16. september 2020

Jalving om humanisters reaktion på Moriabrand: “Hvis det bare er en rask, lille ildebrand, der skal til..”

Onsdag i sidste uge hørte jeg Jens Folmer Jepsens ‘Dagen i dag’ på Radio4, og som altid var gæsten en værdipolitisk hardliner til venstre for midten. Gæsten var professor Mikkel Thorup, der fortalte, at flygtningene i den græske Moria-lejr var som flygtende tyske jøder før 2. Verdenskrig. Noglelunde samtidig kunne man høre dokumentaristen Michael Graversen på TV2 News, hvor han sluttede interviewet af med et opråb til danske politikere, om at tage imod nogle af de her flygtninge. I går talte han til en demonstration på Christiansborg under parolen: ‘Morias børn i sikkerhed’. Dokumentaristen sprang ud som fuldfed flygtningeaktivist. Quelle surprise.

De græske myndigheder har anholdt seks afghanske migranter for branden i Moria-lejren, og på Graversens Facebook-profil er der informationer om endnu en brand i ‘flygtningelejren Vathi på Samos’. Michael Graversen er en dansk Biedermann, omend han dog jf. BT, ikke selv har ‘rum’ eller ‘økonomi’ til at modtage en hjemløs udlænding. Så var der mere stil over Hr. Biedermann. Han sendte i det mindste ikke regningen til andre.

Mikael Jalving kommenterer hos Jyllands-Posten – Migrantmission fuldført i Grækenland.

“Tirsdag anholdt græsk politi de formodede gerningsmænd bag branden i den berygtede Moria-lejr på øen Lesbos. Og nej, det er ikke skumle nynazister, men migranter fra selvsamme lejr. Som det tidligere har været fremme, blev branden påsat kort efter, at lejren havde taget forholdsregler mod corona, et skridt, en mængde af lejrens migranter blev vrede over. Det var ikke derfor, de var kommet til Europa. Derfor satte de ild til lortet.

Missionen ser nu ud til at lykkes. Tyskland med Frau Merkel i spidsen har netop bebudet, at de tyske biedermeyere lover i første omgang at tage imod godt 1.500 migranter fra Lesbos, heriblandt 150 uledsagede børn. Flere vil følge i deres fodspor.

Med biedermeyerne hentyder jeg naturligvis til den tysktalende dramatiker Max Frisch’ teaterstykke fra 1958 med titlen Biedermeyer og brandstifterne.

Hvis det bare er en rask, lille ildebrand, der skal til for, at Europas humanister, herunder FN, EU, Læger uden Grænser m.m., åbner dørene for endnu flere migranter og klaner fra Nordafrika og Mellemøsten, så vil der med garanti blive påsat flere brande. Hvorfor? Fordi det virker.

(Moria-migrantlejren, Lesbos, Grækenland; Foto: Buzz)

Biedermann og Brandstifterne (Max Frisch, 1958)

“Forestillingen starter med, at en hjemløs ringer på døren hos hr. Biedermann og beder om ly for regnen. Biedermann er humanist og tror på det gode i alle mennesker, og selvom Biedermann i starten ikke er meget for, at byde den hjemløse hr. Schmitz så meget som over dørtærsklen, går der ikke længe, før hr. Schmitz er bosiddende på Biedermanns loft. Ej heller går der særligt længe, før loftrummet er fyldt op med benzin-tønder, twist og to andre hjemløse.

Selvom Biedermann og hans kone begge er meget utrygge ved situationen, og selvom tegnene på at de hjemløse virkeligt er brandstiftere er soleklare, er frygten for at tage konfrontationen og måske fremstå usympatisk, påståelig og fordomsfuld langt stærkere. …

Biedermann og brandstifterne er en forestilling, som handler om det gode og det onde i mennesket. Biedermann ser sig selv som et godt, retskaffent menneske, men som en anden hykler lukker han øjnene for de problemer som opstår omkring ham. På den måde bliver han medskyldig i den udvikling, som opstår i samfundet. (Anmeldelse af Biedermann og Brandstifterne, Aarhus Teater, 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113377/trackback

63 Comments »

 1. Den dræbte på Frederiksberg er en 18-årig albaner. Hvor er den 14 og 16 årige fra. Jeg tvivler på at det er danske drenge der har begået drabet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. september 2020 @ 11:25

 2. “Biedermann og Brandstifterne” er sørgeligt aktuel (bortset fra at “loftet” nu er hele samfundet), fin henvisning.

  Kommentar by Odo — 16. september 2020 @ 11:31

 3. INGEN ANSTRENGELSE ELLER UDGIFT ER FOR STOR, når det gælder afrikanske og arabiske børn. Til gengæld må de danske børn gerne ende i den dybeste elendighed, sygdom og tidlig død. De kan bare skride ad helvede til. Det er sådan de radikale og skabsradikale “humanister” tænker. Deres utopiske og verdensreddende tankesæt har taget magten over dem, og har gjort dem så åndsformørkede, at de mener at det er i orden at ruinere Danmark og udskifte og etnisk udrense danskerne, hvis det kan skaffe plads til hundredtusindvis af migranter, asylanter, kvoteflygtninge, fupflygtninge, berigere og evighedsturister fra klodens fjerneste lande. Ja, iflg Pernille Weiss fra K har vi plads til og råd til at modtage 10 millioner indvandrere.

  Vi har plads til Morias børn er reklamebudskabet. Om der vil være plads til danskernes børn i fremtidens Danmark finder “humanisterne” revnende ligegyldigt.

  Kommentar by Bent A — 16. september 2020 @ 11:36

 4. En 14-årig dreng og en 16-årig dreng skyder en 18-årig dreng med et enkelt skud i hovedet på åben gade klokken 20:45 på Dirch Passers Allé på Frederiksberg, og brugerne på Uriaspostens reaktion er et træk på skulderen 💁🏼‍♂️

  Det er åbenbart blevet så tilpas meget hverdag, at folk herinde er ligeglade.

  For 25 år siden ville et drab mellem teenagere i Danmark rydde forsiden og tv nyhederne i en uge, og der ville være demonstrationer og protester.

  Nu: Ingenting, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. september 2020 @ 11:47

 5. Hjælp! Nu brænder det også i lejren Vathi på Samos!

  Det er klimaforandringerne …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. september 2020 @ 11:58

 6. PS: Ja, det er selvfølgelig ikke kun radikale utopier og holdninger der er problemet. Medvirkende til galskaben er naturligvis også det faktum at godheds- og indvandringsindustrien er blevet en PENGEMASKINE OG ET PENGETRÆ som tusinder af ansatte lukrerer på. Denne industri har adskellige sugerør direkte ned i statskassen. Også en del politikere lukrerer på “godheden” og verdensfrelseriet.

  Kommentar by Bent A — 16. september 2020 @ 12:00

 7. Jeg har set omtalen af branden i lejren flere gange i DR og TV2. Det blev ikke nævnt med ét ord, at det var de illegale indvandrere selv, der havde brændt lejren ned. Public service fra statsradiofonien?

  Jeg undrede mig over, at der ikke fortaltes om, at nogen af de illegale indvandrere var brandskadede. Heldigvis. Brandstifterne havde øjensynligt sørget for, at de illegale indvandrere var ude af lejren, da de påsatte branden? I og for sig hensynsfuldt. Statsradiofonien ønskede nok at lade det skinne igennem, at det var højreradikale racister og modstandere af masseindvandringen af illegale over Middelhavet til Europa, der stod bag? Det virkede sådan på mig.

  Kommentar by A-mad — 16. september 2020 @ 12:11

 8. Hvad med de sygdomme de indfører til europa. Trojanske heste. Vi vil udryddes.

  Kommentar by Anonym — 16. september 2020 @ 12:17

 9. Statens Serum Institut indrømmer, at det hele er en hoax

  Statens Serum Institut kan oplyse, at vi nu har fortaget en journalsøgning efter dokumentation der har overbevist Statens Serum Institut om den reelle eksistens af SARS-CoV-2, den påståede årsag til COVID- 19 og desuden har vi på anden vis forsøgt, at lokalisere relevante dokumenter. Statens Serum Institut kan konstatere, at vi ikke er i besiddelse af de ønskede dokumenter. Statens Serum Institut kan derfor ikke imødekomme din anmodning om aktindsigt, jf. offentlighedslovens § 7, stk. 1, modsætningsvist. http://www.vp.fo/fileadmin/user_upload/Afgoerelse_Alex_Holmstedt_SAG_20-08162__1_.pdf, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. september 2020 @ 12:22

 10. Vil det nogensinde gaa op for folkets valgte representanter,at islam og deres baggrund aldrig vil moedes, foer “representanterne” falder paa knae .Gud Fader bevare os for saadan en enestaaende uvidenhed/ griskhed/ ignorance hvad er det “representanterne’ ikke har forstaaet

  Kommentar by dunk — 16. september 2020 @ 12:27

 11. Den 14årige er overladt til de sociale myndigheder = godhedsindustrien der lever af at beskytte og nusse om mordere og kriminelle.

  Kommentar by k.m. — 16. september 2020 @ 12:30

 12. En gang perker, altid svindler. Om det er en pizzabager, chauffør, kontormus, embedsmand, læge, ingeniør eller advokat. Er det muslimer, så svindler de alt det, de kan slippe afsted med.

  Forsvarsadvokaten Nima Nabipour har forlangt i omegnen af dobbelt så meget for sit arbejde i Britta Nielsen-sagen, som det er værd, fastslår både byretten og landsretten. Her kommenterer han Britta Nielsen dom kort efter afsigelsen. Video: Rasmus Flindt Pedersen.
  Britta Nielsens forsvarsadvokat, Nima Nabipour, har fået en ordentlig økonomisk lussing af Østre Landsret, der afviser at udbetale det salær, han har krævet for sit arbejde i den historiske svindelsag.

  Således må Nima Nabipour konstatere, at han har fået 434.608,74 kroner mindre udbetalt til sin firmakonto, end han havde krævet.

  En aktindsigt i det retslige efterspil for omkostningerne i kølvandet på Britta Nielsens straffesag i Københavns Byret viser, at Nima Nabipour fremsendte et forslag til et salær på 934.608,74 kroner for sit arbejde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. september 2020 @ 12:52

 13. Umulius
  “Det er åbenbart blevet så tilpas meget hverdag, at folk herinde er ligeglade.”

  Nej, vi er ikke ligeglad, men behøver vi gøre noget? eller hvad mener du vi skal gøre? når vi har dig til at spamme alle tråde med halve eller hele copy/paste fra msm medier? som regel uden link til originalartikel

  det er sagt 100.000 gange, msm fodrer befolkningen med halve sandheder. Medierne har sat sig på magten, og er vel reelt det “parti” der styrer Danmark.

  Et lille forkert ord, og medierne jorder den der modsiger systemet.

  https://www.a4nu.dk/artikel/kaempe-politiaktion-paa-motorvej-14-personer-anholdt-for-frihedsberoevelse

  Kommentar by k.m. — 16. september 2020 @ 12:54

 14. Jeg kan forstå på det sludder og vrøvl af (Professor?) Mikkel Thorup at Jøderne selv flygtede ind i lejrene, og satte ild i dem. Istedet for havde de det godt hvor de boede….Det må jo være logikken i det sludder og vrøvl. Holocaust bruges som undskyldning for alle mulige steder, hvor det slet ikke høre hjemme. Støt SIAD og GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. september 2020 @ 13:07

 15. Med katolicisme kom kristendom,som endeligt afviklede nordens kultur.

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2020 @ 13:09

 16. Ja og Erasmus Montenegro er en fjer
  Philosophaeren er uendelig. Udforsker du den,viser det sig at det hele er latin og sandheddsfortielser. DR journalister er helt oppe at køre på toget. ALT skal forandres. Helst til at journalisterne kan få højere månedlige ydelser. Selvfølgelig til gavn for fællesskabet,som jo så til syvende og sidst viser sig,at være dem selv. Midt i det hele,har de glemt de fordrejninger af sandheden,de “kom til” at lave.
  Når et par perkere anklages for noget,sørger den offentlige anklager behændigt at de også bliver anklaget for at dele en video i håb om at legitimere overgrebene på Jeppe Jul og Steen Raaschou. De negligerer at de måske slet ikke ville have haft nogen sag,hvis ikke videoen var blevet delt og dermed opsnappet.
  ingen korrekturlæsning foretaget

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2020 @ 13:40

 17. for

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2020 @ 13:41

 18. Hvis det lykkedes for de såkaldte flygtninge at komme til et andet europæisk land, vil vi se mange flere flygtningelejre brænde ned.

  Kommentar by Erik Skifter — 16. september 2020 @ 14:20

 19. # kl. 13.09: MED FEMINISERINGEN AF FOLKEKIRKEN blev kristendommen forvandlet til pladderhumanisme, globalistisk næstekærlighed, plads-til-alle, klimaredning, kvindekamp, økologi og grøn omstilling.

  Kommentar by Bent A — 16. september 2020 @ 14:27

 20. Flere flygtninge til europa. Er det lig med mere co2 udslip?
  Lige nu er der klima møde.
  Når disse flygtninge kommer skal de huses. Køles om sommeren, varmes om vinteren. Have alt luksus til el og opladning. Transport Biler og andre forurenende ting. Beklædning.
  Før kunne de leve af to sten og en ged.
  Mange demonstrationer i københavn pt.
  Er venstrefløjen selv skyldt i ophedning af kloden?

  Kommentar by Anonym — 16. september 2020 @ 14:43

 21. Send dem retur til afsender. Gør det konsekvent overalt i EU. Antræffes en ikke eu borger i eu, uden visum eller anden gyldig tilladelse til ophold, skal denne straks anholdes og sendes retur til hjemlandet. Ønsker hjemlandet ikke modtage sin egen borger, skal enhver forbindelse kappes til landet fra hele EU og landet skal påføres alverdens told. Den anholdte placeres i en hovedflygtningelejr, og må kun forlade den ved udrejse til hjemland eller et land, som ønsker at modtage denne.
  Bum, flytningeproblem løst.!

  Kommentar by Jens Peter — 16. september 2020 @ 14:57

 22. Der findes humanitære ildebrande, brande til forsikringssvindel, brande fra lynnedslag, halsbrande osv.. Den humanitære ildebrand på Lesbos skyldtes at unge pakier fik ild i røven. Flammerne stod ud og ramte nogle omvandrende villatelte. Derefter bredte ilden sig som en steppebrand helt op til godtænkende danske ildsjæle i DR, som straks blev fyr og flamme. “Vi vil have flere migranter” skreg luderjournalisterne med uudslukkelige røster, lige ud i hovedet på sagesløse danskere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. september 2020 @ 15:04

 23. Jamen tak for oplysningen Notarius (1) Så vil jeg da kippe med flaget og tænke: Godt vi slap af med det skadedyr. Men det er da stadigvæk noget møg,at vi skal have udgifter til de to drabsmænd og deres familier.

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2020 @ 15:35

 24. >k.m. 12:54
  Nu ved jeg ikke hvad Notarius mener,men jeg synes vi skal skille os af med muslimer på alle tænkelige måder. Det skal der gøres!

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2020 @ 15:42

 25. NotariusUmulius — 16. september 2020 @ 12:52:

  I en artikel nævnes at den 16-årige er del af en “større søskendeflok” og at de “rejste meget i faderens hjemland”, så han er nok ikke dansker …

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. september 2020 @ 16:04

 26. Er det muslimer?

  Efterlyser vidner: Drenge gruppeoverfaldet med slag og spark
  Politiet efterlyser vidner til et voldeligt overfald på to teenagedrenge i Roskilde.

  To drenge på 16 og 17 år fik tirsdag aften tæsk foran Føtex ved stationscenteret i Roskilde.

  Det fremgår af Midt-og Vestsjællands Politis døgnrapport, hvori politiet også oplyser, at de efterlyser vidner i sagen.

  Klokken 20.49 fik politiet fik en anmeldelse om, at et slagsmål mellem en gruppe af unge mænd var i gang på stationscentret ud for Føtex.

  To af mændene i gruppen beskrives desuden som:

  A: Kraftig af bygning, 165-170 cm høj, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Gedeskæg, Talte: Arabisk. Iført en rød/hvid hættetrøje.

  B: Spinkel af bygning, 170 cm, Hudfarve: Brun, Hårfarve: lys, Hårlængde: Kort, Talte: Arabisk, Iført: sort hættetrøje. Medbragte el-løbehjul, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. september 2020 @ 16:55

 27. FUCK HVOR ER JEG TRÆT AF PERKERE OG NIGGERS, DER ØDELÆGGER DANMARK.

  Jeg vil have Danmark tilbage, som det var i 1967, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. september 2020 @ 17:02

 28. LÆS KORANEN

  Ild er en passende straf for de vantro, derfor så mange ildspåsættelser om året. I sidste århundrede kunne jeg læse årets antal i januar på Beredskabsstyrelsens hjemmeside. Nu er den statistik forsvundet, nøjagtig som dagens retsliste forsvandt fra de store aviser, der kom for mange fremmede navne hver dag. Blev først løst ved at kalde dem N.N., men det så tåbeligt ud med så mange ukendte, så aviserne valgte at fjerne retslisterne (Public Service). Statsstøtten skulle gerne bevares.

  “Efter påsat brand: Nu går genopbygningen af Frihedsmuseet i …
  4. maj 2017 Det gamle Frihedsmuseum stod i Churchillparken, indtil det fik voldsomme skader under en påsat brand i april 2013”

  BLEV ALDRIG OPKLARET

  Kommentar by tavsen — 16. september 2020 @ 17:25

 29. Yep. Læs koranen,hvor der står at enhver rettroende skal dræbe vantroende. Endvidere er der over en million af rettroende i Danmark. Så tænk selv hvordan det ender,når vi lærer at vi skal vende den anden kind til.

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2020 @ 17:29

 30. If they torch the camp so they can eventually get the 25 000 euros and more, what else are they reado to do so the inbreeded garbage muslims can do wha tthey know best…drug dealing, raping, detonations, shootings with automatics weapons and other nice things normal people do not do.

  Just read the pedophile handbook so you understand what the religion f peace is about and that traitors need to be treated like traitors. I have not seen a white getting asylum in a muslim country or in japan.

  Erwache jetzt!

  (and fuck the latinamericans and french retarded garbage)

  Kommentar by Erwache — 16. september 2020 @ 17:50

 31. Med pt 25 kommentarer i tråden står Umulius for 1/4, de fleste afskrift fra diverse medier, kun en enkelt med kildeangivelse(link)

  np er beskrevet som en sugefisk, jeg kalder Umulius en pirat der ikke kan få nok opmærksomhed om sit eget ego.

  Kommentar by k.m. — 16. september 2020 @ 18:03

 32. OT – men den plejer ikke at virke, og man kan stadig ikke kommentere på snaphanen. Steen har en interessant Tucker Carlson video på, hvor en kinesisk whistleblower fortæller, at SARS-cov2 er blevet fabrikeret på et kinesisk laboratorie og sluppet løs for at skade og dræbe. I over to måneder har jeg kendt til denne whistleblower, men ingen danske medier tør snakke om hende, og fb blokerer hende vist. https://youtu.be/7voTUuVT5i4 Sådan får kinøjserne skovlen under vesten og smadrer vores økonomi.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 16. september 2020 @ 18:18

 33. Kommentar by k.m. — 16. september 2020 @ 18:03

  2️⃣5️⃣!!!!! fra Notarius????

  Der er syv (7) i denne tråd; dette er den ottende (8.), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. september 2020 @ 18:20

 34. Hvis JEG skulle bestemme, blev ALLE, SAMTLIGE migranter i hele Europa (kontinentet) sendt retur dertil, hvorfra de kom. Frau Merkel må jo ikke være velforvaret. De er simpelthen farlige at have her.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 16. september 2020 @ 18:28

 35. Umulius for fanden, du kan hverken læse eller forstå

  skru ned for dit ego, inden det stikker helt af for dig

  Kommentar by k.m. — 16. september 2020 @ 18:35

 36. Kommentar by k.m. — 16. september 2020 @ 18:35

  Notarius kan ikke læse eller forstå, men k.m. kan ikke tælle, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. september 2020 @ 18:37

 37. > k.m.
  Så vidt jeg ser,er det allerede stukket af for dig. Du har ikke engang reflekteret over det svar jeg gav dig på vegne af Notarius på dit spørgsmål: Hvad du vil gøre? Du er lige så god til at skælde ud på andre,som eksempelvis jeg selv.

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2020 @ 18:49

 38. selvfølgelig er branden(selv)påsat. og selvfølgelig vil immigranterne fra melleøsten , afrika, osv gerne videre.
  men de skal ikke her til. vi skal heller ikke have ankerbørn hertil, -hverken 1 ankerbarn eller 125 ankerbørn. Ingen ankerbørn skal hertil , – overhovedet.
  hvordan kan den slags historier blive ved med , at sælge billetter, stemmer , mobiliseringsfremme mm på venstrefløjen?
  jeg forstår simpelthen ikke hvem det vrøvl virker på. hvem er de mennesker der er modtagelige for alt (vedvarende)vrøvl og varme luft?

  Kommentar by heisahero — 16. september 2020 @ 19:10

 39. # kl. 14.43: Klima-krisen er politisk spin og humbug. Det fremgår bl.a. en video om vindmøller og el-biler mv. som kan ses hos hodjanerne. Der er en overskrift om Greta Tunfisk i overskriften. Filmen er saglig og meget oplysende. Målet om minus 70% co2 er pip, pop og pjat og en politisk manøvre hele vejen igennem. Den er til gavn for snævre interesser, men til skade for den brede befolkning der som sædvanlig vil blive pålagt at betale for politikernes “klogskab” og “godhed”.

  Kommentar by Bent A — 16. september 2020 @ 19:17

 40. Umulius slutter næsten hver eneste kommentar med “forbyd Islam” hvordan har vi aldrig fået svar på

  Mit forslag til en løsning bliver ikke virkelighed i min levetid, så det vil jeg slet ikke slås om her.

  Kommentar by k. m. — 16. september 2020 @ 19:26

 41. En video som Greta med fletningerne vil sige: “How dare you” til. Den var på i går hos hodja (klik 1 dag tilbage) og kan kraftigt anbefales. Den bøjer i neonrør og skærer ud i pap hvor latterlig og idiotisk den “grønne” politik er på flere punkter.

  De konfiskerer dine penge, og bruger de fleste på pjat der intet gavner, men kun skader.

  Kommentar by Bent A — 16. september 2020 @ 19:35

 42. Man kan også sige det på en anden måde: en majoritet af politik-kvinder som er på sinke-stadiet hvad avanceret teknologi angår, vil nu styre teknologiens videre udvikling. De aner ikke hvad de snakker om, men stiller det ene hovedløse og besværlige krav efter det andet til bilfabrikkerne, kraftværkerne og tusinder af store og små virksomheder osv. De praler af hvor ambitiøse de er, men de er uvidende og overfladiske. I DR spørger man aldrig ind til hvad der egentlig ligger bag deres hysteriske krav om klima-indsatser osv.

  Kommentar by Bent A — 16. september 2020 @ 19:47

 43. Fantastisk anmeldelse af forestillingen, “Biedermann und die Brandstiefteren“. Helt kort og klart formuleret, en metafor for, hvad, der sker i Europa i disse årtier, og den almene borgers reaktion herpå. Fuldstændig som i Tyskland i 1930erne

  Kommentar by Jan Greisen — 16. september 2020 @ 20:10

 44. Biedermann og brandstifterne blev vist i dr tv engang i sort og hvid, det må være engang i 1960erne, forestillingen var dybt skræmmende og man forstår ikke at den ikke har givet lærdom til den såkaldte elite der lever af andre folks penge men de ønsker måske at se Europa i flammer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. september 2020 @ 20:34

 45. Og hvad koster negerne samfundet?
  https://www.bt.dk/samfund/rasmus-paludan-har-kostet-danskerne-127-millioner

  Kommentar by Anonym — 16. september 2020 @ 20:51

 46. # 20.10 og 20.34: Ja, og fuldstændig som i trediverne har vi nu en kansler i Berlin som er fast besluttet på at afskaffe alt med civilisation og normalitet.

  Ja, afbrændingen af Europas lande ER gået i gang. Bare se til Frankrig, Sverige, Norge og England.

  Kommentar by Bent A — 16. september 2020 @ 21:11

 47. heisahero — 16. september 2020 @ 19:10:

  “- hvem er de mennesker der er modtagelige for alt (vedvarende)vrøvl og varme luft?”

  Det er ca. 99% af alle offentligt ansatte og dem der lever livet, på at være “godheden selv” for de skattebetalte “integrations”projekter.

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. september 2020 @ 22:38

 48. Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 16. september 2020 @ 22:49

 49. At 21:
  Jeg ser tegn på, at en sådan hovedflygtnngelejr kan etableres på Lesbos, financieret af EU. Det må vi støtte.
  Problemet er, at EU’s kvindelige lederskab kobler dette med kvoter. Dvs de italesætter det som en gennemgangslejr, hvor al fornuft beder om, at vi benytter det aktuelle vindue til at etablere den ordning, du beskriver.

  Kommentar by Bastardo — 16. september 2020 @ 23:47

 50. Underligt som tingene gentager sig. Hitler smed al fornuft, moral og medmenneskelighed langt væk, og nu gentager Merkel vanviddet. Hendes politik er totalt stupid og hensynsløs overfor europæerne.

  Men tingene er i skred både i Frankrig, Sverige og Belgien etc. Og måske bliver det ikke så nemt at afrikanisere Europa som Merkel, Ursula, Ylva, Stine Bosse, Rosa Lund og Jelved/Zenia og andre fantaster forestiller sig.

  Kommentar by Bent A — 16. september 2020 @ 23:55

 51. Forbyd islam, så holder tosserne sig automatisk væk fra landet og freden er sikret.

  Kommentar by LarsB — 17. september 2020 @ 00:13

 52. # LarsB: Problemet er jo at det vil Christiansborg aldrig gøre, medmindre der kommer et jordskredsvalg eller der opstår store uroligheder som i Paris, Lyon. og Bordeaux mv.

  Kommentar by Bent A — 17. september 2020 @ 00:25

 53. For det beløb vi i Danmark bruger på indvandere og på ulandsbistand, kunne vi i steder hjælpe alle verdens flygtninge – ALLE – FN’s budget til hjælp af alle verdens flygtninger er mindre en det beløb vi bruger på indvandere og ulandsbistand! Chokerende ikke!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. september 2020 @ 07:37

 54. You get 25 000 euros tax free when you are approaved asylum in an eu country. so you start your eventually good life in greece, first you go to italy, then shithole france, belgium, jerkmany, denmark and sweden.

  there is no money for health care, education, roads, water distribution and treatment, electrical grid and distribution and other sectors but there are plenty of money for criminals that have lower iq than the animals. but i guess the politiians, journalists and police need to feel smart when they take in hordes with the ones no one in their own shitholes need and want these parasites, including french, polacks and latinamericans.

  Kommentar by Erwache — 17. september 2020 @ 09:24

 55. SCARY VIDEO?

  On July 26, 2020, the Pro-ISIS Al-Hayat Media Center released a four minute video titled “Incite the Believers” to its Telegram channel. The video encourages Muslims to carry out Jihad terrorist attacks, specifically pointing out forest fires as one of their most effective type of attack against the Kuffar. The video shows a man marking a location in California on a map to set ablaze

  https://rairfoundation.com/media-blackout-isis-commanded-muslims-to-start-wildfires-back-in-july-targeted-california-video/

  The narrator promoted the benefits of of setting forest fires such as, the large numbers of non-Muslims you can kill and the hundreds of millions of dollars of damage you can cause them. The video cited the 2018 Camp Fire in California, the state deadliest and most destructive wildfire killing over 85 people, as an example.

  Kommentar by tavsen — 17. september 2020 @ 10:18

 56. For det beløb vi i Danmark bruger på indvandere og på ulandsbistand, kunne vi i steder hjælpe alle verdens flygtninge – ALLE – FN’s budget til hjælp af alle verdens flygtninger er mindre en det beløb vi bruger på indvandere og ulandsbistand! Chokerende ikke!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. september 2020 @ 07:37

  NEMLIG, men så får alle Gutmenchen jo ikke noget synligt bevis for deres omkostningsfrie godhed

  EGOISME LÆNGE LEVE

  Kommentar by tavsen — 17. september 2020 @ 10:34

 57. For de beløb som bruges på indvandring og Afrika-pakker og tossede korrupte projekter, kunne danskerne have levet uden drastiske nedskæringer og forringelser, uden skolelukninger, posthuslukninger, hospitalslukninger og mange andre arter af lukninger.

  Men de gamle partier er alle tossegode for andres penge, og det er de stolte af.

  Kommentar by Bent A — 17. september 2020 @ 10:50

 58. Fin video af en handlekraftig kvinde. Hun fanger en pyroman.

  When the unidentified man responds that he was “just passing through,” she demands to know why he’s holding matches.

  https://nypost.com/2020/09/16/oregon-woman-holds-suspected-arsonist-at-gunpoint-as-wildfires-rage/

  “I smoke,” he replies — to which Cast asks to see his cigarettes. The man then admits that he has none,

  Kommentar by tavsen — 17. september 2020 @ 11:06

 59. Der er noget jeg har funderet lidt over med dig, ERWACHE, det er, nationaliteten. Dit synonym klinger tysk men du skriver altid på engelsk, hvorfor?. Dansk eller tysk er nemmere at forstå, i hvert fald for mig, da jeg gerne vil kunne forstå hvad du skriver, på forhånd tak.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 17. september 2020 @ 15:36

 60. Gode nyheder fra Grækenland. CNN rapporterer at mystiske maskerede personer skubber migrantgummibåde tilbage til tyrkisk farvand, hvor tyrkerne så nødtvungent tager dem. Man må håbe, at tendensen breder sig overalt. Den eneste måde for Vesten at undgå de invaderende muslimske krybdyr er at holde dem udenfor rækkevidde af Vesten. De skal derfor med alle midler jages væk inden de får møvet sig ind på Vestens socialkontorer, for at æde os ud af vores eget hus.
  Voldelige migrantmuslimer respekterer kun vold og intet andet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. september 2020 @ 16:23

 61. Utroligt, at Tyskland har formået igen at smadre både sig selv og Europa – for 3. gang inden for bare hundrede år:

  1. verdenskrig 1914-1918
  2. verdenskrig 1939-1945
  Flygtningeimporten 2015-

  Kommentar by Egon Olsen — 17. september 2020 @ 18:54

 62. #55. Det har længe været min egen mistanke, at de australske skovbrænde der hærgede for nylig og dræbte millioner af dyr blev startet af hullahbullah møgunger, i medierne ikke-omtalte arrestationer skulle efter sigende også vise dette, men nedtonet for ikke at skabe had mod denne evigt uheldige og ondskabsfulde befolkningsgruppe. Destruktion og undertrykkelse, synes at være det eneste disse vanvittige ‘mennesker’ kan finde ud af.

  Kommentar by LarsB — 17. september 2020 @ 20:25

 63. @61

  Det er nu enten Østrig eller en østriger der står bag de to første ☝️

  Kommentar by Bilka — 19. september 2020 @ 16:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper