10. september 2020

Identitær aktion i Brøndby Strand: ‘Det første postnummer i landet, hvor danskere er bragt i mindretal’

Endnu en fantastisk aktion af den danske afdeling af Generation Identitaire, og selvom medierne systematiske ignorerer de mange happenings, så må der være en del der har set banneret. Et banner på 34 meter fra en af de ikoniske højhuse, det blev bygget til arbejderklassen omkring 1970, men hurtigt blev et bosætter-kvarter. En ghetto. Fra Identitær – Danmarks første postnummer med danskere i mindretal.

I 2016 blev 2660 Brøndby Strand, der huser omkring 80 nationaliteter, officielt det første postnummer i landet, hvor danskere er bragt i mindretal. … viser det, der er ved at ske i vores land: At andelen af migranter og efterkommere er stigende i Danmark. I Brøndby Strand er 51 pct. af beboerne migranter eller efterkommere, og hele 44 pct. har ikke-vestlig baggrund, så det er altså ikke fordi der bor et usædvanligt højt antal svenskere eller nordmænd i området, at danskerne er i mindretal. …

I årtier har politikerne forgæves forsøgt sig med social ingeniørkunst, der skal integrere store grupper af migranter og efterkommere. Projektet har dog fra start været dødfødt. Forestillingen om, at man kan få mennesker til at fralægge sig sin etnokulturelle identitet, er skæv og dømt til at fejle.

Den eneste mulige løsning på at standse den igangværende befolkningsudskiftning – og dermed sikre vores lands og folks fremtid – er remigration. Tilskyndelser gennem tiltag på samfundsniveau til, at utilpassede migranter og efterkommere vender hjem til deres oprindelseslande. Det indebærer både en sikring af Europas ydre grænser, samt løsninger, der kan motivere de herboende migranter og efterkommere til at forlade vores territorier. Det er det, som vi kalder remigration.”

(Brøndby Strand Parken, 2020; Fotos: Identitaer.dk)

Oploadet Kl. 10:16 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113206/trackback

44 Comments »

 1. Er vild med Identitaire!! Tak til jer – I er de eneste patrioter, de sidste Rigtige Mænd, i dette sølle land 👍🇩🇰

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. september 2020 @ 10:38

 2. Det er FANTASTISK GROFT, FRÆKT OG ONDT, AT MEDIERNE i den grad fortier alt hvad der er af nyheder om hvad der foregår af protester i vores land, ligesom de fortier hvordan det voksende antal af kulturfremmede udhuler og undergraver vi danskeres økonomi, fred og sikkerhed.

  Der manipuleres i kæmpestort omfang med hvad der foregår i vores land. Både i skolerne, på universiteterne og i medierne er røde radikale igang med at hjernevaske børn, unge og ældre danskere med at racisme og klima er vores allerstørste problemer og udfordringer. Det er en løgnepropaganda som skal aflede danskerne fra de langt større trusler mod deres liv og fremtid:

  1: Masseindvandringen og den snigende besættelse af Danmark, den snigende folkeudskiftning og den voksende mængde af hverdagsterror og dominanskriminalitet mv.

  2: Den kommunistiske-feministiske familiepolitik som er en skandale af ufatteligt og ubeskrevet omfang. Mænd, børn, familier, forældre og bedsteforældre tyranniseres og terroriseres med raffineret juridisk formynderi og uretfærdighed, og med hensynsløse, tåbelig, langtrukken og kaotisk feministisk sagsbehandling.

  3: Den snigende undergravning af alt med demokrati, debat, borgerrettigheder og velfærd samt personlig frihed, tryghed og sikkerhed.

  MSM fortæller og forklarer hver dag en masse, men meget er løgn og halve sandheder, og oveni kommer censur og utallige fortielser.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 10:46

 3. ..little africa..

  Kommentar by Jp — 10. september 2020 @ 10:46

 4. Respekt for de unge mennesker. Godt gået!!

  Kommentar by Islambert — 10. september 2020 @ 10:46

 5. PS: Under 2 hører også at de røde arbejder på at børnene skal være statens ejendom.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 10:49

 6. Enig, Bent! Event201, agenda 2021 og 2030. Masse-hjernevask og fordummelse af masserne, især på news, men BBC og CNN er værre! Der er måske en værre lockdown på vej i Danmark. I Melbourne har de været under Level 4 lockdown i 4 mdr, og den hæves nu her om 3 dage. Det smadrer folk mentalt, og det smadrer økonomier. Denne ‘pandemi’ er en militærøvelse, som går ud på at få kontrol over masserne, og gøre dem modtagelige for een global regering.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. september 2020 @ 10:58

 7. Rigtig fin aktion. Godt gået G.I.

  Kommentar by M.P. — 10. september 2020 @ 11:01

 8. De unge mennesker gør et gedigent arbejde.
  Det gør stram Kurs også i Sverige.
  De har allerede været i forstaden Rinkeby til Stockholm.
  En forvarsel til muslimerne at Koran-osen vil stige til himmels et par dage før er ingen skade til.
  Rotterne skal jo advares, så de kan komme ud af hullerne. IKKE ?
  Sejr🔥✌✌✌

  Kommentar by Charles — 10. september 2020 @ 11:09

 9. Ingen grænser, BLM, el-biler, AI, klimahysteri og uhæmmet indvandring er altsammen del af NWO programmet. Her en artikel fra en new zealandsk avis fra igår. https://www.odt.co.nz/news/global-insight/global-insight-covid-19-requires-one-world-government

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. september 2020 @ 11:56

 10. GI gør det igen. super arbejde og indsats de gør.
  GI`s 30 punktsplan for en sammenhængende indsats for remigration , er læsning der er værd at bruge tid og kræfter på. jeg håber der er andre her på bloggen , der vil bruge kræfter på det. jeg advarer på forhånd : det er opmuntrende læsning, og med de mange år der er gået forud med nedslående information gang på gang , kan det kræve xtra forberedelse for den mere udsatte.

  Kommentar by heisahero — 10. september 2020 @ 12:37

 11. Støt SIAD og GI. Tak GI for jeres formidable happenings. Må det slå igennem politisk.

  Kommentar by Michael Unna — 10. september 2020 @ 12:42

 12. https://www.youtube.com/watch?v=IP4k1aJpIcM
  Journalist Avi Yemini intimideres (lægges i håndjern) af Australsk politi hvor han dækker en corona demonstration

  Kommentar by k.m. — 10. september 2020 @ 13:06

 13. De helt eller delvist skattyder financierede medier er helt stille. De plejer ellers at berette om meget fra den egn.
  De kigger nok den anden vej for at finde en ulovlig indtrænger der har noget at klage over.

  Kommentar by Erik — 10. september 2020 @ 13:15

 14. STØTTE TIL TRUMP: En patriotisk sang med masser af melodi og rytme går nu sin sejrsgang gennem hele USA. Kan i dag høres på hanen, som også påviser hvor latterlige minister Kofods nye udenrigspolitiske “værdier” er.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 13:39

 15. Uden de fantastiske danske unge fra Generation Identitaire, så kunne vi lige så godt lukke lortedanmark.nu, og give nøglerne til terrorlederen og islamisten Recep Tayyip Erdoğan.

  Kommentar by piphans — 10. september 2020 @ 14:11

 16. Talte forleden dag med en mand, som kommer rundt i hundredvis af danske hjem hvert år. Han fortalte at det havde slået ham hvor mange danske hjem der er uden bøger. Især i unge pars hjem var det normalt og påfaldende at der ingen bøger var. Og var der endelig noget læsestof, var det kriminalromaner, dameblade, Anders And-blade og romantik-blade. Men bøger om historie, politik, kommunisme, islam, samfundet, krigs-årsager osv. var der ingen af. Man klarede sig med TV, computer-spil og billig undeholdning.

  Så er det jo ikke så mærkeligt AT FORDUMMELSEN SKRIDER FREMAD.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 14:33

 17. Er det muslimer?

  En mand skal 8 år i fængsel for at levere droner og andet udstyr til Islamisk Stat. Han udvises desuden fra Danmark.

  Det har Østre Landsret netop besluttet i den såkaldte dronesag, efter manden tidligere på dagen blev kendt skyldig i medvirken til terror.

  Det var en skærpelse af dommen fra byretten, hvor han blev dømt for en mildere paragraf om at støtte en terrororganisation.

  To andre mænd er blevet idømt henholdsvis fire år og seks måneder og tre års fængsel. De fik tidligere på dagen stadfæstet deres dom fra byretten, hvor de blev dømt efter en mildere paragraf om at fremme en terrororganisations virksomhed, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. september 2020 @ 15:31

 18. Strange the swedish cuck beta police do not have resources to catch muslim rapists, muslims that torch cars and burn down schools, that shop lift, that harass people and beat up people or detonate massive bombs or shoot with automatic weapons but they have time and resources to chase and harass Danish citizens because of free speech.

  I wonder if they have cameras monitoring the ghetto, why do not the swedish cuck beta bastard police catch the criminals? Is it because they are muslims?

  Polisen jagar danska koranbrännare i Stockholm
  https://www.friatider.se/polisen-jagar-danska-koranbrannare-i-stockholm

  Kommentar by Erwache — 10. september 2020 @ 15:32

 19. Note that if a product you buy is “halal-certified” that means that you pay for the “certification” indirectly. any company that uses that symbol need to pay a certain sum to a muslim organization. So check carefully that the groceries you buy are not halal certified and stop buying them. Support your own and not the ones that will never be loyal with your beliefs, norm and traditions. Do not support traitors.

  Kommentar by Erwache — 10. september 2020 @ 15:39

 20. Aktioner har KUN interesse for statsansatte røde journalister, hvis aktionerne er kommunistisk inspireret.

  Kommentar by tavsen — 10. september 2020 @ 15:49

 21. Den 31-årige Umut Olgun udvises af Danmark, hvor han har boet hele sit liv.

  Anklagemyndigheden mente, at straffen skulle være fængsel mellem 12 og 14 år. Forsvareren anbefalede højst fire år, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. september 2020 @ 15:50

 22. Takea look at: “Här brinner Koranen i Rosengård [the Quran burns in Malmö, Sweden]” at jewtube.

  The guys that did this are heroes.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 10. september 2020 @ 16:07

 23. Erwache jetzt

  Hvad med: vågn op, for helvede – vagttårne t brænder

  Kommentar by k. m. — 10. september 2020 @ 16:10

 24. Forunderligt at Hellerup, Gentofte, Charlottenlund… bliver de sidste enklaver i Danmark med muslimsk flertal. Hvorfor mon det? Når muslimerne rykker ind i netop de kvarterer, er det fordi de oprindelige indbyggere er flygtet til Polen, Tjekkiet eller Ungarn. Hvorfor mon dertil? Folkevandringer genererer andre folkevandringer, således at alle folkeslag jager hinanden rundt i manegen i jagt på friske græsgange til de voldsomt stigende befolkningstal. Se – det er den sande reelle globalisme; folkeslag i kamp med andre folkeslag om de knappere ressourcer. Charles Darwin har forudsagt hvem vinderne og taberne er i det spil.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. september 2020 @ 16:45

 25. De har lige vist billeder på BBC, af unge mænd fra de ildspåsatte ‘flygtningelejre’, som i stort tal går ombord på fly til bla Tyskland, Norge og Finland (helt sikkert ogdå til Sverige). Tyske feltmadrasser står med skilte og kræver, at flygtninge får lov til at komme til Frankfurt, hvor – siger de – der er boliger og hjælp!! Der går hundredvis af flygtninge på gaderne på Lesbos. Det kan dermed blive den ny trend: sæt ild til flygtningelejren, og få en one-Way ticket til det rige Nordeuropa.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. september 2020 @ 17:38

 26. Løsriv Jylland har allerede sagt alt. Og ellers: De skal ikke integreres,de skal hjem.

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2020 @ 17:40

 27. Her link til VG: nu skoses Norge for ikke at tage nok ‘flygtninge’ fra de ildspåsatte flygtningelejre. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/bnKn1A/moria-flyktningene-norge-plukker-ut-syriske-barnefamilier

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. september 2020 @ 17:40

 28. Er politikere fra Enhedslisten, SF og R ikke bare dumme, men IMBECILE, TANKETOMME og HJERNEDØDE? Har hørt deres repræsentanter i DR, hvor de på stribe har udtalt sig FULDSTÆNDIG TÅBELIGT om indvandring, økonomi, klima”krisen”, elbiler m.m. De er komplet ligeglade med danskernes interesser, de er aldeles hensynsløse når det gælder danske børns sikkerhed og fremtid.

  Men når det gælder børn og voksne i og fra Afrika og Mellemøsten, er der ingen ende på næstekærligheden, omsorgen og gavmildheden. De kan slet ikke blive trætte af at snakke om hvor synd det er for alle børn at de ikke bor i Danmark, og de er parate til at bruge millioner og milliarder af kroner på at importere tusinder af kulturfremmede til Danmark. Først som “uledsagede børn”. I 2. omgang vil man DISKRET hente deres familier, kusiner, fættere, onkler, tanter og alle mulige
  andre op til Danmark til evig forsørgelse. Eller man vil lade dem besætte og overtage vores land.

  Typer som Rosa Lund, Eva Flyvholm, Jelved, Zenia, Stine B, Sofie C, Mortens Østers og Lars Quisling har INGEN hæmninger når det drejer sig om indvandring, afrikanisering og islamisering. De økonomiske og blodige konsekvenser for deres eget folk fatter de intet af, eller det interesserer dem ikke et hak.

  Hvad har vi dog gjort at vi skal være belemret en sådan samling sinker
  og idioter?

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 17:48

 29. Bent A.

  Det rammer du sagen kort fortalt. Venstrefløjen har ingen hæmninger og moral.
  De mener at have sandheden om alt. De føler sig som gode mennesker, og anderledes tænkende betragtes som onde og ubegavede.

  Venstrefløjen har ikke skrupler over at smadre Danmark og forære al værdi til den 3. verdens befolkningsoverskud.

  Kommentar by k.m. — 10. september 2020 @ 18:02

 30. k.m., tak for svar.

  Alle bør iøvrigt se den store USA hyldest til TRUMP: Ricky Rebel & choir og ikke mindst MAGA YMCA PARODY 2.0. Musik og sang hos Hanen med festlige melodier, rytmer og smukke damer.

  Selv Trump-haderne hos DR kan måske få noget at tænke over. Hvorfor er Trump monstro vildt populær hos millioner af amerikanere? Trods hårde tider.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 19:10

 31. De er helte

  Kommentar by Johnson — 10. september 2020 @ 19:29

 32. Er det muslimer?

  Her kan du se de kommuner, der har flere end 20 smittede per 100.000 indbyggere i den seneste uge:

  Vallensbæk: 138,9 tilfælde per 100.000 indbyggere.
  Herlev: 138,2 tilfælde per 100.000 indbyggere.
  Ishøj: 83,1 tilfælde per 100.000 indbyggere.
  Albertslund: 72,3 tilfælde per 100.000 indbyggere.
  Rødovre: 71,5 tilfælde per 100.000 indbyggere.
  Glostrup: 69,3 tilfælde per 100.000 indbyggere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. september 2020 @ 19:35

 33. Støt Identitær med en skilling hist og pist, jeg giver dem en 100 las i ny og næ og det er sgu heller ikke for meget.

  Kommentar by Flaskeposten — 10. september 2020 @ 19:40

 34. # 28 Bent

  “Hvad har vi dog gjort at vi skal være belemret en sådan samling sinker
  og idioter?”

  Tja, du gav selv svaret i #5.: Børnene skal være Staten ejendom.

  Det har de været i mange årtier, og de vedbliver med at være det – også som voksne. Hjernevaskede fra vuggestue til grav lægger de deres stemme i en af de mange fraktioner af det danske et-partisystem.

  Undtaget er kun de 5%, som stemmer på noget andet en konsensus-partiet. Og 5% flytter jo ikke bjerge, så der er laaang vej hjem. Hvis nogen.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 10. september 2020 @ 20:31

 35. 15 piphans
  Før vi giver nøglerne til terrorlederen og islamisten Recep Tayyip Erdoğan, Skal Stram Kurs ind over først.

  Når det sker kan Recep Tayyip Erdoğan bare kneppe geden.

  Støt SK og GI

  Kommentar by Charles — 10. september 2020 @ 21:23

 36. Nyhed fra Fria Tider. Bemærk rettelserne i (…)

  KORANBRÄNNING I STOCKHOLM
  Politiet jagter danske koranbrændere i Stockholm

  Politiet leder nu efter en dansk-registreret blå Skoda efter Koran afbrænding i Stockholm-ghettoen Rinkeby i morges. Handlingen udgør tilskyndelse mod etniske grupper, hævder politiet og har udarbejdet en rapport, ifølge Aftonbladet.

  Det var lige før klokken 06 i morges, at danske Stram Kurs (Futtede) en ny koran af i Sverige, denne gang i (Rottehullet) Rinkeby-ghettoen i Stockholm. (Mindes, Huset på Christianshavn)

  I weekenden er der planlagt endnu mere Koranafbrænding – medmindre politiet får fat i danskerne inden da. Politiet er nemlig begyndt at jagte en blå bil af mærket Skoda, (og en mand med blå briller), bilen bærer danske Plader, ifølge oplysninger til Aftonbladet.

  Bilen siges at have været involveret i afbrændingen af Koranen, som blev fanget på kamera af politiets overvågnings kameraer i (Rottereden) Rinkeby.
  – Man vil stoppet det, siger en kilde til avisen om bilen angående den brændte (Ludebog).

  Politiet bekræfter over for Aftonbladet, at der er blevet rapporteret om tilskyndelse mod etniske grupper.

  Ifølge Expressen har Stram Kurs ansøgt om demonstrationstilladelse fem forskellige steder i Stockholm i denne weekend, samtidig med at politiet indførte “maksimal beredskab” for at dæmpe eventuelle indvandreroptøjer.

  Mere på linket:
  https://www.friatider.se/polisen-jagar-danska-koranbrannare-i-stockholm

  Kommentar by Charles — 10. september 2020 @ 21:56

 37. Er det muslimer, der kom lidt for tæt på folkesocialistpigebarnet?

  Pia Olsen Dyhr sender sin datter på privatskole

  SF-formanden har i årevis udtrykt bekymring for, at flere vælger folkeskolen fra. Nu er hendes egen datter startet på privatskole.

  Det er ikke første gang, at en politiker fra rød blok vælger at sende sit barn på privatskole efter offentligt at have slået slag for folkeskolen.

  Mette Frederiksen (S) valgte i 2010 at sende sin datter på privatskole i stedet for den lokale folkeskole. To år efter sendte hun sønnen på samme skole, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. september 2020 @ 22:21

 38. Samme år valgte daværende statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) at hive sin datter ud af folkeskolen og sende hende på en privatskole på Østerbro, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. september 2020 @ 22:22

 39. Der er et håb, omend spinkelt, når unge mennesker har mod og initiativ til at aktionere. Vækkelsen må jo komme på et tidspunkt, da segregeringen kun vokser i takt med at antallet af fremmede vokser. Det ser man i skolene hvor etniske danske og elever med indvandrerbaggrund isolerer sig fra hinanden, og de danske unge søger mod “hvide” gymnasier. Det er beviset på at kulturene er uforenelige.

  Kommentar by JC — 10. september 2020 @ 22:22

 40. >36 21:56
  Svenska polisen er vildt forræderisk mod det svenske folk. De er nærmest helt i lommen på det muhammeddanske broderskab

  Kommentar by Nielesen — 10. september 2020 @ 23:05

 41. Jeg er inderligt imod at etniske danskere bliver udskiftet med fremmede uanset hvor lovlydige, skatte-betalende og assimilerede de måtte være. Vesten tilhører vesterlændinge.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. september 2020 @ 23:26

 42. FILMEN “Hvordan Hitlers Paranoia fik ham til at tabe krigen”, viser noget om hvor kyniske og morderiske politiske ledere kan være. Den kan ses på you tube. Indirekte viser den at der ingen grænse er for de tab og lidelser der kan ramme folk i alle EU-landene, hvis den førte politik ikke tager hensyn til hvad der findes af trusler mod Europas demokratier og nationalstater. Mellemøsten og Afrika ønsker at erobre vores lande “med barnevogne” som Libyens diktator sagde. Det kan lyde morsomt, men man er naiv hvis man tror der bliver ved med at være tale om en fredelig besættelse og overtagelse.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 23:32

 43. Kommentar by NotariusUmulius — 10. september 2020 @ 22:22

  Og det har SF formanden også i dag gjort med sin datter!

  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12406271/sfs-formand-sender-sin-datter-i-privatskole-det-har-ikke-vaeret-noget-nemt-valg/

  Kommentar by Black Watch — 11. september 2020 @ 00:32

 44. Lad danmark tage imod flere.
  De kan da ikke leve under de vilkår.
  https://www.dr.dk/nyheder/udland/nye-brande-i-nat-migranter-paa-lesbos-sidder-paa-gaden-uden-adgang-til-mad-og-medicin

  Kommentar by Islamarebad — 11. september 2020 @ 13:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper