9. september 2020

Siddique, Danmarks Malcolm X: “Vi er Black Lives Matter… vi er Black Panthers, and we got guns.”

Uffe Elbæk mener Sikandar Siddique bliver ‘Danmarks udgave af Malcolm X’, og for dem der ikke husker Malcolm X, så var han en kommunist, der konverterede til Islam, og blev en af de bedst kendte fortalere for ‘Black supremacy’. I Dagbladet Information pointerer han at Frie Grønne er ‘Extinction Rebellion, Black Lives Matter og Black Panthers’, og med sådanne forbilleder bør man forvente det værste. Militante klimaaktivister, voldelige raceaktivister og marxistiske revolutionære, tilsat lidt Islam – det bliver noget af en pr-opgave.

Interview med pakistanske Siddique i Dagbladet Information – Vi er Extinction Rebellion, Black Lives Matter og Black Panthers.

“Frie Grønne kalder sig ‘Danmarks nye venstreorienterede parti’ og slår sig op som ‘antiracistisk’ og ‘klimaansvarligt’. Det er et erklæret ‘protestparti’, der vil være kompromisløst.

Og ifølge politisk leder Sikandar Siddique er partiet ‘født ud af coronakrisen, brandene i Amazonas, hedebølger og oversvømmelser og det racistiske politidrab på George Floyd‘. … Ifølge Sikandar Siddique svarer Frie Grønnes dna ‘én-til-én’ til de værdier, som han mener findes lige her på Blågårds Plads.

… I sit politiske manifest skriver Frie Grønne, at partiet er ‘antiracister’, ‘feminister’, ‘klimaaktivister’, ‘kosmopolitter’, ‘internationalister’, ‘frivillige’ og ‘kunstnere’. …

For Sikandar Siddique repræsenterer Frie Grønne de grønne aktivister, der laver civil ulydighed, og borgerrettighedsbevægelser fra både 1960’ernes USA og i dag.

‘Vi er Black Lives Matter, vi er Extinction Rebellion, vi er Black Panthers, and we got guns,’ siger han og laver pistoltegn med hænderne i luften: ‘Der er ikke tid til at slacke. Vi har meget, meget kort tid, og vi har brugt endnu et år på at snakke. Så vi er allerede bagud.’ – Hvad mener du med, at I har våben? ‘Det er selvfølgelig billedligt talt, men det betyder, at vi mener det seriøst det her.”

(Bobby Seale og Huey Newton, to markante Black Panthers-ledere; Foto: Eidaerd)

“While the civil rights movement fought against racial segregation, Malcolm X advocated the complete separation of African Americans from whites. He proposed that African Americans should return to Africa and that, in the interim, a separate country for black people in America should be created. He rejected the civil rights movement’s strategy of nonviolence, arguing that black people should defend and advance themselves ‘by any means necessary’.” (Wikipedia)

“The Black Panther Party (BPP), originally the Black Panther Party for Self-Defense, was a revolutionary socialist political organization founded by Marxist college students Bobby Seale (Chairman) and Huey Newton (Minister of Defense) in October 1966 in Oakland, California. … Black Panther Party members were involved in many fatal firefights with police.” (Wikipedia)

Oploadet Kl. 01:16 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113164/trackback

39 Comments »

 1. Jeg kan sgu snart ikke mere, en sindssyg bøsse fra Mohammedanmark mener at en sindssyg perker er Malcolm X, hvad fanden sker der i det her lorteland.

  Kommentar by piphans — 9. september 2020 @ 01:31

 2. Frie Grønne er en terrorbevægelse der med vold vil gennemføre deres såkaldte standpunkter i et demokratisk samfund, perkeren og øffe læner sig op ad Enheitzlisten i deres kamp for at overtage landet, det er nødvendigt at oprette en standerret så landet kan få ryddet op i alt det ugræs socialisterne og kommunisterne har slæbt ind over vores grænser, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. september 2020 @ 01:34

 3. I USA endte Black Panter bevægelsen i marxisme, kriminalitet og total fiasko. Men derovre var myndigheder ret hurtigt i gang med at modarbejde bevægelsen, og man gik relativt kontant til værks.

  Herhjemme vil Uffe Elbæks og Sinkedusen nok blive forkælet og blive tildelt store beløb, og DR, TV2, Pølletiken og BT osv. vil bakke op og give det nye parti masser af reklame. Så her i DK kan partiet måske udvikle sig til en succéshistorie, hvis det ellers kan kaldes en succés med bevægelser og fremgangsrige partier som hjælper med at ruinere og afskaffe Danmark.

  Men set med alle de gamle partiers øjne er Danmark jo et land der skal foræres væk, så de vil sikkert betragte det nye parti som en støtte til deres egen politik.

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 01:44

 4. PS: DF som skulle forestille at beskytte danskerne mod masseindvandring, afrikanisering og islamisering, har jo vist sig at være et parti magen til alle de andre. Tullesen er nok den største vælgerbedrager nogensinde i dansk politisk historie. At han et år efter valgnederlaget 2019 stadig leder partiet trods sit kæmpesvigt mht. Marokko-traktaten, og trods sin utrolig svage indsats 2015-19, tyder på at der er noget alvorligt galt med parti-toppen. Består toppen af et bundt uduelige og arrogante pampere?

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 01:56

 5. “det bliver noget af en pr-opgave.” Hvorfor? Samtlige danske journalister, især i hovedstaden, er komplet historieløse og aner INTET om nogle af de ting du nævner, og så snart de hører ordet “mangfoldighed” dropper de alle kritiske spørgsmål de evt måtte have. Og ved næste valg vil en del af dem sikkert stemme på det sindssyge cirkus i mangel på alternativet.

  For 300’ende gang: Der mangler VIRKELIG et højreorienteret medie med pressekort og selvstændige journalister som eksempelvis kunne stille alle disse spørgsmål til det parti.

  Alene det at han siger at de værdier der er på blågårds plads er 1:1 med partiet burde afføde en byge af kritiske spørgsmål, men nej. Heller ikke denne gang.

  Kommentar by Per — 9. september 2020 @ 03:27

 6. Den korte avis får iøvrigt mediestøtte lærte jeg forleden, hvad de bruger den på må guderne vide. Deres hjemmeside er også fyldt til randen med reklamer, så der er INGEN fucking undskyldning for at de ikke står til de pressemøder og spørger hvordan helvede man kan bygge et parti i danmark med racistiske voldspsykopater som forbilleder, tilsat værdierne fra banderne og islamisterne på blågårds plads!

  Få så for helvede fingeren ud gamle mennesker! Højrefløjen kan virkelig være mere trættende end venstrefløjen nogle gange, jeg har aldrig oplevet så træge mennesker i mit liv som efter at mit politiske kompas svingede herover, aldrig. Det er som om i bare har kastet håndklædet i ringen for 20 år siden, og nu insisterer på at stå på sidelinjen og brokke jer over resultatet af kampen i al evighed. Sad..

  Kommentar by Per — 9. september 2020 @ 03:34

 7. Plastik rockere-

  Kommentar by Nielsen — 9. september 2020 @ 05:07

 8. En youtuber går gennem Kenosha og viser den brændte by. (Kenosha riot aftermath)
  På en stor rødstensbygning med plader for vinduerne er sprayet

  BLM Jesus Was A Black Man – All Praise To Allah

  Et godt bevis på at den yderste venstrefløj og Islam arbejder sammen.
  De har jo nogen rabiate Islam kvinder i kongressen på democrat-siden, så det er ikke utænkelig de er med i spillet

  Kommentar by k.m. — 9. september 2020 @ 06:27

 9. https://vafo.dk/artikel/fors%C3%B8gte-at-voldtage-svigermor-tre-%C3%A5rs-f%C3%A6ngsel-og-udvisning-af-svensk-statsborger
  “En 32-årig mand er dømt for voldtægtsforsøg mod sin svigermor, trusler mod sin kæreste og for at have planlagt at voldtage en tidligere kollega.”

  Kræver login

  “Svensk statsborger” skal man gætte på det er Muhammed eller Ibrahim
  det lyder ikke som noget Krister eller Petter kan finde på

  Kommentar by k.m. — 9. september 2020 @ 06:35

 10. Malcolm X var KRIMINEL – ikke kommunist – da han konverterede, faktisk i fængslet. Det er jo en historie vi kender fra i dag, faktisk lige siden dengang. Blev kaldt for Red/ Røde på grund af sin hårfarve.

  Kommentar by Mathias Mahler — 9. september 2020 @ 06:37

 11. Uffe bøssekarl og endnu en islamist i dansk politik. 2 platugler med skattekroner i lommerne.
  Arrrgh.

  Kommentar by Iznogut — 9. september 2020 @ 06:38

 12. Is this muslim that probably blew someone or took it in the ass someone that seems like a raw model or a traditional politician? This muslim piece of shit, pakistanian inbreeded criminal asswipe should sit in prision or be deported to the shihole he came from and be politician or criminal there but I think they would get rid of him there too. This asswipe do not fit i anywhere just like ex japanese prostitutes that slam the doors so hard that the walls oscillate, wash their clothes on the community laundry room five times/week, go on vacation for three months while on welfare so. Just to be a retard that no one in your own shithole asswipe country need and want is not being smart, it is just a sign that you are a retarded piece of shit. who wants to do anything with a retarded shit like the pakistanian criminal? It is a mystery how a intellectually retarded piece of shit can even get to call himself a politician, becuse he really waters down how retarded a politician is. the average person that got his job on real merit is much smarter than the pakistanian muslim shit.

  Erwache jetzt

  Kommentar by Erwache — 9. september 2020 @ 06:45

 13. Den korte avis får iøvrigt mediestøtte lærte jeg forleden

  Kommentar by Per — 9. september 2020 @ 03:34

  Den Korte Avis fik mdiestøtte i tre år:

  2014: 91.330,00 kroner
  2015: 85.971,00 kroner
  2016: 147.179,00 kroner

  men har ikke modtaget en krone af det offentlige siden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. september 2020 @ 07:10

 14. Fritz og Falkeøje til magten!

  Kommentar by Nielsen — 9. september 2020 @ 07:42

 15. PIPHANS KL. 01.31 har da ret i at der foregår SINDSSYGE OG VANVITTIGE ting i vores land. Nok især fordi vores valgsystem er kørt af sporet, så “folketinget” er fyldt med uvidende, historieløse skoletøser, konfirmanddrenge, politikerbørn og korrupte pampere. Og flokken har så købt medierne, som derfor fungerer som deres bugtalerdukker, reklamebureauer og censuragenter, uanset hvor forrykt og landsskadelig politikken er.

  Per 03.27 og k.m. 06.27 har også fat i noget. Vi har brug for et medie som når ud til flertallet af danskere, men det lader til at ingen uddeler løbesedler om at læse UP og andre net-aviser. Som vel pt. kun når ud til en lille minoritet.

  Vi har også brug for et parti der kan supplere NB, SK og DF. Nogle mener at det vil give stemmespild. Men man kan også se sådan på det at det kan opsamle stemmer fra vælgere som af forskellige grunde er skeptiske overfor DF, SK og NB.

  Og at den ekstreme venstrefløj arbejder sammen med islamisterne er en kendsgerning som k.m. påviser. Og som Uffe Elbæk, R og EL demonstrerer.

  Og selv her hos UP er der jo femtekolonne hyklere og trolle som bruger megen tid på at angribe, nedgøre og mistænkeliggøre bloggere som mener at Danmark bør blive ved med at være danskernes folkehjem og bør bevares som et fredeligt og civiliseret land.

  For at vores land undgår samme slags rædselstilstande som svenskerne og libaneserne oplever, er ingen selvfølge.

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 07:43

 16. PS og OT: Har hidtil været så naiv at jeg troede at naturen så nogenlunde klarede sig selv. Men nu vil nogle “naturvenner” have 500 millioner kr. for at omdøbe vores skove og marker til “nationalparker”. Men når man bevæger sig rundt i en skov mærker man da ingen forskel på om skoven kaldes det ene eller det andet. Og antallet af skovflåter er det samme.
  Det eneste det drejer sig om, er det ikke at rage skattekroner til sig?

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 08:00

 17. Ang. vores egen Danmarks Radio

  Nyhederne har jævnlig indslag om brand i Kalifornien.
  Studieværter lyder som de vil koble det sammen med menneskabt global opvarmning.

  Det går så ud over DR´s hadeobjekt nr1 USA.

  DR beretter aldrig fra Kina, hvor ekstraordinær meget regn fylder Yangtze floden.
  Her er Three Gorges Damn belastet til bristepunktet. Kina regering siger de er bygget til at holde, men nogen påviser svagheder.

  Det er lige som corona. Det gælder om at skjule regimets svagheder, så hvis de dæmninger brister, skal I bare se katastrofe af dimensioner. Hundredetusinder, måske millioner af kinesere skylles ud med badevandet, byer, bygninger og landbrugsland ødelægges.

  Kommentar by k.m. — 9. september 2020 @ 08:03

 18. Jeg mener nu det er skarpt set af Homo-Uffe, at Sikandar er danmarks svar på den kriminelle muhammedaner Malcom X.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 9. september 2020 @ 08:17

 19. Sikandar Siddique bliver ‘Danmarks udgave af orangutangen Clyde’, fra Clint Eastwood filmen “Bankekød til slemme drenge”.
  Black Panther drengene flygtede til Algier i Afrika pga. politiet. 25 år senere luskede de tilbage til U.S., for at tage deres fængelsstraf for diverse forbrydelser – So much for black power.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. september 2020 @ 08:25

 20. Sort “Somalia”type anholdt og mistænkt for knivdrab
  https://www.euronews.com/2020/09/06/multiple-stabbings-in-birmingham-uk-police-declare-major-incident-

  Kommentar by k.m. — 9. september 2020 @ 08:42

 21. De skal nok lykkedes.
  Når blå blok kriges.

  Kommentar by P — 9. september 2020 @ 09:49

 22. Skal man sige noget godt om Sikandar og Uffe, må det blive, at de melder klart ud. De vil smadre hele butikken, bum færdig.

  Kommentar by Crass Børsting — 9. september 2020 @ 09:54

 23. SVINET ERKENDER DRAB OG PARTETING AF KIM WALL

  Den drabsdømte ubådskaptajn Peter Madsen står endelig ved sin ufattelig grufulde handling.

  Han torturerede, myrdede og parterede den svenske journalist Kim Wall. Hidtil har han kun erkendt den usømmelig omgang med lig, som er den juridiske terminologi anvendt til at beskrive, at Peter Madsen med en fukssvans opdelte den 30-åriges krop i forsøget på at skjule forbrydelsen.

  Men nu tilstår Peter Madsen sin udåd. Det sker over for Discovery Networks.

  »Der er ikke noget med, hvis skyld det er. Det er min skyld, hun døde. Og det er min skyld, fordi jeg begik forbrydelsen. Det er alt sammen min skyld,« siger han.

  Peter Madsen blev dømt for at dræbe, seksuelt mishandle og partere den svenske journalist Kim Wall i sin ubåd en sommeraften i august 2017. Under hele forløbet holdt han fast i sin uskyld – indtil nu. I løbet af mere end 20 timers telefonsamtale med en journalist fra Discovery Networks, indrømmer Peter Madsen blandt andet, at han tog livet af Kim Wall, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. september 2020 @ 10:09

 24. Er det muslimer?

  To mænd af mellemøstligt udseende efterlyses, efter en 15-årig pige fra Korsør mandag aften klokken 21.05 anmeldte til politiet, at de havde taget fat i hende og befølt hende på intime steder uden på tøjet, mens de sagde, at hun skulle holde kæft.
  Det oplyser politikommissær Joy Haensel, lokalpolitiet i Slagelse, til Sjællandske.
  Ventede på sin mor
  – Pigen stod ifølge vores foreløbige oplysninger ved busstoppestedet og ventede på sin mor, da de to mænd dukkede op og greb fat i hende, mens de befølte hende og bad hende holde kæft, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. september 2020 @ 10:15

 25. Hvis Veganerpartiet kan komme i Folketinget, kan de her mærkelig typer måske også.

  Statsminister Helle Thorning-Schmidt afsluttede sin nytårstale med de ord, der skulle gå hen og blive et nyt valgslogan »Det Danmark, du kender«.

  Jeg kender ikke Danmark længere, eftersom de rød/radikale har sat vores frihed og velfærdssamfund over styr.

  Et fromt håb er at de bidrager til stemmespild på venstrefløjen

  Kommentar by k.m. — 9. september 2020 @ 10:17

 26. Ja, og på grund af det slappe og blødsødne retssystem kan Peter Madsen nu holde hof i fængslet med diverse hjernedøde kvinder som gæster, kvinder som synes at morderen er et vældig spændende og charmerende bekendtskab.

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 10:25

 27. Beskrivelse af de to gerningsmænd ifølge Sjællandskes Helge Wedel:

  Mand A
  Mand, 25-30 år. 180-185 centimeter høj. Almindelig af bygning. Brun i huden med et mellemøstligt udseende . Taler dansk med accent. Tæt kort mørkt skæg. Iført blå hættetrøje, tætsiddende jeans og hvide sko.
  Mand B
  Mand 25-30 år. 185-190 centimeter høj. Almindelig af bygning. Brun i huden med et mellemøstligt udseende . Taler dansk med accent. Stor næse. Iført hvid hættetrøje, løse blå jeans og blå løbesko.
  https://sn.dk/Slagelse/15-aarig-pige-kraenket-af-to-maend-ved-busstoppested/artikel/1354026

  [mine fremhævelser], forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. september 2020 @ 10:27

 28. Ekstra Bladets Mette Pedersen linker direkte i artiklen på Sjællandske, men nu ser beskrivelsen af de to gerningsmænd sådan nu:

  Mand A: 25-30 år. 180-185 centimeter høj. Almindelig af bygning. Taler dansk med accent. Tæt kort mørkt skæg. Iført blå hættetrøje, tætsiddende jeans og hvide sko.

  Mand B: Mand 25-30 år. 185-190 centimeter høj. Almindelig af bygning. Taler dansk med accent. Stor næse. Iført hvid hættetrøje, løse blå jeans og blå løbesko.

  https://ekstrabladet.dk/112/15-aarig-pige-kraenket-af-to-maend/8283136, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. september 2020 @ 10:27

 29. Islamisk Stats repræsentant på tinge!
  Sikandar Siddique har deltaget i Hizb ut-Tahrir arrangementer.
  Han betegner sig som Malcolm X – tilhænger af adskillelse af sorte og hvide, det der i daglig tale kaldes apartheid!
  Tilhænger af BLM en organisation med mord på samvittigheden
  Sendte ramadan hilsen fra folketingets talerstol og holdt 1 minuts stilhed for George Floyd, er tilhænger af Black Panters en revolutionær socialistisk organisation, som man i dag ville kalde en terrororganisation!
  Han kalder sig feminist, det bliver først for alvor morsomt når feministerne får trukket en sæk hen overhovedet, bliver forvist til en taburet på bagerste række og bliver bedt om at holde mund!
  We got guns! Gad vide om sådan en udtalelse ikke er Grundlovsstridig?
  Det viser hvor galt det kan gå når man “tillader”ulovlig Indvandring og når så de får børn, står man med sådan et frådende eksemplar af menneskeracen, der belærer Statsministeren om at han er lige så dansk som hende og ligeledes belærer Inger Støjberg om at han er mere dansk end hende! Men Sikandar Siddique i mine øjne er du ikke dansk og hverken du eller dine efterkommere bliver det aldrig!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. september 2020 @ 10:35

 30. Den racistiske neger Zephaniah McLeod (Jamaica?) myrder hvide Jacob i Birmingham – det danske landshold knæler for sorte racister…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. september 2020 @ 10:55

 31. Kommentar by Nielsen — 9. september 2020 @ 07:42
  Hahahaha……den bedste kommentar nogensinde, og håber at de mødes.

  Kommentar by piphans — 9. september 2020 @ 11:22

 32. På den anden side, hvis Sikandar Siddique er Mohammedanmarks udgave af Malcolm X, så er jeg sgu både pave, Gud og Jesus på én gang.

  Kommentar by piphans — 9. september 2020 @ 11:24

 33. commies, radicals and muslims, niggers and other filthy shits are all traitors and not loyal. they should be sent to where they came from. there are things to steal in france, latinamerica and japan too. why are they here at all? why do not the asswipe with the low iq, their country men want them in the first place? why do not come from africa or a desert all the way to Denmark? There are muslim women that can be raped in the 51+ muslim countries.

  also. the muslim asswipe has “GANT” brand on his shirts. People should stop buying this brand.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 9. september 2020 @ 11:38

 34. Kommentar by piphans — 9. september 2020 @ 01:31

  Jeg gav op for mange år siden…alt og lidt mere til er gået som jeg forventede…ad helvede til!

  Hver dag danner nye standarder for galskab og vanviddet stiger og stiger og ser ikke ud til at have en ende…

  Men folket vil jo det her – det viser alle forhold – Det sker bevidst, med vilje og med fuldt overlæg…så derfor vil det kun gå endnu mere galt og Danmark er bare så færdigt – det som var engang, men som ikke er mere!

  Kommentar by Black Watch — 9. september 2020 @ 11:47

 35. Malmcom X ville have at alle afroamerikanere flyttede tilbage til hjemlandet, Afrika.

  Vi vil have at alle pakistanere, muhamedanskere og afrodanskere flytter tilbage til hjemlandet.

  Så kom lkke her og kald os racister.

  Kommentar by Bastardo — 9. september 2020 @ 12:12

 36. Kommentar by Black Watch — 9. september 2020 @ 11:47
  Jamen jeg har det fuldstændig ligesom dig.

  Kommentar by piphans — 9. september 2020 @ 12:25

 37. https://www.youtube.com/watch?v=cXo8PA1h97Q

  Kommentar by Peter Buch — 9. september 2020 @ 14:58

 38. @ Bent A: Tror du at “frie grønne” vil medvirke til stemmespild på venstrefløjen? For så vil et ekstra parti på højrefløjen nok gøre det samme tror du ikke.

  @ Notarius: Jeg hørte det med mediestøtten i en eller anden debat på tv for nyligt hvor en journalist sagde “selv den korte avis får mediestøtte”, men selv hvis det ikke er tilfældet længere så har de RIGELIGT råd til en mikrofon og en busbillet fra deres annonce indtægter. Prøv at gå ind på deres hjemmeside og tæl reklamerne over, under, ved siden af, og i selve artiklerne. Den korte avis mangler ikke penge i en grad der kan forhindre dem i at tage fra dragør til centrum med en mikrofon og et par kritiske spørgsmål. De mangler mod.

  Kommentar by Per — 9. september 2020 @ 16:42

 39. 2. emmagad
  Der er 3 tålmodige stolper der venter i Ryvangen.

  19. Gustav Jensen
  orangutangen Clyde kan ikke sammenlignes med Sikandar Siddique.
  Clyde var ikke forræderisk.

  Kommentar by Charles — 10. september 2020 @ 01:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper