9. september 2020

Søren Baastrup om knæfald for ‘ultra-venstreorienterede’: “Det gavner ikke ligefrem opbakningen…”

‘Kun 357.000 tilskuere fulgte lørdag aften med på Kanal 5’, skriver Ekstra Bladet om lørdagen fodboldslandskamp, og pointerer at der er tale om ‘Katastrofale seertal’. Kommentar af Søren Baastrup hos Avisen.dk – Landsholdets idiotiske knæfald.

“En ting er, at det er besynderligt at støtte en kritisabel organisation, der er sat i forbindelse med både hærværk, optøjer og mord… Noget andet og endnu værre er, at knæleriet udstiller DBU og landsholdets gigantiske hykleri, og understreger, at de forkælede fodbolddrenge lever deres liv i et politisk korrekt Instagram-univers, hvor det er vigtigere at efterabe idolerne i Premier League end at kæmpe for en egentlig sag. …

Hvorfor landsholdet – der er betalt af os alle sammen, også os, der ikke nødvendigvis støtter tvivlsomme, ultra-venstreorienterede, voldelige organisationer – overhovedet involverer sig en politisk kamp, er svær at blive klog på.

Det gavner ikke ligefrem opbakningen til et hold, der i højere og højere grad kæmper med et image som nogle forkælede, smådumme drenge, der bliver fornærmede over kritiske spørgsmål, gemmer sig bag dyre solbriller og store hovedtelefoner og ikke giver en fuck for, hvad deres fans tænker. De fans, der betaler gildet.”

(Christian Eriksen knæler for Black Lives Matter, Idrætsparken, 8. september 2020)

Oploadet Kl. 00:14 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113161/trackback

19 Comments »

 1. Trækker-drenge knæler for satan. Penge-guden.

  Kommentar by Iznogut — 9. september 2020 @ 00:41

 2. Hørte direktøren for FC Midtjylland udtale sig i DRs P1. Denne direktør var ved at gå ud af sit gode skind af begejstring for KNÆLERIET. At det i realiteten er et knæfald for en marxistisk bevægelse der er fjendtlig og racistisk overfor hvide.

  I USA har BLM opført sig som et fascistisk foretagende der tilsyneladende støtter optøjer og uroligheder. De voldsomme aktiviteter og protester udviklede sig til plyndringer, afbrænding af bygninger og biler samt voldelige overgreb og mord på tilfældige og uskyldige fodgængere, butiksejere og bilister.

  Det kan direktøren og andre politisk korrekte der udtalte sig, næppe have været uvidende om. Er FC Midtjyllands ledelse nogle tosser uden fornuft og uden jordforbindelse?

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 00:51

 3. ..Som i realiteten er et knæfald for en marxistisk bevægelse der er fjendtlig og racistisk overfor hvide.

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 00:53

 4. Nedlæg DBU og send knælerne hjem til deres respektive klubber, landsholdet er for længst sparket til hjørne, gid deres sponsorer har det på samme måde, kommunisterne prøver at styre alt i hele verdenen, godt at USA har Donald Trump, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. september 2020 @ 01:24

 5. @Bent A, der er flere hundrede mennesker som i ugen op til kampen gjorde dem opmærksom på alle disse ting på facebook, men de er åbenbart bedøvende ligeglade.

  Kommentar by Per — 9. september 2020 @ 03:41

 6. Jeg tror de fodbold drenge , lever i et forkælet selvoptaget parallelunivers, med pk-hed og manglende kontakt til virkelige menneskers almindelige vilkår.
  Landsholdet har aldrig rigtigt interesseret mig , og nu – endnu mindre.

  Kommentar by Heisahero — 9. september 2020 @ 04:35

 7. Just boycot the sports. They get their money from the expensive ticket prices. Stop watching the sports since they get a share of the ads that are run in conjunction to the event. The fewer people watching and paying the less money they will get. Let them implode since they are promting hate against the white man, the white man that pays for their salaries.

  Erwache jetzt

  Kommentar by Erwache — 9. september 2020 @ 06:48

 8. Godt! Keep boycot’ing!

  Kommentar by Winged Hussar — 9. september 2020 @ 07:17

 9. Og se den selvglade stodder på knæ – fy for sa…

  Kommentar by Pallemand — 9. september 2020 @ 07:29

 10. Voksenbabyerne i fodbold lever af andre voksne? menneskers dumhed.
  Da jeg for mange år siden blev lidt nysgerrig på fodbold, som egentlig ikke interesserede mig, blev jeg rystet over at en voksen? mand kunne tjene en milliongage, på at løbe rundt på en græsplæne og sparke til en læderkugle fyldt med luft. Når han så fik sparket læderkuglen ind i et mål, skreg og skabte han sig, smed sig ned på knæ, rakte begge arme i vejret og opførte sig kort sagt som en vanvittig. derefter kom en masse andre voksenbabyer løbende og kyssede og krammede ham.
  At nogen ved deres fulde fem vil betale for dette vanvid er mig en gåde.

  Kommentar by Danskeren — 9. september 2020 @ 07:31

 11. Det trist uendelig trist. De sagde nej til at hædre danske soldater men dette selvmodsigende bras (ja de har til demonstration inddelt mennesker i- hvide og sorte) knæler de for? Trist fordi jeg holder af at se en god fodboldkamp, og jeg har fulgt landsholdets storhedstid i 80 erne, hvor de fodboldmæssigt set var totalt undervuderet og hele tiden beviste det….Men dette modbydelige selvmodsigende bras af nogle selvhøjtidelig moralske fjolser, som pynter Deres selvretfærdighed med antiracisme antifacisme og andet som intet har med det at gøre knæler de for. Føj for den lede. Fremover vil jeg hylde Deres modstandere, hvis de blive ved med det klovneidioti. Trist fordi jeg holder af at se en god fodboldkamp for sportens skyld (FC Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, Man City), og de enkelte spillere som Kevin De Bryen, Messi, o.a….I (Landsholdet) har ødelagt en god sportskunstart politisk. Støt SIAD og GI (Generation Identitære). God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. september 2020 @ 09:31

 12. Seertal? Efter at yousee bla fjernede kanal 5, hvem ser så landsholdet?
  Har egentlig mistet lysten til at se fodbold. Gider ikke at se på de skide negere rende rundt. Hel fri på mål og de falder i deres lange p.., eller hvad, der sker.

  Kommentar by P — 9. september 2020 @ 09:37

 13. Tvivler på Preben Elkjær, Frank Arnesen eller John Faxe Jensen ville knæle for en flok fede negre

  Kommentar by redneck — 9. september 2020 @ 09:40

 14. Public service – seertal.
  Skulle en landskamp ikke kunne ses på en landsdækkende kanal og ikke en betalings kanal 5.
  Men savner det ikke.

  Kommentar by Islamarebad — 9. september 2020 @ 09:53

 15. Voksenbabyer. Et meget rammende udtryk.

  Det er altså, hvad en sportsgren med en stolt fortid kan blive reduceret til. Voksne mænd der kysser, krammer og fingerer bunkepul.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 9. september 2020 @ 14:09

 16. Landshold min bare r…..Det er svaert at tage Daner knaeler ikke for nogen

  Kommentar by dunk — 9. september 2020 @ 14:53

 17. Er muligvis en gentagelse.
  https://www.youtube.com/watch?v=cXo8PA1h97Q

  Kommentar by Peter Buch — 9. september 2020 @ 14:57

 18. Tak 15) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. september 2020 @ 15:35

 19. undskyld læsefejl. Tak 17)

  Kommentar by Michael Unna — 10. september 2020 @ 12:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper