4. september 2020

Trads gør offer til racistisk skurk: ‘Maser sig ind i folkemængden og slår to sorte demonstranter ihjel’

Selv når David Trads foregiver at tilhøre den afbalancerede midte, så snydes der på vægten. De tre angribende venstreradikale, der blev skudt af 17-årige Kyle Rittenhouse var alle hvide, inklusiv de to døde. Han maste sig heller ind i folkemængden, men blev forfulgt, og forsvarede sig. Først på en parkeringsplads, nogle minutter senere på åben gade, hvor han liggende skød en bevæbnet angriber. Alt er på video, så drop bare narrativet.

Trump har ret i diagnosen, og mon ikke det gradvist går op for amerikanerne, nu hvor Black Lives Matter-militante folder sig ud. Flere bookmakere har nu Trump som favorit, og selvom det kun er et indicium, så siger det nok alligevel lidt om folkedybet. Fra JP.dk – Debat: Hvem er det mest synd for? Fattige hvide? Fattige sorte?

“Det er på tide, Demokrater og Republikanere begynder at forstå hinanden, for nede på samfundets bund er det lige slemt at være hvid som sort. Det er en tragedie at se, hvordan Amerika igen river sig selv itu. Pladen kører i den samme gamle rille: En sort mand skydes syv gange i ryggen af en hvid betjent. Sorte demonstranter går i demonstration, der udvikler sig til vold og plyndringer. En vred hvid dreng griber sit våben, maser sig ind i folkemængden og slår to sorte demonstranter ihjel.

Donald Trump råber, at venstreradikale anarkister er ved at erobre magten, så han vil sætte mere politi ind. Joe Biden råber tilbage, at præsidentens retorik avler vold, og at der er behov for mindre politi og mere social indsats. Mens de skruer op for volumen, er fire liv ødelagt…

Polariseringen er så vild, at alle hellere vil bruge energi på at tilsvine deres modstandere end på at løse de ødelæggende fattigdomsproblemer. … nede på samfundets bund er det lige slemt at være hvid som sort. USA mangler lige nu desperat et håb om et bedre i morgen.

(To hvide venstreradikale, der angreb Kyle Rittenhouse: Joseph D. Rosenbaum & Anthony M. Huber)

(David Trads i Jyllands-Posten, 3. september 2020, s. 20)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113051/trackback

26 Comments »

 1. Jeg håber alle der betaler for JP boykotter avisen, nu hvor David Trads igen får spalteplads.

  Kommentar by KineserSnot — 4. september 2020 @ 00:56

 2. DET ER EN TRAGEDIE NÅR FREMMEDE FJERNE LANDE river sig selv itu, skriver David Trads. Men har han nogensinde ytret sig om at det er en tragedie at Danmark, Norge og Sverige er ved at blive revet itu af korrupte pladderhumanister? Har han een eneste gang skrevet om at Europas videre skæbne bekymrer ham, efter terroristers blodbade og nedbrænding af huse, skoler, kirker og biler mv. Er David Træls andet end lakaj og lejesvend for skodaviser?

  Kommentar by Bent A — 4. september 2020 @ 01:11

 3. I det mindste sætter JP david trads bag en betalingsmur, men at han kan få lov at lyve så åbenlyst siger en del om standarden på den tidligere avis.

  Alle med adgang til youtube kan se tusindvis af videoklip der bekræfter at ofrene var hvide, bevæbnede, voldelige venstreradikale, og at han skød i selvforsvar efter at være blevet overfaldet flere gange. Ifølge timcast lød der 18 skud før kyle affyrede sine.. Der findes endda et billede af den sidste hvide overfaldsmand med et stort skudhul i armen fra kyle, komplet med den pistol i hånden han truede ham med. Det er bogstaveligt talt “the smoking gun” beviset. BT brugte det i et kort øjeblik til at illustrere gerningsmanden (altså kyle!) men de har vist fjernet det igen nu.

  Ben shapiro (the daily wire på youtube) har en rigtig god gennemgang af forløbet med alle relevante klip, det som JP engang kaldte “research”..

  I kan jo sende det hele til david trads hvis nogen orker at gå ind i en dialog med den idiot, eller alternativt til JP direkte.

  Kommentar by Per — 4. september 2020 @ 04:20

 4. David Trads er en uvederhæftig ka’l, og jeg tvivler stærkt på at han går i dialog med nogen som helst. Især ikke om fakta, der aldrig har været hans stærke side.

  Kommentar by Hertz — 4. september 2020 @ 06:08

 5. David Trads er fake news.

  Kommentar by NulTolerance — 4. september 2020 @ 06:31

 6. Alle psykopater lyver efter behag, også Trads naturligvis

  Kommentar by BB — 4. september 2020 @ 06:34

 7. Jørgen Ejbøl gjorde i sin tid hvad han kunne for at få smadret Jyllands Posten som et seriøst borgerligt fortagende; det lykkedes ikke helt – Nu sætter den nuværende chefredaktion tilsyneladende sin lid til at David Trads kan få arbejdet gjort færdigt?

  Kommentar by T. Flodur — 4. september 2020 @ 07:21

 8. Vintage Trads…

  Kommentar by krassisten — 4. september 2020 @ 07:35

 9. Jeg synes da at David Trads skal offentliggøre sin skatte-papirer – så kan man jo se hvem der betaler ham. Jeg mener – hvorfor skal David Trads diskrimineres i forhold til Donald J. Trump. David Trads bør gå foran og vise et godt eksempel.

  Kommentar by Limewoody — 4. september 2020 @ 07:47

 10. Nu sidder Trads på avisen, der blev forsøgt bombet af islamister, deres tegner Kurt Westergaard forsøgt myrdet af en islamist.

  JP og Trads har intet lært af historien, snarere tværtimod, og man må spørge om det at være Radikal politiker eller vælger, er politik eller en form for sygdom der angriber hjernen. De fleste af den slags mennesker viser nogen mærkelige træk – som om de er fuldstændig væk.

  I aftes bragte DR en udsendelse : “min datter er sindssyg farlig”

  Den stakkels kvindes hjerne skaber kaos i hendes liv, ligesom De Radikale skaber kaos med deres forskruede opfattelse af virkeligheden

  Kommentar by k.m. — 4. september 2020 @ 08:12

 11. Kristian Heegaard er et meningsmæssigt fyrtårn i sammenligning med Træls.

  Kommentar by Michael — 4. september 2020 @ 08:30

 12. En journalist spørger Trump om hans tilhængere, der bruger paint-ball og peberspray. Trump svarer selvfølgelig at rigtige kugler er mere dødbringende. Mærkeligt som journalister kun lever i teorien.

  https://www.youtube.com/watch?v=O1APj6FFcOQ
  Trump responds to CNN reporter: Your supporters ’shot and killed’ a man

  Kommentar by tavsen — 4. september 2020 @ 08:52

 13. JP og Trads har intet lært af historien, snarere tværtimod, k.m. — 4. september 2020 @ 08:12

  Så længe de har pengene (mediestøtten), er den historiske udvikling underordnet.

  Kommentar by tavsen — 4. september 2020 @ 08:55

 14. TÆNK HVIS FLERTALLET af danskerne begyndte at læse netaviserne, men hvad skulle dog få dem til det? Det kunne ellers have givet Danmark en mulighed for at overleve.

  Kommentar by Bent A — 4. september 2020 @ 09:00

 15. Ja, og Danmarks Radio elsker at invitere David Trash i Deadline på DR2, hvor han præsenteres som “ekspert i amerikansk politik”.

  Det er ligeså komisk, som når hans gode veninde Stine Bosse bliver præsenteret som “succesfuld erhvervskvinde”.

  Er Trash og Bosse i øvrigt bollevenner?

  Kommentar by Revisoren — 4. september 2020 @ 09:08

 16. tavsen
  ja, løgne sælger, og Facebook censurerer sandheden

  Kommentar by k.m. — 4. september 2020 @ 09:11

 17. Denne Trads er jo dybt debil og ekstremt venstreorienteret!
  Han er netop en af de allerværste selvhadere, så han må virkeligt have det slemt med sig selv, siden han har det behov at skulle nedgøre alt, hvad den hvide mand civilisatorisk står for!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 4. september 2020 @ 09:29

 18. Møller er superdygtig til at finde de gode historier og skære ind til benet 👍 Til dem, der ikke har set denne video om Rittenhouse, lavet af Mark Dice, som har over 1,6 mio følgere på youtube, så vil jeg anbefale at se den. Trads, den røde kegle, skulle tvinges til at se den 10x i træk! Iøvrigt har Dice over 800.000 følgere på fakebook (ved ikke, om han er på Twatter), og i den seneste video taler han om, at fb laver grov censur mod ham, og at de pga Rittenhouse historien måske straffer ham. SÅ stor magt har de mediesvin fået 😡 ! Stasi om igen! https://youtu.be/0oQlnihfxhU. Boykot fakebook, for de bruger jeres personlige oplysninger og billeder og sender dem til bla Kina. Zuckerberg indgik sidste år samarbejde m Kina, men ville ikke samarbejde m usa! Dette var oppe i regeringen i usa, og man må spørge sig selv, hvorfor Zuckerberg vil samarbejde m Kina. .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 4. september 2020 @ 09:58

 19. Trads igen!
  Men heldigvis er Carsten Jensen tavs.

  Kommentar by Bastardo — 4. september 2020 @ 10:05

 20. Ufatteligt at et statsstøttet medie som Jyllands Posten fortsat videregiver Davis Trads’ Fake News og løgne:

  “og slår to sorte demonstranter ihjel.”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 4. september 2020 @ 10:51

 21. #20 10.51
  Statsstøtte har aldrig medført at en avis afholder sig fra at være venstreorienteret, kulturradikal og politisk korrekt. Journalistisk Venstreparti har forlængst overtaget magten på alle aviser. Et sørgeligt eksempel herpå er Aarhusudgaven af Politiken, engang kendt som Jyllandsposten, hvor man for flere år siden bl.a. hentede Marchen Neel Gjertsen fra Information. En journalist fra Information der oven i købet også har været opstillet for Enhedslisten ved kommunalvalget i 2005 var åbenbart lige hvad avisen havde brug for under forandringen fra borgerlig avis til en af menighedsbladene for sekten omkring Politiken. Marchen Neel Gjertsen er i dag poltisk redaktør på Aarhusudgaven af Politiken.
  Det er trist, men der er absolut intet overraskende i at David Trash får lov til at sprede sit affald i samme avis som den forhenværende??? Enhedslistekandidat.

  Kommentar by bjarne binee — 4. september 2020 @ 12:49

 22. …altsammen, fordi en sort muhammedaner, kriminel og voldelig blev skudt af politiet.

  Der er så meget David Trash ikke ved.

  Kommentar by Iznogut — 4. september 2020 @ 21:25

 23. David Trads er en klam løgnhals. Og jeg håber at psykopaten David Trads bliver sagsøgt af Kyle Rittenhouse, og ført tilbage til Sct. Hans hvor han høre til.

  Kommentar by piphans — 4. september 2020 @ 22:53

 24. Deon Kay, endnu en kriminel neger der blev skudt, hvilket har gjort USA til et bedre sted at være.

  Kommentar by piphans — 4. september 2020 @ 22:59

 25. Terrror?
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/flere-stukket-ned-i-birmingham/8279095

  Kommentar by P — 6. september 2020 @ 09:48

 26. David Trash bor i øvrigt på Frederiksberg Allé, der har nogle af landets dyreste kvadratmeterpriser, og Stine Bosse bor på en stor lystgård i whiskybæltet i Nordsjælland.
  I begge tilfælde er der behagelig afstand til nærmeste islamiserede ghetto.

  Hvem sagde hykleri?

  Kommentar by Revisoren — 7. september 2020 @ 14:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper