8. september 2020

Portland: Trump-støtte blev likvideret af Michael Reinoehl, 48-årig Black Lives Matter-støttende Antifa

Jeg troede egentligt, at jeg havde omtalt mordet på Trump-støtten Aaron ‘Jay’ Danielson. Berlingske kan ikke vride en brugbar sandhed ud af forløbet, selvom Michael Reinoehl stod frem på venstrefløjsmediet Vice, og forklarede at han handlede i selvforsvar. Uheldigvis for ham er der efterfølgende dukket overvågningsbilleder frem, der beviser at han angreb Danielson umotiveret, og at det sågar skete efter en vis form for planlægning.

Medierne er helt ukritiske overfor vanekriminelle negere (Floyd, Jacob Blake…), men tager omvendt den store motivanalyse i brug når vi taler hvide retsstats-‘højreorienterede’ (Rittenhouse, Danielsen…). Hvide Antifa’er får ikke helt så meget medvind som sorte, så det er vel rimeligt at konkludere, at mediedækningen ikke bare er biased mod højrefløjen, men også racistisk i ordets oprindelige betydning.

Michael Reinoehl har tatoveret den revolutionære knytnæve på halsen, kalder sig ‘100 procent Antifa’, og hans nu slettede Instagram-profil var fyldt med støtte til Black Lives Matter, som han kæmpede for på gadeniveau ved at levere ’security’. FBI skød ham under anholdelsen, så det endte trods alt med lidt retfærdighed. Historien fra Berlingske – Først skød han en Trump-tilhænger. Nu har FBI skudt ham.

“… Protesterne har også tiltrukket personer, der identificerer sig selv som Antifa – et løst netvæk af såkaldte antifascister, hvoraf nogle er militante og klar til at gribe til vold.

… På en video fra den aften kan man se mand iført shorts gå hen til en parkeringskælder. Samtidig kommer en anden mand løbende mod ham, tager sigte med en pistol og affyrer to skud direkte i brystet på ham, inden han spurter væk.

Den første mand var Aaron ‘Jay’ Danielson. Den anden var formentlig Michael Reinoehl, som altså blev skudt af politiet fredag morgen. …

Michael Reinoehl har ifølge regionalavisen The Oregonian skrevet åbent på sociale medier om, hvordan han er ‘100 procent Antifa hele vejen,’ og at ‘alle revolutioner har brug for mennesker, der er villige og klar til at kæmpe’.

‘Det vil være en krig, og som i alle krige vil der være ofre,’ har han blandt andet skrevet online.

Han har angiveligt også tidligere medbragt en pistol til en Black Lives Matter-demonstration og er blevet stoppet af politiet, som dog ikke foretog sig videre i sagen efterfølgende.”

(Internettet fandt hurtigt en mistænkt: Michael Reinoehl, 48 år; Foto: Twitter)

“‘You know, lots of lawyers suggest that I shouldn’t even be saying anything, but I feel it’s important that the world at least gets a little bit of what’s really going on,’ Reinoehl said. ‘I had no choice. I mean, I, I had a choice. I could have sat there and watched them kill a friend of mine of color. But I wasn’t going to do that.'” (Michael Reinoehl til Vice, 3. september 2020)

(Senere dokumenterede cctv, at Reinoehl ventede på dræbte, en likvidering; Foto: Ibtimes)

(Trump-støtten Aaron ‘Jay’ Danielson, myrdet af den nu afdøde; Foto: Heavy)

Oploadet Kl. 10:26 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113146/trackback

36 Comments »

 1. Burn

  Loot

  Murder

  forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. september 2020 @ 10:30

 2. Heldigt han er Hvid.
  Ellers ville det jo være endnu en uskyldig Black, der var blevet henrettet af racismepolitiet.

  Kommentar by Bastardo — 8. september 2020 @ 11:08

 3. You are trailing what is happening with like a week. The murderer, the commie was killed in Washington by police that was looking for him.

  Another conservative guy was hit by a commie, overran with a car on a parking lot when the conservatives gathers to pay respect to the one that was killed.

  Take a look, but I am sure there are many more things worth mentioning since the commies in the US are involved into all kind of atrocities and they do it because they have done it before and got away with it since the police would just close the case.

  Kommentar by Erwache — 8. september 2020 @ 11:37

 4. Det er ufatteligt, hvor psykotiske, enssporede og kujonagtige disse røde folk er. Én ting har de dog fattet – de forstår sgu at rotte sig sammen imod det fredelige mindretal på gaderne. Ligesom islams tilhængere, er voldsdominans kun aktuel, hvis man støder på de ‘rigtige’ ofre og man ved at chancen for repressalier minimal.
  Der er desværre mange hvide i dag – der ikke har evnen til bruge kritisk tænkning og som gladeligt vil undergrave deres eget eksistensgrundlag på falske præmisser.
  Det er så sandelig sørgelige tider, hvor rød propaganda, islam, kaos, løgne, vold og idioti får lov til at udbrede sig på gader og stræder.

  Kommentar by En rigtig dansker — 8. september 2020 @ 12:17

 5. Det er sørgeligt at vi ser så mange lig i gaderne for tiden. Men de vil nok hævde til Washington-processerne,at de intet vidste om det. Cortez og Biden vil være fortalerne for ofrene.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2020 @ 12:28

 6. Tak Kim for at dokumentere alt det som pressen (MSM= Main Stream Medier) ikke fremviser når rødfacisterne begår terror. Flot journalistisk arbejde.

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2020 @ 12:29

 7. Hvad tid bliver der ryddet op. ?? det er jo på høje tid ikke.?

  Det bliver det helt sikkert nå Trump har vundet valget.

  Støt Stram Kurs.

  Kommentar by Charles — 8. september 2020 @ 12:40

 8. Det er den rene GALSKAB OG ONDSKAB det her drejer sig om. For det første er det åndssvagt og helt meningsløst at myrde en enkelt tilfældig Trump tilhænger, for det ændrer da ikke den politiske situation i USA det mindste. For det andet er det ondt uden videre at dræbe et ukendt medmenneske på grund af uenigheder om hvilket parti der er det bedste. Det er terror.

  Og så er der også det ved det, at valget af Trump sandsynligvis var til fordel for lov og ret, demokrati og almindelige borgeres rettigheder. Var Hillary Clinton blevet valgt, var indvandringen gået amok, økonomien var røget ud i frit fald, og der var næppe kommet styr på de mange Kina-problemer.

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 13:14

 9. Paludan smider bombe: Jeg er svensk statsborger

  Rasmus Paludan påstår, at han igennem mere end 20 år har været svensk statsborger. En svensk juraekspert mener, at han har en god sag. Dermed kan svenskerne få svært ved at holde Rasmus Paludan ude af landet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. september 2020 @ 13:15

 10. De Mohammedanske og de udenlandske MSM er konsekvent fulde af løgn, deraf navnet Fake News, og så længe at vi finder os i at være tvunget til at give vores penge til disse løgnagtige medier, så må vi finde os i at blive fyldt med lort, løgn og latin hver evig eneste fucking dag.
  Derfor en stor tak til dig Kim for dit kæmpe arbejde med at fortælle sandheden.

  Kommentar by piphans — 8. september 2020 @ 13:40

 11. Ja, det er sørgelige tider som en blogger skriver ovenfor. Men nu har jeg en GOD NYHED TIL DANSKERNE!!

  DBU går nemlig fra nu af ind for KNÆLERI. Først skal der knæles for BLM, black lives matter – white lives do not. Det er bare begyndelsen. Senere er det meningen at alle fodboldhold før spillet begynder skal knæle for følgende i en nærmere aftalt rækkefølge, altså:

  1: BLM, 2: Menneskerettighederne, 3: Kampen mod co2, 4: FN, 5: WHO, 6: EU, 7: Skattevæsnet, 8: Kvindernes rettigheder, 9: Ligestilling, kvoter og positiv særbehandling, 10: Globaliseringen, 11: Google, 12: Fjæs-bogen, 13: Anti-fascistisk Aktion, 14: De 17 verdensmål, 15: Folkeudskiftningen, 16: DR og TV2, 17: Forbudet mod at spise bøffer, flæskesteg og flødeskumskager, osv.

  Den dårlige nyhed er så at hver halvleg kun bliver på ti minutter, for det tager jo tid at knæle så mange gange.

  Men direktøren for FC Midtjylland er sikker på at knæleriet vil gøre verden til et meget bedre sted. Han er glad for at spillerne er begyndt at tage deres globale ansvar alvorligt.

  Så måske bedre og mere muntre tider er på vej!

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 13:52

 12. Black crimes matter especially when performed by socialists. How many must die before you see that income tax is a violation of the constitution and the declaration of independance too?

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2020 @ 14:03

 13. 4chan har altid ret. Husk det.

  Kommentar by Krautling — 8. september 2020 @ 14:49

 14. Det er lidt pudsigt at når danskerne diskrimineres og deres menneskerettigheder krænkes på det groveste, f.eks. i forbindelse med pensioner og skilsmisser, så er der ingen der knæler, protesterer eller demonstrerer. Det er tydeligt at MR kun betyder noget når det drejer sig om udlændinges MR.

  Og den racisme der udøves af afrikanere og arabere overfor hvide, er de politisk korrekte politikere og journalister også ligeglade med.

  Har børn i fjerne lande det ikke godt, er der ingen ende på hvad der skal tilbydes af hjælp. I Danmark må børn i tusindvis gerne være ulykkelige og forpinte og gå en tragisk skæbne imøde pga. feministisk bureaukrati og magtmisbrug, Det er sgu da ligegyldigt. Det kan “eliten” da ikke tage sig af.

  I de sidste mange år har der ikke været andet end velfærds- og pensionsforringelser plus mandsfjendske og børnefjendske fup-reformer og hyklerisk skuespil.

  Og de danske mænd driver afsted med strømmen som besvimede fisk.

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 15:10

 15. Og stadig skal vi høre på “men ANTIFA er jo ikke en terrororganisation, for det er jo en bevægelse og ikke en gruppe som sådan..”

  Målt på deres handlinger, så er ANTIFA faktisk langt værre end hitzb-ut-tahrir.

  De hovedansvarlige for at begge grupper stadig eksisterer i danmark sidder på christiansborg.

  Kommentar by Per — 8. september 2020 @ 15:27

 16. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 🤪😛🔫

  Vi lukker debatten på Journalisten.dk

  Debatten på Journalisten.dk er kørt af sporet. Alt for mange gemmer sig bag anonyme profiler og bruger platformen til at sprede konspirationsteorier eller svine navngivne personer og medier til på et useriøst grundlag

  “Guldkorn” fra debatten på Journalisten.dk:

  Har NB virkelig ressourcer nok til at faktatjekke DR/Danmarx Ramadanradio? Eller bliver der bare ridset lidt i lakken?
  Nyhedernes!!!! Min tantes bare r_øv. Andreas Marckmann Andreassen, du skriver som en 1.års elev. Er du det?
  Endnu en af DR’s ræverøde medarbejdere gør politisk karriere på Venstre-fløjen.
  Zetland skal da skifte navn til “Sektland – mediet hvor vi har afskaffet al magt (undtagen chefens)”.
  Fuck dig dit røde kommunistsvin.
  Ja direktionen bliver ved med at fyrer, nu skal de så til at arbejde freelance for halv pris, direktionen i Jysk Fynske medier er dygtige små svindler.
  Nu er det fastslået fast med syvtommersøm, hvorfor jeg i mange år ikke har gidet læse vores fagblad. En flok snotforkælede og selvfede tåber hidser sig selv og hinanden op til at se spøgelser ved højlys dag.
  Mediebranchen er rådden.
  Piv piv piv
  Hvorfor ikke helt afskaffe mediestøtten, den er nemlig kun en garanti for, at en kæmpe stor flok middelmåde journalister kan opretholde nogle vellønnede jobs, hvor de får tiden til at gå med, at skrive nogle ligegyldige historier, som der i bedste fald er nogle få der læser.
  Kilde:
  https://journalisten.dk/vi-lukker-debatten-paa-journalisten-dk/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. september 2020 @ 16:35

 17. Det var ellers en interessant side notorius linker til, jeg fandt den her artikel fra 2017 derinde hvor ansatte på DR og TV2 ligefrem praler af hvor hurtigt de kan censurere kritiske indlæg i deres kommentarfelter! https://journalisten.dk/tv-2-og-dr-tonen-i-kommentarfeltet-er-blevet-bedre/

  Og det var for 3 år siden, tænk på hvor effektive de må være blevet nu til at fjerne kritik af dem selv og deres lortemedier.

  Hvor er det dog bare mærkeligt at folk ikke stoler på journalister, hvis man spørger journalister..

  Kommentar by Per — 8. september 2020 @ 17:05

 18. OT: Er der gået IDIOTI i Brostrøms og sundhedsstyrelsens bekæmpelse af corona-smitten? Folk i busser og tog SKAL bruge mundbind, men i butikker som Netto, Rema, Fakta og Irma må de gerne smitte hinanden. Er det ikke tæt på idioti?

  Der snakkes hele tiden om afstand. M

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 17:58

 19. OT ANG. COVID-19: Er der gået IDIOTI i Brostrøms og sundhedsstyrelsens bekæmpelse af corona-smitten? Folk i busser og tog SKAL bruge mundbind, men i butikker som Netto, Rema, Fakta og Irma må de gerne smitte hinanden. Er det ikke tæt på idioti?

  Der snakkes hele tiden om afstand. Men i butikkerne kan det være umuligt at holde afstand, fordi de fleste vrimler tankeløst rundt.

  Påstanden om at det tager et kvartér at blive smittet, hvis man taler med nogen i en afstand af 50-100 cm er det rene vrøvl. Under uheldige omstændigheder tager det kun få sekunder. Og det er konstateret at der kan smittes på 10-12 meters afstand i en bus.

  Man kan også blive smittet hvis man kommer ind i et tomt lokale, hvor nogen har nyst, hostet eller råbt nogle minutter i forvejen.

  Hvorfor bliver man ved med at bruge en kvindelæge som virus-ekspert?
  Kun virologer er eksperter mht. virus?

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 18:18

 20. Bent A kl. 18:18

  Hvad uddannelse har du?

  Kommentar by np — 8. september 2020 @ 18:34

 21. Hvor idiotisk kan man være?

  Der er en video der viser hvordan du HENRETTEDE en mand!

  Og, tossemedierne pladre løs som om det var en “fair” ting der foregik.

  Kommentar by Santor — 8. september 2020 @ 18:42

 22. Black lickspittle matters, White liberators do not matter.
  Black liars matter, White lingerie does not matter.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. september 2020 @ 19:32

 23. Hvem med halve hjerneceller for hver hel støtter ikke Clinton. Vi har jo fået adskillige beviser på deres uegennyttige kærlighed til Amerika.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2020 @ 19:42

 24. Nu fortsætter hystaderne.

  Mon ikke storbarmede Anne Vig og ligeså godt udrustede Miriam Zesler er medunderskrivere (selv om de virker til at være to møgliderlige JILFS (Journalists I’d Like to Fuck)).

  »Kære kvinde i mediebranchen. Blev du også overrasket over den modvind, der mødte Sofie Linde, da hun talte højt om sin oplevelse med sexisme i mediebranchen? Det gjorde vi, og derfor har vi skrevet et åbent brev for at bakke hende op. Vi ønsker at slå fast én gang for alle, at det skete engang, og at det stadig sker. At nogle mænd stadig udsætter kvindelige kollegaer for “hygge”-sexisme,’ står der blandt andet i mailen, hvor det åbne brev også fulgte med.

  Et brev som de kvindelige journalister skulle underskrive, såfremt de havde lyst. I brevet står der således:

  »Du fortæller, hvordan du oplevede en sexistisk kultur blandt nogle mænd, da du startede i mediebranchen. Du har ret. Vi oplevede det også. Du fortæller, at der stadig er grund til at sige til de yngre generationer, at man godt må sige nej, fordi kulturen stadig findes blandt nogle mænd. Du har ret. Vi oplever det også.«

  »Vi har alle oplevet det i større eller mindre grad i løbet af vores karriere. Upassende bemærkninger om vores udseende eller påklædning. Lumre beskeder. Grænseoverskridende fysisk adfærd. Advarsler om, at der er enkelte mænd, vi skal undgå til julefrokosten. Det skete engang. Det sker stadig.« FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. september 2020 @ 20:41

 25. Er det en muslim?

  En cykeltræner for et ungt cykelhold blev tirsdag aften stukket ned, efter en bilist havde påkørt en af rytterne bag fra.
  Det blev en voldsom træning for et ungt cykelhold tirsdag aften.
  På træningsturen blev en af rytterne påkørt bagfra på Vinderslevholmvej ved Silkeborg af en 26-årig bilist, hvorefter både bilen og cykelrytterne standsede.
  Bilisten trådte derefter ud af bilen og kom i diskussion og tumult med rytternes træner, der også var med på turen.
  – Under diskussionen trækker bilisten en kniv og stikker træneren i maven, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Henrik Nielsen.
  Sigtet for grov vold
  Politiet blev tilkaldt klokken 18.09 og ankom hurtigt til Vinderslev, hvor hændelsen fandt sted.
  Bilisten blev anholdt og er blevet sigtet for grov vold, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. september 2020 @ 20:43

 26. # 20.41: DE ÆGTE FEMINISTER er kolde, magtsyge, tåbelige og kortsynede kvinder som foragter eller misunder mænd, og som udnytter politik, paragraffer, tricks, løgne, hykleri og krænkelsesparathed til at bekæmpe og nedgøre mænd, familier, børn, nationer og civilisationer. Læs selv “Why women destroy families, nations and civilizations”. Så får man samtidig en forklaring på hvorfor Sverige er i frit fald, og hvorfor Merkel, Ursula, Ylva og lignende typer er ved at undergrave Europas økonomi, fred og sikkerhed.

  Man kan også studere politik-kvinder som Nacy Pelosi, fru Clinton, Marianne Helved, Zenia Stampe, Pernille Skipper, Sofie Carsten, Pernille Weiss, Astrid Krag, Stine Bosse osv. hvis man vil have en idé om hvorvidt sådanne kvinder er en gevinst for kultur og samfund.

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 21:12

 27. Kommentar by NotariusUmulius — 8. september 2020 @ 20:43
  Først kørt ned og bagefter stukket ned, det kan kun være djævlekulten.

  Kommentar by piphans — 8. september 2020 @ 21:14

 28. # 20.43: HVORFOR BLEV KNIVSTIKKEREN ikke sigtet for mordforsøg?

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 21:15

 29. OT: Nu er også danske spil ved at udvikle sig til en grotesk rodebutik. Det er begyndt at vrimle med fejl i klokkeslet, odds mangler, stribevis af kampe er “midlertidigt” lukket for spil, programbladene og servicen er blevet ringere. Og nu vil STATEN også have navn, adresse og cpr.nr på alle dem som spiller tips eller lotto.. Og på banerne gøres der knæfald for BLM. Som er racistisk overfor hvide. BZZZZZZ.

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 21:42

 30. 24. Notarius Umulius. Lær det dog. For kvinder er sex ulækkert, da det bringer deres hår i uorden og pletter lagenet. For yngre kvinder er ’sexchikane’ en dejlig pestilens, for ældre kvinder er ’sexchikane’ et personalegode. For de fleste kvinder ville selvbefrugtning være et ønskemål, da ækel mandligt liderlighed så ikke vil kunne forstyrre deres fjerdragt. Men Charles Darwin ville det anderledes: Han kunne nemlig iagttage hvorledes menneskets fætre, aberne, skamløst bollede nårsomhelst og hvorsomhelst uden blusel med hvemsomhelst der gad.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. september 2020 @ 21:51

 31. En typisk AFArt doktor arbejdssky har myrdet en person. Hvem i tv og fjernsyn bryder sig om det? De “unge” skal have lov til at lege som de vil. Danish teleision har en dokumenar straks efter dette indslag. Den er betalt af Clement Kærsgaard eller mullah kærsgård eller måske Pia og Søren,som arbejder hårdt på at få partiet på RET kurs.
  I mellemtiden skriver Falkeøje og jeg affisher til folkeoplysning.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2020 @ 21:53

 32. OT ANG. COVID-19: Er der gået IDIOTI i Brostrøms og sundhedsstyrelsens bekæmpelse af corona-smitten? Folk i busser og tog SKAL bruge mundbind, men i butikker som Netto, Rema, Fakta og Irma må de gerne smitte hinanden. Er det ikke tæt på idioti?

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 18:18

  En OT kommentar hører egentlig ikke til her og er ude af kontekst med blogindlægget.

  Jeg skal derfor undtagelsesvis kommentere på Bent A.s indlæg.

  Bent A. kan da have ret i, at det ikke hænger sammen. Påbud om brug af mundbind i offentlig transport synes at være overdrevet for at forhindre folk i at blive forkølet også selvom det er i en ny variant, som de fleste endnu ikke har udviklet et forsvar imod.

  Væk med de mundbind!

  Kommentar by T. H. — 8. september 2020 @ 23:57

 33. Hej Kim, er den ene røde pil ikke tegnet mod forkert pil, der står en til højre i et slags ly måske til cykler. Billedet passer bedre på Michael Reinoehl jf de små billeder af ham.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 9. september 2020 @ 09:33

 34. Er det en død muslim?

  Mand sigtet for knivstik begik selvmord i arrest
  En mand blev anholdt for at stikke en cykeltræner ned under et skænderi. Han har begået selvmord i arrest, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. september 2020 @ 10:01

 35. Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 9. september 2020 @ 11:52

 36. Sen. Kamala Harris speaks on meeting with Jacob Blake’s family: “They’re an incredible family.”

  https://twitter.com/thehill/status/1303058432556232708

  Kommentar by tavsen — 9. september 2020 @ 15:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper