8. september 2020

TV2 ynker 13-årig voldsmand: “… vidste kun, at han ikke havde lyst til at blive sendt væk fra sin mor.”

Det er fint TV2 bliver konkret, men det ville være rart, hvis de interviewede ofrene, og ikke blot holder mikrofonen for gerningsmanden. En 13-årig dreng (AEH), der var involveret i to voldelige røverier, før han røg på en sikret institution. Han troede ikke det ville få konsekvenser. Fra TV2 Online – 13-årig græd og forstod ikke spørgsmålene, da han skulle for dommer.

“Efter kriminaliteten eskalerede, blev en 13-årig dreng stillet for en dommer. Og det var et meget voldsomt møde, fortæller hans mor. Da den mindreårige dreng har været involveret i alvorlig kriminalitet og kan blive udsat for repressalier fra miljøet, optræder både drengen og hans mor anonymt. TV 2 er bekendt med deres rigtige identitet.

… Den i dag 14-årige dreng har kruset hår og sidder uroligt og kører fingrene hen over hinanden, mens han sidder i den lille families sofa, der står klos op ad døren til hans soveværelse.

Hun husker, hvordan han græd og kæmpede for at få ordene ud i retssalen, da han var mødt op i Ungdomskriminalitetsnævnet. Og hvordan to betjente førte hendes dengang 13-årige søn væk i en patruljevogn, straks efter at dommeren havde taget sin beslutning. Hun kigger på sin søn og spørger, om han kan huske, hvor ked af det han var, første nat han var frihedsberøvet på den sikrede institution Kompasset i Brønderslev. …

Hendes søn kunne ikke forholde sig til de spørgsmål, der blev stillet, og alle menneskerne i rummet gjorde det utrygt.

– Jeg bliver bange. Jeg er bange på min søns vegne. Han er kun 13 år. Han kan ikke forstå det, siger hun. …

Efter dommeren havde taget en beslutning, vidste den 13-årige dreng heller ikke, hvor han blev sendt hen, da han sad foran en dommer i nævnet, fortæller han. Han vidste kun, at han ikke havde lyst til at blive sendt væk fra sin mor.

Oploadet Kl. 00:32 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113127/trackback

14 Comments »

 1. Kruset hår = somalineger

  Kommentar by Revisoren — 8. september 2020 @ 00:37

 2. Ej, hvor er det racistisk! Ned med patriarkatet og den strukturelle racisme i domstolene! Det er hvad nynazister som DF og Rasmus Paludan har fået indført i Danmark. Minoritetsbørn i fængsler! INGEN RACISTER I VORES GADER!

  Wow, fuuuuck… det er underligt at være Enhedslisten. Skulle bare lige prøve det for sjov.

  Kommentar by Skatteyderen — 8. september 2020 @ 00:50

 3. MEDIERNE SVINDLER EFTERHÅNDEN MED ALT. F.eks. fortalte DR engang i flere udsendelser om “uledsagede flygtningebørn”. Det viste sig senere at de var 17-30 år, mange med langt sort skæg.

  Der har også været svindlet med selve alderen, så 20-25 årige har udgivet sig for at være 14-17 år. Kan vi være sikre på at den angiveligt 13/14-årige ikke er 15-17 år?

  Før i tiden var der vist ingen 13 årige her i Danmark som var så forhærdede at de begik voldelige røverier.

  Typisk at man ikke gider snakke med ofrene. Men følelsesporno om migranter og kriminelle er der ingen mangel på. Kvindelige journalister elsker den slags hulke-historier.

  Antallet af overfald, røverier, knivstik, mordforsøg og mord m.m.m. stiger hele tiden. Det kalder medierne faldende kriminalitet.

  Hverdags-terror foregik tidligere i fjerne lande og Sverige. Nu er den slags terror også kommet til Danmark.

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 00:57

 4. Jeg har et mobilabbonement hvor jeg sparer penge på at have TV2 inkluderet i pakken, men jeg tror alligevel jeg vil skifte til den dyrere løsning uden. Der føles virkelig forkert at give de mennesker penge for at smadre landet indefra.

  Kommentar by Per — 8. september 2020 @ 01:35

 5. Hvis den 13-årige ikke forstår så simple sammenhænge, så må han være retarderet på sinke-niveau. Mon ikke moderen er gift med sin fætter…

  Kommentar by Frode — 8. september 2020 @ 02:43

 6. https://www.bt.dk/krimi/dramatisk-video-ryster-sverige-her-overtager-bande-politianholdelse

  Kommentar by P — 8. september 2020 @ 06:28

 7. Det kunne være nok så rart at få resten af hans familie anbragt i en sikret institution -i barbarien eller vestindien,som de jo også har okkuperet. Det går også lidt for let for dem ovrre i USA,da de jo ikke har en sikring mod at lære voldsudøvelse,som den danske grundlov har. Selv om spasserne i fjolsetinget konsekvent overtræder den paragraf,er de jo ikke fritaget for en dom. Jeg selv har fordømt dem for længe længe siden. Den der ville gøre noget,er desværre afgået ved døden og den dervil gøre nogeet,bliver frosset ud af alle. Også de svenske pansere,som har bøjet sig for allah i alt for mange år.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2020 @ 06:59

 8. der vil
  der smuttede et mellemrum

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2020 @ 07:00

 9. Det kunne være rart nok at få slettet alt der har med denne sag, disse løgne, disse forræddere, alle der vil profitere på det og alle medløbere.
  Ved en ihærdig indsats, vil der være meget få tilbage om ..ca. 3 -4 år..

  Kommentar by Hul igennem? — 8. september 2020 @ 08:08

 10. The kids need to learn how to defend themselves. This will keep happening since the muslims and niggers do whatever they feel like. I never heard of a muslim woman getting raped or that the muslims and niggers shoplift and steal from other muslims or rob other muslims. why do the politicians, journalists and police kids do not get robbed by the muslims?

  Would moving to where the stenchy pieces of shit politicians, police and journalists live mean that you are racist because I am sure that no niggers and muslims live where they do, and they do not get their cars torched, getting extorted or having their kids kidnapped.

  Kommentar by Erwache — 8. september 2020 @ 08:17

 11. Ofrene for islamisk kultur er ligegyldige….samtlige kristelige ofre, drab (endda blandt bådflygtninge, som smider kristne over bord) etc etc etc. Det rager pressen. De vil hellere svælge i rasmus og rasmine og klimaet……og så de stakkelse overfaldsmænd der skal smides ud, eller sættes for en dommer.

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2020 @ 09:00

 12. Glem ikke at 80% af journalisterne stemmer rødt! Og stort set ingen stemmer DF eller NB. så derfor kan sådan en udsendelse ikke blive andet end en gang føleri, hvor gerningsmanden bliver til offer og ofret glemmes! – Glemmes fuldstændigt!
  Moderen flæber, hun kunne have opdraget sin søn noget bedre! Der bør ikke være anden løsning end udvisning! Prøv lige at regne på hvad moderen og drengen og formodentligt de 9 andre børn kommer til at koste de sagesløse danske skatteydere. Når konventionerne forhindre os i at udvise den slags, så må vi ud af konventionerne!
  Så Jacob Ellemann, det er ikke nok at gå til grænsen af konventionerne!
  Helt ærligt jeg er meget vred!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. september 2020 @ 11:33

 13. Moderen er etnisk dansk, men de.bru e unge talte perkerdansk.

  Kommentar by kartoffeldansker — 8. september 2020 @ 14:20

 14. Hvorfor har denne danske? moder opdraget sin søn/ tilladt opdragelse til iSlamiske værdier frem for danske?
  Og hvor er det dog typisk for MSM (de af os finansiere/medfinansierede) at please iSlammets evige offerkort, frem for, at sætte fokus på, hvem der virkelig er ofre for iSlammets erobringstogt i Danmark!

  – MSM (OG størsteparten af folketinget) slesker volds-ideologien iSlam på og pisser deres landsegne op og ned af ryggen!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. september 2020 @ 23:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper