8. september 2020

Tilst: 15-årig truet og afpresset af to ‘mellemøstlige’ mænd, tvang mor til at overføre 5.000 kroner…

Politiet eftersøger to 20-30 årige mænd, ‘Mellemøstlige af udseende’. Fra Døgnrapporten for Østjyllansd Politi, torsdag den 3. september 2020 – Mor og søn udsat for afpresning.

“Onsdag kl. 18.40 ringede en 41-årig kvinde fra Tilst til sin søn, der ikke var kommet hjem til aftalt tid. Da sønnen besvarede opkaldet var han tydeligt ked af det, hvorefter en ukendt mandsstemme overtog samtalen og sagde, at kvindes søn havde lavet en bule i bilen, og han ville nu have hende til at betale 5000 kroner. Det endte med at kvinden overførte nogle penge til manden via MobilePay, hvorefter drengen kom løbende hjem.

Kvindens 15-årige søn har forklaret til politiet, at han var på vej hjem ad Torstilgårdsvej i Tilst, da han bemærkede en blå personbil, der var på vej ud fra parkeringspladsen ved lejlighedskomplekset ved nr. 86-90, hvor han gik, hvorefter han begyndte at løbe over vejen til p-pladsen. Passageren i den blå bil steg ud og løb efter ham og spurgte ‘hvad har du gang i?’

Kort efter kom også føreren af bilen ud og bad med det samme om 5000 kr. fordi han mente den 15-årige havde lavet en bule i hans bil. De to mænd truede herefter den 15-årige til at gå med hen til et garageanlæg, hvor de tog hans taske og hans telefon, hvorefter de bad ham ringe til hans mor, så hun kunne betale de 5000 kroner. Da pengene var blevet overført fik den 15-årige besked på at gå i modsatte retning af de to personer, hvorefter han løb hjem.”

(Torstilgårdsvej, Tilst; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 00:48 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113130/trackback

12 Comments »

 1. Sikandar Siddique siger nej, det var to danskere.

  Kommentar by Skatteyderen — 8. september 2020 @ 00:53

 2. Jeg troede ellers, at samtlige “udfordringer” med “integrationen” var blevet løst med den såkaldte “Århus-model”, som man var så stolt af…

  Kommentar by Revisoren — 8. september 2020 @ 01:03

 3. I udlandet er det sket mange gange AT BØRN ER BLEVET KIDNAPPET, hvorefter forældrene er blevet afpresset beløb for at få børnene hjem igen. I nogle tilfælde har de betalt forgæves , og har aldrig set deres børn mere. Den form for uvæsen vil nok også brede sig i Danmark. Om et par år eller fem vil vi leve i et lovløst wild-west samfund, hvor retsstaten, lov og orden blot er et bittersødt minde.

  Masser af danskere er allerede retsløse. For ofre for vold, svindel, sygdom, ulykke, skilsmisse og nedslidning mv. får ikke sjældent en ussel behandling af “systemet”. I fremtiden bliver det værre endnu. Meget værre.

  Her endte det jo efter omstændighederne godt i 1. omgang. Men senere kan drengen jo møde banditterne igen.

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 01:17

 4. Det siger alt om deres IQ og arrogance, hvor svært er det mon for politiet at finde ejeren til det telefonnummer hun overførte pengene til?

  Kommentar by Per — 8. september 2020 @ 01:25

 5. Nå jeg så lige at det var en efterlysning, så det er åbenbart meget svært for århus politi selvom en mobilepay konto kræver både et visa/dankort og en adresse.

  Vi er virkelig overladt til os selv.

  Kommentar by Per — 8. september 2020 @ 01:28

 6. Tænk, hvis den tidligere socialdemokratiske borgmester – Thorkild Simonsen – virkelig havde ment, hvad han sagde om de fremmede og den dengang langsigtede flygtningepolitik. Så havde episoden i Tilst næppe have kunnet lade sig gøre.
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/09/08/thorkild-simonsen-skal-tages-pa-ordet/

  Og tænk, hvis dundertalerne fra den ligeledes tidligere Århus borgmester – Louise Gade fra Venstre – til ”de unge” i Århus V virkelig havde været nok, så havde kulturberigelsen i Tilst ikke fundet sted.

  Og hvad kunne borgerne i Århus ikke være gået glip af, hvis ikke den socialdemokratiske borgmester – Jacob Bundsgaard – indædt havde forsvaret hjemvendte unge islamiske krigeres ret til uddannelse, når det behagede dem at vende ”hjem” til Danmark?

  Nyd fx Jacob Bundsgaards fantastiske udtalelse om ovennævnte i Jyllands Posten, den 20. oktober 2014:

  ” “Dette er unge mennesker, som har søgt støtte i religion på et vanskeligt tidspunkt i deres liv, og som står med et eksistentielt spørgsmål om, hvorvidt de skal kæmpe for det, de tror på. Vi kan ikke vedtage love, som ændrer den måde, de tænker og føler. Men vi kan vise dem, at vi er seriøse, når det gælder integration og dialog.”

  Mon ikke at vælgerne – både i Århus og resten af landet – oplever, at de høster ”integration og dialog” her i år 2020?

  Og mon ikke om en så ansvarlig og klarsynet politiker som fx Jacob Bundsgaard og lignende politikertyper også efter kommunalvalget i 2021 endnu en gang vil sole sig i vælgernes beundring og genvalg?
  Hvor ville det dog være fuldt fortjent!

  Kommentar by Karsten Lund — 8. september 2020 @ 07:36

 7. Kidnapping and extorsion. I guess the muslims were not afraid of the law when they even gave out a mobile phone number. where is the beta cuck police? I guess they are at the office closing all cases they can so they do not have anything to do and thn they harrass white people becase they do not wear a mask while the muslims can do crimes in peace.

  No wonder the cops are over weight, can not fit a vest and their clothes do not fit. why are they even in service if they are so fat that they are out of shape? You end up being corrupt lying police, “journalist” and politician because you blew someone, you fucked your way to career advancement and a job and that is why you need to lie all the time, to cover up all your incompetence, lack of IQ and self-interests.

  The kids must be taught how to defend themselves, how to document what happens and put it on internet so people can see the muslims faces. if you do something that will have to have a prices since no one will help you, the ones that are paid well to help you will not help you, so you have to help yourself.

  Kommentar by Erwache — 8. september 2020 @ 08:12

 8. Hvad stemte moderen sidst?
  Det er et væsentligt spørgsmål! For man kan ikke stemme for mere mellemøstlig indvandring den ene dag, og så pive over at de så opfører sig som mellemøstlige den næste! Det man stemmer betyder noget!
  Men egentlig er jeg pessimist, for en ny opponionsundersøgelse fra Sverige viste at svenske kvinder trods uhyggelige voldtægtstal, fortsat stoler mest på indvandreglade socialister! Det er hårdt at sige det, men så ligger de som de selv har redt!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. september 2020 @ 11:40

 9. Hvor svært kan det være at finde disse rotter, når pengene er overført digitalt?

  Hvor langt oppe i røven har politiet deres hoveder? Det er jo til grin, at de spørger om hjælp i sådan en sag her.

  Kommentar by Krautling — 8. september 2020 @ 14:52

 10. @ Krautling — 8. september 2020 @ 14:52

  Politiet mangler resourcer…. det ved du da!

  Kommentar by redneck — 8. september 2020 @ 16:09

 11. Kommentar by redneck

  Ja, lige på nær når de skal anholde danskere for ligegyldige facebook posts. Så har de masser af ressourcer.

  Politiet er fjende af folket. De er blot en gren af den folkefjendtlige stat, der er blevet overtaget af fremmede magter.

  Kommentar by Krautling — 8. september 2020 @ 16:41

 12. Den Nervøse — 8. september 2020 @ 11:40:

  De DANSKERE der stemmer på sosserne og venstre-tosserne er dem, der har undløbet sig, at tjekke partiernes partiprogrammer og alene husker på det valgflæsk MSM viderebragte/-bringer i lind strøm.
  -> mere velfærd/goder, blot ikke til landsegne :-(

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. september 2020 @ 22:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper