6. september 2020

Landsholdets deroute: Eriksen knælede for Black Lives Matter, Romelu Lukaku med Black Power-næve

Jeg kom hjem fra en konfirmation, og skulle hente en belgisk øl i kælderen, og nåede derfor lige akkurat ikke at se den korte sekvens, hvor landsholdet knælede for Black Lives Matter. DBU og flere spillere, argumenterer for, at det mere var en generel manifestation mod racisme og diskrimination, men vi er ikke i et lufttomt rum. Knæler man for BLM, så støtter man BLM. Antiracisme køber jeg i øvrigt heller ikke. Det antiracister kalder racisme, er ofte blot logiske forudsætninger for en suveræn nationalstat, der prioriterer tryghed for egne borgere.

Herrelandsholdet led det første hjemmebanenederlag i fire år, og de knælende spillere vil være pensionerede når jeg igen ser landsholdet på stadion. I skrivende stund er det ganske enkelt ikke mit hold! Smutter man ind på hos Gettys, så kan man se knivskarpe billeder af en knælende Christian Eriksen, lige bagved belgiske Romelu Menama Lukaku Bolingoli, der supplerer med en ‘Black Power’-hilsen. Hans far spillede som ung på Zaires landshold.

DBU hævder at spillerne var enige om markeringen, men halvdelen har reelt ikke haft et valg. Det kræver en professionel fodboldspiller af en særlig bestemt støbning at stå imod, og langt de fleste prioriterer karrieren. Lidt ligesom kunstner-kendisser retter ind til venstre, for ikke at risikere karrieren. Selv hvis spillerne skulle være enige, så rager deres politiske holdninger ikke andre end deres nærmeste. I årevis har UEFA, FIFA og DBU bekæmpet enhver form for politiske tilkendegivelser på lægterne, og nu kan man så se herrelandsholdet hylde marxistiske revolutionære og den ikke-definerede ‘antiracisme’ på stadion – på direkte tv.

At knæle er det definitive symbol på underkastelse, og hvor den knyttede næve startede som et revolutionært socialistisk symbol, så blev ‘Black Power’-næven et symbol for den militante racistiske Black Panther-bevægelse. Symbolikken kunne ikke være mere uspiselig. Det bliver ikke mig der flyver til Qatar, og ser BLM-sympatisører kæmpe for Danmark med despotiske sheikh’er i VIP-loungen. At støtte BLM er det størst tænkelige selvmål.

(Romelu Lukaku med ‘Black Power’-hilsen – Christian Eriksen knæler for Black Lives Matter; Foto: FB)

Citater

“Bør landsholdet så f.eks. ikke også føres ind på stadion under et regnbueflag? … Hvilket i øvrigt minder mig om et andet DBU-slogan: ‘Sammen mod homofobi’. I anledning af UEFA og DBU’s anti-homofobiske regelsæt. I Qatar er der dødsstraf for homoseksualitet. Findes der en politisk korrekt udtryksform for at dække over den selvmodsigelse, at man gerne spiller for regimer, der slår homoseksuelle ihjel, men fløjter alting af, når der råbes ’bøsserøv’ på hjemlige fodboldstadions?” (Mads Kastrup, EB.dk, 4. september 2020)

Det er en forvridning af demokratiet, at nogle bruger deres popularitet, deres udstråling og placering i mediebilledet til at blande sig i politiske ting, som de ikke er eksperter i.” (Hans Bonde, professor i idrætshistorie ved Københavns Universitet, TV2 Online, 5. september 2020)

“Jeg tror efterhånden, det er blevet sagt. Jeg kan ikke se, hvorfor det overhovedet skulle være et problem af nogen art. Vi støtter alle kampen mod alle former for racisme. … Og hvis det kan skabe lidt ekstra fokus, så synes jeg da godt, vi kunne gøre det, “ (Christian Eriksen, Tipsbladet, 6. september 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113088/trackback

45 Comments »

 1. prisen for at være på det forkerte hold (lol) i ’45.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 6. september 2020 @ 11:18

 2. Burn
  Loot
  Murder

  Hvad med slavearbejderne i Qatar 2022 FIFA WM ?

  Straf deres sponsorer Stark, Arbejdernes landsbank, Hummel og Carlsberg

  Kommentar by jesper — 6. september 2020 @ 11:18

 3. Det er derfor, jeg ikke køber Lotto. Det er en ekstra skat for dumme mennesker. 60 procent af overskuddet går til tipsmidlerne, herunder DBU, Mellemfolkeligt Samvirke og DUF. Ynkeligt medløberi. Er Christian Eriksen kastreret?

  Kommentar by Skatteyderen — 6. september 2020 @ 11:23

 4. Stå sammen mod Racisme.
  Det er jo ikke Danskere der står for racismen, men derimod Fede Sørensen og hendes negere der skal gå forrest og Muslimerne.

  De der står FOR racisme er Netop: Sikandar Siddique, Partilederen Pia Olsen Dyhr fra SF, Det Radikale Venstres Morten Østergaard. OG Det danske fodboldlandshold. Fy Fahn.

  Kommentar by Charles — 6. september 2020 @ 11:23

 5. Ja de kan rende mig…skal ikke se repræsentanter for vanviddet bevidst pisse på mig og støtte deres agenda…de er ikke mit landshold mere…iøvrigt er danmark heller ikke mit land mere…et land fuldt af bevidste ignoranter og dumme som en hønselort!

  Kommentar by Black Watch — 6. september 2020 @ 11:24

 6. De værste racister er BLM. En massiv islam-inficeret kommunistisk kult der har et ekstremt had til hvide mennesker og den samfundsstruktur, der har givet os en rimelig økonomi, ytringsfrihed og sikkerhed i vores alderdom.
  Denne organisation er godt hjulpet på vej af stupide selvhadende hvide mennesker, woke virksomheder og den røde elite.

  Det har intet med undertrykkelse at gøre og alt med kaos samt den komplette demontering af vores samfundsværdier.

  De fortjener ligeså meget respekt som extinction rebellion – absolut ingen overhovedet.

  Kommentar by En rigtig dansker — 6. september 2020 @ 11:35

 7. https://news.barnabasfund.org/At-least-500-Ethiopian-Christians-reported-slaughtered-in-relentless-door-to-door-attacks/?utm_source=BF%20NEWS%20GB&utm_campaign=22788920ef-EMAIL_CAMPAIGN_2020_09_01_08_32&utm_medium=email&utm_term=0_7a60abd81d-22788920ef-152282497&fbclid=IwAR140g7MVHBMYgjvUcOF_NrBS50z74be_dLyBv2XziohNMzJA2W3ndVxmu0

  For dem skulle Landsholdet Knæle, det ville passe sig meget bedre.

  Kommentar by Charles — 6. september 2020 @ 11:38

 8. Og Bwalya som landsholdets nye maskot ?

  Kommentar by wilty — 6. september 2020 @ 11:39

 9. Spillerne havde nok ikke noget valg. Forestil jer en af dem ikke ville knæle. Medierne ville være over ham med det samme. Han ville skulle forsvare sig over for diverse racismeanklager. ‘Den der ikke hopper..’

  Kommentar by Martin — 6. september 2020 @ 11:41

 10. Moral er godt, men dobbeltmoral er dobbelt så godt. Den slappe hvide mand er dømt til undergang, ved hele tiden at imødekomme og undskylde, i stedet for at stå fast og kæmpe for sine meninger.Som Piontek engang sagde, “-dengang en mand var en mand, og en bøsse var noget man brugte på jagt.”

  Kommentar by der Adler — 6. september 2020 @ 11:46

 11. Ja, hold kæft hvor man dog savner 80’erne med Sepp Piontek på sidelinjen, og en storrygende Preben Elkjær i front.

  I dag er landsholdet degenereret til en forsamling androgyne soyboys, negre og SJW’er.
  Den tidligere FCK- og landsholdsspiller William Kvist er således politisk aktiv i Alternativet, og donerer ligeledes store beløb til partiet.

  # der Adler

  Det er retteligt den nu afdøde hædersmand Richard Møller Nielsen, der bør citeres for det pågældende citat om bøsser.

  Kommentar by Revisoren — 6. september 2020 @ 11:57

 12. Hvorfor ikke have fejret flagdag. Nu blev danmark overfløjet af dannebrog f16.
  Have knælet for de meningsløse drab og udsendelser af vore soldater. Og alt imens danmark bliver islamiseret.
  Se det ville have været i folkets ånd.
  Nåh nej…..

  Kommentar by P — 6. september 2020 @ 11:59

 13. #11 Revisoren
  Det er desværre ikke overraskende at ufrivillige klovne som William Kvist donerer penge til Klovnepartiet.

  Kommentar by bjarne binee — 6. september 2020 @ 12:30

 14. Bær over med mig, hvis I har set det følgende videoklip før, for jeg har ikke fulgt så intensivt med i den danske debat om emnet, men som det fremgår, er Black Lives Matter også overordentlig fjendtlig over for homoseksuelle: https://www.youtube.com/watch?v=dpbyIDa30kI Man kan levende forestille sig medie-ekkoet, hvis det havde været en Trump-tilhænger, der agerede på samme måde over for homoseksuelle Demokrater.

  De fleste kender selvsagt til henrettelsen af en Trump-tilhænger på åben gade i Portland for nylig og ved, at gerningsmanden var Antifa-medlem og støttede Black Lives Matter: https://www.youtube.com/watch?v=6j7nWCZp05Q (fra 2.05 min.)

  Black Lives Matter er i det hele taget en voldelig, revolutionær gruppering, der, ud over at stjæle, hærge og brænde bygninger og forretninger ned, ser på politifolk som “svin i et tæppe, steg dem som bacon”. Det slogan er fra 2015: https://www.cbsnews.com/news/pigs-in-a-blanket-chant-at-minnesota-fair-riles-police/ men tingene er ikke blevet bedre i 2020, som man kan læse her: https://www.dailymail.co.uk/news/article-8643973/BLM-protester-says-filthy-disgusting-animal-cops-kill-black-people-fry-like-bacon.html

  Nu har landsholdsspillere som Christian Eriksen, Simon Kjær m.fl. aldrig slået mig som de store tænkere, og det har de i dén grad bekræftet i denne sag. Tværtimod fremstår de som tankeløse flokdyr, der for længst er kommet ud, hvor de slet ikke kan bunde.

  Kommentar by Jan Christensen — 6. september 2020 @ 12:33

 15. @ 11 Revisoren

  Det er helt rigtigt-beklager.

  Kommentar by der Adler — 6. september 2020 @ 12:41

 16. #8
  en fed neger som maskot – nem at lave som ballon

  Kommentar by jesper — 6. september 2020 @ 12:42

 17. Just the comment that the footballplayer moron had was proof hat you should stay away from all sports that are BLM infested, or have a rainbow flag flying at the stadium or any other place, stop watching TV, stop reading legacy newspapers, and sport, spend the time and money on you and your precious family. cheat on taxes, lie to public sector employees, lie and steal. when you are in line for pension the money will already be looted and stolen. you can see on the health care sector and education, everything is watered down because the money are needed for the ever growing number of welfare parasites, that hate you as wite man because you are smarter then they are. why pay for a ticket, or contribute in any way so that they can hate you even more. also, stop clicking on links that goes to legacy media since they will get more earnings and money through increased traffic and ad revenues and they will register and they will monitor your IP address, where you come from and what you are visiting.

  people can try monitor me, i leave the electronic tracks what i want to leave. so good luck tracking me. i speak seven languages fluently (no, retarded asswipe french, italian and spanish are not included) so there are a few continents to cover.

  Kommentar by Erwache — 6. september 2020 @ 12:55

 18. Spilleren bag Romelu Lukaku er heller ikke uinteressant. Han har håndfladerne vendt mod ansigtet som i en islamisk bøn.

  Kommentar by Polka — 6. september 2020 @ 12:58

 19. Okay. Fuck det klamme fodboldhold. Jeg støtter dem ikke mere.

  Kommentar by KafirHarbi — 6. september 2020 @ 13:01

 20. Det er fuldstændig ÅNDSSVAGT OG SKØRT at knæle for BLM som er en marxistisk og halvfacistisk bevægelse. Men spillerne har vel været udsat for gruppepres og et politisk korrekt pres ovenfra. Men det er stadig helt til grin.

  Kommentar by Bent A — 6. september 2020 @ 13:06

 21. Efter kampreferaterne at dømme, skulle Knæler Erichsen hellere have haft lidt mere focus på spillet end på Blaewer.

  Iøvrigt undrer det mig, at indmarchen ikke var organiseret af DBU, så de Sorte gik forrest.

  Kommentar by Bastardo — 6. september 2020 @ 13:25

 22. Jeg har sjældent set et så tandløst hold, som det der spillede igår. De løb rundt som kyllinger til første trænings pas i en serie 4 klub.

  Kommentar by KineserSnot — 6. september 2020 @ 13:34

 23. “Indover til en nigger.”

  Kommentar by Revisoren — 6. september 2020 @ 13:35

 24. Oh, Kim – kan du ikke lige rette ‘Tom’ til ‘Mads’? Thi Mads Kastrup er det, der har stået for det citerede indlæg.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. september 2020 @ 13:49

 25. Det er lige som med andre der anser sig selv som eliten. Jeres politiske ståsted rager Os en høstblomst så bare hold kæft og spil bold.

  Det er da topmål af højrøvethed at tro man rent faktisk er mere moralsk end Os “laverestående” bare fordi at der er nogle der kan genkende en på gaden.

  En flok selvglade, navlebeskuende intellektuelle dværge!

  Kommentar by Santor — 6. september 2020 @ 14:03

 26. 11 Revisoren,21 Santor,
  Ja saa skulle det vaere paa plads

  Kommentar by dunk — 6. september 2020 @ 14:24

 27. Knæleren er et frygtindgydende insekt, der ikke er vegetar, men lever af at æde andre insekter. Det hylder matriarkatet. Hunnen æder ofte hannen efter parringen. Det latinske navn er: Mantis religiosa. Mange karakteristika passer godt til dagens knælere.

  Kommentar by Ole Madsen — 6. september 2020 @ 14:25

 28. Allerede 500 år før kristi, forstod man at politik og sport skulle holdes adskildt, i mellemtiden er vi blevet så meget dummere!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. september 2020 @ 14:44

 29. Deres facebookside har været fuld af oplysninger fra andre brugere om hvad black lives matter har begået af drab og hærværk samt deres ideologiske grundlag siden de fik ideen, så de kan på ingen måde påstå at være uvidende om hvad black lives matter er.

  Kommentar by Per — 6. september 2020 @ 14:47

 30. Sport og politik sammenblandet er en farlig cocktail.
  Politik er blevet en slags doping for folket. Politik skal bedøve masserne med ligegyldigt ævl og alligevel fremstå som positiv stimulans. Hvis doping i sport er ulovligt, bør også politik i sport være ulovligt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. september 2020 @ 15:59

 31. Well well well grønsvær kan udskiftes med counterstrike og minecraft,som unge vesterlændinge har voldsomt større hang til. Men det ændrer ikke ved at det er skuespillet vi får serveret brød til. Brødet er bagt med vild med dans,station2 og spise med Price. Efterretten er den store bagedyst -nu på finansloven som fjolsetingets medlemmers lønninger og pensioner i øvrigt også er. Tak Tulle fordi du afskaffede licensen.

  Kommentar by Nielsen — 6. september 2020 @ 16:51

 32. Det såkaldt “danske” landshold. Jeg vil ikke bruge tid på deres multi-etniske propaganda projekt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. september 2020 @ 17:24

 33. Fodboldlandsholdet støtter en Marxistisk antihvid terror gruppe.

  Kommentar by Flaskeposten — 6. september 2020 @ 21:16

 34. De danskere der rejser til Qatar og ser regnbue fodbold, smider deres penge i en Sharia stat der handler med slaver. Det kan ikke blive mere hyklerisk og underligt.

  Kommentar by Flaskeposten — 6. september 2020 @ 21:19

 35. TRØST JER. NU ER LANDSHOLDET blevet en del af noget STORT! Og tykke Bwala Sørensen bliver nok snart ny landstræner. Iflg. Hodja.

  Kommentar by Bent A — 6. september 2020 @ 21:25

 36. Rokokoposten havde for et par år siden en satirisk artikel om, at Michael Laudrup var blevet ansat som landstræner for Islamisk Stat.

  Virkeligheden overgår snart fantasien…

  Kommentar by Revisoren — 6. september 2020 @ 21:29

 37. Christian Eriksen knæler for sin satan gud — PENGE.

  Nix weitere.

  Kommentar by Iznogut — 6. september 2020 @ 22:17

 38. ad 6, en rigtig dansker: Amen.

  Kommentar by Iznogut — 6. september 2020 @ 22:23

 39. Må de tabe Deres kampe, sålænge de knæler for denne racistiske organisation…Nu tabte de heldigvis til Belgien…De har også Kevin De Bryen og Lukako….ikke et under de ligger nr 1 på listen over verdens stærkeste landshold. Støt SIAD og GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. september 2020 @ 06:53

 40. Vi bør snarest indføre Heil Nigger hilsen til alle større sportsbegivender. I praksis helt ned til mini-put fodbold

  Kommentar by redneck — 7. september 2020 @ 08:46

 41. Frihedens Stemme dokumenterer, at en af de belgiske spillere udfører en muhammedansk bøn, mens de andre spillere knæler.

  Næste gang bliver det formentlig obligatorisk, at alle spillere råber “Allah uh Akbar” i kor…

  Kommentar by Revisoren — 7. september 2020 @ 09:24

 42. Ender med vi alle skal ned i støvet
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/sikandar-siddique-advarer-folk-med-magt/8280382

  Kommentar by P — 7. september 2020 @ 11:24

 43. I stedet for at falde på knæ for Blæveryala Sørensen og hendes sekt, så burde Christian Eriksen falde på knæ og bede INTER om tilgivelse for den elendige indsats han har ydet siden ankomsten fra Tottenham.

  Kommentar by bjarne binee — 7. september 2020 @ 13:39

 44. Dette ynkelige knæfald var aldrig sket med Graver og Tøffe på banen…

  Kommentar by Revisoren — 7. september 2020 @ 13:54

 45. En kommentar til 10, 11 og 15.
  Citatet er fra Richard Møller Nielsen og lyder: “Det var dengang Ruder Konge var knægt, og en bøsse var et skydevåben”.
  Jeg er sikker på formuleringen, da jeg hørte og så indslaget på TV live og senere ofte har skaffet mig anledning til at genkalde og citere det.
  Intet af den slags er at finde på www.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 8. september 2020 @ 15:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper