13. september 2020

Violet ametysthat, Nollund, 12. september 2020

Svampesæsonen lakker mod enden, og det var relativt svært at finde brugbare Kantereller på kendte lokaliteter ved Sønder Omme. Lidt har dog også ret, og i processen har jeg vistnok lært at bestemme Almindelig orangekantarel, Karl Johan, Brunstokket rørhat og Violet ametysthat. Hvis jeg i morgen melder mig ind i Alternativet, så har jeg spist de forkerte. Derudover Tyttebær og Korsedderkop. Billederne er under niveau, da jeg sjuskede med indstillingerne. Igen.

Oploadet Kl. 18:03 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113306/trackback

16 Comments »

 1. Der burde være krav om diversitet i skoven. For hver gang en dansker går en tur, må ingen anden dansker gå en tur i skoven, før en brun har gjort det.

  Kommentar by Skatteyderen — 13. september 2020 @ 18:06

 2. Hvis jeg i morgen melder mig ind i Alternativet, så har jeg spist de forkerte. ;-)

  Men forhåbentlig ikke ende som den afrikanske familie, hvor der var dødsfald efter svampejagt i et totalt ukendt og vildtfremmed land. Og så gav de Nettos champignoner skylden.

  PS. Jeg er blevet bandlyst hos Iben Maria Zeuthen indlægget

  Kommentar by tavsen — 13. september 2020 @ 18:11

 3. Jeg tænkte nok Du (inderst inde) var en gammel Hippie Kim :-) :-) :-) :-). De hedder vist psylisobin svampe (præstepik….fordi de groede under kokasser:-)), og så gik historien om at man spiste rød fluesvamp, for at få saften ud, imens man spyttede svampekødet ud, inden man som viking gik berserk i england tsk tsk tsk. Kaledaiskobisk politisk visioner fra 60 erne…bred ymer :-) :-) :-). Fortsat god aften.:-)

  Kommentar by Michael Unna — 13. september 2020 @ 19:18

 4. mAAn . . . Stakkars trör
  Men altså hvis vi taler om apologi. Altså undskyldninger,er der glimrende på Mikael Wilgerts hjemmeside: Swebb TV (til salg på børsen)
  Inden man er kommet 13 minutter ind i interviewet,forsikrer idioten (han er norsk) at problemet ikke er islam. Vær så god at skylle.

  Kommentar by Nielsen — 13. september 2020 @ 20:39

 5. Uhmm; flødstuvede kantareller på et stykke ristet brød og et godt glas rødvin, så er smagen af efterår hjemme *SS*

  – og har man en halv håndfuld kantareller i overskud, så læg dem i fryseren og brug dem i en gang millionbøf: Så bliver en hverdags-middag i vinteren pludselig til en gastronomisk fryd ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. september 2020 @ 21:38

 6. Kommentar by M.S. Carstens — 13. september 2020 @ 21:38.

  Tak for tippet: Jeg smider normalt mine i en omgang kalvebrisler i rødvinssauce, en ret der serveres her i huset hvert år, som tegn på at nu er efteråret kommet.

  Kommentar by Kimski — 13. september 2020 @ 22:29

 7. Kommentar by Michael Unna — 13. september 2020 @ 19:18
  Præstepik er en slimet fætter, men ikke en psilocybin-svamp. De er f.eks. spids nøgenhat, der godt nok gror på kreaturmarkerne, men ikke direkte på kokasserne. Spids nøgenhat er også en kandidat til vikingernes bersærkergang, og muligvis Michael Strunges selvmord. Og gad vide om græssende køer og heste på markerne også får en bøhmand på engang imellem.

  Diversitet er godt, men ikke al diversitet er gavnligt. Det gælder også for samfund, hvor ordet diversitet bruges politisk på en samfundsødelæggende måde.

  Kommentar by traveler — 14. september 2020 @ 06:43

 8. Biodiversitet er godt(og nødvendig) vi gider bare ikke en ny art edderkop med halvmåne på ryggen.

  Kommentar by k.m. — 14. september 2020 @ 08:01

 9. Tak 7) Har nok været for langt ude i universet (i 60 erne) til at registrere hvad der foregik eller hvad jeg indtog :-) :-) :-). Nøjes med æble og brombærjagt, og måge-krage registrering -her er Kim en del mere avanceret dags dato (lytter til 60 musik over Radio vinyl)….Vi har kun det skæg vi selv sidder på :-) :-) :-). Støt SIAD og GI. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2020 @ 10:38

 10. Uau den edderkop er flot. Nå jeg ser at k.m. allerede kommenterede på den. Men den er nu alligevel et dejligt dyt. Vi har også adskillige rundt om i haven og i træerne. Godt vi alligevel har det skægt Michael Unna og M.S.Karstens. Skatteyderens kommentarer er tit gode til et godt grin.

  Kommentar by Nielsen — 14. september 2020 @ 11:07

 11. Lige nu taler de om sex (i Ekstra Bladet) chikane i Folketinget -Qeslem Cekic deltager…:-). Ja selvfølgelig er der Sex i Folketinget….Hvorfor tror de ellers man vil derind???? :-) :-) :-).En del bonnerte protester….måske fordi de længes efter en Julefrokost der i disse Coronatider nok ikke kommer :-) :-) :-). OralSex med mundbindpå…..giver visse forhindringer,….men ellers spændende med ophidsende debatter (Hønsene kagler):-) :-) :-). Støt SIAD og GI. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2020 @ 11:17

 12. Ang. sex
  Mænd har generelt markant mere sexlyst end kvinder, viste en stor undersøgelse om danskernes sexvaner i 2019 ud fra svar fra mere end 62.000 danskere mellem 15 og 89 år. Pga. af dette større drive er mænd fra naturens side ‘nødt til’ at tage chancer og føre sig frem på en eller anden mere eller mindre elegant måde, og kvinderne privilegium er at kunne være darwinistiske smagsdommere (hvis de vil bruge den magtmulighed).

  Det har alle ikke-skolede ideologer altid vidst, men det har givet et kæmpe fornægtelsesproblem for feministiske ligestillingsideologer, der i årevis havde prædiket stolper op og stolper ned, at det bare var en typisk og undertrykkende mandschauvinistisk myte, sikkert pga. kristendommen og hvad ved jeg, at kvinder skulle have mindre sexlyst og sexdrive. Og hvis mændene heller ikke forstår sig selv, men lytter fromt og andægtigt til ideologerne, bliver det hele kun meget værre.

  Hvis vi ser bort fra egentlig voldtægt og sexovergreb, der bør straffes, så vil ligestillingsideloger ikke acceptere, at mænd og kvinder generelt er så forskellige af natur. En stor del af disse #MeToo-historier drejer sig jo om det simple, at nogle ideologiske kvindelige smagsdommere er blevet forargede over, at nogle mænd ikke opfører sig korrekt ligestillingsagtigt.

  Kommentar by traveler — 14. september 2020 @ 15:17

 13. Dennis Knudsen lagt for had af feminister og medier, fordi han tillod sig at skrive et opslag om Sofie Linde og hendes usympatiske optræden på TV

  Kommentar by k.m. — 14. september 2020 @ 15:53

 14. Indlægget ikke for Bonnerte:

  Der findes jo også kvinder der nyder sex. I disse Coronatider har jeg da set en flot skægabe have munden og tungen med hovedet nede i honning/kokoskrukken imens hun filmede. Han rejste sig i fuld flot højde med en flot kølde og legede lidt uden at træde ind i honnningkokoskrukken inden han dukkede ned i hendes skød med mund og tunge, inden han rejste sig igen og dennegang gav honningkrukken massage med kølden…. og hun udstødte sin nydelse med stemmekraft…alt filmet fra hendes vinkel…..selvfølgelig over computeren……

  Det er jo desværre i disse coronatider også bedre at se end selv deltage. Politisk korrekt sex.:-)…Kvinder nyder god sex…ligeså meget som mænd, …men det skal selvfølgelig være en gensidig fornøjelse, og vi mænd blive jo ikke bedre med alderen. Det er mest ungdommens fornøjelse og nydelse, hvor erfaringer og nydelse følger kroppens friskhed. (Her må jeg kondolere muhammedanske kvinder for Deres fængsel i ungdommen).

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2020 @ 16:22

 15. Men ja. Selvfølgelig er mænd og kvinders sexlyst forskellige. Hvor vi (mænd) i ungdommen vil sprede vores sæd hid og did og leger med vores Ego, er kvinder mere påpasselige og kigger på om vi fremover vil kunne bygge rede for dem? Der er Testotoronhormonet til forskel, og det er det stærkeste kønshormon der eksistere. Ingen vej tilbage, når det er i kroppen :-) :-) :-). Men det er jo også charmen ved kønnenes leg, som selvfølgelig ikke skal spoleres af bonnertheds forskrækkede folk.:-).

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2020 @ 20:48

 16. Der findes jo også kvinder der nyder sex.”

  GUDSKELOV
  læste som ung Colin Wilson, han mente, hvis manden kunne forlænge orgasmen kunne evigheden skimtes.

  Og det er netop, hvad kvinder kan med alle deres gangbangs.

  Kommentar by tavsen — 15. september 2020 @ 14:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper