15. september 2020

Kendt klimaforsker-aktivist anholdt for SUV-hærværk: “.. på Facebook deklarerer han sig ‘klimatosset'”

I onsdags bloggede jeg om aktivistiske forskere indenfor integrationsforskningen, og i den oprindelige kladde nævnte jeg klimaforskningen, som et forskningsfelt, hvor forskere nærmest var ‘forskeraktivister’. Fredag aften, blot to dage kan senere, anholdes en klimaforsker på Østerbro, mistænkt for at stå bag omfattende hærværk mod Østerbros mange SUV-biler.

I den oprindelige artikel var forskeren tilknyttet Københavns Universitet, og med de oplysninger Ekstra Bladet gav, så var det nemt at finde en oplagt mistænkt. Det var dog ikke ham, og der er tilsyneladende flere aktivistiske klimaforskere med bopæl på Østerbro. Politiet mener han kan have stået bag hærværk på op imod 74 biler, og der er således tale om en større sag. Fra EB.dk – Klimaforsker sigtet for hærværk på biler.

“… Ekstra Bladet kan nu fortælle, at den sigtede er forsker på et dansk universitet.

Her beskæftiger han sig særligt med klimamæssige udfordringer i sit felt, og på Facebook deklarerer han sig ‘klimatosset’. Selv lejer han elbiler, når han skal køre til provinsen.

I området, hvor den sigtede også selv bor, har SUVbilejere gennem otte måneder fået ødelagt deres biler.

Beboerne på Østerbro har længe været frustrerede over ikke at vide, hvad motivet bag den omfattende vandalisme er. Men det kan der måske komme klarhed over nu, hvis hærværket fredag aften viser sig at hænge sammen med de mange andre lignende tilfælde i området.

Efter en længere afhøring på gaden, tog politiet fredag aften manden med.”

(Collage: Underskrivere klimaopråb i Politiken, 2018)

“Nogle dage inden anholdelsen havde en lokal borger fanget en mand på kameraer monteret i en bil. Manden var den eneste, der havde gået helt op ad bilen både foran og bagved, hvor ejeren dagen efter fandt nye ridser på sin SUV-bil, og billederne viser tydeligt ansigtet på personen. Optagelserne viste også, hvilken opgang manden gik ind i. … da Mette Lind genkendte manden fra optagelserne, besluttede hun sig for at følge efter ham.” (EB.dk, 12. september 2020)

Oploadet Kl. 00:45 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113320/trackback

21 Comments »

 1. Gad vide, om han også er klimaaktivist, når LTF cruiser forbi i en kolonne af leasede BMWer.

  Nåh nej, de er jo blevet bandemedlemmer og mordere pga. social ulighed, racisme, ghettopakker, diskrimination og Dansk Folkepartis retorik. Her løfter han hatten.

  Det er synd, at Danmarks Domstole ikke kan idømme nogen straffen at skulle prøve at have et arbejde og tjene egne penge. Hotelophold med tre varme måltider og 300 TV-kanaler virker tydeligvis ikke.

  Kommentar by Skatteyderen — 15. september 2020 @ 00:54

 2. I øvrigt troede jeg slet ikke, at hvide måtte være aktivister mere. Hvordan er diversitetskurven inden for klimakampen lige nu? Har han spurgt en anden hudfarve end hvid, om de ville udføre aktionen først? Han hijacker klimakampen, som en anden white supremacist.

  Kommentar by Skatteyderen — 15. september 2020 @ 00:57

 3. Det er vel bare at spørge beboerne i området om navnet på manden? Jeg tror umiddelbart ikke at de er specielt interesserede i at dække over ham..

  Kommentar by Per — 15. september 2020 @ 03:09

 4. Manden prøver jo bare at beskytte os allesammen mod KLIMAKRISEN og jordens undergang! Han regner vel med at folk holder op med at køre i deres biler hvis de får ødelagt bilernes lak. Enhver kan iøvrigt blive sin egen klimaforsker ved at læse om emnet hos hodjanerne, som har en kort fornøjeligt oplysende video om emnet. Filmen påviser hvorfor den såkaldte grønne omstilling til vindmøller, solceller og elbiler mv. er den rene dumhed og uvidenhed. Filmen er sat på sidst i striben igår og Greta Tunfisk nævnes i overskriften.

  74 biler! Manden er virkelig både tosset og fanatisk.

  Kommentar by Bent A — 15. september 2020 @ 04:46

 5. Privilegerede og velbeskyttede danskere der generer hinanden , i deres privilegerede og trygge områder. Jeg ved ikke helt hvad det engagerer i mig.måske skal jeg undlade , at fortælle om det.(fnis fnis fnis)

  Kommentar by Heisahero — 15. september 2020 @ 06:39

 6. Han bliver kun dømt for de to forhold der er direkte bevis på.
  Vi kender jo dommerlusene på travet

  Kommentar by Træt — 15. september 2020 @ 07:04

 7. Det her er jo vand i forhold til USA hvor antifa sætter ild til skovene.
  MSM nåede ikke engang at give klimaet skylden før man fandt frem til synderne, så historierne kom ikke i luften, men på Twitter snakker de ivrigt løs om hvordan klimaet er skyld i brandene.

  Kommentar by O — 15. september 2020 @ 07:23

 8. I følge forskere på DTU er der intet belæg for at konkluderer, som FN’s klimapanel gør, når de siger at der er videnskabeligt konsensus for at klimaforandringerne er menneskabt! De fleste videnskablige artikler som FN’s klimapanel læner sig op ad konkluderer kun, at det kan man ikke det kan man ikke sige noget om. Flertallet af resten konkluderer i varierende grad at menneskelig udledning af drivhusgasser har en vis betydning, kun ganske få konkluderer at den er af afgørende betydning.
  Når man tager i betragtning af hvor enorme summer man beder de sagesløse danskere om at betale for en total omlægning af vores energiforsyning, så kunne man godt ønske sig et mere videnskabeligt velfunderet fundament!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. september 2020 @ 08:24

 9. Jeg hørte over lokalradioen en sjov diskussion om at kvindelandsholdet nu også skulle knæle i kampen imod kroatien. Men det var uvist om de gad (selvfølgelig var de imod racisme) men om kroatien gad var uvist.

  Jeg mener vi har et stort problem i sporten. Rundt om i verdenhavene flyder det med plastic og der er en masse forurening i denne verden.
  JEG VIL HAVE AT FODBOLDLANDSHOLDET OG ANDRE SPORTSGRENE
  INDEN EN KAMP. HØJTIDELIGT I ET MINUTS STILHED MED FLAD HÅND SLÅR SIG FOR PANDEN 3 GANGE. Det skal symbolisere at De er imod forurening, som er et stort problem. På den måde kan vi også indlemme forureningsdebatten ind i sportens verden. DET ER SÅ SANDELIG PÅ TIDE:-) :-) :-) :-). Støt siad og GI. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. september 2020 @ 08:40

 10. Og, det viser niveauet i klimaidioternes optræden. Passiv aggressiv psykopat optræden.

  At ridse en bil med en skarp eller spids genstand kan allerhøjest anses for at være en handling begået af en 10 – 12 årig tøs med daddy issues.

  Håber alligevel at idioten bliver fyret og må finde sig et rigtigt job!

  Kommentar by Santor — 15. september 2020 @ 09:54

 11. Kandidater til hvem det mon kan være (listen er ikke fuldstændig):

  https://nyheder.ku.dk/forskeroversigt/klima_og_baeredygtighed/?fbclid=IwAR2lOvq7ZWI4yFV4MC9I7Xril1hpIomONzGK75FjhOhFBxmQsenHRCtkBnY#Naturressourcer

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 15. september 2020 @ 10:12

 12. There is no integrationsforskning or klimaforskning. This are all hoaxes, funnel the money to those that need support and help instead than to morons that need to compile lies so that they can get more mney and make career advancements based on lies. These morons are all beta cucks that think they are smart.

  Prioritize the poor whites that struggle and have problems meeting the ends. They need some initial support and get will get back on track quicker than the imported criminals that are just in Denmark to harvest loot but are only loyal to themselves and where they are from.

  Get rid of all the traitors. Invest money into infrastructure and research and development that moves the nation forward and could eventually mean new jobs and tax incomes but I guess deciding what direction a nation should take means that you can not hire based on how fucked you or blew you, the commie and femininst way of hiring.

  Kommentar by Erwache — 15. september 2020 @ 10:21

 13. The klimaforskning is ahoax that was created by jelous retards because they are jelous on people with real jobs, that got jobs on real merits and got a car because they want to quickly get to their jobs and not sit in public transport and get infected by some retarded asswipe that coughs you in the face or sneezes at you. Again, who is to be blamed because you are a deadbeat or have a fake job where you steal at? When cuck beta politicians start wearing masks in the public and at work, when they stop going with private jet and taxi or long car entourages then I will take care of my sins but when it is only a one way and things are repeated like a bad and not well-formulated mantra then I do not feel that I should do anything. why should I pay for pay morw taxes so that the ones that hate my guts can live a better life than the ones that really need help and support?

  Kommentar by Erwache — 15. september 2020 @ 10:29

 14. Naar det er klart, hvem denne “forsker ” er, maa det vaere absolut legitimt at punktere dennes cykel. Paa alle tre hjul…

  Kommentar by krassisten — 15. september 2020 @ 10:53

 15. NWO agendaen har en masse m klimahysteriet at gøre. Det viser sig også, at hjernevask kan lade sig gøre meget nemt, for 95% af Vestens befolkning lader til at købe løgnene. De ødelægger klimaet m vilje, og Trump ved det og sætter sig imod dem! Han har netop sagt på et møde, efter at have lyttet til en længere smøre fra en idiot journalist fra CNN: “I am sure the climate Will cool off again!” Haha! Sådan 😁 Dette er en genial video fra Tucker Carlson på Fox: https://youtu.be/DRSp_uhRhM4. Brandene i Californien er planlagte, for bemærk billeder, hvor hele karreer af huse er brændt – også hjul kapsler er smeltet – men blot få meter væk står der rækker af grønne træer! Uskadte. Flere fortæller om lyden af eksplosioner forud for de vilde brande. Pelosi og Biden, og Obama, siger i videoen, at brandene stopper, hvis folk sætter det rigtige kryds på stemmesedlen 😮 Ufatteligt, at amerikanerne ikke gør kort proces med de onde svin i regeringen. Drain the Swamp!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 15. september 2020 @ 12:23

 16. Således afsløret, kan vi helt sikkert forvente, at Danmarks Radio sætter turbo på graverjournalistikken; alt naturligvis for at få afsløret klimaforskernes sande politiske hensigt – Jeg er sikker på, at det klør i fingrene på den sandhedssøgende Steen Nørskov (Deadline) for at få disse lømler ført frem i lyset; således at retfærdigheden kan ske fyldest – Ikke sandt hr. Nørskov?

  Kommentar by T. Flodur — 15. september 2020 @ 13:10

 17. – Flodur

  Netop. Man er helt sikker på at DR aldrig ville grave i den slags historier. Helt utænkeligt.

  Kommentar by Kim Møller — 15. september 2020 @ 14:06

 18. Endnu en klimatosse der tænkte med røven.
  80 biler der skal til autolakereren og hjem igen. Det er en masse brændstof.
  Kemikalier til fremstilling af min. 240 l. lak, maling, grunder og spartel samt transport fra fremstillingssted til forbrugssted.
  Energiforbrug til luftkompressor, malerkabine og udsugning.
  Bortskaffelse/deponering af forbrugte materialer, dvs, kabinefilter, lak, slipemidler og malingsrester samt slipestøv osv.
  Hvilken narrøv af format.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 15. september 2020 @ 15:20

 19. Og nu skal alle bilerne så males om, det skal nok gavne miljøet, han kæmper så hårdt for.

  Kommentar by Jan Huus — 15. september 2020 @ 17:16

 20. Sørg for, at svinet kommer til at betale for at skaderne på bilerne bliver udbederet, så garanter jeg, at hans lyst til hærværk er 100 % kureret….

  Kommentar by Christian Sørensen — 15. september 2020 @ 17:27

 21. En historie mere som DR heller ikke tør grave i

  Trudeau Exposed!
  https://twitter.com/AmyMek/status/1165834701166252033
  Canada’s Minister of Environment & Climate Change, Katherine McKenna, explains how Trudeau’s government taught her to lie to the Canadian public!

  “If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it.” – Joseph Goebbels

  Kommentar by tavsen — 15. september 2020 @ 20:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper