15. september 2020

Venstreradikal BLM-sympatisør svinet til af Bwalya: Kaldt ‘husneger’, ‘islamofob’ og en ‘racistisk lort’

Det er ikke mere end et par dage siden Bwalya Sørensen kaldte Ekstra Bladet for en del af ‘højrefløjen’, hvorefter hun smækkede røret på. Hun er en gave for højrefløjen, og derfor forsøger enkelte BLM-sympatisører at holde absurditeterne nede på et minimum. Det er et ulønnet fuldtidsjob.

Hendes orgnisation har 17.000 følgere på Instagram, og en af dem er queer-aktivisten Søren Esmann, der på Facebook eksempelvis deler AFA-grafikken: ‘Refugees Welcome – No one is illegal’, og på Instagram ses til en BLM-demo med banneret ‘Black Trans Lives Matter’. Selvom Søren sympatiserer med BLM, så mener han en nylig opdatering om statsminister Mette frederiksen tager et citat ude af kontekst, og beder høfligt Bwalya ændre på ordlyden. Hun reagerer som hun nu engang gør, og giver journalisten det glatte lag, da han konfronterer hende med det: Det er ‘psykisk vold’, det er ‘psykisk mobning’, og “Jeg er blevet gruppevoldtaget, og I vil gerne fortsætte med at gruppevoldtage os.”

Normalt når politiske modstandere snyder på vægten, så går jeg ud fra at de gør det bevidst. Med Bwalya Sørensen forholder det sig anderledes. Det kræver en vis form for refleksion, at snyde, og man må derfor gå ud fra at hun er nøjagtig ligesom dum som hun lyder – i skrift og tale.

BT har historien – Dansk BLM-sympatisør svinet til for intern kritik: ‘Din racistiske lort’.

“… han sympatiserer ‘enormt meget’ med den globale Black Lives Matter-bevægelse (BLM). Han har endda deltaget i en demonstration foran Christiansborg for den danske gren af bevægelsen. Alligevel blev han i weekenden stemplet som ‘husneger’, ‘islamofob’ og som en ‘racistisk lort’ af BLM Danmark.

‘Jeg har ikke sympati for, at jeg ikke som en del af en bevægelse kan tillade mig at forholde mig kritisk til noget af det, som bevægelsen foretager sig, uden at blive skudt i sænk,’ siger Søren Esmann nu til B.T. …

Til et klip, hvor statsminister Mette Frederiksen bliver interviewet om sin holdning til, at danske jøder fortsat må omskære drengebørn, skriver BLM, at Mette Frederiksen skulle udtale, at ‘afrikanere er ikke en del af det danske samfund’.

Som det fremgår af klippet skelner Mette Frederiksen i sin udtalelse dog, da hun bliver udfordret på, om personer fra Afrika må lave ’stammekendetegn’ ved at skære børn i huden, konkret mellem afrikanere i Afrika og afrikanere i Danmark.

Bwalya Sørensen forholdt sig ikke til spørgsmålene, da B.T. ringede hende op. I stedet blev hun ved med at afbryde og snakkede udenom. Derfor kan nedenstående fremstå usammenhængende.

(Black Lives Matter Denmark på Instagram, 2020; NB: 1300 udanske kommentarer…)

(Fra det udanske kommentarspor: “… Inshallah hendes børn bliver kørt ned”)

Oploadet Kl. 11:08 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113334/trackback

24 Comments »

 1. Hvad laver det fede læs, afrikanske lort stadig i Danmark, UD MED BALJE NIGGEREN, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. september 2020 @ 11:14

 2. Forsørger hun sig selv? Eller forsørger vi hende?
  Normalt er det ukogt at bide den hånd der giver en mad!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. september 2020 @ 11:28

 3. Hvordan er den halv-elefant, Bwadr, overhovedet kommet ind i Danmark?? 😡 Hun blev måske i sin tid fragtet hertil og var at finde på stræder i Kbh. . . Hun fik måske ptsd, og Danmark med de evige skyldkomplekser, har så givet hende livstidsforsørgelse? Noget, som de fremmede – som aldrig bliver danskere (det bekræfter avisoverskrifter hver dag) – i stor grad får, men danskere, der knapt kan kravle må arbejdsprøves i det uendelige og holdes på minimumskontanthjælp.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 15. september 2020 @ 12:08

 4. De ordentlige, normale og fornuftige er omgivet af IDIOTER og åndsformørkede til alle sider. Sådan er det i alle lande. Befolkningerne er opdelt i de ordentlige, der udgør den ene halvdel, mens den anden halvdel består af mere eller mindre forvirrede mennesker, overnaive typer, ofre for hjernevask, almindelige fjolser, lommetyve og historieløse ideologiske tumper. I den knap så behagelige fjerde- eller femtedel finder vi de illoyale, de skinhellige, de toparrogante, de korrupte, de totalitære, løgnerne og hyklerne, vælgerbedragerne, bøllerne, røverne, sadisterne, forræderne, fanatikerne og de blodtørstige. (de allerværste er selvfølgelig heldigvis kun få procent)

  Før i tiden måtte man leve med det. Men nu er idiotien blevet sat i system, og er blevet krydret med perversiteter og ondsindede udskejelser, og det kan man ikke leve med i længden. Røde, brune og sorte Sodoma & Gomorra tilstande ender altid i terror, død og ødelæggelse.

  Kommentar by Bent A — 15. september 2020 @ 12:32

 5. En racistisk organisation, som til Demonstrationer deler mennesker op i Hvide og Sorte…ikke noget med All Lifes Matters. Bwala har demonstreret sit selvmodsigende show. Føj for den lede at hun bruges til nogetsomhelst i den dur….Støt SIAD og GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. september 2020 @ 13:02

 6. PS: Islamafobi er et sundhedstegn for friheden, demokratiet og civilisationen.

  Kommentar by Michael Unna — 15. september 2020 @ 13:03

 7. OT: Stor udsendelse på P1 ved middagstid med proklamation af en ny delvis nedlukning af landet pga. covid-19 sygdommen og stigende smittetal.

  Men som sædvanlig en forvirret omgang. Igen og igen fremhæves det her og i ugens løb at man skal holde afstand. Men Brostrøm har jo ofte sagt at 1 m er nok: i praksis tit = ½ m. Men der er bevis for at 2, 3 og 4-5 m er meget bedre. Hvorfor vrøvler Brostrøm så videre om 1 m? Og hvorfor SKAL man have mundbind på i tog og busser, men ikke i butikker som Netto, Fakta, Rema, Irma osv.

  Så spreder DR også forvirring omkring mundbind. De virker på hospitaler, hvor de beskytter både personalet og patienterne mod smitte der kan gå begge veje. Hvorfor bruger man så en timelang udsendelse på at sprede tvivl om deres virkning? Når de virker på hospitaler virker de vel også i busser og butikker.

  Så fremhæver man igen og igen at unge ikke bliver syge af virussen. Det er da en halv eller kvart sandhed. Nogle unge bliver bevisligt meget alvorligt syge, og med lange senfølger. Selv unge læger og sygeplejersker er døde af sygdommen.

  Og hvorfor er de fleste mundbind fra Kina? Skal Kina profitere på at have sluppet sygdommen løs på verden? Og nogle mener at der er ekstra risiko ved de kinesiske masker.

  Der er stadig butikker, tankstationer og salgssteder hvor der ikke er opsat plexiglas til at skærme personalet. Som iøvrigt tit råber til både hinanden og kunderne.

  Sundhedsvæsnet har aflyst tusindvis af vigtige behandlinger. Mangelen på beredskab i beredskabsstyrelsen og S-S er gået hårdt ud over mange patienter.

  Kommentar by Bent A — 15. september 2020 @ 13:18

 8. Er det rigtigt at Blæverflæsk Sørensens BLM bevægelse skal være sponsorer for fodboldlandsholdet?
  Eller er det mon fodboldlandsholdet der skal være sponsorer for BLM?

  Kommentar by bjarne binee — 15. september 2020 @ 13:32

 9. Blaewer siger hun er blevet gruppevoldtaget.
  Det må være en meget stor gruppe muhamedanerdrenge, der har turdet give sig i kast med den opgave!

  Kommentar by Bastardo — 15. september 2020 @ 13:47

 10. I get traumatized when niggers and muslims call me racist without knowing me or to show hate openly towards me or anyone I know just because I am white. I am curious, why not move back to your own piece of shit stenchy shithole you came from and stay there, with your own. Or move back to shitty france or latinamerica, rumania, bulgaria or poland. There are welfare to steal there too, bikes can be stolen, you can go into the stores thre too and steal or you can wash your clothes five times per week in the community laundry room, or break into the neighbors locker because you saw something you need better or to steal the neighbors mail or newspaper because you need it better. I do not understand why you pass so many secure countries and why someone falsely marries someone that no one wants and needs in their own shithole or why someone marries someone like Mette F, I mean not only is she ugly, she is dumb as a rock. Normal men keep away from idiots and retarded corrupt asswipes.

  Kommentar by Erwache — 15. september 2020 @ 16:14

 11. “Jeg er blevet gruppevoldtaget”. Til Dansk Blindesamfunds årlige fællesfest med Danske Døves Landsforbund?

  Kommentar by Michael — 15. september 2020 @ 17:06

 12. På Zambiansk, betyder Bwalya: Ekstremt stinkende, enorm stor blæverende fæl slim-klump….

  Det forklarer nok hendes sprogbrug mod alle og enhver, som ikke selv er en fed arbejdssky nigger som hende selv..

  Kommentar by Christian Sørensen — 15. september 2020 @ 17:21

 13. På Bwalya Sørensens modersmål, Swahili, hedder det “nikimbie punda”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. september 2020 @ 19:35

 14. Jeg tænker at de venstreradikale tosser nok læser med når der er en artikel der omhandler dem selv, så den her er til dig SØREN ESMANN:

  Hvis man som queer aktivist (og dermed homoseksuel går jeg ud fra) aktivt og målrettet arbejder for mere indvandring af mennesker fra verdens mest homofobiske kulturer som medbringer verdens mest homofobiske religion til danmark, så er man SÅ gennemført defekt i hovedet og kontraproduktiv for de homoseksuelle i danmark, at man burde jagtes 24/7/365 af samtlige homoer der kan tænke selv, hvilket du tydeligvis er ude af stand til.

  Det er mennesker som dig der er den direkte årsag til at homoseksuelle ikke kan gå på gaden i flere og flere områder af danmark, og når de bliver overfaldet af unge macho-arabere, så er blodet på dine og alle andre “refugees welcome” typers hænder. Jeg håber virkelig at alle de andre homoseksuelle en dag vil indse dette, og give jer den tak i fortjener for det!

  Kommentar by Per — 15. september 2020 @ 20:03

 15. Og angående bwalya sørensen, så går der rygter om at hun har lukket BLM danmark ned, (fra ekstra bladet) så de betjente der læser med herinde burde måske lige holde lidt øje med hendes bankonto og eventuelle flyrejser hun booker i det næste stykke tid, for de har mig bekendt samlet temmelig mange penge ind.

  Hvad de så end skulle gå til aner jeg ikke, det virker som afladspenge fra hvide idioter der tror at man bare kan give nogle penge til en tyk afrikaner, og så har man en fribillet til ikke at blive kaldt racist. Det stinker kort sagt langt væk af et kæmpe scam fra bwalya sørensens side, og jeg bliver meget overrasket hvis hun IKKE sidder i afrika om en måned eller 2 og tæller alle sine penge fra de hvide racister..

  Kommentar by Per — 15. september 2020 @ 20:14

 16. Altså hun har lukket foreningen ned i et eller andet offentligt register, hun samler sikkert stadigt penge ind lige indtil flyet letter.

  Kommentar by Per — 15. september 2020 @ 20:21

 17. #14 og 15 Per
  Det skulle ikke undre mig hvis fodboldlandsholdet har betalt mange penge for rettighederne til at knæle for BLM før landskampene.

  Kommentar by bjarne binee — 15. september 2020 @ 20:32

 18. Familien er udvidet ;-) https://da.wikipedia.org/wiki/Kn%C3%A6lere
  Knælere (Mantodea) er en orden af insekter, der indeholder mere end 2.400 arter og omkring 430 slægter

  Kommentar by tavsen — 15. september 2020 @ 20:50

 19. Man kan jo godt undre sig over, hvorfor lige netop Balje Sørensen er blevet forkvinde for Bastante Leninist-Marxister, og jeg kan se to mulige scenarier for mig:
  A) Hun var den klogeste og mest karismatiske fuldblodsneger til stede.
  B) Hun var den der skreg allerhøjest, og svinede de andre tre-fire BLMer til, indtil hun fik sin vilje.
  Når hun kalder en blegfiset homodansker for `Housenigger´, tænker jeg det et ekko fra et internt negerskænderi, og hælder derfor mest til B, men vil heller ikke helt afvise A.

  Jeg håber iøvrigt, der sidder en lille hr. Sørensen et sted og skammer sig over at have importeret negertrunten til landet.

  Kommentar by Hertz — 15. september 2020 @ 21:20

 20. @Hertz: Hr sørensen burde have en medalje, hvis ikke det var for bwalya havde venstrefløjens racistiske identitetspolitik været LANGT mere populær og udbredt blandt tåbelige danskere end den er nu med hende bag roret. Hun er som en imam der taler sandt om islam!

  Kommentar by Per — 15. september 2020 @ 21:57

 21. Den offentlig forsørgelse af fremmede må være for stor, siden de ikke rejser til hjem til deres oprindelige kultur og kæmper for deres ideologier der!
  – Blæwer Sørensen må da snart have samlet så meget retorisk erfaring, at hun fint kunne stå i spidsen, for velfærdsudvikling og ligestilling i sit ophavsland?
  Hvad galper hun op for her, frem for at pisse af til hjemlandet og de´r få sat gang i en IQ-forhøjelse/ansvar for eget liv-> køkkenhave, så folk de´r fremover ikke behøver at flygte ud til de modbydelige hvide?

  Ps.
  Blewer Sørensen må kunne få nobelfreds-prisen, for at rejse hjem og advare de stakkels sorte, mod at drage mod det forfærdelige hvide vesten?
  Mon ikke hun også kunne få en medalje fra NGO, for stoppe den farlige flugt over Middelhavet ;-?

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. september 2020 @ 23:04

 22. Bwalya Sørensen=idiot.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 16. september 2020 @ 04:58

 23. “afrikanere i Afrika og afrikanere i Danmark.”

  De er allesammen afrikanere og de er bliver i hvert fald aldrig danske.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. september 2020 @ 15:32

 24. Har I læst den her:
  https://quillette.com/2020/09/17/black-lives-matter-and-the-mechanics-of-conformity/

  An obvious question arises—if black people are more likely to be roughly treated during an encounter with police, how is it possible that they are less likely to be killed? When a female Chicago police officer was beaten by a black man in 2016, she was asked in hospital by her superintendent why she didn’t draw her weapon and defend herself when she could have done so. “She looked at me and said she thought she was going to die, and she knew that she should shoot this guy. But she chose not to because she didn’t want her family or the department to have to go through the scrutiny the next day on national news.” While a white death at the hands of a police officer rarely makes headlines, a black death is likely to incite immediate media coverage, outrage, and protests or riots that last for weeks or months.

  Researchers have hypothesized in an article for Criminology & Public Policy that the apparent “reverse racism” bias of police shootings reflects law enforcement fear of the consequences of a minority death, “the underlying causes of the reverse racism effect is rooted in people’s concerns about the social and legal consequences of shooting a member of a historically oppressed racial group. We believe that this, paired with the awareness of media backlash that follows an officer shooting a minority suspect, is the most plausible explanation.” The study on police shootings published by the National Academies of Sciences includes another finding that may make sense in this light—black police officers are more likely to shoot black suspects than white police officers are, perhaps because white officers will be subject to increased scrutiny following a fatality. The authors of the study conjecture, “The disparities in our data are consistent with selective de-policing, where officers are less likely to fatally shoot Black civilians for fear of public and legal reprisals.”

  Kommentar by KSS — 17. september 2020 @ 10:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper