16. september 2020

Filosof: “… ingen gruppe som potensielt er farligere for vårt levesett enn hvite, middelaldrende menn”

Den citerede filosof herunder er formand for ‘Mental Helse’, en interesseorganisation for mennesker med psykiske problemer (og deres pårørende). I den optik giver indlægget lidt mening. Gold venstre-totalitarisme af filosof Kristian Kise Haugland i Stavanger Aftenblad – Ytringsfrihetens største trussel: Ubegrenset ytringsfrihet.

“I en kronikk i Aftenposten den 10. september skriver Hans Petter Tranøy og Anders Ravik Jupskås om en spørre­­undersøkelse de har gjennomført blant medlemmene til organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (Sian). Teksten er skremmende lesning:

I ryggen av noen flåsete opportunister som har knekt koden om hvordan de skal lage kvalm på en måte som havner i medienes søkelys, står hundrevis av godt utdannede, middelaldrende og ikke minst ressurssterke menn som, tross åpenhet om sine medlemskap, i liten grad har opplevd negative reaksjoner fra omgivelsene.

Mangelen på negative reaksjoner fra omgivelsene burde særlig skremme deg, dersom du, som jeg, er opptatt av at samfunnet vi lever i bør ha stor takhøyde for et mangfold av mennesker og meninger. Vi snakker nemlig om en gruppe mennesker som har liten eller ingen tillit til liberaldemokratiske institusjoner som etablerte medier, regjering og Storting, og som i tillegg ønsker å få Norge ut av overnasjonale sammenslutninger og forpliktelser.

Vi har et veletablert navn på slike holdninger og meninger når de opptrer i fellesskap, og ‘høyreorientert’ er en generalisering som ikke yter denne gruppen noen rettferdighet. Dette er fascisme.

Grupperinger som tilhører en del av fellesskapet som gjør at de trygt kan komme med kontroversielle ytringer uten frykt for represalier, skal man derimot se opp for hvis disse begynner å utfordre hva som skal regnes som tillatt innenfor et ordskifte. Da trues friheten til alle dem som ikke er en del av denne gruppen. I Norge er det ut fra dette perspektivet ingen gruppe som potensielt er farligere for vårt levesett enn hvite, middelaldrende menn.

… Sian er en gruppe som profitterer på å oppføre seg så banalt og uspiselig at de til stadighet omtales i mediene, og dermed får sørget for at deres påstander og ytringer gradvis blir sett på som normale, eller til og med sanne.

Konfrontasjoner hjelper ikke, fordi konfrontasjoner øker oppmerksomheten. Angrep på åpen gate er altså ikke bare dårlig oppførsel i dette tilfellet, det bidrar også til å gjøre vondt verre.

Å ignorere Sian hjelper heller ikke, fordi de da får fritt spillerom til å uttrykke seg, med samme resultat. …

Hvis vi ønsker å bevare vår frihet, blir løsningen – paradoksalt nok – at Sians aktivitet medfører at politiet stille og rolig transporterer dem bort fra offentligheten. Likeledes bør terskelen for tillatte grensetilfeller til hatefulle ytringer heves, og sensuren i sosiale medier skjerpes.

(Miloš Formans One Flew Over the Cuckoo’s Nest, 1975)

Oploadet Kl. 01:44 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113372/trackback

27 Comments »

 1. Der ligger en dokumentar på DR kaldet “børnene på blågårds plads”. Jeg har ikke set den, men jeg gætter på at deres selvstændige handlinger også er hvide mænds skyld uanset hvad de gør. Der ligger også en om en muslim med hijab der vil være model, og meget mere fra den kulturradikale skuffe med brune ofre for hvide mennesker.

  Alt hvad medierne og deres “forskere” spytter ud i disse år(tier) er een lang venstreorienteret valgkampagne imellem folketingsvalgene, og som om det ikke var nok, så har jeg lige fået et brev fra DR om at jeg skal betale licens, da en af deres stikkersvin har været forbi og set et tv i min stue ude fra vejen. Så dem der tror at licensmændene er afskaffet kan altså godt tro om igen. Den bliver naturligvis ikke betalt, det siger forhåbentligt sig selv.

  Kommentar by Per — 16. september 2020 @ 02:06

 2. “I Norge er det ut fra dette perspektivet ingen gruppe som potensielt er farligere for vårt levesett enn hvite, middelaldrende menn.”

  Jeg ville nok sige, at ingen er farlige end kvindelige vælgere, der stemmer på politikere der er fortalere for en fjendtlig overtagelse af vore lande. De er iøvrigt livsfarlige både for sig selv og deres børn.

  Kommentar by BB — 16. september 2020 @ 02:50

 3. @ Per — 16. september 2020 @ 02:06

  Det er jo også tilladt at bruge en falsk TV-simulator eller et “fake TV”, om man vil.

  Under henvisning til sådan et der kan DR stikke deres licenskrav derop, hvor solen aldrig skinner.

  Kommentar by Karsten Lund — 16. september 2020 @ 07:21

 4. Det forekommer mig at være noget der kunne betegnes som facistisk at ville bruge politi til at fjerne uønskede personer og meninger i medier på baggrund af deres ytringer respektivt holdninger…

  Men det er vist også meningen.

  Udfordringen i total ytringsfrihed er set herfra til stede for patenter og opskrifter til noget der nærmer sig død for andre. Om der er andre negative følger ved indførelse af total ytringsfrihed kan jeg ikke lige formulere.
  Set herfra.

  Kommentar by Peter Buch — 16. september 2020 @ 07:48

 5. Sjovt nok kan Kristian Kise Haugland ikke se den selvmodsigende komik i sit indlæg. Helt trivielt siger han bare: “Vi ønsker fuld ytringsfrihed, men tralala…”.
  Derfor – mere korrekt: I Norge er det ut fra dette perspektivet ingen gruppe som potensielt er farligere for vårt levesett enn hvite, middelaldrende mandlige norske filosoffer. Når filosoffer, forfattere og andre tumpede humanister udtaler sig politisk, røber de kun deres egen sørgelige uformåenhed – jvnf. Klaus Rifbjergs og Carsten Klam Jensens smalle politiske ‘intelligens’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. september 2020 @ 08:27

 6. I saw some picture that chinese or yellows arethe smartest. This was produced by a commie retard. My experience if that whites are superior in IQ. Why else are everyone copying what whites have achieved and acomplished. If something is crap no one will copy it no matter what it is. Why else are those that no one wants and needs coming in hordes to Denmark or any other country whites have formed and fought ages for to establish? Why is that nigger that openly hates whites in Denmark if Africa is a continent where all the most vital inventions for human kind are invented?

  What should you do to counter the niggers, muslims, polacks, french and latinamericans. The ones with the lowest IQ on welfare stealing all kind of things.

  You should cheat, lie as much as possible especially to anyone working for public sector. Pay as little tax as possible so there is less for the ones that hate your guts. You are the engine that runs everything, so that cuck betas with the lowest IQ can have a fake job or a job as police, politician or “journalist”. With no money they have to either print new bills or loan money and increase the tax pressure in some way, loot the reserves and pension funds.

  You should also cherish your norms, traditions and legacy, network with like minded, learn things, prepare because when the money starts to run out the shitwill hit the fan and the commie bastards will run for what you have, attack you. So you need to be prepared in more than one sense. Just talking and having an opinion will not take you anywhere. Use your time. If you can not use your full time, then allocate a portion for something that will improve your skills. Like I said, talking will not help you since if the corrupt cuck beta politicians, cuck beta police do not care about you, then why should you bother with them and follow what they say and follow and pay for the legacy media?

  Use your brain and think in which direction you want to go. If you want to slowly perish and live by the rules and laws the ones with the lowest iq sets and the ones that hate your guts or fight until the end?

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 16. september 2020 @ 09:02

 7. Som altid fra den kant: Fuld ytringsfrihed. For de rette meninger , forstaas. Taabelig politik.
  Omtalte filosof maa hellere skynde sig og nyde sin egen ytringsfrihed; faar han magt som han har agt, er der ikke langt til en ganske kontant form for berufsverbot, med de iranske venstreorienteredes skaebne i mente, efter ayatollah’en fra Paris var blevet installeret…

  Kommentar by krassisten — 16. september 2020 @ 09:05

 8. Medieverdenen er opslugt af et KOLLEKTIVT VANVID som har fået medier som DR, TV2 og papiraviserne til at arbejde for at vi allesammen skal blive vanvittige. Det betyder at medierne stiller masser af sendetid og spalteplads til rådighed for tosser, lystløgnere, tåber, galninge og afsindige. Som da Pølletiken stillede en forside og to hele sider inde i avisen til rådighed for en feminist der påstod at der fandtes 1000 forskellige køn. Altså 998 ekstra køn.

  Medierne fylder os også med nonsens om co2 og klimakrise, om kvoter, ligestilling og superkvinder, om multi-kulti berigelse, om at racisme er et kæmpeproblem…. om hvor onde, dumme og dårlige hvide mennesker er iflg. Bwalla Sørensen…. om at velfærdsstaten er næsten perfekt og det dejligste og bedste af alt, om at skattetrykket er for lavt hvorfor der er brug for flere afgifter, om at demokratiet, økonomien og velfærden har det godt, om at det er Danmarks PLIGT at redde hele verden, om at Brostrøm er en stor virusekspert, om at der er en masse smådyr ude i den vilde natur som kræver vores opmærksomhed osv.

  Det sidste nye er at medierne nu har opdaget at det hverken er nazisme, kommunisme, fascisme eller islamisme der er det værste. Nej, det er mændene og deres tilstedeværelse der er det ALLERSTØRSTE problem. Det har man opdaget ved at So fie Linde har fortalt om nogle ord udtalt af en mand ved en julefrokost for 12 år siden, hvor begge muligvis var godt fulde? Ihvertfald kan eller vil So fie huske hvem der udtalte et par krænkende ord.

  Men een ting er sikker: Nu er det sexisme, flirt og humor der er det danske samfunds største udfordring. Og heksejagten på mænd er begyndt. De danske feminister har lært af de svenske, at hvis man altid er krænkelsesparat, kan man nok få mændene ned med nakken og erobre den politiske magt. Hvorefter det feministiske og pladderhumanistiske diktatur kan etableres.

  Her er Sverigstan jo et strålende forbillede.

  Kommentar by Bent A — 16. september 2020 @ 09:14

 9. ….Ihvertfald kan eller vil So fie ikke huske hvem……

  Kommentar by Bent A — 16. september 2020 @ 09:19

 10. Men måske er vi fascister? Så vidt jeg har forstået fascisme, er kernen et folkeligt fællesskab mod liberalismens og socialismens destruktive utopier. Det lyder da absolut fornuftigt.

  Kommentar by Buris Holm — 16. september 2020 @ 09:32

 11. Her er da rene ord for pengene (på norsk) vi skal stille og roligt transporteres bort af politiet. Tak for kaffe. Vi kan altså se frem til at blive muret inde i The Tower eller ende i dårekister.

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2020 @ 09:34

 12. Er det muslimer?

  En 14-årig og en 16-årig blev tirsdag aften anholdt for et drab i fredags. Her blev en 18-årig ramt i hovedet.

  Politiet har anholdt en 14-årig og en 16-årig for at have skuddræbt en 18-årig mand på Frederiksberg.

  Det skriver Københavns Politi på Twitter.

  Politi: Drab på 18-årig skete efter skænderi og høje råb
  Det var fredag aften på Dirch Passers Allé, at den unge mand blev skudt på åben gade.

  Den 18-årige var blevet ramt af skud i hovedet, og han blev efterfølgende bragt på hospitalet i kritisk tilstand. Han afgik ved døden søndag.

  14-årig overdraget til sociale myndigheder
  Den 16-årige fremstilles i grundlovsforhør onsdag ved Retten på Frederiksberg.

  Da den 14-årige er under den kriminelle lavalder, fremstilles han ikke i grundlovsforhør. Han er overdraget til de sociale myndigheder, oplyser politiet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. september 2020 @ 09:35

 13. Der er altså håb for Danmark endnu.

  B.T. skriver om en ophedet debat, at fordi man mener, at Danmark IKKE skal tage imod 200 muslimske børn fra den nedbrændte Moria lejr i Grækenland, så er flere flove over at være dansker

  På B.T.s tråd på Facebook skriver en række fornuftige kvinder:

  Kvinde 1. Når man vil lukke landet op for migranter, som vi ikke har bedt om og komme. Så ber man samtidig de danske lønmodtagere som står op hver eneste dag og passer deres arbejde, om yderligere at være med til at forsørge et eks antal mennesker. Der er en stor procent af de migranter der vandrede herop på motorvejen i 2015 som lønmodtagerne stadigvæk forsørger her 5 år efter.

  Kvinde 2. Med alt det der sker i DK lige nu, så syntes jeg man skal tænke sig godt om først.
  Hvordan er/går det med dem, som allerede er her🧐
  Bidrager de til vores samfund?

  Kvinde 3. nej det skal vi ikke , vi er nød til at have orden i eget hus ,før vi kan tage vare på andre , de skal hjælpes der hvor de er.

  Kvinde 4. NEJ NEJ NEJ .Hjælp vores ældre medborgere i stedet , så de kan få et værdigt liv.

  Kvinde 5. Så vær du flov over st være dansker, for det er jeg ikke, sålænge vores ældre og hjemløse nærmest går for lud og koldt vand, så må alverdens flygtninge rejse udenom Danmark.

  Kvinde 6. Jeg. synes at vi skal overveje at tage flere asylansøgere. Men der skal være mere fokus på at hjælpe, de mennesker der hvor de er nu, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. september 2020 @ 09:44

 14. Nielsen

  Dårekisterevolten i Gustenhuse:
  http://landsbytossen.dk/?p=5201

  Kommentar by Peter Buch — 16. september 2020 @ 09:45

 15. Jamen det er jo så Pinligt som noget kan blive…enhver (som interessere sig for emnet) ved at Islam er -en usekulær diktatorreligion med et Førerprofet ideal, som Hitler beundrede- og så gider jeg ikke at opremse alle dens fortræffeligheder fra virkeligheden med krig, terror, undertrykkelse af anderledestænkene og frihed, forfølgelse af Jøder etc etc etc…….-DER SKAL VÆRE TILSTRÆKKELIG MED MEGABYTES TIL RÅDIGHED- (Glistrup havde ret etc etc etc) .Formanden for mental helse er skingrende vanvittig. Vi sender soldaters liv på spil i udlandet for at forhindre konsekvensen af Islam, imens nogle subjekter nedværdigere dem som gør modstand derhjemme. Politisk korrekt fejhedsmoral af afskyelig karakter fra hans side (han kan selv være facist). Mit motiv gæt er at det er Mellemøstlig oliepenge, ud over fejhedsmoralen. Igen er perfekte. vi er mennesker, men nogen er modige og kæmper for at forhindre islamisering herhjemme. STØT SIAN (kære nordmænd og kvinder). Herhjemme? STØT SIAD OG GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. september 2020 @ 10:15

 16. >12 9:35
  Han blev overdraget til sociale myndigheder og den 16-årige er ude efter maksimum en trediedel af 16 års fængsel. Ganske vist koster den 18-årige ikke mere nu end forældrenes sorg. Og de bør slet ikke være i Danmark,eftersom den ofret nok også var en muslim.
  Nu skal vi så bare bekoste gerneinsmændene. Det kan da ikke være så dyrt. Vel Mullah Østergaard og Birthe Weiss?
  Skatteyderen nævnte nylig at vi betaler 50% i skat. Forkert. Det er 70% hvis du regner det hele med. Lau Svenddsen,den forstandigste af millionærklubbens deltagere lavede en redegørelse i en grundlovstale for ikke så mange år siden. Han taler godt nok om at skat er noget skidt som bør forbydes. Men han er da noget af en hykler,når han taler for skat på luftfartstrafik. Og alle de rodløse siger at vi skal have mere regulering. Vi skal regulere datten og ditten. Bare ikke “flygtninge”strømmen til Norden.

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2020 @ 10:29

 17. https://www.rt.com/news/500628-man-sucker-punches-woman-malmo/

  Kommentar by k.m. — 16. september 2020 @ 10:38

 18. “dersom du, som jeg, er opptatt av at samfunnet vi lever i bør ha stor takhøyde for et mangfold av mennesker og meninger.”

  Javel, så han går ind for en mangfoldighed af mennesker og meninger. Men det skal åbenbart være ham, der bestemmer hvilke mennesker og hvilke meninger. De andre skal i fængsel.

  Altså helt ligesom Stalin.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 16. september 2020 @ 10:49

 19. @ 18, Henrik Wegmann .”takhöyden” vil i det samfund, filosof K.K.Haugland straeber efter, vaere defineret af hoejden paa minareterne…

  Kommentar by krassisten — 16. september 2020 @ 11:20

 20. Når vi skal modtage “uledsagede børn” fra Afrika og Arabien, glemmer medierne altid at fortælle at i næste omgang og diskret, henter man deres forældre, onkler, tanter, fætre og kusiner herop. Indvandringsindustrien er blevet en STAT I STATEN, og Danmarks interesser tilsidesættes konstant.

  At vi er på vej ind i den STØRSTE ØKONOMISKE KRISE i de sidste 100 år, glemmer man også at fortælle. Vores velfærdsstat og retsstat kan være på vej mod kollaps og statsbankerot. Det er hvad Sverige er på randen af.

  Jo mere indvandring, jo hurtigere vil Danmark blive en fejlslagen stat.

  Kommentar by Bent A — 16. september 2020 @ 11:21

 21. Også i Norge er feminismen på march. Det afspejles i at den samlede politik bliver mere og mere ødsel, kortsynet, folkefjendsk og forrykt.

  Kommentar by Bent A — 16. september 2020 @ 12:08

 22. Ham filofoffen fra mental sundhed ( host, host ) har da tabt vaterpasset.

  At kalde bekymrede borgere for fascister og mene at dem og deres meninger skal “fjernes” med statsmagt er vel ret beset definitionen på fascisme.

  Kristian Kise Haugland lyder lidt som Svensk mental hygiejne fra før WWII, I ved, den der kastrerede sindslidende og tvangsfjernede Same-børn, og som i en eller anden forstand var ideologisk forløberen for den tyske nazismes der satte verden i brand og dræbte millioner af mennesker.

  Kommentar by Santor — 16. september 2020 @ 13:13

 23. Klimatosser spærrer københavn af med demonstration. Lænker sig fast til bla båd.

  Kommentar by Islamarebad — 16. september 2020 @ 14:45

 24. En filosof er en person, som bruger 25 år af sit liv på at finde frem til hvad andre umiddelbart kan forstå.
  En norsk filosof er en person, som spilder 25 år af sit liv på at finde frem til hvad andre umiddelbart kan se er idioti.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. september 2020 @ 15:16

 25. Buris Holm — 16. september 2020 @ 09:32 skrev:

  “Men måske er vi fascister? Så vidt jeg har forstået fascisme, er kernen et folkeligt fællesskab mod liberalismens og socialismens destruktive utopier. Det lyder da absolut fornuftigt.”

  Ja, jeg er også for længst nået dertil hvor jeg er fuldstændig ligeglad med om det hedder det ene eller det andet, bare det peger i den rigtige retning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. september 2020 @ 15:59

 26. > Peter Buch
  Hmm -Brune erindringer pr vers…
  Loouis B. må godt nok have en krøllet hjerne for at lave de historier.

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2020 @ 18:37

 27. Hvem elsker ikke Gøgereden, Jack Nicolsen tog fejl da han ville erklæres sindssyg i stedet for strafegnet for sin forbrydelse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. september 2020 @ 20:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper