10. september 2020

Pakistaske Siddique med knyttet næve: “Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at jeg er dansker.”

Det lykkedes ikke Manu Sareen at blive genvalgt til Folketinget i 2015, og året efter meldte han sig ind i Alternativet. Han meldte sig senere ud, men nu hvor det er kommet frem, at han eksperimenterer med psilocybinsvampe, så må det være oplagt at skifte til Frie Grønne. Det kræver nok at han går lidt op i dosis, men så ligner han også et oplagt bud på en næstformand. Sikandar Siddique er inde i en stime, og kan for nuværende ikke overgås. Selve definitionen på en levebrødspolitiker, nu tilsat en solid gang megalomani.

“Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at jeg er muslim. Jeg kommer aldrig til at undskylde for min hudfarve. Jeg kommer aldrig til at undskylde for min opvækst. Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at jeg er dansker. Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at min forældre er fra Pakistan. Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at jeg engagerer mig i politik. Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at jeg kræver radikal og omgående forandring for at undgå et klimakollaps. Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at Danmark er mit land lige så meget, som det er dit.” (Sikandar Siddique, 9. september 2020)

(Sikandar Siddique på Facebook, 9. september 2020)

“Malik Sikkander Siddigues var min kollega i Københavns kulturudvalg og jeg har aldrig oplevet en person, som var så gennemført uden politisk holdning eller ide. Der var absolut ingenting i hovedet på ham – som i tallet 0, zero, nada, notthing! Det lykkes ham gennem samfulde 4 års sæde i kulturudvalget, ikke at ytre en eneste tanke.” (Leslie Arentoft, 2018)

Oploadet Kl. 02:34 af Kim Møller — Direkte link47 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113195/trackback

47 Comments »

 1. “Danmark er mit land lige så meget, som det er dit.” Der tager du helt fejl, Mustafa. Du kan være landmand til de landsforræddere, hvis pilitik har inviteret dine forældre, men du er ikke landsmand til os der har været imod den politik altid.

  Kommentar by BB — 10. september 2020 @ 03:10

 2. ….” AT JEG KRÆVER RADIKAL OG OMGÅENDE FORANDRING FOR AT UNDGÅ ET KLIMAKOLLAPS ”

  Ja, politikere og aktivister står i kø for at bilde os ind at vi befinder os midt i en frygtelig klima-krise. Ethvert vindpust, enhver solskinsdag, enhver skovbrand, enhver død fisk, ethvert tordenskrald, enhver oversvømmelse, enhver vissen blomst, enhver smeltet istap og ethvert væltet træ er nu bevis på at vi står overfor jordens undergang på grund af co2.

  Men hvor tåbelig Christiansborgs og mediernes krig mod co2 er, kan nemt illustreres. Danmarks areal udgør en totusindedel af jordens overflade. Altså en halv promille. Og vinde blæser uafbrudt hen over landet. Om Danmark udleder lidt mere eller mindre co2 har derfor kun en mikroskopisk indflydelse på klimaet. Det er solens varierende udstråling og magnetfelter mv. der bestemmer om det er koldt eller varmt. Om vi så bruger 300 milliarder kr. på klima-hysteriet, vil det ikke ændre klodens klima med bare en tiende del grad. Læs bøger af klimaskeptikere, se deres beregninger.

  Dertil kommer at co2 er en uskadelig og for planterne NØDVENDIG luftart. Og i tidligere tider har co2 indholdet været langt højere end nu, uden at temperaturen blev høj.

  At Christiansborg vil bruge milliarder og atter milliarder på co2 og på “grøn” omstilling, er det glade vanvid. Det understøttes af DR, TV2 og aviserne, men det er stadig vanvid og idioti. Og et så stort spild af penge, at det vil få alvorlige følger for den i forvejen skrumpende velfærd og sundhed m.m.m.

  Skatteborgerne skal betale for klimahysteriet. Først i form af skatter og afgifter etc., og så en gang til i form af et forringet, menneskefjendsk og dårligt fungerende samfund.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 03:12

 3. Hvad fanden vil den knallert? Starte en bølge optøjer ala usa eller hvad? Kæft det er til grin, hvis ikke det var fordi han rent faktisk lader til at ville det!!!

  Kommentar by Draugr — 10. september 2020 @ 03:54

 4. The pakistani is not Danish and will never be. Just because you made it all the way to Denmark so that you can live off Danish welfare, steal and lie (including asking for asylum in false names) does not make you smart automatically. when you stop at least one rape against white women or stop that white youngsters are humuliated openly then you are on the way to qualify as having the right to live amongst white people but this will never happen because muslims are only loyal to other muslims and you cansee that on the muslim filth that gathered to listen on the pakistani. no white people at all except the piece of shit commie that need to be in the panel to give the muslim shit validity and credability.

  if you are smart, you stay in your own shithole and work your way up but this piece of shit is far from smart.

  i never heard of a muslim women being raped by a white male. i wonder why that is and why a white male does ot send threats to Paludan from his own phone and threaten not only Paludan but all the innocent white people that had to go to work and eventually pay taxes so the threatening muslim and his inbreeded peodophile supporting family can get free money off the back of a white person.

  I also wonder why a muslim never stop a muslim crime? So you have all these security that turn their backs when they see muslim gangs going to a grocery store to shop lift openly. If I went to a muslim country and asked for asylum they would laugh in my face and behead me, all according to sharia and the handbook of the pedophiles.

  Kommentar by Erwache — 10. september 2020 @ 04:30

 5. Wham baam boom. Gad vide om vælgerne falder for det stunt. Han kunne nu godt undskylde for Islams eksistens, men at han er født ind i den muslimske religion kan han jo selvfølgelig ikke gøre for :-). Resten er helt hen i vejret:-). Jeg personligt har nydt hjemmesiden-frafalden- (en lille ny perle/diamant/Rose-som hæver sig op- midt i alt det islamiske lort)Støt Dem, og Støt SIAD og GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. september 2020 @ 05:52

 6. Det er Ali der fylder de tredive. Ali vil smage en føsøselsda’ska’e. Å så kiged da alle på Mary. End of saphari

  Den gik på melodien

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2020 @ 06:39

 7. Han er sgu grim. Han ligner en brun udgave ag Sherif von Atoyui eller A’uiui -Jeg har svært ved at huske det nordafrikanske sæt selv hans rigtige navn ind.
  Faktisk når jeg nu tænker på det,ligner han bedre Naser Kader. Hele Danmarks yndlingsperker,som betræder de bonede gulve,fordi parnasset er for blindt til at se,at hans familie er en kriminel rotterede.

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2020 @ 06:50

 8. Malik Sikkander Siddigue vil se godt ud i lysegrøn tutu, når han danser rundt med Uffe Elbæk til Frie Grønnes julefrokost, som vel skal foregå i Ørstedsparken.

  Kommentar by T. Snorrason — 10. september 2020 @ 07:29

 9. Hans landsmand og sandsynlige familiebekendtskab har lige myrdet en dansk pige,efter først at have torteret hende grundigt. Bastarddøtrene sagde under retsagen hvad han havde gjort.

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2020 @ 07:35

 10. De der psilocybinsvampe, var de økologiske?

  Kommentar by Den Nervøse — 10. september 2020 @ 07:43

 11. Normalt er det jo en ret gratis omgang, sådan på hobbybasis at fjerndiagnosticere politikere med baggrund i deres opslag på sociale medier, men i dette sjældne tilfælde ser analysen ud til at ramme plet, endda hele to gange :)

  Kommentar by DavidK — 10. september 2020 @ 07:54

 12. Tænk at en eneste mand er i stand til at sænke det gennemsnitlige IQ niveau i Danmark fra 100 til 60? Bare ved at starte et nyt parti, kaldet “De Frie Grønne Grise”. Grøn er islams nationalfarve.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. september 2020 @ 08:16

 13. Partiet vinder ved at tage navneforandring ti “Fire Grønne”.

  Kommentar by ino — 10. september 2020 @ 08:25

 14. Måske kan den her hjælpe lidt på kim møllers og andres homofobi herinde?: https://snaphanen.dk/2020/09/10/ricky-rebel-the-deplorable-choir-maga-ymca/

  Held og lykke til den venstreorienterede tosse der slår en homoseksuel fyr der møder dem med en sang ned, vedkommende ville ene mand sikre trump valgsejren og smadre hele venstrefløjens tolerance-narrativ med et slag!

  Og nåja, så har stram kurs lige brændt en koran i ghetto nummer 2 i sverige. Det er sgu da en meget god start på sådan en kedelig torsdag.

  Kommentar by Per — 10. september 2020 @ 09:21

 15. Kommentar by Per — 10. september 2020 @ 09:21

  Se den store luderbog brænde i Stockholms største shithole perkerghetto Rinkeby her: https://samnytt.se/exklusiv-video-har-brinner-koranen-i-rinkeby-stram-kurs-trotsar-polisens-forbud/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. september 2020 @ 09:38

 16. UD UD UUUUUUUUUUUUUD MED ALLE PERKERE

  Regeringen opretter ny ambassadørpost og taskforce, der skal arbejde for at lave modtagecentre for immigranter uden for EU.

  Det skriver Udenrigsministeriet.

  »En migrationsambassadør kan være med til at åbne døre for Danmarks forslag om en ny tilgang, hvor vi stopper migrantpresset mod Europa og sikrer at reelle flygtninge hjælpes hurtigere og bedre i nærområderne,« siger udenrigsminister Jeppe Kofod (S), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. september 2020 @ 09:46

 17. Siddiques skjulte mål er sandsynligvis at fremme friheden for den islamiske religion i Danmark. Derfor går han ind for en anarkisme der vil afskaffe regeringens ret til at blande sig i retstilstanden i Dannmark. Muslimerne skal have lov til at indrette deres koranskoler uden indblanding (men dog have fri adgang til penge fra staten). De skal have lov til at lade sharialovene styre i deres parallelsamfund. De vil frigøre sig fra politiets og domstolenes overhøjhed i ghettoerne. De skal have flere penge til rådighed. Derfor skal de “rige” danskere til lommerne, så uligheden kan udjævnes.

  Når han snakker så meget meget om klimaet og naturen er det for at udnytte modebølgen og lokke naive sjæle fra venstrefløjen til at stemme på dem. Han er kompromisløs på klimaområdet, siger han. Så skal han jo fra dag 1 afskaffe biler, fladskærme, parabolantenner, flyvning til Mellemøsten og andre energislugende aktiviteter.

  Kommentar by JC — 10. september 2020 @ 09:48

 18. > Per — 10. september 2020 @ 09:21

  Det er en Village People sang fra 1978.

  Kommentar by Erik — 10. september 2020 @ 09:49

 19. https://www.youtube.com/watch?v=8MYaMpsS7-4 Uffe Elbæk, crazy valgtale

  marts 2020 siger han: »Vi har mistet hinandens gensidige tillid. Det er kommet til et punkt, hvor jeg ikke kan se mig selv i øjnene,« siger Uffe Elbæk.”

  Selv en venstreorienteret skal have mad på bordet, og jeg tillader mig at kalde Elbæk for levebrødspolitiker, når han nu hellere vil lade sig styre af Sikkandar end Josephine Foch.

  Frie Grønne er kompromisløs, det er et alt eller intet parti. Det samme så vi med Anders Samuelsen, hans projekt faldt fra hinanden.

  Man må spørge, hvad vil de ? på mig lyder det lige så ekstremt som Goebbels Rede im Berliner Sportpalast 18. Februar 1943

  Wollt Ihr den totalen krieg :
  Rede im Berliner Sportpalast 18. Februar 1943 von Dr. Joseph Goebbels:

  Det er vel også slut med at sende dick-pics til partimedlemmer?

  Kommentar by k.m. — 10. september 2020 @ 10:02

 20. https://archive.org/stream/WolltIhrDenTotalenKrieg/GoebbelsJoseph-Rede-WolltIhrDenTotalenKrieg194315S._djvu.txt

  Kommentar by k.m. — 10. september 2020 @ 10:04

 21. Jo mere han snakker jo mindre dansker er han…..

  Kommentar by Moth — 10. september 2020 @ 10:05

 22. Tvivler på at nogen overhovedet gider høre en undskyldning fra dig, bare du tager hjem til dit eget land saddique.

  Kommentar by Santor — 10. september 2020 @ 10:58

 23. PS til nr. 2 kl. 03.12 : Klimaet i Danmark vil ikke ændres en tøddel af de rødes tåbelige og yderst kostbare klima-udskejelser, fordi de fremherskende vinde hele tiden udskifter luften over Danmark. Alt hvad der udledes af co2 blæser væk samme dag.

  Desuden er co2 en uskadelig og nødvendig luftart!!! Derfor er det som Greta Tunfisk, Rosa Lund, Eva Flyvholm og andre klima-fanatikere kæfter op om, det rene GAK-GAK.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 10:59

 24. Psykopat – og stolt af det.

  Kommentar by Bastardo — 10. september 2020 @ 11:11

 25. “Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at jeg er dansker” Nej, hvorfor skulle han dog osse undskylde? Undskyldningen burde komme fra de personer, der er skyld i at han kan kalde sig dansker…

  Kommentar by krassisten — 10. september 2020 @ 11:26

 26. Det er et berømt digt af den amerikanske kunstner, Zoe Leonard, Sikandar Siddique er photoshoppet ind foran.

  https://en.wikipedia.org/wiki/I_want_a_president

  Jeg læser Sikandars tekst som et forsøg på at parafrasere Leonards digt i forhold til hans egen situation i nutidens Danmark.

  Lidt “kirsebærplukning” fra digtet:

  “I want someone who has spent the night in the tombs and had a cross burned on their lawn and survived rape. I want someone who has been in love and been hurt, who respects sex, who has made mistakes and learned from them.”

  “I want to know why we started learning somewhere down the line that a president is always a clown. Always a john and never a hooker. Always a boss and never a worker. Always a liar, always a thief, and never caught.”

  Kommentar by np — 10. september 2020 @ 12:34

 27. “Jeg kommer aldrig til at undskylde for…”
  Jeg har forsøgt at forstå pointen, men har givet op.
  Det nye sort er at tale sort. Eller decidere ubegavet.

  Tidens problemtrend er ikke ‘white privileges’, men ’stupid privileges’, hvor deres styrke og privilegium er, at de er for dumme til at forstå deres egen dumhed.

  BLM er da en vittighed, men en ondskabsfuld og voldelig en af slagsen, så hele verden knæler for dem.

  Kommentar by traveler — 10. september 2020 @ 12:48

 28. Nå, så kom sugefisken ingen kan slippe af med, igen frem fra sit mudderhul i Mølleåen. Denne gang mener feministen “np” at vi skal opdrages med et digt af en venstrefløjser.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 12:52

 29. Zoe Leonards digt, den fulde tekst:

  I want a dyke for president. I want a person with AIDS for president and I want a fag for vice president and I want someone with no health insurance and I want someone who grew up in a place where the earth is so saturated with toxic waste that they didn’t have a choice about getting leukemia. I want a president that had an abortion at sixteen and I want a candidate who isn’t the lesser of two evils and I want a president who lost their last lover to AIDS, who still sees that in their eyes every time they lay down to rest, who held their lover in their arms and knew they were dying. I want a president with no air-conditioning, a president who has stood in line at the clinic, at the DMV, at the welfare office, and has been unemployed and laid off and sexually harassed and gaybashed and deported. I want someone who has spent the night in the tombs and had a cross burned on their lawn and survived rape. I want someone who has been in love and been hurt, who respects sex, who has made mistakes and learned from them. I want a Black woman for president. I want someone with bad teeth and an attitude, someone who has eaten that nasty hospital food, someone who crossdresses and has done drugs and been in therapy. I want someone who has committed civil disobedience. And I want to know why this isn’t possible. I want to know why we started learning somewhere down the line that a president is always a clown. Always a john and never a hooker. Always a boss and never a worker. Always a liar, always a thief, and never caught.

  Det er tydeligt, at Leonard alluderer til den kristne tradition. Den bibelstærke vil genkende saligprisningerne fra Jesu bjergprædiken både i form og indhold. “Salige er de fattige i ånden …”

  Sikandar bruger også teksten selvironisk. Billedet af ham er klippet sådan ind, at ordene “a boss” fremhæves. Han er blevet leder af partiet de frie grønne.

  Kommentar by np — 10. september 2020 @ 13:03

 30. Feministen “np” må da være salig ud over alle grænser, når man tænker på hendes åndelige fattigdom som kommer til udtryk gennem hendes begejstring for radikal politik, indvandring, islamisering og censur.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 13:55

 31. Prøv at tænk på hvad den fede ukorente perker til Sikandar Siddique og hans perker familie har kostet os danske skatteydere.
  Danskerne er uden tvivl verdens dummeste folkefærd.

  Kommentar by piphans — 10. september 2020 @ 14:07

 32. Kristian Lindberg anmelder den racistiske film »Black Panther«

  Rammen for »Black Panther« er en afrikansk nation, Wakanda, der har opnået et teknologisk stade, der er langt foran den vestlige verden (selvfølgelig), samtidig med at Wakandas fem hovedstammer tilsyneladende opretholder traditionelle afrikanske samfundssystemer, der sætter oplyst enevælde over demokrati (selvfølgelig og ligner i øvrigt et forsvar for Kommmunistkina).

  Og Lindberg er begejstret og konkluderer:
  “Det kan sagtens være en pointe, hvis man føler sig tilsidesat som aspargesbleg tilskuer til »Black Panther«. At ens racefæller bliver reduceret til skurke- og klovneroller på filmlærredet, er jo groft sagt det forhold, et farvet publikum har måttet tåle gennem det meste af filmhistorien.”

  “…et farvet publikum har måttet tåle gennem det meste af filmhistorien” Hvis der er noget sted her i verden, at politisk korrekthed hærger, så er det da i filmbranchen. Noget som de ‘aspargesblege’ mediefolk tager meget alvorligt.

  Sig mig, er verden ramt af en mental forstyrrelse.

  For det er næppe den nedladende tankegang, der ligger bag den ulidelige politiske korrekthed, han hentyder til.

  Kommentar by traveler — 10. september 2020 @ 14:08

 33. ANG. KL. 14.08

  Javist er verden ramt af en mental forstyrrelse, for ikke at sige en kollektiv psykose. Tag nu Nobel-prisen for årets bedste film. I Stockholm har man netop besluttet at fremover kommer ingen film i betragtning hvis de ikke har et passende antal negre, kvinder, kinesere, eskimoer, indianere, anti-racister, klima-tosser, dyrevenner, røde humanister og regnbuefarvede dommedagsprædikanter med i hovedrollerne. Helst allesammen på een gang. Evt. kan der dog gives dispensation hvis filmen ellers er 100% korrekt.

  Resultatet bliver nok film ingen gider se. Hvorefter der kommer en lov om at man SKAL se filmene. Efterfuldt af stikprøvekontroller hvor man selv skal bevise at man HAR set dem, hvis man vil undgå at blive anbragt i en KZ-lejr.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 14:55

 34. ..efterfulgt..

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 14:57

 35. Mange politikere er af den opfattelse – uvis af hvilken grund – at muslimer kan absorberes og indgå i det danske samfund og fællesskab. Men årene har vist, at opfattelsen er urigtig. Som ret mange muslimer forlangte, så skulle regeringen skulle sige undskyld under Muhammedkrisen. De hjernedøde muslimer kunne hidse sig voldsomt op over nogle satiretegninger over den pædofile kameldriver Muhammed. Men de kan uden at blinke med øjnene, skære halsen over på mennesker, der ikke deler deres tro!
  Ingenting skal der til, før muslimske mimoser råber og skriger, og trækker alle de kort der er stillet dem til rådighed af et blødsødent samfund: Krænkselskortet, underdog-kortet, racismekortet, diskriminationskortet.

  UNDSKYLD, fordi vi ikke holder fredagsbøn.
  UNDSKYLD, fordi vi laver grin med Jesus, Jahve, Muhammed, Budda og alle de andre.
  UNDSKYLD, fordi vi giver plads til muslimer, buddister, hinduer, bahai, jøder, falun gong og hvad de nu hedder.
  UNDSKYLD, fordi vi som kristne ikke bekriger hinanden.
  UNDSKYLD, fordi vi laver grin med politikerne i vort eget land.
  UNDSKYLD, fordi vi gør grin med vores dronning.
  UNDSKYLD, fordi vi som regel, kommer godt ud af det med vores nabo.
  UNDSKYLD, fordi vi som regel tror det bedste om vores medmennesker.
  UNDSKYLD, fordi vi ikke brænder flag af, når der er noget, vi ikke forstår.
  UNDSKYLD, fordi vi ikke råber hadefulde ord over for dem, der ikke gør som vi, i eget land.
  UNDSKYLD, fordi vi ikke er voldsparate og krænkelsessyge overfor anderledes tænkende.
  UNDSKYLD, fordi vi ikke samles til massehad og hærværk, hver gang vi ikke forstår, hvad der sker.
  UNDSKYLD, fordi vi ikke hugger hånden af småtyve.
  UNDSKYLD, fordi vi tillader, at tilflyttere kalder os fucking vantro og ludere.
  UNDSKYLD, fordi vi syntes, det er en dårlig ide at dræbe jøder, bare fordi de ikke er muslimer.
  UNDSKYLD, fordi vi betragter vores jødiske medborgere som mennesker.
  UNDSKYLD, fordi vi ikke hugger hovedet af dem, der kritiserer landets politikere.
  UNDSKYLD, fordi vi ikke begraver utro kvinder helt op til hovedet og stener dem til døde, eller brænder dem levende.
  UNDSKYLD, fordi vi ikke hænger homosexuelle offentlig fra kraner eller smider dem ned fra huse, men anser dem som ligeværdige.
  UNDSKYLD, fordi vi kan tænke selv hver for sig.
  UNDSKYLD, fordi vi mener, det vi siger, og ikke taler med flere tunger, alt efter hvem vi taler til og er sammen med.
  UNDSKYLD, fordi vi har haft 200 år til at øve os i oplysning, demokrati, arbejds-og kvindekamp, m.m. .
  UNDSKYLD, fordi vi har formået at opbygge et velfungerende samfund.
  UNDSKYLD, fordi vi derfor ikke længere lever i den mørke middelalder.
  UNDSKYLD, fordi vi giver plads til islamister, kommunister, socialister, kapitalister, revisionister, nationalsocialister, ateister og liberalister.
  UNDSKYLD, fordi vi er selvkritiske og prøver at gøre tingene bedre. Og hvis I har bemærkninger eller kommentarer, lytter vi gerne.
  UNDSKYLD, fordi vi mener, vi er lidt civiliserede.
  UNDSKYLD, men kan I ikke lide lugten i bageriet, og bidrage positivt til samfundet, så pak sydfrugterne og rejs hjem hvor I kom fra, I øgleyngel. Ingen har bedt jer om at komme. Det kan kun gå for langsomt.
  Kan vi så komme videre med vores liv, så kan vi måske tale sammen igen om en 2-300 år.

  Vi er trætte af muslimernes vedblivende krav til danskerne!
  Vi er trætte af, at der pludselig skal være kønsadskilt svømning!
  Vi er trætte af, at høre om muslimernes offerrolle!
  Vi er trætte af, at muslimer påberåber sig særlige regler (særstatus)!
  Vi er trætte af, at forsørge unge og raske muslimske kvinder!
  Vi er trætte af, at generation efter generation er på passiv forsørgelse!
  Vi er trætte af, uopdragende muslimske lømner!
  Vi er trætte af, at høre, at vores levevis er haram!
  Vi er trætte af, at muslimske knægte ikke respekterer kvindelige lærer eller bare kvinder i almindelighed!
  Vi er trætte af, at man påstår sig forfulgt, og tager på ferie i hjemlandet!
  Vi er trætte af, at muslimske elever nedbryder danske gymnasier!
  Vi er trætte af, at muslimske drenge tror de kan råbe luder efter danske piger og kvinder.
  Vi er trætte af, vedblivende at poste milliarder af kroner efter muslimer, uden positiv virkning!
  Vi er trætte af, at islam bliver stoppet ned i halsen på os af DR og resten af MSM.
  Vi er trætte af den omsiggribende muslimske kriminalitet!
  Vi er trætte af, at vores mad er haram og at der er bedt en muslimsk bøn over den.
  Vi er trætte af, at vores unge mænd ikke kan gå i det offentlige rum, uden at blive slået ned!
  Egentlig er vi bare trætte af Islam!

  Islam er djævlens svendestykke.

  Kommentar by der Adler — 10. september 2020 @ 15:17

 36. Ideen er at skabe så meget Kaos og sætte politiets magt ud af kraft, så der ikke kan regeres, og så vil Imamerne stå med Deres autoritetsordensmagt…..ligesom Iran, hvor Shahen blev væltet af kommunister og alment USA og Israelhad, og da Shahens magt var væk, blev Ayatholla fløjet ind fra Paris, …kommunister og de Venstreintellektuelle blev klynget op, imens Muhammedanerne (Shia muhammedanerne) overtog styret. Det er højst sandsynligt hans overordnede plan.

  Kommentar by Michael Unna — 10. september 2020 @ 15:27

 37. Kommentar by np — 10. september 2020 @ 13:03

  Hvis man vil bruge sætningen “Salige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres”, kunne det være en god idé at tænke lidt over, hvad Jesus mener med det.

  En nøgle til forståelse kunne være, hvem Himmeriget ikke er for. Dvs. dem, der er stærke i ånden, og det er “Ve jer, skriftkloge og farisæere, I hyklere! I lukker Himmeriget for mennesker.” Altså teologer, jurister og skriftkloge, der bruger Gud og religion til at påtvinge andre deres magt. Ligesom muslimske leder – kunne man tilføje. Og udskammende meningsmagere og politiske magthavere.

  Mens de, der kaldes svage i ånden, er dem med hverdagens sorger og problemer uden ønske om at påtvinge andre deres kloge ideologiske verdensbillede, f.eks. hvad man må sige og ikke sige, hvad der er krænkende og ikke-krænkende, hvilke hudfarver, der er gode og onde osv.

  Hvis Leonard derfor alluderer til Jesu velsignelse af de fattige i ånden, så er det da underligt, at han bruger sætningen til det stik modsatte af intentionen, nemlig til at fremme politisk magt til venstreradikales politiske mærkesager.

  Kommentar by traveler — 10. september 2020 @ 15:50

 38. # 27 “Jeg har forsøgt at forstå pointen, men har givet op.”

  Leslie Arentoft, 2018, om Malik Sikkander Siddigues: “Der var absolut ingenting i hovedet på ham – som i tallet 0, zero, nada, notthing!”

  Der er ingen pointe. Der er intet at forstå.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 10. september 2020 @ 15:59

 39. Gang på gang skal man høre fra fremmede mennesker af anden etnisk oprindelse, som på grund af utidssvarende love og en fuldstændig forfejlet og uansvarlig immigrations-politisk-administration, er endt her i Danmark, at de på en gang er muslimer og gode danskere. Med et præcist fremmedord kaldes dette udsagn en “kontradiktion”, og på godt dansk en selvmodsigelse. Islam og dansk demokrati,med dertil hørende frihedsrettigheder, er fuldstændig uforenelige. Alle muslimer bør derfor skride væk til et af deres lorte muslimske lande hurtigst muligt, hvis vi skal opretholde et fredeligt og harmonisk Danmark. Dette håb er vist nok urealistisk. Kære blogvenner, kom med et bud på, hvad der kan gøres her i kl. 23.57.

  Kommentar by Jan Greisen — 10. september 2020 @ 19:02

 40. Bent A kl. 14:55

  “Tag nu Nobel-prisen for årets bedste film. I Stockholm har man netop besluttet at fremover kommer ingen film i betragtning hvis de ikke har et passende antal negre, kvinder, kinesere, eskimoer, indianere, anti-racister, klima-tosser, dyrevenner, røde humanister og regnbuefarvede dommedagsprædikanter med i hovedrollerne.”

  Du er så himmelråbende dum. Der uddeles ikke nogen nobelpris for “årets bedste film”. Det er Oscar-akademiet, som har indført diversitetsregler for hovedpris.

  https://jyllands-posten.dk/kultur/ECE12401066/oscarakademiet-har-indfoert-diversitetsregler-for-hovedpris/

  Kommentar by np — 10. september 2020 @ 19:15

 41. Nå, “np”, men så må de jo være LIGE SÅ DUMME i DR, for det var dem som påstod at Nobel-komiteen havde vedtaget at der skulle gælde sådanne retningslinjer for film- og litteraturpriser mv. Men det kan da godt være at det var en talefejl når de sagde Nobel-komiteen. Måske de har forvekslet de to komiteer? Det undrede mig også lidt, men jeg tænkte at DR ikke ALTID er fulde af løgn. Og det er de jo heller ikke. Af og til slipper der sandheder ud mellem sidebenene.

  Men du som ikke forstår hverken humor, satire, ironi, ordsprog eller halvkvædede viser, bør nok være den sidste til at tale om dumhed hos andre. Du forstår end ikke at lære af historiske erfaringer med kommunisme og islamisme.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 19:51

 42. Men han er jo ikke dansker, og bliver det aldrig.

  Kommentar by NulTolerance — 10. september 2020 @ 19:59

 43. Er kamphanen Bent A og kamphønen “np” gift?

  Kommentar by traveler — 10. september 2020 @ 21:08

 44. Siddique: Du skal da ikke undskylde “at du er dansker” for det er du ikke, og det bliver du heller aldrig. Rejs nu hjem til det islamiske Pakistan, hvor en muslim som dig hører hjemme.

  Kommentar by Jan Greisen — 10. september 2020 @ 21:31

 45. De bondesnu migranter fra Lesbos futter deres egen lortehul af for at tvinge grækerne til at give dem passage til nordeuropa – hvor de kan nasse og tigge. Den muslimpind hopper vi ikke på her i Danmark. De senile følepornografer i Norge og Tyskland har ladet sig bestikke af godhedsindustrien til at give efter for smudslimsk bondesnuhed.
  Religion parret med bondesnuhed er først og fremmest en mekanisme, folk tyer til, når de skal lære at leve med eller komme overens med et dysfunktionelt socialt og økonomisk miljø.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. september 2020 @ 22:01

 46. -> Per

  “Måske kan den her hjælpe lidt på kim møllers og andres homofobi herinde?”

  Jeg betragter ikke mig selv som ‘homofob’. Kan du præcisere?

  Kommentar by Kim Møller — 11. september 2020 @ 02:52

 47. Det har han ret i, fordi man kan ikke undskylde for noget, man ikke er/har gjort. Denne pakistanske rotte er utålelig.

  Kommentar by Krautling — 11. september 2020 @ 11:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper