9. september 2020

Kulturrelativisten Rasmus Brygger om ‘den manglende respekt for fagligheden i integrationsdebatten’

Det er som om ‘den talende klasse’ helt har opgivet at vinde debatter i fri meningsudveksling. Galal, Liebmann, Sodemann og mange andre er måske nok forskere, men de er også aktivister. Det skal naturligvis imødegås, for vi er ikke alle kulturrelativister, og deres forståelse af integration er en holdning som alle andres. Søren K. Villemoes skrev ganske sobert i Weekendavisen om Galal/Liebmanns ‘forskning’, ligesom Mehmet Necef og Thomas Hoffmann har sat ord på henholdsvis integrationsforskningens og islamforskningens ideologiske tendens.

Kulturrelativisten Rasmus Brygger har kæmpet for åbne grænser i hele sit voksne liv, og nu ønsker han som stifter af ‘Danmarks Videnscenter for Integration’, at friholde forskeraktivister fra kritik. Man mærker hensigten, og bliver forstemt. Kommentar set hos EB.dk – Eksperter skræmmes bort i integrationsdebatten.

“Integrationsdebatten er fyldt med holdninger. … Men selvom holdninger er vigtige, så kan de ikke stå alene. Der skal også viden til. Problemet er bare, at dem med viden bliver angrebet, udskammet og skræmt væk, så snart de stikker hovedet frem i integrationsdebatten.

… det er helt fair, hvis en forskningsrapport bliver genstand for en debat mellem eksperter. Men at politikere på den måde angriber forskernes faglighed og gør klart, at man ikke ønsker forskning, når man er uenig i forskningens konklusioner, er mildest talt bekymrende.

… Hvad var Morten Sodemanns forbrydelse? Han vurderede på baggrund af mange års erfaring med indvandreres helbred, at smitten blandt somalierne ikke skyldes kultur, men at de er socialt udsatte… Det afholdte dog ikke en lang række af landets debattører og politikere for at konkludere det præcis modsatte. Ikke baseret på forskning eller mange års erfaring med indvandreres sundhed. Nej, det var baseret på holdninger.

Vi har den integrationsdebat, vi fortjener. Og det er desværre en integrationsdebat, hvor holdninger trumfer viden, og hvor forskerne angribes og udskammes, hvis deres viden ikke stemmer overens med den politiske konsensus. Jeg har talt med mange forskere, som meget nødig vil stå frem i medierne på grund af debatklimaet… det bekymrende i den manglende respekt for fagligheden i integrationsdebatten…”

(Rasmus Brygger på Facebook, 2016)

Jeg stoler ikke på aktivistisk forskning, men Nye Borgerliges Faktabase baserer sig på konkrete tal, og er hermed i udgangspunktet længder foran karrierehumanisternes syns’ninger. Konkrete tal er dog også problematisk, må man forstå. DTU-studerende Daniel Juhász Vigild i Dagbladet Information – Stol ikke på de tal, der får minoritetsetniske unge til at fremstå langt mere kriminelle.

“Har man som deltager i den offentlige samtale et tal eller en statistik, der underbygger det argument, som fremføres, så er man urørlig. Man smider trumfen. Tal lyver ikke.

Og nej, tallet som sådan lyver ikke. Det er jo rigtigt, at andelen af registrerede dømte opdelt på etnisk baggrund er som nævnt i begyndelsen. Men et tal er ikke bare et tal. Et tal er resultatet af en proces. Resultatet af komplekse arbejdsgange og menneskelig adfærd. Det er ikke sandheden. Det er vores bedste bud på sandheden. Men i dette tilfælde både kan og burde vi kunne gøre det bedre. For processen bag tallet og den måde, vi bruger det på, gør, at vi har sværere ved at løse de udfordringer, der uden tvivl skal løses.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113179/trackback

44 Comments »

 1. Commies and retarded asswipes always lie about things. I do not think that smart people read garbage that this shithead writes, they care less, they have more important things to do and they do not waste their precious time on garbage.

  I tend to think about this guy when I need some “help” when sitting in the bathroom just when I think about latinamericans, muslims, french or niggers. Then I finish off with wiping my ass with the french flag and put it on internet so the muslims and retarded french rage about it.

  when i run out of books the pedophile wrote, flags I will print out something Rasmus Brygger wrote and use it as toilet paper since that is the best his forumulations are good for.

  None of theis garbage live next to a raging muslim, nigger, french r latinamerican. They live far from them but they do not consider that to be racist and they do not support any one or had any one raped or have witnessed a rape on a white women because they live far from what happens. I wonder what the pedophile and satanist will do when they come to where he lives and ask him to kiss their feet and give them what they need better. Rasmus Brygger is nothing but a retarded piece of shit, a traitor. perhaps he has already coverted, the pedophile.

  Kommentar by Erwache — 9. september 2020 @ 11:51

 2. Er Nilsson og Svensson ved at vågne op?!?

  Da Per Brinkemo første gang pegede på problemerne med Sveriges kriminelle udlændinge, blev han stemplet som en fordækt racist, der gik den yderste højrefløjs ærinde.

  I disse dage bliver den rutinerede skribent anerkendt som en af Sveriges førende kendere af kriminelle klaner, og chokerede journalister kimer ham ned for at få svar på et uhyggeligt spørgsmål.

  Har Sveriges magtfulde forbryderklaner endegyldigt taget magten fra myndighederne, og har klanerne endda infiltreret Sveriges rigsdag og tiltusket sig kontrol med både lokale og nationale politiske institutioner på øverste niveau?
  Kilde:
  https://www.berlingske.dk/debatinterview/for-seks-aar-siden-stemplede-svenske-medier-per-brinkemo-som-racist, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. september 2020 @ 11:56

 3. USA har siden 60erne forsøgt, at integrerer sorte og hvide. Dette er ikke lykkes. I 70erne satte det en massiv “White flight” igang fra flere byer og områder som Baltimore og Detroit. Folk flygtede fra byerne ud i forstæderne for ikke, at leve blandt sorte. Hvide “progressive” som formelt hylder multikulturen ender også med uformelt, at forkaste den. De lever i meget hvide områder og sætter deres børn i privatskoler. Sagen er jo, at mennesket er familiært. Vi har tillid og associere os med folk, at ligner os og mister dette når folk er for fremmede. Hele ideen om integration hviler på den påstand, at dette kan overkommes men ingen steder er det lykkes. De europæiske stater skulle have diskrimineret på vegne af deres borgere og holdt stærkt fremmede ude af samfundet, -ikke givet dem sociale og juridiske rettigheder. Man har utopisk gjort det modsatte med nogle utopisk love som tror, at mennesket er en stor familie og dets bias mod familitet er ideologisk funderet i racisme og diskrimination.

  Kommentar by CCC — 9. september 2020 @ 12:02

 4. Jeg ved ikke hvem fanden landsforræderen Rasmus Brygger er, men jeg ved at jeg har lyst til at skide ham i munden.
  Den spasser skal landsforvises så hurtigt som muligt.

  Kommentar by piphans — 9. september 2020 @ 12:17

 5. Når man ikke forholder sig til hvad man har med at gøre, kan det jo være ligemeget hvad der forskes i.- Integration- debatten har MSM og “De Anstændiges” univers aldrig forholdt sig til Islam, og dem der gjorde blev totalt udskammet. Selv efter 11 september 2001. Så det hele er blevet smurt som efter Eventyret af H.C Andersen “Kejserens nye klæder”. At genoptage en- Integrationsdebat- er simpelthen så lavpandet, som hvis man holder en rundbordsdiskussion om -årsagen til Skovbrænden- imens det brænder (Skal vi fælde træerne???? hente benzin??? Nej vand og flere brændfolk er nok ikke det rigtige). I Islamisk perspektiv er vi j blot en flok -vantro- der passivt ser bort fra De rettroendes religion, hvilket passer dem fint. De kan endda deltage med lidt PR, bare vi respektere den brænd de sætter igang. Frihedens fjender leger med de dumme til glæde for lidt PR for dumheden.
  Støt SIAD og GI. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. september 2020 @ 12:28

 6. DONALD J. TRUMP NOMINERET TIL NOBELS FREDSPRIS 2021, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. september 2020 @ 12:34

 7. (Skulle nogen være i tvivl??+nej selvfølgelig ikke. Islam er en- usekulær diktatorreligion med et Førerprofetideal, som hader den frihed alle andre render rundt i. Den holder sine -medlemmer- i en mental spændetrøje i forhold til alt andet, som ikke findes i Koran og Hadith. Den har intet med menneskelig kærlighed at gøre, men forlanger underkastelse, og dem som ønsker at holde sig væk fra Dumheden og ondskaben (Jorden er flad og fuldbyrdet ægteskab med 9 årige tøser-for blot at hente nogle få eksembler) skal enten være kristne og underkaste sig medlemmernes udmygelser. Jeg kunne blive ved men går ud fra folk kan tænke og ressornere-her- Derfor Støt SIAD og GI.)

  Kommentar by Michael Unna — 9. september 2020 @ 12:35

 8. Når man er blevet så KYNISK OG KORRUPT at man er parat til at sælge sin bedstemor eller mor bare det giver penge i kassen, så bliver sandheden og fædrelandet noget ligegyldigt.

  Det som præger mange fra godheds- og indvandrings-industrien og de radikale kliker er nok en sådan egoisme og grådighed, at de er blevet ligeglade med deres egne landsmænd. De har mistet alle hæmninger og tænker “efter mig syndfloden”. Det eneste det drejer sig om for dem er deres egen trivsel.

  Kynisk må man ihvertfald være når man går ind for folkeudskiftning og etnisk udrensning af sit eget folk.

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 12:40

 9. @ Kommentar by NotariusUmulius — 9. september 2020 @ 11:56

  Min fornemmelse er, at vi vil komme til at se disse AHA-oplevelser udtrykt med jævne mellemrum, når situationen bliver for tyk til, at nogen kan benægte den. Men jeg er også lige så meget klar over, at det vil ikke ændre noget i en lang fremtid for det meget store flertals vedkommende. Det vil være ALT for pinligt for de politisk korrekte, officielt, at give efter for de foreligende kendsgerninger, selv om de naturligvis godt kan se det. Det er lettere at gå i graven med den åbenbare viden, end det er at indrømme sin fejltagelse. Jeg er ret sikker på, at der allerede i dag findes rigtig mange, der så udmærket kan se, at det går ad helvede til, men de vil for deres død bare ikke indrømme det.

  Kommentar by Knud Madsen — 9. september 2020 @ 12:40

 10. Winston Churchill sagde: Jeg stoler ikke på en statistik, jeg ikke selv har forfalsket!
  Derfor bliver man rædselsslagen når man hører, at Dansk Videncenter For Integration, skal bestå af “eksperter”!
  Det var også “eksperter” der i 2008 lavede fremskrivningen af antallet af indvandere i 2050! De tog så grundigt fejl, at ekkoet stadig runger her to år efter, at det blev afsløret, at 2050 antallet, blev nået allerede i 2018, altså på bare 10 år – 32 år før beregnet! Man kunne i alle tilfælde konkluderer at de på Danmarks Statistik enten ikke kan regne, og det er temmelig skidt, eller også er de tendentiøse, og det er faktisk værre!
  Man sidder med en grum mistanke om at vi bliver sweet talked til at tingene kører, som de har gjort i næsten 40 år, og at vi så pludseligt, som svenskerne, bliver præsenteret for et fait accompli!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. september 2020 @ 12:42

 11. Jeg ønsker ikke at etniske danskere bliver udskiftet med fremmede,
  1) UANSET hvad forskerne og “eksperterne” siger eller ikke siger og 2) UANSET om det sker lovligt eller ulovligt og
  3) UANSET hvor lovlydige, selvforsørgende, assimilerede etc. de fremmede måtte være eller ikke være.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. september 2020 @ 13:01

 12. Daniel Juhász Vigild er ikke engang gammel vin på nye flasker, han er en pladdernakke.

  “processen bag tallet”. Moské det kan koges ned til kultur?

  Fordi. Hvis det forholdt sig sådan at Danskerne var 5 gange mere kriminelle end indvandre ville Vi slet ikke tale om indvandrekriminalitet men Danskernes kriminalitet, og SELVFØLGELIG gøre noget ved det. Nu er det omvendte scenarie altså den virkelighed Vi leve i. Og, den virkelighed nægter Daniel Juhász Vigild at drage ind i diskussionen, hvilket på ingen måde kan eller vil løse problemet.

  Daniel Juhász Vigild´s “sandhed” har intet med virkeligheden at gør men er udelukkende et udtryk for hans følelser.

  Kommentar by Santor — 9. september 2020 @ 13:26

 13. Tak 8) Enig.

  Kommentar by Michael Unna — 9. september 2020 @ 13:28

 14. Mere afstumpet kan man vel næppe blive eller? Han udviser absolut stærke psykopatiske træk. Mon ikke han kunne tjene samfundet bedre som undervisningsmateriale indenfor psykiatrien?

  Kommentar by En rigtig dansker — 9. september 2020 @ 13:46

 15. Er det muslimer?

  Skole i Brøndby lukket ned: Alle elever og lærere er sendt hjem

  11 elever og to lærere er konstateret smittet med covid-19 på Park Allé Privatskole i Brøndby, som nu er midlertidigt lukket ned.
  Et smitteudbrud blandt elever og lærere på Park Allé Privatskole i Brøndby har ført til, at skolen onsdag er blevet lukket midlertidigt ned og 265 elever er sendt hjem.

  Beslutningen blev truffet, efter seks elever og en lærer på skolen tirsdag blev konstateret smittet med covid-19.

  Onsdag er antallet steget, så 11 elever og to lærere nu har afgivet positive coronaprøver.

  Det oplyser skoleleder Anne Mette Rasmussen til TV 2 Lorry.

  – Vi har handlet hurtigt og lukket ned i et forsøg på at bremse smitten, fordi der er søskende til de smittede i andre klasser, siger Anne Mette Rasmussen til TV 2 Lorry.

  Skolen forventer at åbne igen i takt med at personale og elever meldes raske, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. september 2020 @ 13:46

 16. Anti-racisten Sikandar Siddique, fra altinget.dk :”Dagen før valgdagen i 2019, da Siddique stillede op for Alternativet, var han da også selv meget klar i mælet om, hvilke vælgere han gik efter:

  “Jeg fokuserer særligt på de etniske minoriteter, på minoritetskvinderne og på de danske muslimer. Stemmeprocenten er lav blandt disse grupper, og jeg forsøger at involvere dem i den demokratiske proces. Hvis det også hjælper os med at fastholde vores mandat, så gør det selvfølgelig heller ikke noget,” sagde Siddique til TV 2 Lorry.”

  Nu stifter han parti og kalder sig anti-racist.

  Det burde journalister have holdt ham op på, på første pressemøde.

  Kommentar by k.m. — 9. september 2020 @ 13:49

 17. Der er eksperter, der vurderer, at aktivist-Morten tager fejl:

  Ifølge ekspert og socialudvalgsformand kan man ikke lukke øjnene for kultur som en mulig forklaring på det nye smitteudbrud.

  Morten Sodemann er ikke forsker, han er en venstreekstrem lystløgner!

  https://www.berlingske.dk/danmark/nye-tal-taler-deres-tydelige-sprog-derfor-er-indvandrertunge-kommuner-igen

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. september 2020 @ 13:59

 18. DDR’s yndlings “ekspert” venstreekstremisten Brian Arly Jacobsen:

  Vi ved reelt ikke, om der findes parallelsamfund i Danmark. Jeg er ikke stødt på det i min forskning, og jeg kender ikke til forskning eller undersøgelser, som viser det.”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. september 2020 @ 14:03

 19. RASMUS BRYGGER LYDER TIL AT VÆRE EN KORRUPT IDIOT. Men sådanne idioter er der desværre mange af. Tale, snakke og skrive kan de, så de er ikke sproglige sinker. Men hvad moral, realitetssans og fremsynet tænkning angår, er de dybt åndssvage.

  OT: Iflg. Italien, Spanien og Frankrig samt Sundhedsstyrelsen og DR…. er covid-19 en meget alvorlig og farlig sygdom. Men hvorfor udsender man så et roderi af forvirrede, selvmodsigende og ustandseligt skiftende retningslinjer? Og hvorfor er der INGEN logik i reglerne for afstand, mundbind og forsamlingers størrelse? Og hvorfor bruger man amatøren Brostrøm som virusekspert??? Han har gættet forkert mange gange.

  At forvirre befolkningen fremmer da ikke bekæmpelsen af smittespredningen.

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 14:06

 20. BRIAN ARLY Jacobsen er åbenbart endnu en korrupt idiot. Så naturligvis får han sendetid hos DR.

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 14:10

 21. Hvis vi gennemgår Europa land for land, vil vi nok se indvandrerkvarterer er hårdest ramt af corona

  Den blusser op igen i sydeuropa og 1mio kr. spørgsmålet er om vi nogensinde slipper af med sygdommen, hvis disse fremmede fortsætter med at opføre sig uansvarlig.

  Kommentar by k.m. — 9. september 2020 @ 14:33

 22. Rasmus Brygger er stifter af “Danmarks Videnscenter for Integration”. Samtidig siger manden, at manden er komplet ligeglad med invasionen af smudslimer til Europa. Hvis det er tilfældet er der jo ikke noget behov for et videnscenter for integration. For hvis invasionen fortsætter, ender vi med et demografisk smudslimsk samfund. Hvor er de overlevende danskere henne i det fremtidige smudslimske shithole? Er de reduceret til dhimmier?

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. september 2020 @ 14:39

 23. #21
  Når vi får styr på kinavirusen kommer der et fly fra pakistan dagen efter

  Kommentar by jesper — 9. september 2020 @ 15:02

 24. “Integrations debatten” maa jo siges at vaere afsluttet,30-40aars efaring og spildte milliarder “integration” virker ikke ,skulle debatten nu ikke begynder at dreje sig om hvordan vi faar vendt boetten og kommer ud af det lort vi er havnet i.Tilsyneladende ikke,saa god nat Ole pengene ligger i vinduet

  Kommentar by dunk — 9. september 2020 @ 15:05

 25. Brygger er en af de liberalister, det er svært at skelne fra en socialist. Kultur og religion betyder INTET for ham, alt er klasse. Han er en livsfarlig tåbe.

  Kommentar by BB — 9. september 2020 @ 15:09

 26. Hvis det er indvandretunge områder og sommaliere, som er stærkt repressenteret Coronastatestikken,….så er det nok fordi Danskerne er racister…(Og det har intet med kultur at gøre) :-) :-) :-). Logak for Politiken og DR eller MSM. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. september 2020 @ 15:23

 27. Professor Niels Egelund fra Danmarks Pædagogiske Universitet kom for 15 år siden til at sige sandheden om den dårlige integration:

  “Vi må erkende, at her har vi nogle børn, der både genetisk og socialt ikke har forudsætningerne for at klare sig”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. september 2020 @ 15:37

 28. DET KAN TÆNKES AT RASMUS BRYGGER holder op med at være ligeglad den dag han selv rammes af de voldelige og sociale konsekvenser af indvandringen, som tusinder af danskere omkring ham er blevet ramt af. Eller han kommer på hospitalet med en sygdom bragt ind fra syd, eller han bliver syg af en lokal “dansk” sygdom, men får sygdommen forværret på grund af nedskæringer, lukninger og besparelser. Nemesis kan ramme ham længe før han har forestillet sig.

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 16:06

 29. If you want to see how antifa scum looks like there is a picture with arrested in Portland at Breitbart. Usually you can see that they are commie fuckups when you look at their faces. Inbreeded retards, drug-users and abusers. Just like the piece of shit and degenerate Rasmus Brygger

  Kommentar by Erwache — 9. september 2020 @ 16:07

 30. #11 Kommentar by Peter Nielsen

  AMEN ! Sagt af en kristen.

  Kommentar by Danskeren — 9. september 2020 @ 16:12

 31. Fra Den Store Hukommelse:

  ”Islam er ingen sygdom der skal begrænses. Der er intet galt med muslimer.”
  (Rasmus Brygger, Landsformand for Liberal Alliances Ungdom på Facebook den 26.1.2014).

  ”Får en del fan-mail for tiden, der raser over, at jeg er ligeglad med invasionen af muslimer til Europa. Og de har da helt ret. Jeg er fuldstændigt, hamrende død ligeglad med, hvor mange muslimer der invaderer (altså indvandrer til) Europa eller hvor islamificeret Danmark end måtte blive. Hvis alle landets kirker i morgen blev erstattet med moskeer, ville jeg også være ligeglad. Og hvis prins Henrik blev erstattet af en stormufti, ville det rage mig en høstblomst. Hør her, det eneste jeg går op i, er at mine medmennesker respekterer hinanden, overholder landets love, og i øvrigt lader hinanden leve livet som vi nu hver især må ønske. Men jeg ville da være idiot, hvis jeg lå vågen og frygtede en invasion af mennesker, hvis eneste fællesnævner er, at de beder mod Mekka.”
  (Rasmus Brygger, tidligere formand for Liberal Alliances Ungdom 2012-2014, debattør på Ekstra Bladet, udtalt på Facebook 26.3.2016 og Uriasposten 27.3.2016 + Uriasposten 09.09.2020, Ekstra Bladet ”Opinion” 07.09.2020).

  ”Jeg ved godt, at det er lidt upopulært at mene i disse nationalistiske tider: Men jeg er egentlig temmelig ligeglad med mit land. Jeg føler ærlig talt ikke en større forpligtelse overfor danskere end vores svenske naboer på den anden side af sundet eller tyskerne mod syd.
  Jeg har et tilhørsforhold til de mennesker, som jeg deler værdier med. Dem der tror på frihed, medmenneskelighed og ansvar. Og det uanset, hvor de bor. Derfor kan jeg sagtens have mere til fælles med en muslim i Kabul eller en studerende i Hong Kong, end en vilkårlig dansker. Hvorfor have et særligt tilhørsforhold til lige de 5.724.456 personer jeg tilfældigvis befinder mig indenfor samme grænse som?”
  (Rasmus Brygger, stifter af Videncenter for Integration, Facebook 17.10.2016 og Uriasposten 18.10.2016).

  Sådan snakker en landsforræder.

  Kommentar by der Adler — 9. september 2020 @ 17:29

 32. Ja ja ja ja de har da helt ret de rasende fans. Vi har absolut et meget stort behov for mange flere mhammedanere. Allah og muhammed vil gøre Danmark til et bedre sted at være. NOT.

  Kommentar by Nielsen — 9. september 2020 @ 18:47

 33. LIBERAL er (ligesom HUMANIST) blevet et andet ord for kommunist/rødfascist. Rasmus Brygger er en anti-dansker, et modmenneske, og at han kunne formand for liberal ungdom gennem længere tid, viser at den liberale klike var anti-dansk i toppen eller hele vejen igennem.

  Det er ligesom med DF der nu har haft Tullesen som formand i over et år efter valget i 2019, hvor DF blev mere end halveret pga. Tullesens uduelighed. Det viser at toppen eller hele parti-apparatet er gennemsyret af pamperi og højrøvet arrogance. Ellers var Tullesen forlængst blevet fyret eller degraderet.

  Hvad er Rasmus Brygger mon blevet tildelt af statstilskud til gengæld for sine anti-danske holdninger?

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 19:36

 34. ..og at han kunne være formand…

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 19:37

 35. Frie Grønne er det rigtige parti til Brygger. Hans FBprofil er vild læsning

  Kommentar by k. m. — 9. september 2020 @ 21:27

 36. At være LA’er burde give fribillet til skuret i Unddalslund Plantage

  Kommentar by Træt — 9. september 2020 @ 21:56

 37. OT: Der er en interessant artikel om TRUMP skrevet af ASGER AAMUND. Kan ses hos Berlingeren.

  Kommentar by Bent A — 9. september 2020 @ 22:24

 38. En etnisk dansker, der er bedøvende ligeglad med hvor mange muslimske besættere der invaderer vores land og bomber det tilbage til middelalderen, burde man ikke tage alvorligt.

  Hans bekymring for om folk har respekt for Mortens Sodemanns marxistiske sundhedsforskning, kan man heller ikke tage alvorligt. Det var da godt at Århus borgmesteren ikke rettede sig efter Sodemanns bortforklaringer af Somaliernes ligegyldighed og uvidenhed. Så havde Århus ikke fået stoppet corona udbrudet.

  Kommentar by JC — 10. september 2020 @ 00:41

 39. Da s s kann nicht sein
  Hvorfor er alle mine oel flaschen immer tomme??
  Kan du forklare det Erasmus?
  R du brygger eller Tuberg?
  Hun ikke Olsen se før grønt det sner
  c d e f g a g d a e og
  -så er den ike engang halv et

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2020 @ 01:28

 40. Nye Borgerliges Faktabasen lider tilsyneladende under de samme mangler som al fremmedstatistik kørt gennem Danmarks Statistik.

  Fra starten påpegede Jørn Ebbe Vig fra Den Danske Forening at flere og flere vildtfremmede i statistikken optrådte som danskere. Det hjalp noget at indføre begrebet efterkommere i statistikken, men langt de fleste 3-generations indvandrere som f.eks. Sikandar Siddiques børn er i statistikken af dansk herkomst.

  Hvis Statens Seruminstitut langt om længe får sig taget sammen til at levere en rapport om indvandrercoronasmitte skal man altså huske på at mange af de smittede af dansk herkomst i virkeligheden har alle deres forfædre med afstamning i et ganske fremmed land.

  Kommentar by perhag — 10. september 2020 @ 01:35

 41. I do not study numbers that are served to me b corrupt pieces of shit. I go and see for myself what happened and what things mean, I never bow down to asswipes that think they are smart and let them “think” for me. That is why I ask if one has balls to tag along to seewith your own eyes what is going on, which is far more worse than what is presented in numbers. Cuck beta police d not follow up on muslim crimes since that is racist and would mean that they would have to actually work.

  i always wondered why niggers and muslims why they can have big parties openly and white people that go to work need to have masks on while niggers and muslims do not wear masks.

  Kommentar by Erwache — 10. september 2020 @ 04:40

 42. 39. Var det ikke den tysske ‘Urkomissche’ Merkel som nede i Deutsschland ssagde “Wir sschaffen Dass”?

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. september 2020 @ 08:33

 43. “integrationsforskningens og islamforskningens ideologiske tendens”

  Tendens er en underdrivelse. I “Er danskerne racister? indvandrerforskningens problemer”(2012) af Henning Bech og Mehmet Ümit Necef, blev flertallet af skatteyderbetalte indvandringsforskere på universiteterne videnskabeligt klædt af til skindet og deres forskning blev afsløret som venstreorienteret politik baseret på løgn. Måske vidste de ikke bedre i deres religiøst marxistiske rus?
  Hvorfor har disse videnskabelige svindlere ikke for længst fået fyresedlen?

  Kommentar by A-mad — 10. september 2020 @ 08:40

 44. Europa tager imod flygtninge børn. Og mon ikke at det betyder familie sammenføring oveni.
  Stik ild på og I er fri.
  https://www.dr.dk/nyheder/udland/10-eu-lande-vil-tage-imod-boern-fra-moria-lejren-men-ikke-danmark

  Kommentar by Islamarebad — 11. september 2020 @ 14:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper