12. september 2020

Brøndby: Terrordømts lillebror og fire venner smadrede 42-årig, spurgte om hans datter var ‘lyshåret’

Tidligere på året blev fem AEH’ere dømt i en grov voldssag mod en 42-årig mand, der ifølge medierne også var ‘udlænding’. Syrienblog fortæller, at den ene af de dømte er 20-årige Dede Olgun, lillebror til terrordømte Umut Olgun, og bror til Hazel Olgun og Leyla Olgun, der i 2016 rejse til Syrien for at tilslutte sig Islamisk Stat.

Den pro-syriske blog har gennemgået retsdokumenterne for den omtalte voldssag, der fandt sted på Brøndby Strand Station den 26. oktober sidste år. Offeret var en 42-årig italiener. Et overfald, der måske nok kan kategoriseres som et røveri, men også et overfald hvor volden er umotiveret, og dominans et mål i sig selv.

“Den 10. marts 2020 blev Dede, Hamed, Sahel, Hussain og Ali dømt for nedenstående forhold ved Retten i Glostrup (CL-16908/2019) i en sag, der har politiets j.nr.: 0700-76313-00023-19.

Sent om aftenen den 26. oktober 2019 tog en italiensk mand bosiddende i Danmark toget fra Nørreport Station. Han havde lige fået fri fra arbejde og var på vej hjem til sit hjem i Ishøj. Normalt får han fri kl. 23, men denne gang havde han taget 2 timers overarbejde. I togvognen i linje A møder han 6-7 unge indvandrere, der retter henvendelse til ham. De bad ham om at tale dansk, men det var han ikke så god til, så han spurgte om de kunne engelsk. De insisterede på at tale dansk, formentlig fordi de ikke er i stand til at tale engelsk.

De spurgte ham hvad han lavede og hvor han boede, samt om han havde en datter, og specifikt om hun var lyshåret. En af fyrene greb hårdt fat i manden og sagde, at han skulle fortælle om sin datter, da han gerne ville kneppe hende. Derefter trådte en anden fra gruppen til og sagde, at det var ‘bossen’ han lige havde talt med, og at man skal ‘lytte til bossen’.

Den italienske mand blev utryg og forsøgte at finde vej til en anden togvogn, men gruppen forfulgte ham nu. Da toget nåede til Brøndby Strand station, forlod han derfor toget i håb om at slippe af med gruppen. Desværre stod de også af og forfulgte ham ned af trappen på stationen. På en parkeringsplads blev han passet op af gruppen og der stod nu 4 personer foran ham og 2 personer bag ham. Den person som havde ført ordet i toget og spurgt efter mandens datter, den såkaldte ‘boss’, beordrede nu manden til at tage alt sit tøj af foran gruppen og give dem alle hans ejendele. Han afleverede sin telefon og jakke, men det var ikke godt nok. De krævede hans bukser, livrem og sko. De var meget aggressive og han forklarede i retten, at han var ekstremt bange.

Da de havde fået alt hvad han havde og han stod rystende på parkeringspladsen kun iført underbukser, var han så bange at han spurgte dem, om de også ville have hans underbukser. Dem fik han lov til at beholde, men ydmygelsen var ikke slut. Han blev nu pisket rundt på parkeringspladsen med sit eget bælte af den såkaldte ‘boss’, kun iført underbukser. Da ydmygelsen endelig var forbi, sagde den selvudnævnte ‘boss’ sætningen ‘Gå i gang’ til de andre i gruppen, der så begyndte at slå og sparke løs på vidnet, bl.a. med et knojern.

Han brækkede næsen og kæben, fik slået flere tænder ind og blodet stod ud af ham. Da det endelig var overstået, løb han væk. Han var så forvirret og forslået, at han ikke vidste hvor han skulle løbe hen. Det lykkedes ham til sidst at komme til Vallensbæk Station, hvor han kun iført underbukser mødte en mand, som gav ham 12,5 krone til en togbillet. Han havde mistet fornemmelse af tid og sted. Til sidst da han kom hjem, var han kold og chokeret. De personer han boede sammen med tilkaldte ambulance og politi, men først dagen efter var han i stand til at tale.

I retten forklarede den italienske mand, der altså boede og arbejdede i Danmark, at han er meget påvirket af overfaldet. Han har svært ved at huske og skal til flere forskellige neurologiske undersøgelser. Et andet problem er hans selvtillid efter ydmygelsen. Han føler skam og har svært ved at se sig selv i spejlet. Han har fået angst for at bevæge sig ud blandt andre mennesker.”

Foruden Dede Olgun (20 år, kurder/tyrkisk pas), blev Ali Yildirim (19 år, kurder), Hussain F Laftàa (19 år, iraker), Sahel Bayankhail (16 år, afghaner) samt Hamed Khaled Hamed Al-Zuwaydee (18 år, iraker) dømt for overfaldet. Alle pånær sidstnævnte har tidligere begået kriminalitet. Ingen blev udvist.

(Brøndby Strand Station ink. højhusene – Indsat: Ali Yildirim og Sahel Bayankhail)

““I 2016 blev 2660 Brøndby Strand, der huser omkring 80 nationaliteter, officielt det første postnummer i landet, hvor danskere er bragt i mindretal.” (Identitær, 2020)

Oploadet Kl. 11:11 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113269/trackback

57 Comments »

 1. Øje for øje – tand for tand. Det er sharia loven, som i dette tilfælde bør følges.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. september 2020 @ 11:14

 2. Ingen blev udvist???

  Fast og fair???

  Kommentar by Bastardo — 12. september 2020 @ 11:27

 3. De importerede indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister kan ikke bruges til noget nyttigt og burde sparkes tilbage til deres shit holes, det eneste politikerne foretager sig er gå en tur i området med politibeskyttelse, man kunne ønske at der var et par politikere der fik slået deres tænder ud, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 12. september 2020 @ 11:33

 4. MSM var meget glade for i store rubrikker at skrive, at Umut Olgun blev udvist i landsretten, men det var jo kun 1 ud af 3, der blev udvist i dronesagen. Det mest vanvittige i dronesagen er faktisk, at den kurdisk-tyrkiske IS-sympatisør Coskun Ibrahim Simsir fik dansk indfødsret af Folketinget i 2011. Søren Krarup var den eneste, der advarede folketingssalen imod det at begå denne store fejl.

  https://www.ft.dk/samling/20101/lovforslag/L192/104/afstemninger.htm

  Allerede den 24. november 2015 blev denne “nye dansker” straffet med fængsel i 3 måneder betinget med vilkår om samfundstjeneste for overtrædelse af straffelovens § 163 og § 289 a. (skattesvindel) og den 27. juni 2016 ved bødevedtagelse for overtrædelse af færdselslovens § 4, stk. 1, jf. § 118.

  I øvrigt blev Umut Olgun i byretten ikke engang enstemmigt udvist. Hele 4 voterende i retten stemte for frifindelse for udvisning.

  “Uanset at tiltalte er idømt en langvarig fængselsstraf for overtrædelse af straffelovens § 114 e, finder vi, at tiltaltes tilknytning til Danmark er så stærk, at det vil være i strid med Danmarks internationale forpligtelser at ud- vise ham. Ved proportionalitetsafvejningen har vi navnlig lagt vægt på, at til- taltes tilknytning til Tyrkiet er ubetydelig, og at tiltalte har kone og børn, som er danske statsborgere.”

  – Københavns Byret den 6. december 2019 (SS 4-1896/2019)

  Når lægdommersammensætningen i København har ændret sig bare en anelse mere, så gæt selv hvad der sker.

  Kommentar by Syrienblog — 12. september 2020 @ 11:49

 5. Jeg vil gerne takke manden bag syrienblog for det fantastiske stykke arbejde du gør!

  Kommentar by Johnson — 12. september 2020 @ 11:59

 6. Danmark er ufattelig bange for Afrikansk svinepest, der er i stand til at lamme svineproducenter, slagterier og eksport af fødevarer.

  Det betyder ingenting at et postnummerområde ikke længere tilhører danskere. Mange politikere har sagt aldrig mere en 9. april.
  De er da pisseligeglade for vi er jo besat igen og de kræver endda flere indvandrere hertil.

  Kommentar by k.m. — 12. september 2020 @ 12:01

 7. En anden italiener, Francesco Currá, blev rasende, da man fortalte ham, at det var særligt problematiske personer med indvandrerbaggrund, der havde myrdet hans søn, Antonio. Han påstod vredt, at det nøjagtigt lige så godt kunne have været lyserøde danskere. At det kun var danskere, der mødte op for at mindes hans søn og protestere mod volden gjorde ingen forskel for ham.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. september 2020 @ 12:10

 8. Jeg håber at de næste der bliver smadret af disse lægestuderende og raketforskere aka psykopat muslimer er strissere og politikere.

  Kommentar by piphans — 12. september 2020 @ 12:52

 9. HVORNÅR GÅR DET OP FOR DANSKE VÆLGERES FLERTAL at Danmark ganske sandsynligt er på vej ind i en meget mørk og dyster fremtid. Økonomien er ikke hvad den har været, for hundredvis/tusindvis af milliarder af kroner er gået til spilde pga. kortsynet og dødssyg politik. Og nu kan corona-krisen, klima-vanvid, afrikansk svinepest, fortsat indvandring og forhøjet EU-kontingent m.m. ende med at økonomien kuldsejler, så den sociale velfærd, infrastrukturen og folkesundheden etc. lider ubodelig skade.

  Det BRUTALE OG SADISTISKE OVERFALD der skildres ovenfor, er blot eet eksempel på den hverdagsterror som er kommet til Danmark. Voldsbøllerne her er ikke bare grove kriminelle, de er TERRORISTER. De burde alle være idømt flere års ophold i en arbejdslejr med streng disciplin. Og alle i banden burde være blevet effektivt udvist efterfølgende.

  De gamle partiers og mediers kyniske ligegyldighed overfor de mange forbrydelser mod sagesløse borgere, er pervers og skandaløs. At det var en italiener og ikke en dansker som blev lemlæstet, er ikke nogen formildende omstændighed, slet ikke.

  Også retssystemet burde strammes op, men det vil Christiansborg heller ikke være med til.

  Titanic-Danmark har kurs mod isbjerget.

  Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 13:05

 10. # Morten, kl. 12.10: Er det mordet på en ung italiener for en del år siden, på Nørrebor, du refererer til? Det citat du bringer er muligvis forfalsket eller noget fordrejet af en dansk journalist.

  Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 13:09

 11. PS: Hvad blev dommene over forbryderne?

  Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 13:15

 12. Endnu et klokkeklart bevis på at parnassets eksperiment med multikultur og multietnicitet er en dundrende fiasko! Et eksperiment hvis følger de stakkels danskere må leve med i tid og evighed!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. september 2020 @ 13:17

 13. En 80kg muslim kan der vel blive 24kg fiskepiller ud af..

  Kommentar by Jp — 12. september 2020 @ 13:18

 14. Hvis en tilfældig perker bliver skudt ned i et drive-by skyderi i en ghetto, hvad er sandsynligheden for at han ikke er kriminel?

  Bare stof til eftertanke.

  Kommentar by Træt — 12. september 2020 @ 13:52

 15. Ingen blev udvist.

  Selvfølgelig, riget fattes rollemodeller til at promovere det gloriøse multisamfund, som vi kan gøre meget bedre end USA har formået på 200 år.

  Kommentar by tavsen — 12. september 2020 @ 13:57

 16. Morten kl. 12:10

  Danske højreradikale havde lagt en seddel med racistisk indhold blandt blomsterne på stedet, hvor Antonio Currás blev myrdet. Der stod:

  “Send muslimer hjem til deres middelalder.”

  Antonios far skrev på sedlen:

  “Du kan tænke, hvad du vil. Jeg, Antonios far, synes, at udyrene, der har slået min søn ihjel, ikke har nogen nationalitet, fordi de gode mennesker findes i hele verden, uanset deres religion. F. Currá.

  https://www.bt.dk/krimi/antonios-familie-chokeret-over-racisme-sedler

  Kommentar by np — 12. september 2020 @ 14:38

 17. Muslimerne – Sømmene til Danmarks ligkiste.
  deRadikale – Slår sømmene i.
  Venliboerne – Hykler sorg når sømmene slås i.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. september 2020 @ 15:20

 18. At Syrienblog, og citatet fra byretten:

  For min skyld må han da hjertens gerne tage kone og børn med til hjemlandet.
  Tyrkiet er et dejligt land til familiesammenføring og til videreførsel af erhverv (bistand til terrorisme). Især når man deler kultur og sprog.

  Kommentar by Bastardo — 12. september 2020 @ 15:22

 19. Venligboere holder fanen så højt, at de er ligeglade med hvem der dræber deres søn på åben gade i København.

  Nogen her på Urias er mere bekymret for gerningsmænd end offer.
  Bemærk beskrivelsen af de to krapyl der dræbte den unge italiener.

  bt.dk 26okt. 2004 :”»Den følelse, der vældede op i mig derinde, var vrede. Meget vrede,« siger Antonios far, Francesco, da B.T. talte med dem bagefter. Synet af gerningsmændene chokerede dem. »Selv om vi ikke vidste, hvad vi skulle forvente, kom det bag på os, at drengene så så unge ud. Så unge, men så voksen en handling,« siger han.

  De var også meget unge at se og høre på, de to tiltalte fætre, F. på 17 og H. på 19 år. Specielt F. virkede meget umoden, og mentalundersøgelsen har da også fastslået, at hans begavelse er under middel, på grænsen til sinkestadiet.

  Tiltalt for drab og vold
  De to fætre er begge tiltalt for drabet på den italienske rygsækturist, lige som den 19-årige er tiltalt for vold af særlig grov beskaffenhed under sin varetægtsfængsling i Vestre Fængsel ved at have sparket en medfange i hovedet og på kroppen og taget kvælertag, så han mistede bevidstheden flere gange.

  Den 19-årige H. nægter det sidste, men har erkendt, at det var ham, der stak Antonio Currá med en lille, letkrummet Mauser-kniv, som han havde købt på en ferierejse til Tyrkiet tre uger før drabet.

  Kommentar by k.m. — 12. september 2020 @ 16:09

 20. np — 12. september 2020 @ 14:38

  Selvfølgelig er ord mere drabelig end selve gerningen.

  Forklaring udbedes på denne teoretiske konstruktion…

  “Det er ikke menneskene, vi skal bekæmpe, men deres forskruede ideologier.”

  Kommentar by tavsen — 12. september 2020 @ 16:11

 21. Jeg bliver så rasende, når vi ikke kan/vil udvise rosset!
  Hvis vi vil et Danmark som ikke synker ned i niveau med Sverige, er der ingen -INGEN – vej uden om at opsige konventionerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. september 2020 @ 16:16

 22. SKRIV “ANTONIA CURRAS SAG” og der kommer artige ting frem om hvor ækle, modbydelige og afstumpede hans mordere var, om om hvordan de blev bakket op af deres “bagland”. Et eksempel på og et lærestykke i hvordan godhedsindustrien, de gamle partier og medierne kynisk og hensynsløst har importeret blodtørstige psykopat-typer som aldrig burde være kommet ind i Danmark, og som aldrig har beriget vores land det mindste, tværtimod!!

  De radikales korrupte pølsesnakkerier om berigelse har aldrig været andet end dumheder og nedrig løgn.

  Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 17:08

 23. Konventionerne er bare Jelveds, Zenias og lignende personagers dårlige undskyldning for at beholde så mange forbrydere som muligt. Mange lande ignorerer simpelthen disse forældede og tåbelige konventioner.

  Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 17:18

 24. Iflg trollen NoPoint var det højreradikale racister som skrev den indlysende opfordring til at sende problemets kerne, muslimerne, hjem.

  Den dræbte italienske turists fatale ønske om at købe hash ville ikke have været fatalt, hvis ikke der havde boet muslimer på Nørrebro eller i det hele taget i Danmark

  Kommentar by Træt — 12. september 2020 @ 17:20

 25. Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 17:08

  Den 9. november 2004 blev to unge mænd og fætre ved landsrettendømt skyldige i drabet. Den 19-årige Hizir Kilic fik ti årsfængsel, og den 17-årige Ferhat Kilic otte år.
  Desuden blev begge udvist af Danmark for bestandig. Pågerningstidspunktet var de to gerningsmænd 16 og 17 år.

  Hvor er de to fætre, Hizir Kilic og Ferhat Kilic, henne her i 2020?
  Er de pizzabagere på VSTGN?

  PS. Jeg har en gang på besøg på Politigården i København set drabsvåbnet, Mauser kniven. Politiet gemmer udvalgte gerningsvåben i kælderen efter endelig dom er faldet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. september 2020 @ 17:39

 26. @Bent A

  En af de drabsdømte spytte på draboffer ved domsafsigelsen.

  »Fucking luderland. Din pædofile so!«

  Med disse udbrud vendt mod dommere og nævninge i Østre Landsret kunne den 19-årige tyrkiske Hizir Kilic ikke længere holde sin vrede nede, da han aftes blev dømt særdeles hårdt. Hizir og den to år yngre fætter, Ferhat Kilic, havde kort forinden hørt dommer Anton Finn Wehner læse nævningenes strafudmåling op. Ti års fængsel til Hizir og otte år til Ferhat for drabet på den italienske turist Antonio Currá den 9. august i fjor på Nørrebro. Begge fætre blev samtidig udvist af Danmark for bestandigt. Det betyder, at på trods af at Hizir er født i Danmark, og Ferhat kom hertil med sin mor, da han var tre år, kan de aldrig vende tilbage hertil – heller ikke som turister, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. september 2020 @ 17:46

 27. In the US no one would just sit back and let muslim and niggers inbreeded retards beat the crap out of you or rape your daughter or do pedophile things with your kid. They fight back, if someone shoots at you, you shoot back and man would that piece of shit wish he never started something with you. If you are a beta cuck then you bow down and kiss these sons of whores shoes or feet. If seven beat me up without a reason, I would track thm down one by one and make them pay and their parents. There would be a high price. As long as you bow down to filthy garbage that hate your guts just because you are white they can keep doing this, when there is a price to pay the sons of whores will never even show themselves outside. tHERE is a erason why they go in arge groups. When you meet them alone them shit their pants and hurry home, the shortest way. when you meet them im a group they are brave. Americans do not tolerate bullies, harrassment and if you shoot you will feel like it is raining bullets.

  Better to go down fighting and take out a few than to always be known as a beta cuck. My experience is that you beat the shit out of one or two and the rest will run. I used to warn them once or twice but since they were brave they attacked me and there was a price to pay. I tracked them down. The police never got involved even though the police camera was recording live just few meters away. why did not the police get involved? because it would be over long vbefore they showed up and they are always on the muslim and nigger side. But you did not bcome police because you are smart, you become police because you can sit behind a desk and feel important and smart. If they were smart and motivated they would have caught Paludans people.

  Kommentar by Erwache — 12. september 2020 @ 18:01

 28. tavsen kl. 16:11

  Det er godt nok langt ude at lægge racistiske budskaber ved et gerningssted/mindested og såre de efterladte – moderen, faderen og søsteren – yderligere.

  “Gode mennesker findes i hele verden, uanset deres religion.”

  Francesco Currá

  Kommentar by np — 12. september 2020 @ 18:32

 29. På en måde kunne vi ha godt af noget sharia i dette åndssvage land! I saudi ville de være blevet henrettet. Kort proces.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. september 2020 @ 18:50

 30. K m – findes der billeder af nogle af disse farlige psykopat-perkere? Dem, der myrdede Antonio, fik kun 10 år, så de går rundt iblandt os. Der burde være fotos tilgængelige af både pædofile, voldtægtsforbrydere og mordere: danskerne har ret til at vide, hvordan de farlige ser ud, når de nu ikke får livstid allesammen.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. september 2020 @ 18:56

 31. Løsriv Jylland
  Har ikke ledt efter billeder, men nu står ideen til søgning åben

  Kommentar by k. m. — 12. september 2020 @ 19:07

 32. Ton den lidt ned NP. Det er kun dig selv, der gider høre dit newspeak. Religion er ikke en race, ligegyldigt hvad din ekstremistiske fløj føler for…
  Gode mennesker findes helt sikkert i hele verden. Det er frekvensen af gode mennesker i en gruppering, der er det springende punkt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 12. september 2020 @ 19:15

 33. np — 12. september 2020 @ 18:32

  Du er da langt ude, når du mener racistiske budskaber om morderne skulle såre de efterladte.

  HVORDAN DET?

  Kunne være interessant at høre, hvordan faderen forholder sig til morderne i dag? Men det skal de statsdrevne medier nok undlade at grave i.

  Du er fortsat mest optaget af det teoretiske. Eksisterer du i virkeligheden, eller er du bare en fantasifigur, der troller?

  Her noget sårende i virkelighedens verden, og det var ikke bare i Vollsmose, de gjorde det samme på Vestegnen

  “En gruppe muslimer bliver fotograferet, da de kører rundt med palæstinensiske flag og fejrer terrorangrebet mod USA og den vestlige verden 11. september 2001.

  Muslimerne kører i kortege i Vollsmoseområdet, mens de presser hornet i bund og vifter med palæstinensiske flag ud af vinduet for at vise deres glæde over terrorangrebene, der koster 2973 mennesker livet.”

  Kommentar by tavsen — 12. september 2020 @ 19:21

 34. De to fætre, der dræbte Antonio, er begge blevet udvist efter endt straf og i 2009 dræbte den ene fætter den anden i Tyrkiet, så det er da lidt positivt.

  https://ekstrabladet.dk/112/article4197955.ece

  Kommentar by Ulrich — 12. september 2020 @ 19:52

 35. K m – ja. I usa kan man tjekke folks baggrund, fx om de er pædofile, for dem gider børnefamilier ikke bo tæt på. Der er også fotoarkiv over forbrydere, mener jeg, men her i dk må man end ikke navngive dem, medmindre de er danskere. Det bemærker jeg tit i pressen. Ulrich – ja, det var da straf som fortjent, og lad os håbe den sidste også får modgang.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. september 2020 @ 20:03

 36. Kommentar by Ulrich — 12. september 2020 @ 19:52

  Det kan jeg faktisk godt huske nu; to stykker lortebrune ekstrementer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. september 2020 @ 20:08

 37. Jeg læste en bog om drabet og bogen gik gennem den yngeste fætter liv og hen mod slutningen fik man en følelse af, at det var lidt synd for ham, han var svigtet af familie og myndigheder osv og var blot det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Så i det sidste kapitel, var man med til retssag og fik en taxachauffør’s vidneudsagn og så ændrede sympatien sig.
  Efter at være overfaldet , stak italieren af og henvender sig til en taxa. Han vil have hjælp og spørger en af passagerne, om han må låne en telefon, men nej, han er på vej i byen og den er ved at løbe tør for strøm. Kort tid efter kommer de to fætre, hopper på ham og stikker begge to adskillige gange i ham. De får så fængsel og udvisning og blev begge udvist.
  Og navnet på passageren var Ali og han kendte iøvrigt fætrene, men var ikke involveret i drab eller overfald.

  Kommentar by Ulrich — 12. september 2020 @ 20:34

 38. Kommentar by Ulrich — 12. september 2020 @ 20:34

  Korrekt.

  Det gør dybt indtryk at læse historien om dansk-tyrkiske Ferhat Kilic, der blev dømt for mordet på Antonio Curra. Det er deprimerende at læse om hans fars totale mangel på evne til at vise sin søn kærlighed eller bare opmærksomhed. Det er bekymrende at læse om, at børn i Danmark i årevis går rundt uden egentlig skolegang og uden indgriben fra de sociale myndigheder, selv om der findes utallige rapporter og politisager, der dokumenterer et akut behov. Det er interessant at læse om dynamikken i små- og storkriminelle grupper af unge indvandrere og deres særprægede disciplin, respekt og moral. Det er rørende at læse om den unge Ferhat Kilics anglen efter ros og positiv opmærksomhed og det skub fremad, det giver ham de få gange i hans liv, hvor nogen har sagt til ham, at han er en god dreng.

  Men størst og dybest indtryk gør det alligevel at læse om familien Kilics katastrofalt langsomme erkendelse af, at den er helt gal.

  Først da Ferhat Kilic sidder i Vestre Fængsel med en straffeattest så sort så sort og en dom for mord, går det op for hans far, at også han bærer et ansvar for, at det er gået så galt, og teenageren selv begynder at vise tegn på selvransagelse.

  “Du skulle ikke have slået mig så meget, far,” siger han.

  “Du har ret, jeg skulle have gjort tingene anderledes,” svarer faren.

  At der findes fædre i både Danmark og Tyrkiet, der ikke har anden kontakt med deres børn end de sekunder, hvor knytnæverne rammer, er ikke nyt. Men sjældent har man set den slags forhold beskrevet så klart og fra begge synsvinkler, som det sker i bogen Skyld – historien bag mordet på Antonio Curra, der er skrevet af den tidligere journalist på Information Aydin Soei og Jesper Dehn Møller, der er journalist på Ritzaus Bureau, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. september 2020 @ 21:57

 39. Dansk-tyrkisk betyder – med mindre man er politisk korrekt landsforrædder – at vedkommende har både en dansk og en tyrkisk forælder.

  Der er vel tale om en herboende tyrker?

  Kommentar by Træt — 12. september 2020 @ 22:16

 40. Nogen der ved, hvad der skete med den sjette overfaldsmand? Var han under 15, eller fandt politiet aldrig frem til ham?

  Kommentar by Odo — 12. september 2020 @ 22:27

 41. Mon ikke sådanne udskud snart møder en der ikke lader sig overfalde, men det derimod siger bang i mere end en forstand…

  Kommentar by LarsB — 12. september 2020 @ 23:20

 42. En hurtig forespørgsel:

  Har Kilic perkerne betalt–personligt op ad egen lomme af personligt indtjente og beskattede kroner–det de skylder ofres efterladte og den danske stat i form at exorbitante advokatsalærer til deres forsvarere i byret og landsret?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. september 2020 @ 23:35

 43. Kæft, har lige været Høje-Taastrup Station; det ligner noget ud af Fallujah; masser af hjernelamme lortebrune perkersvin, der puster sig op og ligner imbecile, undgå for alt i verden den station (men kommer snart til din bydel; jeg hader, hvad I gør ved min Danmark), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. september 2020 @ 23:42

 44. N-U kl. 21.57: Rørende historier om brutale morderes og voldsbøllers triste barndom i muslimske familier, kan vi ikke rigtig bruge til noget. Hvis alle der har oplevet noget trist eller uretfærdigt, gav sig til at myrde sagesløse, ville samfundet være eet stort blodbad. Den med de stakkels mordere og forbrydere er sørgelig læsning, men skal de pga. en uheldig barndom eller idiotiske forældre have lov til at skære halsen over på enhver de møder, hvis de ved mødet er i dårligt humør?

  Hvis nazisterne var blevet mødt med pladderhumanisme om at de ikke kunne gøre for at de ønskede at udrydde nogle millioner europæere, men at det var synd for dem at de var blevet blodtørstige pga. en uheldig barndom, ja, så havde Hitler, Himmler, Göering og dr. Mengele og Ilse, Oda og Ursula fra SS fået deres vilje, og millioner af polakker, russere, jøder, nordmænd, ukrainere, serbere, grækere osv. ville være blevet sendt i gaskamre, sultet eller frosset ihjel. Det var Churchill og Roosevelt og utallige modige frihedskæmpere og partisaner der sørgede for at nedkæmpe nazi-ondskaben.

  Pladderhumanisme om hvor synd det er for forbryderne kan være meget besnærende og rørende, men man er nødt til at indse at selv om vi har medlidenhed med mordere og sadister, har de ingen medlidenhed med os. Hvis dem der udøver hverdagsterror ikke fanges og stoppes, vil de udvikle sig til serie- og massemordere.

  Overfor de svin som mishandler og torturerer uskyldige, eller myrder dem, er vi nødt til være hårde og konsekvente. Det er ikke godhed at svigte uskyldige og sagesløse, det er ikke godhed at tage ondskabens parti, det er ikke godhed at forråde sine landsmænd og sit land.

  Der er ingen undskyldning for pladderhumanisme som giver ondskaben frit spil.

  Kommentar by Bent A — 13. september 2020 @ 00:04

 45. Vi er kommet dertil at feministisk PLADDERHUMANISME er ved at ruinere og ødelægge ikke bare Danmark, Norge og Sverige, men hele Europa. Det som Merkel, Ursula og Ylva og typer som Stine Bosse, Jelved, Zenia, Pernille Weiss, Pernille Skipper, So fie Carsten, Rosa Lund, Eva Flyvholm, Morten Østers og Lars Quisling osv. har gang i, vil efterlade Norden og Europa SOM EN RYGENDE RUIN hvis der ikke kommer andre boller på suppen*. (I Frankrig og Sverige etc. har en omfattende nedbrænding af huse, skoler, kirker, skove, butikker og tusindvis af biler som bekendt taget fart)

  (*Dog måske med Polen, Ungarn, Hvide Rusland og Tjekkiet-Slovakiet mv. som undtagelser. Men de har også forlængst blokeret for indvandring fra Afrika og omegn)

  Kommentar by Bent A — 13. september 2020 @ 00:32

 46. Udvisning skal være en administrativ sanktion.

  Dommerstanden kommer ikke til at udvise nogen, medmindre de er pisket til det.

  De fem-seks års hjernevask på universitetet gør underværker.

  Kommentar by Polka — 13. september 2020 @ 01:01

 47. Bent A kl. 00:32

  Tænk at fremhæve det kommunistiske diktatur i Hviderusland som noget positivt i forhold til de frie liberale demokratier i Vesteuropa!

  Hviderussiske oppositionspolitikere sidder fængslet, deres hustruer er på flugt, og der bliver slået voldsomt ned på fredelige demonstrationer fra det illegitime styres side.

  Kommentar by np — 13. september 2020 @ 08:19

 48. Jesus siger i Bibelen, at i den sidste tid skal der blive stor lovløshed og optøjer. Tucker Carlson har her en interessant sag, hvor en butiksejers ansatte skød to røvere, og nu sidder han i husarrest. Butiksejeren er velformuleret og kvik, må man sige. Carlson kalder sagen ‘Orwellian’ https://youtu.be/JQD_Uv37woA

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 13. september 2020 @ 08:58

 49. np — 13. september 2020 @ 08:19

  Fuldt forståeligt du overser

  “Ton den lidt ned NP. Det er kun dig selv, der gider høre dit newspeak. Religion er ikke en race, ligegyldigt hvad din ekstremistiske fløj føler for…
  Gode mennesker findes helt sikkert i hele verden. Det er frekvensen af gode mennesker i en gruppering, der er det springende punkt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 12. september 2020 @ 19:15

  HVIS gode mennesker er i stort flertal i et land, opbygges det er et velfærdssamfund,
  i modsætning til andre lande, hvor de gode er i mindretal.

  Kommentar by tavsen — 13. september 2020 @ 11:50

 50. “np” kl. 8.19 den 13. sept.: På eet punkt, mht. indvandring, ligner Hvide Rusland ikke Sverige, Norge og Danmark eller England etc., men det kan da sagtens være at styret ellers er dårligt på mange punkter. Det er det sikkert, så jeg forsvarer det bestemt ikke i bred almindelighed. Men hvor meget har vi fået at vide om hvordan det har været at være befolkning under Lukasjenko?

  Nu er der også voldsomme protester i Frankrig, men de danske medier er tavse. Det er påfaldende.

  Kommentar by Bent A — 13. september 2020 @ 16:22

 51. De skal UD
  Så hurtigt som lade sig gørligt.
  Lad aldrig en levende muslim opholde sig i Sverige.

  Kommentar by Nielsen — 13. september 2020 @ 17:02

 52. at Noter U
  12. september 2020 @ 17:46
  Jeg ville have sagt at jeg har ta

  Kommentar by Nielsen — 13. september 2020 @ 17:08

 53. Svar til flere: Francesco Currá uddybede skam, og forklarede, at kritik af kolonister havde været imod hans søns værdier. Der var tale om en politisk korrekt familie, kort og godt. Og den lod sig ikke, sådan, bare lige korrigere af virkeligheden. Man greb tværtimod til det gammelkendte venstrefløjstrick at anklage danskerne for at være i stand til at gøre nøjagtigt det samme. Jeg husker det skam, og mærkede et stik af ubehag over så markant en utaknemmelighed i betragtning af, at denne far jo med sine egne øjne kunne se, at det var danskerne – IKKE muslimerne! – der lavede manifestationer for at protestere mod drabet på hans søn.

  Hver nat brændte muslimer de blomster, der blev lagt på drabsstedet. Og på en husgavl i nærheden havde muslimer skrevet med kæmpeskrift: Dø din italer

  Ja :) Sådan gik det til. Dengang.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. september 2020 @ 18:23

 54. Morten kl. 18:23

  Et moderne samfund opererer ikke med kollektiv skyld.

  Hvis du havde haft ret i din antagelse om, at muslimerne på Nørrebro bifaldt mordet på den unge rygsækrejsende, så ville der i årenes løb efter have været mange lignende mord. Det har der ikke været.

  Kommentar by np — 14. september 2020 @ 08:24

 55. np — Et moderne samfund opererer ikke med kollektiv skyld.”

  Hvad kalder du så dommene i denne afskyelige sag? Heldigvis var mobilen opfundet, så den brutale nedslagtning kunne dokumenteres, ellers havde vi aldrig hørt om det.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Ghazala_Khan

  “Hver nat brændte muslimer de blomster, der blev lagt på drabsstedet. Og på en husgavl i nærheden havde muslimer skrevet med kæmpeskrift: Dø din italer”

  FULDSTÆNDIG KORREKT

  Kommentar by tavsen — 14. september 2020 @ 17:22

 56. Frækt overhoved at sige at de er blevet dømt når straffene er så lave.

  Kommentar by Winged Hussar — 14. september 2020 @ 19:29

 57. Winged Hussar — 14. september 2020 @ 19:29

  Barren er sænket alle vegne for at fremme integrationen, det danske niveau er for højt ;-)

  Kommentar by tavsen — 15. september 2020 @ 14:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper