller leder de med lys og lygte efter ord og postulater der kan bruges til at dupere medtosser, og til at tryne almindelige danskere?

  Drejer det sig om kernen i det radikale parti, er der måske en enklere forklaring: hundegalskab

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 21:28

 41. Er der ikke noget med at folkeafstemning om alle lovforslag kan begrænse antallet af forslag? I Schweitz har de jo et mere ægte og direkte demokrati end her, og også langt lettere adgang til at få forslag ud til afstemning. Vores demokrati burde moderniseres med bjerglandets system som forbillede.

  Men det bliver selvfølgelig ikke til noget, for danskerne vil hellere sove og slappe af, end redde fremtiden og deres børn fra folkeudskiftning og etnisk udrensning.

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 21:42

 42. ….for danskerne vil hellere sove og slappe af, end redde fremtiden for dem selv og deres børn. At folkeudskiftningen er i gang og at etnisk udrensning er på vej bekymrer dem ikke. (med visse undtagelser)

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 21:46

 43. PS: Er det ikke temmelig dumt at flere netaviser på forhånd jager de fleste bloggere og debattører væk, ved at kræve medlemsskab af den berygtede fjæs-bog?

  Kommentar by Bent A — 3. september 2020 @ 22:03

 44. I do not really get it. The commies, feminists and other garbage keep repeating a shallow mantra that only retarded pick up (the lowest iq). A book that is true garbage is:

  Vicki Osterweil’s “In Defense of Looting”, fresh from the press. A waste of paper and resources but hey, the author is a radical commie and needs to make money on how to encourage ciminals.

  Kommentar by Erwache — 3. september 2020 @ 22:42

 45. Kønsskifte og skære i…
  https://ekstrabladet.dk/nationen/1849/shu-bi-dua-legende-latterligt-i-2020/8280903

  Kommentar by P — 7. september 2020 @ 17:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper